Bağlan

View Full Version : Hhatice (Sedef Miran) / Balkon

Sayfalar : 1 [2] 3 4

Zafer İnandıklı
08-06-2010, 22:04
İşlerimin yoğunluğundan epeydir uğrayamadım ne güzel gelişmeler olmuş. Emeğinize sağlık.

Epiphyllum un fotoğrafını yüklerseniz, yaprak mı, çiçek mi, gövde uzantısı mı belirleriz.

Sevgi ve sağlıkla kalın.

nazlı hilal
10-06-2010, 12:12
Sevgili Hhatice bahçe sayfama ilk mesajı siz attınız sonra bir dahada uğramadınız,alacağınız olsun,bu arada kaktüsleriniz çok şirinler güle güle büyütün çiçeklerinizi;)

Hhatice
10-06-2010, 12:37
Sevgili Hhatice bahçe sayfama ilk mesajı siz attınız sonra bir dahada uğramadınız,alacağınız olsun,bu arada kaktüsleriniz çok şirinler güle güle büyütün çiçeklerinizi;)

Nazlım bana kırılmış mı?(
Ben özenmiyeyim diye uğramamışımdır :)Aslında sık sık bakıyorum bahçelere senin bahçen de çok çok güzel demek yorum yazmayı unuttum .
Teşekkür ederim yeniler de var eklenecek aslında bakalım bir fırsat bulursam ekleyeceğim .

Hhatice
10-06-2010, 12:39
İşlerimin yoğunluğundan epeydir uğrayamadım ne güzel gelişmeler olmuş. Emeğinize sağlık.

Epiphyllum un fotoğrafını yüklerseniz, yaprak mı, çiçek mi, gövde uzantısı mı belirleriz.

Sevgi ve sağlıkla kalın.

Fotoğraf makinem eski tip :( Doğum günümü bekliyorum yeni makine gelecek güzel resimler çekeceğim .Resimleri çektiğim telefon da bağlantı hattı yokmuş onca resim kaldı yükleyemedim .Özellikle orman güllerinin harika resimlerini çekmiştim :(

Hhatice
10-06-2010, 18:30
Merhaba Hhatice,
Yazını okuyunca hemen yüzümün şekli değişti. Kendimi tebessüm ederken buldum.
Biraz önce Güler Hanım'dan bir iki resmime göz atabilir mi diye ricada bulunmuştum. Şimdi aynı şeyi senden de isteyebilir miyim? "Gül bakımı 169" ve "Ortanca 661'den sonraki yazı ve fotoğraflarım." Gerçi siz ortancalarla ilgili sıkıntımı okumuştunuz ama resimleri görünce sıkıntımın boyutlarını daha iyi anlayabilirsiniz. Umarım "sana da bir şey söylemeye gelmeyecekmiş" diye düşünmezsin Hhatice. Sevgiyle kal.

Ne demek Zeynepcim hemen bakıyorum .Umarım yardımcı olabilirim .
Her zaman gülümse teklifimde ciddiyim :)

Hhatice
10-06-2010, 18:31
Hatice hanım güzel çiçeklerinizin yeni resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum.. Sayfanızı gezdikçe içim açılıyor.

Teşekkür ederim sevgili Melike:)

krgz
10-06-2010, 18:54
hatice abla nerelerdesin uzun zamandır gözükmüyorsun

Hhatice
10-06-2010, 18:57
Buradayım tatlım :)Sitede sorun var bir türlü girilmiyordu .Şimdi iyi maşallah diyelim .

zeynep dila
11-06-2010, 13:05
Ne demek Zeynepcim hemen bakıyorum .Umarım yardımcı olabilirim .
Her zaman gülümse teklifimde ciddiyim :)

Sevgili Hhatice,
Bahçemdeki ortancalarıma bakabildiysen, ne kadar içler acısı bir durumda olduklarını da görmüşsündür. Hala ümit var mı dersin?

Hhatice
17-06-2010, 20:17
Zeynep'cim Ortanca bölümde paylaştım bildiklerimi oraya bak istersen

acemifüsun
18-06-2010, 17:13
Sevgili Hhatice hanım çiçekleriniz özellikle kaktüs, sukulent ve Cyclamenleriniz harika, ellerinize sağlık:) Arya da çok özel bir cins, umarım arkadaş bulmuşsunuzdur:) Bizim de bir Dalmaçyalı kızımız var, Bencik, ailemizin parçası:)
Mavi yasemin nasıl oldu, köklendi mi?
Sevgiler.

Hhatice
20-06-2010, 20:09
154564

Sonunda benim de kaktüsüm açmaya niyetlendi :)

Hhatice
20-06-2010, 20:11
154565

Canım arkadaşım Vildan Sönmez'in hediyesi
Diyebilirim ki hayatım boyunca aldığım en güzel hediye :)
Seni seviyorum canım arkadaşım .

Hhatice
20-06-2010, 20:12
154566

Sonunda açtı :)
Bu nasıl bir güzellik ,alıp nerelere götürüyor insanı ,nasıl heyecanlandırıyor,keyiflendiriyor.Bundan daha büyük mutluluk olur mu?

Hhatice
20-06-2010, 20:13
154567

Canım kızım Asumanım yollamış :)Çok güzel bir sukulent .İsmini bilen arkadaşımız varsa yazarsa sevinirim .

Hhatice
20-06-2010, 20:15
154568

Vildan'cım Bak çok güzel açtı .Sanki gelin gibi :)

idris şenol
20-06-2010, 20:35
çiçekleriniz çok güzel
ALLAH tan uzun ve sağlıklı ömürler dileyği ile saygılarımla

günebakan
20-06-2010, 20:40
Sevgili Hatice hanım kaktüsler güzelliklerini sergilemişler maşallah çok güzeller:)

Hhatice
20-06-2010, 20:56
çiçekleriniz çok güzel
ALLAH tan uzun ve sağlıklı ömürler dileyği ile saygılarımla

Çok teşekkür ederim İdris Bey
Bilgisayarım bozuldu .Resimleri çektim yüklemiyordu .Şimdi kızımın bilgisayarından yükledik.Aslında o kadar güzel resimler çektim . Şimdilik bunları yükleyebildim .Kaktüslerin açmış hallerini paylaşmak istedim .
Tanrım hepimize sağlıklı uzun ömürler versin .

Hhatice
20-06-2010, 20:57
Sevgili Hatice hanım kaktüsler güzelliklerini sergilemişler maşallah çok güzeller:)

Günebakancım Başında bekledim açmalarını görmek için , Evet çok güzeller değil mi?

Hhatice
20-06-2010, 21:00
Sevgili Hhatice hanım çiçekleriniz özellikle kaktüs, sukulent ve Cyclamenleriniz harika, ellerinize sağlık:) Arya da çok özel bir cins, umarım arkadaş bulmuşsunuzdur:) Bizim de bir Dalmaçyalı kızımız var, Bencik, ailemizin parçası:)
Mavi yasemin nasıl oldu, köklendi mi?
Sevgiler.

Sevgili Füsun hanım ,çok teşekkür ederim .Bencik ne güzel isim bulmuşsunuz :)Evet bebek bekliyoruz.İki ay sonra sanırım bebeklerimiz olacak ,Malesef çok istediğim ve üzerine titrediğim halde mavi yasemin köklenmedi :(

idris şenol
20-06-2010, 21:01
kırmızı pateteslere olan ilginizi bidiğimden fuarda çektiğim resimlerden size gönderiyorum umarım beyenirsiniz
ama banada tohumdan tedarik etmeye söz verin saygılarımla
sevgili hatice hanım
şu kitabı okuyun:)
http://kitap.antoloji.com/the-secret-kitabi/
The Secret

Hhatice
20-06-2010, 21:03
hatice abla nerelerdesin uzun zamandır gözükmüyorsun

Ay sorma pc bozuldu :( yüklemedi o güzelim resimleri beni yenile diyor :)
Sonunda kızımı kandırdım da kaktüslerimin resimlerini koyabildim :)

Hhatice
20-06-2010, 21:05
kırmızı pateteslere olan ilginizi bidiğimden fuarda çektiğim resimlerden size gönderiyorum umarım beyenirsiniz
ama banada tohumdan tedarik etmeye söz verin saygılarımla
sevgili hatice hanım
şu kitabı okuyun:)
http://kitap.antoloji.com/the-secret-kitabi/
The Secret

Çok teşekkür ederim .Ben o kadar üzüldüm ki Tekirdağ'a kadar geldi alamadım diye :(
Ama şimdi sizin sayenizde mesaj attım .Gelsin hemen paylaşırız .Kitabı okuyacağım Siz oraya kadar gelmişken neden almadınız?satmadılar mı?

idris şenol
20-06-2010, 21:10
hatice hanım ogün okadar çok fuarı dolaştımki kafam karıştı
bende kendi kendimi yiyorum
ben bu tohumu niye almadım diye
neyse umarım bu tohumu tedarik ederiz

Yagız
20-06-2010, 21:31
Sevgili Hatice abla.(Umarım abla dememe kızmazsınız en ufak bi şikayetiniz varsa hanımla hemen değiştirebilirm).Gerçekten çok güzel çiçekleriniz var ama lafın gelişi değil gerçekten hepsi çok bakımlı görünüyorlar sizde oldukları için çok şanslılar.Özellikle kirli çok hoş duruyor ve kupaların içine kaktüs dikme fikri çok hoşuma gitti.
saygılar.

Hhatice
20-06-2010, 21:36
Sevgili Hatice abla.(Umarım abla dememe kızmazsınız en ufak bi şikayetiniz varsa hanımla hemen değiştirebilirm).Gerçekten çok güzel çiçekleriniz var ama lafın gelişi değil gerçekten hepsi çok bakımlı görünüyorlar sizde oldukları için çok şanslılar.Özellikle kirli çok hoş duruyor ve kupaların içine kaktüs dikme fikri çok hoşuma gitti.
saygılar.

Balkonuma hoş geldin Yagız'cım Teşekkür ederim ..Asla şikayetim olmaz .Abla olmak ne kadar onurlu bir konum .Ben bu ablalığa layık olmaya çalışacağım canım kardeşim .
Çiçekleri çok seviyorum .Sıkıntılarımı unutturuyor bana terapi oluyor :))

Vildan Sönmez
20-06-2010, 21:37
Sevgili Hhatice çiçekliierinde, Asuman kaktüsünde çok güzel. Güle güle büyüsünler,seneye de çiçeklerini görürüz inşalah.

