PDA

View Full Version : Dudi / Balkon

Sayfalar : 1 2 [3]

Dudi
22-09-2011, 16:47
Teşekkür ederim sevgili iremsıla :)

Uzaylı
02-10-2011, 09:52
Sevgili Dudi; Zıpçıktılar, hele beyaz leylak harika görünüyor. Beyaz leklağı ben de düşüneyim. Gerçekten çok zarifmiş.

Bu arada bebiş nasıl? İkiniz de çok iyisinizdir inşallah... Sayın livadi'nin dediği gibi zaman çok hızlı geçiyor. Hamile olan anne yavrusunu kucağına alabilmeyi, beylerin askerde gün sayması gibi sayar durur. Ama bir doğdu mu hayatını öylesine doldurduğundan, bazen koşuturma sırasında şöyle bir yavrusuna baktığında, ne kadar çabuk büyüyor der. Ne zaman bu kadar çok şeyi öğrendi diye zamanın hızına inanamaz.

Herşeyi dilediğin gibi güzel ve sindire sindire keyfini sağlıcakla çıkarmanı ve Allah, sizi nazarlardan sakındırsın dilerim...

Sevgiler...

Dudi
02-10-2011, 12:00
Teşekkür ederim sevgili uzaylı, ne diyeceğimi bilemedim bu kadar güzel dilek ve duygunun içerisinde :))) Bebişde bende çok iyiyiz maşallah :) Nedense hiç sabırsızlanmıyorum ben, tadını çıkara çıkara geçiriyorum zamanı :)

Dediğiniz gibi beyaz leylak çok zarif, ben uzun aramalar sonucunda burda forumdan bir arkadaş sayesinde sahip olmuştum. Leylağın ebruli rengide var ama henüz çiçeklerini göremedim iki-üç senedir. Bu beyaz şaşkın çıktı hem baharda hem de sonbaharda açtı :)) Sevgiler...

limoncu
02-10-2011, 17:30
Sayın Dudi, balkonunuz, bitkileriniz harika. Sizin bakımınız da çok iyi elbet. Ben balkonunuzun konumunu merak ediyorum. Özellikle kahve ağacınız ve portakalınız için sorum şu: balkonunuzun konumu nasıldır? İstanbul'da oturduğunuzu varsayarak ve marmara denizini (güney olarak) baz alarak nasıl tarif edersiniz?

mesela:

denizin kuzeyine bakıyor. rüzgar almıyor vb.

kahve ağacınıza nasıl bakıyorsunuz yaz ve kış olmak üzere?

teşekkür ederim. : )

cemo
02-10-2011, 18:00
Dudişim, sağlıklı haberlerini almak ne güzel. Seni ve bebeği şimdiden öpüyorum canım.

Dudi
03-10-2011, 08:42
Sayın Dudi, balkonunuz, bitkileriniz harika. Sizin bakımınız da çok iyi elbet. Ben balkonunuzun konumunu merak ediyorum. Özellikle kahve ağacınız ve portakalınız için sorum şu: balkonunuzun konumu nasıldır? İstanbul'da oturduğunuzu varsayarak ve marmara denizini (güney olarak) baz alarak nasıl tarif edersiniz?

mesela:

denizin kuzeyine bakıyor. rüzgar almıyor vb.

kahve ağacınıza nasıl bakıyorsunuz yaz ve kış olmak üzere?

teşekkür ederim. : )

Merhaba sevgili limoncu, balkonum bol bol güneş ve birazda rüzgar alıyor. Güneye bakan bir balkon, eviim de aynı şekilde; portakal ağacı balkonda duruyor. Kahve ağacımı balkona çıkarmıyorum. Kahve ağacı sürekli olarak salonda duruyor. Salonum sabahtan öğleden sonraya kadar güneş alıyor. Avantajım evimin ve balkonumun önünün açık olması, binalarla iç içe değilim.

Dudi
03-10-2011, 08:43
Dudişim, sağlıklı haberlerini almak ne güzel. Seni ve bebeği şimdiden öpüyorum canım.

Minik kızım ve ben de seni yanaklarından öperiz cemo ablacığım, seni seviyorum :)

Satı Uğurtan
03-10-2011, 10:51
Sevgili Dudi, balkonun çok güzel olmuş bitkiler göz dolduruyor, bebişimizin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz sevgiler:)

Dudi
03-10-2011, 13:24
Teşekkür ederim Satı ablacığım :)))

Selehattin 67
03-10-2011, 13:34
Dudi balkon harika olmuş hele sardunyalara bayıldım

Dudi
03-10-2011, 14:01
Teşekkürler sevgili Selahattin 67 :) Bu arada sardunyalar bana ait değiller, Orhan hocamın sardunyalarından :)

ciceksever70
03-10-2011, 16:02
Bebis gelmis mi diye bir Ben su anda bir elimde kizim forumda geziniyorum. Omuzumuzda uyuyor da yataga düsman bizim cüce. Cicekler halâ capcanli, cok güzel hepsi. Hamilelikte bitkilerle ugrasmak cok iyi geliyor. Sevgiler...

