View Full Version : selenn / Kaktüs-Sukkulent Aranjmanı - 3
Aranjmanda kullandığım türler;
Hoya kerrii
Haworthia viscosa
Senecio articulatus
Adenium
Echeveria pulvinata
Echeveria sp.
Graptosedum
Crassula Morgan's Beauty
Haworthia cymbiformis
Echeveria runyoni 'Topsy Turvy'
Echeveria sp.
Senecio rowleyanus
Orostachys spinosa
Corpuscularia lehmannii
95111
95112
95113
95115
95114
Bence !
Fon olarak düz bir zemin kullanmanız, Yaptığınız kompozisyonu fonda başka görüntülerle desteklemek gereği duymamanız emeğinize olan güveninizden kaynaklanıyor.İşte bu dedim.Tebrikler.
Her üçüde çok güzel,ikinci kompozisyon fevkalade güzel.Ruh inceliğinizi sergilemişsiniz.Denecek tek şey. Ellerinize emeğinize sağlık
Sevgili Bağdadi çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için.
Evet evet, kesinlikle bazı bitkiler beraber yerleşime çok yakışıyorlar:) Ellerinize sağlık..
Sevgili selenn, çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize, yüreğinize sağlık. Kalp şeklinde olan çok şirin. Onun ismi nedir?
Teşekkürler. Sayın lale76 kalp şeklinde olan Hoya kerrii.
Cumhur Tonba
27-07-2009, 22:09
Selenn,
Güler Abla'da bu işe merak sararsa görürsün sen. Zaten işleri başından aşkın. Silivriye kaçmış.
Cumhur Bey malesef teyzemi bu bitkiler konusunda kandıramıyorum. Kaya bahçesinde birkaç Echeveria dışında pek merakı yok. Ama yine de sağolsun ne zaman bir sukkulent görse elinde saksı ile bana süpriz yapıyor:)
Sevgili selenn, ne kadar çok uğraştığını ben biliyorum. Ama değmiş, çok güzel bir aranjman meydana getirmişsin.
Ellerine sağlık.
Çok güzel görünüyor.. ;)
Ama 5 foto var ve 5'i de aynı.. 1 tanesi yeterliydi.. ;)
Elinize sağlık çok güzel görünüyorlar,
Sevgili Selen, 5 açıdan da muhteşem görünüyor.:)
Ellerine emeğine sağlık.
Çok güzel görünüyor.. ;)
Ama 5 foto var ve 5'i de aynı.. 1 tanesi yeterliydi.. ;)
Teşekkür ederim yorumunuz için. Yarışma kurallarında belirtildiği üzere 5 fotoğraf (biri üstten görünüm) ile katılım gerekiyordu. Bu nedenle bir tane yetersiz olur:)
Sayın tamaşa teşekkür ederim.
Sevgili Sevilay çok teşekkürler, beğenmenize sevindim (5 açıyı da:))
5 açı ?? :eek: Diğer fotolara da baktım..
Neyse, açı anlayışımız farklı sanırım.. ;)
Ortaya çıkan aranjmanda kullanılan bitkilerin sağlıklılığı, birbirine uyumu ve oluşturulan düzenlemenin estetik olup olmadığına karar verebilecek nitelikteyse fotoğraflar bu yeterli olur sanırım.
Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkürler sayın selis...
Çok güzeller. Bence zeminde toprak yerine toprak ya da çakıl çok daha hoş duracaktır. Elinize sağlık.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.