View Full Version : Bahçeli ev dileğim kabul oldu
Ne zamandır bir bahçeli ev diliyordum her dileğimde, burada da bunu sıkça dile getirdim; ve sanırım çok yakında bu arzum gerçekleşecek. Uzun zamandır Ömerli'de ev araştırması yapıyorduk ve nihayet bir tane bulduk, pazarlıklarımızı bitirdik ve eşim bugün itibarıyla konut kredisi müracaatımızı yaptı. Buradaki bütün arkadaşlarımızın dualarına ihtiyacım var. İnşallah kredimiz hemen çıkar da sömestirde hemen taşınabiliriz.
Bitkilerimi saksıda değil, toprakta özgürce yetiştirebileceğim günlerin hyalini kurmaya başladım bile :)
Burada bu satırlarımı okuyan herkese çok teşekkürler ediyorum, sizi daha fazla bunaltmak istemem ama sevincimi herkesle paylaşmak istedim.
YAŞASIIIINNNNN :D
Harun Parlak
21-01-2009, 10:23
Allah gönlünüze göere versin. Güle güle oturun. Ömür boyu gezel bir doğa güzellikleri içinde yaşarsınız İnşallah.
huzunperest
21-01-2009, 10:30
Hayırlı olsun Sevgili aaylin, sevincini coşkunu anlayabiliyorum. Darısı tüm bahçeli ev isteyenlerin başına...
Hayırlı olsun. Herşey yolunda gider inşallah.
Güle güle oturun sayın aaylin. Allah, Beton yığınlarının içinde boğulmuş bizlere de böyle evlerde nasip etsin.
Bol çiçekli günler...
Sevincimi paylaşan bütün arkadaşlarıma çok teşekkürler ederim. İnşallah bir sürü sebze-meyva yetiştiririm de buradan bütün arkadaşlarımla tohumlarımı, fidelerimi paylaşırım. Allah isteyen herkese bir bahçe nasip etsin inşallah.
Allah bahçeli yeni evinizde, mutluluk ve huzur içinde, kem gözlerden ve nazardan uzak yaşamanızı nasip etsin inşallah....
Hakkı Şen
21-01-2009, 11:33
Allah isteyen herkese bir bahçe nasip etsin inşallah.
Amiiiiin :) Ne büyük mutluluk güle güle oturun. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun, çok sevindirici bir haber.
Allah tamamına erdirsin ve gönlünüzdekilerden daha iyisini versin, tabii her isteyene de istediğinden daha ala bir bahçeli ev nasip etsin. :p
Allah'ın hazineleri vermekle tükenmez, isteyebildiğin kadar çok iste, yeter ki hayırlı olsun.
Sevgili aaylin.
Yazınızı okuyunca içimi hem bir heyecan hem de bir sevinç kapladı inanın.
Ne kadar güzel, şimdiden başlamışsınızdır hem evin içini yerleştirmeye hem de bahçe tanzimine. Yüreğiniz kıpır kıpırdır.
Allah, herşeyi gönlünüze göre ve hayırla versin. Huzur ve mutluluk içinde, sevdiklerinizle beraber oturun inşallah.
Bahçe tanziminde, tohumlarımız, çeliklerimizle beraber yanınızdayız unutmayınız.
Sevgiler.
Allah, sağlık ve mutlulukla oturmak nasip etsin. Pişman etmesin-hayırlı olsun, güle güle oturun.
Hayırlı olsun. Biz de 3 ay kadar önce açık terası olan bir yere taşındık, o zaman bile delirmek üzereydim:) Herhalde bahçeli eve taşınsam bahçeye çadır kurardım:p
Mutlu Kutlu
21-01-2009, 12:18
Bahçeli bir evde yaşamak, anlatılmaz yaşanır:) yeni bahçeli evinizde bir ömür boyu neşe, mutlulukla, sağlıklı ve huzurlu bir hayatı bütün sevdiklerinizle geçirmenizi dilerim.
Allah Herkesin gönlüne göre bir bahçeli ev nasip eder inşallah.
Hayırlı olsun aaylin arkadaşım. Yeni evinde (bahçende) sevdiklerin ve bitkilerinle sağlıkla, mutlulukla oturmanı dilerim.
