View Full Version : Toprak TV
yerbudak
21-05-2009, 12:14
Merhaba,
Uydu kanallarını güncellerken toprak tv diye bir kanal buldum oldukça güzel
tarımla ilgili tüm konulara hatta araçların reklamına kadar bayıldım
tavsiye ederim.
bilgilerinize
Derya Özen
21-05-2009, 13:32
Tavsiye için teşekkürler. Bizde bir arattıralım, ismi gibiyse, toprakla ilgili çok bilgi öğrenebiliriz.
doğalbahçe
21-05-2009, 14:00
Uzun süredir takip ediyorum gerçekten çok güzel bilgiler mevcut, üreticiyi, yetiştiriciyi sadece sizin kumandanızı topraktv ye ait kanalı açmanızla karşı karşıya getiriyor. Tavsiye ederim.
Evet arkdaşlar çok farklı ve güzel programlar var . özellikle meyva sebze yetiştiriciliği bunların hastalıkları toprak hastalıkları vs hakkında ayrıntılı bilgiler var . Üreticilerle röportajlar var.
yerbudak
21-05-2009, 23:59
frekans 12130-27500
cesurturk
05-06-2009, 21:02
toprak tv çok güzel ve trt gap tv de hafta içi saat 8-9 arası favori kanallarım benim çok faydalı bilgiler veriyorlar
Bilgilendirici bir kanal. Frekansı; 11717 -Dikey -2222
ibni-avvam
04-07-2009, 12:41
emeği geçenlerden Allah razı olsun gerçekten büyük bir eksikliği, açıklığı kapatıcak bir kanal
ozgurbilgin
05-08-2009, 09:01
Sadece mevya-sebze yetiştiriciliği hakkında mı bilgiler veriliyor yoksa çiçek, peyzaj gibi konularda da programlar var mı?
selim_50
05-08-2009, 09:14
test yayınından bu yana devamlı izliyorum, ağırlık tarım takvimine göre program yapılıyor, yani ekim ve dikim zamanı ekimle ilgili budama zamanı budamayla ilgili vb. çiçekçilik konusunda yayını vardı ama peyzaj konusunu hiç seyretmedim,
Digiturk'de bu kanal yok gibi...
Metin Y.
09-08-2009, 00:07
Fırsat buldukça izliyorum, bence de faydalı. Babam emekli Ziraat Mühendisi ve memlekette kalıyor(Çankırı) ona da kanalı bulup kaydetmiştim, çok beğeniyor...
Seyfi Dağdeviren
09-08-2009, 11:42
Toprak TV. yeniden sessizliğe büründü. Acaba neden?
Dogasever
09-08-2009, 12:48
toprak TV'nin Ingiltereden uydu bilgilerini bilen var mi? Yukardakileri dened'm cikmiyor!
malina-x
09-08-2009, 13:48
Web sitesinde (http://www.topraktvnet.com/) aşağıdaki bilgileri vermişler.
Turksat 2A 12130 Mhz
Vertical
5/6 FEC
27500 Symbol Rate
Video PID 145
Audio PID 146
Türksat Batı Paket 4
D-SMART 161. kanaldayız
Siteden canlı yayın yapılıyor. Teşekkürler uzaytek
Selahattin Yılmaz
09-08-2009, 19:41
Dün toprak tv den Mehmet beyle görüşme fırsatım oldu, yer taşımaları ve uydudan kaynaklanan sorunlar nedeniyle önümüzdeki hafta ancak yayına dönebileceklerini söyledi...
Seyfi Dağdeviren
10-08-2009, 09:46
Selahattin bey;Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Sevgiyle esen kalın.
çok guzel
bılgılendırme ıcın cok teşekkurler umarım bılgı yonunden bızlere faydası olur
Toprak Tv dsmartta yayın yaptıkları 161. kanalda yok.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varmı.
doğalbahçe
20-08-2009, 19:30
Evet bu konuda bir sıkıntı var, yeni frekanslarını denedim fakat yine bu sorunu çözemedim, 161. kanal görünmüyor, yok.
doğalbahçe
20-09-2009, 12:31
http://www.topraktvnet.com/index.html
Bürokratik süreçler nedeniyle yayın internet üzerinden yapıldığına ilişkin bilgi verilmektedir. Yetiştiricilerin bilgilerini yenileyebildikleri, tanıtılan ürünler vasıtasıyla değişik fikirler oluşmasına kaynaklık eden topraktv kanalının yeniden yayına girmesini büyük heyecan ile beklemekteyim.