(Senin kardeş kaktüsün sanki daha pembe.)

ciceksever70
20-06-2010, 21:37
Hatice hanim sedum bende de var istediginiz kadar ayirip cogaltabilirsiniz biliyorsunuz degil mi? Zaten bir süre sonra saksiya sigmayacak. Bahcede tasin üstüne koysam köklenip yayiliyor.

Hhatice
20-06-2010, 21:51
Sevgili Hhatice çiçekliierinde, Asuman kaktüsünde çok güzel. Güle güle büyüsünler,seneye de çiçeklerini görürüz inşalah.

(Senin kardeş kaktüsün sanki daha pembe.)

Resimde öyle çıktı Vildan'cım kırık beyaz seninkinin aynısı Kardeşine benziyor :))
İnşallah seneye de çiçeklerini görelim .
Asuman sukulent yavrulasın hemen Vildan ablasına gidecek :)

Hhatice
20-06-2010, 21:53
Hatice hanim sedum bende de var istediginiz kadar ayirip cogaltabilirsiniz biliyorsunuz degil mi? Zaten bir süre sonra saksiya sigmayacak. Bahcede tasin üstüne koysam köklenip yayiliyor.

Hoşgeldin balkonuma sevgili çiçeksever.Yaprağından koparıp köklendirmeye koydum .Çoğalsın da arkadaşlarıma göndereyim ne güzel :)

Yagız
20-06-2010, 22:04
Balkonuma hoş geldin Yagız'cım Teşekkür ederim ..Asla şikayetim olmaz .Abla olmak ne kadar onurlu bir konum .Ben bu ablalığa layık olmaya çalışacağım canım kardeşim .
Çiçekleri çok seviyorum .Sıkıntılarımı unutturuyor bana terapi oluyor :))

Bu arada bana yaptığınız tavsiyeleri aldım gerçekten güzel çiçeklermis.Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler diğer arkadaşların,abilerimin veya ablalarımın tavsiyelerinide yerine getirince fotoğraflayıp sayfama ekleyeceğim

Hhatice
20-06-2010, 22:11
Bu arada bana yaptığınız tavsiyeleri aldım gerçekten güzel çiçeklermis.Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler diğer arkadaşların,abilerimin veya ablalarımın tavsiyelerinide yerine getirince fotoğraflayıp sayfama ekleyeceğim

Ben demedim mi o teras sana dar gelecek diye :) Bak yeniler gelmeye başlamış. Boş saksın varsa tohum yollayayım sana adresini özele yaz canım :)

Yagız
20-06-2010, 22:26
Ben demedim mi o teras sana dar gelecek diye :) bak yeniler gelmeye başlamış. Boş saksın varsa tohum yollayayım sana adresini özele yaz canım :)

Olur ablacım boş saksım olmasa bile alırım sorun değil onemli olan sizin olan bi çiçekten bir parça olması manevi değeri çok yüksek olur fakat ben yazlığa gideceğim erdek tarafına istersen ordan döünce gönder ablacım bende size eyer isterseniz benim terasımdan istediğiniz çiçekten gönderebilirim ;)

Faruk
22-06-2010, 11:25
Sayın Hhatice maşallah evinizde gizli bir kaktüs ve sukkulent bahçesi mi var? Kaktüs ve sukkulentlere merakınız çok fazla benim gibi. İçinde hazine saklayan bu dikenli yumurcaklar bol bol çiçekleriyle yüzünüzü güldürsün…

Vildan Sönmez
22-06-2010, 12:01
Sevgili Hhatice, Asuman sukulent çok değişik geldi bana. Fotoğraftan anladığım kadarı ile hiç görmedim. Hele bir yavrulasın, gelişsin.Sevinirim tabii.

Aklıma gelen bir şey, bir çok sukulent yaprağından da çoğalıyor, en alttaki yapraklardan birini ekerek denemeyi düşünmez misin ?

Asuman sukulent yavrulasın hemen Vildan ablasına gidecek :)

Hhatice
22-06-2010, 13:19
Sevgili Hhatice, Asuman sukulent çok değişik geldi bana. Fotoğraftan anladığım kadarı ile hiç görmedim. Hele bir yavrulasın, gelişsin.Sevinirim tabii.

Aklıma gelen bir şey, bir çok sukulent yaprağından da çoğalıyor, en alttaki yapraklardan birini ekerek denemeyi düşünmez misin ?

Aynen öyle yaptım Vildan'cım :))

Hhatice
22-06-2010, 13:21
Sayın Hhatice maşallah evinizde gizli bir kaktüs ve sukkulent bahçesi mi var? Kaktüs ve sukkulentlere merakınız çok fazla benim gibi. İçinde hazine saklayan bu dikenli yumurcaklar bol bol çiçekleriyle yüzünüzü güldürsün…
Çok teşekkürler Sevgili Faruk,Çok seviyorum kaktüsleri cam kenarlarını doldurdum eş dost saolsun hiç kırmadılar .Buradaki paylaşım olmasa bu kadar çok olmazlardı.Ben de çok alıyorum gerçi ama gelenler çok kıymetli :))

tropik
22-06-2010, 23:16
Hatice abla bitkilerin çok güzel inşallah hep öyle kalırlar.
Aryada çok şeker. :D

zeynep dila
23-06-2010, 00:30
Sevgili Hhatice,
Bu yıl aldığım ortancalar sizlerin yardımları sayesinde biraz daha iyiceler. Zeki Yağlı'nın meşe yapraklı ortancasına bakarken aynı ortancanın sizinde dikkatinizi çektiğini gördüm. Acaba öyle bir ortancaya sahip olabilme ihtimalimiz var mıdır sizce? Hani Yılmaz Erdoğan'ın bir şiiri vardır: "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim" ...İşte ben de o ortancaya sahip olma ihtimalini bile çok sevdim. Sevgiyle kal.

Sebahattin Sargın
23-06-2010, 08:35
Kaktüsler ve özelliklede sukulentler gerçekten çok başkalar, sizin ellerinizde çok güzel çiçekler açacaklarına eminim =)

30 haziranda mezun oluyorum, temmuz başlarında Bursadan size doğru emanetiniz yola çıkmış olacak kısmet olursa. Haberlerini aldım canı sıkılıyormuş bizim ufaklığın =)

Sevgiler ;)

Hhatice
23-06-2010, 16:02
Hatice abla bitkilerin çok güzel inşallah hep öyle kalırlar.
Aryada çok şeker. :D

Çok teşekkür ederim sevgili tropik,Hoşgeldin balkonuma her zaman beklerim .

Hhatice
23-06-2010, 16:06
Sevgili Hhatice,
Bu yıl aldığım ortancalar sizlerin yardımları sayesinde biraz daha iyiceler. Zeki Yağlı'nın meşe yapraklı ortancasına bakarken aynı ortancanın sizinde dikkatinizi çektiğini gördüm. Acaba öyle bir ortancaya sahip olabilme ihtimalimiz var mıdır sizce? Hani Yılmaz Erdoğan'ın bir şiiri vardır: "Ben senin beni sevebilme ihtimalini sevdim" ...İşte ben de o ortancaya sahip olma ihtimalini bile çok sevdim. Sevgiyle kal.

Sevgili Zeynep bana misafir gelmiş :)
Canım isteyelim Zeki beyden yollasın ,aslında tohumdan yetişiyormuş .Ben tohum isterim .Sana da yollarım .Alıştım artık .İlk zamanlar çok utanıyordum .Çok ayıp geliyordu .Sonra kendim de yollamaya başlayınca ,Bu paylaşımın ne kadar keyifli olduğunu anladım.:))

Hhatice
23-06-2010, 16:09
Kaktüsler ve özelliklede sukulentler gerçekten çok başkalar, sizin ellerinizde çok güzel çiçekler açacaklarına eminim =)

30 haziranda mezun oluyorum, temmuz başlarında Bursadan size doğru emanetiniz yola çıkmış olacak kısmet olursa. Haberlerini aldım canı sıkılıyormuş bizim ufaklığın =)

Sevgiler ;)

Aaa Benim oğlum balkonuma gelmiş :) Hoşgeldin Sabahattin ,tebrik ederim .Hayırlı olsun mezuniyetin .Umarım mesleğinde hiç dikenli yol olmaz .Nasılsa tatilde olacaksın Tekirdağ'a gelsene ,sana da değişiklik olur .

Sebahattin Sargın
23-06-2010, 17:51
Ev arkadaşımın Tekirdağ Gümüşyakada yazlıkları var, bazen oraya gidiyorum. Bu yaz eğer fırsat bulupta gelebilirsem sizede mutlaka uğrarım. Bakarsınız plumeriayı elden teslim etmiş olurum ;)

Hhatice
23-06-2010, 17:57
Ev arkadaşımın Tekirdağ Gümüşyakada yazlıkları var, bazen oraya gidiyorum. Bu yaz eğer fırsat bulupta gelebilirsem sizede mutlaka uğrarım. Bakarsınız plumeriayı elden teslim etmiş olurum ;)

Ah öyle bir süpriz yapsan ne kadar sevinirim :))

Hhatice
23-06-2010, 20:26
155415

Bu kaktüs çiçekçinin vitrininde saksısız yan yatmış duruyordu .Bunun niye saksısı yok dedim .O çıkmış saksısından al senin olsun dedi çiçekçi:)Bir ay kadar öyle durdu. Şimdi üzerinde yapraklar oluşuyor.İsmini bilmiyorum ama çok güzel bir kaktüs

Hhatice
23-06-2010, 20:27
155416

Vildan'cığımın hediyesi :)İsmisi neydi ?

Hhatice
23-06-2010, 20:28
155418

Bardak menekşe hiç çiçeksiz kalmadı .Yalın kat ama rengi çok güzel

Hhatice
23-06-2010, 20:29
155419

Anneler gününde oğlumun aldığı begonvil ,renginin pembe olduğunu düşünüyoruz .Umarım bu yaz çiçek açar.

sevim4
23-06-2010, 22:08
Sevgili arkadaşım çok güzel hepiside bu gün tekrar tekrar kezdim sayfani.
İçinde çok beyendiyim tüylü kaktüsü gördüm emeklerine salık.

zeynep dila
24-06-2010, 04:04
Sevgili Hhatice,
Ne kadar pozitif karaktere sahipsin. Bu olumlu, ılımlı halinle saçtığın mutluluk bizim buralara bile gelebildiğine göre senin etrafında, yanında yakınında bulunan insanların mutluluğunu hayal edebiliyorum. Her şey için teşekkürler. Sevgiyle kal.

zeynep dila
24-06-2010, 04:09
Yine söylemeyi unutuyordum. Tekirdağ toplantınızın resimlerini gördüm. Gerçi ben daha kalabalık olursunuz diye düşünüyordum ama güzel bir gün geçirdiğinize sevindim.