Darısı başımıza. (Ben bahçeli ev olmazsa bir kaç dönüm araziye de razıyım:p)
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum herkese. Güler hanım içimin kıpırlığını kelimelerle ifade etmem imkansız. Ayrıca teklifiniz için de çok teşekkür ederim. Beni bu siteye bağlayan da bu çıkarsız dostluklar olmuştu.
Eve sığdıramayacağımı düşünüp çimlendirmediğim tohumlarımın hepsini salona döktüm ve şimdi onları torfa dikiyorum. Bahçeyle ilgili kurduğum hayallerin de ardı arkası yok vallahi. Hele bir taşınıp yerleşeyim, buradaki bütün arkadaşlarımı bir bahçe partisine davet etmek için sabırsızlanıyorum :)
Hepinizi canı gönülden kucaklıyorum.
(Biraz erken mi seviniyorum acaba? Daha bankaya sabah müracaat ettik, henüz ses seda yok) :D
Olumsuz düşünmeyin sevgili aaylin. Eminim sonç olumlu olacaktır. Bankaların bu konularda biraz hantal olduğunu hesaba katın. Sabahtan beri ses çıkmamasının nedeni ondandır.
Sizinki olmuş sayın aaylin merak etmeyin artık son noktaya gelmisşiniz. Allah banada versin bir bahçeli ev :D
Güngör Salman
21-01-2009, 12:39
Sağlıkla oturun aaylin.
Süha Şendoğan
21-01-2009, 12:51
Sevgili Aaylin,
İnşallah herşey yolunda gider, bol topraklı ve ürünlü günler..
denizakvaryumu
21-01-2009, 12:54
Hayırlı olsun,
Allah, güle güle ve sağlıklı oturmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun :) Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin.
İklimsiz
21-01-2009, 13:21
Bundan daha büyük bir mutluluk olamaz herhalde:)
Hayırlı, uğurlu olsun. Darısı bizlere:)
çocukluğumda teras katımız vardı.balkonu çok geniş ve üstü açıktı.fakat bende o yıllar uçurtma merakı vardı, hiç bitkilerle uğraşmadım(daha doğrusu ilgimi çekmezdi)bi gün dayımın çatısına çıktığımda neler kaybettiğimi anladım resmen muhteşemdi.o asmalar, biberler,meyve ağaçları, çiçekler vs.
fakat artık iş işten geçmişti. çünki artık bi apartmanın 3.katında daracık bir balkona şıkışmıştık:(
aaylin hanım sağılık ve mutlulukla bahçenizin keyfini doya doya çıkarmanızı yüce Allah'tan dilerim...
Temennilerinize çok teşekkür ediyorum.
Sayın Turco; Şubat'taki Yalova toplantısında birilerinin beni durdurması gerekecek heralde. Yoksa bütün Yalova'yı bahçeme sığdırmaya çalışabilirim :D
cagatayyucel
21-01-2009, 13:56
hayırlı olsun buradan bile ne kadar heyecanlı. Allah tüm isteyenlere hayırlısından nasip etsin. her zaman heyecanla oturursunuz inşallah.
Süha Şendoğan
21-01-2009, 14:07
Sevgili Aaylin,
Sen yeterki bahçeli eve sahip ol biz heryere sığarız..;)
Güle güle ağız tadıyla, sağlıkla oturun :)
Banka ve sonrasındaki tüm işlerinizde kolaylıklar dilerim.
Güle güle, sağlıkla oturun.
Bahçeli ev sahibi olunca aynı zamanda kapıcı, yönetici, bahçıvan, amele vs gibi birçok ünvanınız da olacak.:rolleyes:
Çok sevindim! Sağlıkla, mutlulukla yaşamayı nasip etsin Allah. Olmayanlara da versin. Resimlerini bekleriz..
Hayırlı olsun, sevdiklerinizle mutlu, huzurlu, sağlıklı yaşamanızı dilerim tüm kalbimle. Darısı başımıza.
aslında şu anda bahçesi viran durumda Sayın Feriha. Ama ben bu haliyle fotoğraflayıp, buradaki fikir alışverişleriyle adam etmeye çalışacağım. Bu hafta sonu gittiğimde bahçenin viran fotoğraflarını çekip mutlaka buraya ekleyeceğim.
