View Full Version : Hhatice (Sedef Miran) / Balkon
Bitkilerinizi güle güle büyütün sayın Hhatice. 728' deki dörtlünün en solundaki kaktüs pek rastladığım bir tür değil. Deniz aşırı yoldan geldi demişsiniz, kaynak K.K.T.C. mi?
Evet K.K.T.C den geldi :)Bende daha önce rastlamamıştım .Çok güzeller.
Bütün yeni gelen çiçeklerine hoş geldin diyerek, açmış hallerini görme dileğinde olduğumu fısıldayın kulaklarına.
Canım Hozat'cım fısıldadım .Açmazsanız öğretmenim kulağınızı çekecek dedim .Korkuttum onları :))
186499
Matucana Madisoniorum
Ay Sevim hanım bunlar ne kadar güzeller .Ben gelip elden bile alırım bunları vallahi hiç üşenmem :))
.
Hele bir bahar gelsin. Olmazsa kendinde gelirsin tabi misafirim olursun:)
186500
Tatlım sana kaldı mı? Saksının tamamını bana yollamışsın :))
Merak etme sakın keyifleri çok iyi .
Çok teşekkür ederim .Baharı düşünmek bile beni mutlu ediyor.
Ocak ,Şubat ,Mart az kaldı :)
Çok teşekkür ederim .Baharı düşünmek bile beni mutlu ediyor.
Ocak ,Şubat ,Mart az kaldı :)
Vildan Sönmez
30-12-2010, 08:07
Sedef'cim siparişlerimiz geldi. İstanbul toplantısında veririm seninkileri. Küçük saksılarda ama sağlam bitkiler. Güle güle büyütelim .;)
Hatice Tarhan
30-12-2010, 08:09
Hiç özel bir şey vermiyorum bu türlerebebeklerin daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Garipler güneş ve su ile coştukça coşuyorlar.Ben saksısını her değiştirişimde 10 kadar taze filiz çıkmak için can atıyor.
Orhan Özbilgiç
30-12-2010, 08:43
186317
Bu güzellikte çok istediğim bir türlü bulamadığım bir kaktüs aynı arkadaşımdan geldi .Saolsun bana o gün anlatılamaz bir sevinç yaşattı. Zıp zıp zıplattı ,havalara uçurdu.
Ya arkadaşım! Ne ilginç bitkilerin var öyle?.:) Hepsi birbirinden hoş. Onların içinde çiçeklenenleride vardır mutlaka. O zaman değmeyin keyfine. Değil mi?
Ama ben şu yukarıdaki Kılçıksızı daha çok beğendim. Kaktüs dediğin öyle olacak. İnsan, eliyle hiç tırsmadan okşayabilecek.:D
Bu arada, gönderdiğin bitkilerden (Ben bir tek Maviş istemiştim!) Maviş ve Ruj çiçeği, saksılarında tuttular. Büyümeyede başladılar. Gece mumu ve Kasımpatı mı, yoksa papatya mıydı? Bilemiyorum. Onlarda Samsun' da bahçeye alıştılar sanırım. Gelinceye kadar sağlıklılardı. Bir tek Japon Küpesi miydi, hani şu yaprağı tüylü olan? Onu tutturamadım. O da oradaki bir komşumda var. Gerekirse ondan alabilirim.
Tekrar teşekkürederim.
Size ve eşinize selam ve sevgilerimle iyi yıllar diliyorum.:)
755' teki kaktüsün adı Matucana Madisoniorum. Linkide şu; http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21802&highlight=Matucana+Madisoniorum
Sevgiler...
Sedef'cim siparişlerimiz geldi. İstanbul toplantısında veririm seninkileri. Küçük saksılarda ama sağlam bitkiler. Güle güle büyütelim .;)
Çok sevindim arkadaşım .9 ocakta kavuşuyorum onlara :)
Hiç özel bir şey vermiyorum bu türlerebebeklerin daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.Garipler güneş ve su ile coştukça coşuyorlar.Ben saksısını her değiştirişimde 10 kadar taze filiz çıkmak için can atıyor.
Bence seni seviyorlar .Senin onları sevdiğini biliyorlar :)
Ya arkadaşım! Ne ilginç bitkilerin var öyle?.:) Hepsi birbirinden hoş. Onların içinde çiçeklenenleride vardır mutlaka. O zaman değmeyin keyfine. Değil mi?
Ama ben şu yukarıdaki Kılçıksızı daha çok beğendim. Kaktüs dediğin öyle olacak. İnsan, eliyle hiç tırsmadan okşayabilecek.:D
Bu arada, gönderdiğin bitkilerden (Ben bir tek Maviş istemiştim!) Maviş ve Ruj çiçeği, saksılarında tuttular. Büyümeyede başladılar. Gece mumu ve Kasımpatı mı, yoksa papatya mıydı? Bilemiyorum. Onlarda Samsun' da bahçeye alıştılar sanırım. Gelinceye kadar sağlıklılardı. Bir tek Japon Küpesi miydi, hani şu yaprağı tüylü olan? Onu tutturamadım. O da oradaki bir komşumda var. Gerekirse ondan alabilirim.
Tekrar teşekkürederim.
Size ve eşinize selam ve sevgilerimle iyi yıllar diliyorum.:)
Orhan bey hepsi çiçek açıyor :)İşin keyif kısmını anlatmaya kelime yetmez.
Bu beninde çok sevdiğim bir tür .gerçekten sevmesi kolay :)
japon küpesi biraz nazlı zor gelişiyor.Benim Tekirdağ'daki çok sağlıklı buradaki sevgili dudi vermişti .O kadar nazlı ki hiç gelişmedi:(
Bende de size ve sevgili eşinize selam ve sevgiler .Sağlıklı mutlu seneler.
755' teki kaktüsün adı Matucana Madisoniorum. Linkide şu; http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=21802&highlight=Matucana+Madisoniorum
Sevgiler...
Teşekkür ederim sevgili sarıefe'cim .Diğerlerinden de bildiğin olursa yazarsan sevinirim .
187029
Pembe açan kamelyam .Çiçeği ben Tekirdağ'a gidip resim çekene kadar biraz bozulmuş .Daha açacak çok tombağı var.
187031
Orkidelerim yeniden açmaya başladı.Sevgili eşim çok güzel bakıyor onlara .
Yılmaz Yalçın
02-01-2011, 20:35
Ablacığım,
Maşallah çiçeklerin baharı çoktan yaşatıyor:)Pervane çiçekli yaseminin ne kadar büyüdüğünü merak ettim fotosunu koyar mısın:)Murraya yaseminin özlemiş seni:)
187038
Çocuklarımdan yılbaşı çiçekleri geldi Bir sürü :)
Mini Orkide,Kaktüsler, Atatürk çiçeği,Yılbaşı çiçeği ,Kocaman bir kutuya doldurmuşlar .Çok güzel bir süpriz yaptılar .
Yeşil Çay
03-01-2011, 12:33
Sayın Hatice ne kadar çok bitki çeşidiniz var.Ben henüz yolun başında sayılırım ama olsun.Bu arada kaktüs tutkunuz hemen anlaşılıyor.Orkideleriniz de çok güzel.Arya ve bebişleri de öyle.Sevgilerimle.
hatice hanım 64 nolu mesajdaki bitkinin adını öğrenebilirmiyim
bende de var hemde bir sürü yayıldı heryere çok seviyorum ama
adını öğrenemedim :)
bitkileriniz çok güzel sağlıkla yaşayın inşallah
bettyycim
03-01-2011, 15:28
Sevgili cigdos, 64. mesajdaki çiçek Sempervivum ;)
kamelyavadisi
03-01-2011, 22:01
187029
Pembe açan kamelyam .Çiçeği ben Tekirdağ'a gidip resim çekene kadar biraz bozulmuş .Daha açacak çok tombağı var.
kamelya çiçeğini aylaştığın için teşekkür ederim. Benim kamelyalar da yavaş yavaş açıyorlar. Bende sizinle paylaşırım.
Sağlıcakla kalınız.
Sayın Hatice ne kadar çok bitki çeşidiniz var.Ben henüz yolun başında sayılırım ama olsun.Bu arada kaktüs tutkunuz hemen anlaşılıyor.Orkideleriniz de çok güzel.Arya ve bebişleri de öyle.Sevgilerimle.
Çok teşekkür ederim sevgili yeşilçay
İşte öyle başlıyor önce yolun başında olunuyor sonra o kadar çok tür var ki hep yolun başında kalınıyor.Benim bir listem vardı .Burada arkadaşlarımdan görüp beğendiğim çiçekleri yazmıştım .Aldıkça üzerini çiziyordum :)
Malesef liste hiç bitmedi hatta daha da uzadı .
Çok teşekkür ederim .Ben onları çok seviyorum .Umarım yaza çiçekleriyle onlarda sevgilerini gösterirler.
Sevgili bettiyycim cevap vermiş .Bendeki tek kök bir arkadaşım yollamıştı.
Teşekkür ederim canım .Diğer bildiklerini de yazarsan mutlu olurum.
kamelya çiçeğini aylaştığın için teşekkür ederim. Benim kamelyalar da yavaş yavaş açıyorlar. Bende sizinle paylaşırım.
Sağlıcakla kalınız.
Benim miniklerde çok sağlıklılar sevgili kamelyavadisi .Bir tanesi sanırım tutmadı :( diğerleri yapraklar verdi ,Neşeleri çok iyi .
sayın bettyycim çok teşekkürler.
Sayın Sedef hanım,eşinizin ve sizin başınız sağolsun.
günebakan
08-01-2011, 15:50
Sevgili Hhatice başınız sağolsun.
