dkp
02-05-2009, 23:23
Kullanılan malzemeler.
Büyük bir demet ısırgan, 0,5 kg ıspanak, 0,5 kg taze soğan, 250 grm arapsaçı.
Bulamaç için; zeytinyağı, un, tuz, su
Büyük bir demet ısırganın yanlızca filiz kısımlarını bir kaba hazırlıyoruz.
Ispanakların yanlızca yapraklarını hazırlıyoruz.
Arapsaçının genç sürgünlerini hazırlıyoruz.
Tazesoğanların yeşil kısımlarını hazırlıyoruz.
Hazırlanan malzemelerimizi mükemmel bir şekilde yıkıyoruz.(çok önemli)
Büyük bir demet ısırgan, 0,5 kg ıspanak, 0,5 kg taze soğan, 250 grm arapsaçı.
Bulamaç için; zeytinyağı, un, tuz, su
Büyük bir demet ısırganın yanlızca filiz kısımlarını bir kaba hazırlıyoruz.
Ispanakların yanlızca yapraklarını hazırlıyoruz.
Arapsaçının genç sürgünlerini hazırlıyoruz.
Tazesoğanların yeşil kısımlarını hazırlıyoruz.
Hazırlanan malzemelerimizi mükemmel bir şekilde yıkıyoruz.(çok önemli)