İşte o zaman buradaki bilgili ve ilgili arkadaşlarımın başlarını, sorularımla biraz ağrıtacağım galiba :D
Sanki kendi evimmiş gibi seviniyorum :)
Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah. Bu arada dediğiniz gibi fotoğraflarını da bekliyoruz.
Nejla K.
21-01-2009, 19:14
Bütün hayallerinizin gerçekleşmesi umudu ile darısı bizim başımıza diyorum...
günebakan
21-01-2009, 19:17
Hayırlı olsun Aaylin insanın hayallerine kavuşması ne kadar güzel bol bol çiçekli bahçeleriniz olsun inşallah:)
Arzu Kasapoğlu
21-01-2009, 19:17
Yeni eviniz hayırlı olsun sevgili aaylin.
Darısı hepimizin başına :)
Cumhur Tonba
21-01-2009, 19:26
Sayın aaylin. İnan bizde çok sevindik. Gerçekleşeceğine canı gönülden inanıyoruz. Yeni evinizde güle güle oturun.
Paylaştıkca azalan şey acılar,
Paylaştıkça çoğalan şey mutluluklardır.
Gönlünüzce çiçek yetiştirip, zevkle uğraşacağınız yuvanızda mutlu bir yaşam dilerim.
Amiiiinnn arkadaşlar. İnşallah hepinizin bol çiçekler, sebze ve meyvalar yetiştirebileceğiniz arzu ettiğiniz gibi bir bahçeniz olur. Ben 5 senedir her dilek tutuşumda sadece bunu diledim sonunda gerçekleşti. Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına inşallah :)
Bu arada Sayın Cumhur Bey biz burada acıları bile paylaşarak çoğaltıyoruz :D
Bkz. http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=11990
ismet şenad
21-01-2009, 20:35
Allah tamamına erdirsin, her şey gönlünüzce olsun.
MeyveliTepe
21-01-2009, 20:40
Sn.aaylin,
Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah çok güzel günleriniz olur yeni eviniz ve bahçenizde.
Sn Aaylin paylaştığınız acılar :)) gibi çil çil mutluluklarınız olur inşallah evinizde. Bana özelden adresinizi verirseniz elimde çok sınırlı sayıda olan Çan Biberi tohumlarımı "yarım elma gönül alma" ev hediyesi olarak sizinle paylaşabilirim.
Diğer arkadaşlar gibi sizin ilginiz de beni çok mutlu etti, çok teşekkür ederim. Bibere asla hayır diyemem. :D Hemen adresimi özelinize yazıyorum.
Cumhur Tonba
21-01-2009, 22:03
Aaylin. Gerçi arkadaşlar hemen tüyo vermişler. Fakat sizin cevabınızı okuyunca biberleri mi diyecektim. Her halde doğru tahmin edecekmişim.
Evet çok doğru bir tahmin :D
Sayın aaylin, hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla ve mutlulukla oturmak nasip etsin.:)
Cumhur Tonba
21-01-2009, 23:14
Sayın zenfree'nin candan dileğine bende canı gönülden katılıyorum. İnşallah o eve yakında taşınır ve fotoğraflarını bize yollayarak sevinçlerimizi hakikata çevirirsiniz.
ilker_eroglu
21-01-2009, 23:17
Sn aaylin,
Yeni evinizde sağlık,sihhat ve neşe içerisinde bir yaşam geçirmeniz dilegiyle.
Allah cümlemize bahçeli ev nasip etsin.
Saygılarımla
İlker
kipouros
21-01-2009, 23:36
Ben foruma yeni geldim fakat beş yıl bahçesiz yaşayıp balkonlarla idare etmişken 3 yıl önce nihayet bahçeli bir eve giren birisi olarak sevincinizi çok ama çok iyi anlıyorum! Güle güle oturun!
Vildan Sönmez
22-01-2009, 01:43
Sevgili aaylin
Yarı yıl tatilinde taşınacağınıza göre,sanırım baharda sizden bahçenizin fotoğrafları gelmeye başlayacak. Sitemizde bahçenizi yaparken yol gösterecek daneyimli arkadaşlar severek yardımcı olacaktır.
Hatta baştan itibaren bahçenizin öyküsünü bizlerle paylamanızdan mutlu olacağız.
