View Full Version : Balıkesir Ekibi Sohbet Toplantısı (27 Aralık 2009 Pazar Yakamoz Kafe)
Sebahattin Sargın
06-12-2009, 18:42
Bildiğiniz üzere en son geçen sene ocak ayında buluşmuştuk, bu sene de bir sohbet toplantısı yapalım istedim....
Tarih: 27 Aralık 2009 Pazar
Yer: Cadde Kafe
Saat: 12.00
Cadde Kafe nerede diyebilirsiniz, şöyle ki;
Bandırma postanesin den aşağıya inince siz dört yol ağzı karşılıyor. Oradan meydana inen yola doğru ilerlediğiniz de caddenin sağ tarafından küçük şirin bir kafe. Yapı kredi bankasının karşısı iş bankasının ise hemen bitişiği...
Saati 12.00 olarak ayarladım çünkü erken kalkmak zorunda olan üyelerimiz olabilir. O yüzden ne kadar çok süre o kadar çok sohbet ;)
Liste oluşturmaya başlayalım...
1) Sebahattin Sargın
2) ...?
Toplantıya katılacak arkadaşlarımızın listeyi kopyalıyıp altına isimlerini eklemeleri önemle rica olunur....
Eee kimler geliyor bakalım ;)
Sevgiler ;)
Geçen sene toplandığımız yer, terminal veya gar bekleme salonu gibiydi sevgili Sebo. Daha şirin, sıcak bir yer bulalım.
Yer ayarlamada yardımım dokunabilirse sevinirim.Ben varım
amatör hobici
06-12-2009, 22:02
Sn, Sebahattin Sargın,
Bende katılmak istiyorum. Ben şu an Bandırma'da yaşıyorum.İsterseniz beraber organizasyon yapabiliriz.Telefon numaramı özelinize bildiriyorum.. Selamlar....
Yine de sizler bilirsiniz ama şöyle çay içebileceğimiz yanında kek, pasta türü birşeyler atıştırabileceğimiz bir yer diye düşündüm.
Çok haklısınız Güler hanımcığım sıcak bı atmosferde sıcacık sohbetler olur.Ben Bandırma dayım sayımız belli olsun güzel bir yer ayarlarız.Hadi ama 4 kişicikmiyiz?....
Sebahattin Sargın
06-12-2009, 22:52
Yer ayarlama da sıkıntı çekmeyiz, yarın daha detaylı olarak mekan gezmeye çıkarım ben ;)
Önemli olan tarih, sizden tarih konusunda ki görüşlerinizi bekliyorum...
Sevgiler ;)
Lilium, ayferaksit, zelish, gizm3 e de haber ulaştırabilirsiniz.
:)
Ben Buralardayım, bana her tarih uyar, :)
ayferaksit
07-12-2009, 14:51
ben de bandırmadayım katılabilirim yer belli olursa
Sebahattin Sargın
07-12-2009, 21:36
Evet kesin tarih ve yeri açıklıyorum...
Gönlüm hemen bu hafta sonu olsun istemekte ama gene de belki şehir dışından gelen arkadaşlar olur işlerini daha kolay ayarlasınlar diye ileriki tarihe alıyorum. Yani durum şudur..
Tarih: 27 Aralık 2009 Pazar
Yer: Cadde Kafe
Saat: 12.00
Bu bilgileri aynı şekilde bu başlın ilk mesajına da yazacağım...
Liste oluşturmaya başlayalım...
1) Sebahattin Sargın
2) ...?
Toplantıya katılacak arkadaşlarımızın listeyi kopyalıyıp altına isimlerini eklemeleri önemle rica olunur....
Sevgiler ;)
amatör hobici
07-12-2009, 22:40
1)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
1)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
1)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
4)Lilium
Bu mesajım geçerliliğini koruyormu?
http://www.agaclar.net/forum/showpost.php?p=540969&postcount=52
Sebahattin Sargın
08-12-2009, 01:17
Sevgili Lilium tam emin değilim ama sanırım kafede tavla yok, ileri ki günlerden bunun ile ilgili bilgi girerim...
Sevgiler ;)
Herkese selamlar
Aranızda en yeni sanırım benim, sizlerle tanışmak benim için büyük mutluluk.
1)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
4)Lilium
5)Mete Güney
1)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
4)Lilium
5)Mete Güney
6)Sagdil
Bandırma İstanbul arası kaç saat sürer :D
1)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
4)Lilium
5)Mete Güney[/QUOTE]
6)Sagdil
7)kasap.94
Sayın dudi,feribotla iki saat toplantı yerine 100 metre, zannedersem akşam 6 gibi tekrar istanbula dönüş var. Yenikapıdan feribot iskelesinden daha iyi öğrenebilirsin.
Peki Lilium ayarlayabilirsem ben de gelmek isterim ama söz vermiyorum listeye eklemeyin o yüzden süpriz olsun gelirsem :) Sizlerle tanışmayı çok istiyorum.
Süpriziniz bizim için sevindirici olur,
Edirneden tekirdağdan da feribot çalışıyor bandırmaya belki oradan geleceklere de yol göstermiş olalım
Şu kafenin tam bir adresini de verebilseniz (tarif de olabilir) iyi olacak.
Yanımızda tohum ve fide getirirsek orada dağıtabilme imkânımız olabilir mi?
musti228
08-12-2009, 12:06
istanbul bandırma arası 2 saat sürüyor çok gittim.
ayferaksit
08-12-2009, 14:48
1)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
4)Lilium
5)Mete Güney[/QUOTE]
6)Sagdil
7)kasap.94
8)Ayfer Akşit
Şu kafenin tam bir adresini de verebilseniz (tarif de olabilir) iyi olacak.
Yanımızda tohum ve fide getirirsek orada dağıtabilme imkânımız olabilir mi?
İsteyen olursa 2 tane kurutulmuş goji berry meyvesi getirebilirim. Herbirinden 30 ar tane tohum çıkıyor.
Bende eğer elinizde varsa pepino ve feijoa tohumundan rica edecektim.
Pepino ve feijoa meyvesi getiririm, ama o cafede bu dağıtımlar olabilir mi? Lâf işitmeyelim bir de.
Aloe vera da getirebilirim.
amatör hobici
08-12-2009, 19:50
Sn. Güler,
Buluştuğumuz cafe de değişim yapabiliriz. Herhangi bir sorun olmaz.Bende getireceğim.
Hoşçakalın. Selamlar..
amatör hobici
08-12-2009, 19:52
Sn. Lokosit,
Cadde cafe nin yeri İş Bankasının deniz tarafı bitişiği.Trafik ışıklarının yanı..
Sebahattin Sargın
08-12-2009, 19:56
Kafe de bir sorun olacağını sanmıyorum, listenin tamamı ile kesinleşmesini bekliyorum. Ondan sonra kafe sahipleri ile konuşmaya gideceğim....
Kafenin açık adresi ise;
Cadde Kafe nerede diyebilirsiniz, şöyle ki;
Bandırma postanesin den aşağıya inince siz dört yol ağzı karşılıyor. Oradan meydana inen yola doğru ilerlediğiniz de caddenin sağ tarafında küçük şirin bir kafe. Yapı kredi bankasının karşısı iş bankasının ise hemen bitişiği...
Sevgili Dudi;
Sizi aramız da görmek bizide çok mutlu edecektir. İstaanbuldan Bandırmaya şu yollardan gelebilirsiniz;
İstanbul-Bandırma arası otobüs ile altı saat, İdo ile ise iki saat. Ayrıca Sevgili Lilium'un dediği gibi Tekirdağdan Bandırmaya da ro-ro gemi seferleri var, yaklaşık üç buçuk dört saat sürüyor...
Güzel haberlerinizi bekliyor olacağız...
Sevgiler ;)
bernacyhn
08-12-2009, 21:28
Merhaba Selahattin Bey, çok üzülerek söylüyorum ki toplantınıza katılamayacağım. Çok isterdim katılmayı ancak balıkesirle bizim aramız 2,5-3 saat. Burada ablamla yaşadığım için tek başıma da izin vermeyeceklerdir gelmeme. Size bol güzel sohbetler, benim için de gülün, eğlenin deyim yerindeyse tadını çıkarın bir araya gelmenin :)
Cumhur Tonba
08-12-2009, 21:51
Süpriziniz bizim için sevindirici olur,
Edirneden tekirdağdan da feribot çalışıyor bandırmaya belki oradan geleceklere de yol göstermiş olalım
Yaşa sen Lilium. Sağol benim canım kardeşim. Benim için Edirneden Feribot kaldırdın ya, ölsemde gam yemem artık. (Arkadaşlar bu feribot benim için özel ve Lilium'un güzel bir şakası)
Biraz evvel Sebahattin Beyle görüştüm. Kızım Nazlıcan okuldaki salıncakta sallanırken zincir kopmuş ve ne yzıkki şu an bileği kırık. 4 gündürdür alçıda. Dün kontrole götürdük. 3 hafta daha alçıda kalacak.
Çok isterdim. Sizlerle buluşmak ve sohbet etmek harikulade olurdu. Üzgünüm. Lütfen iyi eylenin, güzel sohbetler yapın. Hepinize selam ve sevgiler.
Not: Hepinize gelecek iyi dilekler için teşekkürler. Lütfen bu bölümden geçmiş olsun mesajı göndermeyin. Sayın lokosit'e teşekkür ederim. Sayfanız üzüntü ile dolmasın ve gelecek misafirler, güzel buluşma sohbetleri ile dolsun.
Sn. Lokosit,
Cadde cafe nin yeri İş Bankasının deniz tarafı bitişiği.Trafik ışıklarının yanı..
Teşekkürler Engin Bey pek kafe takılamadığımız için bilmiyorum:)) ama adres çok kolaymış.
Ne tarafta oturuyorsunuz?
Ben Paşakonağındayım.
Yaşa sen Lilium. Sağol benim canım kardeşim. Benim için Edirneden Feribot kaldırdın ya, ölsemde gam yemem artık. (Arkadaşlar bu feribot benim için özel ve Lilium'un güzel bir şakası)
Biraz evvel Sebahattin Beyle görüştüm. Kızım Nazlıcan okuldaki salıncakta sallanırken zincir kopmuş ve ne yzıkki şu an bileği kırık. 4 gündürdür alçıda. Dün kontrole götürdük. 3 hafta daha alçıda kalacak.