idris şenol
27-09-2009, 11:46
Sevgili dostlarım uzun zamandan beri kafamı kurcalayan bir sorunu sizinle paylaşmak istedim ,bu sorun benim kişisel sorunum deyil ama sorun hepmizin sorunu
başlığından da anlaşaılacağa gibi TOPRAK TV yayınlarını beyeniyle izleyen birisi olarak beni ve ailemi yayının durdurulması son derce derinden üzdü:(
TOPRAK TV ile uzaktan yakından ilgili kurumları aradım yaptığım araştırma neticesinde sırf PARASIZLIKTAN yayınların durduğnu uydu yayınları için kiralanan uyduya her 20 000 dolar para yatırılması gerektiğni fakat bu parayı toprak tv bulamadığnı **** sponsor bulunamadığını için yayınların durduğnu DUMLUPINAR denizaltısı gibi yanlızlağa terk edildiğini üzülerek içimizde hissttik
Toprak tv sayesinde bir çok tarım makinası ,gübre çeiştleri ve kullanımı yurdumuza getirilen çeşitli bitkiler i tanıma imkanı gördük hayvancılık hakkında yayınları ilgileyle izledik saanan keçilerini orda tanıdık üretim pazarlama çiflik kurulum vs işleri anlatıldığnı bu işi yapma imkanı olana insanlara yol gösterildiğini hatta bana bile cesaret kazandırdığnına şahit oldum
LAFI UZATMADAN SADEDE GELEYİM
Devletin bu anlamada yapamadığnı bu arkadaşlar TOPRAK TV yaptı:confused:
yaptıda ne oldu bir şekilde yayınlar susturuldu
susturuldu diyorum belki ağıar bir itham ama destek verilmedi,birtane bir kurum çıkıpta ülkemiz için faydalı bir kanalı neden durduğnu soran bu konuda ne yapabilir diyen bir babayiğit çıkmadı POLAT ALEMDAR IMI bekliyoruz
HİÇMİ bu VATANI seven yok
şöyle bir tv karşısına geçin kanalları bir arayın 300 küsur kanalların içersinde enaz işe yaramayan 200 tane saçma sapan kanal var
inanmayan baksın yok fal mış yok şarkıymış inanılır gibi deyil kim bu kanallara destek verip yayında kalmasını sağlıyor ???ne para kazanıyorlar !!
bu uydu veya gider paralarını nasıl karşılyorlar
ülkemiz için bu **** bu toprak tv gibi çiftçimizi bilinçlendirecek yayınlara destek verilmesi gerekirken bu yayınlar neden susturulur
bunda kasıt olduğunu düşünmüyorum:( düşünmemeye çalışıyorum
ama çiftçilerimiz zaten mağdur sesini duyuran bir kanal varken oda sustu
Devletin yetkilileri çok ciddiyse TRT gibi çalışan böyle bir kanal kurması şart
haftada bir TR2 de iki dometes gösterip yayçeeeeeeeeeple ileriye deyip insanlarla dalga geçmesinler adam gibi duruş olsun
Samsunlu55
27-09-2009, 14:05
Çok haklısın onlarca gereksiz kanal ayakta kalırken Toprak TV gibi çok gerekli bir kanalın kapanması insanı deli ediyor. Hadi neyse özel kanal parasızlıktan batmış olabilr hiç değilse devlet bir kanal açsın. Mesela ''TRT Toprak'' gibi... 300 kanaldan 200 tanesi saçma sapan demişsiniz ne 200'ü 250 tanesi saçma sapan. Biz burda yazıyoruz ama yazımızı okuyupta kanala maddi destek olacak bir şahsın çıkacağını sanmıyorum...
Haklısınız Sn. Samsunlu55;
Evet bu işi TRT'nin yüklenmesi gerekir. İnsan toprak tv'yi izlerken resmen kafası dinleniyor. Ben de bizim uyduda bozukluk var, ''gelir elbet'' diye kendimi avunduruyordum.
Meğer kapanmış. :( :( :(
idris şenol
27-09-2009, 22:42
Sevgili dostlarım uzun zamandan beri kafamı kurcalayan bir sorunu sizinle paylaşmak istedim ,bu sorun benim kişisel sorunum deyil ama sorun hepmizin sorunu
başlığından da anlaşaılacağa gibi TOPRAK TV yayınlarını beyeniyle izleyen birisi olarak beni ve ailemi yayının durdurulması son derce derinden üzdü:(
TOPRAK TV ile uzaktan yakından ilgili kurumları aradım yaptığım araştırma neticesinde sırf PARASIZLIKTAN yayınların durduğnu uydu yayınları için kiralanan uyduya her 20 000 dolar para yatırılması gerektiğni fakat bu parayı toprak tv bulamadığnı **** sponsor bulunamadığını için yayınların durduğnu DUMLUPINAR denizaltısı gibi yanlızlağa terk edildiğini üzülerek içimizde hissttik
Toprak tv sayesinde bir çok tarım makinası ,gübre çeiştleri ve kullanımı yurdumuza getirilen çeşitli bitkiler i tanıma imkanı gördük hayvancılık hakkında yayınları ilgileyle izledik saanan keçilerini orda tanıdık üretim pazarlama çiflik kurulum vs işleri anlatıldığnı bu işi yapma imkanı olana insanlara yol gösterildiğini hatta bana bile cesaret kazandırdığnına şahit oldum
susturuldu diyorum belki ağıar bir itham ama destek verilmedi,birtane bir kurum çıkıpta ülkemiz için faydalı bir kanalı neden durduğnu soran bu konuda ne yapabilir diyen bir babayiğit çıkmadı POLAT ALEMDAR IMI bekliyoruz
şöyle bir tv karşısına geçin kanalları bir arayın 300 küsur kanalların içersinde enaz işe yaramayan 200 tane saçma sapan kanal var
inanmayan baksın yok fal mış yok şarkıymış inanılır gibi deyil kim bu kanallara destek verip yayında kalmasını sağlıyor ???ne para kazanıyorlar !!
