PDA

View Full Version : Ege Bölgesi İzmir Tarım İl Müdürlüğü süs bitkileri yetiştiriciliği kursu

tolgayarici
02-06-2009, 14:48
http://www.cembotanic.com.tr/Images/TR_45.jpg

süs bitkileri yetiştiriciliği kursu başlıyor

MERHABA DOSTLAR

Ege bölgesinde bulunan tüm dostlara 02 haziran 2009 tarihi itibarı ile İzmir İli Tarım müdürlüğü tarafından Süs Bitkileri Yetiştiriciliği kursu açılması için gerekli işlem ve başvuruları tamamlamış bulunmaktayım.

Bu kursa katılmak isteyen kişiler bir dilekçe,nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir forum doldurarak müracatlarını yapabilirler(bu form ve dilekçe örneğinide benden isteebilirler)
kurs tamamen ücretsizdir. Sürecinin ne olcağını bilmiyorum ancak en fazla haftada 2 gün veya 3 gün yapılır ve toplam 4-5 hafta sürer.
Kurs bitiminde verilecek bir eğitim tamamlama sertifikası ile tarım müdürlüklerine yapacağınız başvuru sonucunda süs bitkisi yetiştiricisi belgenizi alabilir, tarım bakanlığı tarafından verilecek destek teşvik ve ürünlerden fayadalanabilir. Resmi bir süs bitikisi yetiştiricisi olabilirsiniz.
Ayrıca bu kurs sonunda katılımcı tüm arkdaşlar hem fikir olursak , sertifikalı bitki ve tohum üretimi kurslarını açtırıp eğitimlere devam edebiliriz.
Kurs yeri Buca Halk Eğitim Merkezi olarak belirlenmiştir. 15 kişi kapasitemiz var , 20 kişiyi geçersek yeni bir kurs açılacakmış, buda ikinci bir başlangıç olucak ancak ilk kurs bitiminden en az 3veya 6 ay sonra başlar. İlk sınıfa giremeyen dostlar ikinci kursa devam ederler.
Kurs Tarım Müdürlüğü tarafından atanacak bir ziraat mühendisi tarafından verilecektir.

Daha fazla bilgi için:0530 459 28 75
email ve msn : .tyarici@hotmail.com

TuruncuHis
02-06-2009, 15:41
Ne güzel bir haber...İlk sıradan katılırım bu kursa.
Sizinle irtibata geçeceğim...

cihan_as
02-06-2009, 18:18
Süs bitkileri yetiştiriciliği kurs çalışmalarına bende katılmak istiyorum.

yoldaş
02-06-2009, 18:41
Bende katılmak isterdim ama bucayla bornova çok ters kalıyor, bir de hangi günler ve saatlerde olacak bilgilendirirseniz sevinirim.

Ülker
02-06-2009, 21:04
Bugün duyduğum en güzel haber.
Akşam iş çıkışı veya hafta sonu olursa kesin katılırım.

tolgayarici
02-06-2009, 23:19
Arkadaşlar kurs büyük olasılıkla akşam 18:00 veya 19:00 dan sonra başlar. Ayrıca topluca katılmak isteyenler dilekçelerimizi verirsek hemen başlar. Tek tek verilirse belli bir sayı toparlanana kadar beklenir buda en az 6 ay kadar sürer.

Dilekçe aynen şöyle olucak.

BUCA HALK EĞİTİM MERKEZİNE

Kurumunuz tarafından açılacak süs bitkileri yetiştirme kursuna katılmak istemekteyim. Gereğinin tarafınızdan yapılmasını arz ederim

Saygılarımla
İsim / İmza

Gerekli Bilgiler
--------------------------------------------------------------

Adres: .............................(adresinizi yazıcaksınız)

Telefon :....................... (sabit bir telefon yazılacak)

Bu dilekçenin arkasına kimlik fotokopisi ve bir form eklenecek. Bu form bende var topluca dolduracağız, bu formada kursuımuz olmasını istediğimiz saat ve günleri topluca kararlaştıralım. Hafta sonları ve çalışan dostlar için mesai saatleri bitimi olsun. Yerimiz çok merkezi bir yerde geçen aylarda arıcılık kursu yapmıştık . Torba'lıdan bile gelen arkadaşlar toplu taşım araçlarından 7-8 dakikalık bir mesafede ulaşabiliyorlardı.

malina
02-06-2009, 23:25
Dilekçelerinizde cümle başlarını ve özel isimleri büyük harf yapsanız iyi olur. Noktalama işaretleri de kullanmalısınız. 5-10 cümlelik bir yazıda, imla hatası da hoş karşılanmaz...

tolgayarici
02-06-2009, 23:36
Uyarı için teşekürler. Gerekli düzeltme tarafımdan yapıldı.

