View Full Version : Adalet Yağcı
Agaclar.net'e geliş maceranız nasıl oldu?
Yayla evimin bahçesine diktiğim ağaçlarım için bakım önerileri arıyordum, öyle ki, kime sorsam farklı bir şey söylüyordu, en iyisi kendim araştırıp bulayım dedim.
Aradığım her ağacın bitkinin kaynak olarak gösterildiği yer çoğunlukla Ağaçlar.Net'ti, merak edip biraz araştırma yapayım dedim, ama başından kalkmak ne mümkün, sayfalar dolusu bilgi, oku oku bitmiyor, her şeyi merak ediyorum, kim ne sormuş ne cevap verilmiş.
Yok böyle olmaz dedim, hiç yaptığım bir şey değildi Forum üyeliği, ama hemen kayıt yaptım ve o gün bu gündür bir daha çıkamadım. Hatta bu günlerde başladığım bilgisayar kursunda bile iki arada bir derede sitedeyim, bağımlılık böyle bir şey demek ki.
Burada neler öğrendiniz?
Burada öyle çok şey öğrendim ki, öncelikle bitkilerimin ağaçlarımın en doğru şekilde nasıl bakılacağını, gübrenin suyun toprağın nasıl kullanılacağını (bu konularda doğru dürüst fikir sahibi değildim) ve çok önemli bir şeyi, paylaşmayı öğrendim.
Arkadaşlarım hiç bir karşılık beklemeden çelikler tohumlar gönderdiler, çok mutlu oldum.
Onların neşesini, sevincini hüznünü paylaştım, bir önemli konu da Türkçemizi doğru yazmayı öğrendim ve öğreniyorum (de da eklerinin ayrı yazıldığını bilmiyordum).
Diğer üyeler sizden neler öğrendi?
Üzgünüm, ben henüz diğer üyelere bir şeyler öğretecek kadar bilgiye sahip değilim, özellikle bitkilerin Latince isimleri hiç aklımda kalmıyor.
Ben henüz beş aylık bir üyeyim, bir çok şey öğreneceğim o zaman ben de yardımcı olabilirim arkadaşlarıma, yinede bildiğim konularda çevremdekilere küçük yardımlarım oluyor.
Sizi tanıyalım
1950 yılının başında Ürgüp'te doğdum, ilkokul bittikten sonra devam etmedim, zaten o yıllarda İstanbul'a göç ettik.
1967 yılında evlendim, 68 yılında bir erkek çocuk annesiydim. Eşimin vazifesi dolayısı ile, Merzifon, Çanakkale, Mardin de bulundum, Kızımı 78'de Mardin de dünyaya getirdim.
Eşim 1980 de emekli olunca Mersin'e yerleştik, sonra çocuklar büyüdü, kızım üniversiteye başladığında birden boşluğa düşmüş gibi oldum, kolları sıvayıp önce orta okulu sonra da liseyi dışardan bitirdim (46 yaşında).
Kitap okumak, en büyük meşguliyetimdi, hâlâ öyle, nedense diğer hemcinslerim gibi dikiş dikmek örgü veya dantel yapmak pek hoşlandığım şeyler olmadı; bunları da yaptım tabii zaman zaman ama pek keyif almadım.
Günün birinde hayalimdeki bahçeli evime kavuştum, burada yaşadığım mutluluğu tarif etmem imkansız, bahçemde çıkan yabani otları bile sever okşarım, çiçekler derseniz onlar içinde aklımı oynatırım.
Şimdilerde bahçemi yeniden düzenlemek için kolları sıvadım yine, 350 mk. kadar bir yer ama beni mutlu etmeye yetiyor.
Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?
Elimden gelseydi bütün zamanımı demek isterdim, çocukluğumda en özendiğim meslek postacı olmaktı, onların taşıdıkları her mektupla nasıl bir sevinç getirdiklerini düşünür "keşke ben de postacı olsam" derdim.
Yirmili yaşlardan itibare favorim çiçekçiler oldu, hani deseler ki gel bedava çalış sırf o çiçeklere dokunabilmek için çalışırdım.
Yine de yazın günümün en az iki üç saati, kışın da yarım saati çiçeklerimin bakımıyla geçer.
Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?
Öyle güzel bir yer ki, her şey o kadar güzel ki, hani Erol Evgin'in bir şarkısı vardı ya "Sen başkalrına benzeme sakın, hep böyle kal" işte öyle.
Zaten olması gerekenler yöneticilerimiz tarafından, arkadaşlarımızın önerileri ile oluşturuluyor, daha ne olsun yani satış sayfalarımız bile var, Bal bile satabiliyorlar.
Belki, üyelerin avatar dışında küçük bir fotoğrafları olabilirdi üyelik sayfalarında, birbirimizi daha iyi tanıyabilmek için.
Diğer üyelere ne tür önerileriniz olabilir?
Yeni üyelerimiz yazmaktan çekiniyorlar, belli bir süre belki olabilir ama ilerleyen zaman içinde daha girişken olabilirler, bir de siteye üye olup üç beş mesaj yazdıktan sonra unutup gidiyorlar, hiç vakti olmayanlar bile haftada bir kaç saatini ayırabilir.
