View Full Version : Yaz aylarında bitki bakımı eğitimi (28 Haziran 2009)
Toplantı konumuz: Yaz aylarında bitki bakımı.
Bu ayki eğitim toplantımızın hem yerini hem gününü değiştirdik. Pazar günü yapacağız.
Sarızeybek Eğitim Kurumu bize salonunu verdi.
Gazi Bulvarında. Çankaya'da Odak Dövizin hizasından Gümrüğe doğru yirmi metre yürüyünce Turkish Bank'ın yanında.
Üye arkadaşların sunum için birer konu seçmesi konusunda da konuşuruz.
13.00- 16.00 saatleri arasında.
İletişim için;
Mehmet Tunçer
0543 304 40 35
Sarızeybek Eğitim Kurumu
Gazi Bulvarı No:66 Kat:3
Çankaya - İZMİR
Pazar günü orda olmaya çalışacağım.Bu arada benim seçeceğim konu belli. :)
Yurt dışında olacağım için gelemeyeceğim maalesef.
Herzaman ki gibi orada olacağım, eminim yine paylaşacak pek çok bilgi ve tecrübelerimiz olacak.
Yaz aylarında yaşanan özel sorunları şimdiden burada yazışarak belirlerseniz, toplantı daha verimli geçecektir :)
Koyu yeşil
24-06-2009, 13:17
Benim pazar günü katılmam mümkün değil malesef bu güzel konuyu kaçırmak istemezdim.
(Yaz ayları boyunca toplantılarımızı haftaiçi mesai bitiminden sonra yapmak konusunda bir görüş alışverişi yapabilir miyiz? Yazın haftasonları herkes bir taraflara gidiyor diye düşünüyorum. Haftaiçi 18.00 sonrası toplanamaz mıyız?
Mesela;
Yaz aylarında gübreleme yapılır mı?
Budama veya çelik alma, nasıl bir sonuç verir?
Sulamada dikkat edilmesi gerekenler hususlar,
Yazın musallat olan bitki zararlıları,
Bitki koruma, Tohum alma,
Yaz aylarında ekimi veya dikimi yapılabilecek bitkiler hangileri?
....şimdilik aklıma gelen konular bunlar.
Aklına gelen yazsın.
Hazırlıklı gidersek, hem aklımıza takılan soru kalmaz, hem de toplantıdan iyi sonuç alırız.
acemifüsun
26-06-2009, 21:28
Bu toplantıya sanırım en çok ihtiyacı olanlardanım,değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.Sevgili koyu yeşil'in önerisine katılıyorum,sevgiler.
fatmadundar
26-06-2009, 21:32
Ben de İzmir dışında olacağım için gelemiyorum.
Koyu Yeşil'e katılıyorum. Hafta içi akşamları olabilir mi?
TuruncuHis
26-06-2009, 21:35
Füsun hanım siz kesin geliyorsunuz yani toplantıya, değil mi?
Melisa'yı ben iyi bilmiyormuşum. Dibinde bir sürü filiz olur sanıyordum; çalı gibi bir şey çıktı. Etrafında bulduğum bir filizi söktüm ama hala emin değilim Melisa olduğundan. Yine de gelecekseniz getireceğim size.
acemifüsun
26-06-2009, 22:10
Sevgili TuruncuHis bir engel çıkmazsa geleceğim,şimdiden teşekkürler:)
Dünkü toplantımıza katılım azdı, sanırım pazar olduğundan.
Toplantımız Sarızeybek Özel eğitim merkezinde oldu.
Bitkilerin bakımları ve kırmızı örümcek ten nasıl kurtuluruz' u uzun uzun konuştuk. Özel eğitim okulunda öğrencilerin yaptığı topraksız tarım alanını gezdik, yetiştirdikleri domates biberleri gördük. El işlerinde yaptıkları beni çok duygulandırdı. Bazılarını resimledim sizlerle paylaşmak istedim.
Öğrencilerin yaptıklarından devam.
Sohbet arası molada tatlı anlarda oldu.:D:D
Toplantı sonrası sohbet için kemeraltı hisarönü çarşısında gittik. Sohbet yine bitkiler ve canlılar üzerineydi.
Böylece bir toplantımızı daha bitirmiş olduk. Yenisinde görüşmek üzere. Hoşça ve sağlıcakla kalın.
M.E.SEZEN
04-07-2009, 12:46
Birdahaki toplantı da katılım daha çok olur insallah ( Hafta sonu ve yaz tatili etken olmuştur katılım azlığına) Katılanlara saygılarımla ve Birol beye katılımla ilgili bilgilendirmesi ve resimleri paylaştıgı için teşekkürlerimi sunarım:(
Hoşgeldiniz sayın M.E.SEZEN
Rica ederim. Elimden geldiğince toplantı hakkında bilgi vermeye calıştım. Sağlıcakla kalın.
Ankara da da olsa keşke yaa... Burada nereden bulacağım bu tarz bilgileri?? ..
Sanıyorum yakın zamanda bir toplantı yapılmış Ankara da. Aratınca buldum şimdi 29 mayıs tarihinde yapılmış. Bende yeni üye olduğum için ne kadar zamanlarda bir yapılıyor bilmiyorum fakat http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=70 adresinden takip edebilirsiniz sanırım yeni toplantıları.
Sanıyorum yakın zamanda bir toplantı yapılmış Ankara da. Aratınca buldum şimdi 29 mayıs tarihinde yapılmış. Bende yeni üye olduğum için ne kadar zamanlarda bir yapılıyor bilmiyorum fakat http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=70 adresinden takip edebilirsiniz sanırım yeni toplantıları.
Çok teşekkür ederim yardım için, hemen inceleyeceğim.. Yeni üye olmak biraz zor doğrusu.. sabahtan beri sitenin içinde kayboldum gittim :)
Aktif konuları takip ederken tesadüfen görmüştüm bende geçen hafta. Oradan aklımda kaldı. Yoksa bir başlayınca okumaya o kadar çok şey çıkıyor ki.. dediğiniz gibi konularda kayboluyor insan. Ben şimdilik sadece aktif konularda karşıma çıkan yazıları takip etmeye karar verdim :) Zamanla alışacağız ve bol bol okuyacağız nasıl olsa.
Aynı şeyi düşünmüşüz desene.. bende şimdi öyle yapıyordum , dediğin gibi alışınca da diğer konulara da tek tek el atacağım. Öğrenmem gereken çoooook şey var ve burası bir hazine adası gibi :)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.