Koyu yeşil
03-06-2009, 10:59
Ben de katılmak isterim. Haftaiçi iş çıkışı olursa (18.00-19.00 arası gibi)çok sevinirim. Yazın işler biraz yavaş olduğundan, haftaiçi 12.00-02.00 gibi bir saate de uyabilirim. Keşke Buca yerine, Alsancak-Konak gibi herkese daha ortak olacak bir nokta olsaydı diye düşünmedim değil ama eğer mekan seçeneği yoksa, yapacak birşey yok :)

tolgayarici
03-06-2009, 12:19
En ideali hafta içleri haftada 3 gün ve 18:00 ile 19:00 gibi olursa güzel olucak gibi. Tarım İl Müdürlüğüne Bağlı Tüm eğitim seminerleri ve sertifika öncesi eğitimler genelde bu binada veriliyor. Daha önce yaptıkları tüm eğitim seminerleri burada gerçekleştirildi. Eğitim yapılacak binanın hemen karşısında Buca Belediyesi süs bitkileri üretim sahası var büyük olasılıkla orada uygulamalar yapabilceğiz.

Nejla K.
03-06-2009, 12:52
Tolga Bey, bu kurs yalnız İzmir de mi yoksa ilerleyen tarihlerde diğer Ege illerinde de uygulanacak mı?

tolgayarici
03-06-2009, 13:10
Dilekçe'ye eklenecek form.

Katılımcı arkdaşlar bu formu doldurmadan dilekçeye eklesin kurs için toplandığımızda saatleri ve günleri birlikte karlaştıralım ki , herkes ayrı ayrı bir gün ve saat yazmış olmasın. Yazıcı'dan çıktı alabilirsiniz veya dilekçeleri topladığımızda ben topluca herkesin dilekçe ekine ekleyebilirim.

tolgayarici
03-06-2009, 13:20
Necla hanım,

bu kurs oluşturulmasını gerçekleştirmek için 2006 yılı kasım ayından beri çalışma yapıyordum. 29 Mayıs tarihinde olur aldık. Şİmdi belirlenen yer ve zaman bu şekilde oldu. Ancak başka arkdaşlarda kendi bölgelerinde Tarım Bakanlığı ile çalışmalar yaparsa başlatabilirler ancak bayağı bir süreç alıyor

Ülker
03-06-2009, 13:30
Tolga Bey, biz gereken belgeleri hazırlayıp, size ulaştıracağız.

tolgayarici
03-06-2009, 13:33
dilekçe ve form yukarıda resim formatında ekledim arkadaşlar.

tolgayarici
03-06-2009, 14:12
Buca Halk Eğitim Merkezi

* Buca Kaymakamlığı İle bitişik olarak hizmet veriyor . bina Buca Kaymakamlık Binası arkasında kalıyor. Buca SSK hastanesinin arka caddesi. Buca Stadyumu önünde toplu taşım aracından ininiz ve çevik bir meydanından sağa doğru yürüyünüz 200 metre sonra buca kaymakamlığına ulaşacaksınız.Bu bina arkası Buca Halk Eğitim Merkezi.

* Evrakları buraya direk vermek isteyen arkadaşlar kapıda girişte arzu hanım var, ben 02/05/09 tarihi itibarı ile dilekçemi oraya bıraktım. topluca verirsek kurs hemen başlar. tek tek götürürsek , herkesin keyfine keder kalıcak ve belli bir sayıda dilekçe oraya ulaşana kadar kurs başlamaz.

Halk Eğitim Merkezi Buca (Halk Eğitim Merkezi
Adres: YENİGÜN MH.271/3 SOK. NO:2 Telefon: 2324879368 Faks: 2324387109 email: bucahem@hotmail.com)

Nejla K.
03-06-2009, 14:32
Teşekkürler Tolga Bey...

