View Full Version : katmer / Balkonum
Küçücük balkonumu sizlerle tanıştırmanın vakti geldi sanırım:))Birkaç güne kadar fotoğrafları eklemeye başlarım...
Fotoları bekliyorum Katmer'cim..
Açılışı, sevgili Züleyhanın çelik olarak gönderdiği ve balkonumda büyüyüp çiçek açan japon gülümle yapmak istiyorum:)
Nejla K.
25-04-2010, 22:25
Hayırlı olsun arkadaşım sayfan... Japon gülün çok hoş... Devamını bekliyoruz.
Teşekkür ediyorum Nejlacım.... Yarından itibaren çalışmalara başlayacağım:))
kaybol.2008
25-04-2010, 22:32
Ben de menekşeleri bekliyorum
Hayırlı olsun yeni sayfan sevgili arkadaşim japon gülün çok güzel.
Teşekkür ediyorum arkadaşlar:) Balkondaki menekşelerimi de ekleyeceğim:)
Kapalı balkonda mı:confused: Ben geçen yaz balkonun sabah güneş alan kısmında pencere kenarına koymuştum menekşe saksısı. Çok güzel gelişmişti:)
sezgin53
26-04-2010, 13:04
Sevgili Katmer hayırlı olsun. Balkon zemin kattadır inşallah. Menekşeler kapalı odalarda sıkılmıştır balkona çıkar da hava alsınlar.:D
Hayırlı uğurlu olsun, daha çok foto bekliyoruz :)
Karanfillerimle başlayayım bari:)) Uzun zamandır kokulu karanfile rastlayamamıştım. Bursa dönüşü, bulur bulmaz aldım. Mis gibi kokuyorlar:)
Sardunyalarım ve çiçeğini bir türlü göremediğim ceylanım ya da burada bilindiği adıyla karagözüm:)
Biraz sukulent ilave edelim:)) Son resimdeki, rahmetli kayınvalidemin hatırası.. Kış boyu açmaktan yoruldu. Şimdi dinleniyor. Diğerleri de sevgili menekşeseverlerin hatırası. Son ikisi de benim yadigarlar:)
Evet, kapalı bir balkonum var. Ama maalesef zemin katta değil. Buna rağmen hastalanan menekşelerim balkonda duruyor. Bir nevi yoğun bakım ünitesi görevi görüyor:)
Balkonumuzdaki tohumlar... İlk fotoğraftaki, sevgili eşim Harun'un ektiği domates tohumları. İki günde fışkırdılar:) Diğerleri de sevgili Mirbenin gönderdiği tohumlar.
Daha eklenecek fotoğraf var:))
Sevgili katmer,karanfillerin çok güzel görünüyorlar,bol bol çiceklenir inşallah.Ben de karanfilleri çok seviyorum hele kokulu oldumu çok daha güzel oluyor.
Menekşeleri merakla bekleyenlerdenim;)
Maşallah karanfiller ve succulentler bir harika.Tabi şimdiden yazayım harika diye hepsi için sonra elim yorulur falan:D
Çok mersi arkadaşlar. Daha ekleyeceğim fotoğraflar var. Hepsini birden yükleyemedim. Ayrıca menekşelerim için farklı düşüncem var:)
Hayırlı olsun sayfanız ,karanfiller gerçekten çok güzel kokuları da doyumsuz .Tohumlar yoluna girmiş .sardunya benim de favorim sorunuz ve sürekli çiçekli
Katmerciğim sayfan hayırlı olsun. Japon gülün çok güzel açmış, hastayım bu çiçeğe :) Şu karanfil olayını bir türlü beceremedim. Geçen sene aldığım fideler doğrudürüst büyümeden öldüler. Maşallah seninkiler süper. Bu arada biz seni menekşe profesörü olarak biliyorduk ama menekşeyle sınırlı değilmiş maşallah.Fotoğrafların devamını büyük merakla bekliyorum...