Bazan da gereksiz sürtüşmeler oluyor, bunlar özel mesajlarla halledilse daha iyi olur.
Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?
Bitkisiz bir dünya düşünemiyorum, biraz klişe olacak ama, bana gerçekten terapi yapıyor bitkilerim, bütün gün bahçede çalışmış olsam bile, iki saat ev temizliği yaptığım kadar yorulmuyorum.
Türlere gelince, sanırım ilgilenmediklerimi yazsam daha kolay, bana kızmasınlar şimdi, Başta etoburlar, katüsler çiçek açmayan cinsler.
Geri kalanların hepsine de deli olurum. Bunların dışında sanırım sarılıcı türlere karşı daha fazla zaafım var, özellikle de clematislere.
Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olay hangisi?
Bahçemi ilk şekillendirdiğim sıralardı, bütün ağaçlardan olsun istiyorum, bildiğim en iyi yere gittim, en güzel görünümlü ağaçları seçtim.
İkinci yıl meyveler kendini göstermeye başladı, ben heyecanla bekliyorum nasıl olacaklar diye, sonunda Şeftalilerim harap çıktı, Elma diye aldığım ağacım Muşmula verdi, Cevizim de Pikan Cevizi çıktı. Ben daha bu sene yeniden bir elma fidanı dikebildim.
Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?
Daha bilinçli bir bahçevan olmak istiyorum, bahçemi hemen hemen boşalttım, arkadaşlarımın tavsiyesi ile daha mükemmel bir hale getirmek istiyorum.
Eskiden ne yaptığımı bilmeden her şeyi her yere dikiyormuşum.
Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?
Maalesef, böyle bir şansım olmadı, son İstanbul toplantısına ruhum eşlik etmişti ama:)
Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri?
Evet bir kitabım var, ama şu anda yaylada olduğu için ismini hatırlayamadım, Selçuk Üniversitesi Ziraat fakültesi Profesörlerinden iki tanınmış isim, ama gerçekten hatırlayamıyorum, sitemizin E Dergilerini de zevkle okuyorum.
Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?
Hepimiz şöyle ya da böyle doğayı sevip korumaya çalışırız değil mi, ama benim bir yeğenim var, bir gün o nunla bir dağa tırmandık, etrafta kayalıklar ve ağaçlardan başka kimse yoktu, yeğenim çok mutlu oldu, bir sigara yaktı içtikten sonra izmaritini yanındaki peçeteye sarıp peçeteyi çantasına koydu, çok duygulanmıştım, aynı gün dört yapraklı bir yonca buldu ama onu dalından kopartmaya kıyamadı.
Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıran özellikler ne?
Fotokritik üyesiyim yalnızca, ama aktif değilim, bir kaç yükleme yaptıktan sonra gördüm ki al gülüm ver gülüm puanlaması yapılıyor.
Bizim sitemizde dostluk var, paylaşım var, burası nezih bir yer.
Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?
Hayır almadım, imkanım olsaydı elbette isterdim.
Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?
Her gün eğer vaktim varsa üç dört saat, yoksa da arada bir kaçışlar yapıyorum.
Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?
Kitaplarım var, Parapsikoloji ilgimi çekiyor, İstanbul Metapsişik ve ilmî araştırmalar derneğinin dergilerini ve kitaplarını yıllarca okudum, reenkarnasyona inanırım.
Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?
Evet, önce bana tohumlar geldi, sonra da ben dağıttım, bundan sonra daha katılımcı olacağım, bir yığın tohum aldım çünkü.
Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?
Ben bütün arkadaşlarımı çok seviyorum, kalasik oldu değil mi? Gerçekten o kadar değerli dostlarım var ki birinin adını unutsam diğerlerine haksızlık etmiş olurum. Bir çok kişinin Adalet ablası oldum, ilk abla diyen Mermaid'i sevgiyle anıyorum.
Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?
Bir zamanlar Atatürkçü Düşünce Derneğine üye olmak istemiştim, oradaki gayrıciddi şeyleri görünce vazgeçtim.
Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?
Elbette katılmanın gerekliliğine inanıyorum, sesimizin duyulması lazım, kendi kendimize homurdanmakla hiç bir şeyi çözemeyiz.
TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?
Tabii ki hayır, TRT2 nin dışında bu konuda düzenli yayın yapan kanal yok, eskiden olduğu kadar bile belgesel vermiyorlar.
Bence her kanalın belli gün ve saatlerde (gece yarısı değil tabi) belgesel yayınlama zorunluluğu olmalı.
Toplum avantür filmlerle doyuruluyor, çocuklar ne öğreniyorlar televizyondan, vurmayı kırıp dökmeyi. Bu tarz filmlere de bir sınır getirilmeli
Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?
Şehirde yaşayıp bahçesi olmayanlar için çok güzel bir imkan, bütün şehirler de uygulanabiliyormu bilmiyorum ama meraklıları küçücük alanlarda harikalar yaratıyorlar.