Koyu yeşil
03-06-2009, 14:41
Bu durumda dilekçelerimizi hepimiz size mi ulaştıralım? Daha hızlı olması için? 15 Haziran sonrası yani okullar kapandıktan sonra başlarsak çok sevinirim.

tolgayarici
03-06-2009, 14:54
Okulların bitimi 15 haziran biz kursumuzu 22 haziranda başlatalım. Okullar'da kapanmış olur bu iyi fikir. Şöyle yapalım dilekçeleri ben topluyayım şirinyerde ikamet ediyorum. Buca Halk Eğitim merkezine yakınım. Toplam 15 kişiyi bulursak kursumuz hemen başlıyor, 20 kişiyi geçince bir başka sınıf açılcak oda ilk kurs'tan 3 ay sonra veya 6 ay sonra bizler kursumuzu bitirdikten sonra hemen sertifikalı tohum üreticisi kursuna katılabiliriz. Ancak bu kursu bitirip tarım bakanlığından sertifikamızı ve üretici belgesini aldıktan sonra ona başlanılabilinir. Dilekçe ve hazırlanan evrakları bana nasıl ulaştırabileceğiniz konusunda bir çalışma yapalım

Koyu yeşil
03-06-2009, 15:11
O zaman isimleri listelemekle başlayalım. Liste tamamlanca, adresinizi **** faksınızı özel mesajla öğrenci adaylarına yollayın, herkes size ulaştırsın.:) Bir de nacizane önerim, bu eğitimi, Şehirlere göre Üyeler / İzmir başlığında da duyurursanız, sanki daha çok İzmir'li üyemize ulaşırız diye düşünüyorum. Hatta sanki bu eğitim haberi İzmirli üyelerin çalışmaları başlığında olsa daha doğru olmayacak mı? Belki de başlığı taşımalısınız. İzmrli arkadaşlar daha kolay ulaşır. :)

1-Turuncu His
2-Cihan As
3-Yoldaş
4-Ülker
5- Koyu Yeşil

tolgayarici
03-06-2009, 15:31
Bir kişide ben 6 kişi olduk. 0 232 438 66 42 belge geçer numaram, konumuzun taşınması için moderatör arkadaşlardan destek istedim umarım taşınmasında bir sakınca yoktur. Dün yanlış bir fotoğraf yüklemesi yaptığım için bir süre kuralları öğrenme moduna geçtim, herhangi bir işlem yapamamıştım. Bir moderatör dostumuz sayesinde konu bu bölüme açıldı.

Ülker
03-06-2009, 15:47
Agaclar.net dışından da katılacak arkadaşlara açık mı?
Öyle ise bir kaç kişi ilave olacak.

tolgayarici
03-06-2009, 15:51
Evet kurs herkese açık yani tanıdıklarımızıda getirebilir katılımcı olarak kayıt ettirebiliriz. Kurs başlaması için 15 kişi gerekli, sınıf kontenjanı 20 kişi , 20 kişiden sonrakiler için ayrı bir sınıf açılır kurs tekrarlanır. Ancak bu süreç ikinci kursun başlaması için 3 ile 6 ay sonra arası bir süreci kapsar.

Ülker
03-06-2009, 16:02
1-Tolgayarici
2-Turuncu His
3-Cihan As
4-Yoldaş
5-Ülker
6-Koyu Yeşil
7-Esra

Hülya
03-06-2009, 16:39
Bende katılabilirim.
1-Tolgayarici
2-Turuncu His
3-Cihan As
4-Yoldaş
5-Ülker
6-Koyu Yeşil
7-Esra
8-farezya

fatmadundar
03-06-2009, 18:47
Bende katılabilirim.
1-Tolgayarici
2-Turuncu His
3-Cihan As
4-Yoldaş
5-Ülker
6-Koyu Yeşil
7-Esra
8-farezya
9-fatmadundar

malina
03-06-2009, 19:00
konumuzun taşınması için moderatör arkadaşlardan destek istedim umarım taşınmasında bir sakınca yoktur.

Ancak tüm kursiyerler agaclar.net üyesi olursa, konuyu agaclar.net etkinlikleri bölümüne taşıyabilirim. Diğer türlüsü mantıklı olmaz...

tolgayarici
03-06-2009, 19:27
Zaten öyle olmuş vaziyetde.:-)

malbman
03-06-2009, 19:28
1-Tolgayarici
2-Turuncu His
3-Cihan As
4-Yoldaş
5-Ülker
6-Koyu Yeşil
7-Esra
8-farezya
9-fatmadundar
10- malbman
Kambersiz düğün olur mu hiç:p:p

malina
03-06-2009, 19:29
Zaten öyle olmuş vaziyetde.:-)

Sayı tamamlansın taşırım :)

tolgayarici
03-06-2009, 19:30
tamamlandı bak 10 kişi oldu:)

dilhana
03-06-2009, 20:03
Ben de ...ben de varım..:)

1-Tolgayarici
2-Turuncu His
3-Cihan As
4-Yoldaş
5-Ülker
6-Koyu Yeşil
7-Esra
8-farezya
9-fatmadundar
10- malbman
11- Dilhana

tolgayarici
03-06-2009, 21:49
Arkadaşlar,

11 kişi burada gözüküyor, 04/05/09 tarihinde yani yarın tarafıma hazırladığınız,dilekçeleri 0 232 438 66 42 belge geçere yollamaya başlayabilirsiniz.

