View Full Version : agaclar.net 6. yıldönümü toplantısı (03.04.2010 Cumartesi)
Ağaçlar.net in yıldönümü emeklerinden, bilgilerinden yararlandığımız, karşılıklı alışveriş yaptığımız, selamlaştığımız tüm arkadaşlara kutlu olsun. Üyeliğim süresince bana kattıkları için site yöneticileri de dahil olmak üzere tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum:)
ozdenarda
04-04-2010, 09:41
Bir paylaşım bu kadar içten ve güzel olabilir .Ben sanal alemden böyle arkadaşlıkların olabileceğine inanmazdım ,bu ortamın oluşmasını sağlıyan Sayın malina 'ya çok teşşekkürler ,orada olmayı çok isterdim .Sıcaklığı bu soğuk ekran hissettim .
Sebahattin Sargın
04-04-2010, 09:42
Bir solukta bütün yazılanları okudum...
Toplantının çok güzel geçtiği yazılardaki enerjiden ve fotoğraflardan belli oluyor, ne yalan söyleyeyim çok kıskandım. Pazartesi bana izin vermeyen hocayı yumurtalayarak boykot etmeyi düşünüyorum :o:p
6 yıl önce bu siteyi kuran ve bu 6 yıl boyunca kurduğu siteyi geliştirmeyi amaç edinen Sevgili Malinaya çok teşekkür ediyoruz....
Sevgili Malinanında aslında çok sıcak kanlı ve güler yüzlü bir hanım efendi olduğunu, tersini düşünen arkadaşlara yazıları ve fotoğrafları ile katılanlarada ayrıca teşekkür ediyorum ;):rolleyes:
Bu toplantıyı organize eden, iyi geçmesi için kuş gibi çırpınan. Enerjisi ve yüzündeki gülücükleri hiç eksik olmayan Güler Hanımada çok teşekkür ediyoruz....
Nice mutlu yıllara evimiz, yuvamız olan agaclar.net ....
Sevgiler ;)
Sevgili sebo, çok teşekkür ederim. Ama arkadaşlar bu organizasyonda sadece benim emeğim yok, pek çok arkadaşın katkıları var. Ben de hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
6. yılımız herkeze hayırlı olsun.Paylaşım ve muhabbetimiz her daim devam etsin inşallah.
Zeki Yağlı
04-04-2010, 11:11
Ben de ilk defa bir Ağaçlar.net toplantısına katıldım. Bu kadar çok samimi, iyi niyetli ve özverili arkadaşla tanışmaktan mutlu oldum.
Ağaçalar.net 6ıncı doğum gününü kutluyorum, daha nice doğum günlerine, gelişerek erişmesini diliyorum.
Ağaçlar.net i bu günler getiren, başta Sayın Malina ve Sayın Güler olmak üzere, görünen ve görünmeyen tüm kahramanlarını kutluyor, emeklerini gruptan esirgememeye devam etmelerini diliyorum.
Selam ve sevgilerimle
drhegeli
04-04-2010, 12:02
İşlerimi ayarlayıp katılamadığım için kendime kızıyorum.
Organize edenlerin emeğine, katılanların gönlüne sağlık...
Nice nice 6. yıllara agaclar.net....
Arzu Kasapoğlu
04-04-2010, 16:15
Altıncı yılın kutlu olsun agaclar.net.
SEneye katılabilmek dileğiyle... :)
qokhanyilmaz
04-04-2010, 16:26
kıskandık ne diyelim ? Bir daha kine ...
Offf neler kaçırmışız yine:eek::eek: Sevgili cemo'nun sözünü dnleyip gelmek varmış:(:(
Nice altı yılları, agaclar.net ailesi olarak hep birlikte, sağlıkla ve yemyeşil bir dünyada kutlayalım.
Sevgilerimle
huzunperest
04-04-2010, 16:49
ben resim yüklemeyi bilmiyorum nasıl yükleyeceğim
Bu başlıkta (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=6256)detaylı açıklamalar mevcut Sevgili Ömür.
Eve yeni döndüm:)
Bu güne kadar katıldığım en zevkli toplantıydı. Emeği gecen bütün arkadaşlara cok teşekkür ediyorum.