Çok isterdim. Sizlerle buluşmak ve sohbet etmek harikulade olurdu. Üzgünüm. Lütfen iyi eylenin, güzel sohbetler yapın. Hepinize selam ve sevgiler.
:(((
Geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim
ayferaksit
09-12-2009, 10:56
Merhaba Selahattin Bey, çok üzülerek söylüyorum ki toplantınıza katılamayacağım. Çok isterdim katılmayı ancak balıkesirle bizim aramız 2,5-3 saat. Burada ablamla yaşadığım için tek başıma da izin vermeyeceklerdir gelmeme. Size bol güzel sohbetler, benim için de gülün, eğlenin deyim yerindeyse tadını çıkarın bir araya gelmenin :)
bernacyhn merhaba
balıkesir üzerinden çok uzak kalır.
kış sezonu olduğu için akçay-igönen-bandırma (edremit-ivrindi-balya-gönen-bandırma) üzerinden seferler Gönen' e kadar yapılıyormuş ortalama 2,5- 3 saat edremit-gönen sürüyormuş. 45 dakika da gönen - bandırma.
edremitten sabahları 10:30 da hareket ediyormuş otobüs ücreti 25 YTl ymiş.
Bandırmadan da öğleden sonra 16:15 kamil koç gönene kadar edremitli oto tura yolcu bırakıyor.
Gönenden bandırmaya belediye otobüsleriyle sık sık ulaşım yapılıyor
sabah yola çıksanız saat 13:00 e kadar bandırma da olabilirsiniz belki izin alırsanız sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
rahat ve kısa bir yolculuk yapabilrsiniz yollar oldukça geniş balya- gönen arasında sadece bir kaç km lik yol sebepli tarafında tek şerit ne de olsa dağlık bir bölüm ama manzaraı bahar ve sonbahar da muhteşem oluyor. daha yeni bayramda o yoldan geçtim çok güzeldi.
edremit oto tur telefonları : 3731086
gönen . 7621021
Hepinize merhaba diyorum.Toplantıda bende olmak isterdim ama gönlüm sizinle güzel resimler görmek üzere.Toplantılarda okul tatilleri dikkate alınırsa daha iyi olur belki bende ozaman sizlerle tanışma fırsatı bulabilirim.
Gönenden benimle birlikte gelebilirsin, arabam her ne kadar külüstür olsada o kadar iş görür;)
Gönen'den Eşkidere'ye giderken bir köyün içinde bir restaurant vardı, adı köy konağı **** konak olsa gerek. Bir dahaki toplantı orada olsun. Vallahi bayıldım:)
Not: Hepinize gelecek iyi dilekler için teşekkürler. Lütfen bu bölümden geçmiş olsun mesajı göndermeyin. Sayın lokosit'e teşekkür ederim. Sayfanız üzüntü ile dolmasın ve gelecek misafirler, güzel buluşma sohbetleri ile dolsun.
Cumhur bey!
İnanın üzüldüm. Kızımızın durumu eminim kısa zamanda düzelir. Benim sayfadanda toplantıdanda az önce haberim oldu. Eminim güzel geçecektir. Artık bizde gönlümüz sizlerle seyreyleriz uzaktan.
Selam olsun herkese.
Anadolu divanesi.
amatör hobici
09-12-2009, 15:39
Sn, Lokosit
Bende Pşakent'de oturuyorum . Görüşmek üzere...
)Sebahattin Sargın
2)Engin Yüksel
3)Güler
4)Lilium
5)Mete Güney[/QUOTE]
6)Sagdil
7)kasap.94
8)Ayfer Akşit
9)Erdek
Aranızda olamaktan büyük mutluluk duyacağım. Görüşmek üzere.
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
Gönenden benimle birlikte gelebilirsin, arabam her ne kadar külüstür olsada o kadar iş görür;)
Sevgili Lilium bana da yer var mı acaba? :p
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
Tabi ki, nereden almamı söyle yeterli.
Cumhur Tonba
10-12-2009, 21:41
Sebahattin Bey,
Buluşma yeriniz burası mı?
117279
amatör hobici
11-12-2009, 10:05
Sn, Cumhur Tonba,
Bu resminiz sanırım başka bir yerden alıntı. Toplant yapacağımız cafe nin adı Türkçe CADDE Cafe İşBankası Bandırma Şubesi yanı. Atatürk Caddesi üzeri. Sizide aramızda görmek isteriz .İlginize teşekkürler. Saygı ve selamlar.
Az önce lokosit ve amatör hobici tarafından ordu caddesinde ön buluşma ve tanışma yapılmıştır.:))
Bandırmadaki arkadaşlarla 27 sini beklemeye gerek yok. 27 sine kadar ufak buluşmalar ve tanışmalar yapılabilir. Ne dersiniz??
Sebahattin Sargın
11-12-2009, 16:23
Aslında buda olabilir bu pazar günü akşam üzeri hayal çay bahçesinde buluşmaya ne dersiniz? Ön toplantı yapmış oluruz ;)
Bi işim çıkmazsa ben de gelmeye çalışacağım.
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin
Bir aksilik olmazsa gelmeye çalışırım. Görüşmek üzere...
Cumhur Tonba
12-12-2009, 01:29
Sn, Cumhur Tonba,
Bu resminiz sanırım başka bir yerden alıntı. Toplant yapacağımız cafe nin adı Türkçe CADDE Cafe İşBankası Bandırma Şubesi yanı. Atatürk Caddesi üzeri. Sizide aramızda görmek isteriz .İlginize teşekkürler. Saygı ve selamlar.
Bu Bandırma Gençlerinin Facebook'ta kurdukları bir grup. Belki, orası olabilir diye düşündüm. Sayın amötör hobici. Ben de sizin bu nazik mesajınıza teşekkür ediyorum. Dilerim çok güzel bir toplantınız olur. Fakat fotoğrafları yüklemeyi lütfen unutmayın.
Hepinize selamlar, saygılar ve sevgiler.
sındırgılı
12-12-2009, 21:30
Hadi Gari... Istanbuldakiler...Varmisiniz baskin yapalim?
Sebahattin Sargın
12-12-2009, 23:13
Cumgur bey sizin verdiğiniz resim Bandırmada ki başka bir kafeye ait...
Sevgili Sındırgılı;
Bu baskın bizi çok sevindirir ;)
Hadi Gari... Istanbuldakiler...Varmisiniz baskin yapalim?
Yok mu? :(
Pazar günü sabah 7.00 de hızlı fery var. İki saatte Bandırma'da.
Dönüş 18.30 yine hızlı fery ile.
Daha erken dönmek isteyenler 15.30 da kalkan deniz otobüsü (ufak olanlar-arabasız) ile de dönebilirler.
sındırgılı
14-12-2009, 10:04
Erken demezseniz saat 07.00 deki feribotla arabayla gider,akşamda 18.30 ile döneriz. Arabamda 3 kişilik, hadi sıkışırsak 4 kişilik yer var. Ben moda/kadıköyde oturuyorum,Yenikapı ya gitmek için saat 06.00 da tekerlek dönmeli. Önerisi olan?
Büyük bir ihtimalle ben Manyas'da olacağım için oradan gelmeyi düşünüyorum.
Ama bir sürpriz olursa size katılabilirim.
ayferaksit
14-12-2009, 12:18
reyhan, mor biber, fesleğen ve 4-5 zıpçıktı soğanım var toplatıya getirsem isteyen olur mu?
Sebahattin Sargın
14-12-2009, 12:28
Hadi kalkıyor kalkıyorr Bandırmaya bir ki bir ki =))
sındırgılı
14-12-2009, 21:20
Gelmisken, 2 seneden beri alamadigim leonardit ve sivi gubreleri fabrikasindan almayi planliyorum.Ayrica Selahattin Hocamla gorusup,bulusup bir kac kok frenk uzumu de fena olmaz!!! Sevgili Sargin, sizin burdan istediginiz birseyler varmi?
amatör hobici
14-12-2009, 21:42
Arkadaşlar toplantıya gelirken diğer arkadaşlarla paylaşabileceğiniz tohum ve fide getirebilir misiniz?.. Ben katılan bütün arkadaşlara bu günün anısına süs patlıcanı hediye edeceğim.. Saygı ve selamlarımla..
kasap.94
14-12-2009, 22:20
Arkadaşlar isteyen varsa bende kılıç soğanı uzun kabak, susak, minyatür nar tohumu getirebilirim.
Sebahattin Sargın
14-12-2009, 22:21
Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim Sevgili Sındırgılı, sizi aramızda görmek bize yetecektir.
Değerli dostlarım en iyisi herkes getirebileceği tohumu, bitkiyi getirsin toplantıda paylaştırılır isteyenlere...
Sevgiler ;)
Bende de sarı-yeşil renkli süs kabağı tohumu, susak tohumu ve çok miktarda pepino çeliği getireceğim.
Bir de isteyen olursa bu sene 46 kg. gelen atlantic giant tohumu getirebilirim.
sındırgılı
15-12-2009, 20:18
Sevgili Sargin, Ben biletimi aldim.Bizimkilerden ses seda yok...Tabii pazar sabahi,erkenden kalkmak bizim Megakentlerde zor!!!! Ben Leonarditi 2 torba alayim.1torbasini ordaki arkadaslara dagitiriz...Sizlerle tanismayi ve memleketimin yarisi olan Bandirmamizin havasini teneffus etmeyi sabirsizlikla bekliyorum...Her sey gonlunuzce olsun...
Sebahattin Sargın
15-12-2009, 20:45
Gelemeyenler çok şey kaçıracak anlaşıldı ;)
Cumhur Tonba
15-12-2009, 20:58
Gelemeyenler çok şey kaçıracak anlaşıldı ;)
Anlaşıldı. Ne güzel tohum paylaşacağınız belli. İmkan olsa sırf o tohumlar için bile gelinir.
Selam ve sevgilerle.
Fesleğen ve zıpçıktılara ben şimdiden talibim sayın ayferakşit. Toplatıda görüşmek üzere...
Aloevera, maviş ve fare kulağı getiriyorum. Bir de geleneksel kura çekilişimiz için sürpriz bir çiçek.