Teşekkür ediyorum. O sizin kibarlığınız efendim:))
Ben çok sayıda çiçeği olan büyük balkonlu bir evde büyüdüm. O yüzden de kendi balkonum bana hep yetersiz geldi. Bari elimdekiyle yetineyim deyip sayfayı açtım:)) Balkonum tam anlamıyla istediğim duruma gelmedi. Bir an önce raf sistemi yapılması lazım. İşte o zaman daha detaylı çiçek yetiştirebileceğim...
Karanfilde ben de pek başarılı olamadım bugüne kadar Züleyhacım. Sanırım şansım döndü:))
Geri kalan kaktüs ve sukulentlerim..
Ablacım,sayfan hayırlı olsun:)
Çiçeklerin o kadar güzel ki...Maşallah..
Menekşelerini arada eklede gözümüz şenlensin:)))
Kalan fotoğrafları da ekleyeyim. Çünkü bundan sonra gelişmeleri paylaşmak istiyorum:)
Yoğun bakım ünitesindeki (balkon) menekşelerim:)
Balkondakiler bu kadar:)) Evdeki menekşelerimi de ekleyeceğim, söz:))
Ellerine sağlık katmercim :)
Teşekkür ediyorum Dudicim:) Dediğim gibi bundan sonra gelişimlerini ve balkonumdaki yenilikleri ekleyeceğim..
cigdemozkan
29-04-2010, 14:45
Maşallah menekşe cenneti gibi:)) Hepsi birbirinden güzel. Menekşelerinizin açmış hallerini sabırsızlıkla bekliyorum
Hayırlı olsun katmer'cim. Heğsi çok sağlıklı maşallah :) Sardunya da yer almalı bu balkonda :)
Bende bu hafta düzenleme yapıp eklemek istiyorum yenilikleri :) Tekibimdesin :)
Soluğumu tutmuş bekliyorum sevgili katmer:)
Çok teşekkür ediyorum:) Sevgili cigdemozkan, bu menekşeler sadece balkonda olanlar. Diğerlerini bu bölüme eklememin bir sakıncası olur mu bilemiyorum.
Sardunya konusunda haklısın makicim:) Şu an 6 saksı sardunyam var. En kısa zamanda yenileri eklenecek. Babaanneme benzemeye başladım:)) Bahçede de bir o kadar daha var. Onları da eklesem iyi olacak. Çünkü onların arasında çok özel türler vardı hatırladığım kadarıyla.
Sevim hanım, buraya ya da başka bir yere mutlaka ekleyeceğim:)
Katmer ciğim, yoğunbakımdakiler böyleyse sağlıklılarını merak ediyorum doğrusu , karanfillerin ve sarduyaların da çok güzeller, karanfillerini kokla yerime, balkonun güneş alıyorsa kedi tırnağı da yetiştir lütfen, sevgiler..
Satı Uğurtan
29-04-2010, 21:03
Sevgili katmer,balkonuna geldim, çiçeklerini doya doya seyrettim, hepsi çok güzel sağlıkla büyüt sevgiler.
Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz balkonuma Satı hanım:)) Kedi tırnağını çok severim. Hatırlattığın iyi oldu hüzüncüm. Bir yerde tohumları olacaktı. Hemen bulup dikeyim:)
Orkun Kırcı
29-04-2010, 21:09
Gözümü açtım geri kalanları bekliyom :dilli:
nazlı hilal
01-05-2010, 22:48
Yeni sayfan hayırlı olsun sevgili Katmer, ellerine sağlık sarı japon gülün çok hoş güle güle büyüt hepsini...
Teşekkür ediyorum sevgili nazlıhilal:)
Sardunyam ve kaktüsüm açtı. Sizlerle paylaşmak istedim:)
cigdemozkan
01-05-2010, 23:31
Sardunyanızın resmini açarken kızım gördü aaaaaaaaa anne çok güzel bir pembeee diye bir çığlık attı..Gerçektende çok güzel bir renk. bol çiçekler dileriz
Cumhur Tonba
01-05-2010, 23:38
Sayın katmer,
Merhaba. Dar alanda kısa paslaşmalar yapıyorsunuz.