Yeni arkadaşlar tanımaktan cok keyf aldım. Oturup sohbet edemediğimiz arkadaşlarımız da oldu.:( Biz bitki delilerine, bir günlük toplantı yetmiyor:p
Ağaçlar. net kampı mı yapsak acaba:confused: :p:p
Bende bilgisayarıma yeni kavuşanlardanım:)
Hala daha toplantımızın etkisindeyim ve daha önce tanıdığım, tanımadığım tüm arkadaşlarımın yüzleri gözümün önünde. Sevimli gülümsemesi ile düzeni, disiplini sağlayan kurucumuz MİLANA, bitip tükenmeyen enerjisi ile organizasyon nasıl olur hepimize gösteren GÜLER hanım. Bu ikiliye binlerce teşekürler. İyi ki varlar. Paylaşımı, tevazuyu, kaliteyi ve rabıtayı içlerine sindirip dışarıya vuran tüm sayın arkadaşlarım. Sizlerle çok övünüyorum.
Önce biraz gönülsüz olsa da getirdiğim eşimi arabaya bindikten sonra görmeliydiniz. Hemen telefona sarılıp bir tanesi üyemiz olan okulundan 6-7 arkadaşına ballandıra ballandıra bir anlattı ki toplantımızı.
Erken ayrılmamızın nedeni de ayrılırken söylediğim gibi sevgili ağaçlarımın ve bitkilerimin bakımını yapmak üzere bahçeli evimize gitmekti. Ancak biraz önce dönebildik ve hemen bilgisayarımın başına oturdum.
Tekrar kuruluş günümüzü kutlamak istiyorum. Nice yıllara.
Herşey gönlünüzce olsun.
Huzunperest verdiğin bilgi için teşekkürler =)
yaprak 92
04-04-2010, 19:37
sevgili arkadaşlar,
Bugün aldıgım fideleri ve tohumları ektim.tekrar tekrar getiren ,bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada girip çıkıp resimlere bakıyorum sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.iyiki bu siteye üye olmuşum.
Bu arada tohumların herbirinin adını hatırlamakla birlikte en son sevgili Raba 58 siyah irice tohum vermişti ismini yazmayı atlamışım bilen arkadaşım veya Raba 58 okursan ismini bir not geçermisin rica etsem tekrar sagol tohum için.
Toplantı çok güzel geçmiş. Bizim de katılabileceğimiz yerler de olur inşallah, katılmayı çok istiyorum. Belki seneye Muğla ve civarı olarak toplanırız. Çocukları da alır geliriz :))))
Avatar da ki ağaç muhteşem görünüyor.
İyi ki var agaclar.net. Daha nice yıllara.
acemifüsun
04-04-2010, 20:08
Sevgili arkadaşlarım
Yazılanları okudukça; bu güzel toplantıya katılamadığım için biraz içim buruk olsada, sizlerin mutluluğunu paylaşıyorum ve gurur duyuyorum.
Agaçlar.net gibi bilgi deryası, paylaşım ruhu dolu bir siteyi kuran Sevgili Malina'ya ve kuruculara, yönetici arkadaşlara , bu organizasyonu yapan Sevgili Güler Hanıma ve arkadaşlara sonsuz teşekürler, iyi ki varsınız:) Nice güzel, aydınlık, yeşil yıllara:) Sevgiler.
günebakan
04-04-2010, 20:31
Aranız da olabilmeyi ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. Kısmet bir dahaki kutlamalara inşallah:) Yıldönümün kutlu olsun Ağaçlar net.
Zühre Demir
04-04-2010, 21:07
Ancak nasip oldu, şimdi yazabiliyorum. Çok güzel bir gündü, emeği geçen, oraya kadar kalkıp gelen, gelirken eli boş gelmeyen, herkese ama herkese çok teşekkür ediyorum. Biraz geç geldik ama değdi, soluklandım, yenilendim biraz. Umarım daha sık bir araya geliriz. ;)
amatör hobici
04-04-2010, 22:10
Nice 6 yıllara, nice 66 yıllara,eskimeyen dostluklarla
Toplantımıza ilk defa katıldık. Paylaşımda bulunan ve katkısı bulunan tüm arkadaşlara candan teşekkürler ve tebrikler . Güzel bir gündü.
