View Full Version : Barçman / Balkon
Sevgili ağaçlar net üyeleri
Eşim ve ben tabiata ve bitkilere çok düşkünüz Bahçemizle elimizden geldiği kadar ilgilenmeğe çalışıyoruz
Ağaçlar netle tanıştıktan sonra hayatımızda bitkilerle ilgili çok şey değiştiğini söyleyebilirim İkimizdede kaktüs ve sukulentlere karşı büyük bir merak başladı
Sürekli yeni cinsler bulmaya uğraşıyoruz Korkarım yakında balkonumuzda oturacak yer bulmakta zorlanacağız
Bu sene pergule yaptırdığımız ve düzenleme çalışmalarında olduğumuz balkonumuzun fotolarını sizlerle paylaşmak istedim Önerileriniz olursa çok sevinir ve değerlendiririm
Ayrıca sepetteki bitkinin bakımı hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim
Bunlarda çektiğim son fotolar
Balkonunuzu ve bahçenizi çok beğendim. Tabi bahçeye bu kadar yakın olması benim beğenmem de sebeblerden biri. Salıncak da olursa tam benlik.
İlk resimdeki çizgili telgraf çiçeği beğendiğim çiçeklerden, çizgili olanlardan pek bulunmuyor.
Ayrıca dikiş makinası fikri de çok güzel olmuş, atanlara ithafen bakın ne güzel fikir diyeyim..
Ağaçlar net'e üye olalı bende iyice çiçek hastası oldum.
Doyumsuz çay, kahve molalrı dilerim. Yeni resimlerinizi merakla bekleyeceğiz.
bahtiyar02
25-11-2009, 10:22
Sevgili Barçman; Balkonunuz ve bitkileriniz çok güzel.Özellikle kaktüsleriniz. Sera raflarında daha dikkat çekici olmuş.Ellerinize sağlık.
saygılar
Öncelikle güzel sözleriniz vedilekleriniz için çok teşekkürler
Ne yazıkki büyük salıncak koymak için yerimiz yok Ama bu salıncak işinizi görecekse sizi balkonumuzda ağırlamaktan büyük bir zevk alırız
Dikiş makinası ayağını yıllar önce bit pazarından almıştık
Balkonu düzenleye başlayınca onu güzelce boyadım Bayağı işimize yarıyor doğrusu
Sevgiler
sevgili bahtiyaro2 Çok teşekkürler
ilkbaharda bütün kaktüslerin saksılarını değiştireceğim
sanırım o zaman daha düzenli gözükecek Saygılar bizden
Sanırım salıncağın fotosunu koymayı unutmuşum
İrem Erdinç
25-11-2009, 11:03
Sn. Barçman;
Bahçeniz de, balkonunuz da, çiçekleriniz de, kaktüsleriniz de çok güzel. Özellikle dikiş makinesini kullanımınızı ve onun ayağına oturtulmuş kurbağayı, telgraf çiçeğini, onun saksısını vel-hasılı kelam saymakla bitiremeyeceğim anlaşılan ;) hepsini çok beğendim. Eşinizin ve sizin elinize sağlık.
nurcanaybay
25-11-2009, 11:51
Çok düzenli ve güzel olmuş ,ellerinize sağlık.Bahçe de size ait değil mi ?
Çok teşekkürler Sn. İrem Erdinç beğendiğinize sevindim
Buralara yolunuz düşerse sizi balkonumuzda çay içmeğe bekleriz
Çok teşekkürler nurcanaybar
Evet bahçede bize ait
bahtiyar02
25-11-2009, 15:14
Balkonun keyfi arttı;) Çok güzel uymuş.
saygılar
querelle
25-11-2009, 16:07
Evet benim bir önerim var; bahçenizi, balkonuzu hatta evinizi bana devretmeniz öneriyorum :)
Çok güzel olmuş, güle güle oturun. Umarım yakında Amazon ormanı gibi olur orası...
günebakan
25-11-2009, 16:28
Sevgili Barçman balkonun çok güzel ve keyifli özellikle salıncağın süper:)
Evet benim bir önerim var; bahçenizi, balkonuzu hatta evinizi bana devretmeniz öneriyorum :)
Çok güzel olmuş, güle güle oturun. Umarım yakında Amazon ormanı gibi olur orası...
Hihihi güzel bir öneri
Korkarım yakında bitkilerden bize oturacak yer kalmayacak
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
Sevgili Barçman balkonun çok güzel ve keyifli özellikle salıncağın süper:)
Çok teşekkürler Sevgili günebakan sevgiler
serdarulusoy
26-11-2009, 08:17
sayın barçman balkon ve bahçenız iç içe çok hoş görünüyor tebriklerr ..
teşekkürler çok naziksiniz Sevgili serdarulusoy
Satı Uğurtan
28-11-2009, 12:37
Sevgili Barçman kaktüslerinize bayıldım, çok güzeller.