ülkemiz için bu **** bu toprak tv gibi çiftçimizi bilinçlendirecek yayınlara destek verilmesi gerekirken bu yayınlar neden susturulur
haftada bir TR2 de iki dometes gösterip yayçeeeeeeeeeple ileriye deyip insanlarla dalga geçmesinler adam gibi duruş olsun
ayrı olarak açtığım bu konuyu buraya taşıyarak sıradan konu gibi yazmanınızı eshefle kınıyorum :(:(:(
doğalbahçe
28-09-2009, 13:17
Sn. İdris Bey,
Konu hakkındaki düşüncelerinizi, üzüntünüzü paylaşıyorum, uzun süre topraktv yayınlarını severek beğeniyle izlemekteydim. Finansman konusunda ise işi ticari boyutta yapan firmaların bu konuya sahip çıkmaları fedakarlıkta bulunmaları gerekmektedir. Devletten de beklentilerimiz bir yere kadar olabilir, teşvik konusunda desteklenmeye ihtiyacı bulunan bir kanal. Kendi imkanlarımızla ülkemizin bir çok yerine gitmeye çalışsak ya ekonomik ya iş vaya zaman konusunda bir çok sıkıntıyla karşılaşabiliriz, ama Topraktv bunu bizim ayağımıza kadar getiriyor sadece kumandamıza dokunmak kalıyor. Umarım en kısa sürede tekrardan yayınlarına devam eder.
Toprak tv
02-10-2009, 10:10
Merhaba
Toprak tv olarak bazı konularda açıklama yapmak istiyorum
Biz parasızlıktan kapatılmadık bunun altını özellikle çizmek istiyorum.
İnternet sitemizde açıklama yaptığımız gibi tamamen bürokratik süreçlerden dolayı yayın yapamamaktayiz.
Diyeceksinizki parasizsiniz belli etmek istemiyorsunuz malesef hayır.
Sizin sorduğunuz resmi kurumlar ****** vatandaşlara parasızlıktan kapandı diyeceklerdir çünkü aksi halde bu sorumluluk altından kalkamazlar.
Denemesi bedava gidiniz Türksat'a gidiniz RTÜK e benim param var ve kanal acicam veya toprak tv yi acmak istiyorum deyin bakalım acacaklarmi?
İnsallah merak etmeyin en kısa sürede toprak tv uydudan yayınlarına devam edecektir bundan kuşkunuz olmasın.
Not: halen canlı yayınımız www.topraktvnet.com adresinden devam etmektedir ve ayrıca sürekli guncellenerek gecmise dönük videolar yuklenmekte istediğiniz konuda istediğiniz videoya ulaşmanız sağlanmaktadır. Bizi takip edin.
Bizi en içten duygulariyla destekleyen turk milletine hurmetlerimizi sunar ve ilkelerimizden asla vazgecmeyerek yayınlarımıza devam edeceğimizi ifade ederiz.
BalıkcıSerdar
02-10-2009, 10:18
Uydudan da olsa tekrar yayına girmenizi bekleyeceğim, beğenerek ve bir şeyler öğrenerek izliyordum yayınlarınızı.
Sizlere başarılar diliyorum, selamlar, saygılar.
Bende heyacanla tekrar yayına girmenizi bekliyorum. Uyduda izlediğim iki kanaldan biriydi toprak tv.