Böyle güzel bir toplantıya katılmadığı üzgün olmayan, mazereti ise en güzel olan benden başkası yoktur. :)
Siz toplantıdayken ben kalbimin üzerinde mis kokulu bir yakışıklıyı uyutuyordum.
İşte mazeretim, 2010 Ağaçlar.net bebeği. ;)
134014
Orhan Özbilgiç
05-04-2010, 08:12
Gerçekten böyle bir mazerete can kurban!
Doğarken ağladığı son olsun.
Tosun gibi 41 kere maşallah. Gözün aydı limoncuğum. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı mutlu güzel günlerde yaşasın inşallah. Sevgiler.
Sevgili Limon,
Yokluğunu aramadım diyemem ama, böyle mazerete can kurban. HAYIRLI olsun,kutlarım.
Katılmaktan ailecek büyük keyif aldığımız 6. yaş günü etkiliğinde çok eğlendik. Yazılanları büyük keyifle okudum. Oğlumuz Ege'nin çok uykusu gelip ağlamaya başlayınca saat 14'de etkinlikten ayrılmamız gerekti. Bu yüzden bazı güzellikleri yaşama şansımız olmadı.
Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Özellikle Sayın Malina'ya herkesle ilgilenen ve oturduğunu görmediğim hayat dolu Sayın Güler'e oğlumun kucağından inmek istemediği kendisiyle ilgilenen Sayın Turchese'ye ayrıca teşekkür etmek isterim.
İyiki doğdun agaclar.net nice uzun senlere.
Sayın Limon,
Allah analı babalı büyütsün, sağlığı yerinde şansı bol olsun.
Kutlarım sevgili Limon, mazeretiniz en tatlı mazeretlerden :) Güzel bir hayatı olsun...
Sevgili Limon, toplantıdayken, bir ara senin de ziyaretteki heyecanını düşünmüştüm, çok güzel bir duygu. Analı- babalı büyüsün, Yeni Üyemiz hoşgelmiş.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Konuyu değiştirdim ama ne yapayım paylaşmak istedim. :) (Malina benim mesajı alıp yeni başlık açarmı açar. ;) )
Güzel mesajlarınıza teşekkür ederim, annesine ileteceğim. Bizim yakışıklıya da O'nla beraber büyüyecek, O'nla yaşıt olacak güzel bir ağaç dikeceğim.
Kirazcığım, dün gece ben kaldım yanında, bol bol koklama fırsatı yarattım kendime. :)
Güzel ve zevkli bir toplantıydı.
Günüm çok güzel geçti. Özellikle tanışmak istediğim 3 arkadaşla yüz yüze görüşebilmek çok güzeldi ;)
Havanın bahar mevsimine yakışır durumu da pek bir güzeldi.
Yedinci yılda buluşmak üzere.
Not: Bu sabah Ankara'ya dönebildiğim için gün içerisinde çektiğim fotoğrafları eklemeye çalışacağım :)
Fotoğrafların 3/4'ünü ekleyebildim. Kalanı da bu akşama kadar eklemeye çalışacağım.
turchese
05-04-2010, 16:29
Selam arkadaşlar,
Harika birgündü. Sizinle tanıştığım için çok mutluyum.
Yazılanları okudukça- özellikle de gelemediği için serzenişte bulunanları-aklıma bir fikir geldi.
Amcam 50 yaşında çocuk sahibi olunca, her altı ayda bir doğum günü kutlaması yapıyor :) Aradaki kayıp yılları telafi etmek için.Korkuyorum yakından çocuğun ....sini koparacak diye :)
Biz de neden bir yıl beklemek zorundayız. 6 ayda bir yapalım. Mesela kışa girerken, kışın ekilmesi gereken, tohum, soğan vesaire için bilgi ve malzeme alış-verişi yaparız.
Ne dersiniz?
İyi ki doğdun ağaçlar.net. İyi ki varsınız arkadaşlar.
Nice mutlu senelere...