Kesin demiyeyim ama sayın Sındırgılı bir aksilik olmazsa size İstanbuldan katılmayı planlıyorum. Güzel olacak güzel sizlerle tanışmak ve oturup bir lokma ekmeği paylaşmak dünyaya değer.
Ah Sebo ah yaktın beni. Sorarım hesabını bunun haberin olsun. Hele alttan dersin olduğunu bir duyarsam gerisini sen düşün.
Burasaya Bandırmaya Bursaya Bandırmayaaaaaaaaaaa
Çıkarmaya katılacaklar çabuk olun sonra yüzerek gelirsiniz.
Saygılar herkese.
Ayfer hanım elinizde GDO tişörtlerinden varsa getirebilir misiniz?
ayferaksit
16-12-2009, 09:20
Güler hanım GDO tişörtü maili bugün geldi bana da .
ben kendi adıma 1 adet alırım. isteyenler için toplu sipariş versek toplantıya kadar elimizde olur .
Şahin A. ne güzel olur pepino fidesi sonbaharda aldığım pepino fidem tutmadı:(
tüm tohumlardan isterim.
ayferaksit
16-12-2009, 09:22
Kasap.94 sizin tohumlar da çok iyi olur.
ben getirebileceğim kadar getireceğim. Mor biber, fesleğen ve reyhan fidesi oldukça fazla hepimize yeter sanırım. zıpçıktılar biraz az gelebilir ama ..
amatör hobici
16-12-2009, 18:21
Sn.A.Şahin,
Mesajınızda adı geçen Atlantic Giant acaba nedir. Bana bir cins kabak gibi geldi. Toplantıda bizi bilgilendirirsiniz ama dayanamadım. Selamlar...
amatör hobici
16-12-2009, 18:29
Güler hanım GDO tişörtü maili bugün geldi bana da .
ben kendi adıma 1 adet alırım. isteyenler için toplu sipariş versek toplantıya kadar elimizde olur .
Şahin A. ne güzel olur pepino fidesi sonbaharda aldığım pepino fidem tutmadı:(
tüm tohumlardan isterim.
Ayfer hanım, Şu GDO tişört işini bir orgazize etseniz. Fiatını falan burada yayınlasanız, isteyen size ücretini gönderip sipariş verse ne iyi olur diye düşünüyorum..Bu konuda görüşlerinizi bizimle paylaşmanızı rica ediyorum...Selamlar.....
Sn.A.Şahin,
Mesajınızda adı geçen Atlantic Giant acaba nedir. Bana bir cins kabak gibi geldi. Toplantıda bizi bilgilendirirsiniz ama dayanamadım. Selamlar...
sanırım fotoğraftaki kabak:))
umarım doğru bilmişimdir:))
A.giant kabağım. Bu sene yarışmada dereceye giremedi. Kopardıktan 20 gün sonra tartabildim (46 kg.)
amatör hobici
17-12-2009, 14:56
sanırım fotoğraftaki kabak:))
umarım doğru bilmişimdir:))
Böyle bir kabak yetiştirsem müzeye koyarım..:)
Heyyyy bende varım :)
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin
12-Zelish
Böyle bir kabak yetiştirsem müzeye koyarım..:)
Ben evi satar, bunun içinde yaşarım:))
Sayın A.Şahin
A.giant kabağını Bandırmadamı yetiştirdiniz?
sındırgılı
17-12-2009, 19:14
Heyyyy bende varım :)
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin
12-Zelish
13-Sindirgili
Sebahattin Sargın
17-12-2009, 20:33
Ben bu sene on kişi zor oluruz derken onu geçtik bile. Hadi bakalım Bandırma sizleri bekliyor, inşallah o gün hava güzel olur.
Sevgiler ;)
Cumhur Tonba
17-12-2009, 21:33
Meteoroloji Genel Müdürlüğü. Hava Tahmin ve Uyarı Birimi. (Türkiye İl ve İlçeleri Hava Durumu Aylık Bildirimler.)
Balıkesir-Bandıma ilçesi: 27.12.2009. Bilgiler; Yükseklik 63 mt. Rüzgar yönü;Güneydoğu Hızı 33, Nem 64-88, Sıcaklık 11-19 Olay; Güneşli ve açık Yani anlayacağınız yazdan kalma bir gün. Yaşadınız.
Not: Burayıda okuyunuz. Ekranın üstünden alta doğru bakarak. > Maallesef bulutlu. sıcaklık 17 derece. Dilerim güzel bir hava olur yinede. Üsttekileri ben hayalen yazdım)
Cumhur Tonba
17-12-2009, 21:59
Osman Bey,
Merhaba. Arkadaşlarımızın sizi en iyi şekilde ağırlayacağına eminim. Aramıza hoş geldiniz.
Sayın A.Şahin
A.giant kabağını Bandırmadamı yetiştirdiniz?[/QUOTE]
Evet, bahçemde yetiştirdim. Bu sene işten güçten pek ilgilenemedim ama seneye çok iddaalıyım :rolleyes:
İstanbul ,Yalova, Bursa dan gelebilecek olanlara sanırım arabamda yer olur. Ancak bahsettiğim işim nedeniyle dönüşüm Pazartesi olacak.
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin
12-Zelish
13-Sındırgılı
14-Osman45
Cumhur bey sizleride kalbimizin bir köşesinde ağırlıyabiliriz, gemi gönderdim daha ne yapayım.:p karadan da iki limuzin gönderiyorum.
118393
118394
Sayın A.Şahin
A.giant kabağını Bandırmadamı yetiştirdiniz?
Evet, bahçemde yetiştirdim. Bu sene işten güçten pek ilgilenemedim ama seneye çok iddaalıyım :rolleyes:[/QUOTE]
Vallahi BRAVO.
Geçen sene bende balkabağı ekmiştim, bahçemin heryerini kapladılar ama 1 tane 3-4 kiloluk bir kabak vermişti:))
Bahçeniz ne tarafta ? Ben paşakonağındayım.
Adımızı bir türlü yazdıramadık şu listeye. Ne sındırgılı duydu bizi nede sayfa sahibi. Osman 45 e takılsam yükmü olurum diye düşünür dururum.
Hoş limuzin bekleyecek halımız yokya Cumhur AĞAM gibi. Ah liliyum ah. Tavlayı koltuğunun altına aldın bekliyorsun değilmi?
Güzel olacak güzel.
sındırgılı
17-12-2009, 23:19
Bandirmaya bir iki !!!!! Duyan duymayana iletsin !!!! Daha ne diyelim? Kirmizi mumlu davetiye bekliyorsan, bizim gibi bitki delilerinden gelse gelse 3-5 tohum gelir....
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin
12-Zelish
13- Sındırgılı
14- Osman 45
15-Cemal.S
Selamlar hepinize. İşte size bir divane katıldı bile.
Sevgili cemal.s, sen yeter ki gel, istersen denizden istersen karadan gel, sana da şu aracı tahsis ediyorum.:p
118401
Sonradan mızıkcılık istemem, gelirken iyi bilen zarları getir, :p
Gelemiyenler çok şey kaybedeceklerrrrr, çokkkkk. Ne mi, onu daha sonra söylerim.
Nail abi, bayıldım fotograflara,
Geçerken beni de evden alsa,ayıp mı etmiş olurum. :D:D:D:D
Zeliş söz geçerken sizi evden alırız almasınada. Arabamıdır uçakmı pek çözemedim aracı. Zarlara gelince onlar dünden hazır. Mızıkçılığıda zar tutanıda hiç sevmem. Sonra kahveciden boş fincan isterim ona göre. Görürsün sen görürsün. Misafiri yenecek değilsiniz ya canım......
Anadolu divanesi.
. Misafiri yenecek değilsiniz ya canım......
Anadolu divanesi.
Ha haaahaaa, züğürt tesellisi denir buna!
Ha haaahaaa, züğürt tesellisi denir buna!
Eğer sizi Oğ.......beye şikayet etmezsem. Tavlacılarla dalga geçiyor diye.:D
İşi garantiye almak diyelim şuna.
Sevgili zeliş, seni hiç unuturmuyum,sana mor olanını tahsis ettim.
118435
Beğenmezsen ikinci altarnetifimiz hazır.
118437
Hiç misafir yenilirmi canım, ne kadar ayıp, hatta giderken koltuğunun altına birde hediye sıkıştırarak gönderiyoruz:p:p
amatör hobici
18-12-2009, 16:45
Sn Osman45,
Aramıza hoş geldin. Tabiiki yerimiz var.Buyrunuz...
Bende eski Bandırma'lıyım. Gelinde Lİman arkasından,Demirli taştan,Aşağı istasyondan,Eski gazinolardan.Şehir gazinosunun altında sandalla gezdiğimizden.Eski tren garının önünde balık tuttuğumuzdan.eski plajda yüzdüğümüzden.Livatya sırtlarında uçurtma uçurduğumuzdan, lale bayırında lale topladığımızdan. bahsedelim...Selamlar..
Zeliş söz geçerken sizi evden alırız almasınada. Arabamıdır uçakmı pek çözemedim aracı. Zarlara gelince onlar dünden hazır. Mızıkçılığıda zar tutanıda hiç sevmem. Sonra kahveciden boş fincan isterim ona göre. Görürsün sen görürsün. Misafiri yenecek değilsiniz ya canım......
Anadolu divanesi.
Teşekkür ederim, çok naziksiniz fakat baksanıza Nail abi bana mor olanını tahsis etmiş :D
Nail abi yaz olsaydı kesin 2. alternatif tercihim olacaktı. ;)
Hiç misafir yenilirmi canım, ne kadar ayıp, hatta giderken koltuğunun altına birde hediye sıkıştırarak gönderiyoruz:p:p
Nail abicim o kadar da açık etme, süpriz olsun :p
ismet şenad
18-12-2009, 18:44
Sayın Sabahattin Sargın davetinizi aldım teşekkür ederim.27 aralık pazar günü Türkiye Kanarya Derneklerinin katıldığı Irk ve Güzellik yarışmasının Balıkesir' de ki bölümü yapılacağı için katılamayacağım. Katılmayı çok istiyordum nasip değilmiş, katılan arkadaşlara güzel sohbetler dilerim.