TV lisansınız varsa kapatmamaları lazım.
idris şenol
02-10-2009, 16:12
yukarda yazdığım yazı ayrı bir form olsaydı kanayan yaraya iyi gelen merhem olurdu
SAYIN TOPRAK TV yetkilisi
siteye girip gerekli cevapları verdiğiniz için size ekibinize binlerce kez teşekkür
ederim
Toprak tv yayına başladığı zaman inanın çok sevindim
eve ikinci tv almak zorunda kaldım
işten eve gelipte taaa yatana kadar her proğramınızı defalarca seyretmekten büyük zevk duydum
her nekadar yayın ses sistemi yeterli olmasada bu yayın bize hitab ediyordu
yıllarca boynu bükük kalmış ANADOLU insanın ,yurdum insanın sesi olmuştu ,kulağa olmuştu yüreği olmuştu kısaca herşeyidi
TOPRAK TV yetkilileri ne olur davanızdan haklılığınızdan vaz geçmeyin
bunca insanlar sizlere muhtaç ülkemiz ve TÜRK çiftçisi zor bir süreçten geçiyor
Türkün TÜrkten başka dostu yok yılmayın !!!!!!!!!!ALLAH yar ve yardımcınız olsun....................
ama dularla ama yazılarımla daima sizinleyim :)kalın sağlıcakla
Seyfi Dağdeviren
02-10-2009, 20:44
Toprak Tv nin bürokratik nedenlerle susturulmasını esef ve nefretle kınıyorum.
doğalbahçe
02-10-2009, 20:59
"Devrim Arabaları" filminde bir cümle geçmektedir. 'Bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmaz' bu konuyla benzerlik kurulabilirmi ?
duran bozkurt
26-10-2009, 14:48
Merhaba
Buradaki yazıları ilkkez okudum,doğrusu çok duygulandım Toprak Tv yöneticileriyle sık sık görüşüyoruz,en geç bir ay a kadar tekrar yayına girmesi bekleniyor.
Ülkemizde herşey parayla dönüyor,bunun kadar önemli birşey daha var o da bürokrasi.Ben de hem telefonlarla hemde e mail yoluyla yüzlerce soruya yanıt verdim,gerçekten Toptak Tv de yayımlanan ürünümüzün Kırklarelinden Kars a,Almanyadan Australyaya kadar tanıtımı yapıldı.İşte bu yüzden Ben ve şirketim olarak Maddi manevi desteklerimizi yapıyoruz.
Toprak Tv yakında yayında olacak umudunuzu yitirmeyiniz.Destek olmaya devam edisiz.
ECOSORB
Duran BOZKURT
doğalbahçe
26-10-2009, 20:11
Merhaba
Buradaki yazıları ilkkez okudum,doğrusu çok duygulandım Toprak Tv yöneticileriyle sık sık görüşüyoruz,en geç bir ay a kadar tekrar yayına girmesi bekleniyor.Ülkemizde herşey parayla dönüyor,bunun kadar önemli birşey daha var o da bürokrasi.Ben de hem telefonlarla hemde e mail yoluyla yüzlerce soruya yanıt verdim,gerçekten Toptak Tv de yayımlanan ürünümüzün Kırklarelinden Kars a,Almanyadan Australyaya kadar tanıtımı yapıldı.İşte bu yüzden Ben ve şirketim olarak Maddi manevi desteklerimizi yapıyoruz.Toprak Tv yakında yayında olacak umudunuzu yitirmeyiniz.Destek olmaya devam edisiz.ECOSORB Duran BOZKURT
Çok güzel bir haber verdiniz, İnşallah en kısa zamanda TOPRAKTV'ye kavuşuruz.
Seyfi Dağdeviren
27-10-2009, 14:46
Bu güzel haber beni mutlu etti.Toprak Tv nin yayna başlamasını iple çekiyorum.
Selahattin Yılmaz
14-01-2010, 14:39
Toprak TV önümüzdeki hafta Çarşambadan sonra sonra yayında inşallah, şu an Radyo Televizyon Üst Kurulundaki dosyaları nedeniyle bekliyorlar.
alibabaa
14-01-2010, 15:38
Toprak tv genel müdürü Mehmet ÖZTÜRK bey ile yıl başından önce görüştüm ilk R.T.Ü.K toplantısında dosyanın görüşüleceğini söylemişti tüm toprak tv izleyenleri sabırsızlık ile bekliyoruz tekrar yayın yaşamına başlamasını.
Sn Duran bozkurt
Toprak tv izleycilerindeninim.
Verdiginiz bilgi benim düşüncelerimi ve yapmak istediklerimi geliştirdi
Saygı dolu sevgiler
Selahattin Yılmaz
14-01-2010, 20:02
Mehmet beyle bu gün görüştüm, haftaya yayın ruhsatı için son bir kuruldan geçmeleri gerekiyormuş o kurul sonrası yani Çarşambadan sonrası yayın herşey yolunda giderse gelecek.
Bu arada bazı kimseler Toprak Tv ile irtibatımı ya da B5A' nın sahiplerinin Toprak Tv ile ortak olduğu dedikodusuyla alakadar olduğunu sanıyorlar böyle bir şey olmadığı gibi Toprak Tv ile irtibatım B5A kulllanan çiftçilerin sık sık arayıp Tv nin B5A reklamı yaptığı için haber alabildiğimizi düşünüp sık sık sormaktadır işte irtibatım bu bağlantıdan gelmektedir. Merak edenler olduğunu bildiğim için merak edenlerin merakını gidermek için açıklama gereği duydum.