Hhatice
24-06-2010, 12:52
Sevgili arkadaşım çok güzel hepiside bu gün tekrar tekrar kezdim sayfani.
İçinde çok beyendiyim tüylü kaktüsü gördüm emeklerine salık.

Hoş gelmişsin sefalar getirmişsin Sevim'cim .Kirli gerçekten güzel bir kaktüs ,tüylü kaktüslerin ömrü daha kısa daha çabuk çürüyor .Ben de onu çok seviyorum .

Hhatice
24-06-2010, 13:02
Sevgili Hhatice,
Ne kadar pozitif karaktere sahipsin. Bu olumlu, ılımlı halinle saçtığın mutluluk bizim buralara bile gelebildiğine göre senin etrafında, yanında yakınında bulunan insanların mutluluğunu hayal edebiliyorum. Her şey için teşekkürler. Sevgiyle kal.

Canım Zeynebim o senin güzelliğin ,çok teşekkür ederim.Evet doğru teşhis etmişsin .İnsanları hiç ayırmadan çok seviyorum .Ailem herşeyin kendimin bile üzerinde ve gerçekten de mutlular.Ama senin bunu hissetmen tamamen senin güzelliğinden, hassas olmandan kaynaklanıyor.Kocaman öpüyorum seni sevgiler.

.

Zeki Yağlı
24-06-2010, 14:18
Hatice hanım merhaba,

Balkonunuzu gezdim. Çok güzel succulent leriniz gördüm ve hoş sohbetinizi şahit oldum. Sizi kutlarım.

Ama bahçenizden bir şey görmedim. Onun fotoğraflarını koymuyor musunuz?

Selamlar

sevim.K
24-06-2010, 15:00
Sevgili Hatice lütfen sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin defalarca dolaştım balkonda ama niye yalan söyleyeyim her baktığımda krize giriyorum:o
Kaktüsler aklımı başımdan alıyor;) sevgiler:)

Hhatice
13-07-2010, 18:30
Hatice hanım merhaba,

Balkonunuzu gezdim. Çok güzel succulent leriniz gördüm ve hoş sohbetinizi şahit oldum. Sizi kutlarım.

Ama bahçenizden bir şey görmedim. Onun fotoğraflarını koymuyor musunuz?

Selamlar

Sevgili Zeki Bey balkonuma şeref verdiniz ,hoşgeldiniz :)
Ben uzun bir süre belimin ağrısından bu sıcaklarda yatmak zorunda kaldım :(
Bahçe köyde ve ben oraya gittikçe malesef resim çekmeyi hep unutuyorum:( Halbuki kuşkonmaz çok güzel büyüyor ,Adaçayı ve sıçankuyruğu da orada ekili, ağaçlarda çok güzel armutlar ve elmalar var. Kirazları çekmeyi unuttum onların mevsimi geçti ,ama dut ağacının dalları dutları taşımıyor :)
En kısa sürede halledeyim bu açığı :)

Hhatice
13-07-2010, 18:32
Sevgili Hatice lütfen sizi ihmal ettiğimi düşünmeyin defalarca dolaştım balkonda ama niye yalan söyleyeyim her baktığımda krize giriyorum:o
Kaktüsler aklımı başımdan alıyor;) sevgiler:)

İstediğin kaktüs olsun arkadaşım hiç krize girme hemen yaz adresini yavrular yola çıksın .İki gündür ev içinde gezmeye başladım .Belim biraz daha iyi olsun yollarım :))

tropik
13-07-2010, 18:45
Hatice abla sendedemi bel ağrısı var :)

Hhatice
13-07-2010, 18:47
Hatice abla sendedemi bel ağrısı var :)

Evet canım her sene böyle yatağa mahkum ediyor:(Sende de mi var yoksa ?:(

acemifüsun
13-07-2010, 19:39
Sevgili Hhatice çok geçmiş olsun, aman çok dikkatli hareket edin. Ben de 3-4 gün önce ters bir hareket yaptım, benimki de kötü sinyaller veriyor. Sevgiler:)

Vildan Sönmez
13-07-2010, 19:54
Sevgili Hhatice geçmiş olsun arkadaşım. Yine Tekirdağ'a gittiğini düşündüm yokluğunda. Dilerim her şey iyiye gider.

tropik
13-07-2010, 21:18
Bende yokta annemde var.
Geçmiş olsun abla. :)

sevim4
13-07-2010, 22:21
Geçmiş olsun arkadaşım kendine iyi bak.

Adalet Yağcı
13-07-2010, 22:53
Sevgili Hatice hanım, geçmiş olsun, dilerim şimdi daha iyisinizdir.

Hhatice
20-07-2010, 23:00
Herkese çok teşekkür ediyorum bilgisayarım hala yapılamadı internet ayarlarındaki sorundan dolayı ancak birkaç güne kızım yanımda ve yapacak:)
Çok teşekkürler hepinizi çok özledim.Şimdilik sağlıcakla kalın kısa bir süre sonra tekrar görüşmek üzere:)
Şimdi koyduğum çiçek sizler için:)

161862

161863

sevim4
20-07-2010, 23:12
Merhaba arkadaşım nerelerdesin sen kendini özlettin.
Siteden kimse ayrı kalmasın herkezin yeri belli oluyor.

madre
21-07-2010, 00:20
Hatice hanim, bitkileriniz,cicekleriniz cok güzel... Hepsine bir nazar boncugu taktim masallah...

Müjgan Yılmaz
22-07-2010, 00:29
Sevgili Hatice,
Geçmiş olsun,belağrılarının hayatı çekilmez yaptığını eşimden,ötürü iyibilirim.
Haziran toplantısı sıraların da bahçede cıddı bir kaza atlattım,çenemin altı yaralandı(hala sağ kulağıma vuran bir ağrı var)sağ bileğimi incittim uzunca bir süre elimi kullanamadım.
Tekirdağ a ziyaret hala gündemde,umarım birgün gerçekleştiririz.

türkansultan
22-07-2010, 08:41
Çok geçmiş olsun sevgili hatice .ayrıca son eklediğin kedi tırnaklarıda bir harika,elinize emeğinize sağlık .

umutyolcusu
22-07-2010, 09:18
Bütün çiçekleriniz çok güzel.Acaba yeni gineniz ne durumda.Benim 4 tane vardı ama biri çürüdü biri hastalandı.Biride sadece yapraklı kaldı.Sanıım biraz nazlı bir tür.
Kaktüslerin radyasyona karşı koruyucu olduğunu duyunca ilgi duymaya başladım ama altı yeşil üstü kırmızı olan cinsten almayı düşünüyorum.Komşum 6 aydır sulamadığını hep aynı durduğunu söyledi.Sanırım sizde bu çeşidi yok.Ama diğer çeşitlerin bolluğuna hayran kaldım doğrusu.Kaktüs sevmeyen birisi olan ben bile 2 defa gezdim sayfaları.Ellerinize ve bedeninize sağlık.

ciceksever70
28-07-2010, 11:06
Hatice hanimcigim gece yasemini ektigim saksida bir sey cimlendi ama bir haftada cimlenir mi bilmiyorum acaba saksi topraginda baska tohum mu kalmisti? Resimleri ekliyorum, sevgiler.

Hhatice
30-07-2010, 22:51
Sevgili Hhatice çok geçmiş olsun, aman çok dikkatli hareket edin. Ben de 3-4 gün önce ters bir hareket yaptım, benimki de kötü sinyaller veriyor. Sevgiler:)

Çok teşekkür ederim canım .Geçince unutup ağır kaldırıyorum .Sonra yatağa mahkum oluyorum :(
Aman dikkat et tatlım .Ben artık saksı taşımıyorum .Tam olarak geçmedi daha hala tekrarlayacak korkusu ile yaşıyorum .

Hhatice
30-07-2010, 22:55
Sevgili Hhatice geçmiş olsun arkadaşım. Yine Tekirdağ'a gittiğini düşündüm yokluğunda. Dilerim her şey iyiye gider.

Çok teşekkür ederim canım arkadaşım :)
Tekirdağ yaramadı bana önce belim ardından böbreklerim :(
Tekirdağ internet şifresi değişmiş üstelikte şifreyi kaydetmemiş oğlum:(Neyse sonunda bir bilen gelip şifreyi çözdü de sizlere kavuşabildim .

Hhatice
30-07-2010, 22:56
Bende yokta annemde var.
Geçmiş olsun abla. :)

Saol birtanem anneciğine de geçmiş olsun

Hhatice
30-07-2010, 22:57
Geçmiş olsun arkadaşım kendine iyi bak.

Çok teşekkür ederim .Buradaki dostlarım ne kadar mutlu ettiler beni hatırımı sorarak ,gözlerim doldu sayfama girince :)

Hhatice
30-07-2010, 22:58
Hatice hanim, bitkileriniz,cicekleriniz cok güzel... Hepsine bir nazar boncugu taktim masallah...

Madreciğim çok teşekkür ederim :)

Sevgi Durul
30-07-2010, 23:01
Sevgili Hatice, geçmiş olsun, kendinize dikkat edin. Sevgiler...

Hhatice
30-07-2010, 23:17
Sevgili Hatice,
Geçmiş olsun,belağrılarının hayatı çekilmez yaptığını eşimden,ötürü iyibilirim.
Haziran toplantısı sıraların da bahçede cıddı bir kaza atlattım,çenemin altı yaralandı(hala sağ kulağıma vuran bir ağrı var)sağ bileğimi incittim uzunca bir süre elimi kullanamadım.
Tekirdağ a ziyaret hala gündemde,umarım birgün gerçekleştiririz.

Canım arkadaşım çok geçmiş olsun :(Kıyamam sana nazar değmiş benim bitaneme ,hem de elin :(
Allah korumuş ,daha büyük birşey olmamış,ben de diyorum nerede benim Müjgan arkadaşım .Hiç sesi soluğu çıkmıyor.Bilsem koşar gelirdim .Çok üzüldüm ,tekrar geçmiş olsun

Hhatice
30-07-2010, 23:19
Çok geçmiş olsun sevgili hatice .ayrıca son eklediğin kedi tırnaklarıda bir harika,elinize emeğinize sağlık .

