View Full Version : Tekirdağ Toplantısı (13 Haziran 2010)
Tekirdağ toplantısı yapmayı planlıyoruz. Sevgili ağaçlar .net üyeleri 13 Haziran 'da Tekirdağ 'da Buluşalım mı?
Özellikle İstanbullu ve Trakyalı üyelerimizle buluşmak ,tanışmak paylaşmak istiyoruz. Güzel bir pazar geçirmek istiyorsanız ve tabi ki kiraz yemek istiyorsanız Tekirdağ'da buluşalım .
Yer: Ertuğrul Karaevli Botonik Bahçesi
Tekirdağ toplantısı yapmayı planlıyoruz kardeşim tunç59 ile beraber bir tarih kararlaştırıp buradan duyuracağız
Sevgili Hhatice,
Mayıs ayı nın başlarında bir haftasonu uygunmudur ? Yer olarak Muratlı da bizim bahçede yapabiliriz. Katılımcıların sayısına göre yemek ( BAHÇEDE EKMEK ARASI KÖMÜRDE IZGARA )ve Yazırda Umurbey şarap evinde şarap tadımını organize edebilirim.
Sevgiyle kalın
Cumhur Tonba
14-04-2010, 00:10
Bu, güzel haber.
Mayıs ayı başları değil de sonlarına doğru daha iyi olmaz mı hava o yörede dış mekânlar için daha uygun olur diye düşünüyorum.
Ben Silivri'de bile Haziran'dan önce bahçede pek oturamıyorum.
Benim açımdan Mayıs başı ya da sonu fark etmez. Hatta daha iyi olur biraz daha düzene gireriz.
Sevgiyle kalın
Zamanlama uyarsa ben katılmak isterim))
mustafa saban
14-04-2010, 20:15
Ben de katılmak isterim.Mayıs ayının sonları daha uygundur bence.
Fetivalde yapalım isterseniz .Misafirlerimize bol kiraz ikram ederiz :)
Şarap evi olayı güzel Umurla ben de konuşurum .Misafirlerimize değişik gelir,
Tekirdağ köftesi,peynir helvası ,Hayrabolu tatlısı filan güzel olur :)
İsteyene rakı, şarap :))
Aha, sizi gidi sizi, festivalden istifade ha. Yahu o dönemde ipini koparan sahilde) biz nasıl bir arada oluruz ki?
Ama bana uyar. 2 hafta önceden planlayıp haber vermek şartı ile ben varım.
Metin_Sarp
14-04-2010, 22:47
Mükkemmel bir organizasyon olacağını belirtmek isterim. Bende Tekirdağ Hayraboluda hikamet ediyorum. Ve eğer olursa , Zamana'da uyarsa katılmak isterim.
Saygılarımla.
Cumhur Tonba
15-04-2010, 00:32
Bu toplantı harika olacağa benziyor. İşi sağlam tutun. Ucunu bırakmayın.
Sevgili Arkadaslar,
23 ya da 30 MAYIS Kim hangi tarihi uygun gördüğünü 1 Mayısa kadar bildirsin. 1 MAYIS 00.0
Aha, sizi gidi sizi, festivalden istifade ha. Yahu o dönemde ipini koparan sahilde) biz nasıl bir arada oluruz ki?
Ama bana uyar. 2 hafta önceden planlayıp haber vermek şartı ile ben varım.
Valla uyanıklık yapayım dedim ama yakalandım :)
Bana da her tarih uyar .Tarih konusunda karar vardıktan sonra İstanbul ve Çevre illerden gelecek arkadaşların kesin bildirmeleri gerekiyor.İyi bir organizasyon yapalım mahçup olmayalım . Ortalama kaç kişi oluruz,Bir gün içine sığdırabileceğimiz etkinlikler neler olabilir .Bizim mayıs ayında üşüme problemimiz olmuyor .Ancak belki gece serin olur ki o saatte kadar zaten dağılırız .
Önce bütün ağaçlar net ailesini selamlıyorum,ilk bu fikri HATİCE ablama söylediğimde zamanı sonraya bırakmıştık ama şunu kesinlikle belirtmek isterim ki GÜLER hanım çok haklı haziran dan önce bizim buralar da akşamları açık hava da oturmak çok zor olur.Bence tarihi TEKİRDAĞ lılar olarak yüz yüze konuşup belirleyelim ve mayıs ayında ilan edelim malumunuz okul ve sınav tarihlerini de düşünmek zorundayız.Yer olayına gelince onuda karşılıklı buluşma da belirlersek daha iyi olmaz mı?
tunc59 haklı bence. Sizler tarihi belirlemelisiniz. Üyelere bırakırsanız her yandan değişik tarih teklifleri gelir bocalarsınız.
".... tarihinde yapmayı plânlıyoruz, gelebilecek arkadaşlar ... tarihine kadar isimlerini belirtsinler." demeniz daha iyi olur kanaatindeyim.
Ön buluşma için HATİCE ablanın TEKİRDAĞ dönmesini beklemek zorundayız,bu hafta sonu gelir diye düşünüyorum..
sezgin53
15-04-2010, 23:37
Ben mayısın sonuna kadar Tekirdağ yöresinin çok soğuk olduğunu duymuştum.
Siz daha iyi bilirsiniz..
Tekirdağ'ın İstanbul'dan farkı yok, bazan bir iki derece soğuk, bazan bir iki derece sıcak.
sezgin53
15-04-2010, 23:54
Sayın balıkçı benim gönlüm hazıran ayının 6-7 si gibi olsun istiyorda onun için soğuktan bahsediyorum. İstanbul toplantısına gelmek istememe rağmen olmadı. Toplantı o bölgedeki arkadaşlara uygun olmalı.
ertugrula
17-04-2010, 05:56
Merhaba, ben de katılmak isterim, fakat 19-23 Mayıs tarihlerinde başka bir toplantıya katılacağım. Onun dışındaki her tarih bana uygun :)
yaprak 92
17-04-2010, 19:33
Arkadaşlar Tekirdağa yıllar önce kiraz yeme umuduyla gitmiş fakat hiç kiraz yiyememiş biri olarak ilk tekirdag gezisini duyunca sevindim bu sefer kiraz yiyebilecegim diye....
Tekirdaglı arkadaşlar gününü bilmiyorum ama ne olur Tekirdaga gelecegimiz gün kiraz da yiyebilelim. mayıs veya haziran fark etmez kiraz olsun......
Tekirdağ'ın İstanbul'dan farkı yok, bazan bir iki derece soğuk, bazan bir iki derece sıcak.