Yılmaz Yalçın
08-01-2011, 15:58
Sevgili Hhatice başınız sağolsun.
Arkadaşlar hayırdır bilmediğimiz birşey mi var?Ne oldu?
Yılmaz Yalçın
08-01-2011, 16:13
Arkadaşlar hayırdır bilmediğimiz birşey mi var?Ne oldu?
Ablacığım,
Başın sagolsun..Mekanı cennet olsun.
yaprak 92
08-01-2011, 17:27
Arkadaşlar,
Başsağlıgı notlarınızı şaşırarak okudum.Ne oldu?
Sayın H.Hatice'nin,eşi'nin dayısı vefat etmiştir,arkadaşlar...
Teşekkür ederim arkadaşlar hepiniz saollun .Eşimin dayısı 28 gündür komadaydı.Dün akşam üzeri vefat etti .Çok severdik .Çok iyi bir insandı .Mekanı cennet olsun .
Amin,
Kalanlar sağ olsun.
Sevgili Sedef hanımcığım başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
missmenas
08-01-2011, 20:52
Sedef'ciğim, Başınız Sağolsun. Allah rahmet eylesin, Sevdiklerine sabırlar diliyorum.
Bu sitede olduğum için sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum .
Tanrım sıralı ölüm versin .Çocuklarımızı korusun ,uzun ömürlü kılsın .Tekrar teşekkür ederim .
artemisia10
08-01-2011, 21:06
Sedef hanım başınız sağolsun...
ciceksever70
08-01-2011, 21:35
Hatice hanimcigim basiniz sagolsun.
Sevgi Durul
08-01-2011, 21:55
Sevgili arkadaşım, başınız sağ olsun. Kalanlara sabır versin.
Vildan Sönmez
08-01-2011, 21:59
Sedef Hanım başınız sağolsun. 28 Gün komada kaldığına göre bayağı zorlu bir hastalık süreci yaşamıssınız. Allah daha fazla çektirmemiş diyeceğiz artık.Mekanı cennet olsun.
Bu sitede olduğum için sizler gibi arkadaşlarım olduğu için kendimi çok şanslı görüyorum .
Tanrım sıralı ölüm versin .Çocuklarımızı korusun ,uzun ömürlü kılsın .Tekrar teşekkür ederim .
Başınız sağ olsun arkadaşım,mekanı cennet olsun.
Hatice Tarhan
09-01-2011, 01:50
Hatice hanım başınız sağolsun.Mekanı cennet olsun.
Sevgili Hatice; başınız sağolsun. Dayınıza Allahtan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.
acemifüsun
09-01-2011, 13:19
Sedef hanımcığım başınız sağolsun, sabırlar dilerim.
Sedef Hanım başınız sağolsun. 28 Gün komada kaldığına göre bayağı zorlu bir hastalık süreci yaşamıssınız. Allah daha fazla çektirmemiş diyeceğiz artık.Mekanı cennet olsun.
Sevgili sedef allah sabırlar versin. Mekanı cennet olsun dayınızın. Allah geride kalanlarınıza uzun ve sağlıklı ömürler versin. Sevgiler
Eser İlhan
09-01-2011, 15:36
Sevgili Sedef, bugüm toplantıda görüştük ama vefattan haberim yoktu. Şimdi balkonuna gelince öğrendim. Başınız sağolsun,sabırlar dilerim.
laf kalabalığı
09-01-2011, 21:15
Hatice Hanım, çiçekleriniz gerçekten de çok güzel. Ellerinize sağlık.
Tek tek isimlerinizi yazamadım :( Çok teşekkür ediyorum değerli arkadaşlarım sizler sağollun .
Hatice Hanım, çiçekleriniz gerçekten de çok güzel. Ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim .
günebakan
10-01-2011, 19:41
Sevgili Hhatice gözün aydın eğer aynısı ise sukulenttin Senecio articulatus çiçek açıyormuş:)
188248
Geçen hafta Tekirdağa gittiğimde gözlerime inanamadım .Canım eşim o kadar güzel bakıyor ki orkidelerim çıldırmış olmalı :))
Sevgili Hhatice gözün aydın eğer aynısı ise sukulenttin Senecio articulatus çiçek açıyormuş:)
Çekilişte çıkansa şimdiki halini görsen ağlarsın :( İki dalıda kırıldı :( Birini Betül'e verdim .Diğerini öylesine ektim tutarsa nisan toplantısında senindir:))
Can Dostum
10-01-2011, 19:51
188248
Geçen hafta Tekirdağa gittiğimde gözlerime inanamadım .Canım eşim o kadar güzel bakıyor ki orkidelerim çıldırmış olmalı :))
Sevgili Hatice hanımcığım eşiniz orkidelerin bakımını nasıl yapıyor vitamin olarak ne kullanıyor benim için sorarmısınız:p benimkiler bu yıl birz geri kaldı:(
188251
Mavi yasemin yerini çok sevdi .Sürekli mavi çiçekleriyle beni mutlu ediyor.Teşekkürler Mutlu bey beni bu güzelliğe kavuşturduğunuz için.
günebakan
10-01-2011, 19:52
Kendim için teşekkür ederim ama senin için üzüldüm neden öyle oldu ki gerçi benimkini de sağolsun kızım hiç elinden bırakmadı:)
Sevgili Hatice hanımcığım eşiniz orkidelerin bakımını nasıl yapıyor vitamin olarak ne kullanıyor benim için sorarmısınız:p benimkiler bu yıl birz geri kaldı:(
Ah sorma canım arkadaşım .Tabakta su bırakma sakın ,iyi su kullan bak çeşmeden verme sakın diye sürekli uyarıyorum .Her Tekirdağa gidişte tabaktaki suları döküyorum .Aslında hiç birşey yapmıyorum diyor.Sanırım yerini çok sevdi .Çok güzel güneş alan bir pencere arkasında ve salon hemen her daim 30 dereceye yakın sıcaklıkta .
Ben aldığımda daha küçük saksılardaydılar .Onlara orkide toprağı alıp saksılarını büyüttüm .Birde çiçeği geçince hemen altındaki boğumdan kesiyorum .
Kendim için teşekkür ederim ama senin için üzüldüm neden öyle oldu ki gerçi benimkini de sağolsun kızım hiç elinden bırakmadı:)
Ben seralar filan diye kendimi gezdirdim ya o yüzden oldu :( Ama serada öyle çok vardı ki sonradan kızdım kendime niye şımarıklık yaptım diye
188254
Gece yasemini ,Melissa ,Kolanya çiçeği
Tohumlar kurumaya başladı.Bu haliyle çok istediğim inci çalısına ne kadar çok benziyor.
188255
Yılbaşında sevgili çocuklarım beni çiçeklere boğdu :) Bu üç tane sadece başlangıç ,Kocaman bir kutunun içindeki çiçekleri gördüğümde sevincimi anlatamam .
188256
Atatürk çiçeği bu da o kutudan çıktı.
günebakan
10-01-2011, 20:25
Valla söz konusu bitkiler olunca ne şımarıklık ettiğimiz ne de yüzsüzlük ettiğimiz aklımıza geliyor.Allahtan ki bunları yaptığımız kişilerin de bizden farkı yok onun için üzülme:)
188258
Bu çiçeğin ismini bilmiyorum .Burada sordum bilen çıkmadı .Ot filan diye dalga geçtiler :)
Ben Aralık ,Ocak, Şubatta açan çiçekleri çok seviyorum .Kışın karanlığını hafifletiyor. Tohum yaparsa toplantıya getireceğim .Hepimiz ekelim .
Çok güzel bir çiçek .Tohumlar bana büyük ihtimalle buradaki arkadaşlarımdan gelmiştir.
günebakan
10-01-2011, 20:32
Gerçekten çok güzelmiş.İnşallah tohum yapar:)
188261
Beyaz da açmıştı eklemeyi unutmuşum .Diğer 6 tane de tomurcuklu :)
Gerçekten çok güzelmiş.İnşallah tohum yapar:)
Evet Günebakancım .Üstelik balkonda soğuğa aldırış etmiyor .
Valla söz konusu bitkiler olunca ne şımarıklık ettiğimiz ne de yüzsüzlük ettiğimiz aklımıza geliyor.Allahtan ki bunları yaptığımız kişilerin de bizden farkı yok onun için üzülme:)
Üzülmedim de aklıma geldikçe gülüyorum .Senin ,Suna'nın ,Betül'ün içten bana çıkarsa söz sana vereceğim demeniz beni çok etkiledi .Çok güzel yüce bir davranıştı. İnsan ne kadar mutlu oluyor anlatmak imkansız.
Ne güzel kutuymuş bu böyle.
Evet sevgili Ayşe :)Adı üzerinde yılbaşı paketi .Demekki tüm sene çiçeklerle geçecek :)
Çiçek bizler için dünyanın en güzel armağanı. Güle güle büyüt. Çok güzeller.
Çiçek bizler için dünyanın en güzel armağanı. Güle güle büyüt. Çok güzeller.
Teşekkür ederim aygüncüm .Gerçekten de öyle
Sevgi Durul
13-01-2011, 22:30
Sevgili Sedef hanım, yeni yıl hediyesi çiçekleriniz ve adını bilmediğiniz çiçeğiniz çok hoşlar.
Güzel günlerde büyütün, bol çiçekli olsunlar.
Çok teşekkür ederim sevgili SDurul .Çok sevindim .Ne kadar çok olursa olsun doyumsuz oldum sanırım .Kendime sevinecek bir çiçek buluyorum.Baharda tohumlar çimlenmeye başlayınca yüzümden gülümseme hiç eksilmiyor:)
Sevgi Durul
13-01-2011, 22:41
Yok aslında birbirimizden farkımız. Ben de öyleyim, bitkiler konusunda gözüm doymuyor.