Sebahattin Sargın
18-12-2009, 20:04
Tavla oynamak için sanırım kafeyi değiştireceğim, yarın akşam kesin bilgiyi yazacağım :)
Sevgiler ;)
Cumhur Tonba
18-12-2009, 20:59
(Cumhur bey sizleride kalbimizin bir köşesinde ağırlıyabiliriz, gemi gönderdim daha ne yapayım. karadan da iki limuzin gönderiyorum) <Lilium>
Sayın Lilium,
Kara ve deniz tamam. Oldu olacak havadan da bir helikopter yedek te beklesin. Sizlerin toplantılarını çok seviyorum. Sizlerin duyduğu heyecanını inanın daha fazlasını ben burada hissediyorum. Kzım da soruyor. Yanımda. Baba lilium kim. Ben de dedim Zilli'nin sahibi. Haa.N.... abimi dedi. Başladı misafire zilli nin yaptıklarını anlatmaya. Gönlüm, aklım fikrim sizinle. Dilerim güzel bir toplantı olur.
Tavla oynamak için sanırım kafeyi değiştireceğim, yarın akşam kesin bilgiyi yazacağım :)
Sevgiler ;)
Gerek yok Sebo nasıl olsa toplantıdan sonra bir yer bulur oynarız. Diğer arkadaşlarımıza ayıp olmasın.
Biz koltuğumuzun altına hediyeyi yıllar önce aldık. Bir kaç yıldırda verip çoklarını uğurluyoruz sevgili LİLİYUM.
( Çok mu iddalı oldu ne es kaza birde yenilirsek olurmu olur. Boş ver ustaya yenilmiş olursun be Cemal)
ZELİŞ binemeyeciğine göre hiç değilse bizlere türküsünü söylersin. Aynalımıydı neydi.
Güzel olacak güzel Cumhur ağam. Zillide kim.
Aha sana uçak, daha da gelemiyorum dersen yani çok ayıp olur.
118487
Alttakileri: sabaattin, güler, lilium, a.şahin, cemal.s, kasap34 yaşlı olduğu için en geride kalmış, seni karşılamaya geliyorlar.:p
Boş ver ustaya yenilmiş olursun be Cemal)
Yavv sen şimdi burada ustaya cümlesi kafamı karıştırdı, usta derken ne demek istedin yani, bizim buralar da keçi büzüne usta derlerde:p :p
Şaka şaka dostluklar gönüller bir olsun.
Tabi ki sebo yer değiştirmeye gerek yok misafirlerimize ayıp olur,
Güler abla oğuz abi de geliyor dimi
amatör hobici
19-12-2009, 14:54
Sn,Sebahattin Sargın.
Toplantı için Cadde Cafe'de rezervasyon yaptırsanız bir zahmet. Çünkü oraya pazar günleri öğrenciler(siz üzerinize alınmayın) ve gençler çok geliyor.(Her ne kadar bizimde gönlümüz gençsede). Sonra yer kosusunda sıkıntı çekmesek.Bu konudaki görüşlerini bizimle payalaşırmısın. Selamlar....
Sayın Osman45, siz çok eskilerde kalmışsınız. Tanaşa'ya Perama'ya takalarla gidilen zamanlardan bahsediyorsunuz. Onları hatırlayan pek kalmadı. Ama inanın çok güzel günlerden bahsediyorsunuz.
sındırgılı
19-12-2009, 22:47
Hemserimiz Basbahcivana ilettim. Oda Sindirgidaymis.Ordan gelebilrse bize katilacak. Ha bu arada Tavlami dediniz? Ustami dediniz? Buyuk Sef yani GrandMasterinizle oynamaktan zevk alacagim. Bu arada dahala araba dolmadi!!!!! Bandirmaya bir iki!!! Gerci bizimki gonderdiginiz resimlerdeki gibi ultramodern degil ama ayagimizi yerden kesiyor!!! Hadi Gari, napcaniz Ultramodern arabalari? Atlayin gari,gidek Memleketimize!!!!
Sebahattin Sargın
19-12-2009, 23:03
Sn,Sebahattin Sargın.
Toplantı için Cadde Cafe'de rezervasyon yaptırsanız bir zahmet. Çünkü oraya pazar günleri öğrenciler(siz üzerinize alınmayın) ve gençler çok geliyor.(Her ne kadar bizimde gönlümüz gençsede). Sonra yer kosusunda sıkıntı çekmesek.Bu konudaki görüşlerini bizimle payalaşırmısın. Selamlar....
Sn. Amatör Hobici;
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, hafatalar öncesinden haberleri var kafe sahiplerinin. Üst katı bize ayıracaklarını belirttiler, sadece bu cuma günü kesin sayıyı belirteceğim....
O yüzden toplantıya katılmayı düşünen arkadaşlarımın en cuma gününe kadar listeye adını yazmalarını önemle rica ediyorum....
Sevgiler ;)
amatör hobici
19-12-2009, 23:37
Sayın Osman45, siz çok eskilerde kalmışsınız. Tanaşa'ya Perama'ya takalarla gidilen zamanlardan bahsediyorsunuz. Onları hatırlayan pek kalmadı. Ama inanın çok güzel günlerden bahsediyorsunuz.
Sn, Erdek,
Sizde bu anlattıklarımızdan çoğuna ermişsinizdir sanırım.
Yeriniz varsa belki ben de gelirim...
amatör hobici
20-12-2009, 16:32
Yeriniz varsa belki ben de gelirim...
Sn.Köknar
Herkese yetecek kadar yerimiz var. buyrunuz.....:)
Eee liste hala aynı ??? Sn Köknar bey ile birlikte toplam 16 kişi.
Yokmu arttıran, :)
amatör hobici
21-12-2009, 11:25
Eee liste hala aynı ??? Sn Köknar bey ile birlikte toplam 16 kişi.
Yokmu arttıran, :)
Gazeteye ilanmı versek ne?:)
Gelmeyenler pişman olacak..
sındırgılı
21-12-2009, 12:24
Sn. Köknar, kadıköy yakasında iseniz feribota yetismek için erken saatte yola çıkıyoruz, sizcede uygunsa bizlede gelebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.
Erkek değilim :)
Ay çok af edersiniz...:o
Ay çok af edersiniz...:o
Kimlik bilgileri gözükmeyince ve ya isim çağrıştrmasından böyle hatalar olabiliyor. :))
Bana da lilium hanım demişlerdi :p:p
Pazar günü tanışmak üzere diyeyim o halde :)
ŞMG' li misiniz Osman Bey? Bu arada yeni insanlarla tanışmak eminim ben dahil daha birçok kişiyi heyecanlandırıyordur sizi olmasa bile...
Sayın OSMAN45;
Takdir edersiniz ki sizin yerinize siz söylemeden cümlenize kelime ekleme hakkım olmadığından o "sadece" yi ekleyemezdim... O sebeple de kastınızdan çok farklı bir anlam taşıyan cümlenize şaşırmıştım. Niçin değişik algıladığımın cevabını kendiniz vermişsiniz zaten, anlaşılmayacak bir durum yok bunda.
Selamlar...
Sebahattin Sargın
21-12-2009, 23:50
16 kişi olmuşuz çok şaşırdım ve bir o kadarda sevindim gerçekten güzel bir toplantı olacak...
Katılmayı düşünen üyelerimizden ricam bu cuma gününe kadar listeye isimlerini eklemeleridir. Çünkü cuma günü kafeye sayıyı belirteceğim....
Sevgiler ;)
Kimlik bilgileri gözükmeyince ve ya isim çağrıştrmasından böyle hatalar olabiliyor. :))
Bana da lilium hanım demişlerdi :p:p
Teşekkür ederim Nail abi. ;)
Sevgili Sebahattin, yer konusunda değişklik varmı yoksa Cadde cafedemiyiz?
Sebahattin Sargın
22-12-2009, 11:43
Bir değişiklik yok şu anda Zelish Hanım cadde kafe olacak sanırım, şayet bir değişiklik yaparsam ilk önce burada ilan edip sonra da katılacak üyelere özel mesaj atacağım...
Sevgiler ;)
amatör hobici
22-12-2009, 12:02
Pazar günü herkezle tanışmak değil tanıdıklarımızı ,belki akraba ,hısım veya çocuklarını görmek hepimizi çok heyecandıracak (en azından beni) herhalde. O gün herzaman saygı ile andığım öğretmenlerim büyük matamatikçi Tahsin Çizenel, coğrafyacı Ragıp Kural ,edebiyatçı Haşim Nezihi Okay, fizik öğretmeni Şeker Selahattin ,bioleji öğretmeni dişlek (tanınması için yazıyorum kendisini çok sever ve sayardım) Melahat hanım, ve uzatmamak için yazmadığım diğerleri hakkında umarım bilgisi olanlarla sohbetlerimizle gençlere iyi bir örnek oluruz. Hepsi ATATÜRK çü ve cumhuriyetçi fedakar ,cefakar insanlara bir rahmeti ve dualarımızı ulaştırırız.
Selam, saygı ve sevgilerimle.
Sn. Osman45,
Saydığınız hocaların çoğunun emeği bendede var. Yad etmek üzere ,hoşçakalınız..
Balıkesir'in ilçelerinden birinde oturuyorum ama Bandırma bize epeyce uzak.Katılıp sizlerle tanışmayı çok isterdim..Bol sohbetli ve paylaşımlı bir gün olacağı kesin.Umarım bir dahaki sefere..
"En büyük hücre nedir"
Çok fazla bileniniz olacağından eminim. Ben orta ikide doğru cevap vererek kendisinden 7(onun en yüksek notu) almıştım.
Benim de uzunca bi süre beslediğim hayvanlar olan devekuşu yumurtası :D:D
16 kişi olmuşuz çok şaşırdım ve bir o kadarda sevindim gerçekten güzel bir toplantı olacak...
Süprizi sevenlerde olabilir.
amatör hobici
23-12-2009, 10:34
Haydi gayret 20 kişiyi tamamlıyalım. Duyanlar duymayanlara haber uçursun..
Sebahattin Sargın
23-12-2009, 22:22
Kafe sahipleri bu sayıyı duyunca çok şaşıracak ;) Üst katı size ayıracağım dedi zaten çok güzel bir toplantı olacak gerçekten. Süpriz üyelerde olursa hiç olmazsa bana özel mesaj yolu ile belirtsinler sayı vereceğim çünkü...