Kesinlikle doğru :)
Kirazlar çabuk olmuyor yanlız .O zaman Haziran olması gerekir
Sevgili arkadaşlar,
Mayıs ayınn 27sinde başlayıp 30 unda biten yaklaşık 180 dönümlük bir arazide kurulacak olan ve ÖNDER ÇİFTÇİ derneğinin koordine ettiği TARLA GÜNLERİ adı altında gerçekleşecek olan bir tarım fuarımız var.
HEM ZİYARET HEM TİCARET OLSUN 29 VEYA 30 MAYIS bu bakımdan en uygunu.
Sevgiyle kalın
Sanırım ben mayıs ortasından sonra ancak hafta içi bir toplantıya iştirak edebilirim. Zira Çeşme de deniz sezonu ve yaz hazırlıkları başladı. Ben de işleteceğim mekanların hazırlıkları ve gelen giden den dolayı hafta sonları kilit olurum.
Cumhur Tonba
19-04-2010, 00:28
Haziran olsun. Rahat rahat bahçede ya da kırlarda oturulabilinir.
ertugrula
19-04-2010, 14:51
Kiraz fikrini destekliyorum :)
29 Mayıs olarak belirledik tarihi ,gelmek isteyen arkadaşlarımız bildirirlerse programı yapmak daha kolay olur .
15 Mayıs gibi oralardayım. 29 u için söz veremiyorum. Yine de kısmet bakalım.
Sevgili Balbay,
Geldiğinizden haberdar olursak misafir kabul ederiz.
Sevgiyle kalın
15 Mayıs gibi oralardayım. 29 u için söz veremiyorum. Yine de kısmet bakalım.
Olmaz özür kabul etmeyiz bir Tekirdağ'lı olarak çok önemli bir şey olmazsa sizi mutlaka bekliyoruz :)
Hadi hayırlısı olsun HATİCE abla neler yapmamız gerekiyorsa talimatları ver biz ENSAR ağabeyle elimizden geldiği kadar yapmaya çalışırız.
Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
Sevgili Tunc
Bir haftadır yukarıdaki listeye katılan olmadı. Bu demektir biz çalıp biz oynayacağız:D
Sevgiyle kalın
Cumhur Tonba
02-05-2010, 10:33
Hiç belli olmaz. Ana başlık ta Tekirdağ toplantısı, tarih belli değil yazıyor. 29 Mayıs netleşdi mi?
En azından gönlümüz sizinle)
Sevgili Hhatice,
Toplantımızın tarihi belirlendi 29 Mayıs ama hala forum konularında tarihi belli değil diye gözüküyor.
Düzeltmeyi nasıl yapacağız.
Sevgiyle kalın
Cumhur Tonba
10-05-2010, 00:40
Yazıyı ya mesaj sahibi ya da forumda yetkili olan arkadaşlar düzeltebilir.
Sevgili Hhatice,
Toplantımızın tarihi belirlendi 29 Mayıs ama hala forum konularında tarihi belli değil diye gözüküyor.
Düzeltmeyi nasıl yapacağız.
Sevgiyle kalın
Düzeltmedim çünkü hala düşünüyorum .O gün tarım fuarı var .Belirlediğimiz yerde binlerce çiftçi olacak ne oturacak bir yer kalır ne yiyecek birşey bulabiliriz.
Ben derim ki bir hafta sonraya aktaralım toplantıyı hem şu yerli kirazlarımız da çıksın ,bana özele gelmek istiyoruz diye yazanlar oldu ama sanırım netleşmediğimiz için buraya isim yazmadılar .
Düzeltmedim çünkü hala düşünüyorum .O gün tarım fuarı var. Belirlediğimiz yerde binlerce çiftçi olacak ne oturacak bir yer kalır ne yiyecek birşey bulabiliriz.
Ben derim ki bir hafta sonraya aktaralım toplantıyı, hem şu yerli kirazlarımız da çıksın, bana özele gelmek istiyoruz diye yazanlar oldu ama sanırım netleşmediğimiz için buraya isim yazmadılar.
Merhaba, yer sorunu olacağını hiç sanmıyorum, 250.000 m² çok ciddî bir alandır.
Ama kiraz nedeniyle derseniz o başka, gerçi ilk turfanda (erkenci) kirazlar kızarmış, al al yanaklarla beklemeye başlamışlardır... :)
Fuarda katılım, bir taşla iki kuş hesabı daha çok olur diye düşünüyorum ama İstanbul'da Tekin'in Bonsai Sergisi'de var, tarihler çakışıyor. :(
Başkasının yazmasını da sakın beklemeyin, konuyu siz açtığınız için başlığa tarihi de siz yazmalısınız.
Yazınızın sağ altındaki 'düzelt' tuşuna basıp, başlığı düzeltebilirsiniz (gelişmiş editöre geçmeniz gerekebilir, o da aynı bölümde görünecektir zaten).
Tarihin yazılması daha da gecikirse katılımı etkileyecektir.
gece
katılacak üyelere inanmak yeter, mekân sorun olmaz diyen forum kişisi.
ne gibi etkinlikler olacak tam olarak belirtirmisiniz katılımı düşünmekteyim...
yaprak 92
22-05-2010, 17:01
Arkadaşlar merhaba,,
ben ve eşim Tekirdag gezisine katılmayı kiraz yemegi çok istiyoruz,ne olur taerih ve yer belirleyin artık başka planlarla çakırmasın düzenleyen arkadaşlara sevgiler.....
Ben Tarla günlerine gelmeyi düşünüyorum..Tekirdağ gezisinin tarihi kesinleşti mi? Tarla günlerine denk gelirse ben de katılmak istiyorum..
Sevgili Arkadaşlar,
Tekirdağa tarla günlerine gelmeyi düşünüyor iseniz ben 29 ve 30 Mayıs tarihlerinde fuar girişine yakın bir yerde olan UMURBEY ŞARAPLARI standında ya da önder çiftçi derneği standında olacağımı belirteyim.
Görüşmek üzre.
Sevgiyle kalın
Cumhur Tonba
26-05-2010, 01:42
Fuarla çakışmaması daha iyi olur kanaatındayım. Hatice Hanım'ın fikrine katılıyorum. Toplanan arkadaşların tanışması, kaynaşması ve sohpet için biraz zaman olması önemli. Fuar ap ayrı bir konu. İki ayağımızı bir pabuca sığdırmaya çalışmayalım bence.
Hatice Hanım, Sizde kesin bir tarih belirlerseniz ona göre arkadaşlarımız pozisyon alır. Lütfen gecikmeyin.