Ufak bir balkonda bile harika bitkiler yetiştirmişsiniz. Dilerim ilerde geniş bir balkonu ve hatta hiç olmazsa küçük bir bahçesi olan eve kavuşursunuz inşallah.
Sardunya ve kaktüsünüz çok güzel Maşallah yoğun bakım üniteniz dahi var.
Selamlar, saygılar.
Teşekkür ediyorum:) Çiğdem hanım ben de çok beğeniyorum o pembeyi.. Tam açınca yine eklerim.
En büyük hayalim o Cumhur bey... Dediğim gibi evlenmeden önce kocaman balkonun farkında bile değildim. Boşuna dememişler, insan elindekinin değerini onu kaybedince anlarmış diye. Kısmet belli mi olur:))
Balkonum yazın geldiğini hissetmeye başladı:)
İlk iki fotoğraftakiler ailemize dün katıldı.. Çileğim çiçek açtı, echeveriam goncalarını büyütüyor. Bordo sakızım da açmaya hazırlanıyor.
Bu iki küpecik de Ankara'dan geldi. Yerlerine alışmaya çalışıyorlar..
ardaçiğdem
04-05-2010, 22:36
Canım balkonun harika sardunyalara ve karanfillere bayıldım.. Bende balkon çiçekçiliğine merak sardım bu aralar... Çin karanfili tohumu aldım bu gün üzerinde şubat ayında ekim yapılır diyor ama yarın eksem nasıl olur. Aslında yetişmişi var değilmi git al işte ama tohumdan yetiştirmek daha güzrl diye düşündüm...
Katmercim ellerine, emeğine, gönlüne sağlık hepicide birbirinden güzel sağlıkla, hastalıksız, seni üzmeden büyüsün rengarenk çiçeklensinler..
Küpelilerinin renklerini merak ettim :) Hepsi çok güzeller, ellerine sağlık.
Öncelikle teşekkür ediyorum arkadaşlar:) Sevgili Ardaçiğdem, bence ek. Sen sıcak yerde oturuyorsun. Denemekten zarar gelmez:) Ben aklımda durana kadar ekiveriyorum.. Dudicim, ben de renklerini bilmiyorum küpe çiçeklerimin. Bunları, sevgili A-Emel gönderdi. Açınca hep birlikte göreceğiz:))
Ablacım emeğine sağlık. çok güzeller...
Hepsi birbirinden güzel maşallah.
Sağolun kızlar:)) Beni mutlu ettiniz...
Emektar sakızım sonunda açtı:)
http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=35353&c=685
Pek güzelmiş :)
Dikkat et katmer'cim, unlu bitler sardunyaları da çok seviyor. Nedir bu haşarattan çektiğimiz...
Sorma Makicim:) Az uğraşmadım onlarla. Bu zavallımları da sarmıştı bir ara. Neyse ki şimdilik yok.
Orkun Kırcı
10-05-2010, 17:21
Peh gözelmiş:D
Ablacım sakızının rengi çok güzelmiş...
Bol çiçekli olsun:)
KARADENİZ37
11-05-2010, 09:26
Sevgili Katmer bütün çiçeklerin çok güzel. Balkon bahçen yazla beraber daha da renklenecek gibi..Sık sık uğranacak yerler listeme müsadenle seni de ekliyorum ikram edersen bir acı kahveni içerim.Ben menekşe hiç yetiştiremedim kimi zaman hediye geldi kimi zaman ben aldım ama bir türlü yaşatmayı beceremedim.Son 3 yaprağım kaldı gözünün içine bakıyorum tutusun diye ama bakalım.Sendeki menekşelere imrenek baktım İNŞALLAH hiç bozulmazlar.Ayrıca sardunyanın pembesine bayıldım tıpkı pamuk şeker gibi.
Sevgili KARADENİZ37, listenize girmekten mutluluk duyarım. Size ve sitedeki tüm arkadaşlara kapım her zaman açık:)
Menekşe bende ayrı bir tutku. Galerideki fotoğraflarıma bakarsanız, bu konuyu ne kadar abarttığımı anlarsınız:)Her ne zaman menekşe yetiştirmek isterseniz haberim olsun. Sizi menekşesiz bırakmam:)
Ay ay ay bu nassı bi güzellik kocaman bi maşallah diyorum...