Sevgili Limon tebrikler :)
Biz daha çok mesaj yazarız bu sayfaya ,o kadar güzel bir gündü ki , bir ara baktım herkesin gözlerinin içi gülüyordu.Zeki Beyin getirdiği minik fideler o kadar çoktu ki büyük şaşkınlık ve sevinç yarattı .Teşekkürler Zeki Bey emeğinize sağlık Siz de paylaşmanın keyfini çok güzel çıkardınız bunu hissettim .Seneye mutlaka ben de daha çok tohum ve çelikle katılıp bu keyifi yaşamalıyım diye düşündüm.
Sevgili Turchese çok haklısın doğum günü şart değil mesela 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında da toplantı yapılabilir :)
Özellikle ben yaştaki üyelere çok uyar ,gençlik bayramı :))
asumandilek
05-04-2010, 17:39
sevgili arkadaşlar,
Bugün aldıgım fideleri ve tohumları ektim.tekrar tekrar getiren ,bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada girip çıkıp resimlere bakıyorum sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.iyiki bu siteye üye olmuşum.
Bu arada tohumların herbirinin adını hatırlamakla birlikte en son sevgili Raba 58 siyah irice tohum vermişti ismini yazmayı atlamışım bilen arkadaşım veya Raba 58 okursan ismini bir not geçermisin rica etsem tekrar sagol tohum için.
Sevgili yaprak92 eğer siyah fındıktan biraz daha küçük kömür parçası gibi siyah olan tohumlardan bahsediyorsan kum zambağı tohumlarıydı.
fatma sunay
05-04-2010, 17:39
iyiki varsın ağaçlar.net yeni yaşın hayırlı olsun böyle güzel bir site için teşekkürler ben katılamadığım için çok üzgünüm inşallah birdahaki sefere aranızda olurum yazılarınızı okuyorum duygularınızı bizimle paylaştığınız için herkese teşekkürler
Orhan Özbilgiç
05-04-2010, 17:47
Selam arkadaşlar,
....Biz de neden bir yıl beklemek zorundayız. 6 ayda bir yapalım. Mesela kışa girerken, kışın ekilmesi gereken, tohum, soğan vesaire için bilgi ve malzeme alış-verişi yaparız.
Ne dersiniz?
turchese çok mantıklı bir öneri. Size katılıyorum. Aklınla bin yaşa!..
yaprak 92
05-04-2010, 19:34
Sevgili Asumandilek tohumun ismini verdigin için çok teşekkürler.İnşallah dogru yere eköişimdir.
Sevgili turchese çok haklısın birbirimizi yeni tanıyıp ısınmışken çok aralıklarla toplanmalayım.19 mayısı öneren arkadaşımı destekliyorum.
yaprak 92
05-04-2010, 19:36
Sayın limon mazeretiniz süper..
Analı babalı büyüsün.ülkesine ,dünyaya yararlı bir başarılı fert olsun inşallah
Sevgili arkadaşlar belli ki baş sayfalara hiç bakmamışsınız.
Toplantılarımız sanmayın ki senede bir defa oluyor. İllerde sık sık yapılıyor. İstanbul gurubu olarak da sıkça toplanıyorduk. Bursa, Yalova, İzmir bu işi daha da sık yapıyor.
Bazen eğitim toplantısı oluyor bazen de sohbet.
agaclar.net'in doğum günü toplantısınına ben ikinci kez katılıyorum, bilmiyorum daha evvelce de yapılıyor muydu? Ama İstanbul grubu olarak hep toplandık.
Sizler merak etmeyin " Deliye her gün bayram" misali bizler sık sık toplanırız. Yeter ki iştirak olsun.
Hatta şöyle bir düşüncemiz de vardı; Örneğin her ayın belirli bir hafta sonu (ikinci, üçüncü cumartesi veya pazar günleri) Belirli bir mekânda toplanalım. Saati belli olur, gelen üyeler gelir, tohum fide paylaşır, sohbet de ederiz diye. Ama nedense tatbik edemedik.
agaclar.net toplantısı oluşumlarını yönetime bildirmemiz gerekir ama mini sohbetler için izin almamız gerekmiyor diye biliyorum.
Siz gençler, neden ön ayak olup da bu organizasyonları yapmıyorsunuz? Yavaş yavaş başlayın ki alışasınız, ileride zorluk çekmezsiniz.