Ben çok arzu ettim ama aynı gün olması hem iyi hem kötü diye düşündük .Ama üç kişiyle kalınca iptal edelim dedik .Zaten fuara katılacak arkadaşlar varsa sevgili Ensar'ı bulsunlar hatta topluca bir resim çekilirseniz çok iyi olur :)
13 Haziran Pazar şu anki en uygun tarih Festivalin gürültüsü patırtısı da biter . Çevre illerden katılım olursa çok seviniriz.
Haziran olsun. Rahat rahat bahçede ya da kırlarda oturulabilinir.
Cumhur Bey sizin dediğiniz gibi oldu .13 Haziranda Tekirdağ'da unutmayın :)
Cumhur Tonba
29-05-2010, 01:58
O zaman liste yapmaya başlıyalım. Katılacak arkadaşlar kopyalayıp, kendisini eklesin.
1- Hhatice
2- Cumhur Tonba
Cumhur Tonba
01-06-2010, 00:13
Sayın,
ensar, Yaprak 92, natilus, tuna 59, balbay, Mustafa Saban, Metin Sarp, Sezgin 53,
Balıkçı, ertuğrula, gece.
13 Haziran. Nerelerdesiniz. Bekliyoruz. Selam ve saygılar.
Malesef gönlüm sizinle ama ben katılamayacağım. Kızlarımın mezuniyet balosu ile aynı tarihe denk geldi.
Bu arada ben de sizden DİÇ projesine destek için,
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?p=650047#post650047
bu sayfayı ziyaret etmenizi, Tekirdağ Toplantısına T shirtlerinizle katılmanızı temenni ediyorum.
Hepinize saygılar.
... gece.
Selam ve saygılar başım üzre, neredeydim? Tekirdağ'daydım, "Tarla günleri"nde, 13 Haziran'da da aranızda olmaya çalışacağım. Söz veremiyorum ancak büyük ihtimalle geleceğim.
Diğer arkadaşlarımızın da davete icabetin asıl olduğu kuralına uyacaklarını düşünüyorum.
İstanbul'dan sevgi ve selamlar.
gece
kendi İstanbul'da, gönlü Tekirdağ'da olan bir diğer forum kişisi
Kısmet olursa bir aksilik olmaz ise bende katılacağım ...
1- Hhatice
2- Cumhur Tonba
3-natilus
mustafa saban
01-06-2010, 20:22
Sayın,
ensar, Yaprak 92, natilus, tuna 59, balbay, Mustafa Saban, Metin Sarp, Sezgin 53,
Balıkçı, ertuğrula, gece.
Sevgili Cumhur Tonba, 13 Hazirandaki toplantıya herhangi bir aksilik olmazsa inşaallah katılacağım.Görüşmek üzere selamlar
Ben katılamasam da kardeşim ( 3 numara ) Deniz Balbay ın ve vakit bulabilirse ( 2 numara ) Kaan balbay ın katılmasını sağlayacağım.
Mustafa Saban dostum katılmazsan ben şahsen üzülürüm. T shirtlerinizi sipariş edin, ilk T shirtlü toplantı TEKİRDAĞ ımızın olsun. Farkımızı hem yaşatın hem yaşayın.
Ben katılamasam da kardeşim ( 3 numara ) Deniz Balbay ın ve vakit bulabilirse ( 2 numara ) Kaan balbay ın katılmasını sağlayacağım.
Mustafa Saban dostum katılmazsan ben şahsen üzülürüm. T shirtlerinizi sipariş edin, ilk T shirtlü toplantı TEKİRDAĞ ımızın olsun. Farkımızı hem yaşatın hem yaşayın.
Hazır mı Tshirtler?
T shirt sayfasına dün akşam ilk t shirt ü giyerek verdiğim pozu bile ekledim. / haziran pazartesi dağıtıma başlayacağız. Toplantıda ilk siz giyerek Tekirdağ farkını da ortaya koyun diyorum:)
Tamam ,hatta şöyle de yapabiliriz siz kardeşinize yollayın biz ücreti ona verelim orada satış olur hem ne dersiniz?
mgulegen
02-06-2010, 13:59
Hazır mı Tshirtler?
yer ve zaman netleşirse katılmak isterim
Ben bu t shirt işini sponsor olarak düzenliyorum. DİÇ a katkısı olsun diye işe kalkışınca toplanan ücretlerin resmi olarak dökümlerini sağlamak ve toplanan parayı da projeye aktarmak için verdiğim banka numarasına yatırılmasını rica edeceğim.
Her ne kadar ödemesini ben yapmış olsma da gelir gider raporu vermek istiyorum.
Yoksa seve seve gönderirdim:)
Ödeme ve dağıtım bilgileri DİÇ kısmına açıldı.
Ben toplantıya katılıyorum. Ertuğrulun bahçesi Tekirdağa gelmeden yaklaşık 8 km önce KARAEVLİ kÖYÜ SAPAĞINDAN yaklaşık 300/ 400 metre sonra anayolun üzerinde.
Sevgiyle kalın
Cumhur Tonba
04-06-2010, 08:00
Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
3-Cumhur
Merhaba Tekirdağ yolcuları.
Keşke bende gelebilsem :(
Cumhur Tonba
04-06-2010, 15:06
Gel ablacığım gel. Ne bu ya. Tatilde çalışırsın, pazar demez çalışırsın. Senin patronu şikayet edeceğim bak. Biraz rahat bıraksın seni.
heheehhehe yakında rahat kalacağım :) Takribi 1 ay gbi bir zaman dilimi sonra :D
Cumhur Tonba
04-06-2010, 15:11
Ben toplantıya katılıyorum. Ertuğrulun bahçesi Tekirdağa gelmeden yaklaşık 8 km önce KARAEVLİ kÖYÜ SAPAĞINDAN yaklaşık 300/ 400 metre sonra anayolun üzerinde.
Sevgiyle kalın
Merhaba Ensar Bey,
O halde biz Keşan İstikametinden gelecek olanlar, Tekirdağ'ı geçecekmiyiz İstanbul'a doğru.
Gel ablacığım gel. Ne bu ya. Tatilde çalışırsın, pazar demez çalışırsın. Senin patronu şikayet edeceğim bak. Biraz rahat bıraksın seni.