Çok teşekkür ederim .Eklenecek o kadar çok resim toplandı ki ama işte sağlık en büyük zenginlik ,çiçekleri bile gözüm görmedi sancıdan :(

Hhatice
30-07-2010, 23:26
Bütün çiçekleriniz çok güzel.Acaba yeni gineniz ne durumda.Benim 4 tane vardı ama biri çürüdü biri hastalandı.Biride sadece yapraklı kaldı.Sanıım biraz nazlı bir tür.
Kaktüslerin radyasyona karşı koruyucu olduğunu duyunca ilgi duymaya başladım ama altı yeşil üstü kırmızı olan cinsten almayı düşünüyorum.Komşum 6 aydır sulamadığını hep aynı durduğunu söyledi.Sanırım sizde bu çeşidi yok.Ama diğer çeşitlerin bolluğuna hayran kaldım doğrusu.Kaktüs sevmeyen birisi olan ben bile 2 defa gezdim sayfaları.Ellerinize ve bedeninize sağlık.

Yeni gine malesef öldü .Sanırım çok yıllık değil her sene alırım renk renk baharın bitmesiyle saksılar boşalır.O kaktüscinsinden yok bende siz alıp üretin bana da yollayın :)

Her yarış ilk adımla başlar .Siz bir kaktüs alın .Bakın nasıl çoğalacaklar siz bile şaşıracaksınız.Ben yazın 15 günde bir suluyorum .Sukulantler daha da sık sulanmalı ,ama benim çok kaktüsüm İstanbul'da Anca gittikçe sulayabiliyorum.

Bu gün 4 tane daha aldım .Ben doymam kaktüse bıraksalar bütün hepsini alacaktım ama kızım ve eşim beni apar topar çıkardılar Bauhause dan :))

Hhatice
30-07-2010, 23:28
Sevgili Hatice hanım, geçmiş olsun, dilerim şimdi daha iyisinizdir.

Sevgili Adalet Hanımcım çok teşekkür ederim .Daha iyiyim çok şükür ,artık ağır saksıları kaldırmıyorum .Şimdilik akıllandım :)

Hhatice
30-07-2010, 23:30
Hatice hanimcigim gece yasemini ektigim saksida bir sey cimlendi ama bir haftada cimlenir mi bilmiyorum acaba saksi topraginda baska tohum mu kalmisti? Resimleri ekliyorum, sevgiler.

Canım bana kış tatlısı gibi geldi .Gerçi çok küçük tam anlaşılmıyor ama biraz daha büyüsün anlarız ne olduğunu

Hhatice
27-08-2010, 16:22
168044Bir türlü vakit olmadı hem sağlık problemleri hem pc nin azizliği :(
Kaktüslerle başlayayım .Yine ismini bilmediğim bir kaktüsüm .

Hhatice
27-08-2010, 16:23
168045

168046

168047

168048

Süs biberi kızımın acı biber ama duruşu çok tatlı:)
Ruj çiçeği olarak biliyorum .Biraz daha büyüdü içinden sarı bir parça daha çıktı .Sadece bir tek çiçek açtı .
Son aldığım kaktüsler ,Bunlar dikensiz güzeller.
Son resimdeki kaktüsün de ismini bilmiyorum .Duruşu al beni diyordu dayanamadım :)

Hhatice
27-08-2010, 17:09
168056

Mavişim çoştu :)

Hhatice
27-08-2010, 17:14
168057
Avize çiçeği

Sevgili Kumyaka abimin hediyesi ,tekrar teşekkürler abicim :)Çok güzel çiçekler açtı ismini bilmediğim bu çiçeği çok sevdim .

Adalet Yağcı
27-08-2010, 18:48
Sevgili Hatice hanım, maşallah kaktüsler, süs biberleri çok hoş.
Mavişin çiçekleri yapraklarından büyük, biraz daha gelişince gelin gibi süsleyecek saksısını.
Son fotoğraftaki hediye çiçeğinizi ben monardoya benzettim.
Ellerinize sağlık, sevgiler.

Hhatice
27-08-2010, 19:26
Teşekkür ederim sevgili Adalet Hanımcım :)

Sevgi Durul
27-08-2010, 19:39
Sevgili Hatice hanım, kaktüsleriniz birbirlerinden güzeller. Çiçeklerini de görmeniz ve bizlerle paylaşmanız dileğiyle...

Hhatice
27-08-2010, 19:43
Sevgili Hatice hanım, kaktüsleriniz birbirlerinden güzeller. Çiçeklerini de görmeniz ve bizlerle paylaşmanız dileğiyle...

Teşekkür ederim sevgili SDurul umarım açarlar .Bunlar Tekirdağdaki çiçekler İstanbuldaki kaktüsler açtılar .Bu kış biraz soğukta bırakıp baharda çiçeklerini görürüm diye ümid ediyorum .

sevim.K
27-08-2010, 19:55
İki gündür ev içinde gezmeye başladım

Sevgili Hatice kocaman bir özür:( Dikkatimden kaçmış bu cümle bir ayı geçmiş üstelik. Lütfen özürlerimi ve geçmiş olsun dileklerimi kabul et. Bel ağrısını geçmişte iki kez yatmış bir süre çelik korselerle gezmiş biri olarak iyi bilirim çok can yakar. Çok şükür yıllardır ağrım yok ama ben de bu sıcak ve nemli havalarda astım nedeniyle sıkıntıdayım. Kendi sıkıntılarım nedeniyle çok önemli şeyleri gözden kaçırabiliyorum. Tekrar geçmişler olsun,sevgiler:)

Hhatice
27-08-2010, 20:11
Sevgili Hatice kocaman bir özür:( Dikkatimden kaçmış bu cümle bir ayı geçmiş üstelik. Lütfen özürlerimi ve geçmiş olsun dileklerimi kabul et. Bel ağrısını geçmişte iki kez yatmış bir süre çelik korselerle gezmiş biri olarak iyi bilirim çok can yakar. Çok şükür yıllardır ağrım yok ama ben de bu sıcak ve nemli havalarda astım nedeniyle sıkıntıdayım. Kendi sıkıntılarım nedeniyle çok önemli şeyleri gözden kaçırabiliyorum. Tekrar geçmişler olsun,sevgiler:),

Sevgili arkadaşım sana da çok geçmiş olsun .Havalar benim de bronşitimi çok arttırdı :(
Az kaldı ekim gibi mevsim normallerini görsek ,Bütün karpuzlar çürüdü domatesler keza aynı telef oldu .

sevim4
27-08-2010, 22:00
Sevgili hatice hanım,süs biberin rujun mavişin ve diyer çiçeyin harika ellerine sağlık.

Satı Uğurtan
27-08-2010, 23:18
Sevgili Hhatice, hoş geldin sakın bahçeyi ve siteyi boş bırakıp kendini özletme her şey çok güzel sevgiler.

Hhatice
28-08-2010, 06:40
Sevgili hatice hanım,süs biberin rujun vavişin ve diyer çiçeyin harika ellerine sağlık.

Çok teşekkür ederim Sevim hanım,Hoşgeldiniz balkonuma çok sevindim her zaman beklerim :))

Hhatice
28-08-2010, 06:56
Sevgili Hhatice, hoş geldin sakın bahçeyi ve siteyi boş bırakıp kendini özletme her şey çok güzel sevgiler.

Güzel yürekli canım arkadaşım siteyi ve sizleri çok seviyorum .Buradan öyle çok şey öğrendim ki burası gerçek bir okuldan bile daha faydalı ,Gönül hiç kopmak istemiyor .Bende büyük boşluk oldu ayrı kaldığım günler
Son olarak sinek kapan aldım .Satıcı gölge sever az su ver dedi .Bitki dördüncü gün sarardı karardı :( Bir şekilde siteye girebildim ve tabi acı gerçek meğerse alttan sulanırmış güneş severmiş :))Ben nasıl bu siteye bu güzel insanlara bağımlı olmayayım :))

Hhatice
28-08-2010, 07:01
168085

Bu güzel çiçeğimi sitedeki tüm arkadaşlarıma armağan ediyorum .Lisiler bu sene çok güzel açtılar.Baştan birkaç tanesini kaybettim .Şansa her renkten 2 tane almıştım .Kaybettiklerim aynı renkler olmayınca her rengini açmış gördüm .Çok zarif bir çiçek ama dilini çözdüm dersem yalan söylerim .Her birini farklı yerlerde farklı toprakta farklı sulamayla denedim .Malesef araştırmamda kesin bir bulguya rastlayamadım .

sevim.K
28-08-2010, 07:01
Yani artık etoburlara da el attım diyorsun bu arada:D:D

Hhatice
28-08-2010, 07:19
Valla Sevim'cim bir o kalmıştı onu da denedim :)
Bu sene balkonda oturma şansı vermedim evdekilere .Balkonun sefasını çiçekler sürdü :))

Hhatice
28-08-2010, 07:25
168086

Bu da mor olan lalegül

Hhatice
28-08-2010, 07:32
168089

Bu da başarısızlığımın kanıtıdır.Malesef bendeki selluka iki oldu yaprakları bu hale geliyor ve dökülüyor sadece dümdüz boya gitti . Bu farklı bir selluka sanırım bu çiçek beni sevmedi :(

Hhatice
28-08-2010, 07:35
168090

Kavak mübarek :))

Hhatice
28-08-2010, 07:41
168091
Sinek kapan
11 saksı vardı .Birini ben aldım .4 gün sonra uğradığımda hepsi can çekişiyordu .Ben sitemiz sayesinde arkadaşlarımız sayesinde son anda kurtardım çiçeğimi şimdi daha iyi durumda

Hhatice
28-08-2010, 07:45
168092

Bu da kırmızı Gül lale

ciceksever70
28-08-2010, 09:08
Hatice hanim dogum gününüz kutlu olsun (Bahceleri gezerken haberini aldim). Ben de dogum günlerinde cicek gelecek diye sevinirim hep. Hayatimda aldigim en güzel dogum günü hediyelerinden biri esimin Ingiltere`den siparis edip bana sürpriz yaptigi güllerdi. O yüzden onlara özel bir emek veriyorum. Bu yil da on tane siparis etmis simdiden kara kara yer düsünüyorum. Sevgiyle, saglikla kalin nice yillara...

Hhatice
28-08-2010, 09:19
Hatice hanim dogum gününüz kutlu olsun (Bahceleri gezerken haberini aldim). Ben de dogum günlerinde cicek gelecek diye sevinirim hep. Hayatimda aldigim en güzel dogum günü hediyelerinden biri esimin Ingiltere`den siparis edip bana sürpriz yaptigi güllerdi. O yüzden onlara özel bir emek veriyorum. Bu yil da on tane siparis etmis simdiden kara kara yer düsünüyorum. Sevgiyle, saglikla kalin nice yillara...