Sevgiler ;)
Cumhur Tonba
24-12-2009, 21:30
Güzel olacak güzel Cumhur ağam. Zillide kim.
Zilli'yi Lilium'a sor. Bakalım bende fotoğrafı olacaktı. Bulursam tanıtırım.
bernacyhn
24-12-2009, 22:21
bernacyhn merhaba
balıkesir üzerinden çok uzak kalır.
kış sezonu olduğu için akçay-igönen-bandırma (edremit-ivrindi-balya-gönen-bandırma) üzerinden seferler Gönen' e kadar yapılıyormuş ortalama 2,5- 3 saat edremit-gönen sürüyormuş. 45 dakika da gönen - bandırma.
edremitten sabahları 10:30 da hareket ediyormuş otobüs ücreti 25 YTl ymiş.
Bandırmadan da öğleden sonra 16:15 kamil koç gönene kadar edremitli oto tura yolcu bırakıyor.
sabah yola çıksanız saat 13:00 e kadar bandırma da olabilirsiniz belki izin alırsanız sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.
rahat ve kısa bir yolculuk yapabilrsiniz yollar oldukça geniş balya- gönen arasında sadece bir kaç km lik yol sebepli tarafında tek şerit ne de olsa dağlık bir bölüm ama manzaraı bahar ve sonbahar da muhteşem oluyor. daha yeni bayramda o yoldan geçtim çok güzeldi.
edremit oto tur telefonları : 3731086
gönen . 7621021
Çok teşekkür ederim.. Nasıl istiyorum gelmeyi bilemezsiniz.. Ama Dediğim gibi ailem izin vermiyor. Artık resimlerle iç çekerim yanınızda olduğumu hayal ederek. Aranızda biz gelemeyenlerin de kulaklarını çınlatırsanız birazcık, çok sevinirim.
Sevgili bernacyhn,
daha dur, ne toplantılar yapıcazz, ;)
Bana pazara nöbet çıktı. Çalışacağımdan toplantı hayali suya düştü. Size iyi sohbetler ve eğlenceler. İnşallah gelecek sefere tanışma fırsatımız olur :(
Merhaba; yeni katıldım aranıza.
Ben de geliyorum beni de sayın :)
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin
12-Zelish
13- Sındırgılı
14- Osman 45
15-Cemal.S
16-Pınarr
Genç ve yeni üyemiz Pınarr hoş geldiniz, sizi tanımak ve toplantıya katılmanızdan sevinç duyarız.
amatör hobici
25-12-2009, 15:34
Arkadaşlar bir önerim var. Toplantıda yaklaşık 20 kişi olacağız. Sanırım birçoklarımız bir birimizi ilk defa göreceğiz. Birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için. Herkesin kendine aşağıda örnekte olduğu gibi kartvizit büyüklüğünde bir yaka kartı yapmasını öneriyorum.
Ne dersiniz. Sevgilerimle..
amatör hobici
ENGİN YÜKSEL
amatör hobici
25-12-2009, 17:12
Pınar aramıza hoşgeldin.
Hoş bulduum :) Teşekkür ederim.
Pınar kardeş aramıza hoş geldin. Senin gibi bir peyzajcının aramızda olması bizleri çok mutlu eder.
Cumhur Tonba
26-12-2009, 00:30
Arkadaşlar bir önerim var. Toplantıda yaklaşık 20 kişi olacağız. Sanırım birçoklarımız bir birimizi ilk defa göreceğiz. Birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için. Herkesin kendine aşağıda örnekte olduğu gibi kartvizit büyüklüğünde bir yaka kartı yapmasını öneriyorum.
Ne dersiniz. Sevgilerimle..
amatör hobici
ENGİN YÜKSEL
Eminim ki kart olmasada birbirlerinizi hemen tanıyacaksınız. agaçlar.net tavrı ve kokusu sizleri belli edecektir. Tabii ki diğer agaçlar.net üyelerine.
1- Sebahattin Sargın
2- Engin Yüksel
3- Güler
4- Lilium
5- Mete Güney
6- Sagdil
7- kasap.94
8- Ayfer Akşit
9- Erdek
10-giz3m
11-A.Şahin
12-Zelish
13- Sındırgılı
14- Osman 45
15-Cemal.S
16-Pınarr
17-köknar
Ya sevgili arkadaşlar sayın köknar listeye eklenmemiş, sanırım oda geliyor
Sıcacık bandırmada sıcacık güzel bir gün olacağından çok eminim
Bugün hava çok güzel, berrak bahardan kalma...inşallah yarın da böyle olur. :)
:) Osman Bey çok naziksiniz ben "bana da yer var mı " derken cafeyi kastetmiştim. Ulaşım problemim yok teşekkür ederim... Yarın yüksek ihtimalle geleceğim. Saat kaçtaydı toplantı?
Sebahattin Sargın
26-12-2009, 14:19
Önemli:
Kafe sahibi ile yaşadığım bir aksilikten dolayı ne yazık ki toplantı yerini değiştirmek zorunda kaldım....
Yarın Yakamoz kafede olacağız. Yakamoz kafe cumhuriyet meydanında ki aşıklar köprüsünün ilerisinde İce-mar kafenin yan tarafında.
Ben saat 10.30 gibi orada olacağım....
Son anda yaşan bu aksilikten ötürü hepinizden çok özür dilerim :(
Sevgiler
[QUOTE=Sebahattin Sargın;552272]Önemli:
Yarın Yakamoz kafede olacağız. Yakamoz kafe cumhuriyet meydanında ki aşıklar köprüsünün ilerisinde İce-mar kafenin yan tarafında.
Sevgili Sebahattin.
Sahilden yürürsek buluruz herhalde değilmi.Ben Yakamoz Cafe yi bilmiyorumda.
Kafe ismini duyunca önce bende çıkaramadım. Ama çok basitmiş.
Sebahattin in bahsettiği gibi, sahildeki kucuk asma köprüsü (aşıklar köprüsü) nü solunuza aldığınızda tam sağınızda ortasında minik bir tüneli olan 2 camlı kafe göreceksiniz. Sağdaki kafe Ice-Mar sanırım soldaki ;) yanılmıyorum dimi Sebahattin :)
Sebahattin Sargın
26-12-2009, 19:36
Evet Zelish Hanım aynen öyle :)
Evet Sn. Sagdil sahilden yürüyünce köprüyü geçtikten sonra görüceksiniz zaten...
Sevgiler ;)
kasap.94
26-12-2009, 21:28
Herkese hayırlı akşamlar.
Çantam, tohum, soğan, çiçek, kırması dolu, sabahı bekliyorum.
amatör hobici
26-12-2009, 21:54
Sakız sardunya ve Süs patlıcanı isteyen şimdiden elini kaldırsın, ben görürüm.:)
Sebahattin, telefon numaralarımızı versek nasıl olur ???
Geçmi kaldık yoksa!!!
Sebahattin, telefon numaralarımızı versek nasıl olur ???
Geçmi kaldık yoksa!!!
Merhabalar!
Telefon numarası vermeye gerek olduğunu sanmıyorum. Gitmedim ancak Bandırma çok büyük bir yer değil diye düşünüyorum. Benim önerim yapabilen bir arkadaşımız uydudan adresleye bilirse iyi olur. Gelecek arkadaşlar takip ediyorlardır diye düşünüyorum. Bandırma çıkarması çok büyük bir aksilik olmazsa sabah 07 de Yenikapı- İstanbuldan başlayacak.
Sebo bulamassak yandın sen koçum yandın seni kimse kurtaramaz elimden LİLİYUM bile.
Görüşürüz.
Sebahattin Sargın
26-12-2009, 22:49
Şu an Ayfer Hanım, Sevgili Erdek ve Lokosit'e ulaşamadım, geri kalan herkes yer değiştirme mesajımı okumuş. Üyelerimize tekrardan ulaşmaya çalışıyorum, bu üyelere ulaşma imkanı olanlar varsa bu konuda bana yardımcı olurlarsa sevinirim....
Bulunmıycak bir yer değil arkadaşlar, aşıklar köprüsü dedinizmi herkes gösterir.
Sebocum sen hiç korkma misafirlerimiz yeterki bandırmaya insinler, bilerek bile yollarını şaşırsalar ben nerde nerde bulurum, kimseye bırakmam
En kötü ihtimal, eski adrese gider alır geliriz.
Cumhur Tonba
26-12-2009, 23:01
Bugün toplanıyorsunuz
Cemal bey. Tavla için güzel bir mazeret çıktı. Buluşamadık.
En kötü ihtimal, eski adrese gider alır geliriz.
Sesinizi duymak ne güzel. Oğuz beyde geliyordur umarım.
Ah Sebo bak herkes seni destekliyor ona göre. İşte AĞAÇLAR NET işte dayanışma.
Kulağıma ÜJBEŞİN sesimi geldi yoksa hayalmi görüyorum. Hoş geldin üstad. Senle daha güzel olacaktı biliyorsun.
Saygılar.
Süpersin Nail abi, :))))))))))
İçimdeki ses bu 3 arkadasımızın sabah toplantı yerine gelmeden evvel siteyi ziyaret edecegini söylüyor ;)
Sebahattin Sargın
26-12-2009, 23:04
Zaten agaclar.net'in bu desteği olmasa ben ne yapardım bilmiyorum. İyi ki varsınız ve iyi ki yanımdasınız. Bugün baya bir panik yaşadım hala panik halindeyim....
İçinizde ki sese kucak dolusu sevgiler Zelish Hanım :D
Süpersin Nail abi, :))))))))))
İçimdeki ses bu 3 arkadasımızın sabah toplantı yerine gelmeden evvel siteyi ziyaret edecegini söylüyor ;)
Pardon NAİL BEY kim neler oluyor tanışma başladı bile hadi hayırlısı Zeliş.....
İçindeki sesi duyan arkadaşları tebrik ederim. Zor iştir zor.
Cumhur Tonba
26-12-2009, 23:22
Merak etmeyin. Onlar sizden evvel orada olacak.
Sebahattin biz ne yaptık ki, fikir babası sensin. Güzel insanlarla bizleri tanıştırmak için vesile oldun. Tekrar teşekkür ederim.