Bende yarın akşam üzeri saat öğleden sonra 18:00 den sonra gelenleri, Buca Halk Eğitim Merkezine götürüp kayıt ettiririm.

Bu gidişle hafta sonunu görmeden sayımız tamamlanacak. Daha sonra belge geçere gönderim yapan arkadaşlarda evraklarını gönderdikleri tarihlerde ulaştırabiliriz. Ancak çok bekletmemeye özen gösterelim.Kursumuzu başlatalım bir an önce.

Göndermiş olduğunuz evrak eklerinde bu sayfada örnek olarak gönderdiğim formu doldurmayın ve belge geçere göndermeyin, boş olarak ben her bir kişi evrak ekine ekleyeceğim, kurs başlama tarihine ve saatlerine topluca karar verdikten sonra. İlgili yerde toplanınca herbirimiz ilgili alanı doldururuz.

Herkes örnekte gösterildiği gibi dilekçesini hazırlıyor , ekine kimliğini ekliyor, 0 232 438 66 42 numaralı belge geçere gönderimini yapıyor.

Koyu yeşil
04-06-2009, 13:16
Ağaçlar.net ailesi dışından katılımcı kabul edilirse, işyerinden bir arkadaşım da katılmak istiyor. Kararı size bırakıyorum.

1-Tolgayarici
2-Turuncu His
3-Cihan As
4-Yoldaş
5-Ülker
6-Koyu Yeşil
7-Esra
8-farezya
9-fatmadundar
10- malbman
11- Dilhana
12-İlker Kokuluçiçek

malina
04-06-2009, 14:09
Tabii katılabilir :)

malina
04-06-2009, 14:13
Ege bölgesi tarım müdürlüğü süs bitkileri yetiştiriciliği kursu başlıyor başlığı ile
Çevreyi ve doğayı korumak adına hangilerini yapıyorsunuz? konulu anketin bağlantısı ne?

Anketi kapattım...

tolgayarici
04-06-2009, 17:47
Arkadaşlar bugün itibarı ile

1. Bucakop semtinden
2. Karşıyaka semtinden
3. Bostanlı semtinden

Olmak üzere 3 katılımcı belge geçerimize gerekli evraklarını göndermiştir. 04 haziran 2009 tarihi itibarı ile. Göndermiş oldukları evraklar 17:30 itibarı ile ilgili kuruma ulaştırılmıştır. Diğer gönderim yapacak arkadaşlar bugün Belge Geçer makinamız oldukça yoğundu , gönderimde sorun yaşamış olan varsa, tekrar deneyebilirler veya daha sonrada gönderim yapabilirler. Numara 0 232 438 66 42

cihan_as
04-06-2009, 19:38
Sn tolgayarici, süs bitkileri kursuna katılmaktan vazgectim.

tolgayarici
04-06-2009, 22:45
tamamdır cihan bey . İkazınız için teşekürler

Aziz Fayda
05-06-2009, 04:00
Sayın Tolgayarici,

Bu kursa katılmayı çok isterim. Ancak Kemalpaşa Nazarköy'den Buca'ya haftanın üç günü nasıl gelip giderim diye düşünüyorum. Özel araç ile gidip gelmek çok tuzlu olacak. Dolmuş ve otobüs kullanarak gelmeyi düşünsem yollarda saatler geçecek.
Bu kurs haftada üç gün demiştiniz, ne kadar süreceği konusunda bilginiz var mıdır ?
Değerli katkılarınız için çok teşekkür ederim.

bulik
05-06-2009, 07:21
Ben ben ben.....
Beni unutmayın lütfen!!

Hemen gerekli belgeleri dolduruyorum ve sizin adresinize kargo ile gönderiyorum.

Mahsuru yoksa bana özelden adres bilgilerinizi gönderir misiniz?
Teşekkürler

tolgayarici
05-06-2009, 09:08
bullik adres bilgilerim tarafınıza gönderilmiştir.

tolgayarici
05-06-2009, 09:15
3-4 hafta gibi sürebilir.

tolgayarici
05-06-2009, 09:21
Arkadaşlar bugün 05/05/09 tarihinde saat:10:00 gibi belge geçere gönderim yapan tekrar . evraklarını gönderebilirmi. Ben yanlış cevaplama yaptım ve olmadı gelmedi gönderimi.