Dudi
03-10-2011, 16:11
Evet sevgili çiçeksever70 ne kadar ilgilenemesemde bazen iyi geliyor. Bu aralar çok bunalıyorum. Ev dar geliyor. Balkonda onlarla ilgilenmeye çalışıyorum. Tarla cadısı demek yatakta uyumayı sevmiyor. Sıcaklık istiyor demek annesi, alışır zamanla idare et azıcık :D Şimdi diyeceksin ki, benden yanamısın ondan yanamısın :D Sevgiler, güzel prensesini koklarım gıdısından :)

limoncu
03-10-2011, 22:53
Merhaba sevgili limoncu, balkonum bol bol güneş ve birazda rüzgar alıyor. Güneye bakan bir balkon, eviim de aynı şekilde; portakal ağacı balkonda duruyor. Kahve ağacımı balkona çıkarmıyorum. Kahve ağacı sürekli olarak salonda duruyor. Salonum sabahtan öğleden sonraya kadar güneş alıyor. Avantajım evimin ve balkonumun önünün açık olması, binalarla iç içe değilim.

Sayın Dudi teşekkür ederim. Umarım bitkileriniz her dem gelin gibi olur. Ama sonbahar kışta dinlensinler biraz. O zaman ev hanımı olsunlar. : )) Benim kahvem de umarım iyi olur.

aburcuburs
05-12-2011, 09:08
Dudi hanım, alacalı gülünüz aklıma vurdu:)) bir de beyaz leylağınız. :)))

nuray topcu
06-12-2011, 07:58
Sevgili Dudi,balkonunuzu baştan sona zevkle gezdim,küçük kız kardeşinizden tutunda ,beyaz,pembe,sarı zıpçıktılarınıza kadar herşeye hayran kaldım.sevgiler.

Dudi
06-12-2011, 10:08
Teşekkür ederim arkadaşlar :)

ciceksever70
06-12-2011, 11:21
Sevgili Dudi, hamilelik nasil geciyor? Umarim hersey yolundadir. Biz besinci aydayiz, gecen ay ancak günlük düzenimiz olustu. Iki uyku arasinda biraz is bile yapabiliyorum yarim yamalak da olsa. Ama kizim evin iktidarini elinde tutuyor, herkesin sevgilisi. Hayirlisiyla bebegini kucagina almani dilerim, simdi doya doya hamileligin tadini cikar. Bu günler bile insan hayatinda en özel en unutulmaz zamanlar. Sevgiler.

Dudi
06-12-2011, 11:54
Düzene girmesine sevindim sevgili çiçeksever70, tabiiki evin prensesi, tatlısı olacak o kadar naz :D Canım sıkılıyor aslında biraz, iş yapasım geliyor yapamıyorum. Çabuk yoruluyorum, eğilip yükseğe uzanma işleri işin içine girince durup birşey yapamıyorum. Bizim tarla cadısının hazırlıklarını tamamladım; rahatım o yüzden :) İki gün sonrada annem gelecek. Evde annem olunca eğilme-uzanma işlerini ona yaptıracağım hehehehe Anneler her zaman imdada yetişiyorlar :D Hareketli bir insan olduğumdan alışamadım bir türlü hamile yaşantısına :D Neyseki az kaldı, dört hafta sonra (erken geleceğim demezse bizim kız) kısıtlamaların bir kısmından kurtulacağım :) Bizdende size sevgi ve öpücükler :)

cemo
06-12-2011, 12:17
Kızımızı kucaklamaya az kalmış:) Sağlıkla o günü de göreceğiz inşallah annesi.
Sen hazırlıkları bitirmişsin. Şimdi ben hazırlığa başlıyacağım, kızım için tabii:))
Daha kayınvalide olmaya alışamamışken, anneanne olacağım kısmetse.

Dün Ardahan a indim ip aldım, bir patik öreyim diye, unutmuşum nasıl yapılırdı:))
Şimdi dönüp nette arıyacağım.

Bir ay daha sık dişini canım, az kalmış az. kızımıza ve sana sağlık diliyorum.

Dudi
06-12-2011, 13:33
Aaaaaa ne güzel yeni bir bebişimiz daha olacak :D Öperim ve tebrik ederim cemo ablacığım :)

fikreteren
17-12-2011, 18:29
Sayın dudi küpeleriniz güzeller.Ellerinize sağlık.