Sevgili Cemal S. biz Nail bey ile bu baharda Güler Hanımın bahçesinde tanıştık bile. (Muhteşem bir Pazardı) Yoksa siz yeni mi tanışacaksınız ? İyiki toplantıya geliyorsunuz, yoksa çok şey kaçırdığınızı söyleyecektim.
Sn.Cumhur Tonba, bizden evvel gelirlerse inanın kocaman bir kahkaha atacağım, emin olun. :D
Cumhur Tonba
26-12-2009, 23:46
Göreceksiniz.
Bugün baya bir panik yaşadım hala panik halindeyim....
Sebo kafeyle yaşadığın sorunu sebebini bilmiyorum ama, mutlaka bir sebebi vardır, hiç önemli değil koca bandırmada yermi yok biz ağaçlar netliysek gerekirse parkeleri yere yayar oturur gene o toplantıyı yaparız, yeterki araya telafisi olmıyan bir şey girmesin.
Kulağıma ÜJBEŞİN sesimi geldi yoksa hayalmi görüyorum. Hoş geldin üstad. Senle daha güzel olacaktı biliyorsun.
Ben olsam liliuma inat bu toplantıya gelirdim. Çok kulakların çınlayacak çokkk
Cemal bey. Tavla için güzel bir mazeret çıktı. Buluşamadık.
Bandırmanın tren tünelinde bile bulurum. :p:p
Göreceksiniz.
Zelişşş. Sen kahkaha atmaya akşamdan başlasan iyi olacak. Baksana üstad ne söyler.
Cumhur Tonba
27-12-2009, 00:09
Bir saattir ne facebook, ne gooğle, ne diğer siteler. Hep araştırıyorum. Lokosit için ( M.G.) bazı ip uçlarına ulaştım. Ayfer hanım içinde (AYFER AKŞİT. SOSYAL HİZMET UZMANI Hasta Hakları Birim Sorumlusu) diye bir adres buldum ve oraya mesaj çektim. Kasabada olsam izlerini yarım saat te bulurdum. Ben den bu kadar.
Ekleme: Cemal Bey senden korkulur. Daha mesajım gelmeden zelish'e uyarı yapmışsın. Seni allah söyletmiş. Ya da kalbine doğdu. Boşuna sana Anadolu Divanesi demiyoruz galiba.
Cumhur Tonba
27-12-2009, 00:17
Pardon NAİL BEY kim neler oluyor tanışma başladı bile hadi hayırlısı Zeliş......
Nail bey Güzel bir çiçek ismi ni taşıyan arkadaşımız. Senin baş rakibin.
Nail bey Güzel bir çiçek ismi ni taşıyan bayan arkadaşımız.
Yani lilium hanım, :p:p
Buluşma yeri
http://img706.imageshack.us/img706/1020/bulumayeri.png
119199
herkeze hayırlı akşamlar.çantam,tohum,soğan,çiçek,kırması dolu.sabahı bekliyorum
Ehm bende ne tohum var ne de fide:(:(ellerim boş gelicem sadece beni kabul edersiniz değilmi ağaçlar net üyeleri:confused::confused::confused:
Sabah uyanamadığı için geç kalacak olanları tahmin edebiliyorum ;)
Cumhur Tonba
27-12-2009, 02:10
Erken gelecek olanları hesaba katarsak kaldı 7 saat. Tam toplantıya 9 saat. Az kaldı. az.
sındırgılı
27-12-2009, 03:56
Gunaydin, Saat 05.00 Hadi Gari kalkin.... ( Tabii 07.00 Ferry ile gidecekler) Bandirmada gorusmek uzere... UYANDIRMA SERVISI !!!!!
ayferaksit
27-12-2009, 04:51
şimdi okuudm mesajınızı
sebahattin bey ve cumhur beyin iilginize teşekkürler
bandırmada öğleden beri sular kesik gönen den gelen su borularında arıza olmuş 3 gün kesinti olacakmış..((
toplantıya katılmayı çok istiyorum
görüşmek üzere
sındırgılı
27-12-2009, 05:11
Yenıkapı ya ne kadar erken gelmişim ? Biletli sırasındaki ilk araç benim!
sındırgılı
27-12-2009, 09:11
Ben ve Cemal Kardeş, Yakamoz Cafeye vardık. Biraz erken geldik galiba !
Sebahattin Sargın
27-12-2009, 09:30
Yardım eden bütün arkadaşlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Ayfer Hanım bana ulaştı, Sn. Lokosite de facebooktan kızı aracılığı ile ulaştım...
Bir tek Sevgili Erdek kaldı, ona dün 16.27'de özel mesaj attım, sitedeki son hareketide dün 20.54 olarak gözüküyor. Umarım özel mesajı ve bu başlığı okumuştur....
Sevgiler
sındırgılı
27-12-2009, 11:24
İlk canlı yayınımız:
sındırgılı
27-12-2009, 12:06
Güler Hanımda geldi.
Bu etkinliğin resimlerini, yapılanları, paylaşılanları yani mutluluklarınızı bizlere hemen ileten sındırgılıya teşekkürler. Yeni resimleri de hediye çiçek, tohum paylaşımlarını bizlere iletiniz.
Mutlu birgün geçirmeniz dileğiyle Agaçlar net dostları.
sındırgılı
27-12-2009, 13:10
Dağıtılacak hediyeler :
sındırgılı
27-12-2009, 13:23
Yeni fotoğraflar :
Cumhur Tonba
27-12-2009, 13:34
Selish. Kahkaha attınmı? Atmadın mı?
sındırgılı
27-12-2009, 14:26
cumhur bey ben zelish, kalabalığı gorunce şok oldum birde uzerınıze afiyet bogazım sısmis... Anlayacağınız icimde kaldı :(
Şimdi eve geldim, hemen bilgisayarımı açtım. Toplantı anında arkadaşımız canlı yayın yapmış ne güzel.
Balıkesir gurubu güzel bir toplantı organize etti, Sebo ve diğer arkadaşlara teşekkür ederiz.
Kalabalık bir gurup oluşturduk. Toplantıya katılanları Sebo yazar.
Dikkatimi çeken, içeri giren arkadaşların elleri kolları bitkilerle dolu olduğu için, cafede bulunanların acaip bakışları oldu.
Masalarımızın üzeri kermes masalarına dönmüştü adeta.
Önce her üye kendini tanıttı, agaclar.net'e nasıl girdiğini anlattı.
Hemen hemen hepsi sitemizdeki gönüllü bilgi ve bitki paylaşımından duyduğu mutluluğu ve Türkçemize gösterdiğimiz özeni çok beğendiklerini dile getirdiler.
Daha sonra geleneksel kura çekimi ile menekşemiz arkadaşımız sagdil'e gitti.
Tohumlar, çelikler, fidelerin paylaşımı çok heyecanlı ve güzeldi. Ooooo bilseniz neler vardı neler. Hepimiz bayram ettik.
Zengin fide çeşitlerimize kurabiyeler, baklava ve çikolatalar da karışınca keyfimiz daha da arttı.
Güzel bir toplantı oldu, katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Not: Bu toplantıda geleceğin Bandırma-Balıkesir Bonsai Gurubunun da temeli atılıyor gibi geldi bana. Haydi hayırlısı olsun.
Kırk yılda bir, bir toplantıyı aramayı akıl ettim, telefonun ve "gece"'nin kurbanı oldum :)
Güzel bir toplantı olmuş :)
Cumhur Tonba
27-12-2009, 18:21
Arkadaşlar,
Ne zaman bir toplantı yapılacak olsa, sizi bilmem fakat, ben sizlerden daha çok yoruluyorum. Ohh. Hele şükür. Bu toplantıda mutlu bir şekilde bitti. Nerde olacak, gelenlerin sorunları halledildi mi? Herkes geldimi? Toplantı yerini buldularmı? Toplantı yeri ayarlanabildi mi? Bir sorun çıkar mı? Gözüme uyku girmiyor.
Harika bir gün. harika insanlar.... Ben bu siteyi neden daha önce kaşfetmemişim.
Hepinize sonsuz teşekkürler...Daha nice toplantılara...Sırada BONSAİ toplantısı var.....
Eminim çok güzel bir gün geçirmişsinizdir. Malesef bugün aranızda olamadım. Bu toplantıların devamı umarım gelir ve hepinizi yakından görebilme şansım olur...
Bende çayımı aldım ve hemen bilgisayarımın başına geçtim.
Tanışmak için sabırsızlandığım yeni arkadaşlarımla buluştuk güzel sohbetler ettik, yedik, içtik, bol tohumlu, fideli paylaşımlarda bulunduk, daha ne diyebilirim ki vaktin nasıl geçtiğini anlamadım bile. :) Sevgili Güler Hanımın da bahsettiği gibi cafedeki müşteriler saatlerce bizi izlediler. Hele hele paylaşımlarda bir görseydiniz… (ki fotoğrafları ancak yarın yükleyebileceğim çünkü transfer kablosu maalesef şirkette kalmış :( )
Sevgili Cumhur Tonba mesajımı gördüğünüz gibi kahkaha atamamamın 2. bir nedeni ise Sn. Lokosit’in aramızda olmayışıydı. Belki ondan içimde kaldı :D
Buradan, Sevgili Güler Hanım, Lilium, Sagdil, Ayferaksit, Köknar, Pınar, Sebahattin, amatör hobici, erdek, cemal.s, kasap.94, sındırgılı, A.sahin ve Osman45 çok ama çok teşekkür ederim.
Ne iyi ettiniz de geldiniz, sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. En kısa zamanda tekrar bir araya gelmek ümidiyle…
Yüzünde halen tatlı bir tebessüm olan, Zelish ;)
Cumhur Tonba
27-12-2009, 20:30
Sevgili Cumhur Tonba mesajımı gördüğünüz gibi kahkaha atamamamın 2. bir nedeni ise Sn. Lokosit’in aramızda olmayışıydı. Belki ondan içimde kaldı ;)
Sayın zelish. Dün gece İnternetin altını üstüne getirdim. Nerelere girdim çıktım bir görseniz şaşarsınız. Gooğle arama motorundam Ayfer Hanımın, Erdek'in, lokosit'in girdiği çıktığı yerler, arkadaşlarına, facebook'a belki 50 mesaj çektim. %66.66 katılım (Ulaşılamayanlardan) sağlanmış. İnsan hiç olmazsa hatır için yarım kahkaha atar.