Çok teşekkür ederim sevgili çiçeksever70:))
ne kadar güzel gelsin güller yer bulunur nasılsa ,diyorum ki aman bana hediye almayın beni seraya götürün bırakın orada koca gün gezeyim :))Sonra ellerim kollarım dolu olarak eve gelmek ve onlara yer aramak işin en keyifli kısmı :))

tropik
28-08-2010, 10:46
Hatice abla senin balkon'da sıcaktan etkilenen varmı.
Biran önce geçse şu sıcaklar. :(

Hhatice
29-08-2010, 00:31
Hatice abla senin balkon'da sıcaktan etkilenen varmı.
Biran önce geçse şu sıcaklar. :(

Olmaz mı tatlım :( O kadar çok çiçeğim telef oldu ki ne sen sor ne ben söyliyeyim .İstanbul'a son gittiğimde 7 saksı boşalmıştı :(Tekirdağ'da da sardunyaların durumu malesef çok kötü :(
Yeni bir sıcak dalgası geliyormuş . Ama ne kadar olsa bu atlattıklarımız kadar olmaz diye düşünüyorum .Ben bu yaşıma geldim böyle sıcak görmedim dedim .Annem ben 77 yaşındayım ben görmedim böyle sıcak dedi .

Hhatice
29-08-2010, 00:36
168254

Bu yeni geldi .Çok şirin değil mi?:))

Cumhur Tonba
29-08-2010, 00:38
Tekirdağ'da da sardunyaların durumu malesef çok kötü

Hhatice, Eminim sardunyalar bu durumu atlatacak ve yine muhteşem olacaklardır. Ben inanıyorum, siz de inanın.

Hhatice
29-08-2010, 00:40
168255

İsmini bilen arkadaşlarımın yardımına ihtiyacım var.

Hhatice
29-08-2010, 00:43
168256

Hatice Tarhan
29-08-2010, 04:47
Olmaz mı tatlım :( O kadar çok çiçeğim telef oldu ki ne sen sor ne ben söyliyeyim .İstanbul'a son gittiğimde 7 saksı boşalmıştı :(Tekirdağ'da da sardunyaların durumu malesef çok kötü :(
Yeni bir sıcak dalgası geliyormuş . Ama ne kadar olsa bu atlattıklarımız kadar olmaz diye düşünüyorum .Ben bu yaşıma geldim böyle sıcak görmedim dedim .Annem ben 77 yaşındayım ben görmedim böyle sıcak dedi .

Ah ah siz bide gelin Alanya daki sıcağı görün bu yıl canımız dan bezdik,sevgili adaşım geçmiş doğum günün kutlu olsun.Sevgiler.

tropik
29-08-2010, 07:10
Abla çok üzüldüm,bende'de aynı durum bahçem'de avokado ağacı,chayote kabağı ve ahududu malesef öldü, evdekiler;
Annemin sardunyaların'dan benim küpe çiçeklerime kadar, pek büyük hasar olmasada üzülüyor insan. :(

Cumhur Tonba
30-08-2010, 14:07
Değerli arkadaşlar,
Bırakın çiçekleri bu sene ağaçlar bile kurudu. Kışın soğuklar ve don dan, şimdilerde sıcaklıktan. Ne kadar az hasarla atlatabildiyseniz karlısınız.

Orhan Özbilgiç
30-08-2010, 21:58
Sevgili Hhatice;
Balkon sayfanızı en baştan başlayarak bir kez daha gezdim. Özellikle sevdiğim bitkileriniz şunlar oldu:
Kirli(Onu bir daha göremedim?),
beşli tüylü kaktüsler,
kara kafa,
kaşıkçı elması!,
yılan gibi sarılıp yatmış kaktüs,
sinek kapan.

Ve de bu arada, Sevgili Arya! Tabii.:p
Ha, bu arada ''Kara Kafa'' yı da bir daha göremedim?

Selam ve sevgilerimle...:)

Faruk
31-08-2010, 01:07
Son eklediğiniz kaktüsler çok güzel. Bol tomurcuklu olsun...

Hhatice
01-09-2010, 15:38
Sevgili Hhatice;
Balkon sayfanızı en baştan başlayarak bir kez daha gezdim. Özellikle sevdiğim bitkileriniz şunlar oldu:
Kirli(Onu bir daha göremedim?),
beşli tüylü kaktüsler,
kara kafa,
kaşıkçı elması!,
yılan gibi sarılıp yatmış kaktüs,
sinek kapan.

Ve de bu arada, Sevgili Arya! Tabii.:p
Ha, bu arada ''Kara Kafa'' yı da bir daha göremedim?

Selam ve sevgilerimle...:)

Sevgili Orhan Özbilgiç balkonuma hoşgeldiniz .Ziyaretiniz beni çok mutlu etti .Kirli İstanbul'da ben Tekirdağ'dayım .Malesef iki arada gidip gelirken bazı kaktüslerimi kaybettim .Elinde kocakafa olan arkadaşlara duyurulur.

Arya doğum yaptı 6 tane yavrusu var :)1 Ağustos'ta doğdu yavrular .Tam 1 aylık oldular o kadar güzeller ki her gün köye gidiyoruz .Gitmişken yemeğimizi de orada yiyoruz 22:00 buluyor eve dönmemiz vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz.

Hhatice
01-09-2010, 15:44
Tekirdağ'da da sardunyaların durumu malesef çok kötü

Hhatice, Eminim sardunyalar bu durumu atlatacak ve yine muhteşem olacaklardır. Ben inanıyorum, siz de inanın.

Çok saolun Cumhur Bey Moral verdiniz .

Hhatice
01-09-2010, 15:48
Değerli arkadaşlar,
Bırakın çiçekleri bu sene ağaçlar bile kurudu. Kışın soğuklar ve don dan, şimdilerde sıcaklıktan. Ne kadar az hasarla atlatabildiyseniz karlısınız.

En az hasarla 15 saksı çiçeği kaybederek yazı atlattım :(O kadar bakım ve ihtimama rağmen malesef :(

Hhatice
01-09-2010, 15:51
Ah ah siz bide gelin Alanya daki sıcağı görün bu yıl canımız dan bezdik,sevgili adaşım geçmiş doğum günün kutlu olsun.Sevgiler.

Teşekkür ederim Hatice'ciğim .
Bu gün Tekirdağ güzel sabah yağmur yağdı.Çok faydası oldu .Hava mevsim normallerine dönecek gibi

Hhatice
01-09-2010, 15:54
Abla çok üzüldüm,bende'de aynı durum bahçem'de avokado ağacı,chayote kabağı ve ahududu malesef öldü, evdekiler;
Annemin sardunyaların'dan benim küpe çiçeklerime kadar, pek büyük hasar olmasada üzülüyor insan. :(

Canım ya üzüldüm :( Avakado çok istediğim halde ekmedim .Buralarda yetişmez diye, sardunyaları bahara tekrar alırız .Ne yapalım yenilerine sağlık

Hhatice
01-09-2010, 15:56
Son eklediğiniz kaktüsler çok güzel. Bol tomurcuklu olsun...

Sevgili Faruk hoşgeldin balkonuma :)Teşekkür ederim .Umarım çiçeklerini de görürüz.

Hhatice
01-09-2010, 16:04
168669

Abelia x grandiflora
Bu çalıyı sanıyorum Sevgili Kiraz yollamıştı.Bütün yaz çiçek açtı .En güzeli budaktan tuttuyor olması :)

Hhatice
01-09-2010, 16:09
168674

Liciler hala açıyor.Biryandan tohum oluşuyor ,Bir yandan yandan yeni oluşumlar yapraklanmalar oluyor.Sarı beyaz lila beyaz ,olanlar İstanbul'da çok güzel açmış .İlk gidişimde onları çekip ekleyeceğim . .

Hhatice
01-09-2010, 16:12
168675
Çok güzel çiçek açtı ama malesef o ara resim çekemedim .

Hhatice
01-09-2010, 16:16
168676

Bu da yeni geldi .

sevim.K
01-09-2010, 16:17
Çalı çok hoşmuş. Lisiler de:) Bugün hava yağışlıydı. Çiçekler biraz nefes aldılar. İki üç küpe çiçeğim sanki filizlenecekmiş gibi geldi bana. Belki de gönlümden geçen o olduğu için öyle sandım:)

mavisedir
01-09-2010, 17:09
Selamlar,
Hhatice hanım balkonunuzu gezdim, kaktüsleriniz çok güzel.Herhalde sizde bulunmayan kaktüs çeşidi yok :) ne kadar çok kaktüsünüz var. Bende kısa zamanda yetiştirmeye başlayacağım , imrendim doğrusu :)

Hhatice
01-09-2010, 17:54
Çalı çok hoşmuş. Lisiler de:) Bugün hava yağışlıydı. Çiçekler biraz nefes aldılar. İki üç küpe çiçeğim sanki filizlenecekmiş gibi geldi bana. Belki de gönlümden geçen o olduğu için öyle sandım:)

Kesin filizdir onlar :))çalıdan yollarım istersen çok güzel açtı .Bütün yaz çiçeği vardı .

Hhatice
01-09-2010, 17:58
Selamlar,
Hhatice hanım balkonunuzu gezdim, kaktüsleriniz çok güzel.Herhalde sizde bulunmayan kaktüs çeşidi yok :) ne kadar çok kaktüsünüz var. Bende kısa zamanda yetiştirmeye başlayacağım , imrendim doğrusu :)

Sevgili mavisedir hala olmayan o kadar çok çeşit var ki ,arkadaşlar saolsunlar elbirliği olmayanlardan yolladılar .Artık istemekten utanıyorum :))
Sizin de kaktüslere merakınız varsa seviyorsanız bir başlayın edinmeye hepimiz yardımcı oluruz .

sevim.K
01-09-2010, 18:25
Ah sevgili Hatice kışkırtma beni:D Vallahi gözüm doymaz:o.

Hhatice
01-09-2010, 18:34
Sevim'cim bizlerin kışkırtılmaya ihtiyacı mı var görür görmez doktorumuzun dediği gibi Phytomania (Phyto - bitki ; mania - delilik , cinnet kelimelerinin birleşimi ) oluyoruz .İlk kargoda elinde bil :))

Güngör Salman
01-09-2010, 18:39
168669

Bu çalıyı sanıyorum Sevgili Kiraz yollamıştı.Bütün yaz çiçek açtı .En güzeli budaktan tuttuyor olması :)
Benim çok sevdiğim çalılardan biri.

Abelia x grandiflora

Hhatice
01-09-2010, 18:41
Benim çok sevdiğim çalılardan biri.