Zeki Yağlı
05-04-2010, 20:16
Sevgili dostlar,
Dağıttığım fidelerin fotoğraflarını ve üzerlerinde adlarını aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=20100
Selamlar
Müjgan Yılmaz
05-04-2010, 21:07
Ağaçlar net,bizi bir araya getirdiğin için binlerce teşekkür....
Sevgili Malina,tüm dostlar teşekkürlerini dile getirmiş lütfen benimkini de kabul et.
Yazmakta çok geciktim.Gülercim,beni öldürecek!!
Ama Sevgili kraliçemizin harika bir pozunu yakaladım,görünce beni hemen affedecek.
Sevgili Nariel, topladığı güzel kır çiçeklerini kızıma vermişti. Her cama bakışta, o güzel toplantıyı ve koruyu hatırlıyorum.
134196
Müjgan Yılmaz
05-04-2010, 21:18
Bu üç harika insanla,Sevgili Satı Uğurtan-Cemo ve Habibe fıdanlar diktik, tohumlar çimlendirdik,yetmedi ayranlar temizledik.Çok keyifli bir zaman geçirdik:)134195
Müjgan Yılmaz
05-04-2010, 21:26
Güler in hazırlattığı meyve sepetinin görselliği inanılmazdı.Bir de tadına bakalım dedik,o da muhteşemdi:)134198
Satı Uğurtan
05-04-2010, 21:43
Sevgili Müjgan,senin kadar yüreği sevgi dolu bir insanla tanışmak, benim için inanılmaz güzeldi,iyiki burdayım iyiki seni tanıdım sevgiler.
natu-doğa-rel
05-04-2010, 22:58
bende ağaçlar.net in yeni üyesiyim.6.yıldönümü toplantınız muhteşem geçmiş bütün yazıları ve resimleri gıpta ile izleyip okudum.Şimdi gerçekten cok üzüldüm sizler gibi doğaseverlerin arasında olamadığıma:((
Kendimi çok şanssız hissediyorum sizlerin arasında olamadığım için ama kaderinde cilvesi de denebilir buna siteden sayın özlemöz ve sayın orhan özbilgiç beyle tanışma ve beraber çalışma imkanımız oldu.
açıkçası kendimi;gelmek isteyipte gelemeyen ağaçlar.net doğaseverlerinden birazcıkta olsa şanslı hissediyorum:)
Nuri Murvet
05-04-2010, 23:25
Çok isteyip de işlerimizin yoğunluğu nedeni ile katılamadağım Ağaçlar net yıl dönümü toplantısının, fotoğraflarını izledikçe pişmanlığım daha da arttı, güzel paylaşımlarınızı bizlere sunduğunuz için teşekkür ederim.
Ağaçlar net 6'ıncı yıldönümünü hazırlayan başta sayın malina, güler hanıma ve emeği geçen her kezi ayrıca ağaçlar net üyerinin yıl dönümünü kutlarım.
Şanslıyım diyorsun ama ben eminim ki bizler daha şanlıyız, zira senin gibi bir arkadaşımız var sitede.
İyi ki varsın sevgili sevilay.
O gün, "bu kadar bilgili insan arasında ne işi var benim gibi cahilin" dedim.:)
Halâ daha bütün ibrelilere çam diyorum. ( Umarım çamlara ibreli dendiğini doğru biliyorumdur.:o)
Sevgili Zeki beyin dağıttığı her şeye, "bu ne, bu ne" diye sordum durdum.
Ama aranızda o kadar mutluyum ki, tüm cehaletime rağmen, ben şanslıyım ben.:)
Güler hanımcım, bu arada adınızı Speedy Gonzales olarak değiştirmeyi düşünmez misiniz?:)
Hızınıza, enerjinize yetişmek mümkün değil, nazar değmesin size e mi? :))
Sevgili Limon, aramızda olamama mazeretine maşallah diyeyim, Allah analı babalı büyütsün.:)
Bizim yerimize de kokla yakışıklıyı.:)
Sizler merak etmeyin " Deliye her gün bayram" misali bizler sık sık toplanırız. Yeter ki iştirak olsun.
