PDA

View Full Version : homeopati / balkon

homeopati
09-06-2009, 10:44
paylaşmak istedim ..

homeopati
09-06-2009, 10:48
küpeler2

homeopati
09-06-2009, 10:50
küpeler3

homeopati
09-06-2009, 10:51
küpeler4

homeopati
09-06-2009, 10:52
küpeler5

COYOTE
09-06-2009, 10:55
Ne iyi ettiniz.;)
Küpeliler muazzam, hatta fevkaladenin fevkinde :D

homeopati
09-06-2009, 10:55
kasım güzeli kadife ve bodrum papatyalarım

homeopati
09-06-2009, 10:56
Ne iyi ettiniz.;)
Küpeliler muazzam, hatta fevkaladenin fevkinde :D

çok naziksiniz ....inanılmaz seviyorum bu güzelleri tşkl

homeopati
09-06-2009, 10:58
güller

homeopati
09-06-2009, 11:03
ceylan ve renklerini açtıkça paylaşacağım sakız sardunya

homeopati
09-06-2009, 11:07
olluşum öğle yemeğine geldi okuldan ;) yedirip yollayayım .yüklemeye devam edeceyim :)

Sebahattin Sargın
09-06-2009, 11:28
Çok güzeller Sn.homeopati, ellerinize emeklerinize sağlık. Balkonun birde genel fotoğrafını görebilir miyiz? Küpelileriniz günün ne zamanları güneş ışığı alıyorlar?

Sevgiler ;)

Arzu Kasapoğlu
09-06-2009, 11:32
Daha çok küpe resmi isteriz;)

manolya
09-06-2009, 11:35
Sevgili homeopati, harika bir küpeli koleksiyonun varmış, tebrikler:)
Bu güzel gülleri balkonda mı yetiştirdin!
Saksıları ne kadar büyüklükte, saksılarıyla birlikte fotoğraflarmısın?

Koyu yeşil
09-06-2009, 12:07
Hımmm karşımızda sıkı bir küpe yetiştiricisi var :) Tebrikler, hepsi çok güzel.

homeopati
09-06-2009, 12:22
Çok güzeller Sn.homeopati, ellerinize emeklerinize sağlık. Balkonun birde genel fotoğrafını görebilir miyiz? Küpelileriniz günün ne zamanları güneş ışığı alıyorlar?

Sevgiler ;)

12 den sonra hep güneş altındalar sebahattin bey ....aslında korkmuyor değilim son bir iki gündür biraz daha ısındı havalar ..önlem almam gerekecek sanırım ...tek avantajım havadar bir balkon hafif esinti olan bölüme koyuyorum küpe çiçeklerimi

homeopati
09-06-2009, 12:24
Sevgili homeopati, harika bir küpeli koleksiyonun varmış, tebrikler:)
Bu güzel gülleri balkonda mı yetiştirdin!
Saksıları ne kadar büyüklükte, saksılarıyla birlikte fotoğraflarmısın?

sevgili manolya ...evet balkondalar :)ilk çiçekleri bitti tekrar çiçeklensinler çekip eklerim bloğa ....saksılar çok büyük değil minyatür kova tarzında

maviperi
09-06-2009, 12:25
Merhaba,
Sn.Homeopati,çiçekleriniz harika görünüyorlar.Hele küpeler beni çocukluğuma ,anneannemin bahçesine götürdü.Emeğinize ve yüreğinize sağlık.Saygılarımla...

kılıç
09-06-2009, 12:27
Sevgili homeopati bu güzellikleri yetiştiren ellere sağlık diyorum. gözlerimize gönüllerimize bayram ettirdinizdaha nice güzelliklere.saygılar...

homeopati
09-06-2009, 12:30
Hımmm karşımızda sıkı bir küpe yetiştiricisi var :) Tebrikler, hepsi çok güzel.

küçük bir sır ;) ısırgan anaçları ile tüm çiçeklerinize harika bir gübre ve bit ilacı yapabilirsiniz ...tarif==doğadan topladığınız bir miktar ısırganı ince ince kıyın üzerine bir baş soğan rendeleyin ....ve su ekleyin ve karıştırın ısırgan ve soğanın özsuları ..suya karışsın ....bir gün önceden hazırladığınız bu karışımı açelya ve sıklamen hariç tüm çiçek sebze ve bitkilerinize verebilirsiniz .... sonuçlar mükemmel

homeopati
09-06-2009, 12:34
not= ısırganın dişi ve erkeğini şu şekilde kolayca ayırmanız mümkün .... dişi ısırgan otunun gövde rengi kahverengili dir ...erkek ise yeşil .ayrıca bu karışımı süzüp çiçeklerinize püskürtürseniz bitler için çok etkili dir

homeopati
09-06-2009, 12:36
en sevdiğim üzerinden gonca eksik olmayan pembe gülüm ...sarı kamelya cam güzelleri ve beyaz japonum

Arzu Kasapoğlu
09-06-2009, 12:36
Yani dişi ısırgan kullanmamız gerekiyor değil mi?

homeopati
09-06-2009, 12:40
mor güzeller

homeopati
09-06-2009, 12:43
Merhaba,
Sn.Homeopati,çiçekleriniz harika görünüyorlar.Hele küpeler beni çocukluğuma ,anneannemin bahçesine götürdü.Emeğinize ve yüreğinize sağlık.Saygılarımla...

