View Full Version : Bitki Bakımı Eğitim Toplantısı, Mine Pakkaner (11 Nisan 2010 İzmir)
11 Nisan pazar günü saat 13.30 da
Mine Pakkaner, Karşıyaka Ziya Gökalp Kültür merkezine eğitim çalışması yapacak
Çalışma konusu, baharda bitki bakımı ve budama.
Tam mevsiminde, soracağınız bütün sorular için güzel bir toplantı olacak. Kaçırmayın derim.
Bütün İzmir'lileri bekliyoruz.
Adres:
Ziya Gökalp Kültür Merkezi Adres: K.M. Anadolu Cad. No:329 Soğukkuyu
İletişim için bana telefon edebilirsiniz;
Mehmet Tunçer 0 543 304 40 35
izmir büyük şehir otobüs hatlarından sayfasında Konak'tan ziya gökalp kültür merkezine gitmek için,
361 nolu KONAK-BAHRİYE ÜÇOK otobüsüne binmek gerekiyor ve BAHRİYE ÜÇOK durağında inilecek ve kuzeye doğru yaklaşık 100 metre yürünecek.
http://www.eshot.gov.tr/OtobusHareke...usHareket.aspx
Bostanlı iskeleden gitmek için 461 BOSTANLI İSKELE-B.ÜÇOK binilecek
Sayın memet "Çalışma konusu, baharda bitki bakımı ve budama.
Tam mevsiminde, soracağınız bütün sorular için güzel bir toplantı olacak. Kaçırmayın derim.
Bütün İzmir'lileri bekliyoruz."
yerine agaclar.net üyelerini deseniz daha mı iyi olur acaba, ben alındım meselâ. ;)
Özellikle köklendirme hormonu, gübreler ve çelik dikimleri konusunda sorularım olacak.:D
Mine Hanım bu toplantıları çok faydalı oluyor. Gelemeyenler için mümkün mü videoya çekmek?
acemifüsun
07-04-2010, 22:57
Bilgi dolu , çok faydalı bir toplantı olacak
sayın acemifüsun, mumçiçeği çeliklerinizi getireceğim.
acemifüsun
08-04-2010, 21:37
Teşekkür ederim Dilaver Bey, görüşmek üzere:)
Penelophe
09-04-2010, 16:04
Ben de geliyorum, video için söz veremem ama fotoğraf işini hallederim.. Kimseden ses seda çıkmıyor, nerdesin İzmir?
Eğer bir terslik olmazsa ben de geleceğim. :)
Ben engin. Aranıza yeni katilan ilgili bir arkadasinizim. Toplantiya bende katilicam.
Bir sorun olmazsa mine hanımı dinlemeye bende geleceğim.
İşlerimiz çok yoğun, yağmur yağmadan ne kadar iş yapabilirsek kârdır. Bu yüzden çok istediğim halde gelemeyeceğim ama aklım da gönlüm de sizlerde kaldı.
Eminim ki çok güzel ve bilgilendirici bir toplantı olacak.
İnşallah video çekimi yapılır da bizler de faydalanırız.
Malesef sabahtan beklenmedik bir misafir gelmesi sebebiyla kaçıp gelemedim. İnşallah bir dahakine. :(
Kimse başlığa yazı yazmamış, merakla bekliyoruz.
acemifüsun
11-04-2010, 21:08
Bugün yapılan eğitim çalışmasına biraz geç de olsa katıldım. Sevgili Mine Hanıma budama ile ilgili verdiği değerli bilgiler için tekrar teşekkürler:) Mine Hanım hazırlattığı slaytlar eşliğinde tüm bilgileri bizlere çok açık bir şekilde anlattı, bu slaytları sitemize de ekleyeceğini söyledi, gerçekten çok faydalı olacak. Ayrıca çeşitli türlerden fideler, çelikler getiren arkadaşlara da teşekkür ediyorum, sevgiler:)
Mine Pakkaner
11-04-2010, 21:39
Katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Fazla kalabalık değildik. 37 konuğumuz vardı. Aktif bir eğitimdi. Soruların tümünü cevaplandırmaya vaktim de oldu. Umarım katılımcılarımız da öğrendiklerini çevrelerindeki meraklılarla paylaşırlar ve bilginin yayılmasına aracılık ederler.
İzmir'de Praecox tarafından verilecek bir orkide ve etobur eğitiminin de müjdesini verdik. Ancak buna şimdiden zaman veremiyoruz. Kalambaklı arkadaşımız kısmen video çekti. Fotoğraf çeken arkadaşlardan yüklemelerini bekliyoruz.
Fide, çelik paylaşımı çok güzeldi. Bu arada slaytların hepsini siteye yüklememe imkan yok, ama bir budama tablom var, onu yükleyeceğim.
Mine Pakkaner
11-04-2010, 21:56
Bendeki birkaç foto,
Üyeler fide dağıtımında
135678
Budamayı anlatırken,
135684
135694
Arada sohbet de vardı :)
135695
Nail Sarı
11-04-2010, 22:00
Mine hanım emeğinize ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim.