Selahattin Yılmaz
27-01-2010, 19:10
Toprak Tv Yayında arkadaşlar. Takipçilerine ve ülkemiz tarımına hayırlı uğurlu olsun.
egetropical
27-01-2010, 19:29
internet üzerinde de seyredebilirsiniz.
http://www.topraktvnet.com/canli-yayin.aspx
alibabaa
27-01-2010, 21:38
Toprak tv ekranının bir daha kararmamasını diliyoruz.
Bu kanal neden Dijital olarak uydudan izlenemiyor.? Şifresi mi var?
alibabaa
27-01-2010, 22:40
Dijital uydu reciever kullanıyor iseniz izleyebilirsiniz.Sizin uydu cihazınızda ayarlı olmayabilir uydu cihazınızın markası ve modelini yazabilirseniz yardımcı olabilirm.
Frekans:12130
Polarizasyon: vertikal (dikey)
Sembol rate:27500
Tamam şimdi açtım yayında olduğunu gördüm. önceki mesajları da okumamıştım. Tesadüf oldu, zamanında bu başlığı tıklamışım.
doğalbahçe
27-01-2010, 22:55
Bu kanal neden Dijital olarak uydudan izlenemiyor.? Şifresi mi var?
Toprak Tv Frekans değerleri,
12130, Polarizasyon Vertical, Symbol Rate 27500, Fec 5/6, Turksat 2a
Dijital'de görünmese de yukarıdaki frekans değerlerini girerek ekleyebilirsiniz.
Emeği geçen tüm yetkililere ve gönüllülere canı gönülden teşekkür ederim.
alibabaa
27-01-2010, 22:59
Sıra ile yazıyorum kumandanızdan menü tuşuna basın,kurulum üzerine gelip ok tuşuna basın,kanal arama üzerine gelip ok tuşuna basın, arama modu üzerine gelip ses açma sağ tuşa basıp arama modu'nu manuel yapıp frekans satırına inin rakamlar ile 12130 yazın, sembol oranı satırına inip 27500 yazın, polarizasyon satırına inip sağ sol tuşlar ile dikey yapın,aramayı başlat üzerine gelip ok tuşuna basın.
Arama işlemi sonucunda cihaz kanalları bulunca bulunan kanal sayısı bilgilerini verip onay ister onaylayın ve exit tuşu ile çıkın 1 tuşuna basıp kanal eksiye bastığınızda kanal listesinin en sonunda eklenmiş olarak görürsünüz iyi seyirler sorun yaşarsanız tekrar sorabilirsiniz.
Seyfi Dağdeviren
28-01-2010, 06:31
Dün gece Toprak Tv nin yeniden yayına başladığını gördüm,inanamadım;Sabah yeniden kontrol ettiğimde Toprak Tv yayındaydı.Mutlu oldum,inşallah birdaha bürokratik nedenlerle ekran karartılmaz.Tüm Toprak Tv sevenlerine duyurulur.
Toprak tv' nin yayına başlamasına çok sevindim. İnşallah bir daha ekranı kararmaz. Hemen kumandamda bir numaraya yerleştirdim.
hobbytarim
28-01-2010, 12:35
Toprak Tv yi Digitürk te yayınlanması için kampanya yapalım:-)
Dsmart ta daha önce 161. kanalda yayın vardı.Yayına başlandı demesine rağmen şu anda 161. kanal yok.Nasıl bulabilirim.
alibabaa
28-01-2010, 17:13
D-smart cihazınızı gece stand by konumunda bırakın cihaz kendini otomatik olarak günceller.
D-smart cihazınızı gece stand by konumunda bırakın cihaz kendini otomatik olarak günceller.
Teşekür ederim.
HomeWork
29-01-2010, 15:59
Bu gün gidip hemen uyduyu tekrar ayarlamaya çalışacağım. Özlemle bekliyordum.
Bişey olmamış.
Bu sorunu bede hala çözemedim.Bu gece yatarken fişi tamamen çekip bırakacağım bakalım yarına sorun çözülecek mi?
alibabaa
29-01-2010, 16:58
D-smart cihazlarında tüm güncellemeler uydu üzerinden yapılır(güncelleme bilgisi gelmediyse beklemeniz gerekebilir gelince cihaz otomatik olarak yükler). Kanal bilgisi ve yerleri de d-smart tarafından yükleniyor isteyen arkadaşlara manuel olarak kanal yükleme yaptırabilrim biraz detaylı bir işlem squawks35@hotmail.com ekleyebilirseniz adım adım yönlendirebilirim.
alibabaa
29-01-2010, 17:13
Tüm d-smart kullanıcılarında şu an 161. kanal Toprak tv şu an yok kanal numarasıda görülmüyor.D-smart firması uydudan bilgi gönderin'ce eski yerinde izleyebilirsiniz.Manuel olarak kanal yüklenir ise kanal listenizin en sonunda çıkar geçici olarak oradan izleyebilirsiniz.