Dudi
17-12-2011, 22:23
Teşekkür ederim sevgili fikreteren :)

Dudi
17-12-2011, 22:29
- Annemin hediyesi sukulent (adını bilmiyorum)
- Echeviam
- Sümbül
- Frezyalar
- Kahve ağacım

günebakan
18-12-2011, 18:41
Maşallah maşallah harika görünüyorlar Dudi'ciğim:)

Dudi
19-12-2011, 12:42
Teşekkür ederim günebakan ablacığım :)

ykolko
19-12-2011, 18:10
Sayın Dudi allah bağışlasın, tüm mutluklar,sağlıklı günler sizlerle olsun :)

loveflower
20-12-2011, 19:44
Sevgili Dudi merak ettim sizi, bebişin gelmesi yaklaşmıştır dedim koştum balkona. Az kalmış, sağlıkla ve mutlulukla gelsin bebeğiniz:)

Dudi
20-12-2011, 21:39
Teşekkür ederim sevgili ykolko
Evet sevgili loveflower çok az kaldı. Artık gün sayıyoruz, taş çatlasın on-onbeş günümüz kaldı :)) Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)

Satı Uğurtan
20-12-2011, 22:33
Dudiciğim canım, sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alman dileğiyle sevgiler:)

cemo
20-12-2011, 23:08
Şafak sayar gibi, kızımızın gelişini sayıyoruz, hep beraber ne güzell.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım, bizi unutma meraktayız:)

MİRBE
21-12-2011, 08:41
dudican çiçeklerinden sonra tazecik bebişini de görmek isteriz:))Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Habersiz bırakma bizleri canım.

Dudi
21-12-2011, 10:18
Teşekkür ederim Satı ablacığım,
Unuturmuyun cemo ablacığım ilk fırsatta haberdar edeceğim sizi :)
Teşekkür ederim Mirbe ablacığım, telefondan foto atarım siteye hastaneden, heyecandan bebişden aklım uçmazsa tabii :D

Vildan Sönmez
22-12-2011, 00:01
Sevgili Dudi, güzel haberlerini bekliyoruz. Ne güzel bir yer burası, bir yanda çocuk bekleyenler, bir yerlerde torun bekleyenler..
(Ben de şimdilik çiçek bekleyenlerdenim, iş yerinde genç arkadaşlarımın çocuklarını sevdikçe, Vildan Abla senin torun zamanın gelmiş diyorlar)

günebakan
22-12-2011, 07:54
Sevgili Dudi bebişin güzel haberlerini hepimiz heyecanla bekliyoruz tabi fotoğraflarını da:)

ciceksever70
01-01-2012, 08:43
Sevgili dudi mutlu yillar dilerim. Bebisin haberlerini sabirsizlikla bekliyorum.

Dudi
01-01-2012, 10:15
Mutlu yıllar çiçeksever70'ciğim :D Bebiş yerinde rahat sanırım :D Son beş günümüz kaldı kırk haftayı tamamlamak için hala yerinde mutlu hanımefendi :D Yeni yıl bebişi olmak istidi sanırım :D

günebakan
01-01-2012, 10:32
Dudi'ciğim Yeni yılını kutlar hakkın da herşeyin hayırlı olmasını dilerim. Herşey gönlünce olsun:)

sevim4
01-01-2012, 11:11
Dudicim mutlu yıllar.

Dudi
01-01-2012, 15:24
Teşekkür ederim günebakan ablacığım, sizede mutlu yıllar :)

Mutlu yıılar sevim4 ablacığım :)

Dudi
08-01-2012, 08:28
Bebişim Ezgi dün saat 11.05 de dünyaya merhaba dedi. Şu an hastanede ikimizde iyiyiz. Yarin evimizde olacağız inşallah. Maşallah ve dualarinizi eksik etmezseniz seviniriz.

Sevgi Durul
08-01-2012, 09:26
Gözün aydın sevgili Dudi. Allah'tan Ezgi bebeğe, sağlıklı, analı babalı uzuuun bir ömür diliyorum. Sevgiler...

Periş
08-01-2012, 09:32
Sevgili Dudi gözünüz aydın Allah'tan Ezgi bebeğe, sağlıklı, analı babalı uzun bir ömür diliyorum. Sevgiler. ;)

sevim.K
08-01-2012, 09:41
Bebişim Ezgi dün saat 11.05 de dünyaya merhaba dedi. Şu an hastanede ikimizde iyiyiz. Yarin evimizde olacağız inşallah. Maşallah ve dualarinizi eksik etmezseniz seviniriz.

Dudicim merhaba; balkon başlığını aktif görünce bebek nasıl sorayım dedim. Bebek gelmiş nihayet. Sana geçmişler olsun. Bebeciğe hoşgeldin bebek" diyelim. İyiki geldin. Sağlıkla, huzur ve mutlulukla, sevgiyle kocaman olursun inşallah. Ezgi bebeğe ve sana selamlar, sevgiler

Hakkı Şen
08-01-2012, 10:24
Hoşgeldin Ezgi Bebek :D

Sevgili Dudi gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün, sağlıkla mutlulukla inşallah.

limon
08-01-2012, 10:25
Sevgili Dudi, gözünüz aydın. Ezgi bebeğe sağlıklı, huzurlu, ailesiyle beraber mutlu bir ömür dilerim.