Cumhur Tonba
05-06-2009, 16:23
Çok afedersiniz,
Ege Bölgesi tarım Müdürlüğü diye bir kuruluş varmı? Benim kafam karıştı. Tarım Müdürlükleri İl de ve İlçeler de olur. Onlarda Örneğin İzmir Tarım İl Müdürlüğü **** Karşıyaka Tarım İlçe Müdürlüğü diye adlandırılır.
Lütfen beni hoş görün. Aydınlatırsanız sevinirim.

tolgayarici
05-06-2009, 22:41
Sayın Cumhur Bey,

bu bilgilendırmeniz içi teşekür ederim, ancak böyle ayrıntılı biginiz olan bir konuda ben nasıl destek verebilirim ki, sizin yeterince bilginiz var.

ayrıca halk eğitim merkezleri belli bir katılımcı sayısı olunca il tarım müdürlüklerinden ilgili biriminden tahsis etmek üzerede bir eğitmen tahsis etmesini isterler. katılımcı sayısı yeteri kadar oluncada talepler doğrultusunda eğitimler başlar bu eğitimler sonucunda bir sertifika verilir bunlada il tarım müdürlüklerinden bir üretici belgesi alır ve resmen üretici olabilirsiniz. ayrıca bir çok üretici gibi tarım bakanlığının kaynak ve ürünlerinden faydalanbilirsiniz.

sizin söz konusu ettiğiniz kelimedeki ege cümlesini ben ege bölegesinde yaşayan ve izmirde açılacak bir kursu duyurmak için yazdım. ancak alan limit kısaltmalı olmasa tam da yazabilirdim ozamanda başlık uzun olur ve bir kısmı .... simgeleriyle gösterilir ve mesaj anlaşılmazdı. ayrıca arkdaşlar bu mesajı izmir adanan menderes havalimanından bir seyahatim öncesi yazıyorum. bu sebeble bu akşam geç saatlerde burada belki olabilirim ancak yarın tüm gün burada olacağım.

bir ikiniciside site yöneticisi arkdaşlar ben eğitimimi yurt dışında aldım imla ce cümle kurma konusunda uyarılar alıyoru engellendimde o yuzden bu sitede mesaj yazmadan önce yanımda bşr dostum veya imla kitabı oluyor ancak şu anda öyle bir olanağım yok hemen yazmak zorunda kaldım. eminim hoşgörünüz ve anlayış göstereceksinizi şimdiden teşekürler. cumhur bey ayrıca tarım bakanlığının ilk kurulduğu yıllardan beri dedemden gelen bir kurumun sahibiyiz ve bizlerde tarım bakanlıgı ile sık sık bağlantı içindeyiz www.balpetek.net (http://www.balpetek.net) tarım bakanlıgı prosüdür ve kurulumunu gayet iyi bilmekte olup. kafanızı karıştıdığım için özür diler iyi geceler dilerim. daha ayrıntılı bilgi lmak istersenizde ilk sayfada örnek dilekçeler iletişim bilgilerim var ulaşabilirsiniz. saygılarımla

Aziz Fayda
05-06-2009, 23:43
Yerimiz çok merkezi bir yerde geçen aylarda arıcılık kursu yapmıştık . Torba'lıdan bile gelen arkadaşlar toplu taşım araçlarından 7-8 dakikalık bir mesafede ulaşabiliyorlardı.

Sn. Tolgayarici,

Alıntıda belirttiğiniz üzere Torbalıdan toplu taşıma araçları ile ulaşımın 7-8 dakikalık bir mesafe olduğunu yazmışsınız. Ben Kemalpaşa da ikamet ediyorum ama İşyerim Torbalı'da. Buca'daki halk eğitim merkezine (nerede olduğunu da bilmiyorum) hangi ulaşım aracı ile ulaşabilirim. Eğer Torbalı'dan Buca Halk eğitim merkezine toplu taşıma aracı ile ulaşma imkanı var ve bu kadar kolay ise ben de katılmak istiyorum.
Ya da Torbalı'dan katılacak arkadaş var mıdır? Bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşımız var mı ?
Çok teşekkürler.

malina
06-06-2009, 08:58
bir ikiniciside site yöneticisi arkdaşlar ben eğitimimi yurt dışında aldım imla ce cümle kurma konusunda uyarılar alıyoru engellendimde o yuzden bu sitede mesaj yazmadan önce yanımda bşr dostum veya imla kitabı oluyor ancak şu anda öyle bir olanağım yok hemen yazmak zorunda kaldım. eminim hoşgörünüz ve anlayış göstereceksinizi şimdiden teşekürler.

İmla kitabı kullanmanızı gerektirecek kadar sıkı bir denetim yapmıyoruz. Yazdığınızı gönder tuşuna basmadan bir kez okusanız yeter.