Fakat güzel bir toplantı olduğu belli. Bizlerde memnun olduk. Zaten ben oradaydım. Ruhum sizlerleydi.
Selam ve sevgiler.
sındırgılı
27-12-2009, 21:09
Feribotta gelirken 2 saat boyunca uyudum.Sevgili Cemal arkadasima bile telefonla ulasarak,vedalastim.Bandirmanin havasi ya da Toplantinin samimi bir hava icinde gecmesi bizi, daha dogrusu beni iyice yormus. Tesekkurler Sebo!! Daha nice toplantilarda saglikla bulusmak uzere,her sey gonlunuzce olsun...
:D:D:D (kahkaha atıyorum işte)
Sevgili Cumhur Bey keşke sizde gelebilseydiniz,
Bu arada sayın beyler gözümüzden kaçmadı kısa koşu tavla maceranızdan da bahsedin. Kim aldı tavlayı kotuğun altına :)))))))
Cumhur Tonba
27-12-2009, 21:19
Sayın zelish. Avatarınızda gülen yüzünüz gözüküyor. Ayrıca kahkaha atan 3 simgeyi de gördük. Kahkahanı kabul ettik.
Doğrusu ben de çok merak ediyorum. Koltuğunun altına kim aldı.
Sebahattin Sargın
27-12-2009, 21:25
Bir toplantı daha geldi ve geçti, tabi ben yer değiştirme sorunu yüzünden panik halindeydim. Sevgili Erdek ve Ayfer Hanım toplantıya gelince derin bir oh çektim :)
Ama Sevgili Lokosit gelmedi, umarım kızı kendisine ulaşmıştır...
Gelelim detaylara.....
Toplantıya gelenler;
1- Sebahattin Sargın
2- Amatör Hobici
3- Güler
4- Lilium
5- Sagdil
6- kasap.94
7- Ayfer Akşit ve ailesi
8- Erdek
9-A.Şahin
10-Zelish ve ailesi
11- Sındırgılı
12- Osman 45
13-Cemal.S
14-Pınarr
15-köknar
Öncelikle gelen bütün arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim, katılımın bu kadar çok olması beni çok sevindirdi.
Tohumlar, soğanlar ve sardunya çelikleri için Sevgili Kasap.94'e...
Tohumlar, fare kulakları, kaymak ağacı meyvesi, pastalar ve çekiliş hediyesi için Güler Hanıma....
Enfes baklava için Sevgili Lilium'a....
Sakız çiçeği çelikleri ve son anda imdadımıza yetişen küçük tohum poşetleri için Amatör Hobiciye...
Pepino çelikleri için A.Şahin'e çok teşekkür ediyoruz. Eğer unuttuğum biri varsa lütfen hatırlatınız ve beni affediniz....
Sabah 10.30 sıralarında yakamoz kafeye gittiğim de Sevgili Sındırgılı ve Cemal S. gelmişti. Onları görünce yıllardır görmediğim dostlarımı görmüş gibi sevindim.
Sonra yavaş yavaş üyelerimiz gelmeye başladılar, çok hoş sohbetler edildi. Güler Hanıma site hakkında sorular soruldu, kendisinden site hakkında bilgiler alındı. Üyelerimize site kuralları hakkında uyarılarda bulunup bilgiler verildi...
Sevgili Erdek bonsai konusunda bize çok cesaret verdi ;) Bandırmada sayısı az olsada ileri ki günlerde bir klubü kurabiliriz...
Saat 10.30'da başlayan toplantımız saat 16.30 sıraların da bitti.
Siz bilmiyorsunuz sonra Sevgili Lilium, Cemal S., Sındırgılı, Köknar ve ben o kafeden başka kafeye geçtik. Çok çekişmeli bir tavla maçı oldu ustalar arasında, zevkle izledik. Sonuç mu dediniz? Onu ustalar gelince söyler ;)
Tohumları ve soğanları paylaşırken kafede ki insanları görücektiniz, bu deliler ne yapıyor demişlerdir. Sanki bir sergi açılmış ve üyeler paylaşımda bulunuyor. Çok güzel bir gündü kısadan hisse...
Bandırmalı üyelerimiz aynı şekilde katılım sözü verirseniz arayı fazla soğutmayız merak etmeyiniz :)
Sevgili Kasap.94'ün o güzel bahçesinin fotoğraflarına bakıldı, bahara doğru kendilerini rahatsız edeceğimiz söylendi ;)
Tekrardan toplantıya gelen üyelere çok ama çok teşekkür ediyorum.
Sizleri çok seviyorum değerli ailem...
Sürç-ü lisan ettiysek affola...
Sevgiler ;)
Çok güzel arkadaşlar her nekadar katılamadıysamda ordaymış gibi hissettim kendim bir an
İşallah birgün banada nasip olur toplantılara katılma siz deyerli arkadaşlarla sohbet etmek.
Sevgili Sebahattin yer, zaman, tarih hiç önemli değil müsait olduktan sonra ben ve ailem her zaman hazırız. :)
Ustalardan hala ses çıkmadı bende çok merak ettim doğrusu. Kim kazandı ?
Sebahattin Sargın
27-12-2009, 22:22
Basın açıklamasını Cemal Bey ve Sevgili Lilium yapacaklar, ilgililere duyurulur =))
Sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum. Bir dahaki sefere daha uzun kalmayı diliyorum aranızda...
Kırk yılda bir, bir toplantıyı aramayı akıl ettim, telefonun ve "gece"'nin kurbanı oldum :)
Güzel bir toplantı olmuş :)
Bu konudan kimse bahsetmemiş.:)
Ne oldu ki?
amatör hobici
27-12-2009, 22:49
Sevgili arkadaşlar, sizleri tanıdığım için kendimi çok şanslı hisediyorum. Ne güzel yeni kardeşlerim ve ablalarım,ağabeylerim oldu. Herkese sonsuz selamlar....
Merhabalar!
Bu gün gerçekten güzel ve özel bir pazardı. Harika bir gün geçirdik hep beraber. Her ne kadar çevredekiler bunlarda kim dercesine seyretselerde olup biteni yayılan pozitif enerji karşısında onlarda kahkaha atmasalarda tebessümleri ile bize katıldılar. Delidolu mutlu ve gelecek için umutlu bir gün yaşadık kısacası. Siteye yeni üye olan arkadaşlarımızın heyecanı hepimize yettide arttı bile sağ olsunlar. Herkes karınca kararınca kolilerle poşetlerle ellerinde ne var ne yok almış gelmişti. Tatlılar pastalarda cabası getirenlerin ellerine sağlık keselerine bereket. Kim kimdir çekiliş ve çelik tohum paylaşımı derken birde baktık akşam olmuş. Paylaşmanın hazını yaşamak kadar bu paylaşımlarla aslında göçmen kuşlar gibi bitkilerin yayılmasını sağladığımızı düşünmekte çok güzeldi benim için.
Toplantıyı düzenleyen arkadaşımız SEBOYA bizlerin bir araya gelmesine vesile olan site yönetimine ve uzaktanda olsa bizlere mesajları ile destek veren tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.
Tavlanın sonucuna gelince sevgili LİLİYUM beklediğimden ustaymış. Kardeş kaldık rızamızla sanırım gerisini kendileri paylaşacaktır bizimle.
Saygılar.
Bu güzel geçen gün için bütün katılanlara çok teşekkür ederim.
Söze nereden başlayacağımı bilemiyorum,
Arkadaşlarım çok güzel geçen toplantıyı o kadar güzel anlatmışlar ki, bana bir şey bırakmamışlar, nereden ve ya kimden başlayayım ki.
Yazı tura attım, önce kötüler sonra iyiler.
Bu toplantıya yanlış bir yazımla sebep olan kasap94 ile başlayan, sevgili kardeşim sebaattin sargın'ın organizesi ile başlayan bu toplantı bana büyük heyacan verdi, kambersiz düğün olurmu misali ve ya ben katılmayacağım da kim katılacak deyip katılma kararı aldım. Ve katıldım.
Güzel bir tanışma ve çok güzel bitki paylaşımı yapıldı. Dikkatimi çeken bir nokta, biraz yalnız kaldık gibi, sanki yönetimden habersiz gibi yapılan bir toplantı imajı bıraktı bende, ki bu mümkün değil.
Peki o halde bu mümkün değilse, neden Güler ablanın dışında diğer yöneticilerimiz de bu gibi toplantılara direkt olarak katılamasalar da, hiç değil
ise bir telefon edip (Sevgili malina hariç onun bir girişimi olmuş)katılmaları oradaki bağı daha da güçlendirmez mi?
Sizleri özel davetiye ile mi çağırmamız mı gerekiyordu? Ya da Sebaattin kardeşimin ve ya bizlerin bir hatası bir yanlışı mı vardı? Varsa ki ben kendi adıma çok özür diliyorum.
Gelelim iyilere.
Çok güzel tanışma, çok güzel paylaşım, hepsinden güzeli çok güzel dostluk ve arkadaşlar tanıdığım için önce ağaçlar net'e, sonra hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.
1- Sebahattin Sargın: herkes tarafından sevilen genç dinamik hiperaktif içi doğa sevgisi ile dolu, iyi organizasyon komite başkanı.
2- Amatör Hobici: Seni tanımak güzeldi , için doğa sevgisi ile dolu, senin gibiler var oldukca hayat ve gelecek daim olacaktır.
3- Güler: Sizi Anlatmaya benim ne kelimelerim ne de beyin hücrelerim yeter, iyi ki sizleri tanımışım. (Sizleri derken başta oğuz abiyi ha, sona sen) :p
4-Sagdil: Çok sempatik, sıcak, hanımefendi, ağaçlar net'e yakışır bitki delisi olmaya aday adayı. Çekilişte de menekşenin kendisine çıkması o kadar güzel oldu ki, hani derler ya tam da yerini buldu, gerçekten yerini buldu, o mor çiçek mor renge o kadar yakıştı ki anlatamam.
5- kasap.94: Çok sevindim sizler gibi bir hemşerim olduğuna tam da ağaçlar net'e Yakışır bir bitki delisi, benim gibi (pc.de) acemi ama bu aşkla bizleri geçeceğine inanıyorum.