Manolya_
08-01-2012, 10:28

Merhaba Sevgili Dudi,
Ezgi bebeğe hoş geldin diyorum, sizede geçmiş olsun ve gözünüz aydın.
Bebeğiniz anneli babalı uzun ve sağlıklı mutlu olsun. Tüm dualarım sizinle.
Benim için bol bol koklarmısınız lütfen.
Ezgi bebek şimdi mis gibi kokuyordur. Bebeklerin kokusu bana daima masum temiz ve en güzel parfümden daha hoş geliyor koklamaya hem kıyamam hemde doyamam.
Ezgi bebeğin resmini bizimle paylaşırsınız değil mi ?
Ama önce iyice dinlenin kendinize gelin.
Zaten bu ara misafirlerinizde çok olacaktır, bunları göz önünde bulundurarak, Ezgi bebeğin resimlerini bekleyeceğim.
En mutlu günlerde bebeğinizi büyütmeniz dileklerimle
Selam ve sevgiler
Asu

ykolko
08-01-2012, 10:40
Sevgili Dudi geçmiş olsun...
Dünyanın en kıymetli,mis kokulu çiçeği Ezgi'ye hoş geldin der,sağlık ve mutluluk dolu bir hayat dilerim.

vehibe
08-01-2012, 10:49
Geçmiş olsun sevgili Dudi, Güzel bebeğinle sağlıklı yıllar dilerim, ALLAH analı babalı büyütmek
nasip etsin..

sevim4
08-01-2012, 11:17
Sevgili dudicim,geçmiş olsun ezgi bebeğe sağlıklı uzun ömurler diliyorum allah analı babalı büyütsün.
Öptüm.

OSMAN45
08-01-2012, 14:46
Sevgili Dudi kardeşim,

Eşini ve seni kutlarım. Ezgi bebek kimbilir ne kadar güzeldir. Annesi güzel olunca!
Tekrar tebrikler. Allah analı babalı sağlıklı, mutlu bir hayat nasip eder inşallah.

Herşey gönlünce olsun.

Lilium
08-01-2012, 15:26
Ağaçlar net ailesine bir kişi daha katıldı demek ki, :) Kutlarım sevgili dudi, sağlıklı mutlu bir ömür geçirmesini dilerim, analı babalı nineli dedeli büyür inşallah.

acemifüsun
08-01-2012, 15:48
Dudiciğim ne güzel bir haber:) Ezgi bebeciğe analı babalı, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler diliyorum:) Güzel günler görsün hep:) Sana da geçmiş olsun canım, çok öpüyorum:) Sevgiler.

Vildan Sönmez
08-01-2012, 17:30
Sevgili Dudi,
Bütün aileye gözün aydın diyorum, Ezgi bebek büyüsün koca kız olsun, güzel günler görsün inşallah..
Sevgiler kucak dolusu...

bettyycim
08-01-2012, 17:54
Sevgili Dudi her ikinizinde sağlıklı sıhhatli olmasına çok sevindim, allah analı babalı büyütsün :D

loveflower
08-01-2012, 18:43
Sevgili Dudi gözünüz aydın, sağlıkla, mutlulukla büyüsün, yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın bebeğinizin. Hoş geldin Ezgi! Bizim için de koklayın mis kokusundan.

Hülya
08-01-2012, 18:47
Hoş gelmiş,mis kokulu bebek.Allah anne,babasına ve tüm sevenlerine bağışlasın.
Size de geçmiş olsun ,sayın dudi. Sağlıkla büyütmek kısmet olsun.

sındırgılı
08-01-2012, 19:12
Sevgili Kardesim Dudi,
Ezgi ve ailesine sağlık, mutluluk ve saadetleri canı gönülden dilerim.
Her sey, gönlünüzce olsun....

günebakan
08-01-2012, 20:02
Ooo kızım adaşı gelmiş hoş gelmiş Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin inşallah. Çok öpüyorum Dudi'ciğim benim yerime de Ezgi'ciği bol bol öp:)

Orhan Özbilgiç
08-01-2012, 20:43
Sevgili Dudi;
Yaşamının en güzel olaylarından birini yaşamışssın. Bir tatlı belanız olmuş. Artık zamanınızın büyük bölümünü ona ayıracaksınız. Ama göreceksinizki yaşam onunla çok daha güzel.
Ezgi bebek, size şans getirsin. Gözlerinizden öpüyorum.:)

Hhatice
08-01-2012, 20:47
Ezgi bebişi ve seni kocaman öpüyorum .
Bol şanslı sağlıklı olmasını diliyorum .

mandalinci
09-01-2012, 06:34
Gözünüz aydın, maşallah, Allah analı babalı büyütsün. Tadını çıkarın, çok çabuk büyüyorlar.

gülenmelek
09-01-2012, 08:21
Ne mutluluk yaşanıyor şimdi ;) Maşallah.
Gözünüz aydın ve geçmiş olsun sevgili Dudi
Allah nazarlardan, kaza ve belalardan korusun, sevgi ve sağlık ile mutlu bir ömür geçirsin minik, güzel, süt kokulu Ezgi bebek.
Şu an biraz sıkıntılı olabilirsiniz ama her fırsat bulduğunuzda onu seyredin, bol bol koklayıp içinize çekin. Sevgili mandalinacı'nın dediği gibi çok çabuk büyüyorlar çünkü ;)

ciceksever70
09-01-2012, 10:05
Gözün aydin sevgili Dudi! Inan her gün sayfana bakiyordum bebis geldi mi diye... Allah anali babali büyütsün. Resimlerini de bekliyoruz. Sevgiler.