Katılımcı üyelere de ayrıca teşekkür ederim. Benim ısrarımla toplantıya katılan Bahri Bey'e getirdiği fideler ve çelikler içinde ayrıca çok teşekkür ederim.
Bahri Bey'in amatör ruhla çoğalttığı ender bitkilerini ve toprağını bile kendi yaptığı serasını mutlaka görmenizi isterim.
Hepimizin hayalindeki sera ve bitkileri görünce çok heyecanlanacaksınız.
Saygılar.
çekirdek
11-04-2010, 22:08
Kendimi, katılımcılar listesine eklemeden toplantıya ekledim :)
Anlatıları için Mine Hanım'a, katkıları için yardımcıları Salih ve Sarp Beylere de teşekkürler.
Erken kalkmam gerekmesine rağmen, Mine Hanımın anlatımlarındaki akıcılıktan kopamadığım için sonuna-sorular bölümüne kadar kaldım.
Mine Pakkaner
11-04-2010, 22:59
...Benim ısrarımla toplantıya katılan Bahri Bey'e getirdiği fideler ve çelikler içinde ayrıca çok teşekkür ederim...
Nail Bey biz de Bahri Bey' e hediyeleri için teşekkür ederiz, üyelerimiz arasında görmekten seviniriz. Bilgilerini, denemelerini üyelerimizle paylaşırsa memnun oluruz. Gerçekten de üyelerimiz amatör bir heyecan ile becerikli bir kişinin neler yaptığını görnekten hoşlanabilir. Belki birgün ayarlayıp kendisini uygun olursa ziyaret ederler. Üretim fazlasını üyelerimize satmak isteyebilir.
Bu arada Sayın İzzet Erişen' e de yolladığı hazır köklenmiş yeşim çelikleri için teşekkür ederiz.
Paylaşıma katkıda bulunan herkes sağolsun varolsun.
Anlatanlara da dinleyenlere de ne mutlu :)
Bir dahaki toplantıya telefon etmeyi unutmam umarım :)
Benim hiç umudum yok ya...
bonsaisan
12-04-2010, 10:11
Güzel bir katılım güzel bir toplantı olmuş herkez mutlu ve güzel ayrılmış olmalı.
Tebrikederim.
Saygılar.
burhan37
12-04-2010, 10:38
Keşke ama keşke bende aranızda olabilseydim!
Yazılanları zevkle okudum, fotoğrafları inceledim. Teşekkür ederim. Sıra geldi bilgi aktarımına, bekliyoruz.
Penelophe
12-04-2010, 14:52
Aniden çıkan bir sorun yüzünden çok istememe rağmen katılamadım :( Çok güzel geçmiş toplantı, Mine Hanım ağzınıza sağlık, katılan herkesi tebrik ediyorum..
cihan_as
12-04-2010, 20:24
Bitki bakımı ve eğitim toplantısına eşim ile birlikte katıldık. Eşim(nezihe)mine hanıma, toplantıya katılan diğer üye arkadaşlara çok teşekkür ediyor.
Mine hanım kartopu bitkisi üzerinde, uygulamalı saksı değiştirme ile ilgili bilgiler verdi.
Toplantıda kısa süre kaldım ikinci bölümdeki çalışmaları izliyemedim.
Memet ve kalambaklı arkadaşımın getirdiği selluka fidesi aldım, toplantıya katılan arkadaşlardan fide paylaşımımız oldu teşekkür ediyorum.
Toplantıya emeği geçen ve katılımcı arkadaşlara Mine hanıma çok teşekkür ediyorum.
Teşekkür ederim, verimli bir eğitim çalışması oldu. Zamanlama çok iyiydi. Orkide için yapılacak eğitim haberine sevindim, heyecanla bekleyeceğim. Aldığım notları, Hoya gurubundaki (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?p=616828#post616828) dostlarıma aktarmaya çalıştım. Dostlarımızla güzel bir gün geçirdim.
Güzel bir toplantı olmuş, istememe rağmen katılamadım.18/04/2010 pazar günü toplantı olacak mı?
Bu pazar bonsai toplantımız olacak , ama arkadaşlar sohbete görüşmeye gelebilirler.
Değerli arkadaşlarım,ben İstanbul'da bulunan yeni üyenizim.Aynı zamanda da Giritturk sitesine üyeyim.Son günlerde oldukça fazla yanan ormanlarımıza katkı sağlamayı ve ağaç ekmeyi planlıyoruz.Bu konuda kendimi ve diğer Girit'li insanlarımı ağaç konusunda bilgilendirmeyi düşünüyorum.Çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutlarım.Girit'li insanlarımız İzmir'de bir hayli çok olmasına rağmen maalesef bu son etkinliğinizi kaçırdık.Umarım diğer yararlı etkinliklerde yanınızda oluruz.
Sevgi ve Saygılarımla.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.