o yüzden tutkunum bende sanırım maviperi....sardunya ve küpeler eski köy evlerinin sıcak , güzel anılarını bu günüme taşıyor

homeopati
09-06-2009, 12:45
Yani dişi ısırgan kullanmamız gerekiyor değil mi?

evet arzu hanım ...özellikle dişi ben iki cinsinide tatbik ettim ...dişide aldığım sonuç gözle görülür derecede

maviperi
09-06-2009, 12:49
Ben maalesef çok fazla çiçek bakamıyorum,evim uygun değil.Çok aşırı sıcak,güneş,kışında acayip fırtınalı bir yer:( bu sene bir arkadaşım bikaç tür çiçek getirdi(melisa,gardenya,ful,ful yasemin,defne ve fesleğen)çiçeklerin zevkini süremiyorum bile,paranoyaklaştım iyice:)geçen yıl ortanca diktim aşırı sıcaktan yandı çünki.Bol çiçekli ,mutlu günler.Saygılarımla...

M.Sema
09-06-2009, 12:52
Sn Homeopati, ellerinize sağlık çiçekleriniz çok çok güzel hatta gülün üzerinde ki böcek bile güzel görünüyor. Mor güzellerin en üstünde ki aşşağıda fotoğrafını eklediğim midir? Sedum tarzı bir şey galiba ? Nereden aldınız?

homeopati
09-06-2009, 13:01
50 kök domates fidesi ektim hiç gözüm doymuyor :)birini başaşşağı çevirdim bakalım verimi değişecekmi ..... çekirdekten yetiştirdiğim malta ağaççıklarım ve misler gibi kokan limonum ...çileklerim de çok lezzetliydi bu yaz

homeopati
09-06-2009, 13:03
Sevgili homeopati bu güzellikleri yetiştiren ellere sağlık diyorum. gözlerimize gönüllerimize bayram ettirdinizdaha nice güzelliklere.saygılar...

sayın kılıç hep beraber inşallah ....kocaelideymişsiniz ekleyin adresimi çiçek paylaşımlarımı yaparız

malina
09-06-2009, 13:08
Galeride eksik olan bitki türleri için, bu fotoğrafları daha büyük halde galeriye yükleyebilirsiniz...

Şimdiye kadar hiç galeriyi kullanmamışsınız...

homeopati
09-06-2009, 13:09
Sn Homeopati, ellerinize sağlık çiçekleriniz çok çok güzel hatta gülün üzerinde ki böcek bile güzel görünüyor. Mor güzellerin en üstünde ki aşşağıda fotoğrafını eklediğim midir? Sedum tarzı bir şey galiba ? Nereden aldınız?
M.SEMA ****** fakat üst resimdeki acem halısı çok arsız bir kaç kök bir müddet sonra yayılıp bir sürü kök veriyor ...çok güzel bir örtücü tavsiye ederim ...ben sarkan formunuda çok beyendiğim için saksıdan aşşağıya sarkıtıyorum sizin fotonuz daki çiçeğimde bu

homeopati
09-06-2009, 13:10
Galeride eksik olan bitki türleri için, bu fotoğrafları daha büyük halde galeriye yükleyebilirsiniz...

Şimdiye kadar hiç galeriyi kullanmamışsınız...

mersi malina ...yüklemeye çalışırım

Koyu yeşil
09-06-2009, 13:11
Isırgan otunu okumuştum ama uygulamamıştım. Soğan eklenmesi de değişik. Bilgi için teşekkürler. Anaç ısırganları toplayıp denemeli :)

Pardon ama çok merak ettim, sizin bu balkon kaç metrekare :) Ne güzellikler çıkıyor bu balkondan böyle!

homeopati
09-06-2009, 13:22
ilk resim siyah sardunya ....malesef 5 saksı ekmiştim ...ben kamptayken yanlış sulama yüzünden bir tek siyah sardunyam kaldı ..*** onu kurtarabilirim ...sıklamenlerimi bir türlü uyutamadım...sulamayı azalttım serin bir yere aldım ama o inatla yaprak vermeyi sürdürüyor :) begonvilim çiçeklendi bunlarda ortancalarım bebişler henüz ..gerçi boyuna bakmadan bir kaçı çiçeğe bile döndü ....önümüzdeki sezon sarı lacivert .. kırmızı beyaz ...siyah beyaz fanatik ortancalar elde etmeyi umuyorum... elde ettiğim solüsyonla

homeopati
09-06-2009, 13:23
resimler

homeopati
09-06-2009, 13:25
Isırgan otunu okumuştum ama uygulamamıştım. Soğan eklenmesi de değişik. Bilgi için teşekkürler. Anaç ısırganları toplayıp denemeli :)

Pardon ama çok merak ettim, sizin bu balkon kaç metrekare :) Ne güzellikler çıkıyor bu balkondan böyle!