Sağlıklı günlerde bahçenizin tadını çıkarmanızı dilerim. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun.
Sevdiklerinizle iyi günlerde keyifle oturursunuz inşallah
Doğal Doğa
22-01-2009, 07:16
Sn aaylin, yeni eviniz için çok sevindim. Allah güle güle oturmak nasip etsin.
Sağlık huzur ve sevdiklerinizle beraber tadını çıkarmanızı diliyorum. Darısı isteyenlerin başına.:)
Oooh, bizden birisi daha kurtuldu.
Güle güle oturun, iyi günlerde keyfini bol bol çıkartın. Yetiştireceğiniz organik besinlerle sağlıklı ve uzun bir ömür sürün:)
açık-pozisyon
22-01-2009, 09:31
Sn. Aaylin,
Hayırlı, uğurlu olsun... Ömür boyu sağlık ve mutlulukla yaşamanızı temenni ediyorum. Allah bize de bahçeli bir ev nasip eder inşallah...
Ben de kurtköy, orhanlı, akfırat taraflarında arsa veya bahçeli ev bakıyorum ama şimdilik meraktan, ortada birşey yok... Sakıncası yoksa eviniz Ömerli'nin neresinde, kaç m2 bir ev acaba? Bildiğim kadarı ile Ömerli su toplama havzası olduğundan tapu problemleri var, eviniz krediye uygun mudur? Bir de size kaç maloluyor böyle bir ev? (dediğim gibi ben de maliyet hesapları ile ilgileniyorum şu aralar) İsterseniz özelden de cevap verebilirsiniz veya hiç cevap vermeyebilirsiniz, sonuçta özel bir konudur...
Şimdiden teşekkürler, tekrar hayırlı olsun, sağlıkla ve mutlulukla yaşayın...
egetropical
22-01-2009, 10:04
Sayın aaylin, hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıkla ve mutlulukla oturmak nasip etsin, Allah ah bana ve bahçeli evi olmayanlarada nasip etsin.
Temennilerinize teşekkür ederim. Bizim aldığımız ev göl yani su toplama havzası tarafında değil, orman tarafında, Sırapınar'da bir sitede, tapulu. Yaklaşık 600 m2 bahçesi var. Evler de 300 m2. Aslında şu anki mal sahibi biraz sıkışık olduğundan değerinin biraz altında alıyoruz. Çünkü sitede başka bir ev şu anda 500.000 USD civarında. Krediye müsait. Biz 250.000 TL konut kredisine müracaat ettik.
Akfırat'ta da çok ev gezdim ama oradakiler genelde beton üzerine oturtulmuş villalar tarzında. Kurtköy'de ise alanlar kısıtlı seçildiğinden evler sıra şeklinde birbirine yapışık yapılmış ve bahçe payları çok düşük.
Şayet arsa bakıyorsanız Ömerli Ormankent bölgesinde arsalar 600 m2 olarak parsellenmiş şekilde satılabiliyor. Biz sitede istediğimiz için bu evi tercih ettik. Ama siz arsa da olabilir derseniz şu anda sadece kabası yapılmış 600 m2 lik arsası olan bir ilan var bildiğim kadarıyla.
http://www.sahibinden.com/omerli_sirapinar_orman_kent_1_evlerinde_na_tamam_v illa_kupon-05WQQaXQQ10539280WQQpXQQdisplayitem
İlan burada verilmiş, ben bu sayfaya yazmakta bir sakınca görmedim ama sakıncalıysa silebilirim.
denizakvaryumu
22-01-2009, 10:14
oooh, bizden birisi daha kurtuldu.
:p :D :D
Gülbeşeker
22-01-2009, 10:57
aaylin güle güle oturun mutlulukla sağlıkla huzurla darısıda başıma :p:) sağ eliniz başima inşallah banada nasip olur bahçeli bir ev!
Kredimiz onaylanmııııışşşşş :D
Harun Parlak
22-01-2009, 11:19
Allah ödemelerinizde kolaylıklar versin. Hadi gözünüz aydın. Güle güle oturup hep çiçeklerin börti böceklerin içinde kalın.