D-Smart'la en kısa zamanda anlaşma yapılsa iyi olur.
Sayın Nazlı hanım!
D- smart abonesiyseniz de Toprak Tv yi seyredebilirsiniz. D-smart ta yayaında olamsı önemli değil; Turksat uydumuza yönlendirilmiş bir çanağınız var ise olay tamamdır. Rahatlıkla Toprak Tv izlersizniz
saygılar,
bahtiyar02
31-01-2010, 18:36
internetten de izlenmesi ayrıca sevindirici.Ülkemize ve bizlere hayırlı olması dileğiyle.
saygılar
Sayın Nazlı hanım!
D- smart abonesiyseniz de Toprak Tv yi seyredebilirsiniz. D-smart ta yayaında olamsı önemli değil; Turksat uydumuza yönlendirilmiş bir çanağınız var ise olay tamamdır. Rahatlıkla Toprak Tv izlersizniz
saygılar,
Nasıl seyredeceğimizi bir de tarif etseniz iyi olurdu.
Nasıl seyredeceğimizi bir de tarif etseniz iyi olurdu.
Aynen katılıyorum. Uğraşıp durmaktan yorulduk.
alibabaa
01-02-2010, 13:55
Menü-ayarlar-kanalları düzen-kanal ekle-
Uydu-türksat
Tarama modu- şifresiz
Transponder-user
Frekans-12130
Polarizasyon-dikey
Sembol oranı-27500
Fec oranı-5/6
Kırmızı tuşa basıp kanal taraması yapılıyor. kanallar cıktıktan sonra sarı tuşa basıp kanalları kaydediyorsun.
Eğer cihazınızda yeni kanal için boş yer yok ise yabancı kanallardan bazılarını silmeniz gerekir.Yeni eklenen kanallar listenizin en sonunda çıkacaktır iyi seyirler.
Yaşasın saat şu an 17.15 itibari ile Toprak Tv D-Smartta yayına başlamıştır. 161 kanaldadır. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
alibabaa
01-02-2010, 19:57
İyi seyirler arkadaşlar.
Müthiş haber. Hemen televizyon başına gidiyorum.
Yaşasın saat şu an 17.15 itibari ile Toprak Tv D-Smartta yayına başlamıştır. 161 kanaldadır. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
Nihayet mutlu son.
Umarım Toprak Tv muhabiri şu bıyıklı arkadaş mikrofonla soru sorarken ağzına yakın tutar mikrofonu, rahatsız edici boyutta ses. Yaka mikrofonu kullansa da olur.
Cumhur Tonba
02-02-2010, 02:04
Biraz evvel Almanya'daki tarım fuarından görüntüler vardı. Yaklaşık 2,5-3 cm. kalınlığındaki bir dal parçasını budama makası ile nasıl doğruyordu şaştım Sanki salatalık doğruyor.
ayazkentli
02-02-2010, 13:39
Dün gece, tv'yi izlerken bir ropörtaj başladı. Konuşma esnasında ara sıra bahçeden görüntüler veriliyordu.
Birden, bazı karelerin bana çok tanıdık geldiğini farkettim!
Bahçe sahibi -bu tepeye meyvelitepe adını verdik- deyince, tamam doğru tahmin etmişim diye düşündüm.
Toprak tv sayesinde, sn. meyvelitepe'yi daha yakından tanıdık. Kendisinin tecrübelerinden, hem burada, hem'de kendi bloğunda çok yararlanmıştım. Fotoğraflar'dan yaşadığı yerin nasıl bir yer olduğunu, bir yere kadar anlayabiliyorsunuz, ama televizyondan manzara ve bahçe muhteşem görünüyor.
Toprak tv'nin, üyesi oluğumuz sitelerde bol bol reklamını yapalım. Tam bizim gibi olanların aradığı televizyon. Zamanla daha'da iyi yayınları olacaktır.
doğalbahçe
02-02-2010, 19:25
D-Smartta alışıla gelmiş olup 161. kanalın boş olduğunu her seferinde gördüğümde canım sıkılıyordu, bugün baktığımda eski yerine gelmiş çok güzel oldu. İyi sehirler...
Umarım Toprak Tv muhabiri şu bıyıklı arkadaş mikrofonla soru sorarken ağzına yakın tutar mikrofonu, rahatsız edici boyutta ses. Yaka mikrofonu kullansa da olur.