toprak
09-01-2012, 12:19
"]Gözünüz aydın,
Allah analı i büyütsün.
Kış çocuğu olmuş. Aman dikkat edin, sakın üşütmeyin bebişi.
Sevgiler.i

Dudi
09-01-2012, 18:03
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Evimize geldik şükürler olsun, tatlımı tatçlı pamukmu pamuk dünya tatlısı bir kızım var. Evimizin neşesi, herşeyi oldu bile :)) En kısa sürede fotoğraflarını paylaşacağım.

Manolya_
09-01-2012, 22:45
ayyy ben onu yerimmm. annesi bizim için kokla ne olur pamucuk ezgi bebişi
merakla bekliyorum resmini.
Anneye kolaylıklar bebişe Allahtan uzun ve sağlıklı ömür diliyorum.
Selam ve sevgiler

canannuman
10-01-2012, 12:51
Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim. Esas gül goncası odur.
Onun haricinde çiçeklerinizde harika hepsine birden Maaşallah.

Uzaylı
14-01-2012, 10:51
Sevgili Dudi; Yeni yıla harika başlamışsınız. Ezgi bebek Dünya'ya hoş gelmiş. Çok mutlu oldum. Adı da çok güzelmiş, dilerim ona uğur getirsin. Kız çocuğu, anneler için çok eğlenceli oluyor. Anneler, sayelerinde oyun oynatıcam derken çocuklaşıyor ( evclik filan ). Sonra büyüdükçe odaları yetmiyor; kendi yatak odanızda yatağın üzerine bir sürü bebek ve ayıcıklar sıralanıyor; üzerleri itina ile örtülmüş ( çocuklarını uyutuyormuş:rolleyes:).
Büyüdükçe sen bitkilerle uğraşırken, o benim ona ben bakacağım diye ortak çıkıyor. Kendine de bir sulama kabı, saksı v.s. istiyor. Ve böyle artık sen ne yaparsan o da senden önce davranmaya çalışıyor. Sen ise büyüdüğünü hayretle izliyorsun, yüzünde kocaman bir gülümsemeyle...

Bebekliğinin her anının tadını çıkarmanı dilerim. Çok çabuk büyüyorlar. Ezgi bebeğe, annesi-babası ve yakın büyükleriyle sağlıklı, mutlu, çok çok güzel bir yaşam diliyorum. Size de sağlık ve huzurla bu mutluluğun tadını çıkarmanızı diliyorum.

Sevgiler...

hüzün
14-01-2012, 19:36
Bebeğiniz hayırlı uğurlu, upuzun ömürlü olsun inşaallah,

jineop
14-01-2012, 19:45
Sevgili dudi dünyanın en güzek kokulu, en yumuşak tenli ve bir çok enleri olan dünya tatlısını kucağına almışsın. Günlerce bakacak ve bakmaya doymayacak ve her defasında '' Bu benim mi ? '' diyeceksin.
Sağlıkla, sıhhatle keyifle büyütmeni dilerim. Sevgiler...

Güler
14-01-2012, 20:17
Sevgili dudi dünyanın en güzek kokulu, en yumuşak tenli ve bir çok enleri olan dünya tatlısını kucağına almışsın. Günlerce bakacak ve bakmaya doymayacak ve her defasında '' Bu benim mi ? '' diyeceksin.
Sağlıkla, sıhhatle keyifle büyütmeni dilerim. Sevgiler...

Oh, ohh bir jinekolog da ancak böyle yazar tabii. :D

O yazsın ben de aynısını diyorum...;)

selis
14-01-2012, 20:50
Dudi; ne mutlu sana.. Kızını doyasıya yaşamanı dilerim.. Sevgili uzaylı kız annesi olmanın tatlılığını ne güzel anlatmış.. Ben o duyguyu tadamadım, tadanların da hep çok şanslı olduğunu düşünmüşümdür.. Umarım anneli kızlı şansınız sonsuza kadar artarak devam eder..
Sevgiler..

trilye
14-01-2012, 22:25
Sayın Dudi,yeni yıla yeni bir mutluluk kaynağı ile başlamışsınız. Hayırlı olsun. Bebeğinizi sağlıkla mutlulukla büyütmeniz dileğiyle..

Dudi
31-01-2012, 14:06
Öncelikle peşin peşin MAŞALLAH ları alalım lütfen :D

Sevgi Durul
31-01-2012, 14:09
Sevgili Dudi, kırk bir kere maşallah, daha çok küçük annesi, bir bakmışsın ki abla kız olmuş.;)

Allah sağlıkla, sevgiyle, analı babalı büyümek, ak günler görmek nasip etsin inşallah.

Ezgi'mizi benim için de kokla... Sevgiyle...