Abelia x grandiflora
Sevgili Güngör hanım çok teşekkür ederim .Siz iyi ki varsınız ve iyi ki bizimlesiniz .Sizden o kadar çok şey öğrendim ki

bahtiyar02
01-09-2010, 18:46
168669

Hepsi bir birinden güzel ama kaktüslerin yanında buda dikkat çekmiyor değil.Ellerinize emeğinize sağlık.Birde ben bahçeyi düzenleyip sizlerin yetiştirdiği güzellikleri yetiştirebilirsem ne mutlu bana.
Saygılar

Güngör Salman
01-09-2010, 18:47
İyiki sizler varsınız, sizi seviyorum.

Hhatice
01-09-2010, 18:55
Hepsi bir birinden güzel ama kaktüslerin yanında buda dikkat çekmiyor değil.Ellerinize emeğinize sağlık.Birde ben bahçeyi düzenleyip sizlerin yetiştirdiği güzellikleri yetiştirebilirsem ne mutlu bana.
Saygılar

Tamam siz düzenleyin sonra bana haber verin renk renk çiçeklerle süsleyelim seneye bahçenizi :))

Hhatice
01-09-2010, 18:56
İyiki sizler varsınız, sizi seviyorum.

Ben de sizi ve Satıcığımı çok seviyorum .

sevim.K
01-09-2010, 19:00
Güngörcüm beni de beni de diyormuşum şimdi:p Sevgili Hatice gönderme teşekkür ediyorum. Onu bahçeye diktirmem lazım ilgilenemiycem bir süre. Öptüm canım, sağolasın

Hhatice
01-09-2010, 19:23
Güngörcüm beni de beni de diyormuşum şimdi:p Sevgili Hatice gönderme teşekkür ediyorum. Onu bahçeye diktirmem lazım ilgilenemiycem bir süre. Öptüm canım, sağolasın

Sevim'cim senide ve bütün arkadaşlarımızı çok seviyoruz :)

sevim.K
01-09-2010, 19:26
Teşekkürlerrr:D Vallahi elimle şöyle bir yoklayıverdim ağzım kulaklarımda mı diye:D

aygün
01-09-2010, 20:39
Tebrikler sevgili hatice. Ne güzel bakmışsınız çiçeklerinize . Hepsi birbirinden güzel, bayıldım. Sevgiler...

Hhatice
01-09-2010, 20:46
Tebrikler sevgili hatice. Ne güzel bakmışsınız çiçeklerinize . Hepsi birbirinden güzel, bayıldım. Sevgiler...

Teşekkür ederim sevgili Aygün İstediğin birşey varsa yollayayım .Sevgiler.

aygün
02-09-2010, 19:54
Teşekkür ederim sevgili Aygün İstediğin birşey varsa yollayayım .Sevgiler.

Canım, çok teşekkür ederim. Dediğim gibi baharı mı beklesek acaba...

Hhatice
04-09-2010, 16:41
169226
İki aydır çiçeği üzerinde Orkideler evimi çok sevdi.

Hhatice
04-09-2010, 16:45
169227
Hiç bu kadar kocaman açmamıştı.Ensar Bey organik gübreniz harika teşekkür ederim .

Hhatice
04-09-2010, 16:47
169228

Şimdi Orkide zamanı :))

Hhatice
04-09-2010, 16:50
169229

Gerçekten çok güzeller çok zarifler,bence bir bayana verilecek en güzel hediye

Hhatice
04-09-2010, 16:54
169230

Evimin son misafirii Medınella çok aradım bu çiçeği sonunda buldum .Aldığımda çok güzel pembe çiçeği vardı geziye gittik geldiğimde çiçeği düşmüş :(Belki bir kez daha açarda sizlerle paylaşırım .Çok iri bir çiçeği var çok gösterişli

Dudi
04-09-2010, 18:05
İnşallah bir daha açarda görürüz ablacım...

Güngör Salman
04-09-2010, 19:04
Medinilla magnifica, çiçekli hali.

Vildan Sönmez
04-09-2010, 21:04
Güngör Hanım'cım, bu çiçeği yapı marketlerde çok gördüm ve gerçekten hiç bakmadan geçemedim. Ama bu fotoğraf nerede çekildiyse geriden görünen minik mor çiçekler çok dikkatimi çekti.

Vildan Sönmez
04-09-2010, 21:05
Sevgili Hatice orkidelerin harika. Daha bir ay o çiçekleri görürsün sanırım. Benimkiler üç ayı devirdiler...

Hhatice
04-09-2010, 21:12
İnşallah bir daha açarda görürüz ablacım...

Umarım açar dudişim :)Belki tohum filan verir :))

Hhatice
04-09-2010, 21:13
Güngör Hanım'cım, bu çiçeği yapı marketlerde çok gördüm ve gerçekten hiç bakmadan geçemedim. Ama bu fotoğraf nerede çekildiyse geriden görünen minik mor çiçekler çok dikkatimi çekti.

Aynen Vildancım ben de minik morlara takıldım çok şirinler.

Hhatice
04-09-2010, 21:14
Sevgili Hatice orkidelerin harika. Daha bir ay o çiçekleri görürsün sanırım. Benimkiler üç ayı devirdiler...

Orkidenin bu türünü seviyorum .En sorunsuz bu tipler ,yerini de sevince birkaç ay salonda canlı çiçek sıkıntısı olmuyor :)

Vildan Sönmez
04-09-2010, 21:42
Haberin olsun, Koçtaş'ta çiçeklenmesi bitmiş orkideler indirimde;)

sevim4
04-09-2010, 21:46
Çok güzel orkideler hatice hanım yakışmış evinize.

sevim4
04-09-2010, 21:47
Of of güngör hanım, bayıldım.

Hhatice
04-09-2010, 21:59
Haberin olsun, Koçtaş'ta çiçeklenmesi bitmiş orkideler indirimde;)
Pazartesi İstanbula geçeceğim Salı günü dönüşte uğrarım .Senin tomurcuklu kaktüsleri gördükten sonra duramam zaten :)Sundavilla arıyorum arkadaşlar İstanbulda satılan yer varsa lütfen bildirin .

Hhatice
04-09-2010, 21:59
Çok güzel orkideler hatice hanım yakışmış evinize.
Teşekkür ederim sevim hanım ,her eve yakışır adı üstünde Orkide :))

Güngör Salman
04-09-2010, 22:00

Fotoğrafı ben çekmiştim almanyada, sanırım bir seraydı tam hatırlamıyorum.

Hhatice
04-09-2010, 22:02
169282
Benimkide açtı kocaman :)

Hhatice
04-09-2010, 22:04
169283

Hhatice
04-09-2010, 22:07
169284

Zeki Beyin toplantıda verdiği ada çayı çok güzel çiçeklendi.

Hhatice
04-09-2010, 22:11
169285

Tekirdağ pazarından satan teyze ismini bilmiyordu :(

Hhatice
04-09-2010, 22:13
169293

Sevgi Durul
04-09-2010, 22:40
Sevgili Hatice hanım, orkideleriniz çok hoşlar, kaktüslerinizde öyle. Ellerinize sağlık.
İyi seyirler...

günebakan
04-09-2010, 23:32
Medinella benimde dikkatimi çeken çok güzel bir çiçek İnşallah tekrar çiçeklenie Hatice hanımcığım:)

umutyolcusu
04-09-2010, 23:35
Yine orkideleri görünce içim gitti.Bu yaz kaybettiğim çiçekler yüzünden edinmeye korkuyorum ama ne yapacağım belli olmaz.Aman nazar değmesin sizinkilere...

Cumhur Tonba
05-09-2010, 00:28
Çiçeklerin hepsi harika da, 400 ve 401 e bayıldım. Ne muhteşem görüntü.

Satı Uğurtan
05-09-2010, 00:49
169230

Evimin son misafirii Medınella çok aradım bu çiçeği sonunda buldum .Aldığımda çok güzel pembe çiçeği vardı geziye gittik geldiğimde çiçeği düşmüş :(Belki bir kez daha açarda sizlerle paylaşırım .Çok iri bir çiçeği var çok gösterişli

Sevgili Hhatice, bu bitkiyi çiçekçide görüp hayran kalmıştım, çok güzel bir çiçeği vardı sağlıkla büyüt.

Hatice Tarhan
05-09-2010, 02:03
Hatice hanım bir orkideye merak salmamıştım yakında orkidede alacağım heralde..Çok heveslendim sizinkileri görünce, hepsi birbirinden güzel.

Cumhur Tonba
05-09-2010, 02:42
Bakalım gelip ne diyecek

mavisedir
05-09-2010, 17:02
Orkideleriniz çok güzel Hhatice hanım, 41 kere maşallah:) Orkidelerin şeffaf saksıda olma gibi bir zorunluluğu var mı? Bana biri söylemişti, köklerinin ışık alması gerekiyormuş. Sizinkilerin normal saksıda olmaları dikkatimi çekti o yüzden.

Hhatice
05-09-2010, 17:36
Sevgili Hatice hanım, orkideleriniz çok hoşlar, kaktüslerinizde öyle. Ellerinize sağlık.
İyi seyirler...

Çok teşekkür ederim sevgili SDurul :)

Hhatice
05-09-2010, 17:37
Medinella benimde dikkatimi çeken çok güzel bir çiçek İnşallah tekrar çiçeklenie Hatice hanımcığım:)

İnşallah canım .ben belki tohum yapar diye hevesleniyorum .Tepe çeliği ile de üretiliyormuş.Şu anda daha çok yeni biraz zaman geçsin tepe çeliği deneyeceğim .

Hhatice
05-09-2010, 17:39
Yine orkideleri görünce içim gitti.Bu yaz kaybettiğim çiçekler yüzünden edinmeye korkuyorum ama ne yapacağım belli olmaz.Aman nazar değmesin sizinkilere...

Yok değmez bizlerin nazarı değer mi ? O kadar severek bakıyoruz ki ,Sizinkilere üzüldüm .Aslında Orkide çok dayanıklı bir bitki ,Hatta öldüğünü hastalandığını anlamak bile çok zor.Bir taraftan ölürken diğer taraftan çiçek açıyor.Takip etmek gerekiyor.

Hhatice
05-09-2010, 17:41
Çiçeklerin hepsi harika da, 400 ve 401 e bayıldım. Ne muhteşem görüntü.

Cumhur bey çok haklı gelin gibi maşallah :)

Hhatice
05-09-2010, 17:43
Sevgili Hhatice, bu bitkiyi çiçekçide görüp hayran kalmıştım, çok güzel bir çiçeği vardı sağlıkla büyüt.

Teşekkür ederim canım arkadaşım :)Tepe çeliği alacağım üreteceğim kararlıyım .Sonra arkadaşıma hediye edeceğim :))

Hhatice
05-09-2010, 17:45
Hatice hanım bir orkideye merak salmamıştım yakında orkidede alacağım heralde..Çok heveslendim sizinkileri görünce, hepsi birbirinden güzel.