Mesajlarınızın kolay okunur olması için, nasıl yazmalısınız? (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2079)

tolgayarici
06-06-2009, 12:56
sayın malina,

okuma ve yazmamda sorun yok eğer yazdığımı okursanız zaten demek istediğimi anlayacaksınız ben imla konusunda yetersiz olduğumu ve destek olmadan zor yazabildiğimi belirtmiştim. ve bunun sebebide açıklanmıştır.

tolgayarici
06-06-2009, 21:06
arkadaşlar biraz önce belge geçere gönderim yapan kimse tekrar göndersin belgesi hiç okunmuyor. ayrıca lütfen gönderim yaptıktan sonra teyitleşelim

malina
06-06-2009, 21:34
sayın malina,

okuma ve yazmamda sorun yok eğer yazdığımı okursanız zaten demek istediğimi anlayacaksınız ben imla konusunda yetersiz olduğumu ve destek olmadan zor yazabildiğimi belirtmiştim. ve bunun sebebide açıklanmıştır.

Anlamadığım konuyu neden burada dile getirdiğiniz...

tolgayarici
06-06-2009, 21:39
çünkü acilen yaxzdığım mesajdada imla hataları olabilir diye düşündüm ve tekrar uyarı alab,ilirsem sebebibini uyaracak kişi bilsin istedim .zaten mesajın içindede yazıyor sebebi

tolgayarici
06-06-2009, 21:44
aziz bey ,

ben torbalıdada oturmuyorum kemalpaşadada siz oralarda ikamet ediyorsunuz sanırım, eminim zamanım olsa sizin için araştırabilirdim ama, ne yazıkki ,zamanımıkendi özel işlerime ayırıyorum ve oldukça yoğun bir süreçteyim. siz kendiniz toplu taşım araçları konusunda bir araştırma yapsanız daha uygun olacaktır. size bu konuda destek olamacağım için şimdilik özür dilerim. ben sadece daha önce açılan bir kursa torbalıdan gelen birisinin kursumuza gelip gittiğini beyan ettim burada ve onun bana bildirdiği süreyi söyledim, ayrıca kemalpaşadan da izmir içine toplu taşım aracı var sanırım. konumuzu gösterdiğiniz ilgi için teşekürler ayrıca umarım ki şu ulaşım işini ayarlar ve sizlerde aramızda olursunuz

Cumhur Tonba
06-06-2009, 22:34
Sayın Cumhur Bey,

bu bilgilendırmeniz içi teşekür ederim, ancak böyle ayrıntılı biginiz olan bir konuda ben nasıl destek verebilirim ki, sizin yeterince bilginiz var.

Orjinal Mesaj Sahibi Cumhur Tonba
Sayın Tolga Bey,
Ben bu konuları gayet iyi biliyorum. Fakat bilmeyen arkadaşlarımız aydınlansın ve kafaları karışmasın diye o yazıyı yazmıştım. Anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim. Yazınızın başlığı anlam karkaşası yarattığı için yazdım.
İyi günler ve saygılarla.

Aziz Fayda
06-06-2009, 23:40
aziz bey ,

ben torbalıdada oturmuyorum kemalpaşadada siz oralarda ikamet ediyorsunuz sanırım, eminim zamanım olsa sizin için araştırabilirdim ama, ne yazıkki ,zamanımıkendi özel işlerime ayırıyorum ve oldukça yoğun bir süreçteyim. siz kendiniz toplu taşım araçları konusunda bir araştırma yapsanız daha uygun olacaktır. size bu konuda destek olamacağım için şimdilik özür dilerim. ben sadece daha önce açılan bir kursa torbalıdan gelen birisinin kursumuza gelip gittiğini beyan ettim burada ve onun bana bildirdiği süreyi söyledim, ayrıca kemalpaşadan da izmir içine toplu taşım aracı var sanırım. konumuzu gösterdiğiniz ilgi için teşekürler ayrıca umarım ki şu ulaşım işini ayarlar ve sizlerde aramızda olursunuz
Sayın Tolga Bey,

Sizi çok iyi anlıyorum. Bu kadarı için de zahmet verdiniz sağolun varolun. Ben konuyu araştırır araştırmaz size belgelerimi göndereceğim.

selamlar

Aziz Fayda
10-06-2009, 17:11
Sn. Tolga Bey,

Ben de katılacağım. Seyahatte olduğum için belgeleri size yarın göndereceğim.

selamlar

malina
10-06-2009, 17:59
Son yazılan listeyi kopyalayıp altına adınızı eklerseniz daha sağlıklı takip edilir.