Çok haklısınız Cumhur Bey dud'şimin gelemeyişi kötü oldu :(
İstanbul istikametinde ,İstanbul'dan gelecekler için Salat yağ fabrikasını geçince
Bilmem belki ayarlarsam size süpriz bile yaparım :D
Sevgili Müjgan yılmaz Benim tatlı arkadaşım bu sayfaya bakıyormusun ?Eşine söyle kirazlar bitmeden gelin :)
Sevgili Hemşehrim,
T shirt bedenlerini renkleri bir toparlarsan sevinirim:) Tekirdağ grubunun hamisi olarak sizi yoralım biraz.
Bu arada sevgili Mustafa,
DİÇ T shirtlerini bizim elektrik mühendislerine zorla satarsan sevinirim:) Dürtmezsen kıpırdamaz bizimkiler.
Sevgili Balbay gördüğün üzere biz bize kalacağız :) Ben yorulmaya razıyım ama istek olmazsa yapabileceğim birşey yok .İstanbul toplantısında çantalar çok güzel satıldı.Renk siyah olsun bedenlarını de tam bilmiyorum ki gelenlerin her boydan 2şer tane yollayın satarız biz onları burada değil mi ?sevgili Cumhur Bey :))
Vallaha işi gücü bıraktım, sponsor oldum, t shritleri hem bastırdım hem de dağıtım yapıyorum. Bir zahmet öncelikle hemşehrilerim, ve tüm arkadaşlar biraz daha duyarlı olsunlar.
Bu forum ve amaçları, DİÇ projeleri, geleceğimiz için bir el de sizler verin.
Kendi giyeceğiniz t shirtü almakla kalmayıp, etrafınızda ki sevdiklerinize de hediye edin, bu siteye girmelerini sağlayın.
2008 yılından sonra dün ilk defa siteye giriş rekoru kırıldı.
Bunlar moral verici haberler olsa da, içerik olarak bize ve geleceğimize hiç bir şey vermeyen, sözüm ona sosyal paylaşım sitelerine rekor girişler var.
Kaygımız var, geleceğimize dair, kaygımız var bu günümüze dair.
Cumhur Tonba
04-06-2010, 22:08
Dalından yemek ne de güzeldir bilseniz.
149552
Cumhur Tonba
04-06-2010, 22:11
Gelmeyenlere yok. Gelenlere afiyet olsun.
149554
Kandıramazsın onunla ;) Ekşi elma var mı? Ya da grany smith?
Cumhur Tonba
04-06-2010, 22:15
Ve en sonunda mükemmel tatlılar.
149566
Bu kadar reklam yeter mi acaba?
Cumhur Tonba
04-06-2010, 22:16
İstediğin Ekşi Elma olsun. Sen gel, biz onu dünyayı dolaşır buluruz.
Tekirdağ ın çok çok meşhur bir şeyi .... daha var. O da var mı Sayın tonba. O varsa düşünebiliriz bir ihtimal :D
Her şey gönlünüzce olsun.
Hakikaten ne kadar çok meşhur ürünü varmış :D
Cumhur Tonba
04-06-2010, 23:02
Osman Bey,
Google'nin yeni logosu. Beyendiniz mi? Peyniri unutmuşlar yanlız. Daha fazla reklam yapmayalım dedik. Sansüre uğrarız. Fakat ben ne yazık ki yeşilaycıyım. Motosikletle geleceğim.
149614
Ben de Yeşilay'cıyım ama zaten doğuştan Tekirdağ'lı olduğum için içmeye ihtiyacım yok, küçükken rakı kazanına düşmüşüm, gerek kalmamış, akşamdaaan akşama .. :D
Cumhur Tonba, o kirazlar var ya ben çocukken bağa giderdik, herkes karnını doyurur, sonra sepetleri doldurur, bense bacak kadar boyla bütün gün sadece kiraz ağaçlarını (pembesi, kırmızısı, şeker pembesi, karası...) tek tek dolaşır, mideye indirirdim, saatlerce.
Rahmetli ninemin, sağlık sorunları yaşayacağımı düşünüp, hevesle saldırışımı da şevkimi kırmaya kıyıp kendisi durduramayacağını iyi bildiği için, annem üzerinde otorite kullanımı ile beni dolaylı olarak engellemeye çalışmasını görmeliydiniz.
Hey gidi günler...
gece
ilginç bir biçimde çevrecisi, doğa düşkünü de meşhurdur bu Tekirdağ'ın diyen forum kişisi
Hele, hepiciniz bi dökülen bakiim belkilim oğlak bilem çevrilir.
Aabe ooşça kalın
Cumhur Tonba
05-06-2010, 12:50
(Gece; Ben de Yeşilay'cıyım ama zaten doğuştan Tekirdağ'lı olduğum için içmeye ihtiyacım yok, küçükken rakı kazanına düşmüşüm, gerek kalmamış, akşamdaaan akşama ..)
Sayın gece. Herkes eksiğini tamamlamaya çalışır. Siz mayayı küçükken tutturmuşsunuz.
(Ensar; Hele, hepiciniz bi dökülen bakiim belkilim oğlak bilem çevrilir.)
Osman Bey, merhaba. Duydunmu? Gördün mü?
Cumhur Tonba
05-06-2010, 12:52
Dudi, senin için özel şeyler var. Merak etme. Ekşi Elma. ekşi erik. Salata.
günebakan
05-06-2010, 18:50
Şu dondurmalı peynir helvasından benim için de yiyin. İnşallah başka sefere:)
Izgarada 2-3 tane köfte ve salataya hayır demem ;) Yanında diyet kola :D Üstüne ekşi elma, biraz kiraz :D Erik istemem ama ağzımı kamaştırıyor.
Tekirdağ ın çok çok meşhur bir şeyi .... daha var. O da var mı Sayın tonba. O varsa düşünebiliriz bir ihtimal :D
O da var ne ararsan var Osman kardeş :)Memleketimiz ya olmasada var :))
Hem ne demişler Van'ın tuzu Tekirdağ'ın kızı :)
Izgarada 2-3 tane köfte ve salataya hayır demem ;) Yanında diyet kola :D Üstüne ekşi elma, biraz kiraz :D Erik istemem ama ağzımı kamaştırıyor.
Dudişim geliyormusun yoksa ?
İşte bu habere nasıl sevinirim bilemezsin :)
Ve en sonunda mükemmel tatlılar.
149566
Bu kadar reklam yeter mi acaba?
Off bunlar harika görünüyor Cumhur Bey :))
Hhatice ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Hhatice ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
Canım Dudişim :)Nasılsın ?
İyiyim ablacım sen nasılsın?