Balkonunuz da bahçeniz gibi çok güzel emeklerinize sağlık. İyi bayramlar:)
Çok teşekkürler Sn Satı Uğurtan ve sevim K sizede iyi bayramlar sevgilerimle
Sevgi Durul
30-11-2009, 09:46
Sevgili Barçman, aynen bahçeniz gibi balkonunuz da çok güzel. Zevkinizi yansıtıyor. Elinize sağlık.
Sevgili Barçman, aynen bahçeniz gibi balkonunuz da çok güzel. Zevkinizi yansıtıyor. Elinize sağlık.
Çok teşekkür ederim
Sizlerden gelen övgüler beni motive ediyor
Bitkilerime daha fazla zaman ayırıyorum Bu anlamda hepinize minnettarım
Çok seviyorum bu siteyi ve birbirinden değerli üyelerini
Değmeyin kahve keyfime artık. :)
Değmeyin kahve keyfime artık. :)
Mutlaka bekliyorum
Sayın Barçman!
HArika bir balkonunuz var insanın ömrü uzar sizin balkonda. Allah uzun saglıklı sıkıntı vermeden bir ömür nasip etsin.
Sayın barç man salıncaginiz cok enterasen geldi nerden temin ettiniz acaba ogrenebilirmiyim?
Ayrıca birkac farklı yonden resimlerini cekmeniz mumkun mu belki kendimiz bile ornek alip yapabiliriz tabi sakıncası yoksa
hayırlı gunler saygılar
Çok teşekkürler Sn triple
Salıncağımızı Tekzenden aldık Son zamanlarda almış olduğumuz diğer şeyler gibi çin işi
Aslında banada kolayca yapılacak birşey gibi geldi
Yarın sizin için her yönden Çekimlerini yapıp koyacağım ****** hiçbir sakıncası yok
Aksine siz yaparsınız çok daha kıymetli olur benim için sevgiler
Sevgili Barçman;
O kadar hoş ve güzel bahçeniz ve balkonunuz var ki, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla uzun yıllar içinde oturmanızı dilerim. Sevgiler....
Mutlaka bekliyorum
Teşekkürler, çok iyi niyetlisiniz.
Yapım gereği kahve içecek ya da oturup etrafı uzun uzun seyredecek vakit bulamazdık. Hemen sarkaç bir makreme yapayım, bir iki saksı boyama işine girelim veya saksılara bir iki süs (kuşlar, mısırdan korkuluklar.. ) yapalım diyerek sizi de rahat bırakmazdım.:)
Nejla K.
03-12-2009, 13:14
Sayın Barçman, hemşehrim, bakımlı ve uzun yıllık emeğinizi gördüğüm bahçenizden sonra balkonunuza da hayran kaldım. Huzurla, uzun yıllar keyfini sürmenizi dilerim. Gönlünüzün güzelliğini bitkilerinize ne güzel yansıtmışsınız... Sevgiler...
Teşekkürler, çok iyi niyetlisiniz.
Yapım gereği kahve içecek ya da oturup etrafı uzun uzun seyredecek vakit bulamazdık. Hemen sarkaç bir makreme yapayım, bir iki saksı boyama işine girelim veya saksılara bir iki süs (kuşlar, mısırdan korkuluklar.. ) yapalım diyerek sizi de rahat bırakmazdım.:)
Demekki aynı yapıdayız Sevgili turko g Ne güzel birlikte çalışırız
Teklifim tüm içtenliğimle herzaman geçerli
Sevgili Barçman;
O kadar hoş ve güzel bahçeniz ve balkonunuz var ki, sevdiklerinizle birlikte sağlık ve mutlulukla uzun yıllar içinde oturmanızı dilerim. Sevgiler....
Çok teşekkürler güzel görüşleriniz sevgiler
Sayın Barçman, hemşehrim, bakımlı ve uzun yıllık emeğinizi gördüğüm bahçenizden sonra balkonunuza da hayran kaldım. Huzurla, uzun yıllar keyfini sürmenizi dilerim. Gönlünüzün güzelliğini bitkilerinize ne güzel yansıtmışsınız... Sevgiler...
Çok teşekkürler beni utandırdınız Sizide bahçeme ve balkonuma beklerim
Bu fotolar Sevgili triple için
Cumhur Tonba
13-12-2009, 22:55
sayın Barçman,
Biraz evvel sitede gezinirken sizin yeni konu açamadığınızı, sonra meselenin hallolduğunu ve Uzaytek'e teşekkür mesajlarınızı okudum.
Yeni konu açmak için sabırsızlanmakta haklıymışsınız. Çok güzel fotoğraflar. Güzel bir balkon. Daha da güzel olacağına eminim. Kolay gelsin.
Çok teşekkürler Sn Cumhur Tonba
Başta sitenin işleyişiyle ilgili sorunlar yaşadım. Ama sağolsun arkadaşların yardımları sayesinde kısa sürede alıştım
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.