Ona bir yaka mikrofonu hediye edelim ne dersiniz? Çünkü değişen birşey olmamış aynı yine.
Ona bir yaka mikrofonu hediye edelim ne dersiniz? Çünkü değişen birşey olmamış aynı yine.
Bence çok doğru bir karar olur. Bazen mikrofonu unutmasa şahane olur.
yasarugur
03-02-2010, 09:16
Ben de birkaç gündür toprak tv seyretmekten geç yatar oldum,emekle yoğrulmuş tarlalarda ve meyve ağaçlarında karpuzlar ,domatesler,kirazlar ,şeftaliler,rengarenk ,yemyeşil yaprakların arasından kan kırmızı renkleriyle göz kırpıyorlardı , üreticilerin ortak derdi ürünlerin hak ettiği değerde satılmamasıydı,toprak tv bu noktada önemli bir görev yüklenmiş oluyor kendiliğinden.Üreticinin pazarlama sorununu aşması yönünde umarım faydalı katkıları olur.Örneğin Cnn de yayınlanan her yerde bir haber var programında Trakya'da manda sahiplerinin binlerce baş mandadan tamamen doğal elde edilmiş sütü değerlendirememesi,susuzluktan manda beslemekten vazgeçmeleri konu ediliyordu.Oysa Fransız Arte kanalında ise o günlerde iki dirhem bir çekirdek giyinmiş bir genç hanım genişce bir havuz ,bir de sadece çatısı olan dam yaptırmış 100 baş kadar manda besliyor ,sütünden mozarella peyniri yapıp satıyor,Fransız kanalı da ayıla bayıla bu peynirin yapım aşamasını dünyaya pazarlıyordu.Cnn de gördüğüm görüntülerle Arte'deki görüntüler birbirinin tam tersiydi.Bir tarafta sadece 100 baş hayvanıyla caka satan kadın bir tarafta binlerce baş hayvanı olup sıkıntı içinde yaşayan Trakyalı vatandaşımız. Toprak tv üreticilere faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Selahattin Yılmaz
03-02-2010, 09:32
Bence çok doğru bir karar olur. Bazen mikrofonu unutmasa şahane olur.
Bir vesileyle O bıyıklı spikerle (Mehmet ÖZTÜRK) konuşma fırsatım oldu ve buradaki dileklerinizide ilettim (Ne densiz adamım :D). Şaka yolu geçen diyalogda sesinin ve özelliklede mikrofonun bu durumunun farkında olduğunu ve mutlaka düzeşteceğini belirtti ve www.agaclar.net ten bu denli teveccüh çin özellikle teşekkürlerini iletmemmi istedi.
Cumhur Tonba
03-02-2010, 21:25
Biz de size teşekkür ederiz Selahattin Bey.
Selahattin Bey çok teşekkürler. Umarım daha iyi işlere imza atarlar. Beğeniyle izliyoruz.
Bende Toprak TV yi çok seviyor ve beğenerek izliyorum. diğer kanalların sıkıcı programlarının arasında farklı bir yeri var. Zamanla daha da iyi yayınlar yapacağından eminim. Mikrofon ve ses konusunda hem fikiriz. İnşallah düzelir.
Arkadaşlar ,daha önceleri Türksat uydusundan yayın yapan ve tarımla ilgili çok yararlı bilgiler veren toprak tv tekrar yayına başladı.Çoğumuzun evinde uydu alıcısı var.Tüksat uydusu 12130 v 27500 5/6 parametreleriyle seyredebilirsiniz
http://img246.imageshack.us/img246/2109/pict0511i.jpg (http://img246.imageshack.us/i/pict0511i.jpg/)
http://img714.imageshack.us/img714/5193/pict0515.jpg (http://img714.imageshack.us/i/pict0515.jpg/)
http://img534.imageshack.us/img534/9606/pict0516.jpg (http://img534.imageshack.us/i/pict0516.jpg/)
http://img15.imageshack.us/img15/4651/pict0518h.jpg (http://img15.imageshack.us/i/pict0518h.jpg/)
http://img13.imageshack.us/img13/7346/pict0519t.jpg (http://img13.imageshack.us/i/pict0519t.jpg/)
mustafacln
22-02-2010, 23:20
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. merhabalar. Toprak Tv tekrar yayına başlaması çok güzel. Aslına bakarsanız kırsalda yaşayan birçok kişiyi nekadar bilgilendirdiklerine kendim şahit oldum. Yayından kalktığında da bunda yanlış giden birşeylerin olduğunu, insanların bilgilenmelerinin kimin işene geleceğini düşünmedim değil. Çokgüzel olmuş.
Selahattin Yılmaz
22-02-2010, 23:46
Toprak Tv için ne tür yayınlar yapılabilir öneriler üretmeye ne dersiniz?