çok büyük sayılmasada bir bu kadar daha çiçeğim var zamanla yükleyeceyim resimleri ;)

homeopati
09-06-2009, 13:27
bunlarda karanfillerim ...

homeopati
09-06-2009, 13:31
mis kokulu gardenyam....bu yaz her dalında bir sürü goncayla bizi kokusundan mahrum bırakmadı....diğerleride açelyalarım hala inatla çiçek açmaya çalışıyorlar

homeopati
09-06-2009, 13:35
melisam ilk çiçeklerini gösteriyor ...bu kadarı bile misler gibi kokuttu balkonu geçen gece ...

homeopati
09-06-2009, 13:41
sırada sakızlar ve sardunyalarımın resimleri var ...... daha sonrada baharat ve sebze bölümüne geçeceyim........ pepino limoni hanımeli ahududu hanımeli ve arada unuttuğum bir kaç çeşit daha vardır mutlaka ;)....şimdilik bu kadar tüm paylaşımlarınız için sizlerede tşkl ...paylaşalımki öğrenelim !! paylaşalımki çoğalalım ...sevgilerimle

Koyu yeşil
09-06-2009, 13:51
Balkonunuzun 15.00 den sonra güneş aldığını yazmıştınız. Ama bazı bitkileriniz mesela gardenya ya da ortancalar, gölge alan bitkileri. Bunlar için gölge bir alanınız mı var, yoksa 15.00 den sonraki güneşi alarak bu kadar sağlıklı kalabiliyorlar mı?

Arzu Kasapoğlu
09-06-2009, 13:55
Çiçeklerinizi çok güzel yetiştirmişsiniz. Hepsi ayrı ayrı güzellikte.

Tebrik ederim sevgili hemoterapi.

optimus
09-06-2009, 14:04
hepsine de hayran kaldım... maşallah ellerinize sağlık.

homeopati
09-06-2009, 14:31
sevgili koyu yeşil ....3 değil saat 12 gibi güneş tamamen dönmüş oluyor balkona ve en üst kattayım çok güneş seven leri üstlere yerleştiriyorum askı ile asıyorum bitkinin güneş isteğine göre balkonun uygun alanlarını değerlendiriyorum....fakat evet gölge isteyenler bile gereğinden fazla güneşe maruz kalabiliyor...yinede şükür sağlıklılar gördüğünüz gibi ....vaktim olunca geniş açı alırım tüm balkonu.. sayın Kasapoğlu ve Optimus güzel temennileriniz için ayrıca *** ederim ..çok naziksiniz

Koyu yeşil
09-06-2009, 14:59
Çok sevinirim, bu harika balkonu şöyle bir de genel açıdan görmek lazım. Hepsi gerçekten çok sağlıklı, maşallah. Küçük sırrınızı hemen uygulamalı :)

manolya
09-06-2009, 15:54
İlk sayfaya dönüp dönüp tekrar bakıyorum, küpelere bakmaya doyulmuyor inanın.

homeopati
09-06-2009, 16:22
bir kaç arkadaşa şimdiden çelik köklendirdim ....sonbahar da küpeleri çelikten çoğaltacağım şayet ilk baharı görürlerse anımsatın sizede yollayayım manolya

homeopati
09-06-2009, 16:24
İlk sayfaya dönüp dönüp tekrar bakıyorum, küpelere bakmaya doyulmuyor inanın.

a aaaa :) şimdi farkettim geçen gün mesajlaşmıştık değilmi ikimizde izmitteyiz beyendiğiniz küpe olsun kapım açık yolunuz düşerse uğrayın istediklerinizden alın

manolya
09-06-2009, 16:52
İnşallah:) Çok teşekkürler. Dışarıdayken balkonlara daha bir dikkatli bakmak lazım artık, kimbilir belki görürüz bu balkonu:)

delete61
10-06-2009, 08:44
Sayın homeopati balkonunuzda gerçekten takdire şayan bir iş yapmışsınız ellerinize sağlık. Sırrınızı bizler ile paylaştığınız için size teşekkür ederiz. Hanım ile birlikte bugün ısırgan toplayacağız yanlız anlayamadığımız bir husus vardı lütfen kusurumuza bakmayın ilk defa böyle birşey deneyeceğiz karışımı yapıp dinlendirdikten sonra posayı gübre niyetine toprağınamı karıştıracağız.

bahtiyar02
10-06-2009, 09:08
Sayın homeopati tüm çiçekleriniz harika.ellerinize, emeğinize ve yüreğinize sağlık.

günebakan
10-06-2009, 10:41
Sayın Homeopati çiçeklerinizin hepsi'de çok güzeller ama küpeler hele'de beyazlı morluya bayıldım hepsi birbirinden güzel. Elinize sağlık:)

tamaşa
10-06-2009, 15:20
sn hemopati,küpe çiceklerinin şöleni bir harikaydı, ne kadar güzel açmışlar,renkler nefis ellerinize saglık.MAŞALLAH

İremsıla
10-06-2009, 20:04
Sayın homeopati nerelerden geldiniz siz böyle sefa geldiniz,hoş geldiniz aramıza.bakın tüm üyeler balkonunuzun tutkunu olacak demedi demeyin.
İstanbulu görme fırsatım oldu ama istanbul, istanbul olalı böyle balkon görmemiştir.küpe çeliklerinize bende talibim noooolur.