Ah bir bahar gelse...
Sevgili Sedef,
keşke her doyumsuzluk seninki gibi olsa, çevremiz cennete dönerdi.
Zambaklardan hiç haber yok mu? benimkiler filizlendi, acaba içerimi alasam? Kış soğuğuna dayanacaklarını sanmıyorum.
Yok aslında birbirimizden farkımız. Ben de öyleyim, bitkiler konusunda gözüm doymuyor.
Ah bir bahar gelse...
Ortak paydamız da bu değil mi ?
Nasıl güzel anlıyoruz birbirimizi .Ahh bir gelse az kaldı mart sonu her yer yeşillenmeye başlar.
Sevgili Sedef,
keşke her doyumsuzluk seninki gibi olsa, çevremiz cennete dönerdi.
Zambaklardan hiç haber yok mu? benimkiler filizlendi, acaba içerimi alasam? Kış soğuğuna dayanacaklarını sanmıyorum.
Canım zambaklar topraktan başlarını kaldırmaya başladılar .Benim kapalı balkonda ,İstersen al içeri donmaz ama yine de risk alma .Çok güzeller bembeyaz üstelik kokulu .
Bir ara benim sosyete sarımsaklarımı da getirsen ne güzel olacak :))
Sevgi Durul
13-01-2011, 22:57
Beyaz zambaktan mı bahsediyorsunuz? Kokulu olandan. Eğer ondan bahsediyorsanız, burada hep bahçedeler ve soğuktan etkilenmiyorlar.
Bu zambaklardan söz ediyorum sevgili Durul,
Bodrum'da zarar görmüyor ama, İstanbu'un havası dokuna bilir diye düşünüyorum.
188642
Sevgi Durul
13-01-2011, 23:13
Ben de şu anda fotoğraf mevcut değil, yaprak ve çiçekleri aynı. Ama bahçede çiçeksiz halini çekebilirim yarın. Bizim burada hep bahçelerde durur ve zarar görmez. Ayrıca ısının -10 lardan aşağı düştüğü bir ilçedeyiz.
Sevgili SDurul,
Bu bilği beni çok mutlu etti, -10 dereceye dayanıyorsa hiç yerinden oynatmayacağım.
Sayın Hhatice hanım,
Uzun zamandır sayfanıza uğramıyordum. Tesadüfen 9 ocak toplantı sayfasını gördüm ve sayfayı incelerken eşinizin dayısının vefat ettiğini öğrendim.
Size ve eşinize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin ve kalanlara sabır versin.
Toplantıya gelince fotoğraftan seçebildiğim kadarıyla değişim suretiylede olsa senecio articulatus u almışsınız. Yılbaşında gelen çiçeklerden beyaz schlumbergera ise oldukça güzel. Bende de birkaç çelik vardı onlardan.
Sanırım Vildan hanımın bir mesajında ise minefloradan bazı çiçekler aldığızı öğrendim. Benden istemiş olduğunuz senecio dan alabildiniz mi? Belirttiğim fiata mı geldi size.
Ayrıca yenilerin fotoğraflarınıda bekliyorum.
Hepsini güle güle büyütünüz.
Sayın Hhatice hanım,
Uzun zamandır sayfanıza uğramıyordum. Tesadüfen 9 ocak toplantı sayfasını gördüm ve sayfayı incelerken eşinizin dayısının vefat ettiğini öğrendim.
Size ve eşinize başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Allah rahmet eylesin ve kalanlara sabır versin.
Toplantıya gelince fotoğraftan seçebildiğim kadarıyla değişim suretiylede olsa senecio articulatus u almışsınız. Yılbaşında gelen çiçeklerden beyaz schlumbergera ise oldukça güzel. Bende de birkaç çelik vardı onlardan.
Sanırım Vildan hanımın bir mesajında ise minefloradan bazı çiçekler aldığızı öğrendim. Benden istemiş olduğunuz senecio dan alabildiniz mi? Belirttiğim fiata mı geldi size.
Ayrıca yenilerin fotoğraflarınıda bekliyorum.
Hepsini güle güle büyütünüz.
Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım .Ayrıca balkonuma da hoşgeldiniz. Evet verdiğiniz adresi Vildan hanıma yollamıştım .Sağolsun ortak siparişi verdi.İstanbul toplantısında çiçeklere ve senecio'ya kavuştum .Canım arkadaşım Vildan hanım ücretlerini de almayarak beni mahçup etti. Evet aynen dediğiniz gibi ücretler ve kargo ile yolluyorlar .Burada oluşan şu menfaatsız arkadaşlıklar benim hep gözlerimi yaşartıyor:) İyi ki varsınız.
Çekilişte çıkansa şimdiki halini görsen ağlarsın :( İki dalıda kırıldı :( Birini Betül'e verdim .Diğerini öylesine ektim tutarsa nisan toplantısında senindir:))
Üzüldüm doğrusu...O kadar da özene bezene en güzelini getirmiştim. Kendime ayırdığımın çiçek tomurcuğu yoktu, onda çiçek tomurcukları da vardı. Neden kırıldı ki?
Çiçekleriniz hayırlı olsun. Ben de Atatürk çiçeğini bir başka sevenlerdenim. Sanırım içeride tutmak gerekiyor. Acaba yavaş yavaş eşimi ev içi çiçeklere de mi alıştırsam. Evdeki sarmaşıkla pek bir ilgilenir oldu. Emeklilik yaradı mı ne?
Ben de hepinizi kıskanır oldum.:D
Sonradan okudum, Sayın Hhatice; Eşinizin ve sizin başınız sağolsun. Dayınıza Allah rahmet eylesin.
Orhan Özbilgiç
14-01-2011, 20:32
186175
Geçen hafta Bauhause'tan aldım .Salon bitkisi ama salon çok sıcak bu yüzden biraz keyifi kaçtı gibi
Bugün Bayrampaşa Bauhaus' ta görüp fotoğrafladım. Adı, ''Zamia'' imiş.
Bu arada, çok güzel bitkiler edinmişsiniz. Güle güle büyütün.:)
Üzüldüm doğrusu...O kadar da özene bezene en güzelini getirmiştim. Kendime ayırdığımın çiçek tomurcuğu yoktu, onda çiçek tomurcukları da vardı. Neden kırıldı ki?
Sanırım çiçekler karıştı .Bendeki senecio articulatus tomurcuk yoktu .Bu gün baktım ektiğim de köklenme başlamış .Ana gövde de gayet sağlam .Bir
çiçekten 3 tane oldu .Seri üretim :)
Çiçekleriniz hayırlı olsun. Ben de Atatürk çiçeğini bir başka sevenlerdenim. Sanırım içeride tutmak gerekiyor. Acaba yavaş yavaş eşimi ev içi çiçeklere de mi alıştırsam. Evdeki sarmaşıkla pek bir ilgilenir oldu. Emeklilik yaradı mı ne?
Ben de hepinizi kıskanır oldum.:D
Yavaş yavaş alışıyorsa kesin tiryakisi olacaktır.Tecrübe ile sabittir.
Bugün Bayrampaşa Bauhaus' ta görüp fotoğrafladım. Adı, ''Zamia'' imiş.
Bu arada, çok güzel bitkiler edinmişsiniz. Güle güle büyütün.:)
Bende bu gün buldum çantamda ,İsmini yazmıştım .Buraya eklerim diye nereye yazdığımı bulamıyordum .
Teşekkür ederim Orhan abicim .
Yeşil Çay
15-01-2011, 21:21
Sevgili Hatice,
Başınız sağolsun.Bir süredir çok fazla siteye uğrayamadım.Ne güzel fotoğraflar yüklemişsiniz.Hepsini güle güle büyütün.
bahtiyar02
15-01-2011, 22:05
188258
Bu çiçeğin ismini bilmiyorum .Burada sordum bilen çıkmadı .Ot filan diye dalga geçtiler :)
Ben Aralık ,Ocak, Şubatta açan çiçekleri çok seviyorum .Kışın karanlığını hafifletiyor. Tohum yaparsa toplantıya getireceğim .Hepimiz ekelim .
Çok güzel bir çiçek .Tohumlar bana büyük ihtimalle buradaki arkadaşlarımdan gelmiştir.
Sevgili Hhatice; Pakettten çıkanlar çok güzel güle güle büyütün.
Adını sorduğunuz çiçek tütün bitkisi. Bazılarına göre tütün çiçeği.
Saygılar
188248
Kıskandıracak kadar güzeller,nazar değmesin.
yaprak 92
16-01-2011, 17:10
Sevgili Hhatice,
Bir haftadır bilgisayardan uzak kalmıştım.Açtığımda senin güzel çiçeklerinle karşılaştım.İçim açıldı.İnşallah hepsi uzun ömürlü olur...
Sevgi Durul
21-01-2011, 20:46
Bu zambaklardan söz ediyorum sevgili Durul,
Bodrum'da zarar görmüyor ama, İstanbu'un havası dokuna bilir diye düşünüyorum.
188642
Hozat Öğretmenim, bir yanlışlık olmasın, soğuklara dayanıklı olan zambakların fotoğrafını bahçe sayfamda buldum.
http://www.agaclar.net/forum/attachment.php?attachmentid=133284&d=1270067324
Bakın isterseniz sizinkilerle aynı mı? Saygılar...
Sevgili SDurul,
Evet aynı zambak, sizin bahçenizde de açıyor sanıyorum.
Ben Bodrum'dan getirdiğim soğanları saksıya ekmiştim, dış mekanda duruyor ve yeşillendiler.