İlk fırsatta çaya geliyorum:)
Çayı koydum, bekliyorum:)
Sevgili Katmer çiçekleriniz çok güzel Japon Gülünün rengi çok değişik üstelik katmerli ,kelebekler gibi bir günlük ömrü olması ne kadar kötü ,karanfillerinizin kokusunu duydum :) Benim de sarı var burada ama kokmuyor .Sardunyalarınız da çok güzel ben Canan diye biliyordum Ceylan da mı deniyor :)Hepsini iyi günlerde sağlıkla büyütün .
Sebahattin Sargın
12-05-2010, 19:31
Japon gülünüz, karanfilleriniz ve renk renk sardunyalarınız ne kadarda güzeller...
Menekşeler sanırım önümüzdeki günlerde bol bol çiçek açarlar size görsel şölen sunacaklar...
Echeriverianızı nerede bakıyorsunuz, ne kadar güneş ışığı alıyor günde?
Umarım bol çiçekli günler görürsünüz...
Sevgiler ;)
Sevgili Hhatice, sevgili Sebahattin Sargın çok teşekkür ediyorum:) Sanırım, canan yöresel bir ad. Bu sardunyalara ceylan ve karagöz denildiğini biliyorum. Echeveriayı balkonda büyütüyorum. Sabah güneşini direkt alıyor. Geri kalan zamanlarda bol aydınlıkta.. Balkondaki menekşelerim iyileşmeye başladılar. Evdeki diğer 100 saksı sorunsuz hayatlarına ve açmaya devam ediyorlar. Dilerim en kısa zamanda bunlar da açar:)
Balkonumda tatlı bir hareket var. Nihayet raflarım yapılıyor. Yarın biteceğini umuyorum. O zaman, yeni sardunyalarımı ve küpelerimi sizlerle paylaşacağım...
nazlı hilal
27-05-2010, 19:47
Sevgili Katmer ben unlu biti arap sabunuyla bitirememiştim aktardan ilkokul çoçuklarının yakasına takılan bit kovucu şahan diye satılan beyaz ilaçtan aldım,arap sabunlu suyun içine ezip karıştırdım bitlerin kökünü kazıdı,çiçeğede hiç bir zararı olmadı:p
Balkon raflarım tamamlandı. Fakat sitede sorun var sanırım, fotoğrafları ekleyemiyorum..
Sitede sabahtan beri arıza var.
Düzelir düzelmez eklerim fotoğrafları..
nazlı hilal harika haber bu. Menekşelerimizin saksılarına alıp koyalım hemen. Mum çiçeğime bile dadanmış namussuzlar:) Ben de acaba naftalin koysam kaçarlar mı diye denemeye karar vermiştim :))
Sevgili nazlı hilal, burada da kâfuru deniliyor yanılmıyorsam. Acaba aynı şeyden mi bahsediyoruz?
İşte raflarım:) Birkaç güne kadar balkonum boyanacak. Bu halinin kusuruna bakmayın;)
Koyu bordo sakızım ve küpelerim..
rebetiko
04-06-2010, 20:33
Bordo sakız çok güzelmiş :)
Teşekkür ediyorum sevgili rebetiko:) Bir arkadaşımın babası vermişti. Ben de bu rengi çok seviyorum.
rebetiko
04-06-2010, 21:04
Ben de geçen gün çiçekçide gördüm, ama pek sağlıklı değildi o yüzden alamadım. Bulucam ama :)
Sevgili arkadaşım rafin hayırlı olsun nazar deymesin çiçeklerine.
Bordo sardunyana ve mavi küpene bayildim en tepe de duran yilmaşımı desem.
Rafların hayırlı olsun canım, çok güzel ve de fonksiyonel oldu. Sevgili eşinin ellerine sağlık.