Hatta şöyle bir düşüncemiz de vardı; Örneğin her ayın belirli bir hafta sonu (ikinci, üçüncü cumartesi veya pazar günleri) Belirli bir mekânda toplanalım. Saati belli olur, gelen üyeler gelir, tohum fide paylaşır, sohbet de ederiz diye. Ama nedense tatbik edemedik.
Güler Hanım, bunu ancak siz başarırsınız..
Sevgili acemi caylak ve sevgili sarıcan,
Benzetmeniz çok güzeldi.
Sn. Habibe,
Kastettiğiniz agaclar.net - köy enstitüleri benzetmem ise bu benim gerçek düşüncelerimdir. Hayalini kurduğum eğitim ve öğrenim düzeni bugün en güzelini yaşadığımız imece usulü, paylaşıma açık ve toplumsal verimliliği hedef alan eğitim biçimidir.
Forumdaki bu paylaşımlardan gerektiği gibi faydalanılırsa memleket ekonomisine büyük katkılar sağlanabilir. Örnek vermem gerekirse; bu (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=15733&page=13) konu başlığı altındaki tartışma ve paylaşımlardan bir üretim tesisi çıkmıştır ve çokta başarılı olacağına inanıyorum.
Bilinçli hayvancılık yapacaksanız, bilinçli süt üretimi yapıp maliyetlerinizi aşağı çekecekseniz alın size eğitim. Hiç bir üniversitemizde bu kadar geniş kapsamlı tartışılmamış veya uygulamalı olarak öğrencilere öğretilmemiştir herhalde.
Forumda tartışılan Topraksız Tarım başlığında buna benzer örnekleri çoğaltmak mümkündür. Ağaçla, bitkiyle ilgili forumda paylaşılan bilgiler bir kaç üniversitenin kaynaklarından fazladır ve işin en güzel tarafı çeşitli üretici arkadaşların katılımıyla bilgiler ilk elden deneylerle ispatlanarak hayata geçirilmektedir.
Agaclar.net 'i bu yüzden seviyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Güler Hanım, bunu ancak siz başarırsınız..
Bu gaz verme iyi de, her zaman ondan beklemek haksızlık. Biraz da o, oturup keyfini çıkarsın :)
Sn Limon ne mutlu size darısı bekliyenlerin başına. Yakışıklıya sevdikleriyle beraber sağlıklı, huzur dolu bir yaşam dilerim.
.Sevgiyle kalın
Bu gaz verme iyi de, her zaman ondan beklemek haksızlık. Biraz da o, oturup keyfini çıkarsın :)
Harikasınız sayın malina.
Ben de yeni yeni arkadaşlar bu işe girişseler çok iyi olacak diye düşünüyorum. O zaman çok daha sık toplanır, daha çabuk kaynaşırız.
Görüyorum ki her toplantımızın tadı bambaşka bir lezzette oluyor.
Haydi gençler, sıvayın kolları. Her zaman yardım gelir, maksat ilk adımı atmakta.
Çok güzel bir toplantı olmuş....Allah mutluluğumuzu bozmasın.Öncelikle bu siteyi kurmayı düşünenlere ve daha sonra da siz saygıdeğer üyelerimize çok teşekkürler.Buraya her geldiğimde "ne üzüntü,ne keder,herşey gelip gider..." düşüncesi ile açtığımda mutluluğum nasılsa bu mutluluk hepimizde bulunsun.Bu toplantıya katılmayı çok isterdim.Bütün aynı düşünür insanlarla bir arada olmak,toplumda deli gözü ile bakılmaktan iyidir:D
Ama alıştım artık ne derlerse desinler bitkiler benim yaşam kaynağım.Şu an sınav,stres hiçbirşeyden kaygım yok.Başarı var Allah`a şükür;)Önemli olan benim burada bulunmam ve dışarıya ayak uydurmamam.Kısaca;
Sevgili Malina,bu harika site fikri kimden çıktı bilmiyorum ama şunu biliyorum ki en iyi dostluklar,en iyi arkadaşlıklar ve en iyi abilik/ablalık burada var.Paylaşımcı bir toplumun sevgi kaynağı bu siteyi iyi ki kurmuşsunuz.Çok teşekkürler,bizi bu güzel sitede abilerim/ablalarımla tanışmamı sağladığınız için.