Hepsinden sadece birer tane yazın: En sevdiğiniz;
ağaç:Ladin
çiçek;Clematis
kitap: Kelebek
şarkı: Dönülmez akşamın ufkundayız
müzik grubu/müzik sanatçı: Farid Farjad
ressam:Gogen
şair:Nazım Hikmet
film: Love Story
web sitesi:Agaclar.net
günebakan
15-12-2008, 20:47
Adalet hanımcığım size maşaallah demekten başka ne denir azmin elinden hiçbirşey kurtulmazmış sizde bunun kanıtlarından birisiniz Allah tüm hayal ettiklerinize kavuşmayı nasip etsin sizi tanıdığıma çok sevindim:)
Ludisa Excellence
15-12-2008, 20:50
Gerçi ayrımcılık gibi olamsın, şimdiye kadar kimseye yorum yazmamışım ama.
Bu paragrafı görünce, bir konuşasım geldi. :D
...
Türlere gelince, sanırım ilgilenmediklerimi yazsam daha kolay, bana kızmasınlar şimdi, Başta etoburlar,
...
Oldu mu şimdi, Adalet Hanım? :(
Bu (http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=14898&c=583), bu (http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=14897&c=583)ve bunlar (http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=14895&c=583)....
Sevilmezler mi? :D
Geri kalanların hepsine de deli olurum.
Umarım bu geri kalanların içinde orkideler vardır. ;)
Şaka bir yana, sizi tanımak çok güzel, teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun. :)
Saygılar.
Penelophe
15-12-2008, 20:56
Adalet Hanım, azminize hayran kalmamak elde değil, tebrik ederim, iyiki aramızdasınız.:)
Kelebek sanırım Henri Charriere'nin. Orada da azmin zaferi anlatılıyordu, çok sürükleyici bir kitap, Banko'yu da okumuşsunuzdur umarım.:)
Adalet Hanım, sizi tanımak çok güzel. Şehirler uzak olsa da bizler yakınız sanki.
Yapacak çoook iş var çok, tüm uğraşılarınız için kolay gelsin. "Kelebek"in azmi sizden de eksik olmasın :)
Adalet Hanım Allah kalbinizden bu sevgi ve yaşama azmini eksik etmesin,harikasınız.;)
Dernek hakkında söylediklerinize de katılmaya başladım maalesef,keşke her oluşum bu site kadar ciddi ve amacına uygun olsa...
Eşim 1980 de emekli olunca Mersin'e yerleştik, sonra çocuklar büyüdü, kızım Üniversiteye başladığında birden boşluğa düşmüş gibi oldum, kolları sıvayıp önce Orta Okulu sonrada Liseyi dışardan bitirdim (46 yaşında)......................
Türkçemizi doğru yazmayı öğrendim ve öğreniyorum(de da eklerinin ayrı yazıldığını bilmiyordum).........
Bizim sitemizde dostluk var, paylaşım var, burası nezih bir yer..............
Maalesef, böyle bir şansım olmadı, son İstanbul toplantısına ruhum eşlik etmişti ama.
Öyle güzel bir yerki, her şey o kadar güzelki, hani Erol Evgin'in bir şarkısı vardıya"Sen başkalrına benzeme sakın, hep böyle kal" işte öyle.
Zaten olması gerekenler yöneticilerimiz tarafından, arkadaşlarımızın önerileri ile oluşturuluyor, daha ne olsun yani satış sayfalarımız bile var, Bal bile satabiliyorlar.
.................................................. .................................................. ........
Bazan da gereksiz sürtüşmeler oluyor, bunlar özel mesajlarla halledilse daha iyi olur.
Merhabalar!
Torosların azimli ve kararlı kızı. Beni elinde tokacınla kovalasanda bunları yazmamı engelleyemessin.
Bizim hepimizin eli tokaçlı ablası olduğunuz doğru. Bizimle ağlayıp güldüğünüze ne diyeceksiniz bakalım. Aslında bizler Güler hanım ve sizden öyle şeyler öğrendik ki yazmakta zorlanıyorum şu anda. Şahsen ben payıma düşeni fazlası ile aldım ve almaya devam ediyorum bilesiniz.
Her şey bir yana şu kopyaladığım son cümlenizin ateşli bir savunucusuyum. DOSTLUK varken KIRGINLIK niye diye kendime sorar dururum.
Yazdıklarınızdanda olsa sizi tanımak çok ama çok güzel inanın.
Anadolu divanesi ve ailesinden Torosların nazlı kızına selam olsun.
Saygıyla.
Sevgili adalet yağcı, dün akşam içimizden birinde sizi tanıtma yazısı çıkmış. Çok yorgıun olduğum için şöyle bir okuyup yattım. Niyetim, sabah yeniden içime sindire sindire okumak ve bir iki satır birşey ilâve etmekti.
Samimi duygularınızı bizlerle ne kadar güzel paylaşmışsınız, teşekkürler. Çok da güzel konulara dokunmuşsunuz bunun için de teşekkürler.
Azminiz, dostluk anlayışınız o kadar takdire şayan ki, yazınızı okuyunca '' işte, tanışmamış da olsam zihnimde düşündüğüm Adalet hanım'' dedim.
Sizi tanımak güzel, (inşallah en kısa zamanda da yüz yüze tanışırız) sizinle bu sitede olmak daha da güzel.
Herşeyin gönlünüzce olmasını, sağlıklı ve mutluluk içinde olmanızı dilerim.