Orkun Kırcı
10-06-2009, 20:20
Valla bu küpeleri annem görse orada yatıp kalkardı. gerçekten çok muhteşemler. Tebrik ediyorum sizi:)

homeopati
10-06-2009, 20:21
Teşekkür ediyorum arkadaşlar ....tüm paylaşımlara açığım iremsila bu bahar tüm bitkilerimden çelik alacağım sizler için :)

homeopati
10-06-2009, 20:31
orkun küpenin lafımı olur :) aneciyine söyle önümüzdeki sezon küpeleri hazır

homeopati
10-06-2009, 20:34
delete61 ısırganları incecik doğrayın soğan rendeleyip biraz yoğurun (köfte gibi) sonra su erkleyin ve süzün ...posası ile de verebilirsiniz ben genelde posalı karışımı toprak hazırlarken yapıyorum dikimden önce .....sadece suyunu verin

homeopati
10-06-2009, 20:36
orkun ....ayrıca anenin evi tam küpelik ...ideal sahi neden düşünmediki ...sardunyaların olduğu avlu yarı gölge bayılırlar küpe ler oraya

Orkun Kırcı
10-06-2009, 20:49
Yaa hep düşünüyor da bir türlü tutturamıyor. Kaç defa denedi nedense olmadı hiç. Bir de ben deneyeyim bari.:) Ayrıca bu habere çok sevinecek hiç şüpheniz olmasın.

rrumeysaa
10-06-2009, 23:35
İyi geceler homeopati :dilli: yüzüm kızararaktan küpe çiçeklerinizden isteyecektim katmerli olan ilk sayfadaki özellikle öyle güzelki.
Kem küm ediyorum inanın, istesem aceba küpe çiçeklerinizden yüzsüzlük etmiş olurmuyum. :rolleyes:

homeopati
10-06-2009, 23:48
sevgili rümeysa bu bahar çoğaltacağım köklenince sitede haber veririm kaç adet olduğunu adres bırakırsanız gönderirim tabi

rrumeysaa
10-06-2009, 23:55
Çok sevindim arkadaşım çok çok teşekkür ederim, nasıl sevindim anlatamam.
Çiçekleriniz çok güzeller maşaallah, benim henüz sayılı çiçeklerim var ve küpe çiçeğimde olsun istedim, elinizde kaç çeşit var bilmiyorum çok isteyip yüzsüzlük yapmak ta istemiyorum tabi, gönlünüzden ne koparsa diyorum, tekrar teşekkür ediyorum... (özelinize yazıyorum )

züleyha
11-06-2009, 00:30
Sevgili homeopati,
Bu güzellikleri görüp de hayran olmamak elde değil. Maşallah hepsi birbirinden güzel, hepsi birbirinden çekici ve alımlı. Sanırım balkon konusunda sizden öğreneceğim çok şey var. Ellerinize sağlık. :)

homeopati
11-06-2009, 00:36
hepimiz birbirimizden birşeyler öğreniyoruz züleyha hanım :) teşekkür ederim ayrıca çok naziksiniz...tüm sorularınıza açığım ******

emre 2000
11-06-2009, 04:20
Sayın homeopati,gerçekten çiçekleriniz muhteşem.Ben böyle güzel çiçekler görünce aklıma Allahım diyorum, dünyadaki çiçekler bu kadar güzelse, acaba cennetteki çiçekler ne kadar güzeldir?diye düşünüyorum.Gerçekten insan paylaştıkça mutlu oluyor.İnşallah zamanı gelince çiçek tohum ve çeliklerinizden ben de nasiplenmek isterim.Ellerinize sağlık.Çiçeklerle doğayla uğraşmak insanı çok mutlu ediyor.Kedi tırnağı tohumları ekmiştim.Onların tohumdan çıkıp büyüme sürecini öyle sıkı takip ediyorum ki; ay suyu fazla kaçmasın,ay güneşte fazla mı kaldılar .Sabah 5'te kalktığımda mutlaka bir göz atıyorum cimcimelere...

homeopati
11-06-2009, 12:58
Sayın homeopati,gerçekten çiçekleriniz muhteşem.Ben böyle güzel çiçekler görünce aklıma Allahım diyorum, dünyadaki çiçekler bu kadar güzelse, acaba cennetteki çiçekler ne kadar güzeldir?diye düşünüyorum.Gerçekten insan paylaştıkça mutlu oluyor.İnşallah zamanı gelince çiçek tohum ve çeliklerinizden ben de nasiplenmek isterim.Ellerinize sağlık.Çiçeklerle doğayla uğraşmak insanı çok mutlu ediyor.Kedi tırnağı tohumları ekmiştim.Onların tohumdan çıkıp büyüme sürecini öyle sıkı takip ediyorum ki; ay suyu fazla kaçmasın,ay güneşte fazla mı kaldılar .Sabah 5'te kalktığımda mutlaka bir göz atıyorum cimcimelere...

:) teşekkür ederim arkadaşım gayet tabi ...tüm tohumları biriktiriyorum sizler için günü geldiğinde paylaşmak zevk verecek ...bir çeşit rehabilite toprak ve bitkiler stres atıyor çevre bilinci oluşturuyor .çok şekerdir o cimcimeler ...süreci izlemekte ayrı keyif verir insana bol çiçekli yeşil günler diliyorum

fikreteren
17-06-2009, 19:55
Güzel bir çicek şöleni izledim.Elleriniz sağlık çok güzeller.

homeopati
17-06-2009, 22:24
Güzel bir çicek şöleni izledim.Elleriniz sağlık çok güzeller.