Bu kış çok sert geçecek diyorlar ben içeri almayı düşünüyorum, bakalım hatice hanımınkiler
nası bir seyir gösterecek.
Cumhur Tonba
21-01-2011, 22:12
Uzaylı'ya cevap.>Çiçekleriniz hayırlı olsun. Ben de Atatürk çiçeğini bir başka sevenlerdenim. Sanırım içeride tutmak gerekiyor. Acaba yavaş yavaş eşimi ev içi çiçeklere de mi alıştırsam. Evdeki sarmaşıkla pek bir ilgilenir oldu. Emeklilik yaradı mı ne?
Bir ipte iki cambaz oynamaz derler. Alıştırın, alıştırın. Sonra da bu ev bize dar gelmeye başladı dersiniz. Benden söylemesi.
Sevgili Hatice,
Başınız sağolsun.Bir süredir çok fazla siteye uğrayamadım.Ne güzel fotoğraflar yüklemişsiniz.Hepsini güle güle büyütün.
Teşekkür ederim arkadaşım .
Sevgili Hhatice; Pakettten çıkanlar çok güzel güle güle büyütün.
Adını sorduğunuz çiçek tütün bitkisi. Bazılarına göre tütün çiçeği.
Saygılar
Sevgili bahtiyar çok teşekkür ederim .Nasıl sevindim çiçeğin ismini yazdığınız için .Çok merak ediyordum .Demek tütün bitkisi ,Ben tütün çiçeğini papatya gibi renk renk diye biliyordum .
Kıskandıracak kadar güzeller,nazar değmesin.
Evet sevgili özbey çok çok güzeller
Sevgili Hhatice,
Bir haftadır bilgisayardan uzak kalmıştım.Açtığımda senin güzel çiçeklerinle karşılaştım.İçim açıldı.İnşallah hepsi uzun ömürlü olur...
Çok teşekkür ederim .
Sevgili SDurul,
Evet aynı zambak, sizin bahçenizde de açıyor sanıyorum.
Ben Bodrum'dan getirdiğim soğanları saksıya ekmiştim, dış mekanda duruyor ve yeşillendiler.
Bu kış çok sert geçecek diyorlar ben içeri almayı düşünüyorum, bakalım hatice hanımınkiler
nası bir seyir gösterecek.
Benimkilerde çıkmışlar değerli arkadaşım .Tekrar teşekkür ederim .
Uzaylı'ya cevap.>Çiçekleriniz hayırlı olsun. Ben de Atatürk çiçeğini bir başka sevenlerdenim. Sanırım içeride tutmak gerekiyor. Acaba yavaş yavaş eşimi ev içi çiçeklere de mi alıştırsam. Evdeki sarmaşıkla pek bir ilgilenir oldu. Emeklilik yaradı mı ne?
Bir ipte iki cambaz oynamaz derler. Alıştırın, alıştırın. Sonra da bu ev bize dar gelmeye başladı dersiniz. Benden söylemesi.
Cumhur bey bu işte tecrübeli ona kulak verin derim.
190291
Pomelo
Bir türlü kendine gelemedi .Ne yaptımsa olmadı :(
191513
Coştular .Öyle güzeller ki seyrine doyum olmuyor.
fikreteren
06-02-2011, 06:52
Hatice hanım çok güzeller.Ellerinize sağlık
missmenas
06-02-2011, 07:41
Hatice'ciğim ,
Maşallah nazar değmesin orkidelerinize ve adenium lara çok güzeller ve sağlıklılar.
Pomela yıda görünce üzüldüm evet birşeyler eksik nedir acaba?
Fazla su olabilir, Gübresi eksik olabilir veya güneşi yeterince alamıyordur. Yaprak arkalarını kontrol ettinizmi kırmızı örümcek falan olmasın..
Hatice hanım çok güzeller.Ellerinize sağlık
Çok teşekkür ederim .
Hatice'ciğim ,
Maşallah nazar değmesin orkidelerinize ve adenium lara çok güzeller ve sağlıklılar.
Pomela yıda görünce üzüldüm evet birşeyler eksik nedir acaba?
Fazla su olabilir, Gübresi eksik olabilir veya güneşi yeterince alamıyordur. Yaprak arkalarını kontrol ettinizmi kırmızı örümcek falan olmasın..
Yok arkadaşım hiçbiri değil .Sanırım toprak yetersiz geliyor.Gübre verdim .Umarım fark eder düzelir.Çok güzel güneş alıyor.Örümcek yok .dili yok derdini anlatamıyor :(
192483
Aralık ayıydı .Kızımla Beşiktaş'taki çiçekçiye uğradık .Hava çok soğuktu .Minicik dükkanın içindeki filamingoyu görünce bu burada donar dedim .Çiçekçi de evet abla al bunu kurtar dedi .:))
Eve geldikten sonraki hafta açtıkça açtı .
umutyolcusu
14-02-2011, 08:41
Harika yaa...Bol çiçekli flamingo ve orkide,niçin benimki 2 çiçekle yatiniyor bilmem.Sizin evi çok sevmişler belli ki.Doya doya seyredin.
Orkideleriniz harika. Ben geçen yaz iki orkide katletmiş biri olarak, sizi kutlarım.
Güzin Çakar
24-02-2011, 17:27
Sayın Hhatice, yaptığım bahçe ve balkon gezilerimde bugün de size uğradım.İzin istemeden girdiğim için umarım kızmamışsınızdır.Öncelikle bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkür eder,bol çiçekli günler dilerim.
Ayrıca sizinle paylaşmak istediğim bir konu, daha doğrusu bir bitki var.Bende de çekirdekten yetiştirdiğim yaşlı iki Pomelo var.Ev içinde yetiştirmeyi düşündüğümden, fazla büyümemeleri için saksılarını hiç büyütmedim.Meyve ya da çiçeklerini görmedim.Başlangıçta problemleriyle ve bir içeri,bir dışarı taşımakla beni fazlasıyla yordular.Bir kaç senedir tamamen dışardalar ve boğumlu yapraklarıyla çok sevimliler.
Sizin Pomelo'nuzla aynı durumda olan benim Limon'um.Uzun süredir ilgilenmem gerektiğini düşünüyor ve erteliyordum.Bugün biraz araştırma yaptım.Sanırım bizim yaramazların Mg-Magnezyum ve Fe-Demir elementlerine gereksinimleri var(Hasad Yayınları-Narenciye Yetiştiriciliği ).Beslenmeleri iki şekilde oluyormuş;Topraktan ya da yapraktan(Şelat).Zayıf olduklarında topraktan besin almaları güç olup,yapraktan beslenmeleri daha uygunmuş.Bir de şelat mı arayacağız derken,hiç yapmadığım bu uygulama hakkında ,bu defa İnternette şöyle bir bilgi buldum.İçinde ihtiyaç duyduğumuz elementleri içeren sıvı besin alıp,su ile önerilen dozun 1/4'ü karıştırılıp, 3 günde ya da haftada bir yapraklara akşama doğru fısfıslama yerine sisleme şeklinde uygulamak. Bana olabilirmiş gibi geldi.İlk işim sıvı besin almak olacak.Doğal olarak sizlerin fikirleriniz benim için daha değerli.
Sizi çok fazla oyaladım değil mi?Özürlerimi ve sevgilerimi lütfen kabul edin.
Sevgili Hhatice nasılsınız? Pek gözükmüyorsunuz, nerelerdesiniz? Sayfalarınızda gezinirken birkaç fotoğraf dikkatimi çekti. Bilgi vermek isterim. 672' deki bitkiniz Peperomia ferreyrae; 679' da anne çiçeği dediğiniz bitki anne çiçeği değil, Kalanchoe hang.
Sevgiler...
nergis06
05-03-2011, 19:46
Çiçekleriniz çok güzel ellerinize sağlık.
Satı Uğurtan
05-03-2011, 21:21
Sevgili Hhatice, balkona geldim yeni çiçekleri gördüm, orkideler ve flamingo harika görünüyor, sağlıkla büyüt sevgiler.
acemifüsun
06-03-2011, 17:09
Nerelerdesin Sedefciğim?Sevgiler.
çiçekleriniz çok güzel ellerinize saglık
Harika yaa...Bol çiçekli flamingo ve orkide,niçin benimki 2 çiçekle yatiniyor bilmem.Sizin evi çok sevmişler belli ki.Doya doya seyredin.
Tamamen güneşle alakalı sevgili umutyolcusu,Yerini sevdiği zaman çok güzel çiçekleniyor.Biraz da besin verirseniz sizi güzel çiçeklerinden mahrum etmeyeceklerinden eminim .
Orkideleriniz harika. Ben geçen yaz iki orkide katletmiş biri olarak, sizi kutlarım.
Sevgili abk Orkidelere eşim bakıyor onu kutlamak lazım :)Cam arkasından saat 14.00 kadar güneş alıyorlar .Geçen sene saksılarını değiştirdim .Orkide toprağı aldım .Büyük saksıda kökleri daha iyi nefes aldı daha iyi geliştiler.Ben orkideleri çok seviyorum .Bakımı en kolay çiçek gibi geliyor bana yeter ki istediği ortamı sağlayabilelim .
Ne kadar güzel açmışlar, seyrine doyum olmaz, maşallah..!
Emeğinize sağlık..!
Çok teşekkür ederim arkadaşım .
Sayın Hhatice, yaptığım bahçe ve balkon gezilerimde bugün de size uğradım.İzin istemeden girdiğim için umarım kızmamışsınızdır.Öncelikle bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkür eder,bol çiçekli günler dilerim.