Sevgili Adalet Abla ,
Sizi tanımak güzel.Hayatta tüm güzellikler sizinle olsun.Bahçeniz eminim çok güzel olacak.Bu kadar azmin elinden hiçbir şey kötü olmaz.
Sevgiler.
Süha Şendoğan
16-12-2008, 09:02
Adalet hanım,
Samimi duygularla kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz.
Azminizden dolayı sizi candan tebrik ederim.
Siteye üye olduktan sonra sizin isminizi okuduğum her konuda öğretmenim aklıma geliyordu.(Adı Adalet'ti) Siz de en az öğretmenlerimiz kadar öğretmeyi ve öğrenmeyi seviyorsunuz. Burada olmanız, bildiklerinizi paylaşmanız ve hoşgörünüz gözardı edilemez.
Sizi az da olsa tanıdığıma çok memnun oldum.
Sevgili Adalet Hanım. Hani ''parası için değil sırf çiçeklere dokunabilmek için bir çiçekçide çalışmak isterdim'' diyorsunuz ya..Bir insan çiçeğe, yeşile bu kadar mı sevdalı olur? Aynı duyguları yaşayan biri olarak sizi o kadar iyi anlıyorum ki.
Allah size her zaman rengarenk bahçeler nasip etsin inşallah.
Adalet hanım, sizi daha yakından tanıdığıma çok memnun oldum. Bahçenizde, sevdiklerinizle, bitkilerinizle, uzuuun, sağlıklı yıllar geçirmenizi dilerim.
Emine Aktaş
16-12-2008, 12:26
Adalet hanım, gerçekten kendinizi çok samimi bir şekilde anlatmışsınız. Sizi tanımak çok güzel. Zaten insanlara yaklaşımınızın ve hayata bakış açınızın pozitif olmasını mesajlarınızda da yansıtıyorsunuz. Gerçekten de, güzel bakan güzel görür, güzel gören hayatından lezzet alır. Siz bu sözü gerçekleştiriyorsunuz.
Sevgi ve selamlarımla...
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:01
Sevgili Günebakan;
Bu sayfayı bu gün gördüm, teşekkür mesajlarımda oldukça gecikmişim, hepinizden özür diliyorum.
Ben de burada sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum, hepinizi de çok seviyorum.
ilker_eroglu
16-12-2008, 23:05
Sn Adalet Hanim,
Önce bir genç olarak azminize hayran kaldığımı ve birazda kendimden utandığımı söylemek isterim.
Sizin okumayla ilgili yazmış oldugunuz satırları bir çok imkan bulupta okumayan bireyler için çok iyi bir örnek olur.
Bizle beraber nefes aldığınız ve kalbiniz bizle attıgı için teşşekkürler.
Saygılarımla
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:16
Oldu mu şimdi, Adalet Hanım?
Sevgili Ludisa Excellence;
Sözlerimi geri aldım, üzerime yıldırımları çekeceğimi biliyordum :rolleyes:
Kaktüs kardeşliği ve etobur cuları küstürmek istermiyim hiç :(
Ama ne yapayım ki, diğerlerini daha çok seviyorum, fakaaat, kaktüs ve etoburları da sevebilirmişim yani, gerçekten, çok da güzellermiş.
Şimdi bana yazmanıza vesile oldukları için daha yakın hissettim kendimi onlara :rolleyes:
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:23
Sevgili Penelophe;
Nazik sözleriniz için teşekkür ediyorum, evet Henri Charriere nin Kelebeği, Banko yu da okumuştum, ama Kelebek hafızama öyle bir kazınmışki, filminden aynı keyfi alamadım.
Burada olmak, sizlerle olmak, kabul görmek, benim için büyük bir ayrıcalık.
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:27
Sevgili Nurbahar;
Kendimi sizlerin arasında çok şanslı hissediyorum, bu sitede sizlerle öyle çok şey öğreniyorumki, hepiniz ailem gibisiniz.
Daha pek çok güzellikleri paylaşırız inşaallah.
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:34
Sevgili Ülker;
Bir gün hepinizle yüz yüze tanışmayı diliyorum, ama bizler birbirimizi mesajlarımızdan bile tanır olduk öyle değilmi.
Dernek konusu maalesef öyle, giderken çok büyük bir heyecan içindeydim, oraya vardığımda yöneticilerin çok alakasız konulardan bahsettiklerini duyunca şoke oldum, derneğin gelirini artırabilmek için neler yapılabileceğini konuşup durdular, ruhu yoktu yani.
Oysa o derneğe üye olan herkes seve seve bağışta bulunacak kadar seviyordu ATA sını.
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:41
Sevgili CemalS
O kadar nazik ve içtensiniz ki, ve bir o kadar da mütevazı...
Sağolun dostum, sizlerin yanında kendimi öyle iyi hissediyorum ki.
Annenize hitab ettiğiniz şekilde bana hitab etmenizden de ayrıca onur duyuyorum, iyi ki sizleri bulmuşum, her zaman varolun sevgili Anadolu Divanesi...
Çok haklısınız Adalet Hanım,keşke hevesle koşturup giden onca insanı küstürmeselerdi de adına yakışır kalsaydı.
