View Full Version : Ade1
ben resimlerimi bu siteye koymak istiyorum ama koyamiyorum neden?resimlerim nicin kabul etmiyor bu site?yardim edebilir misiniz?bana bu konu ile ilgili bilgi verir misiniz?
sagol
ade
Galeriye (http://www.agaclar.net/gallery/kategori.php?blm_id=179&ktg_id=320) eklediğiniz resimlerde bir sorun yaşamazsınız fakat forum sayfasına ekleyecekseniz resimler 70 K dan büyük olmaması gerekiyor.
Bunun için fotoğrafın genişliğini küçültmeniz gerekiyor. 600 piksel olabilir...
bonsaireef
14-06-2006, 19:56
Sevgili Adrian(Ali), aramıza hoşgeldin.
Sen yeterki resim eklemek iste sana her türlü yardımı yaparız :)
Oktarsın dediği gibi koyacağın resimlerin 70 kb dan küçük olması gerekiyor.Senin resimlerini kabul etmemesinin nedeni ise; resimlerin bmp formatında.O yüzden 70 kb dan büyük.Onları jpg formatına çevirirsen boyutları küçülecektir ve çok rahat yükleyebilirsin.Resimlerinin genişliği 600 pikselden küçük olduğu için o konuda sıkıntı yaşamazsın.Sadece basit bir programla bmp'den jpg'e çevirmen gerekiyor.
Kolay gelsin.
Takıldığın yer olursa çekinmeden sor,burada herkes sana içtenlikle yardımcı olur.
Tekrar aramıza hoşgeldin.
bonsaisever
14-06-2006, 21:36
Aramıza hoşgeldin Ade1 :)
Sen de bu başlık altında çalışmalarını ve bilgilerini bizlerle paylaşırsan seviniriz :)
Mine Pakkaner
16-06-2006, 00:20
Hem çok güzel görünüyor, biraz bilgi de verebilir misin bu güzel bonsai hakkında ?
hos bulduk herkese,mine pkkaner bu bonsai 8/9 sene once aldim,normal bitki dukkandan aldim ozaman dan beri gelistirmeye calisiyorum.onun isimi 'spirea'gold flame.turkcesi ne bilmiyorum?agacin sol tarafi biraz bosluk oraya dal buyutecegim.ikinci agac bir ardic ve cinden bu agac 10 sene once gibi almistim ve suanda o 75 yasindadir,onun kokulu biraz problem var daha sonra size bu problemi gosterecegim,ve nasil duzeltecegim anlatacagim
sagol
ade
Mine Pakkaner
16-06-2006, 00:54
"Spirea" nın türkçesi "ispirya" veya "keçi sakalı". "Spirea gold flame" ise "alacalı ispirya", ancak burada yaygın bir tür değil.
Güzel örneklerin ve paylaşımların için teşekkürler. :)
Ade bonsailerin gerçekten çok güzel maşallah diyelimde nazarlamayalım
Ade bonsailerin gerçekten çok güzel maşallah diyelimde nazarlamayalım
tesekkurler arkadasim butun agaclarimi resim gonderebilirim ve her agacla bir kucuk masal agacanin bilgisi hakkinda yazabilirim isterseniz yani?bu hafta sonunda bir bonsai icin yeni saksiyi alacagim insallah saksi degistirince resimler gonderebilirim,
sagol
ade
"Spirea" nın türkçesi "ispirya" veya "keçi sakalı". "Spirea gold flame" ise "alacalı ispirya", ancak burada yaygın bir tür değil.
Güzel örneklerin ve paylaşımların için teşekkürler. :)
merhaba mine,avrupada spirea kucuk bitki gibidir gercek agac degil yani,ama surekli kucuk yapraklar veriyor,bu yuzden biz kucuk bonsai buyumek icin kullaniyoruz.'gold flame(altin alev) oluyor ama daha fazla spirea cesit var
sagol
ade
tesekkurler arkadasim butun agaclarimi resim gonderebilirim ve her agacla bir kucuk masal agacanin bilgisi hakkinda yazabilirim isterseniz yani
Bir laf vardır: Hastaya çorba sorulmaz diye :)
İstemez miyiz hiç :) Harika olur !
Gerçekten çok iyi olur fotoğrafları merakla bekliyorum
bonsaireef
16-06-2006, 21:24
Sevgili Ali, bonsailerinin hakkında yazacaklarını sabırsızlıkla bekliyoruz :)
Bu arada senin yeni penjing çalışmasının fotoğraflarınıda ekleyebilirsin. Arkadaşların çok ilgisini çekecektir.
bonsaisever
17-06-2006, 13:48
Penjing projesini ayrı bir başlık olarak buraya aldım :)
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=1387
Erkan Aktaşgül
26-06-2006, 10:18
Ağaçlar gayet güzel, eline sağlık.
Saksı değişimi yaparken her aşamayı fotoğraflarsan daha iyi olur. Bu tür bir galeriye de ihtiyaç var çünkü.
zeybatsu
09-08-2006, 21:08
bonsailerin cok güzel Allah nazardan saklasın diyecek bişey yokböyle yetiştirdigin için ne mutlu sana darisi bizim basımıza ardic cok güzel
Ade1'in bonsailerini de görünce
emin oldum ki
ben çok küçük bonsai sevmiyorum.
Gerçekten çok güzel bonsailer.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.