Dudi
31-01-2012, 14:21
Teşekkür ederiz ablacığım, kokladım hemencecik gıdısından :D

Hakkı Şen
31-01-2012, 14:40
Maşallah maşallah maşallah..:))) Dünya tatlısı :)

ayhat
31-01-2012, 15:21
minik kızın minik kuzun çook şeker maşallah, Analı babalı büyüsün inşallah.

günebakan
31-01-2012, 17:36
Oyy oyyy maşallah ne kadar tatlı görünüyor maşallah Allah hayırlı yaşamlar nasip etsin Dudi'ciğim:)

Dudi
31-01-2012, 17:40
Teşekkür ederim Hakkı bey, ayhat veee günebakan ablacığım öpüyorum :)

OSMAN45
31-01-2012, 20:12
MAŞAALLAH

Gerçekten çok güzel. Allah analı babalı uzun, sağlıklı, mutlu yıllar yaşamasını nasib etsin.

Herşey gönlünce olsun.

katmer
31-01-2012, 20:15
Sevgili Dudi, Allah bağışlasın.. Güle güle büyütün.. Enseden bir koklama da ben rica edebilir miyim?

Vildan Sönmez
31-01-2012, 22:32
Sevgili Dudi bu ne güzellik, pembeler içinde melek mi desem, pamuk şeker mi?
Güle güle büyüsün, güzel günler görsün...

almira
31-01-2012, 22:40
Maşallah; Allah analı babalı büyütsün. Güzel yazılar nasip etsin inşallah.

mandalinci
01-02-2012, 07:14
Maşallah küçük prensese. Patikleri bile kendisinden büyük. Keşke yakın otursaydık gelirdim sevmeye kuzuyu.

Allah analı babalı büyütsün.

ciceksever70
01-02-2012, 07:15
Öncelikle peşin peşin MAŞALLAH ları alalım lütfen :D

Dudicim binlerce masallah, bu cok tatli bi sey. Allah anali babali saglikli büyütsün.

serkan_istanbul
01-02-2012, 10:25
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin hayatı üstündeki pempe gibi pespembe olsun anne ve babasının yüzünü güldüren bir evlat olsun. Maşaallah.

toprak
01-02-2012, 18:45
Maaşallah.
Allah uzun ömür, sağlık ve mutluluk versin.
Evinize bereket getirsin.
Uzuntü, sıkıntı ve hastalık evinizin eşiğinden içeri girmesin.

cemo
01-02-2012, 19:43
Kocaman MAAŞALLAHHHHHHHHH

Hoşgeldin Ezgi bebek, mutluluk getirdin. Ömrün uzun bahtın acık olsun bebişim.

Dudişim, güzel anne, sana da kocaman bir MAŞALLAHHHH.
Mululuğun daim olsun, doya doya öp kokla bu güzelliği.

acemifüsun
01-02-2012, 20:24
Maşallah bebeciğimize:) Allah analı, babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, güzel günler görsün canım:)

danseden_ balık
02-02-2012, 01:05
Sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmesi dileğiyle,Allah analı babalı büyütsüm

hüzün
06-02-2012, 20:28
HAYIRLI UĞURLU OLSUN Rabbim nazarlardan saklasın inşaallah..

Adil
11-02-2012, 12:54
Hoş geldin dünyamıza Ezgi bebek ,Maaşallah subhanallah.
Allah analı babalı sağlık sıhhat içinde büyüme nasip etsin .BAHTI AÇIK OLSUN.
Müsadenizle yanaklarından ellerinden ve ayaklarından öpüyorum.:)))
Saygılar selamlar.

nardane
11-02-2012, 12:57
Dünyanın en güzel olayı...
Allah analı babalı büyütsün ,hayırlı olsun.

Dudi
10-03-2012, 15:44
Şen ailesi (Hakkı Şen,Özgül Şen (Hakkı beyin eşi) ve Sema hanım (Hakkı beyin ablası) )'nin Ezgime hediyeleri, ellerine, kollarına ve yüreklerine sağlık :) Teşekkür ederiz :D

alacakaranlik
11-03-2012, 09:09
Sayın Dudi, Allah bağışlasın ...

zenfree
11-03-2012, 20:02
Maşallah. Allah bağışlasın, çok şeker.:))

Doğayla Barış
11-03-2012, 20:35
41 kere maşallah, Allah nazardan saklasın, bahtı açık olsun bu güzelliğin. :p

Hakkı Şen
12-03-2012, 08:06
Sevgili Dudi, bizler de bu güzel paylaşıma teşekkür eder, sevgili Ezgi'ye uzun, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve dolu dolu bir yaşam dileriz..

