Bağlan

View Full Version : Gülşen-Zeytin

Gülşen
06-08-2009, 19:31
Merhaba, bir suredir guzel bir zeytin agaci ariyordum. Sonunda buldum ;) Kisa bir govdeye sahip, yaklasik 30 cm. Guzel bir supurge tarzi olacak diye dusunuyorum. Yardim ve onerilerinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.

bonsaisan
06-08-2009, 23:14
Güzel bir fidan başlanğıç için ideal bundan sonra uygun ortamda uygun bir bakım ile güzel bir form almasını sağlamak kalıyor.

Güngör Salman
07-08-2009, 00:16
Sevgili Gülşen fotoğrafları ters mi yüklemişşiniz yoksa benmi yalnış gördüm.

Gülşen
07-08-2009, 00:29
Siz yanlis gormediniz Sn. Gungor Salman, fotograflar bende duz iken, siteye yatay yuklendiler. Simdi duzelttim :o

leylim83
27-08-2009, 18:34
çok güzel bir fidan :) ben de zeytin çok istiyorum, izmir bornovada zeytincilik araştırma enstitüsü var oraya gitmeyi düşünüyorum.. tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa memnun olurum fidan almak için.. şimdiden çok teşekkürler :)

Gülşen
02-09-2009, 15:47
Sevgili leylim83; ne yazik ki Izmir de bulunan seralari, fidanliklari bilmiyorum. Ama eminim, Izmir de yasayan arkadaslarimiz sizi yonlendireceklerdir. Umarim istediginiz gibi bir zeytin agaci bulursunuz. Sevgiler...

Remzi Sarıoğlu
02-09-2009, 19:12
Ağaçınızın resimleri görünce heyecanlandım. Profilize baktım İngiltere'de bulunuyormuşsunuz. Eğer Türkiye'de olsaydınız hemen size ihtiyacınız kadar leonardit yollayacaktım. Böylece fidanınız daha hızlı büyüyecek ve daha sağlıklı olabilecekti. Türkiye'ye gelirseniz size bir miktar leonardit vermek isterim. Saygılar

Gülşen
04-09-2009, 16:18
Cok tesekkur ederim Remzi Bey, sizin leonardit ile ilgili yaptiginiz yazismalari okudum, biraz olsun bilgilendim. Leonardit burada bulubilir miyim bilmiyorum. Baska sivi besinlerle desteklemeye calisiyorum zeytin agacini.