:) teşekkürler fikret bey

ekin97
22-06-2009, 12:05
sevgili homeopati bitkilerinizin maşallahı var gerçekten. Balkona bu kadar çok çeşidi nasıl sığdırdınız, bu kadar çok çiçeğe nasıl vakit ayırıyorsunuz bravo doğrusu!
Ellerinize sağlık:)

bennur
22-06-2009, 22:06
Hepsi çoook güzeller, ama küpelilere ve ceylanlara bayıldım. Nazar değmesin, ellerinize sağlık

Arzu Kırlangıç
23-06-2009, 18:21
Çiçeklerinize çok güzel bakmışsınız . Özellikle küpe çiçekleriniz harika..

ciceksever70
23-06-2009, 20:19
Tüm cicekleriniz cok bakimli ve saglikli görünüyorlar ama özellikle küpeliler nefis. Balkonun genel görünümünü de resimlerseniz cok seviniriz. Elinize saglik ciceklerinizi cok güzel yetistirmissiniz.

homeopati
24-06-2009, 12:30
teşekkür ederim :) bu sıralar çok yoğunum malum yaz telaşları ..işler rayına girdiğinde tekrar resimleyeceyim diğer çiçekleri ve genel görünümü ...sağlıklı güzel günler diliyorum

osman101
24-06-2009, 14:31
Maşallah.
Çok güzeller.

dilek-ce
27-06-2009, 10:30
İnanılmaz güzel çiçekleriniz var hepsini zevkle inceledim. Bende özellikle küpelilerinize bayıldım. Ellerinize sağlık harikalar yaratmışsınız :)

emre 2000
26-08-2009, 08:40
Sayın homeopati, zamanı geldiğinde çiçeklerinizin özellikle de küpelililerin tohumlarının paylaşımından söz etmiştik.İnşallah unutmadınız. Hasretle bekliyoruz:)

lale76
26-08-2009, 10:38
Çiçeklerinizin, bitkilerinizin hepsi birbirinden güzel maşallah. Özellikle katmerli küpelilere bayıldım. Paylaşım olura ben de katılmak isterim.

trida
26-08-2009, 12:05
Burasının bir balkon olduğunu emin misiniz:confused:

Çok güzel çiçekleriniz var gerçekten, ceylan,sardunya ve küpelerinize bayıldım.

Kutlarım, sevgiyle kalın.

sevim.K
26-08-2009, 12:36
Harika bir balkon izledim. Çok güzel çiçekleriniz var, çok güzel gelişmişler ve çok sağlıklılar emeklerinize sağlık.

Bütün bu güzellikleri balkonda yetiştirebildiğinize göre ya çok geniş bir balkonunuz var- iki de olabilir:)- ya da çok düzenli birisiniz balkonu çok doğru kullanabiliyorsunuz.

Küpelileriniz müthiş. Güller, balkonda, çiçek çiçek:) Ceylanlarınız da öyle. Bir sardunyasever olarak ceylanlarınıza bayıldım. Sevgiler:)

selim_50
26-08-2009, 13:04

Sevgiler ;)

sayın homeopati balkondan ziyade teras olayına girmiş, bu kadar çiçek balkona sığmaz

hüzün
11-09-2009, 14:36
küpeli 3
küpeli 4
küpeli komşu çatlatan
küpeli dudak uçuklattıran
küpeli baktıkça bakılan ...gibi olmuş yani
bayıldım Sayın Homeopati elinizde fazla tohum varsa ben de talibim. sardunyalarınız da çok güzel göürünüyorlar keyfini sürün .:)

Adalet Yağcı
11-09-2009, 15:48
Sevgili Homeopati, balkonunuzu kaç kez ziyaret ettim ama hiç mesaj yazmamışım, sanırım hasetimden olacak :dilli:
Bu güzel balkon bütün övgüleri hakediyor, bir ayı geçmiş ama buralara uğramamışsınız, merak ettim.

Ayrıca bir şeyi daha merak ettim, ben de bu sene tohumdan karanfil yetiştirdim ama hiç tadı yok nedense, çiçekler tomurcuklandığında kuruyorlar açmadan, sizin ısırgan otunu denemek lazım.

Fotoğraflarınızı da çok beğendim, çok net ve iyi kadrajlanmış.
Ellerinize emeğinize sağlık, yeni fotoğraflar bekliyoruz.

Orkun Kırcı
13-05-2010, 22:00
Azönce sevgili homeopati ablamın hastanede yattığını öğrendim. Umarım bir an önce iyileşir. Allah yardımcısı olsun.

delete61
13-05-2010, 22:27
Sayın homeopatiye Geçmişler olsun Allah şifa versin, dilerim önemli bir hastalığı yoktur ve bir an evvel sağlığına kavuşur

asumandilek
14-05-2010, 01:54
Geçmiş olsun... Umarım ciddi bir sorun değildir. Allah şifa versin inşallah...

rebetiko
14-05-2010, 02:00
Cok gecmis olsun... En kisa surede iyilesmeniz dilegiyle

sevim4
14-05-2010, 08:16
Geçmiş olsun biran evel salığınıza kavuşmanızı dlerim.

homeopati
04-06-2012, 08:25
Uzunca bir süredir yoktum aranızda ciddi bir rahatsızlık atlattım ...cevapsız bıraktığım tüm dostlardan özür diliyorum ...iyi temennileriniz için ayrı ayrı hepinize çok çok teşekkürler ....sizleri burda görmek güzel .