Ama buralarda sizlerin varlığını bilmek beni okadar rahatlatıyor ki, özellikle sizin hayat hikayenizin 1/100'ünü okuyunca yazmadan edemedim.Allah nazarlardan saklasın,"işte hayat budur" dedirtiyor.
Sizi yazılarınızdan da olsa tanıdığıma çok seviniyorum.
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:53
Sevgili Güler hanım;
Bu gün kendimi bana çok özel hissettirdiğiniz için ben teşekkür ederim, ben de sizleri yüz yüze tanımayı çok istiyorum.
Evet ben gerçekten azimli hatta inatçıyım da biraz, iyimi kötümü bilmem ama, asla vazgeçmem, elimde değil, benim için son ana kadar ümit vardır.
Burada sizlerle olmaktan, bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan çok mutluyum.
Hepinizi çok seviyorum.
Adalet Yağcı
16-12-2008, 23:59
Sevgili Oğuzhan;
Ne güzel değilmi, insanlar bir kaç cümle ile bir birlerine kendini iyi hissettirebiliyorlar, ben bunu çok seviyorum.
Bir gün bütün dünyanın bu sitedeki insanlar gibi birbirlerini sevmelerini diliyorum.
Güzel sözleriniz için teşekkürer.
Adalet Yağcı
17-12-2008, 00:03
Sevgili Turco;
Bu siteye üye olduğumda biraz şaşkındım, biraz da korkak, çünkü, site yaş ortalaması 35 i geçmiyordu, eyvah dedim.
Ama aradan çok kısa bir zaman geçtikten sonra sanki kırk yıllık ahbaplarımla konuşuyormuşum gibi rahatladım.
Hepinize teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız.
Adalet Yağcı
17-12-2008, 00:10
Sevgili Minem;
Bu gece kendimi sevgi yağmuru altında sırılsıklam olmuş hissediyorum, bir insan daha ne isteyebilir ki.
İsmimi çok seviyorum, babam üç ay aramış bu ismi buluncaya kadar, ve insanların taşıdıkları ismin yedi özelliğinden en az üçünü taşıdıklarına da inanırım.
Bu vesile ile öğretmeninize de saygılar...
Adalet Yağcı
17-12-2008, 00:17
Sevgili WYZX;
Evet ben gerçek bir sevdalıyım, bazan terasımdan görünen küçük orman manzarası beni ağlatır biliyormusunuz.
Beni anlayan birisi olarak sizin de aynı duyguları yaşadığınıza inanıyorum, iyi ki çiçekler, kuşlar kelebekler var, dilerim hep var olurlar.
Adalet Yağcı
17-12-2008, 00:20
Sevgili Limon;
Güzel dilekleriniz için teşekkürler, bir çok konuda sizden pek çok şey öğrendim, bahçenizin en ateşli hayranlarından biriyim.
Unutmadan, Clematisi ilk sizin bahçenizde tanıdım.
Adalet Yağcı
17-12-2008, 00:27
Sevgili Emine Aktaş;
Yazınızı görünce gülümsemeden edemedim, biz aynı gün üye olmuştuk siteye, ve ilk sizinle yazışmıştık.
Kaç yıl oldu hatırlayabiliyormusunuz, yirmimi, otuzmu, kırkmı?
Bana yazdığınız sıcacık mesajlarınızdan cesaret buldum, her konuda yardımlarınızı esirgemediniz, sağolun varolun.
Beraber yürüdük biz bu yollarda, bundan sonra da yürüyeeğiz inşaallah.
Adalet Yağcı
17-12-2008, 00:34
Sevgili İlker Eroğlu;
Kahvehanemizin şiirsever genci, inanılmaz güzel, gerçekten güzel fıkraları nerelerden bulup yazıyorsunuz bilmem ama hepsi de süper.
Hatta birara bu fıkraları bir yere toplasam diye de düşünmüştüm.
Sabah sohbetlerimizin vazgeçilmezi, sevgili gecekuşu, nazik sözleriniz için teşekkürler ederim.
Adalet Yağcı
17-12-2008, 00:39
Sevgili Ülker;
Ben şuna inanıyorum ki, hayatta her şey yozlaşıyor, belki böyle de olmak zorunda, dejenerasyondan sonra rejenerasyon yaşanacaktır.
Yeter ki bizler farkedelim.
BenBen1967
17-12-2008, 08:47
Hayatta hiç bir şeyi yapmak için geç değildir sorun geç kaldığını düşünmektir. Benim gibi düşünen bir arkadaşım daha olduğu için çok mutlu oldum. Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum . ;)
papatyam
17-12-2008, 09:04
Düşünüyorum ne yazayım ne yazayım ama bir türlü bişey bulamadım :) yalnızca şunu söyleyebilirim Güler hanımda gördüğüm azim sizde de var ve ben buna hayranım hiç kimsenin içindeki yaşama sevinci bitmesin iyi ki bizimlesiniz.
Ben de Adalet Abla demek istiyorum. Vallahi size helal olsun. Üniversite diploması alacağınıza da inanıyorum. Hem de ne güzel kaygısız stressiz bir öğrencilik geçirirsiniz. Sizinle tanışmış olduğum için de çok mutluyum. Bölgenizden daha çok fotoğraf bekliyorum. Sizin de benim gibi görsel hafızanız daha kuvvetli, fotoğrafa daha düşkünsünüz...