Ayrıca sizinle paylaşmak istediğim bir konu, daha doğrusu bir bitki var.Bende de çekirdekten yetiştirdiğim yaşlı iki Pomelo var.Ev içinde yetiştirmeyi düşündüğümden, fazla büyümemeleri için saksılarını hiç büyütmedim.Meyve ya da çiçeklerini görmedim.Başlangıçta problemleriyle ve bir içeri,bir dışarı taşımakla beni fazlasıyla yordular.Bir kaç senedir tamamen dışardalar ve boğumlu yapraklarıyla çok sevimliler.
Sizin Pomelo'nuzla aynı durumda olan benim Limon'um.Uzun süredir ilgilenmem gerektiğini düşünüyor ve erteliyordum.Bugün biraz araştırma yaptım.Sanırım bizim yaramazların Mg-Magnezyum ve Fe-Demir elementlerine gereksinimleri var(Hasad Yayınları-Narenciye Yetiştiriciliği ).Beslenmeleri iki şekilde oluyormuş;Topraktan ya da yapraktan(Şelat).Zayıf olduklarında topraktan besin almaları güç olup,yapraktan beslenmeleri daha uygunmuş.Bir de şelat mı arayacağız derken,hiç yapmadığım bu uygulama hakkında ,bu defa İnternette şöyle bir bilgi buldum.İçinde ihtiyaç duyduğumuz elementleri içeren sıvı besin alıp,su ile önerilen dozun 1/4'ü karıştırılıp, 3 günde ya da haftada bir yapraklara akşama doğru fısfıslama yerine sisleme şeklinde uygulamak. Bana olabilirmiş gibi geldi.İlk işim sıvı besin almak olacak.Doğal olarak sizlerin fikirleriniz benim için daha değerli.
Sizi çok fazla oyaladım değil mi?Özürlerimi ve sevgilerimi lütfen kabul edin.
Çok memnun oldum .Her zaman beklerim balkonuma sevgili arkadaşım .Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim .Sonuçları da paylaşırsanız çok iyi olur.Bende bir sıvı besin uyguladım .Arkadaşımın kendi yaptığı organik bir besin ama içeriğini bilmiyorum .Demir için bana toprağına çivi koy demişlerdi .Demir tozu da önerdiler .Benim limonum da aynı sizin gibi içeri dışarı taşınmakta :(Her seferinde de malesef yapraklarını dökmekte İstanbul ikliminde yapacak fazla birşey yok malesef
Sevgili Hhatice nasılsınız? Pek gözükmüyorsunuz, nerelerdesiniz? Sayfalarınızda gezinirken birkaç fotoğraf dikkatimi çekti. Bilgi vermek isterim. 672' deki bitkiniz Peperomia ferreyrae; 679' da anne çiçeği dediğiniz bitki anne çiçeği değil, Kalanchoe hang.
Sevgiler...
Sevgili sarıefecim :)İyi olmaya çalışıyorum .Tekirdağ, İstanbul arası yolları düzledim :)
Anne çiçeğini sevgili satı annesinin çiçeği olduğu için söylemişti yanılmıyorsam :)İsmi öyle kaldı .kalanchoe türü olduğunu biliyordum .Ama hang olduğunu öğrendiğim iyi oldu .
Teşekkürler ,sevgiler
Çiçekleriniz çok güzel ellerinize sağlık.
Çok teşekkür ederim .
Sevgili Hhatice, balkona geldim yeni çiçekleri gördüm, orkideler ve flamingo harika görünüyor, sağlıkla büyüt sevgiler.
Sevgili arkadaşım hoşgeldin :)Orkidelerim bu yıl geçen yıllara göre çok iri açtı.Sanırım Enser bey'in verdiği organik besin onlara çok faydalı oldu.
Sedefcim görüşemedik ne zamandır. Arada bakıyorum yeni çiçeklerine. Kaktüs sayfana uğruyorum. Benim en durgun zamanlarım bu zamanlar balkonuma da yansıdı galiba. Hiç hareket yok:)
Sedefcim görüşemedik ne zamandır. Arada bakıyorum yeni çiçeklerine. Kaktüs sayfana uğruyorum. Benim en durgun zamanlarım bu zamanlar balkonuma da yansıdı galiba. Hiç hareket yok:)
Arkadaşım ben giremedim .Tekirdağda hiç vakit olmuyor.Bahsetmiştim .Annem rahatsız .Bu gittiğimde nette de problem yaşadım :(Şimdi İstanbuldayım .Hemen bakayım dedim arkadaşlarım nasıllar ,Bu arada bayağı kaçırdığım şey oldu tabii .
Senin için büyüttüğüm gece yasemini çok fazla büyüdü nasıl yollayacağımı kara kara düşünür oldum .Bir süpriz yapıp ağaçlar net doğum gününe gelsen ne kadar güzel olacak :))
Nerelerdesin Sedefciğim?Sevgiler.
Füsuncum geldim canım arkadaşım .Özledim herkesi :)Sevgiler
çiçekleriniz çok güzel ellerinize saglık
Çok teşekkür ederim .Birde şu gözüm doysa ne güzel olacak .Dünyanın tohumunu ektim .Şimdi onları nereye aktaracağımı kara kara düşünüyorum .
197999
Lilliyumlar tomurcuklandı .Yakında güzel çiçekleri mis kokusuyla balkonumu neşelendirecek
198000
Antalyadan sevgili Haticeden gelmişti .Bir odun şeklindeydi .Şimdi yapraklanmaya başladı .Köklenmiş olduğunu düşünüyorum .Umarım çiçeklerini de görürüm .
198001
Siz hiç bu kadar büyük Orkide çiçeği gördünüz mü?Ben ilk defa görüyorum .Sevgili Ensar arkadaşımın verdiği organik gübre Orkidelerime çok çok iyi geldi.
198002
Maşallah tüm kış çiçeklerini açmaya devam etti.
198004
Ama bence yine de çiçeklerin şahı,kraliçesi Kamelyalar
Üşüdü derdi yok ,dondu derdi yok .Bahçeli bir evim olursa yer yerini Kamelyalarla donatacağım .
Harikalar ablacığım, ellerine sağlık. Liliumlatın kapalı balkondamı? Benimkiler daha çok küçük seninkilerin yanında :)
Harikalar ablacığım, ellerine sağlık. Liliumlatın kapalı balkondamı? Benimkiler daha çok küçük seninkilerin yanında :)
Evet kapalı balkondaydı dün hepsini çıkardım ama hava yine soğudu.:(Umarım üşümezler .Lale soğanları da hepsi tomurcukta renklerini çok merak ediyorum .Açınca paylaşacağım .
fikreteren
22-03-2011, 16:28
Sayın Hhatice,çicekleriniz çok güzeller .Ellerinize sağlık.Balkon gezme alışkanlığım yoktu .Güzel balkonları görünce artık ayrılmam...
günebakan
22-03-2011, 16:30
Sevgili Hhatice maşşallah çiçekleriniz iyice baharı karşılıyor. Çok güzeller:)
Sevgili Hhatice maşallah kamelyalar harika orkide nekadar tatlıymış öyle....
Sayın Hhatice,çicekleriniz çok güzeller .Ellerinize sağlık.Balkon gezme alışkanlığım yoktu .Güzel balkonları görünce artık ayrılmam...
Hoşgeldiniz o zaman mutlaka tekrar gelin .Yeni aldığım Orkide bir şaheser bakmaya doyamıyorum .Biraz sonra yükleyeceğim .Biraz pahalı ama değer o kadar güzel ki :))
Sevgili Hhatice maşşallah çiçekleriniz iyice baharı karşılıyor. Çok güzeller:)
Günebakancım teşekkür ederim .Ben onları onlar beni seviyor .Bundan eminim :))
Sevgili Hhatice maşallah kamelyalar harika orkide nekadar tatlıymış öyle....
Sormayın Orkideler çok zarif çiçekler .Üstelik çok sorunları da yok .Suyunu ayarlayabilirseniz.Birde cam arkasından güneş alırsa bol çiçekleriyle size teşekkkür ediyorlar.
198122
Bu Orkideyi gördüğümde aşık oldum .Haksızmıyım ?:))
198124
Balkonumda rengiyle farklı bir görsellik yaşattı .
acemifüsun
23-03-2011, 20:48
Sevgili Sedef orkidelerin, kamelyan,tüm çiçeklerinin maşallahı var, ellerine sağlık canım:)
Güzin Çakar
23-03-2011, 21:36
Sevgili HHatice çiçekleriniz her zamanki gibi çok güzeller, özellikle sarı orkideniz.Umarım üzerlerinden çiçek eksik olmaz.Sevgi ve selamlar...
Sevgili Hhatice bu güzellere aşık olmamak eldemi harika görünüyor maşallah çok tatlı
Tekirdağda hiç vakit olmuyor.Bahsetmiştim .Annem rahatsız .
Senin için büyüttüğüm gece yasemini çok fazla büyüdü nasıl yollayacağımı kara kara düşünür oldum .Bir süpriz yapıp ağaçlar net doğum gününe gelsen ne kadar güzel olacak :))
Sedefcim annen iyidir umarım.