İyim ben de ,Eşim geldi Tekirdağ 'dan daha iyi oldum :)
Saolsun Cumhur Bey Tekirdağ' çok güzel tanıttı :)
resimlerle ünlü yiyecekleriyle ,bizim başkandan teklif gelebilir kendisine :)
Cumhur Tonba
06-06-2010, 00:11
Şu dondurmalı peynir helvasından benim için de yiyin. İnşallah başka sefere:)
Ne yersem günebakan için yiyorum diyeceğim.
Cumhur Tonba
06-06-2010, 00:13
Dudi,
Gelmeyen çok şey kaybeder. Daha ne süprizler var bir bilsen.
Eminmisiniz arkadaşlar bu topici baştan sona okudumda sanki kendimi bu grubun dışında hissettim sanki buradaki forumdaki kişilerin hepsi ya tarımla tarla tezekle uğraşan kişiler ya seracılıkla uğraşanlar fidan yetiştiricileri ne bileyim belki ziraat mühendisleri profesyonel meyve sebze üreticilerinin toplandıkları bir grup olarak görmeye başladım yanılıyorumuyum eğer hakikaten yanılıyorsam özür dilerim .. Ben acizane terasta basit kendi halinde pembe domates , salatalık , çilek , maydanoz vs yetiştirmeye çalışan bunu yaparken zevk alan ve kendime terapi olarak düşünen birisiyim tabii ki doğayı seviyorum insanlaraı yaşayan her şeyi seviyorum korumak içinde elimden geleni yapıyorum yapmaya gayret ediyorum .. burada konuşmaları duyuyorum da eminmisiniz arkadaşlar doğru toplantıya katılacağımdan..
Cumhur Tonba
06-06-2010, 14:38
Sayın natilus.
İnan neden emin olacağımıza emin değilim. Burada doğaya gönül vermiş, bitkileri seven, belki balkonunda 2-3 saksıda sebze, birkaç saksı çieği olan, ya da bahçesinde bitkileriye tam gün haşır neşir olan ve şahane bahçeleri olan bitki dedlileri gibi arkadaşlarımızın yanında, belkide hiç bir bitkisi olmayan fakat sitemizi ziyaret eden-çalışmaları beğenen arkadaşlarda olabilir. Yani ne o, ne bu.
En küçüğünden en büyüğüne, bilgilerini birbirine aktaran, doğaya gönül veren, yardımlaşan bir topluluk.
Tam sizin yeriniz.
Sevgiyle kalın.
Not; Doğru toplantı derken, sizin beklentilerinizin ne olacağını bilmediğimden cevap veremiyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için bu toplantıyı sadece bir tanışma ve sohpet toplantısı olarak hayal edin.
Eminmisiniz arkadaşlar bu topici baştan sona okudumda sanki kendimi bu grubun dışında hissettim sanki buradaki forumdaki kişilerin hepsi ya tarımla tarla tezekle uğraşan kişiler ya seracılıkla uğraşanlar fidan yetiştiricileri ne bileyim belki ziraat mühendisleri profesyonel meyve sebze üreticilerinin toplandıkları bir grup olarak görmeye başladım yanılıyorumuyum eğer hakikaten yanılıyorsam özür dilerim .. Ben acizane terasta basit kendi halinde pembe domates , salatalık , çilek , maydanoz vs yetiştirmeye çalışan bunu yaparken zevk alan ve kendime terapi olarak düşünen birisiyim tabii ki doğayı seviyorum insanlaraı yaşayan her şeyi seviyorum korumak içinde elimden geleni yapıyorum yapmaya gayret ediyorum .. burada konuşmaları duyuyorum da eminmisiniz arkadaşlar doğru toplantıya katılacağımdan..
evet eminsin :) Benim terasım bile yok .Küçümen bir balkonda çiçekler :))
Not; Doğru toplantı derken, sizin beklentilerinizin ne olacağını bilmediğimden cevap veremiyorum. Hayal kırıklığına uğramamak için bu toplantıyı sadece bir tanışma ve sohpet toplantısı olarak hayal edin.
Cumhur Tonba
07-06-2010, 01:34
Sayın Natilus,
Sizin isminizide ekleyelim o halde.
Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus
Sevgili Hhatice ve Cumhur,
Ben bu işi anlamış değilim. Sadece Tekirdağlı üyelerin sayısı kadar katılım isteği yok. Kaldıki daha önceki yazılara baktığımda Edirneş Kırklareli ve Tekirdağ dan arkadaşlar bir araya gelmek arzusunda olduklarını belirtiyorlar idi.
Perşembe akşamı 24.00 kadar katılımak istiyenlerin sayısına bakalım ona görede kesin program belirleyelim. Mesela bizim bahçede toplanıp daha sonra Yazır Naip, Ayvasıl, Uçmakdere ziyaretleri gibi bir program yapalım mı ? Havanın durumuna göre istiyen yamaç paraşütü bile yapabilir))). Ne dersiniz ?
Sevgiyle kalın
Cumhur Tonba
07-06-2010, 12:22
Ensar Bey,
Proğramınız çok güzel bence. Fakat çok geç olmadan kararlaştırırsanız seviniriz. Katılım fazla olmazsa, farz edin ki 3-4 arkadaş bir gün toplanıp sohpet ettik deriz.
Sevgili Hhatice ve Cumhur,
Ben bu işi anlamış değilim. Sadece Tekirdağlı üyelerin sayısı kadar katılım isteği yok. Kaldıki daha önceki yazılara baktığımda Edirneş Kırklareli ve Tekirdağ dan arkadaşlar bir araya gelmek arzusunda olduklarını belirtiyorlar idi.
Perşembe akşamı 24.00 kadar katılımak istiyenlerin sayısına bakalım ona görede kesin program belirleyelim. Mesela bizim bahçede toplanıp daha sonra Yazır Naip, Ayvasıl, Uçmakdere ziyaretleri gibi bir program yapalım mı ? Havanın durumuna göre istiyen yamaç paraşütü bile yapabilir))). Ne dersiniz ?
Sevgiyle kalın
Gerçekten anlamak mümkün değil,Sevgili Cumhur bey sürekli gündemde tuttu .
Resimler koydu yine de tık yok .
Ama sorun değil bu söylediklerinizi kalabalıkla yapmak çok zor aten .Hepsini yaparız .Umarım hava güzel olur .Festivalin son günü olacak belki biraz kalabalıkta azalır.
Metin_Sarp
07-06-2010, 22:07
Bende hayraboludan katılmak istiyorum aranıza..
Bende hayraboludan katılmak istiyorum aranıza..