Periş
13-03-2012, 18:25
Sağlıklı sıhhatli bir ömür geçirmesi dileğiyle,Allah analı babalı büyütsün ;)

Dudi
23-04-2012, 11:32
Benim bu bahar bakımsız bitkilerim yinede bana güzellikler gösterdiler :)

Öncelikle frezyalarım :)

Dudi
23-04-2012, 11:35
- Beyaz küpe çiçeği kışı balkonda geçirdi. Demek çok üstüne düşmemek gerekiyormuş :)
-Sempervivum çiçek açacağım diyor :)
- Portakal çiçekleri tomurcukta :)

Hakkı Şen
23-04-2012, 11:53
Küpe çiçeğinize nazar değmesin. Çok isteyip te bir türlü yetiştiremediğim bitkilerden biri. İzmir'in sıcaklarına dayanamıyor. Sempervivum yeni kardeşleri geliyor sanırım. Bendekiler de hep öyle tomurcuk gibi başladılar ama çiçek değil.

Dudi
23-04-2012, 12:54
Teşekkür ederin Hakkı bey; sempervivum yavru olsa daha hoşuma gider :)

jineop
23-04-2012, 12:59
En güzel çiçeği görebilmek umuduyla sayfanıza tıkladım. Ama göremedim:(
Ellerinize sağlık...

Dudi
23-04-2012, 13:05
En güzel çiçeği görebilmek umuduyla sayfanıza tıkladım. Ama göremedim:(
Ellerinize sağlık...

Sizi kırarmıyız hiç; buyrun :)

Dudi
23-04-2012, 14:01
Menekşem ve susamış kahve ağacım :)

loveflower
23-04-2012, 14:09
Maşallah:)

İremsıla
23-04-2012, 15:58
Maşallah yesin onu teyzesi,dudiciğim bence sen en güzel ve en değerli,çiçeğe sahip olmuşsun,Allah bağışlasın.sevgiler....

CATBALCA
23-04-2012, 18:16
Çiçeklerin rengide pek güzelmiş...

Yılmaz Yalçın
23-04-2012, 18:26
Sevgili Dudi,
Maşallah Allah nazarlardan saklasın ve sağlık,huzur ve mutluluk içinde büyüsün.

Eser İlhan
23-04-2012, 18:32
Sizi kırarmıyız hiç; buyrun :)

Tıpkı annesine benzemiiişş :p Benim için burnunun ucundan öp onu annesi :))

Dudi
23-04-2012, 19:47
Teşekkür ederim sevgili loveflower, iremsıla :)

Yılmaz bey sizin ufaklık nasıl? Onu da görmek isteriz burada :)

Öptüm bile burnunu, çok tatlı Eser ablacığım :)

Adil
24-04-2012, 21:01
Oy Oy Oy yerim o tombişi ben .:))Nasılda bakıyor.
Allah nazarlardan korusun.Bahtı açık olsun iNŞALLAH.
ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİDİR.

gilan
24-04-2012, 21:32
Maaşallah tatlılığa bak. :) Poz da verirmiş annesine... Allah korusun, maaşallah! :)

Sevgili Dudi, şimdi öyle balkonla ilgilenemiyorum demek yok. Ben ebruli gülümüzün bu seneki görüntülerini senden izleyeceğim, ona göre. :)

Bu arada sempervivum çiçek açarken ortasını uzatmaya başlıyor.
Şuradaki gibi: http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/229172d1309270182-img_0942.jpg
Yani seninkiler yavru sempervivumlar. :)

günebakan
24-04-2012, 21:35
Dudi'ciğim o ne güzel çiçek öyle nasılda güzel bakmış allah bilir mis gibi de kokuyordur o şimdi benim için de bol bol kokla o değerli çiçeğini:) Onun yanında diğerleri biraz sönük kalıyor ama neyse onlra da güzel diyelim de hatırları kalmasın:)

redsonia
24-04-2012, 23:06
bebeğinizin ve çiçeklerinizin maşallahı var....:)) Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütür inşallah...:))

Dudi
25-04-2012, 08:45
Oy Oy Oy yerim o tombişi ben .:))Nasılda bakıyor.
Allah nazarlardan korusun.Bahtı açık olsun iNŞALLAH.
ÇOCUKLAR DÜNYANIN EN GÜZEL ÇİÇEKLERİDİR.

Teşekkür ederiz Adil amcası amin inşallah :)

Dudi
25-04-2012, 08:48
Maaşallah tatlılığa bak. :) Poz da verirmiş annesine... Allah korusun, maaşallah! :)

Sevgili Dudi, şimdi öyle balkonla ilgilenemiyorum demek yok. Ben ebruli gülümüzün bu seneki görüntülerini senden izleyeceğim, ona göre. :)

Bu arada sempervivum çiçek açarken ortasını uzatmaya başlıyor.
Şuradaki gibi: http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-bahceleri/229172d1309270182-img_0942.jpg
Yani seninkiler yavru sempervivumlar. :)

Teşekkür ederiz gilan teyzesi :)

Ebruli gülüm malesef öldü sanırım. Tek yeşil dal kaldı. Ne olacak bilmiyorum. Sanırım hastalandı; mantari hastalık :(

Sempervivumumun yavrulaması daha hoşuma gitti :) Çoklu görüntülerini çok seviyorum.