Bu gibi toplantılar için söz veremiyorum çünkü psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum gidemeyince de çok üzülüyorum. Mesajını okuduktan sonra "acaba" diyerek toplantı sayfasına baktım. Toplantının yapılacağı yer kolaylıkla araçla gidebileceğim bir yerse eşime rica ederim uygunsa getirir beni. Rahatsızlıktan sonra o kadar problem bir insan oldum ki ilk kez bilmediğim bir yere gittiğimde ve tanımadığım bir kalabalığa girince küçük bir "panik atak" yaşıyorum. O nedenle hep engellerim oluyor bir kısmını da kendim üretiyorum üzüntüyle farkettim.:)
Kısmet bakalım. Olmaza farklı bir çözüm buluruz:)
Bu gibi toplantılar için söz veremiyorum çünkü psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum gidemeyince de çok üzülüyorum. Mesajını okuduktan sonra "acaba" diyerek toplantı sayfasına baktım. Toplantının yapılacağı yer kolaylıkla araçla gidebileceğim bir yerse eşime rica ederim uygunsa getirir beni. Rahatsızlıktan sonra o kadar problem bir insan oldum ki ilk kez bilmediğim bir yere gittiğimde ve tanımadığım bir kalabalığa girince küçük bir "panik atak" yaşıyorum. O nedenle hep engellerim oluyor bir kısmını da kendim üretiyorum üzüntüyle farkettim.:)
Canım bu pek çok kişide olan bir durum ama geldiğinde o kadar mutlu olacaksın ki inana atak filan kalmayacak :)Gelebilirsen mesaj at bana ona göre getireyim.
Umarım görüşmek kısmet olur .
Sevgiler
Yılmaz Yalçın
24-03-2011, 10:09
Canım bu pek çok kişide olan bir durum ama geldiğinde o kadar mutlu olacaksın ki inana atak filan kalmayacak :)Gelebilirsen mesaj at bana ona göre getireyim.
Sevgiler
Ablacığım nasılsın?Balkonun şenlenecek yakında fotoğraflarını sabırsızlıkla beklıyorum:)Bu arada yasemin yakında beyaz kokulu çiçekler açmaya başlayacak:)Ayrıca sürgün vermeye bir iki hafta içinde başlar.Fotoğrafını bekliyorum mutlaka:)Toplantıya katılmayı çok istiyorum umarım o gün eşimin tarafından bir akraba gelmez de toplantıya katılırım:)
Bu Orkideyi gördüğümde aşık oldum .Haksızmıyım ?:))
Haklısınız. Rengi çok hoş. Sağlıkla yetiştirirsiniz umarım. Ama daha önemlisi annenizin sağlığı. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Sevgiler
Sedefcim önümüzdeki haftasonu açık öğretim sınavları var. Benim sınav görevim yok sınavlarda görev almıyorum bu yıl ama kızımın sınavı var. Cumartesi pazar sabah erkenden kalkıp onu sınava göndermeli sınav sonrası karşılamalıyım. İçim rahat etmez yoksa. Başka zamana artık. Kimbilir müsait zaman olur belki siz bu taraflara gelirsiniz:)
Adalet Yağcı
25-03-2011, 20:24
Sevgili Hhatice, liliumlar ne kadar erken tomurcuklanmışlar, benimkiler topraktan çıkmadılar bile.
Plumerianız köklenmiş gözünüz aydın, şimdilik o bir çirkin ördek yavrusu, bir kaç ay sonra güzelleşecek.
Symbidiumunuz gerçekten aşık olunacak kadar güzelmiş, bunların koyu ve açık pembesi bir arada muhteşem duruyor.
Sayın Kgursan'ın yüklediği fotoğraflar olacaktı galeride, ben de onlara bayılmıştım.
Kamelyalar çok güzeller, ne yazık ki uzun süreli çiçekli kalmıyorlar.
Orkideler ise övgüyü hak ediyor, ellerinize sağlık.
fikreteren
27-03-2011, 18:02
Hatice hanım çağrınıza uyup blkonu tekrar ziyaret ettim. sarı orkide beğendiğiniz kadar varmış .Güle güle büyütün.
Sevgili Hhatice, liliumlar ne kadar erken tomurcuklanmışlar, benimkiler topraktan çıkmadılar bile.
Plumerianız köklenmiş gözünüz aydın, şimdilik o bir çirkin ördek yavrusu, bir kaç ay sonra güzelleşecek.
Symbidiumunuz gerçekten aşık olunacak kadar güzelmiş, bunların koyu ve açık pembesi bir arada muhteşem duruyor.
Sayın Kgursan'ın yüklediği fotoğraflar olacaktı galeride, ben de onlara bayılmıştım.
Kamelyalar çok güzeller, ne yazık ki uzun süreli çiçekli kalmıyorlar.
Orkideler ise övgüyü hak ediyor, ellerinize sağlık.
Liliumlar kapalı balkondaydı Adaletciğim .Çabuk tomurcuklandı.Dün bauhauseta açmışları vardı .Nasıl güzel bir koku yayılmıştı ortalığa.Her önünden geçen bir kez kokladı.Sonunda çok istediğim ,öldüğüm plumeria köklendi 3. yaprağını veriyor. Çok minik bir saksıya ekmiştim .Kök yapmak için çok yorulmasın istedim .Umarım çiçek açar :))
Haklısınız. Rengi çok hoş. Sağlıkla yetiştirirsiniz umarım. Ama daha önemlisi annenizin sağlığı. Çok geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Çok teşekkür ederim .Umarım daha iyi olur.Annem hasta olduğu süre içinde hayatla tüm bağlarım kopuyor malesef:(
Hatice hanım çağrınıza uyup blkonu tekrar ziyaret ettim. sarı orkide beğendiğiniz kadar varmış .Güle güle büyütün.
Hoşgeldiniz .Her zaman beklerim :)
Üzülmeyin sene seneye yakın .Belki seneye gelebilirsin .Belkide biz sana süpriz yaparız belli mi olur :)
....Sonunda çok istediğim ,öldüğüm plumeria köklendi 3. yaprağını veriyor. Çok minik bir saksıya ekmiştim .Kök yapmak için çok yorulmasın istedim .Umarım çiçek açar :))
Plumeria konusunda sabırlı olmak gerek. Ben tohumdan ekeli 3-4 yıl oldu sanırım. Hala çiçek görmedim. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde umudum yok.:(
ciceksever70
03-04-2011, 09:47
Uzun zamandir balkonlara ugramamistim yeni ciciler ciceklenmis. Muskariler cok güzel. Rhododendron köklendi mi cok merak ettim. Sevgiler.
Uzun zamandir balkonlara ugramamistim yeni ciciler ciceklenmis. Muskariler cok güzel. Rhododendron köklendi mi cok merak ettim. Sevgiler.
Hoşgeldin ,şeref verdin sevgili arkadaşım .
Orman gülleri hepsi tomurcukta yakında açarlar.Soğuk iklimi seviyor .Kışı köyde donmadan atlattı.
Plumeria konusunda sabırlı olmak gerek. Ben tohumdan ekeli 3-4 yıl oldu sanırım. Hala çiçek görmedim. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde umudum yok.:(
Bana gelen çelikler çok kalın .Tohumdan geçen sene ektiğim hala çok küçük .Tohum çok sabır gerektiriyor malesef
Ama senin verdiğim laleye ve dde saksısına öldüm :)Çok teşekkür ederim canım. Tekirdağ'a geldiğimde mutlaka telefon edip uğrayacağım .Benimde sana bir süprizim var.
201181
Ektiğim tohumlardan birkaç tanesi çimlendi .daha büyük bir yere aktardım .Bu clemantis olabilir mi?
ciceksever70
05-04-2011, 18:28
Hoşgeldin ,şeref verdin sevgili arkadaşım .
Orman gülleri hepsi tomurcukta yakında açarlar.Soğuk iklimi seviyor .Kışı köyde donmadan atlattı.
Tohumdan yetisenler mi tomurcukta? Cok sevindim eger öyle ise. Güzel resimlerini eklersin artik.
Bana gelen çelikler çok kalın ......Tekirdağ'a geldiğimde mutlaka telefon edip uğrayacağım .
Ben tohumdan ekmiştim plumeriaları. Gövdeler kalınlaştı ama boy hala bir karıştan biraz uzun. Gerçekten sabır gerekiyor.
Tekirdağ'a geldiğinizde beklerim, birlikte bir kahve içeriz.
Söylemeyi unuttum. Lalenin saksısı delik değil. Bilginiz olsun.
Tohumdan yetisenler mi tomurcukta? Cok sevindim eger öyle ise. Güzel resimlerini eklersin artik.
Yok tatlım bendekiler oldukça büyük çalı bitkisi sanırım boyları da uzadı .Geçen sene köye ekmiştim .Çok güzel çiçek açtı.Şimdi de tomurcukta -9 za kadar dayan ıyor .Soğuk iklim için harika bir bahçe bitkisi Orman gülü tavsiye ederim .Hiç tohum alamadım .Çok zaman alır tohumdan yetiştirmek
Söylemeyi unuttum. Lalenin saksısı delik değil. Bilginiz olsun.
Evet delik değil ama çok şık çok beğendim :)Büyüklerini dün mudoda gördüm .Çiçeği geçtikten sonra soğanı çıkarmak gerekir mi?
Sedefcim teşekkür ediyorum emanetimi aldım. Sürprizlerle birlikte. Vallahi yasemini unutmuştum kaktüsleri görünce "yaşasın" dedim. Müdür bey ve bir arkadaş odamdaydı. Güldüler halime tabi. "Hocahanımı kaybettik anlaşılıyor" dediler.:o
Hakkı Şen
13-05-2011, 10:15
Sayın Hhatice yeni fotoğraflar nerede? Bir aydan bu yana baya renklenmiş olmalı artık balkonunuz. Merakla bekliyorum.
Sevgi Durul
19-05-2011, 15:21
Sevgili Hhatice, epeydir yoksunuz. Sizi merak etmeye başladık. Balkonunuzdan yeni görüntüler bekliyoruz. Sevgiler...
Sevgili Hhatice, epeydir yoksunuz. Sizi merak etmeye başladık. Balkonunuzdan yeni görüntüler bekliyoruz. Sevgiler...
