PDA

View Full Version : 19-22 Mayıs 2005 (Çanakkale-Assos-Ayvalık)




backyard
18-05-2005, 09:27
Marmara denizinin bittiği Ege Denizinin başladığı yerde boğazın iki yakasına kurulmuş bir tarih kenti olan Çanakkale hem Asya hem de Avrupa kıtasında sınırları bulunan ikinci şehrimizdir. Uzun aralıklarla dünya tarihinin iki büyük doğu ve batı savaşına tanıklık etmiştir. Boğazda Çanakkale'nin tam karşısında bulunan Kilitbahir Kalesi Fatih Sultan Mehmet döneminde yapılmıştır. Çanak kalesi ise şu anda şehrin bulunduğu yerdedir ve şehirde ismini buradan almaktadır. Çanakkale şehitleri anıtı'nın bulunduğu Seddülbahir bölgesi anıt ve şehitlikler açısından milli parkın en önemli bölgesidir. Eski Ailion şehri Assos kent yaşamından kaçmak ve rüyalara dalmak için harika bir tercihtir. Temiz havası, denizi, ören yerlerine olan yakınlığı ve balıkçılığıyla göz kamaştıran bir beldedir Assos. Ünlü filozof Aristotales'in evlenmesine neden olacak kadar güzel olan Assos'ta antik kente tırmanarak tarihin izlerini sürebilirsiniz.

19 Mayıs 2005 Belirtilen yer ve saatlerde buluşma ve İstanbul'dan hareket ile Tekirdağ yolu üzerinden, Gelibolu'ya varış.

20 Mayıs 2005 Sabah kahvaltısı (extra) Çanakkale Abide-i Hürriyet, gezisinin ardından Gelibolu yarımadasından Çanakkale'ye geciş. Truva antik kenti, Truva Atı gezisinin ardından Altınoluk, Akçay, Edremit güzergahından Ayvalık'a varış, otel'e yerleşme, serbest zaman, akşam yemeği

21 Mayıs 2005 Otelimizde sabah kahvaltısı için hazırlık Ayvalık'a hareket Kordonboyu, Sarımsaklı Ayvalik Şeytan Sofrası, Cunda adası,gezilerinden sonra otelimize dönüş akşam yemeği ve geceleme.

22 Mayıs 2005 Otelimizde sabah kahvaltısı için hazırlık, Bergama'ya hareket, Bergama antik kenti gezileri, Anadolu'nun en büyük tıp merkezi Asklepion gezisi ardından İstanbul a dönüş.

TURA DAHİL OLAN HİZMETLER
3* otelimizde 2 gece

Otelimizde yarım pansiyon konaklama

Lux otobüs ile gidiş – dönüş ulaşım ücreti

Tur programında yer alan çevre gezileri

Panoramik şehir turları

Tecrübeli rehberlik hizmetleri

Zengin Emesis Travel ikramları

TURA DAHİL OLMAYANLAR

Öğlen yemekleri

Müze ve ören yerleri girişleri otoparklar, bahşişler v.s.

Yemeklerde alınan extralar

Yolda alınan kahvaltı ve yemekler

Tur Fiyatı: 165 YTL

Tel : 0216 349 4707 – 08
0216 349 9433

Kaynak: http://www.emesistravel.com.tr