Orkun Kırcı
04-06-2012, 10:08
Hoşgeldin ablacım :D

homeopati
10-06-2012, 18:44
Hoşgeldin ablacım :D

:) hoşbulduk ....tüm yeşil severler gibi bende uzak duramadım yine tabi ...yeniden yavaş yavaş kendi botanik dünyamı oluşturmaya başladım .... tavsiyelerinize ihtiyacım var:p

homeopati
10-06-2012, 19:23
:) hoşbulduk ....tüm yeşil severler gibi bende uzak duramadım yine tabi ...yeniden yavaş yavaş kendi botanik dünyamı oluşturmaya başladım .... tavsiyelerinize ihtiyacım var:p

genelde çelikten çoğalttığım küpeler

homeopati
10-06-2012, 19:28
bu yıl anaç küpem tohu kesesi verdi ... bunları bitki üzerinde koruyup kurumasını sağlamakmı gerekiyor?

homeopati
10-06-2012, 19:48
bunlarda doludan koruyamadıklarım geçen ay şiddetli bir dolu yağışına maruz kaldılar ...güçlü bir çiçek kıyımı yaşadım ... fakat biraz budayınca ...yine yan dallar ile çiçek tomurcukları vermeye başladılar

homeopati
10-06-2012, 20:01
sarkan petunya bulamayınca :p normal petunya aldım bu yaz .....satıcı üzerine basa basa bunları sarkaçlara dikemezsiniz dedi ama ...bana söz geçiremedi :p...eskimiş bir kaç bulaşık leğeni işimi görür diye düşünerek beyaz iple tavandaki yerlerini aldılar tabi inadımla :D

Orkun Kırcı
10-06-2012, 20:04
Genelde tohum keseleri bitki üzerinde kurumaya bırakılıyor, küpeciler kesin bilgiyi yazarlar sanırım :)

homeopati
10-06-2012, 20:09
[QUOTE=Orkun Kırcı;982806]Genelde tohum keseleri bitki üzerinde kurumaya bırakılıyor, küpeciler kesin bilgiyi yazarlar sanırım :)[/ bu küpe çok narin orkun ... çelikle hep zorlanıyordum çoğaltmaya ...umarım tohum lar işe yarar :) tşkl

homeopati
10-06-2012, 20:35
genel görünüm

homeopati
10-06-2012, 20:35
şimdilik bu kadar dostlar çektikçe paylaşacağım ...sevgiler

_Esin_
10-06-2012, 21:08
Hepsi birbirinden güzel, ellerinize sağlık(Ayrıca çok geçmiş olsun). Umarım bu güzelliklerin devamı gelir.

homeopati
11-06-2012, 08:53
Hepsi birbirinden güzel, ellerinize sağlık(Ayrıca çok geçmiş olsun). Umarım bu güzelliklerin devamı gelir.

çok şükür geçti esin .... teşekkürler iyi temennileriniz için .... bayılıyorum kahvaltı sonrası kahve keyfi yaparken üyelerin balkonlarında bahçelerinde gezinmeye :) bir kaç resim daha

homeopati
11-06-2012, 08:57
henüz çok küçük

homeopati
11-06-2012, 09:00
küçücüktü bu güzel serpildi fakat diğer yaprak güzelleri için aynı şeyi söyleyemem :)

homeopati
11-06-2012, 09:04
bu çilli hanıma bayılıyorum

homeopati
11-06-2012, 09:07
bu nazlanıyor ...çok yavaş büyüyor

homeopati
11-06-2012, 09:48
bir kaç cins daha

homeopati
11-06-2012, 09:57
neredeyse tuttular saksı değişimi gerekiyor

homeopati
11-06-2012, 10:02
gardenya ve melisanın kokuları bizi mest ediyor yaz geceleri

homeopati
11-06-2012, 10:28
bu sediri biz yaptık hem ucuz hemde çok sağlam ve kullanışlı... bir fincan çaya güzelde bir kitap eklenince... değmeyin keyfime :p

homeopati
11-06-2012, 10:32
bunlarda :) ufak çaplı bonsai çalışmalarım

homeopati
11-06-2012, 10:59
çiçekler

homeopati
11-06-2012, 11:06
komşum gelecek ...kısır için evde maydonoz kalmamış paniğine son ... yakında yanına birkaç domates rokada geliyor :p

homeopati
11-06-2012, 11:14
cam önleri de yavaş yavaş doluyor

homeopati
11-06-2012, 11:27
boncuk göz kitty grass dan gözünü ayırmıyor :p... fesleğenlerim ise her masaya oturduğumuzda mıncıklanmaktan bıktı sanırım :p

homeopati
11-06-2012, 11:43
mineler ise :) bebiş henüz ... biraz serpilip büyümeleri lazım

homeopati
11-06-2012, 11:52
kaktüslerim böyle daha sevimli;)

homeopati
11-06-2012, 11:56
birazdaha büyüsün ..tepe kısmını alıp boyasından kurtaracağım :mad:

homeopati
11-06-2012, 12:00
itina ile köklendiriliyor

homeopati
11-06-2012, 12:11
orkidemin tek çiçeği kaldı ... diğeri çiçeklerini döktü .... 3.boğumundan keserek dinlenmeye aldım ... besin takviyesi ile bakalım tekrar açmasını sağlayabilecekmiyim

homeopati
11-06-2012, 12:24
2 açı

züleyha
11-06-2012, 16:58
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun:) tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.