6- Ayfer Akşit: Sıcaklığınız samimiyetiniz içtenliğiniz çok doyurucu idi, iyi ki katıldınız, iyi ki ağaçlar net'e siniz, sizler gibi bayanlarımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez.
7- Erdek: Tanıştığıma çok memnun olduğum bir arkadaşımız, içten samimi sıcak bir o kadar dost ve arkadaş canlısı.
8-A.Şahin: Her ne kadar toplantıya olan ciddiyeti bu toplantı da biraz zayıf kalsada ben onun geçerli mazereti olduğunu biliyorum, sevgili kardeşim bunu hissettirdi de, onu anlıyor onu seviyorum.
9-Zelish: Anlatmaya gerek yok, sıcaklığı, dostluğu, sevecenliği ile bulunduğu ortama o güzel sempatisi ile uyuyor zaten. (Buna kalben katıldığını görebiliyorum)
10- Sındırgılı: Sizleri tanıdığıma çok sevindim, İstanbuldan gelip toplantımıza katılman bizleri onuruze etti, her ne kadar ev sahipliği yapamasak da mahcubiyetimizi maruz görünüz, inanın sizleri tanıdığıma çok sevindim.
11- Osman 45: Sanırım hepimizin büyüğü idi ondan öğreneceğimiz daha çok şeyler var diye düşünüyorum, nede olsa tecrübe farklı bir şey, tanıdığıma çok sevindim.
12-Cemal.S: Az çok olsa da yazışmalarımızdan tanıdığım, lep dediğimde leplebi diyeceğimi, bilen, aynı firekanslarda olan çok sevdiğim bir arkadaşımı yakınen tanıdığıma çok memnun oldum, inanın gelmene belki de en çok ben sevindim, her ne kadar sürçülisan, kusur ettiysek af ola, (sizi yenip göndermek hiç içimden gelmedi):p
13-Pınarr: Yeni üyemiz, çok güzel, çok kibar, çok nazik, çok hanım, ağaçlar net'e yakışır sempatik bir kişilik, seni tanıdığım için sevinçliyim. Bir ara hani kadirizim de olduğu gibi Pınarrrrrr diye bağırasım geldi.:p Yapamadım bu deli diye orayı terk edeceğinden koktum.:p
14-köknar: Genç bir avukat arkadaşımız. Bir insan bu kadar her yönü ile güzel olur, ilk tanıştığı kişiye bu kadar sıcak olur mu ya, siz ne kadar güzel bir kişilik sahibisiniz, sizleri yetiştiren anneyi babayı ellerinden öpüyorum. Daha da bir şey demiyorum Gönen'e gelir de bir çayımı içmezseniz, bonsaileriniz kurusun.:p
Haaaa tavlayımı merak ediyorsunuz, biz onu sansar zekası ile çözdük, bir daha ki toplantıya kadar merek edin.:p
Sevgili Lilium,
Güzel sözlerin beni onure etti. Çok naziksin.
Sende mutlaka tanışılması gereken abilerimizden birisin. (buradan site sakinlerine duyurulur.) ;)
Yok yok merak etmeyin foto zelish eminim ki fotoğafları bir elemeden geçirip öyle yükler, güzel olmayanları yüklemez.
Evet fotoğrafları en kısa zamanda yükleyeceğim.
Sevgili Osman bey, photoshop bu zamana kadar hiç kullanmadım, bilmiyorum. :( bu konuda lütfen beni hoş görün. Şundan emin olun ki yakanızın durumu, sizin karizmanızın yanında belli bile olmuyor. ;)
Not : Dün Sebahattin fotoğrafları galeriye yükleyebileceğim bir link oluşturulacağından bahsetti. Açıldı mı yoksa ben mi göremedim? Yardım lütfen.
amatör hobici
28-12-2009, 10:34
Sn Lokosit, Bu toplantı da gözlerimiz seni çok aradı. Yanlız varlığını aramızda hissettik..Adın çok anıldı. Selamlar...
12-Cemal.S: ...(sizi yenip göndermek hiç içimden gelmedi):p
Haaaa tavlayımı merak ediyorsunuz, biz onu sansar zekası ile çözdük, bir daha ki toplantıya kadar merek edin.:p
Nazik sözleriniz ve konukseverliğiniz için teşekkür ederim. Önemli olanın yenmek yenilmek olmadığının farkındayız ikimizde. Ancak bir dahaki sefere sizi elimden ne sansarın zekası ne de tilkinin kurnazlığı kurtarabilir. Oğuz bey kaçar kurtulur ancak siz ne yaparsınız merak ediyorum.
KARDEŞ KALMAK her zaman işe yarar sağ olun.
Saygılar.
Sebahattin Sargın
28-12-2009, 10:38
Osman Bey yakanızda ki bozukluk son anda oluşmuştur siz merak etmeyin :)
Zelis Hanım yönetimden rica ettim, başlık açılınca bu sayfaya link vereceklerdir...
Güzel sözleriniz için ve pazar günü evde yatmak varken toplantımıza katıldığınız için ben teşekkür ederim ....
Sevgiler ;)
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim Sevgili Lilium çok naziksiniz, onore ediyorsunuz. İçinde bulunduğum atmosfere ayak uydurmaya çalıştım hepsi bu... Herkes o kadar güler yüzlüydü ki... Her birinizi tanımış olmaktan çok mutluyum.
Sevgili Lilium.
Sıcak , sevgi dolu sözleriniz için teşekkürler. Kıymetli dostların hediyesi mor menekşe diğerlerinin yanına başköşeye yerleşti.
Saygılar...
Galeri:
Balıkesir Toplantısı (27 Aralık 2009) (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=738&userid=)
Fotoğraflar galeride arkadaşlar. Hepsini yükledim, iyi seyirler.
:) Bence de çok güzel bir gündü. Çok yeni üye olmama rağmen sizleri tanımak, güzel paylaşımlarda bulunmak bana keyif verdi. Bu paylaşım sitesine üye olduğum için şanslı olduğumu hissediyorum. Bu arada sevgili Lilium yorumların için çok teşekkür ederim.
Herkes süper görünüyor, doğa sevgisi olan insanlar yüzünden belli oluyor. Herkes ak pak güler yüzlü :) İnşallah yakından tanıma imkanım olur.
ayferaksit
28-12-2009, 14:23
6 yaşındaki oğluma toplantıyı BİTKİ BULUŞMA NOKTASI diye anlatmıştım.
Fotoğraflara bakınca dünkü topalantıyı yeniden yaşadım. Herkese çok teşekkür ederim. Sadece fide ve tohumlarını değil sıcacık ,samimi gülümsemelerini de unutamayacağım. Oğlumun çekiştirmelerinden "hadi gidelim artık" diye 3 saat kalabildim, aklım sizlerde kaldı. Kendime bakınca sanki kıtlıktan çıkmış gibi tüm tohumlara,fidelere nasıl saldırdım inanamıyorum. Çok teşekkürler herkese. O kadar çok istemiştim ki pepino yetiştirmeyi bol bol geldi . Pepino çelliklerine fazla talip olmayınca yarısından çoğu benim oldu hemen balkonumda ve salonumda yerlerini aldılar. pepino fidem tutmayınca çok üzülmüştüm inşallah tutarlar. Karanfil, şakayık, fare kulağı,domates,biber,aleo vera, sardunya,ceylan sardunya, japon feneri, akşam sefası,lilium,susak,süs kabağı,süs narı,süs patlıcanı.... daha neler neler.. Yeni bir toplantıda en kısa zamanda görüşmek dileğiyle sevgiler, saygılar
Toplantıyı düzenleyen kardeşimiz Sebo'ya, hele hele bu toplantıya katılmak için uzak çok yollardan gelen katılımcılara, tohumlarını fidanlarını bizlerle paylaşan ağaç ve çiçek dostlarına kucak dolusu sevgiler...
Selahattibey. ben ne yazık ki aranıza 28.12.20096 tarihinde üye olma şansızlığını yakaladım. Bandırma Levent mah.ikamet etmekteyim. yeni toplantınız ne zaman olacak aranızda olmaktan kıvanç duyacağım.
Sebahattin Sargın
29-12-2009, 12:08
Aramıza hoşgeldiniz Sn. Str3951 ;)
Bu gidişle ben önümüzde ki hafta sonu bir sohbet toplantısı daha düzenleyeceğim herhalde =)
O toplantıda Str3951 kullanıcı adı yerine, daha söylenebilir bir isim bulursunuz belki :)
http://agaclar.net/forum/showthread.php?p=558605#post558605
Duyurulur :)
amatör hobici
08-01-2010, 20:29
Arkadaşlar bu toplantının amaçına ulaşmıştır.Baksanıza 8 sayfa mesaj oldu. Bütün katılımcılara teşekkür ediyoruz...
ben aranıza yeni katıldım bu kadar insanı bir arada tanıma fırsatını kaçırdığım için kendimi ne kadar kızdığımı anlatamam yeni toplantınızda insallah aranızdayım.eveet yeni organizasyon ne zaman yapıyor.birde formda geçmişi okurken manyas toplantısından bahsedildiğini duydum.kim ne zaman yapıyor.lütfen haber verin
Doğal Doğa
19-01-2010, 08:34
Ah Sebo ah şu toplantıyı biz Bandırma ya geldiğimizde yapsanda biz de şu güzel havayı tekrar soluyabilsek.:) Takılıyorum Sebo cum. Sizlerin oradaki güzel paylaşımlarınızı gördükçe biz burada mutlu oluyoruz. Nİce toplantılarda görüşmek dileğiyle.
Yanlız Cemal Abi İle Sayın Lillium un katılacağı toplantılara beni çağırmayın. Bulunduğum yerde benden daha yakışıklı daha karizmatik insanların bulunmasına tahammül edemiyorum...:) (Hoşgörünüze sığınarak)
amatör hobici
19-01-2010, 17:34
Sayın amatör hobici,
Kafe 10 a geliniz. Balıktan söz ediyoruz.;) İlgileneceğinizi sanıyorum.:)
Selam, sevgi ve saygılarımla.
Sohbeti kaçırdığıma ne kadar üzüldüm bilemezsiniz. İnşallah başka zaman buluşuruz. Haydi rast gelsin.
amatör hobici
19-01-2010, 17:36
Sn. Gambet aramıza hoş geldin.
http://edremit.burhaniyehaber.com/news_detail.php?id=2948
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.