Bu arada pirinçler ne alemde ? biz daha bitiremedik ama çok da memnunum herhalde aynı yerden almaya devam ederim :) Tüm ailenize selamlar sevgiler...
Adalet Yağcı
17-12-2008, 09:39
Sevgili Papatyam;
Keşke birbirimizi şahsen de tanısaydık, elbette insan hiç görmediği, hayalinde bir biçim yakıştırdığı insana yazmakta zorlanacaktır.
Burada sizlerden kabul görmek, nazik sözlerinizle onore olmak fevkalade bir duyguymuş, bunları yaşattığınız için ve dostum olduğunuz için çok mutluyum.
Adalet Yağcı
17-12-2008, 09:49
Sevgili Baldaş;
İtiraf edeyim ki, profilinize bakmadan önce hemcinsim olduğunuzu bilmiyordum uzun süre, sanırım avatar isminiz bende böyle bir izlenim uyandırdı nedense.
Bir çok şeyi sizlerle sizlerden öğreniyorum ve öğrenmeye devam edeceğim.
Uzun zamandır bu kadar yoğun içten dostluklar yaşamamıştım, hepiniz de öyle güzel insanlarsınız ki, ben daha ne isteyebilirim.
Bu arada, 'Abla' olmayı çok seviyorum, teşekkürler.
Pirinçlere gelince; Gerçektende çok lezzetli, bunun için sevgili Eylems'e teşekkür borçluyuz değilmi.
Bakalım 20 kilo pirinci nasıl tüketeceksiniz, ben de aynı yerden almaya devam edeceğim.
Sevgiler...
Sevgili Ülker;
Ben şuna inanıyorum ki, hayatta her şey yozlaşıyor, belki böyle de olmak zorunda, dejenerasyondan sonra rejenerasyon yaşanacaktır.
Yeter ki bizler farkedelim.
Negüzel yazmışsınız,katımamak mümkün mü? yaşamın her aşamasında olmuş,bundan sonra da olacaktır muhakkak, yeter ki bizler farkında olalım,:rolleyes:
Adalet Yağcı
17-12-2008, 15:31
Hayatta hiç bir şeyi yapmak için geç değildir sorun geç kaldığını düşünmektir. Benim gibi düşünen bir arkadaşım daha olduğu için çok mutlu oldum. Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum . ;)
Sevgili BENBEN1967
Bizler gençliğimizde sizler kadar olgun düşünemiyorduk, daha çocuksuydu tepkilerimiz.
Şimdi bakıyorumda gençlerimiz bizleri fersah fersah geçmişler, bundan da gurur duyuyorum, bana güven veriyor.
Bu sitede, yaşı 65 ile 12 arasında bir çok üye var, hiç zorlanmadan iletişim kurabildiğimize göre, anlıyorum ki gençlerimiz bizim kırk senede aldığımız yolu çok daha çabuk katetmişler, böyle olunca da birbirimize benziyoruz işte.
Manolya Çiçeği
18-12-2008, 09:57
Adalet hanım içtenlikle yazdığınız satırlarla kendinizi ne güzel anlatmışsınız.
Sizi tanıdığıma memnun oldum.
Buket Aknar
18-12-2008, 13:48
Adalet hanım; Sizi daha yakından tanımak çok güzel. Doğa sevginiz satırlarınızdan hissediliyor. Aileniz ve bahçenizle bol yeşilli günler diliyorum.
Doğal Doğa
18-12-2008, 14:19
Adalet abla siz benim bu sitede abi ve abla dediğim üç kişiden birisiniz. Cemal abi, Güler abla ve siz. Samimiyetinize ve hoşgörünüze hayran olmamak çok zor. Burada kendinizi tanıtmışsınız, inanın okuyunca hiç yabancılık çekmedim. Sanki ben zaten bütün bunları biliyormuşum gibime geldi. İyi ve kötü günlerimizde sizi sitemizde görmek bizi abla anlayışınızla karşılayacağınızı bilmek inanın beni mutlu ediyor. Sağlıklar ve mutluluklar diliyorum ablacım. Saygılar..
Adalet Yağcı
19-12-2008, 09:03
Sevgili Manolya Çiçeği;
Ben de sizin içten satırlarınız için teşekkürler ediyorum.
Bu siteye gelmekle ne iyi etmişsiniz, daha bir çok güzel paylaşımlar dileği ile.
Sevgiler...
Adalet Yağcı
19-12-2008, 09:05
Sevgili Buket Aknar;
Sevgi sözcükleriniz aramızda oluşan bu bağı güçlendiriyor.
Tanışmamıza vesile olan Ağaçlar Net'e bir kez daha teşekkürlerimi bildiriyor, sevgiyle kucaklıyorum sizi.
Adalet Yağcı
19-12-2008, 09:09
Sevgili Doğal Doğa;Ben de sizlerin ablası olmaktan çok mutlu oluyorum inanın.
Ne güzel değilmi, şahsen tanışmasamda, bir çok kardeşim ve çocuklarım var gibi hissediyorum.