Arada katılacağını söyleyenleri listeye eklemeyi, vazgeçenleri çıkarmayı unutmayın :)

tolgayarici
10-06-2009, 18:43
tamamdır

Dönis
11-06-2009, 16:20
Tolga Bey selamlar,
Ben yeni üyelerdenim ve İzmirde ikamet ediyorum, bu kursa ben de katılmak istediğimden ve yolum da o taraflara düştüğünden 2 gün önce Buca halkeğitim merkezine başvuruda bulundum, ayrıca forum üyesi olmasa da kursa katılmak isteyen bir arkadaşım daha var, onun başvurusunu da kısmet olursa yarın yapacağız. Demek istediğim ulaşılmak istenen başvuru sayısına 2 kişi daha ekleyebilirsiniz. Başvuru formundaki kurs gün ve saatlerine ilişkin kısmı boş bıraktım bu konuda çoğunluğa uyabilirim. Bilginiz olsun istedim, ayrıca bu kursun düzenlenmesine önayak olduğunuz için teşekkürler ...

Aziz Fayda
11-06-2009, 17:57
Son yazılan listeyi kopyalayıp altına adınızı eklerseniz daha sağlıklı takip edilir.

Arada katılacağını söyleyenleri listeye eklemeyi, vazgeçenleri çıkarmayı unutmayın :)
Haklısınız sayın malina. Listeye adımı ilave ettim.

1-Tolgayarici
2-Turuncu His
3-Cihan As
4-Yoldaş
5-Ülker
6-Koyu Yeşil
7-Esra
8-farezya
9-fatmadundar
10- malbman
11- Dilhana
12-İlker Kokuluçiçek
13- Aziz Fayda

Aziz Fayda
11-06-2009, 19:00
Sn. Tolga Bey,

Belge geçer numaranıza fax göndermeye çalıştım ama cevap alamadım. Sanırım belirli bir satte mi göndermemiz gerekiyor.

selamlar

tolgayarici
11-06-2009, 21:22
tolgayarici@windowslive.com bu adrese mail da atabilirsiniz. evet belirli saatlerde çalışıyormuş olanak varsa şu anda başındayım makinenin

Aziz Fayda
12-06-2009, 17:52
Dilekçe imzalı olması gerektiğinden imzaladıktan sonra tarayıp mail adresinize göndermeye çalışacağım.

selamlar

Aziz Fayda
12-06-2009, 19:47
Sn. tolgayarici,

İstemiş olduğunuz belgeleri elektronik posta adresinize gönderdim. Eksik bilgiler varsa tamamlayabilirim.

selamlar

tolgayarici
13-06-2009, 18:29
Arkadaşlar,

Tarafıma belgelerini ulaştıran kişilerin listesi aşağıda, ancak buradaki kulanıcı isimleri ve özel isimleri farklı olduğundan, bir kısmınında kimlik isminin burada hangi kulanıcıyı temsil ettiğini bilemediğimden, dolayısıyla gerçek ismininde burada belirtemeyeceğimden listede evrakları ulaştırılmış ve eksiği kalmamış kişilerin Ad,Soyad başharfleri ve Semt bilgilerini yazıyorum. bilginize

1. E.A. Bostanlı-İzmir

2. Ü.K. Buca-İzmir

3. E.G. Karşıyaka-İzmir

4. Ö.G. Hatay-İzmir

5. D.A. Bayraklı-İzmir

6. A.F. Kemalpaşa-İzmir

7. Tolga YARICI Buca-İzmir

8. N.Ö. Karşıyaka-İzmir

9. M.N. Buca-İzmir

10.E.Ö. Karşıyaka İzmir

İsim,soyisim ve bulunduğunuz ilçe ,il bilgilerinin listede bulunmaması durumunda. lütfen burdan veya forum konusunda bulunan iletişim bilgilerimden irtibata geçiniz.

Henüz katılımcı olarak aramızda yer almak isteyen ancak belgelerini ulaştırmayan dostlar ile birde bu kursa dışarıdan gelecekler ile katılımcı sayımız 15 ve üzerine rahatlıkla ulaşmıştır.

Aziz Fayda
20-06-2009, 13:35
Sn. tolgayarici,

Herhangi bir gelişme yok sanırım.

dilhana
21-06-2009, 12:30
Ay sonunda okuldaki seminerlerim bitiyor..
Ben de 1 Temmuz itibarı ile tatile çıkıyorum ve Foça'da olacağım 2 ay boyunca..
Bu süre içinde kurs açılmaz umarım...