Evet arkadaşım haklısın ,bu birkaç ay yorucu geçti.Şimdi taşlar yerine oturmaya başladı.Bilgisayarım bozuldu .Pili bitmiş .yeni bir pc aldım .çok resim çektim .En kısa zamanda paylaşacağım .
Sayın Hhatice yeni fotoğraflar nerede? Bir aydan bu yana baya renklenmiş olmalı artık balkonunuz. Merakla bekliyorum.
Haklısınız baharla birllikte kaktüsler ve diğerleri tomurcuklandı.Bahçeli bir eve taşınma durumum var .Kısmet olursa hepsini bahçeye aktarıp resimleyeceğim .
Sedefcim teşekkür ediyorum emanetimi aldım. Sürprizlerle birlikte. Vallahi yasemini unutmuştum kaktüsleri görünce "yaşasın" dedim. Müdür bey ve bir arkadaş odamdaydı. Güldüler halime tabi. "Hocahanımı kaybettik anlaşılıyor" dediler.:o
İyi günlerde büyüt arkadaşım .
türkansultan
25-05-2011, 12:48
Sevgili hatice bahçeli bir eve taşınacakmışsınız inşallah gönlüne göre olur.
Vede bu arada lütfen taşınır taşınmaz bize bahçenin güzelliklerini sergilersin inşallah.Sana kolaylıklar diliyorum malum taşınmak meşakatli iş sevgiler.
sürüngenkolik
07-06-2011, 21:04
Sn. Hhatice en çok kaktüslerini sevdim benimkilerin hepsi çürüdü(tatil sırasında anneme emanet ettim(çiçeklerime el koyup evine götürmesini bilir benimkilere bakmasını bilmez (: )yağmur altında kalmışlar geldiğimde hepsi çürümüştü(sizinkinden esinlenerek kaktüs köşesi girişimide atılıyorum yeniden 150 tane kaktüs alıcam anneme inat ve vermicem
bunun dışında bütün çiçekler harika hepsinin rengi çok güzel aralarından seçim yapamıyorum bile
bahçeli yeni bir eve taşınıyormuşsunuz galiba şimdiden hayırlı olsun eh artık bahçenin resimlerini eklersiniz
sizden esinlenerek çiçeklerin yerini değiştiricem ve ayrı köşeler yapıcam
ORKİDENE BAYILDIM
Hatice Tarhan
08-06-2011, 07:27
Hatice hanım bahçeli eve taşındı, ve keyfini çıkartıyor heralde.Adaşım nerelerdesin......
Yılmaz Yalçın
08-06-2011, 12:52
Hatice Ablam hayırlı olsun yeni evin:)Çok sevindim güle güle otur.Bahçenin keyfi bir başka oluyor.Bol bol kokulu çiçekler dikersen daha keyifli olur.Artık bir çay içmeye geliriz sana:)
Ooo güzel arkadaşım benim ne güzel bir haber. Hayırlı olsun. Güle güle otur evinde. Sevgiler:)
Sevgi Durul
08-06-2011, 14:22
Sevgili arkadaşım, yeni evinizde sağlıkla, güle güle oturun. Bahçe görüntülerini de merak ederiz, şimdi biz.
Ya daha geçen gün görüştük, düşnüyorum diyordu. Ne çabuk harekete geçti :D
ciceksever70
08-06-2011, 15:43
Hayirli olsun sevgili Hhatice, bizleri takip edecek güzel bir bahce bekliyor desene.
Hatice Tarhan
09-06-2011, 07:22
Arkadaşlar benim yazdığım mesaj yalnış anlaşıldı muhtemelen,ben Hatice hanım yeni evine taşındı keyfini çıkartıyor heralde dedim.Hatice hanımın taşınıp taşınmadığını bilmiyorum yanlış anlaşılma oldu galiba.
Yılmaz Yalçın
09-06-2011, 11:02
Ablacığım,
Yeni bahçeni hayal edebiliyorum;kokulu yaseminler,sardunyalar,ipek çiçekleri:)Yeni Bahçende ailenle birlikte güzel,mutlu,bol çiçekli günler geçirmen dileğiyle..
Valla bende hayal edemiyorum:))Bahçe ve ben ,Bu ikiliden neler çıkacak bakalım .
Oldu sonun da bahçeli bir eve kavuştum .Darısı olmayan tüm arkadaşlarıma ..Hıdırellezde dilemiştim ama bu kadar çabuk beklemiyordum :))
Daha tasınmadım .Toplanıyorum .Ne kadar çok eşya doldurmuşuz eve topla topla bitmedi .
Cumhur Tonba
11-06-2011, 21:56
Hatice hanım,
Yeni evinizi bahçenizi güle güle kullanın. İnanın çok sevindim.
Tabii ki sizin evin bahçesine bir havuz lazım olur. Kalıcı havuz yapıncaya kadar da şişme bir havuzla idare edersiniz.
Vildan Sönmez
11-06-2011, 22:00
Süper Sedef'cim. Senin adına çok sevindim, Artık bahçeler başlığını bekliyeceğiz sabırsizlıkla....
Kendim ve diğer arkadaşlara da darısı hepimize diyorum.
Süper Sedef'cim. Senin adına çok sevindim, Artık bahçeler başlığını bekliyeceğiz sabırsizlıkla....
Kendim ve diğer arkadaşlara da darısı hepimize diyorum.
Amin arkadaşım .Tanrım tüm arkadaşlarıma kısmet eder inşallah
Hatice hanım,
Yeni evinizi bahçenizi güle güle kullanın. İnanın çok sevindim.
Tabii ki sizin evin bahçesine bir havuz lazım olur. Kalıcı havuz yapıncaya kadar da şişme bir havuzla idare edersiniz.
Valla bahçeyi havuzla doldurmak istemiyorum sevgili Cumhur bey .Buradaki bahçelere bakıp tecrübeli arkadaşların deneyimleriyle çok fazla doldurmadan ve yerlerini iyi ayarlayarak bitkiler yerleştirmek istiyorum .
serkan_istanbul
11-06-2011, 22:29
Hayırlı olsun hatice hanım. Allah güle güle oturmak nasip etsin.
Zafer İnandıklı
11-06-2011, 22:31
Hayırlı olsun, güle güle oturun.
O bahçede göreceğimiz güzelliklere şimdiden hazırlanalım.
Kolaylıklar diliyorum. Ailemizden sevgiler, selâmlar...
Cumhur Tonba
12-06-2011, 00:23
Valla bahçeyi havuzla doldurmak istemiyorum sevgili Cumhur bey .Buradaki bahçelere bakıp tecrübeli arkadaşların deneyimleriyle çok fazla doldurmadan ve yerlerini iyi ayarlayarak bitkiler yerleştirmek istiyorum .
Saksıdaki 3 yapraklı Nilüferiniz ne olacak.
Hatice Tarhan
12-06-2011, 12:20
Hatice hanım bahçeli yeni evinizde güle güle oturun.Kendimin bahçeli evi olmuş gibi sevindim, Fotoğraflarını bekliyoruz...
Bahçeli ev..süpersin Sedef.
Ben de hıdırellezde dilemiştim, 6 ay sonra kavuştum. Sen çok beklememişsin sevindim.:)
Ben şimdiden o bahceyi meraktan ölürüm inan.
Dilerim, en güzel günlerini yaşarsın orada, cennet olur cennet bu dünyada inşallahhhh.
Hemen başlık aç, unutma hepimizin o bahçe:))
Sevdiklerinle mutlu yaşa.
224225
Bettyycim bak getirdiğin Clemantis açtı.Gerçi bir tane ama olsun bayağı tomurcuk var üzerinde
224226
Sevgili Zafer Beyin hadiyesi Ağaç küpesi açtı .Rengi çok güzel .Henüz saksıda ama en kısa zamanda toprakla buluşacak
Bahçeli ev..süpersin Sedef.
Ben de hıdırellezde dilemiştim, 6 ay sonra kavuştum. Sen çok beklememişsin sevindim.:)
Ben şimdiden o bahceyi meraktan ölürüm inan.
Dilerim, en güzel günlerini yaşarsın orada, cennet olur cennet bu dünyada inşallahhhh.
Hemen başlık aç, unutma hepimizin o bahçe:))
Sevdiklerinle mutlu yaşa.
Bu güzel içten dileklerin için çok teşekkür ederim benim kocaman yüreği olan güzel arkadaşım .Bahçelerin ortak mal olduğunu bilmezmiyim :)Az gezmedim sizlerin bahçelerinde ,Hepimiz hep mutlu günler yaşayalım .Sevgiler
Hatice hanım bahçeli yeni evinizde güle güle oturun.Kendimin bahçeli evi olmuş gibi sevindim, Fotoğraflarını bekliyoruz...
Sevgili adaşım çok teşekkür ederim .Taşınma telaşını bilirsin en büyük korkum çiçeklerin zarar görmesi ,umarım hasarsız yeni evlerine ulaştırabilirim .
Saksıdaki 3 yapraklı Nilüferiniz ne olacak.
Onu akvaryumuyla birlikte toprağa gömeceğim :))
Hayırlı olsun, güle güle oturun.
O bahçede göreceğimiz güzelliklere şimdiden hazırlanalım.
Kolaylıklar diliyorum. Ailemizden sevgiler, selâmlar...
Çok teşekkür ederim Zafer Bey İnanın düşüncesi bile beni çok heyecanlandırıyor.
Bizdende selam ve sevgiler
Hayırlı olsun hatice hanım. Allah güle güle oturmak nasip etsin.