İYİ Kİ VARSIN AGACLAR.NET
Sevgili Sarıcan, isim de hoşuma gitti. "agaclar.net enstitüsü "
Açıklamalarınız için ayrıca teşekkürler.
Güler Hanımın yazdıkları ne zaman uygulanır acaba? Aceleci davrandım sanırım :dilli:
Toplantı önerileri (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=19856)
:)
Sevilay, toplantıya yalnız mı geldin? :) Ben ağaçlar.net çantasında bir kuçu görürüm diye bekledim ama?? ;)
Çok teşekkür ederim arkadaşlar, güzel dileklerinize...
Şahane bir toplantı daha geçmiş. Hele fidelere bayıldım. Güzel bahar günlerini kaçırmadan, İstanbul'un değişik mekanlarında sık sık toplanmalıyız fikirlerinize katılıyorum.
Acarextt03
06-04-2010, 14:01
o da neyyy.:o
direk beni buzlasaydınız.:)))
bu güzelliğe yakışmadı o buz.... :(
Nice yillara agaclar.net. Sevgili Malina; bu siteyi kurup yeni dostlar kazandirdiginiz icin, cok tesekkur ederim.
Sevgiyle kalin....
kalambaklı
06-04-2010, 16:30
Sitemizin kurulması için emeği geçen tüm doğa aşıklarını candan kutluyor ve önlerinde saygıyla eğiliyorum. İyi ki varsın ağaçlar.net. Daha nice yıllara,
güldeste-
06-04-2010, 17:59
Buradan ağaçlar.net için daha nice nice yıl dönümleri diliyorum. Herşey çok güzel. Ah :( mümkün olabilseydi ben de bulunsaydım aranızda. İnşallah birdaha ki sefere :))
asmalarda üzüm
06-04-2010, 19:28
Herkese merhabalar. Daha önce hiç yazmadım Toplantılarınıza da katılmadım. Yeni bir üyeyim. Ümit ediyorum yarınki toplantıdan sonra daha aktif bir üye olacağım. Bahçesiz, bir amatör (belediye sertifikalı) bahçıvanım. Terasım var ama : ) İstanbul'da yaşıyorum. Yarın tanışmak dileğiyle. Sevgi ve selamlar.
1- malina
2- Güler
3- Tekin
4- Hhatice
5- oki_1655 (oktay)
6- katmer
7- Dudi
8- praecox
9- Zühre Demir
10- DarkYES
11- Köknar
12- Tekir
13- Sındırgılı
14- Sevilay
15- Asumandilek
16- Gingko Biloba
(arkadaş sayımızın yarısını yutmuş, ben düzelttim)
A ha haa... Çok hoşsunuz. Yutmadım aslında :) Ben foruma yazdığımda katılımcı adedi bu kadardı. Yeni üye olduğum için sanıyorum, yayınlanmadı. Arada bir de ad değiştirince, ta buraya düşmüş mesajım. Maalesef katılamadım toplantınıza. Gördüğüm kadarıyla güzel vakit geçirmişsiniz. Bir dahakine artık. Herkese sevgiler. Nice Mutlu yıllara. : )
filiz kartal
08-10-2010, 15:28
1- malina
2- Güler
3- Tekin
4- Hhatice
5- oki_1655
6- katmer
7- Dudi
8- praecox
9- Zühre Demir
10- DarkYES
11- Köknar
12- Tekir
13- Sındırgılı
14- Sevilay
15- Asumandilek
16-TRIPLE
17- nrkrkmz
18- Kiraz
19- Limon
20- Sebahattin Sargın
21- Habibe
22- aybala
23- ismail seyrek
24- Müjgan
25- ömür
26- Turchese (bir de teyzem)
27- hozat
28- Orhan Özbilgiç
29- filiz kartal
gruba yeni üye oldum ama toplantıya katılmayı çok istiyorum.
29- filiz kartal
gruba yeni üye oldum ama toplantıya katılmayı çok istiyorum.
Sayın filiz kartal, bu toplantı Nisan ayında yapıldı.
İnşallah seneye siz de katılırsınız.
bende katılabilmeyi istiyorum.2011 de inşallah.allah nasip ederse.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.