Cumhur Tonba
23-02-2010, 00:40
Toprak Tv için ne tür yayınlar yapılabilir öneriler üretmeye ne dersiniz?
Çok harika olur. Çiftçilerimizin istedikleri çeşitli konular mevcud. Önerileri bu sayfaya mı yazalım.
Toprak tv ve diğer haber kanallarına bir haber önerebilirim. Çiftçiler zeytinini verecek yer bulamadığı için ağaçlarını söküyor.
Görüntülü olarak çekebilirler.
Selahattin Yılmaz
08-08-2010, 21:19
Toprak TV ve KÖY TV olarak artık 2 tane tarım kanalımız var hayırlı olsun. İnşallah daha yenisi açılmaz, takip etmek zor olacak çünkü :).
Eski Marmara TV Köy Tv olarak Türksat uydusuna yayına başlamış börtü, böcek, bitki, çiçek, tarım sevdalılarına ve agaclar.net üyelerine duyrulur.
Cumhur Tonba
09-08-2010, 02:35
Köy Tv nin frekanslarını verebilir misiniz Selahattin Bey?
KAPTANzst
09-08-2010, 08:14
Köy Tv nin frekanslarını verebilir misiniz Selahattin Bey?
Selahattin beyin uyarısı üzerine bende köy (Eski marmara tv) tv yi toprak tv yanına aldım. Kendisine teşekkür ederim.
frekansı
Türksat 2A
Tp 12729 H 30000
Cumhur Tonba
09-08-2010, 10:48
Teşekkürler Kaptan.
Selahattin Yılmaz
13-10-2011, 14:00
Hayırlı olsun
Tarım Türk Tv kanalı açılmak üzere ve ayrıca yakın bir zamanda daha başka bir tarım kanalı yayına başlayacakmış malum birde Web Tarım Tv Tarım Bakanlığına ait bir internet tv mizde var. Hepsi birlikte beş oluyorlar :)
Bereket Tv
Köy Tv
Tarım Türk
.... Tv
Web Tarım Tv
Selahattin Yılmaz
13-10-2011, 18:39
Tarım Türk Frekansları
Türksat 2A, Frekans : 12.015, Polarizasyon: Yatay, Sembol: 27.500
Sayın hocam, bunlardan birinde sizin de programınız olacakmış diye duydum, izlemek isteriz.
Bize tarih ve saati bildirebilir misiniz?
Selahattin Yılmaz
14-10-2011, 10:23
Evet nasip olursa olacak gönüllü bir şeyler, şu an bir nevi resmi izin sürecindeyim. Halen Bereket Tv de göz aşılarıyla ilgili çekimler zaman zaman yayınlanıyor.
Selahattin Yılmaz
21-10-2011, 20:04
Arkadaşlar yarın Ankara'ya gidiyorum Bereket Tv (Toprak Tv) ile çekim yapmaya. Sanırım agaclar.net formatına uygun bitkiye dair her şeyin olduğu bir formatta program yapmayı arzu ediyorum, sanırım yarın ofline bir çekim sonraki haftalarda canlı yayınla soru cevap ve bilgilenebileceğimiz formatta bir program olacak. Bir çok şeyi bende yarın göreceğim. Bakalım hayırlısı. Sizleri yarın gece yani Cumartesi akşamı Bereket Tv yi ben varsamda yoksamda seyretmeye davet ediyorum.
Safranlı
22-10-2011, 11:57
tebrık ederım
ben gündüz bile netten iş yerımde seyredıyorum
bır tarafta agaçlarr net dıyer tarafta toprak tv
toprak aşkını kotrol edemıyorum artık
gecim derdım olmasa bırakıp inşaat işlrini topraga dönücem de
yaş erken coluk cocugun gelecegı adına sabredıyorum
Selahattin Yılmaz
22-10-2011, 22:15
Arkadaşlar bu gün tanıtım amaçlı bir çekim yaptık haftaya her cumartesi olmak üzere "Bitki Dostu" adında canlı ve bir saat sürecek programımız olacak.
Selahattin Yılmaz
28-10-2011, 22:43
Bu Cumartesi akşamı 19:00 Bereket Tv ekranlarında...
Konu: Tohum ve çimlendirme, Ağaç tanıtım. Fıstık çamı
Selahattin hocam, hayırlı olsun..
Selahattin hocam Bereket tv de tohum hakkında bilgi veriyor..
İnternetten izliyorum. Hayırlı olsun..
serkan_istanbul
18-02-2012, 09:26
toprak tv adı bereket tv olarak değişti ve şuanda bahçıvanın elinden programı var gül budaması bitki bakımı konusunda canlı yayın bahçıvan hasan bey programda yararlanacak birşeyler bulabiliriz sevgiyle kalın
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.