Teşekkür ederim .Dilerim çiçekleri çok seven tüm dostlarım hayallerine kavuşsun
224259
Bu sene Orkideler çok güzel .Sürekli çiçekli
224399
İsmini bilmiyorum ama çiçeği ve yaprağı çok güzel
ciceksever70
06-07-2011, 12:04
Sevgili Hhatice kum zambagi cimlendi ama cicegini görür müyüm bilemem. Sevgiler ve tekrar tesekkürler. Güzel kinalarin, zinnialarin neseli neseli acarak beni bu yil cok mutlu etti.
Orhan Özbilgiç
11-07-2011, 22:03
Sedef Hanım;
Bir bahçeli eve taşınacak olmanız çok güzel. Siz bunu çoktan hakediyordunuz zaten. Dilerim huzur içinde bir yaşam sürersiniz.
Sizin armağanınız olan 'Maviş'' ilk çiçeklerini açtı. İlk görüntüsünü sizin balkonunuzda sergilemeyi uygun gördüm. Tekrar teşekkür ederim. Eşinize hürmetler.
233203
Çok güzel ellerinize sağlık.
Sevgi Durul
03-08-2011, 01:05
Sevgili Hhatice, epeydendir foruma girmemişsin, umarım her şey yolunda gidiyordur.
Sevgiler...
Hayırlı olsun bahçeli evin ablam. Ailenle, çiçeklerinle mutlu mutlu, güle güle, sağlıklı oturun inşaallah. Yakınlarımda olsaydın, keşke yardımına gelebilseydim..
Manolya_
16-11-2011, 11:42
144142
Milli yapraklanmaya başladı :))
Sayın Süleyman Beyin paylaşımı ,tekrar teşekkür ederim .
Ben bu siteyi uzun zamandan beri inceliyor ve bütün bölümlerini zevkle okuyordum. İnsanların iletişimleri, paylaşımları ve saygılı tutumlarını izledikçe sonunda bende üye olmaya karar verdim.
Sizleri izlemek sanırım bana coşku verdi usulcacık aranıza sokulmaya geldim (iyiki gelmişim)
Bu arada siizn bu mesajda paylaştıgınız bitkiyi seneler evvel bir arkadaşımın ofisinde görmüştüm, isteyeme çekindim sanırım.
Şimdi sizde aynı bitkiyi görünce inanın cok sevindim.
Şimdi yüzümü kızartarak sizden isteyebilirmiyim?
Çiçek güzelliğinde uzun günler diliyorum
Sevgilerle......
Manolya_
16-11-2011, 11:48
Sevgili Hhatice hanım mesajları okumaya ilerledikçe gördümki bahçeli bir eviniz olmuş ve taşınacakmışsınız.
Yeni yuvanızda enn ennn ennn güzel ve saglıklı günler geçirmeniz dileklerimle.....
Yeni yerleşim resimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Sevgili Hhatice kum zambagi cimlendi ama cicegini görür müyüm bilemem. Sevgiler ve tekrar tesekkürler. Güzel kinalarin, zinnialarin neseli neseli acarak beni bu yil cok mutlu etti.
Canım nasılsın ? Çok uzun süre girmedim .Taşınma telaşı ardından net çok geç bağlandı.Daha sonra sorun yaşadım yazılarla ilgili ,şimdi rahatladım . Çok sevindim .Umarım yazı güzel çiçekler içerisinde geçirmişsindir.
Sedef Hanım;
Bir bahçeli eve taşınacak olmanız çok güzel. Siz bunu çoktan hakediyordunuz zaten. Dilerim huzur içinde bir yaşam sürersiniz.
Sizin armağanınız olan 'Maviş'' ilk çiçeklerini açtı. İlk görüntüsünü sizin balkonunuzda sergilemeyi uygun gördüm. Tekrar teşekkür ederim. Eşinize hürmetler.
233203
Orhan abicim ne kadar güzel olmuş maviş benim ki malesef taşınma esnasında kayboldu . Daha bir sürü saksı sanki uçtu . İnanılmaz bir şey ama yok oldular ,bir kısmıda kırık geldi . Çok kaybım oldu :( Bitki deliliğinden kurtuldum sanırım .Hevesim kırıldı eski tadım yok
Çok güzel ellerinize sağlık.
Sevim cim ne kadar güzel olmuş değil mi? Orahan abimiz de çok güzel bakmış ellerine sağlık
Sevgili Hhatice, epeydendir foruma girmemişsin, umarım her şey yolunda gidiyordur.
Sevgiler...
Evet uzun zaman oldu .Çok problemler yaşadık ama neyse ki iyiyiz .Teşekkür ederim arkadaşım ilgine . Sevgiler
Hayırlı olsun bahçeli evin ablam. Ailenle, çiçeklerinle mutlu mutlu, güle güle, sağlıklı oturun inşaallah. Yakınlarımda olsaydın, keşke yardımına gelebilseydim..
Gönlü büyük abicim benim :) Çok teşekkür ederim . Ne kadar nazik ne kadar düşüncelisin :)
Ben bu siteyi uzun zamandan beri inceliyor ve bütün bölümlerini zevkle okuyordum. İnsanların iletişimleri, paylaşımları ve saygılı tutumlarını izledikçe sonunda bende üye olmaya karar verdim.
Sizleri izlemek sanırım bana coşku verdi usulcacık aranıza sokulmaya geldim (iyiki gelmişim)
Bu arada siizn bu mesajda paylaştıgınız bitkiyi seneler evvel bir arkadaşımın ofisinde görmüştüm, isteyeme çekindim sanırım.
Şimdi sizde aynı bitkiyi görünce inanın cok sevindim.
Şimdi yüzümü kızartarak sizden isteyebilirmiyim?
Çiçek güzelliğinde uzun günler diliyorum
Sevgilerle......
Sevgili Manolya hoşgeldin aramıza , iyi ki geldin :) Gördüğün üzere çok farklı sevgi ,,saygı çerçevesi içinde yardımlaşılan, iyi yürekli insanlarla dolu bir aileye kavuştun :)
O çiçek ve pek çoğu malesef taşınma esnasında yok oldu . Çok üzgünüm .Tekrar edinebilirsem sana mutlaka yollarım .
Sevgili Hhatice hanım mesajları okumaya ilerledikçe gördümki bahçeli bir eviniz olmuş ve taşınacakmışsınız.
Yeni yuvanızda enn ennn ennn güzel ve saglıklı günler geçirmeniz dileklerimle.....
Yeni yerleşim resimlerinizi paylaşırsanız sevinirim...
Çok teşekkür ederim .Resimleri koymayı çok isterdim ama makinenin ara kablosu da malesef kayboldu .:(
Yeni bir makine alıp fotoğraflamam gerekiyor :(
Hatice Tarhan
17-11-2011, 19:31
Hatice hanım yeni yuvanızda sağlık mutluluk içinde oturmayı nasip etsin Allah.Kayıplara üzülmeyin el birliği ile yerlerine koyarız ,asıl bahçeli eve taşınınca kim tutar sizi diyecektim şevkim kırıldı diyorsunuz.Sağlıkla ilgili bir sıkıntı yoksa hepsi aşılır inşallah.Sağlıcakla kalın...
ciceksever70
18-11-2011, 10:27
Sevgili Hhatice, yeni bahcenin resimlerini sabirsizlikla bekliyorum. Yillar boyunca biriktirdigin deneyim ve tecrübeyle cok güzel bir bahce olusturacagina eminim. Sevgiler.
Selehattin 67
18-11-2011, 10:30
Orkideler harika gözüküyor
Manolya_
04-12-2011, 00:03
Sevgili Manolya hoşgeldin aramıza , iyi ki geldin :) Gördüğün üzere çok farklı sevgi ,,saygı çerçevesi içinde yardımlaşılan, iyi yürekli insanlarla dolu bir aileye kavuştun :)
O çiçek ve pek çoğu malesef taşınma esnasında yok oldu . Çok üzgünüm .Tekrar edinebilirsem sana mutlaka yollarım .
Merhaba Hhatica Hanım,
Sıcakkanlı yaklaşım ve cevabınız için çok teşekkürler.
Aranızda gerçekten cokkk ama çokkk HOŞGÖRDÜM.
Hepiniz sevgi dolusunuz. İyiki bu siteyi keşfetmişim.
Sizlerin arasında olmak beni onure ediyor.
mesajınızı geç okudum ( özür):(
Fakat gerçekten çok üzüldüm. Taşınma esnasında bitkilerinizin ugradıgı talihsizliğe çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun.
Umarım en kısa zamanda en iyilerine sahip olur acınızı azıcık bile olsa hafifletirsiniz.
Bol çiçekli ve sağlık dolu günler diliyorum.
Sevgilerimle
Asuman
fikreteren
17-12-2011, 18:35
Sayın Hhatice hanım yeni eviniz hayırlı olsun.Güle güle oturun.Umarım taşınırken çiçekleriniz fazla zarar görmemiştir.
acemifüsun
18-12-2011, 12:32
Sevgili Sedef hanım yeni evinizde ailenle birlikte uzun yıllar sağlıkla, huzurla yaşa:) Bahçenin bol bol keyfini çıkar canım:) Sevgiler.
ciceksever70
01-01-2012, 08:48
Sevgili hhatice, size ve ailenize mutlu bir yil diliyorum.
Sevgili hatice hanım nice mutlu yıllar.
Çiçeksever41
16-01-2012, 20:09
merhabalar çiçekleriniz çok güzeller maşallah.merak ettiğim ve siden destek istediğim konu gardemyam..onunla başımdertte ...bakımını nasıl yapmalıyım...yardımcı olurmusunuzzz
aslama1994
18-12-2016, 18:50
Allah rahmet eylesin.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.