1 Eylül de gene burdayım..

Koyu yeşil
22-06-2009, 09:41
Sanırım Tolgabey, seyahat halinde olabilir. Sık seyahat ettiğini yazmıştı bir mesajında.

Halil Önen
22-06-2009, 21:27
Ay sonunda okuldaki seminerlerim bitiyor..
Ben de 1 Temmuz itibarı ile tatile çıkıyorum ve Foça'da olacağım 2 ay boyunca..

Foça'da (yeni) son yılların en büyük yangını çıktı. Askeri alanda başlayan yangın
foçanın üzerindeki tüm ormanlık alanı baştan başa yok etti.

Bu gün saat 10'da çıkan yangın, yazlıkları tehdit etsede , şu sıralar tüm yoğun çalışmalara rağmen ancak kontrol altına alınabildi.

Güzelim doğa bir daha kaybedildi.

sevgiler

dilhana
22-06-2009, 23:27
Ne yazık :(
:( Haberlerde izledim ve içim yandı gerçekten...:(

tolgayarici
30-06-2009, 21:45
arkdaşlar merhaba,
henüz izmire döndüm buca halk eğitim merkezi tarafından dilekçelerimiz işleme konulmuştu, yarın tüm gelişmlerden haberder edicem burada hepinizi

Aziz Fayda
01-07-2009, 00:01
Hoşgeldiniz,

Bu iyi haber.

Koyu yeşil
01-07-2009, 14:27
Merakla bekliyoruz. Hoşgeldiniz.

Aziz Fayda
21-07-2009, 23:01
Bu dükkan kapandı galiba...

Ülker
21-07-2009, 23:29
Tolga Bey bizi heveslendirip başı çekti ama, sanıyorum çok yoğun.
Buca Halk Eğitimi bir arasak mı ki?

Aziz Fayda
23-07-2009, 23:25
Ben ce de bir arayıp sormak lazım derim.

Ülker
13-08-2009, 19:05
Arkdaşlar Tolga Bey'in çok yoğun olduğunu düşünerek, Buca Halk Eğitimi ben aradım.
Telefondaki bayan, bütün kursların istisnasız, Ekim ayı gibi başlayacağını, kurslar hakkında net bilgisinin bulunmadığını söyledi.
Ekim ayında tekrar arayıp, bilgi edinmemiz gerektiğini söyledi.
Eğer kurs açılacak olursa, iletişim adreslerimize bilgi gönderilecekmiş.
Umarım Tolga Bey'in yoğunluğu azalır ve yine bu konuya bir el atar.

Cumhur Tonba
17-08-2009, 13:29
Tolga Bey,
Merhaba. Nasılsınız?
Size daha evvel yazmıştım. Bir dileğim var. Konu sizin konunuz. Başlık sizin başlığınız.
Ege Bölgesi Tarım Müdürlüğü isminde bir kuruluş yok. Mümkünse başlığınızı
Ege Bölgesi İzmir Tarım İl Müdürlüğü olarak değiştirebilir misiniz?
Arkadaşlarımız için güzel bir uğraş veriyorsunuz. Fakat başlık yanlış olursa bilen kişiler ne derece ciddiye alır. Takdirlerinize bırakıyorum.
Saygılarımla.

Cumhur Tonba
17-08-2009, 13:32
Tarım İl ve İlçe müdürlüklerinin bu gibi kursları her zaman devam ediyor. 15-20 kişi bir araya gelip müracaat ederseniz Halk eğitim merkezlerinde, muhtarlıkta ve toplanılabilecek uygun yerlerde kurslar düzenlenir.
Bilgilerinize.

photinia
03-03-2010, 08:15
Sayın arkadaşlar,

Buca Halk Eğitim Merkezinde açılması planlanan kurs açıldı mı? Konun akibeti hakkında herhangi bir bilgi verilmemiş, umarım biraraya gelinmiştir, aydınlatırsanız sevinirim. :cool:

akca86
09-06-2011, 12:31
İzmirdekiler ne kadar şanslı yaa... Cidden kıskandım sizleri.. Hep sevdiğim ilgilenebileceğim şeyler İzmirde.. Dilerim Ankara' da da bulabilirim :/

Bu arada merak ettim 2009 da yapılmış bunlar hep.. Acaba artık yapılmıyor mu?? ..

cihan_as
24-06-2011, 04:48
Sn akca86, planlanan kurs gerçekleşmedi.

lasera
28-06-2011, 17:16
Bu kurs tekrar açılır mı acaba?

ersen_cavdar
27-09-2011, 21:46
hakikaten tekrardan olursa kurs çok iyi olur..

aycan
27-10-2011, 19:51
Gerçekten bu kurs açılırsa çok güzel olur.