Ben Orkideyi her arkadaşıma tavsiye ediyorum .Cam arkasından güneş gören aydınlık bir yerde dursun ,haftada 2 kere su dolu kovaya daldırın arada bir organik gübre verin sonra aylarca çiçeklerini seyredin :)Her eve her bayana layık bir çiçek.

Hhatice
05-09-2010, 17:47
Bakalım gelip ne diyecek

Daha ne diyeyim Cumhur bey :)En son söyleyeceğimi en önce söyledim .Bir bayana verilecek en güzel hediye altına ,pırlantaya değişmem :)

Hhatice
05-09-2010, 17:48
Orkideleriniz çok güzel Hhatice hanım, 41 kere maşallah:) Orkidelerin şeffaf saksıda olma gibi bir zorunluluğu var mı? Bana biri söylemişti, köklerinin ışık alması gerekiyormuş. Sizinkilerin normal saksıda olmaları dikkatimi çekti o yüzden.

Teşekkür ederim mavisedir.
Evet şefaf saksıda olmalı ,Benimkiler özel orkide saksısı

Hhatice
05-09-2010, 20:44
169466

Hhatice
05-09-2010, 20:48
169468

Canım köpeğim Arya'mın 6 tane yavrusu oldu .1Ağustosta doğdu bebeklerimiz .

Adalet Yağcı
05-09-2010, 21:00
Sevgili Hatice hanım, orkideleriniz şan veriyor, herkes gibi ben de bayıldım, özellikle pembeye.
Vildan hanım da üç aydır çiçekli olduğunu söylüyor orkidelerinin, oysa benimkiler hep bu aylarda tomurcuk yapmaya başlıyor ve Ocak Şubat gibi açıyor.

Kaktüsleriniz de çok güzel olmuşlar, uzaktan seviyorum ama nedense evde kaktüs yetiştirmiyorum, sizin yetiştirdiklerinizi seyretmek yeter bana :)

Hhatice
08-09-2010, 00:27
Sevgili Hatice hanım, orkideleriniz şan veriyor, herkes gibi ben de bayıldım, özellikle pembeye.
Vildan hanım da üç aydır çiçekli olduğunu söylüyor orkidelerinin, oysa benimkiler hep bu aylarda tomurcuk yapmaya başlıyor ve Ocak Şubat gibi açıyor.

Kaktüsleriniz de çok güzel olmuşlar, uzaktan seviyorum ama nedense evde kaktüs yetiştirmiyorum, sizin yetiştirdiklerinizi seyretmek yeter bana :)

Adalet hanımcım çok teşekkür ederim .Sizin çeşitlerinizin yanında benimkilerin lafı olmaz varsın kaktüste olmayıversin .Orkideler kışın da çok açtı .En rahat baktığım bitkiler orkideler ,çiçeği geçince boğum üstünden kesiyorum boğumdan tekrar açıyor :)

Güngör Salman
08-09-2010, 00:42
169468

Çok güzeller;)

Hhatice
08-09-2010, 00:48
Teşekkür ederim Güngör'cüm .Öyle tatlılar ki birbirleriyle oynamalarını seyrederken saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyoruz .Çokta oburlar annelerini hiç rahat bırakmıyorlar :))

yağ-mur
08-09-2010, 01:06
169468

maşallah ay bu çirkin şeyler anneleri gibi güzelleşecek değil mi çok şanslısınız çok ben de köpekleri seviyorum ama malesef bahçe olmadan çok zor bizim yerimize de sevin minikleri onların isimleri nedir?:p

Cumhur Tonba
08-09-2010, 01:09
O ayağı havaya kalkık olanın adı KUZGUN. Diğerlerini bilmiyorum.

Vildan Sönmez
08-09-2010, 01:12
Ben de çiçek açan dalda solan çiçeklerin altında dolu gözün üstünden kesiyotum. Daha sonra dal büyüdükçe yeni dolu gözlerle birlikte açıyorlar.Tarihi ise fotoğraflara bakarak tespit ediyorum. Haziranın ilk haftasında ilk çiçek açmıştı. Sarı ve bordo olanda hala çiçek var. Hatırlarsanız pembe olanın hiç yeşil yaprağı yoktu. atmaya kıyamadım, çiçek açtı. Şimdi de alttan bir yerlerden yaprak oluşturmaya başladı.

Adalet hanımcım çok teşekkür ederim .Sizin çeşitlerinizin yanında benimkilerin lafı olmaz varsın kaktüste olmayıversin .Orkideler kışın da çok açtı .En rahat baktığım bitkiler orkideler ,çiçeği geçince boğum üstünden kesiyorum boğumdan tekrar açıyor :)

Satı Uğurtan
08-09-2010, 01:16
Sevgili Hhatice, yavrular çok güzeller sağlıkla büyüsünler.

sevim4
08-09-2010, 08:54
Maşallah sevgili hatice hanım güle güle büyütün.

türkansultan
12-09-2010, 16:19
Yavrular çok şirinler sağlıkla büyütün.

Hhatice
12-09-2010, 19:24
Çok güzeller;),

Çok teşekkür ederim Güngör hanımcım .

Hhatice
12-09-2010, 19:29
maşallah ay bu çirkin şeyler anneleri gibi güzelleşecek değil mi çok şanslısınız çok ben de köpekleri seviyorum ama malesef bahçe olmadan çok zor bizim yerimize de sevin minikleri onların isimleri nedir?:p

Sevgili Yağmur haklısın bahçe olmadan olmaz köpeklere de eziyet bence evde beslemek özgürlüklerini kısıtlamak gibi geliyor bana
Birini dün verdik adını Hektor koydular )
Bir tanesi kız diğerleri erkek tek dişi olana kızım harmonia adını verdi :)
Diğerlerini de vereceğim. Bu yüzden isim koymmadım alan koysun diye düşündüm .

Hhatice
12-09-2010, 19:31
O ayağı havaya kalkık olanın adı KUZGUN. Diğerlerini bilmiyorum.

Sizi mi kıracağız, Cumhur bey Kuzgun diyorsa Kuzgundur :))

Hhatice
12-09-2010, 19:42
Ben de çiçek açan dalda solan çiçeklerin altında dolu gözün üstünden kesiyotum. Daha sonra dal büyüdükçe yeni dolu gözlerle birlikte açıyorlar.Tarihi ise fotoğraflara bakarak tespit ediyorum. Haziranın ilk haftasında ilk çiçek açmıştı. Sarı ve bordo olanda hala çiçek var. Hatırlarsanız pembe olanın hiç yeşil yaprağı yoktu. atmaya kıyamadım, çiçek açtı. Şimdi de alttan bir yerlerden yaprak oluşturmaya başladı.

Süper Vildancım :)Kendini yeniliyor .Yerini sevsin arada suyunu ver yeter.Çok kanaatkar bitki bakımı zor değil bence.

Hhatice
12-09-2010, 19:43
Sevgili Hhatice, yavrular çok güzeller sağlıkla büyüsünler.

Teşekkür ederim Satı'cığım .Çok tatlılar, nasıl oynuyorlar birbirleriyle seyretmeye doyamıyoruz.

Hhatice
12-09-2010, 19:44
Maşallah sevgili hatice hanım güle güle büyütün.

Teşekkür ederim Sevim hanımcım .

Hhatice
12-09-2010, 19:44
Yavrular çok şirinler sağlıkla büyütün.

Teşekkür ederim türkansultan :)

Hhatice
14-09-2010, 19:00
170431

Hhatice
14-09-2010, 19:03
170432

Hhatice
14-09-2010, 19:06
170433

Minnak Oya ağacım çiçek açtı .Üzerinde hala tomurcuk var.Toprakla buluşması için çiçeklerinin bitmesini bekliyorum .

gurbik67
14-09-2010, 19:57
oya ağacınız güzelmiş bana bir türlü nasip olmadı güle güle büyütün, haa bu arada gözünüz aydın olsun , Aryanın bebeleri olmuş analı babalı büyüsünler.

yağ-mur
15-09-2010, 00:13
Sevgili Yağmur haklısın bahçe olmadan olmaz köpeklere de eziyet bence evde beslemek özgürlüklerini kısıtlamak gibi geliyor bana
Birini dün verdik adını Hektor koydular )
Bir tanesi kız diğerleri erkek tek dişi olana kızım harmonia adını verdi :)
Diğerlerini de vereceğim. Bu yüzden isim koymmadım alan koysun diye düşündüm .

demek gidiyor da minikler ,gittikleri yerde mutlu olurlar umarım ben dayanamaz ağlardım heralde:(

Hhatice
15-09-2010, 00:24
oya ağacınız güzelmiş bana bir türlü nasip olmadı güle güle büyütün, haa bu arada gözünüz aydın olsun , Aryanın bebeleri olmuş analı babalı büyüsünler..

Çok teşekkür ederim arkadaşım .Bebekleri dağıtıyorum .Arya'm çok zayıfladı ,Bebekler emdikçe kendine gelemiyecek mecbur dağıtıyorum .

Hhatice
15-09-2010, 00:27
demek gidiyor da minikler ,gittikleri yerde mutlu olurlar umarım ben dayanamaz ağlardım heralde:( .

Kızım da ağlıyor .Zaten kaçtı gitti İstanbul'a dayanamıyacağım gitmelerine dedi.Arya'nın iyiliği için çok çok iyi yerlere verdim .Bahçeli evlerde külübeleri olan sevdiğim insanlar aldılar sorun yok:))

yağ-mur
15-09-2010, 00:41
.

Kızım da ağlıyor .Zaten kaçtı gitti İstanbul'a dayanamıyacağım gitmelerine dedi.Arya'nın iyiliği için çok çok iyi yerlere verdim .Bahçeli evlerde külübeleri olan sevdiğim insanlar aldılar sorun yok:))

evet Arya'nın işi zordur annelik zor peki tekrar yavruları olacak mı?bir yakınım kedisini bir defa yavrulattı ondan sonra kısırlaştırmıştı ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi

Orhan Özbilgiç
26-09-2010, 09:35
.