Tabi ki genç arkadaşımız sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Cumhur Tonba
07-06-2010, 23:15
Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus
6-Metin Sarp
Sayın Hhatice, Sayın Ensar
Lütfen en kısa zamanda aranızda anlaşarak ne zaman, nerede buluşacağımıza karar verirseniz çok iyi olur diye düşünüyorum. Zira saatler, günler göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.
Perşembe akşamı bakıp, cuma karar verirseniz arada bir gün kalır ki, çok kısa bir zaman.
Lütfen biraz acele edin.
[QUOTE=Hhatice;651568]13 Haziran Karaevli Botonik Bahçesi Saat 11.00
Katılmak isteyen arkadaşlarımız buraya yazarlarsa organize etmek daha kolay olur diye düşünüyorum .
Saat bire kadar bekleriz. Daha sonra Ensar arkadaşımızın çizdiği rotadan devam ederiz .
Sanırım herkese uyar bu program .İstanbıuldan gelecekler için Tekirdağa gelmeden Salat Yağ fabrikasını geçince ,sağda bol yeşillikli fidan satış kısmı da olan bir yer .
Saat birden sonra Tekirdağa geçer köfte yeriz .Daha sonra Ensar Beyin çizdiği rotayı takip ederiz.
Cumhur Tonba
07-06-2010, 23:31
Keşan istikametinden gelecekler için?
Herhalde Tekirdağı geçip, Salat Yağ Fabrikasını gelmeden solda bol yeşillikli fidan satış kısmı olan yer.
Bu hedefe kilitlendik.
Keşan istikametinden gelecekler için?
Herhalde Tekirdağı geçip, Salat Yağ Fabrikasını gelmeden solda bol yeşillikli fidan satış kısmı olan yer.
Bu hedefe kilitlendik.
Aynen öyle Cumhur Bey :))
Hu Tekirdağ!!! T shirt için hiç kimseden ses yok.
Sevgili Balbay alttan sayıyorum 6 üstten sayıyorum 6 yani bu gün salı 4 gün var bu sayı 10nu geçmez Bizim Tekirdağ'lılar ölmüş de kaldıranları yok :))
Aman sıcaklar gelmeden gömüverin de kokmasınlar:)
Sadece Tekirdağlılar değil sitenin tamamına ölü toprağı serpmişler. Toplasan 50 kişi duyarlılık göstermedi.
Ben bu t shirt dağıtımını söz verdiğim şekilde tamamlayınca foruma hiçbir şekilde paylaşım yapmama kararı aldım.
65.000 üyesi olan forum da toplasan 100 kişi ancak çıkar.
Size iyi toplantılar.
Cumhur Tonba
08-06-2010, 22:56
Aman sıcaklar gelmeden gömüverin de kokmasınlar:)
Sadece Tekirdağlılar değil sitenin tamamına ölü toprağı serpmişler. Toplasan 50 kişi duyarlılık göstermedi.
Ben bu t shirt dağıtımını söz verdiğim şekilde tamamlayınca foruma hiçbir şekilde paylaşım yapmama kararı aldım.
65.000 üyesi olan forum da toplasan 100 kişi ancak çıkar.
Size iyi toplantılar.
Sayın balbay?
Neden acaba? Hiç bu konuda düşündünüz mü?
Çok düşündüm Sevgili Cumhur Tonba, bir takım sonuçlar da çıkardım. Aslında bu sonuçlar hepimizin gayet net bildiği şeyler.
Sizin tespitiniz nedir acaba?
Cumhur Tonba
09-06-2010, 16:04
Sayın Balbay,
Tabii ki digerlerinin ne düşündüğünü bilemem, Fakat benim cevabım biraz hüzünlü olabileceğinden yazmayayım.
Sevgili Cumhur Tonba,
Hüzünlüden kasıt nedir? Buraya yazmayın da özelden fikrinizi bari öğreneyim.
Bir aydır hem para harcayarak, hem ince ince ilgilenerek, hem de peşinden koşturarak bir sponsorluk katkısı sağlamaya çalışıyorum.
Yani DİÇ projelerine katkı olması amacı ile, bir kısım t shirt, bir kısım da para katarmak istedim.
Bura da hüzünlenecek ne var onu anlamaya çalışıyorum.
Çok gariptir ki mesaj sayısı 300 ün üzerinde olan, müdavim sayılacak derece de de siteye girip çıkan, aralarında yakın arkadaşlık kurduğum kişiler bile ilgisiz.
Buna rağmen facebook da ilanı yapılınca bu siteden haberdar olan ama hemen t shirt siparişi veren 50-100 civarında genç arkadaş var.
Acaba dedim kendime, 20 TL simi yok bu site müdavimlerinin? Komik değilmi!
Ben anlamakta zorlanıyorum, hatta anlamak da istemiyorum.
Bura da hüzünlenecek ne var onu anlamaya çalışıyorum.
Demişsiniz:
Anlaşılmayacak birşey yok böyle olması hepimizi üzüyor .Sinirlenerek kötü şeyler söylemek istemedi sanırım sayın Cumhur.Yoksa ağzını açsa neler diyecek ama site üyelerini kırmak istemiyor. Gerçekten anlamsız ben apartmanda bile sordum hanımlar çocuklarımıza alırız dediler diye kendi siparişimi de onlardan para toplayıp hepsini aynı anda yatırayım diye düşündüm .Neredeyse 15 gün oldu .Kimse para vermedi .Biraz daha bekleyim olmadı kendi adıma sipariş vereceğim .Birde ben ve eşim kiloluyuz .Sadece kızım için bir tane L isteyeceğim .
Sevgili Cumhur Tonba nın özel mesajı bana ulaştı. Ben kendisinin nedemek istediğini çok iyi anlıyorum.
Onun hüzün sebebi haklı ve bu olaylardan farklı:)
Hafta sonu hepinize iyi eğlenceler. Bir sonra ki Tekirdağ toplantısı için kısmetse sizi misafir etmek isterim.
mustafa saban
11-06-2010, 20:45
[QUOTE=Cumhur Tonba;654290]Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus
6-Metin Sarp
7-Mustafa Saban
Arkadaşlar,ben de katılıyorum.Kızımın mezunuyeti dolayısıyle bir kaç günden beri forum ile ilgilenemedim.Görüşmek dileğiyle...
mgulegen
12-06-2010, 12:05
[QUOTE=Cumhur Tonba;654290]Katılanlar
1-hatice
2-tunc59
3-ensar
4-Cumhur
5-Natilus
6-Metin Sarp
7-Mustafa Saban
Arkadaşlar,ben de katılıyorum.Kızımın mezunuyeti dolayısıyle bir kaç günden beri forum ile ilgilenemedim.Görüşmek dileğiyle...
selamlar
8nci katılan olmak isterim teşekkürler
Katılımcılar ile birlikte toplantı yerini de son mesajlarda açık açık yazmalı ki ilk mesaja gitmek ya da özellikle tarih birçok değişiklik geçirdiğinden kimse ikircikli kalmasın.