Bu güzel duyguyu bana yaşattığınız için hepinize minnettarım.
Sizlerle birlikte olmak harika bir duygu, hepinizi de çok seviyorum.
Müjgan Yılmaz
19-12-2008, 09:54
Sevgili Adalet
Engin sevgin,kocaman yuregin hepimizi derinden etkiledi,etkilemeyede devam edecek.Iyiki varsin dostlugun beni hep isitacak,hep yureklendirecek.Sevgili arkadasim hersey gonlunce olsun...
Adalet Yağcı
19-12-2008, 10:01
Sevgili Müjgany;
Sizin gibi yüreği kocaman bir sanatçı dosttan aldığım bu güzel ifadeler beni öyle etkiliyor ki, bunu kelimelere dökmem mümkün değil.
Ben çok şanslı bir insan olduğumu düşünüyorum, bu dünyada bundan daha güzel bir duygu olabilirmi.
Sizlere hep lâyık olmaya çalışacağım, dostluğunuz benim için çok değerli sevgili Müjgan.
vayvayvay
19-12-2008, 17:25
Sevgili Adalet hanım... Çok güzel bir insansınız. Sizle bir konuyu paylaşmıştım. Bana öyle bir enerji verdiniz kiii. Sizi seviyorum .Tüm çiçekler öpsün sizi...Sevgi ve Saygılar
Adalet Yağcı
19-12-2008, 18:34
Tüm çiçekler öpsün sizi
Sevgili vayvayvay;
Bu ifadenize bayılıyorum, daha önce hiç bir yerde duymamıştım, sizinle özdeşleşti, ben de kullanmaya başladım, birbirimizi nasıl etkilediğimize bakarmısınız.
Enerjiler yer değiştirirken, daima benzerlerine koşarlar(Benzer benzeri çeker yasası)bu yüzden aynı frekansı paylaşan bizler birbirimize rahatça enerji alıp verebiliyoruz.
Ben bu enerjiyle daha büyüyüp olgunlaştığımı hissediyorum, iyi ki arkadaşımsınız, iyi ki varsınız.
Papatyalar öpsün sizi, sümbüller kucaklasın...
Sevgili adelet hanım;
Sizleri o meşhur togacınızdan tanıdım ******* tanımışım, iyiki varsınız, karakteriniz adeta isminizin aynası sizleri seviyoruz, ve diyoruz.
Öpsün bütün çiçekler sizi :D
Slogan mı oldu nedir.
Adalet Yağcı
20-12-2008, 14:32
Slogan mı oldu nedir
Sevgili Lilium;
Bu slogan sevgili Vayvayvay'ın sitemize hediyesi, benim çok hoşuma gitti, çok samimi bir sevgi sözcüğü değilmi, eh biz deliler daha başka ne isteyebiliriz ki.
Tokacımı, sevgili CemalS hediye etmişti, duvarda hoş bir anı olarak duruyor merak etmeyin.
Sizlerin güzel duygularınıza lâyık olabilmek için, hep burada olacağım inşaallah, dostlarım çoğaldıkça içim içime sığmıyor.
Sevgi ve muhabbetle...
sezgin53
20-12-2008, 19:14
Sevgili Adalet abla, ellerinden öpüyorum. Bitkilerinle ve ailenle sağlıklı kal.
Hakkı Şen
20-12-2008, 20:29
Teşekkürler sayın Hakkı- izmir, bu sitenin etrafına topladığı insanlar nazik ölçülü ve doğaseverler.
Bunları referans olarak alıyorum ve sizi arkadaş listeme ekliyorum.
Sn Adalet hn yukarıdaki mesaj sizi arkadaş listeme eklemek istediğim mesajıma yazmış olduğunuz cevaptır. Silmeye bir türlü kıyamadığım tek mesajım;) Türkçeyi o kadar iyi kullanıyorsunuz hatta kelimeleri o kadar iyi seçiyorsunuz ki yazılarınızı okumaktan her zaman büyük keyif alıyorum. İyi ki buradasınız. Herşey gönlünüzce olsun...
Adalet Yağcı
21-12-2008, 21:09
Sayın Sezgin53;
Ne güzel bir temennide bulunmuşsunuz, çok teşekkürler ediyorum.
Sizin de el öpenleriniz çok olsun ;)(Bizde öyle derler)
Adalet Yağcı
21-12-2008, 21:24
Sayın Hakkı-İzmir;
Doğrusunu isterseniz benim için yazdıklarınızdan sonra yazmaya korktum :(
O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki, bunlara nasıl cevap vereceğimi bilemedim.
Sağ olun var olun, iyi ki ben de sizi tanımışım, akıllı ve dürüst insanları çok sevdim her zaman.
Bu siteye ilk girdiğimde yaş ortalamasının düşük olması beni bir hayli korkutmuştu, yazmaya çekiniyordum hep.
Sonra gördüm ki buna hiç gerek yokmuş, insan beyin yaşıyla sayılırmış, eskilerin dediği gibi, Akıl yaşta değil baştadır.
Her zaman dostlarla kalmanız dileği ile...
Cumhur Tonba
21-12-2008, 21:49
Adalet hanım. Hiç bir yorum yazmayacağım. Ne hissediyorsanız o .