Amiiinn Tekin Bey. İnşallah :D
Ah Nevsune hanımcım ah. Benim zavallılar şimdi buraya alışacak, 10 gün sonra da yeni evlerine. İşleri çok zor gariplerimin :D
Sevgili aaylin siz yeni evinize hayırlısıyla hele bir taşının, kamkatınızın çaresine bakarız hiç üzülmeyin. Yeter ki siz bahçeli evinize taşının:)
Güle güle oturun Aylin hanım, hayırlı uğurlu olsun... Bahçeli bir ev hayali hepimizde var, bakalım sıra kimde şimdi... Güzel evinizde hergününüz sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçer inşallah... ;)
açık-pozisyon
22-01-2009, 13:21
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler sn. aaylin... Bu rakamlar benim bütçemin üzerinde kalıyor. Benim amacım 60.000 TL gibi bir paraya 200-300 m2 kare bir yer alıp, 40.000 TL gibi bir paraya birinci katı çıkmak, içine girmek kiradan kurtulmak. Daha sonra para ayarlayınca da (kısmet olursa) ikinci katı çıkmak. Tabi kredi şart şu an için... Ama çok acelem yok. Bazı belirsizlikler var onların hallolmasını bekliyorum, bir yandan da çevreden bilgi topluyorum...
Tekrar hayırlı olsun...
Adalet Yağcı
22-01-2009, 14:29
Sevgili aaylin, hayırlı uğurlu olsun, kredinizde onaylanmış, oh ne güzel.
Artık istediğiniz kadar hayal kurabilirsiniz bahçe tanzimi için, 600m2 bahçe içinde her şeyden yetiştirebilirsiniz, yalnız hayal ederken dikkat edin uykularınız kaçmasın :D
Ben de yayla evimin bahçesini düzenleme hayali ile az uykusuz kalmadım, hâlâ da devam ediyor, kafama bir taktımmı saatlerce yıldızları sayıyorum.
Şimdiden güle güle oturun, bahçe tanziminin de tam sırası, kolay gelsin.
Sevgili Adalet Yağcı, iyi siz yine yıldızları sayıyormuşsunuz. Ben soluğu bahçede alıyordum ya elde fener. Adımla dur bakalım.
Adalet Yağcı
22-01-2009, 16:45
Sevgili Güler hanım, çok yakında aaylin in de başına gelecek olan bu.
Ama korkmasın değilmi, o güzelliği yaşamak sonrada dostlarla paylaşmanın zevki hiç bir yerde yok.
sezgin53
22-01-2009, 19:59
Hayırlı olsun aaylin hanım, ailenizle birlikte bitkili, böcekli yeşillikler ve güzelliklerle dolu uzun yıllar diliyorum.
Aylin hanım; bizim oralarda ev alana ihtiyacı olan bir eşya ev hediyesi olarak alınır, adettendir. Sizde ihtiyacınız olan çiçek, tohum, v.b. leri yazarsanız bizlerde komşularınız olarak "bahçe" hediyelerimizi alırız.
Ah çok teşekkür ederim Sayın Erdek. Daha bahçeyle ilgili hiçbir çalışmada bulunamıyorum ki, hele bir taşınayım o zaman bütün resimlerini buraya yükleyip ne yapmam gerektiğine birlikte karar vermemizi isteyeceğim. Ne de olsa bahçe konusunun pirleri burada :)
İşte o zaman başlayacağım asıl başınızı ağrıtmaya :D
Aaylin yeni eviniz hayırlı ve uğurlu olsun.
Ailenizle sevdiklerinizle hayırlı uzun ömürler dilerim.
Güle güle oturun.
Sağlıklı günler ve fideler temennisiyle...;)
hayırlı uğurlu olsun. bende yeni geçtim bahçeli bir eve. şu an bahçenin tanzimiyle meşgulüz. o huzura herkesin ulaşması dileği ile
Sn Aaylin,
Sağlıkla mutlulukla, bol yeşilli ve güneşli güle güle oturun.
Darısı biz olmayanların başına :)
Sevgilerimle
Zeliş
Oğuz Alper
25-03-2009, 15:03
Sn.Aaylin; Umarım yeni eviniz size ve ailenize mutlu ,huzurlu ve sağlıklı günler getirir.Hayırlı uğurlu olsun.Sevgiler.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.