Görüşmek üzere.
gece
'birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için' diyen forum kişisi
aguler54
12-06-2010, 20:50
merabalar ben bütün sene tekirdağda olmama rağmen ne yazık ki bu cuma evime döndüm o yüzden etkinliğe katılamıycam ama önümzdeki sonbahara da tekirdağda bu etkinliği tekrarlanırsa seve seve katılacağımı sölemek isterim...tüm katılımcılara iyi bir gün ve bol bol kiraz yemeleri dileğiylee...
Nihayet meşhur toplantımızı yaptık .Katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .Umduğumuz ilgiyi bulmadı ama çok samimi ,içten bir toplantı oldu .Ensar Bey'e çok teşekkür ederiz .Çok güzel bir Pazar günü geçirdik.
Resimleri arkadaşlar paylaşırlar ,Daha da ballandırıp sizleri özendirmek istemem ama kısaca güzel bir fırsatı kaçırdınız.
mustafa saban
13-06-2010, 22:39
Tekirdağ'daki tanışma toplantısını bugün gerçekleştirdik.Arkadaşlarla tanışmak gerçekten güzeldi.Bahçesinde bizleri misafir ederek ağırlayan Ensar beye çok çok teşekürler...
mgulegen
13-06-2010, 22:48
Çok güzel bir hafta sonu oldu.ben de başta Ensar bey'e ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum.Tabii ki bunu saymıyorum.Bu prova olsun :)
Cumhur Tonba
13-06-2010, 22:57
Hatice Hanım Siz imrenmeyin diye ballandırıp dallandırmıyor.
Zaten gidişim şahane oldu. Motorla yavaş yavaş etrafı seyreded seyrede ve sık sık yol kenarlarında, ulu meşe çınar agaçları ile kaplı dinlenme yerlerinde sık sık çay molası vererek gittim. 14 km. yolu yaklaşık 3,5 saatte kat ettim. Tekirdağı geçtim. Baktım İstanbul 1oo klm. yazıyor. Dedim botanik bahçesini, bulmadan istanbul yapacağım herhalde.
Fakat sorduklarım hep ileri diyor. Salat yağ fabrikasının karşısında plaj vardı. en son oraya sordum. Sahibi de dertli mi dertli. Burayı ne yapacağız. Burada ne yetişir. Baksana bunlar nasıl oldu. (Tanıştıktan sonra) Toplantı yerinde de bire kadar bekleriz demişlerdi. Neyse. Oradan çıktım ve botanik bahçesine vardım nihayet.
Hava da sıcak mı sıcak. agaçlar net üyeleri oturmuşlar gölgeye, Karşıda deniz manzarası, harika bir doğa, çaylar. Neyse orada biraz kaldık. Ne yapacağıız kararlaştırıldı. İstikamet Ensar Bey'in topraklar.
Bu arada, başta Ensar Bey olmak üzere, Hatice Hanım ve eşine, Küçük Ceren'e, annesine, babasına, Mustafa Bey'e, Mehmet Bey'e toplantıya katıldıları ve bizlere harika bir gün geçirttikleri için çok teşekkürler.
Ensar Bey'in büyük emeklerle yetiştirmiş olduğu bitkileri tek tek dolaştık. Yemek yediğimiz yerde Ceren'le ne kadar uğraştıysak da, kedinin gözlerinden başka bir yerini göremedik. Kangal köpeklerini gördük. Hüsmen Ağa, Yakışıklı ve diğer iki horoz ve tavuklarını, koyunları, domates fidelerini, aklımıza gelmeyen bir çok bitkiyi izleme fırsatını bulduk.
Hatta hatta hakiki tavuk göğsü(Hemde kaymaklı) nü dahi tattık.
Arkadan çaylar demlendi. Çeşitli konularda sohpetler yapıldı. İsterseniz daha yazayım.
SAHİ, NE ZAMAN TOPLANIYORUZ?
Resimler nerede Tekirdağ grubu?
Aklım sizde kalmadı mı sanıyorsunuz? Gelebilme imkânım yoktu, o yüzden telefonla iştirak edeyim dedim.
Güzel bir toplantı gerçekleştirmişsiniz, teşekkür ederiz.
Cumhur Tonba
14-06-2010, 00:25
Güler Ablacığım,
Selamlarınızı tüm arkadaşlarıma tek tek söyledim. İstanbulda olsaydınız muhakkak gelirdiniz diye düşündük. Orada da sizin çimlerirden çok bahsettik. Kulaklarınıı çınlattık.
mustafa saban
14-06-2010, 21:48
Resimler nerede Tekirdağ grubu?
Sevgili Balbay,toplantı gerçekten çok güzel oldu.Ensar beyin bahçesinde epey fotoğraf çektim, fakat teknik arıza dolayısıyla maalesef fotoğrafların tamamına yakını yok olmuş.Sadece buluşma yerindeki iki adet fotoğrafı ekleyebiliyorum.Üzgünüm...
Fotoğraflarda ki tarih 13-06-2010 olacak
Kim kimdir sağdan bir sıralayabilirsen forum olarak memnun olacağız sevgili Mustafa,
Hafiften sağ baştan itibaren tanıdık bir kaç sima görüyorum:) sağdan say:)
Cumhur Tonba
15-06-2010, 12:05
Aklımda kaldığı kadarı ile ben sayayım. Lütfen yanlışlık olursa katılan arkadaşlarımız düzeltsin. Alt fotoğraf.
Sağdan. Mustafa Saban (İnşallah Mehmet beyle Karıştırmamışımdır)- Hhatice'in eşi- H.hatice-Cumhur-Mehmet Kocaağalar- Ensar Bey- Mavi koltukta oturan Ceren'in babası-annesi ve Ceren.(Bu son cümleyi anladınız sanırım)
Ben ve Ensar bey, destek almadan kafamızı tutamıyoruz herhalde.
Mehmet Kocaağalar = yani ben namıdiğer account: Natilus en ortadaki tarama özürlü olan :)
Cumhur Tonba
16-06-2010, 02:23
Mehmet Bey, İyi tutturmuşum o halde.