Küpelilerin çok güzel. Sıcağı sevmedikleri için yetiştirmeye cesaret edemiyorum. Bordo-siyah sakızın ise insanı büyüleyecek güzellikte. Bol bol foto ekle lütfen:)
Teşekkür ediyorum hepinize:) Gerçekten raflar çok güzel oldu. Sevimciğim o yılbaşı, rahmetli kayınvalidemden kalma. Elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum.
Ablacım raflarını güle güle kullan :)
Küpelerin ve sakızın harika 41 kere maşallah..Balkonunun boyalı halinide görelim lütfen :)
Aslında eşim boyaamadan resim ekleme dedi:) Önümüzdeki hafta içi hallederse hemen eklerim.. Diğer açan çiçeklerimi ekleyeceğim.
Ayhan Yüksel
04-06-2010, 22:45
Hepsi bir birinden güzel ellerinize saglık
Teşekkür ediyorum Ayhan bey:)
Nejla K.
05-06-2010, 15:50
Arkadaşım, önce tasarımı yapanı kutluyorum... Sonra çiçeklerini... Maşallahlılar doğrusu... Balkon süper olmuş... Pek çok yer kazanmışsın... Sağlıkla ve huzurla büyütmen dileklerimle...
Katmerciğim harika olmuş raflar, kira da oturmuyor olsam bende yaptıracağım ama maalesef.Çok güzel yer kazanmışsın. Bu arada çiçekler de her zamanki gibi bir harika.
Teşekkür ediyorum canım arkadaşlarım:) Bir ara balkonda oturamaz hale gelmiştik. Şimdi çok düzenli oldu. Herkese tavsiye ediyorum:)
Çok güzel olmuş eşinin ellerine sağlık keyifle huzulra sağlıkla oturun..
Koyu bordo sakız da al beni diyor:D
SBS uykusuzuyum bu gece:(
Al o zaman:) Sonbaharda elinde bil canım benim:) Allah yardımcınız olsun, işiniz zor..
Sağol canımcım..Aminnn...
türkansultan
06-06-2010, 14:12
sevgili katmer rafların çok güzel olmuş. bordo sakızına ve küpeline bayıldım,bana yakın oturuyorsunuz. ben 4 levent metrosunun girişi çeliktepedeyim, buyrun birgün çaya gelin ,sağlık ve mutlulukla kalın
Orkun Kırcı
06-06-2010, 14:14
Aslında o kadar da güzel olmamışlar. :D
Sevgili türkansultan, teşekkür ederim. Birgün gelmek isterim. Ben de Sarıyer merkezdeyim, beklerim:))
Kıskanç Orkun:))
Ben vallahi kıskanmadım;) Gözüm de kalmadı;)
Sevgili katmer ne zamandır bakmamıştım raflarına o dolu dolu görünümüne bayıldım. Emeklerine sağlık çok güzel:)
Sevim hanım teşekkür ediyorum:)) Benim de çok hoşuma gidiyor:)
Pembe katmerli top sakızım ve uzun zamandır açmayan bebek sakızım:))
Adalet Yağcı
06-06-2010, 21:29
Ben bu balkonu nasıl gözden kaçırmışım :(
Harikalar yaratmışsınız sevgili Katmer, envai çeşit çiçeği küçük bir mekana sığdırmak ve bakmak gerçekten zor.
Tüm çiçeklerinizi çok beğendim, hepsine de özenle bakılmış, açılış fotoğrafınıza da bayıldım.
Her şey çok güzel, ellerinize emeğinize sağlık, keyifli bir yaz diliyorum güzel balkonunuzda.
Çok naziksiniz Adalet hanım:) Mekan küçük olunca çeşit arttırmak zor oluyordu. Sağolsun eşim rafları yapınca çiçeklerim de ben de rahatladık... Dilerim yaz mevsimini hasarsız atlatırız hepimiz:)
Hepsi çok güzeller emeğine sağlık...
Raflar güzel olmuş ama daha orada çiçek konulacak çoookkk yer var, neresi mi? Kombi borusu. :D
Bak ben balkondaki su borularına bile saksı astım, bahçem dar ya (üçüncü fotoğraf)
http://www.agaclar.net/forum/showpost.php?p=652454&postcount=4050
Herşey çok güzel ellerine sağlık.