homeopati
11-06-2012, 17:43
Tekrar hosgeldiniz sevgili Homeopati, sizi tekrar buralarda görmek ne kadar güzel, öncelikle çok geçmiş olsun. balkonunuzdaki düzene hayran oldum. Tam hayallerimdeki gibi. Bu arada yanılmıyorsam evi de degistirmissiniz. Hayırlı olsun:) tabi ki çiçekleriniz tam formunda, çiçeklere isirganotu takviyesi yapmaya devam ediyor musunuz? Özellikle küpeye bayıldım. Resimlerin devamını heyecanla bekliyorum.

züleyha .....sizlede karşılaşmak inanın çok güzel ... anımsıyorum sohbetlerimizi ...bende sabah gezindim çiçeklerinin arasında bayıldım bayıldım hepsi çok güzeller ....sen ustalaşmışsın bu işte kocaman olmuş çoğu ...yok hayatım ev değişmedi ...diğeri lojmandı bazen orada bazen buradayım .yazlarıda yazlığa geçiyorum iki arada bir derede yok ona kapıcı bakamaz yok bu lojmanın rüzgarına dayanmaz yazlık çoksıcak bunlar orda yetişmez derken helak oluyorum ama ...tövbe bir daha çiçeklerimi dağıtmayacağım :) allahım sağlık versin...bir daha asla :p seninde balkonun çok elverişli .... gezerken düşündüm şöyle yapsa daha çok yer kazanır diye .... doymuyor gözüm birtanem :o doymuyor

züleyha
11-06-2012, 20:41
Önce saglik tatlim sağlığına kavuştun ya çok daha güzellerini yetiştireceğine eminim. Benim çiçeklerim tamamen kendi hallerinde, isin dogrusu sulamaktan fazla bişey yapamıyorum. Balkonumu çok duzenleyemiyorum çünkü evim kira ve sitede cogu şey yasak :((

gülsu
19-06-2012, 07:47
Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın..

homeopati
20-06-2012, 11:43
Çok zevkli harika bir balkonunuz var. Çiçeklerin hepsi özel ve güzel çiçekler. Küpeliler ve sardunyalar benim her zaman gözdem olmuştur. Balkonunuzde bizim içinde kahve içiniz. Afiyet olsun. Bol çiçekli günlere.... Sağlıcakla kalın..

çok mersi gülsu hanım ... yakın olsak da sizede ikram edebilsem :p

organikcadı
29-06-2012, 11:07
homeopati emek verdiğinize değmiş maşallah çok güzel bitkilere sahipsiniz küpelilerden gözümü alamadım çok güzeller.
mutlu vakitler diliyorum,dipteki koltukta gömülüp nede güzel kitap okunur mis kokular için de ;)

nuray topcu
29-06-2012, 12:30
off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın.

nuray topcu
29-06-2012, 12:49
bu sediri biz yaptık hem ucuz hemde çok sağlam ve kullanışlı... bir fincan çaya güzelde bir kitap eklenince... değmeyin keyfime :p

ben kuru kuru oturmaya da razıyım.:)

nuray topcu
29-06-2012, 12:52
cam önleri de yavaş yavaş doluyorburası istanbulun neresi,..

Tika
02-07-2012, 09:41
Cok zevkli dizayn edilmis bir balkonunuz var.Emeginize saglik.

günebakan
02-07-2012, 15:05
Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık:)

süleymanizmir
02-07-2012, 15:46
bu yıl anaç küpem tohu kesesi verdi ... bunları bitki üzerinde koruyup kurumasını sağlamakmı gerekiyor?

Sayın homeopati tebrikler hepsi çok çok güzel ve dekoratif ellerinize sağlık.Sizden bitkilerinize gübre,çiçek coşturan gibi birşeyler veriyormusunuz.Birde ısırgan ve soğan rendeleyip su ile karıştırarak bir besin hazırlıyormuşsunuz.Ne kadar ısırgan toplayıp içine soğan rendeleyelim? Bunun suyunu süzüp başka bir kaptaki su ilemi çoğaltalım?Kalan ısırgan tortularını değerlendiriyormuyuz yoksa atalım mı? Cevaplarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER

homeopati
16-07-2012, 12:07
Sayın homeopati tebrikler hepsi çok çok güzel ve dekoratif ellerinize sağlık.Sizden bitkilerinize gübre,çiçek coşturan gibi birşeyler veriyormusunuz.Birde ısırgan ve soğan rendeleyip su ile karıştırarak bir besin hazırlıyormuşsunuz.Ne kadar ısırgan toplayıp içine soğan rendeleyelim? Bunun suyunu süzüp başka bir kaptaki su ilemi çoğaltalım?Kalan ısırgan tortularını değerlendiriyormuyuz yoksa atalım mı? Cevaplarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER
teşekkür ederim süleyman bey ... bunlar bitkilerimin sadece bir kısmı ...tek sulamada hiçbirinin hatırını kırmazsam eğer 2 büyük şişe hazır besin tüketmem gerekiyor her seferinde :)bu yüzden hazır bitki besinleri yerine daha doğal ve hesaplı çözümler üretiyorum kendimce ..ısırgan suyu kullanıyorum ve evet ...çok faydasını gördüm .. ısırgan özü suya geçtikten sonra kalan posayı kullanmıyorum hayır .... fakat bahçe uygulamalarında toprak altı kullanılabilinir .... çürüyükler .... balkon ve saksılarda koku yapabiliyor .... miktarı hususunda hiç çekinmeyin ...toplayabildiğiniz kadar ısırganı suda bekletin ..karıştırın ve çiçeklerinize bu karışımı uygulayın ...soğan suyunu ayda bir bu karışıma ekliyorum ...havalar çok sıcak olduğunda ise eklemiyorum ...hemen pıtır pıtır tomurcuğa geçiyor .düzenli kullandığımdaçiçekler ...yeşil yapraklı salon bitkilerinizdede güvenle kullanabilirsiniz canlanıyor yaprak renkleri koyulaşıyor ...

homeopati
16-07-2012, 12:11
Sevgili Homeopati çiçeklerin hepsi muhteşem balkon tümüyle harika ama sedire bayıldım bende eşime balkona böyle birşey yaptırmak istiyordum sizinkini yayınlanmanız süper oldu ellerinize sağlık:)

hesaplı ve pratik ...emsal teşkil ettiyse fikir verdiyse ne mutlu bana sevgili günebakan :)

homeopati
16-07-2012, 12:16
off çok güzel bir balkonmuş,benimkide uzunca bir balkon ama dar,küçük bir masa ancak....bende öyle banklar istiyorum aslında ama....neyse güle güle oturun,keyfini çıkarın. allah size daha iyilerini nasip etsin sevgili nuray hanım çiçek sevgisi yaşam enerjimizi körüklüyor sanırım ...hepimize bol çiçekli mutlu yarınlar

yçelik
23-07-2012, 13:45
merhaba Sevgili Homeopati
paylaşımlarınız çok güzel. Emeğinize sağlık çiçekleriniz çok güzel. balkonunuz süper olmuş beton yığınını tam bi bahçeye çevirmişsiniz. bana çok güzel fikirler verdiniz teşekkürler :)

YeniGine
15-09-2012, 00:24
güller

Sayfa 3 e kadar geldim; sonradan tekrar başa döndüm 'Hiçbirşeyi beğenmeden gelmişim' haksızlık olur idi. Şimdi siz bu kasımpat, kadife, güller, acem halısı yani bütün çiçeklerinize ısırgan otu mu uyguluyorsunuz?.. :p Valla öyle isee hadi bakalım nereden bulacağım ben ısırgan otunu?..
Çiçekler harika, yaprakları bile çiçek gibiler gerçekten maşallah!..

YeniGine
15-09-2012, 01:04
Tekrar ilk sayfadan başlayıp son sayfanıza geldim. Öncelikle geçmiş olsun, tekrar hoşgelmişsiniz. Vermiş olduğunuz ısırgan otu tarifi çok hoşuma gitti açıkçası. O halde hiç gübre, bitki coşturan falan kullanmıyorsunuz.
Balkonunuz, çiçekleriniz çok güzeller. İnşallah bakımları ile ilgili açıklamaları ilee fotoğrafların devamını bekliyoruz. Ellerinize sağlık.

günebakan
15-09-2012, 11:10
Isırgan otu ve soğansuyu tariflerini açık verirseniz çok sevinirim mesela soğanı
kaynatıyormusunuz vs,vs Hele o küpeler benimkiler can çekişiyor siz İstanbulun neresindesiniz acaba böyle güzeller

milaca2010
21-10-2012, 02:45
bunlarda doludan koruyamadıklarım geçen ay şiddetli bir dolu yağışına maruz kaldılar ...güçlü bir çiçek kıyımı yaşadım ... fakat biraz budayınca ...yine yan dallar ile çiçek tomurcukları vermeye başladılar

Merhabalar sn. homeopati, küpe çiçekleriniz ve balkonunuz harika görünüyor,emeklerinize sağlık. (Ayrıca çok geçmiş olsun), bol çiçekli ve sağlıklı günler dileğiyle...

Mr_izmir
23-04-2021, 07:07
Bu çiçeğin adı nedir 32. Mesajdaki

http://www.agaclar.net/forum/441098-post32.htm

tekin01
23-04-2021, 22:29
Bu çiçeğin adı nedir 32. Mesajdaki

http://www.agaclar.net/forum/441098-post32.htm
Hocam, resimdeki çiçek buz çiçeği.
Çok arsızdır,hızla büyür etli yapraklara sahiptir...