Mehmet Kocaağalar= Natilus yani. Ortada olan. Benle Ensar arasında.
Cumhur Tonba
18-06-2010, 13:20
Toplantıdaki ev sahibimiz ortada hiç gözükmüyor. Anlaşıldı ki onu çok yorduk. Daha kendine gelemedi. Neredesiniz Ensar Bey?
Evet Ensar bey ortalarda yok ,sanırım işleri yoğun bu ara
...
Ben ve Ensar bey, destek almadan kafamızı tutamıyoruz herhalde.
:) Tutuyorsunuz, tutuyorsunuz, ilk resimden de belli zaten. İlahi Cumhur Tonba, güldürdün yine bizi.
Belki de ensar'ın ortada görünmemesi 'fazla da yüz vermeye gelmez, yine gelir, toplanır bunlar, ikide birde' diyedir. 8>) Ne de olsa gözden ırak, ...
gece
şakaya şakayla yanıt veren, güzel insanları bir arada görmekten mutlu forum kişisi
Cumhur Tonba
18-06-2010, 19:09
Siz benden daha çok yaşayacaksınız anlaşılan sayın gece. Fakat gerek kalmadı. Hhatice hanım çiğ köfte yapacak bize. Yer hazır. Ondan sonra bir yer daha buluruz herhalde. Zaten toplantı yerine giderken bir baktın İstanbul 90 Km. yazıyor. Olmazsa oraya kadar uzunarız.
Cumhur Tonba
18-06-2010, 19:14
Zaten çıkmışken tam bir tur atayım diyorum.
Cumhur beyle ve diğer dostlarla tanıştığım için kendimi şanslı sayıyorum.. sv:Ensar beyde bizi gerçekten çok muhteşem ağırladı hele o muhteşem tavuk göğsünün tadı damağımda kaldı kangal köpekleri çilli horoz hüsmen aga kuzular koyunlar her şey muhteşemdi yanlız Ceren kızımıza Ensar beyin çılgın ve haşin kedisinin gözlerinden fazlasını gösteremedik sv:Ensar beyin 100 e yakın ağaç ve bitki çeşidi bizi adeta büyüledi kendi şahsıma çok güzel bir gün geçirdik ve tecrübe de kazandık bir sonraki toplantı için aile olarak katılmak sanırım uygun olacak tekirdağ toplantısına katılan tüm dostlara selamlar olsun
Cumhur Tonba
19-06-2010, 01:17
Natilius,
Hazırlıklara başla. Ben de büyük bir ihtimalle en azından kızım Nazlıcanla geleceğim. Hhatice'ye misafir olacağız. Tadı damağımda kaldı toplantının. Sizlerle tanışmak çok güzeldi. İlk görüştüğümüz kişilerin yanında bu kadar huzurlu, bu kadar rahat, bu kadar sıcak ve sevgi dolu saatler geçirmek çok harikaydı. Sanki kırk yılık dostlar gibi oturup sohpet etmenin tadı inan unutulmaz.
Ensar Bey'e ve vesile olanlara binlerce teşekkürler. Tabii ki bu arada agaçlar.net'e de.
Cumhur Tonba
19-06-2010, 01:20
Satı,
Ben süylü nuriye de isterim haberim olsun. Belki bakarsın Güler Ablam İstanbul'da olursa toplantıya gelir ve garanti bana sütlü nuriye'de getirir. Buna eminim. Fakat sen her ihtimale karşı aklında tut.
Satı Uğurtan
20-06-2010, 00:07
Satı,
Ben süylü nuriye de isterim haberim olsun. Belki bakarsın Güler Ablam İstanbul'da olursa toplantıya gelir ve garanti bana sütlü nuriye'de getirir. Buna eminim. Fakat sen her ihtimale karşı aklında tut.
Sevgili Cumhur bey, istediğiniz sütlü nuriye olsun hemen yaparım:)
Sevgili Hhatice, çiğ köfteyi yuğurursa diğer her şeyi yapmak benden tatlılar, tuzlular ve salatalar:)
Her zaman kapım açık, seve seve ağırlarım:)
Tamam işi çiğ köfteyle kurtardık Cumhur bey:)) Nusratfakıdan bir gazladık mı 2.5 saat sonra Satı'cığımın yanındayız.
Satı Uğurtan
20-06-2010, 00:48
Tamam işi çiğ köfteyle kurtardık Cumhur bey:)) Nusratfakıdan bir gazladık mı 2.5 saat sonra Satı'cığımın yanındayız.
Sevgili Hhatice, beni çok mutlu edersiniz her zaman beklerim.
Sevgili Arkadaşlar,
Hafta başında yurtdışından misafirlerim geldiği için pek vaktim olmadı siteye şöyle bir bakıp geçiştirdim. Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Tekirdağ toplantısından memnun kalındıysa ki bana göre öyle, bu da tamamen katılımda bulunanların iyi niyet ve sevecenliklerinin sonucu.
Çok büyük ihtimalle KAYI köyündeki araziye harman sonu bir şeyler inşa etmeye ve orasını meyve bahçesi ve fidan üretim yeri gibi kullanmaya başlıyacağız. Bir diğer deyişle tüm Tekirdağlı ve diğer site dostlarını misafir edebileceğimiz güzel manzaralı bir mekana kavuşacağız.
Cumhur beyin sorusu olan bir dahaki toplantı tarihinide belirleme işini kendisine bırakıyorum. CUMHUR BEY ne zaman istersen toplanırız. Ben zaten burdayım vede misafirler başımın tacı.
Sevgili GECE, sizinde şakalarınızı forumdan değil masa başında canlı, hafifte felsefeyle karışık izlersek daha bir keyifli olur diye düşünüyorum.
Sevgiyle Kalın,
Cumhur Tonba
21-06-2010, 00:11
Merhaba Ensar Bey,
Sırayı Hhatice hanım aldı. Artık birda ki toplantı için ona bağlıyız.
Fakat sizin yerinizi öğrendik. Ne zaman yolumuz düşerse damlarız. O cesaret bizde var.
Bu sözünüze tamamen katılıyorum. ''Sevgili GECE, sizinde şakalarınızı forumdan değil masa başında canlı, hafifte felsefeyle karışık izlersek daha bir keyifli olur diye düşünüyorum.''
Cumhur Tonba
09-08-2010, 02:43
Merhaba Tekirdağ ve Tekirdağ' da bulunan arkadaşlarımız. Çok sessiz kaldınız.
Neler oldu size. Adeta kayıpsınız.
Selam ve sevgilerle. Kış gelmeden hani diyorum...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.