Güler hanım, süpersiniz:)) Sizden feyz alıyorum:)
Daha çok yer var bence de. Henüz tavanlar boş, sarkaçlar takılabilir. Ama kombi borusuna ilk fırsatta bir güzellik yapmalıyım:)
Balkonumda sağlığına kavuşan bir menekşecik:)) Tamamen hastalığı atlattı:)
Sevgili katmer, balkonunuz ve çiçekleriniz bi harika.Menekşelerinize ise diyecek söz bulamadım muhteşem.Ellerinize sağlık, sağlıkla büyütün.
Sevgili ahsen 42, beğendiğiniz için çok mutlu oldum. Teşekkür ediyorum:)
nazlı hilal
23-06-2010, 18:49
Ablacım yeni resimler bekliyoruz;)
Balkonumdan yeni fotolar:))
Emre İlhan
06-07-2010, 23:14
;)Aaaa küpelilerin açmış ablacım çok güzel olmuş hayırlı olsun.Sondaki resim parlak mustafamı?:D:D
Arkadaşlarımdan gelenler:))
İşte bu :)
uzun zamandır bekliyordum sonunda geldi..
Ablacım küpelilerin çok güzel maşallah :)
Son iki:))
Mumları da mum sayfama ekleyeceğim:))
Balkon şenlenmiş, küpeliler çok güzelmiş gerçekten. Ellerine sağlık canım...
Abinin balkonunu da bekliyoruz...
Galeriye resim yükleyemiyorum. Sanırım bir sorun var. Onun fotoları da hazır:)
nazlı hilal
06-07-2010, 23:29
Hepsi bir birinden güzeller eline gönlüne sağlık;)
Katmer ablacım balkon çok güzel. Özellikle küpeliler ve buz çiçeğini çok beğendim...
Teşekkür ediyorum arkadaşlar:) Balkonumda hepinizden bir parça var:) Baktıkça sizi anıyorum:)
Balkona ne çok çiçek sığdırmıssınız . Hepsi çok güzel maşallah
Bunda eşimin payı büyük:)
günebakan
07-07-2010, 11:07
Sevgili Katmer çiçekleriniz çok güzeller özellikle herkesin bayıldığı küpeliler harika:)
Sevgili günebakan, küpe çiçeği yetiştirmede daha önce başarılı olamamıştım. Bu yıl şansım yaver gitti:) İstediğim gibi küpelerim oldu:))
umutyolcusu
10-07-2010, 21:10
Herkes gibi ben de küpelilerinize bayıldım.Sanırım tomurcuklanmadan önce 10-15cm iken tepelerini kırmışsınız öyle değil mi?Ben bilemedim ve şu an aşırı derecede boyları uzadı.Tabi tomurcuk sayısıda sınırlı oluyor dallanmadığı için.Ellerinize sağlık.
Sevgili umutyolcusu, benim küpeler sizin oralı:) Baharda Bursa'dan almıştım.. Tepe budaması yapmadım. Sanırım cinsleri biraz bodur.
umutyolcusu
10-07-2010, 22:18
O zaman çok şanslıymışsınız sevgili katmer.Belkide benimkinin cinsi sarkanlardandır ama ben sarkmasını istemiyorum.Zavallıya belkide işkence ediyorumdur.O kadar boya gittiki tomurcuklanmaya başladıktan sonra önceki halinin bir misli kadar uzadı mübarek.Eh ne yapalım bu da böyle olsun.
Benim o şekilde uzayan küpelerim de var. Onlar da sarkan cins olmalılar...
Sevgili katmer teyzenizin küpeside çok harika bayıldım güle güle büyütsün.
Sevimciğim, ondan bir çelik aldım. Tutarsa büyüyünce paylaşırız:)
Canım benim nekadar naziksin çok teşekkür ederim işallah tutar.
Tarihi Ankara buluşması :) Emoş'um ve katmer'im ve çocuklar...