Dudi
25-04-2012, 08:51
Dudi'ciğim o ne güzel çiçek öyle nasılda güzel bakmış allah bilir mis gibi de kokuyordur o şimdi benim için de bol bol kokla o değerli çiçeğini:) Onun yanında diğerleri biraz sönük kalıyor ama neyse onlra da güzel diyelim de hatırları kalmasın:)

Teşekkür ederiz teyzesi, öptüm öptüm kokladım senin için :)

günebakan
25-04-2012, 10:08
Bize yakın olsaydınız biz onu çoktan öpüp koklamıştık ailecek bayılıyoruz bebeklere:)

Dudi
25-04-2012, 10:14
Yolunuz düşerse bekleriz her zaman, uzak olmak bahane değil ablacığım:)

berçin
26-04-2012, 15:57
En güzel çiçeğiniz de nadide bir çiçekmiş,Allah analı babalı büyütsün,Allah yüzünü hiç soldurmasın bahtı hep açık olsun.O çiçeği bir kerede benim için koklarsanız sevinirim.Sevgiler,selamlar.

ayhat
26-04-2012, 16:10
Maşallah canım benim ya.

Dudi
27-04-2012, 20:27
Gün itibariyle durumumuz :)

günebakan
27-04-2012, 20:37
Maşallah, maşallah harika görünüyor:)

toprak
27-04-2012, 20:41
Turuncu çok yakışmış buna.

Dudi
15-05-2012, 21:38
-Küpe çiçeği (tohum bile yapmış)
-Atlasım ve filizleri (geçen sene Zafer İnandıklı vermişti).
-Portakal
-Çiçeğini dört gözle beklediğim küpe çiçeği (Hhatice ablamın hediyesi)
-Leş kaktüslerim

Dudi
15-05-2012, 21:42
- Menekşem
- Böğürtlenim çiçek açacak

gilan
15-05-2012, 22:49
Gün itibariyle durumumuz :)

Echeveria dediğin bir, bilemedin iki sap çiçek açmaz mıydı? Bu nedir böyle sevgili Dudi? :eek: ;)

bal kabağı
15-05-2012, 23:13
Dudi, Gül konusunda uzmanlaşmışsın sanırım. Paylaştığın fotoğraf ve bilgiler için teşekkürler.

zirmühtekirdag
16-05-2012, 14:15
Frezyaların harika.

Dudi
26-05-2012, 19:29
Benim kahve meyve için çiçek açacak sanırım :)

Lilium
27-05-2012, 01:25
Balkonunuzu gezerken tüm çiçeklerine ayran kalmıştım ki, bu çiçeği (http://www.agaclar.net/forum/952118-post607.htm) görünceye kadar.

En güzeli buuuuu.

Dudi
27-05-2012, 08:30
Balkonunuzu gezerken tüm çiçeklerine ayran kalmıştım ki, bu çiçeği (http://www.agaclar.net/forum/952118-post607.htm) görünceye kadar.

En güzeli buuuuu.

Teşekkür ederiz Lilium amcası :)

ciceksever70
27-05-2012, 08:43
En güzel cicegin nasil sevgili Dudi? Biz onuncu ayimizda ve son derece hareketli ve merakliyiz. Evde bebek varken cicek böcekle ugrasmanin zorlugunu en iyi bilenlerden biri de benim sanirim. Artik bebek arabasinda durmayinca bahceye oyun parki aldik. Bu sabah günesi görünce yarim saat o oynarken biraz ciceklerime gübreli su verip birkac cimlenen bitkiyi topraga aktardim. Yarim saat iste, sonra aglamaya basladi. Artik yarim saati bile kâr sayiyorum. Sana da kolayliklar diliyorum, minik kizina ragmen güzellikler yaratiyorsun. Sevgiler.

Dudi
27-05-2012, 08:58
Çiçeğim çok hareketlenmeye başladı çiçeksever70'im :) Sizden kalır yanımız yok. Hep kucağımda farklı yerler, farklı şeyler incelemek istiyor. Bir hafta sonra beşinci ayımız bitecek. Ben artık akşam uyuduktan sonra bitkilerime bakabiliyorum. Gece sulamasına alıştı zavallılarım :) DÜn akşam birkaç birkim vardı bekleyen onları sonunda saksılarına kavuşturdum :) Bize yarım saat bile yok anlayacağın, gündüz uykusunuda sevmiyor. Ancak gece uyuyunca ev işlerinden vakit kalınca bakabiliyorum :) Öpüyorum ikinizide :)

serkan_istanbul
27-05-2012, 12:09
Maşallah allah uzun ve sağlıklı ömür nasip etsin çok tatlı. Kahve ağacınızada maşallah. sevgiler.

Dudi
28-05-2012, 07:38
Teşekkür ederim sevgili serkan_istanbul :)

Cumhur Tonba
20-11-2012, 14:15
Merhaba Dudi,
Balkonda ki çiçekleriniz çok harika. Ya diğer çiçeğimiz nasıl acaba. Arkanızdan koşturmaya başladı mı? Sıkışınca çiçeksever 70 den nasihat alırsınız. En iyi o bilir.