Arya' nın yavrularını bende sevdim. Onların emin ellerde olmaına da sevindim.
Sevgili HHatice;
Çok güzel bitkileriniz var. Zaten bir kaktüs imparatorluğu kurmuşsunuz. Ayrıca diğer bitkilerinizde çok güzel. Nazar değmesin! Hele minik Oya ağacı!:eek: Boyuna bosuna bakmadan nasıl da çiçek açmış:confused:
Selam ve sevgilerimle..

sevim.K
26-09-2010, 10:19
İşte en sevdiğim balkonlardan biri:) Sevgili hatice merhaba gözümü açtım balkon bahçe turuna çıktım:)

Hhatice
26-09-2010, 21:40
evet Arya'nın işi zordur annelik zor peki tekrar yavruları olacak mı?bir yakınım kedisini bir defa yavrulattı ondan sonra kısırlaştırmıştı ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum tabi

yağ-mur'cum aslında 2yaşından önce doğum önerilmiyor .Ama bizim kız malesef aşık oldu :))
Veterinerler mutlaka doğum yaptırım diyor .Doğum yapmayan dişilerde göğüs kanseri ve rahim kanseri daha çok oluyormuş.Arya sanırım bir kez daha anneliği yaşayacak .Bazı arkadaşlarımıza yavru veremedik .Seneye sıraya girdiler:)

Hhatice
26-09-2010, 21:44
Arya' nın yavrularını bende sevdim. Onların emin ellerde olmaına da sevindim.
Sevgili HHatice;
Çok güzel bitkileriniz var. Zaten bir kaktüs imparatorluğu kurmuşsunuz. Ayrıca diğer bitkilerinizde çok güzel. Nazar değmesin! Hele minik Oya ağacı!:eek: Boyuna bosuna bakmadan nasıl da çiçek açmış:confused:
Selam ve sevgilerimle..

Çok teşekkür ederim sevgili Orhan abi :)O kadar çok seviyorum ki çiçekleri ağaçları anlatamam .Gözlerimi kapatıp uykuya dalamıyorum ,gözlerimin önünden çiçekler geçiyor.Yer sıkıntım yok ama kışın eşim yazın oğlum biraz zorlanıyorlar :)

Hhatice
26-09-2010, 21:48
İşte en sevdiğim balkonlardan biri:) Sevgili hatice merhaba gözümü açtım balkon bahçe turuna çıktım:)

Teşekkür ederim sevgili arkadaşım :)Hoş gelmişsin balkonuma ,çok sevindim .Makineyi kızım İstanbula götürmüş .Açan çiçeklerim var resim koyamıyorum .Eşimde üzüldüğün şeye bak al kendine bir makine diyor:))

yağ-mur
11-10-2010, 01:37
Sevgili Hhatice yokmu yeni çiçekleriniz,Arya nasıl toparladımı kızınız,çok ilginç bu kanser belası hayvanlarında başında demek herkesten uzak olur inşallah bu sıkıntılar...

yağ-mur
11-10-2010, 01:41
144209

Her gün tatlı sert çıkışıyorum .Çiçek açsın diye :)

benimkide böyle yampir yampir ben düzeltiyorum o yana yatıyor;)

sevim.K
11-10-2010, 05:39
Sevgili Hatice nasılsınız. Umarım her şey yolundadır, sevgiler:)

Hhatice
17-10-2010, 13:01
Sevgili Hhatice yokmu yeni çiçekleriniz,Arya nasıl toparladımı kızınız,çok ilginç bu kanser belası hayvanlarında başında demek herkesten uzak olur inşallah bu sıkıntılar...

Olmaz mı ?:))Çiçeklerin belalısı benim benim belalım da onlar :)
Resimler birikti ama makine İstanbulda olduğu için yükleyemedim .Geldim artık başlarım yüklemeye bu yaz çok kaktüs kaybım oldu boş minik saksılara bakıp bakıp kahroluyorum :(
Tekirdağ'da her yer çiçek oldu .Eşimin işi daha da zorlaştı .Geçen sene yarısı kadardı .Bu yaz kapalı balkona raf yaptırdım .14 tane raf :))Sula sula bitmez .

Hhatice
17-10-2010, 13:03
Sevgili Hatice nasılsınız. Umarım her şey yolundadır, sevgiler:)

Canım çok teşekkür ederim .Yeni yeni kendime geliyorum .Henüz oturdu taşlar yerine umarım artık bir sıkıntı çıkmaz .Sen nasılsın ?Sevgiler

sevim.K
17-10-2010, 13:41
Çok şükür iyiyim ben de. Grip aşısı olmam lazım eşim azarlayıp duruyor. Bu hafta ertelemiyeyim artık:o Kaktüs kayıplarına üzüldüm. Ben de çok sevdiğim iki üç kaktüs ve sukulenti kaybettim. Bakımlarını yaptım olanların. Yoluk yoluk olmuşlar. Bahara kadar dinlensinler, baharda canlanırlar artık. Tek yenilik gaura çalısı. Emekli öğretmen arkadaşım hediye etti:)).

Hhatice
18-10-2010, 13:20
Çok şükür iyiyim ben de. Grip aşısı olmam lazım eşim azarlayıp duruyor. Bu hafta ertelemiyeyim artık:o Kaktüs kayıplarına üzüldüm. Ben de çok sevdiğim iki üç kaktüs ve sukulenti kaybettim. Bakımlarını yaptım olanların. Yoluk yoluk olmuşlar. Bahara kadar dinlensinler, baharda canlanırlar artık. Tek yenilik gaura çalısı. Emekli öğretmen arkadaşım hediye etti:)).

Grip aşısını ihmal etme arkadaşım .Kalabalık ortamlarda çok çabuk bulaşıyor.Benimde en çok istediklerimin başında gaura çalısı ve kelebek çalısı geliyor .Malesef rastlayamadım gittiğim serada :(
Güle güle büyüt arkadaşım .

Hhatice
18-10-2010, 13:29
175702

Tekirdağ pazarında buldum .Kimse yüzüne bakmamış .Halbuki çok güzel ağaç kavuğu gibi

Hhatice
18-10-2010, 13:35
175703

Liciler bütün yaz açtı.Şimdi de tohum yapıyorlar .Tohumdan yetiştirmek zor biliyorum ama denemeye değer ,şu sıralar kök kısmından yeni sürgünler veriyor hala tomurcukta olanlar var.

Hhatice
18-10-2010, 13:38
175704
Euphorbia Ferox
Bu kaktüsüm de sürekli büyüdü .Aldığımda minicikti.

Hhatice
18-10-2010, 13:41
175710

Bu kaktüsümde bozulmalar başladı :(Dili yok derdini anlatamıyor .

Hhatice
18-10-2010, 13:44
175711

Bir kaktüs dostu bunların isimlerini söylese ne kadar çok sevindirir beni

Hhatice
18-10-2010, 13:46
175712
Aldığımdan beri üzerinde tomurcuğu var koca yaz geçti açmadı :(

Hhatice
18-10-2010, 13:55
175718

En çok sevdiklerimden biri :)

Hhatice
18-10-2010, 13:57
175719

Hhatice
18-10-2010, 14:00
175721

Hhatice
18-10-2010, 14:02
175722

Hhatice
18-10-2010, 14:04
175723

Hhatice
18-10-2010, 14:09
175724

Şimdilik bu kadar yeter sanırım .Bitişi assolistle yaptım .Kamelyam .Üzeri tomurcuk dolu pembe çiçekleri kocaman oluyor.Açtığı zaman resimleyeceğim.

Ayşe Yıldız
18-10-2010, 14:32
175718

En çok sevdiklerimden biri :)

Bu çok güzellll.

skaraca
18-10-2010, 14:55
Sayın Hhatice hanım,

Bugün şöyle bir balkon gezeyim demiştim, sizin balkon denk geldi.

479 daki kaktüsünüzde sanırım üzerine düşen damlalardan dolayı güneş yanığı oluşmuş gibi. Sanırım sağ tarafında da yeni bir sürgün gelişmekte. Ana bitkiyi takibe alarak, eğer bir yumuşama, çürüme olacak olursa yandaki sürgünden yeniden bitkiyi büyütmek mümkün olabilir sanıyorum.

478 ve 480 deki kaktüsler Euphorbia türü, 479 ise Mammillaria türü. 480 deki Euphorbia Cooperii veya Euphorbia resinifera olabilir. Tür olarak benziyorlar çünkü. 478 ise Euphorbia Ferox.

480 de saksı içindeki minikten bende de var ama ismini bilmiyorum.

479 daki bu linkte (http://cactiguide.com/Mammillaria.htm) yer alan Mammillaria backegergiana'ya benziyor.

Hhatice
18-10-2010, 15:15
Bu çok güzellll.

Teşekkürler canım .

Dudi
18-10-2010, 15:16
Özlemiştim abla iyi oldu :)

Hhatice
18-10-2010, 15:23
175744
Sevgili skaraca sizin verdiğiniz linge göre bu kaktüs
Mammillaria backebergiana

Hhatice
18-10-2010, 15:26
Özlemiştim abla iyi oldu :)

Canım Dudişim ben de çok özledim .Nasılsın ?Ben geldim İstanbul'a beklerim .

yağ-mur
18-10-2010, 17:14
hepsi çok güzel sevgili Hhatice güle güle büyütün hoşgeldiniz İstanbul'a.484'teki kaktüsünüzün üzerindeki kahverengi lekelerden benim kaktüsümdede oluştu ve giderek artıyor ne yapmak lazım bir bilginiz var mı:(

Dudi
18-10-2010, 17:21
Canım Dudişim ben de çok özledim .Nasılsın ?Ben geldim İstanbul'a beklerim .

Bende hala işsiz olarak ev hanımlığı yapıyorum. Buluşalım. Bende beklerim :)

günebakan
18-10-2010, 17:26
Hafta sonu buluşmaları yaparsanız müsait olursam ben de gelmek isterim ayrıca ben de ev hanımıyım ben de beklerim:)

Hhatice
18-10-2010, 17:34
Hafta sonu buluşmaları yaparsanız müsait olursam ben de gelmek isterim ayrıca ben de ev hanımıyım ben de beklerim:)

Ne kadar güzel olur günebakancım :)

Hhatice
18-10-2010, 18:11
hepsi çok güzel sevgili Hhatice güle güle büyütün hoşgeldiniz İstanbul'a.484'teki kaktüsünüzün üzerindeki kahverengi lekelerden benim kaktüsümdede oluştu ve giderek artıyor ne yapmak lazım bir bilginiz var mı:(
yağ_mur'cumçok teşekkür ederim .Hoşbuldum :)) Bak bakalım yumuşama var mı? yumuşama varsa çürüme başladı demektir .Benimki neden oldu bilmiyorum ama sert şu anda umarım seninkide serttir.

MİRBE
18-10-2010, 18:37
Haticecim,

456-482-486-492 nolu mesajlardaki kaktüslerden benimde var...

Cam önünde mi duruyorlar seninkiler, bir de etiket hazırlayacağım isimlerini yazabilirsen sevinirim...

sevim4
18-10-2010, 22:24
Ellerine sağlık arkadaşım.