160502
160503
160504
160505
Emre İlhan
14-07-2010, 11:41
:DOrkun abi bu kadar olamaz ya.Facebooktadamı göremedin.
Emre İlhan
14-07-2010, 11:42
;)Maşallah Maşallah.Çok güzel bir manzara.Allah bozmasın.
Selamlar.
Teşekkür ediyorum canım makicim:) Kendimizi tanıtalım bari;) Kırmızı t-shirtlü, ben:) Emoşum ve çocukları:) Harika bir gün geçiriyoruz:)
Dönüşte banada bekliyorum ablacığım haberin olsun tatil sonu beni geçme sakın yoksa ben gelirim:D;)Hele dönüş Cumartesiye denk gelirse gezdirmem kolay olur:D
Emre İlhan
14-07-2010, 13:03
;)Katmer abla hazır buralara doğru yol almışken Adana'ya da kayıverseniz.Maki01 ablayla,benle görüşürdün güzel birliktelik olurdu.
Çok güzel bir buluşma bitti :(Kısa sürdü ama olsun buda yeter :))
Ablacım evimi şenlendirdiğin için çok teşekkür ederim :))
katmercim seni görmek çok güzel herkez harika.
Ama oldumuya ankaraya kadar gelmişsiniz hep beraber burayada gelseydiniz.
çok mutlu olurduk.
Canım benim, esas ben güler yüzün misafirperliğin için çok teşekkür ediyorum. Harika ailenle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum:)
2 mükemmel insanın mükemmel buluşmaları. Katmer ablacım, Emelcim Allah dostluğunuzu bir ömür boyu daim etsin. Tabii ki "Afrika menekşesi sosyal grup" ailenizle beraber...
Amin Farukcum :)))
İnşallah hep beraber uzun yıllara :)))Sosyal grubumuz en vazgeçilmezi :)
resimleriniz çok güzel eminim ki güzel vakit geçirmişsinizdir,
katmerciğim sen tanıtmasan bile senin oduğunu tahmin etmiştim, ismin resmini çağrıştırıyor bence,
ben deburalara beklerim..
Gerçekten hüzüncüğüm:) Kısmet, ben de çok isterim. Hepinizi balkonuma bekliyorum. Bir de yakından görün:)
Katmer hanım kuşlar dedi ki Konyadan geçti düğün görse dalıp halay çekecek:)
Bak hele bak eğer ki geçtin de uğramadıysan alemin tüm zararlıları balkonuna konaklasın emiiii:D
Mirbecim, Emel'le konuştuk ama cenaze zamanı beni aradığın telefon numarasını kaydetmemişim. Kafa kalmadı ki:( İnan önceden planlanmış bir şey değildi. Yoksa sana uğramadan geçer miyim?
Adalet Yağcı
15-07-2010, 21:08
Sevgili Katmer, A-Emel, sizleri gerçek halinizle gördüğüme çok sevindim :)
Hayal gücümüz ne kadar güçlü olursa olsun, çoğu zaman yanlış imajlar giydiriyoruz bir birimize.
Mutluluğunuz daim olsun.
arkadaşım ben aranıza yeni katıldım yani 1 saat falan oldu menekşelerine hayran oldum
Katmerciğim bir süredir siteye uğrayamamıştım,uzak kaldım. Ankara'ya gitmişsin, resimleriniz çok güzel. Valla ben de bekliyorum, N'olur bana da uğra...
Dönüşte istiyorum Züleyhacım:) Agustosun ilk haftasından sonra dönmeyi planlıyoruz. Sen de uygun olursan mutlaka uğrarız.
Katmercim,yeni resimler bekliyoruz :)
Emelcim, balkonumda kayıplar verdim. Yeni bir düzenleme yapıp resim ekleyeceğim:)
Ablacım yeni halini merakla bekliyoruz. Yeni hali içinde mumlarını da görmeyi çok istiyorum.;)
o menekşelerin açmış hallerini düşünemiyorum..hele bir de farklı farklı renklerdeyse...çook güzeller...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.