View Full Version : trida / kaktüs-sukkulent Aranjmanı-2
Bu da yavrusu :)
Ama çok geç kaldım sanırım, hiç yorum gelmiyor :(
95843
95844
95845
çok hoş olmuş midye kabuğunda bir tane daha arajman vardı onada bayılmıştım ellerine sağlık
süper görünüyor ellerinize sağlık..
Zevkli bir aranjman ,
bence daha erken , daha geç saatlerde site ziyaretçi sayısı artınca yorumlar da gelir :)
Sevgili trida,
Kırmızı yapraklı olan sukulent mi bilemedim ama, çok güzel bir tasarım olmuş.
Çok çok beğendim eline sağlık,iyiyi herkes görür, sen yılmadan devam et.
sevgiler..
Sırf sukulent kullansaydınız keşke. Kırmızı yapraklı bitki sukulent değil. Yine de midye kabuğu içinde çok hoş gözüküyorlar. Ellerinize sağlık.
hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar,
Kırmızı yapraklı olan sukulent mi bilemedim ama,..
Acemiliğime ve heyecanıma verin lütfen, haklısınız sukkulent değil:o
KARADENİZ37
31-07-2009, 22:02
Trida ben 2. tasarımıona bayıldım.Çünkü deniz kabuklarını çok severim.Hele de böyle kocaman olursa ve içinde birbirinden güzel çiçekler varsa.
teşekkürler karadeniz37
hemşehriyiz bu arada...
Haftasonu siteye uğrayan çok olmuyor gördüğüm kadarıyla, hafta içi daha çok bakan olur:) Çok güzel görünüyor ama kırmızı yapraklı bitkiniz fittonia ile sukkulentlerin su isteği farklı sanırım. Birlikte yaşamaları zor olabilir..
Bu yarışmada gözlerimiz ve gönüllerimiz bayram etti inanın;)
Her iki arajmanı da gerçekten çok beğendim, elleriniz dert görmesin Sevgili Trida...
Sevgili Nariel çok haklısın, zaten fittoniaları ayırdım içlerinden, ilk heyecanla düşünmeden aranjmana katmıştım ama yorumlardan sonra farkına vardım.
Sevgili ide,
beğenmenize çok sevindim, gözlerinin içine bakıyorum tomurcukları açsın diye.
İnşallah fotoğraflayabilirsem eklerim foruma.
Deniz salyangozunda benim de bir tane crassulam var yaşatmaya çalışıyorum. ama sizinki kadar büyük ve güzel değil. Ama keşke fittonia kullanmasaymışsınız.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.