Kıskandım. Papatyalar sizi kucaklasın. (Vayvayvay'dan)
Adalet Yağcı
21-12-2008, 22:03
Sayın Cumhur Tonba;
Çok hoşsunuz valla, "nazar etme ne olur çalış senin de olur" desem :D
tolgahann
21-12-2008, 22:14
Siteye ilk geldiğimde henüz yeni bir üye olmama rağmen Sn.Adalet Yağcı ayçiçeği gülü tohum isteğimi geri çevirmemişti.Ve konu hakkında bana bilgi verip doğru yerlere yönlendirmişti.İlk tanıdığım üye olan Adalet Yağcı'yı misafirperverliğinden dolayı kutlarım.Sizi tanımak çok güzel.
Adalet Yağcı
22-12-2008, 11:35
Sevgili Tolgahann;
Elbette tohum da paylaşacağız, bilgi de, sevgi de.
Daha bir kaç günlük üye iken bana da arkadaşlarımız tohum göndermişti, nasıl bir mutluluk olduğunu iyi biliyorum.
Ben de sizin gibi alakasız sayfalara mesajlar yazdım, sonra sevgili Malina onları gerekli yerlere taşıdı.
Burada hepimiz ev sahibiyiz, sitemizin ruhunu kaybetmemesi için çaba gösteriyoruz.
Sizlerin de bu çabaya ortak olmanız çok güzel, verimli çalışmalarınızdan dolayı ben de sizi kutluyorum.
Esenlikle kalın.
Sevgili Adalet Hanım,
Eğitim konusundaki azminizden dolayı sizi tebrik ediyorum.
Clematis resmi görünce aklıma geliyorsunuz, yani ben de öğrendim bu tutkunuzu.
Bahçenizi takip ediyor ve baharda nelerle karşılaşacağımızı, bize ne güzellikler göstereceğinizi merakla bekiyorum.
Sevgiyle kalın.
Adalet Yağcı
02-01-2009, 14:11
Sevgili Uzman16;
Nazik sözleriniz için teşekkürler ederim, Clematislerle bütünleşmiş gibiyim değilmi, bu güzel sarmaşığa gerçektende hayranım.
Ben de büyük bir sabırsızlıkla Mart ayını bekliyorum, hayalimde bütün çiçeklerim için yer buldum, bakalım hayal ettiğim kadar güzel olacaklarmı, göreceğiz.
Sevgiler efendim.
Assassin
03-01-2009, 04:09
Sevgili Adalet Ablacığım,
Bu siteyle tanışıklığım henüz çok taze.. Bu kısa süre içinde gördüğüm bir şey var; site içinde açılmış neredeyse hemen her konuda -çarpıcı ve yürekten gelen mesajlar içeren- sımsıcak katılımınız... Öyle ki bu sıcaklık, kış uykusundaki bir bitkiyi uyandırıp tomurcuklar açtıran bahar güneşi misali okuyanların da gönüllerinde tomurcuklar açtırıyor...
Ben; iyi bir okuyucu olmakla beraber, katılım gösterme noktasında pek de iyi olduğumu sanmıyorum. Ancak, hazır fırsatı da yakalamışken, bu kısa zamanda sizinle ilgili yüreğimde ve aklımda oluşan kanaatimi sunayım istedim..
Sunmak deyince aklıma geldi:rolleyes: Aşağıda sunduğum nadide Clematisleri kabul buyurunuz ablacığım :p
Yeni yılın, tüm yeşil dostlarına ve onların dostluklarına iyilikler ve güzellikler getirmesi dileklerimle ellerinizden öpüyorum:cool:
Adalet Yağcı
03-01-2009, 08:09
Sevgili Assassin;
Sabahın bu saatinde oturup bana mesaj yazmışsınız, sözcükleriniz öyle güzel ve anlamlı ki, yazdıklarınıza karşılık teşekkürler az gelir.
İnsanlara kendini iyi hissettirecek sözler söylemeyi severim, onların yüreğinde oluşturduğum sevgi ışığına hayran olurum, ancak görüyorum ki, siz bunu da aşıp geçmişsiniz.
Sabah kalkıp mesajınızı okuduğumda bütün günüme yetecek kadar ışık aldım mesajınızdan, sağ olun var olun.
Clematisler için çok teşekkürler ederim, The President en sevdiğim türü, iki tane diktim bahçeme, sizin gönderdiğinizle üç oldu :cool:
Sevgi ve muhabbetle...
Assassin
03-01-2009, 17:57
Sevgili Assassin;
....
İnsanlara kendini iyi hissettirecek sözler söylemeyi severim, onların yüreğinde oluşturduğum sevgi ışığına hayran olurum....
Sevgili Adalet Ablacığım,
Bu davranışınız, günümüz toplumunda hergün binbir sorunla uğraşan insanlar için o kadar önemli bir hareket ki bilemezsiniz..
Yeri gelir; tek bir güzel söz, yürekten söylenen tek bir kelime karşınızdaki insanın beyninde ve yüreğinde öyle depremler meydana getirir ki ;)
Çok basmakalıp bir söz olacak ama, inanın sizin için yazdıklarım iltifat değil; bir hakkın teslimidir sadece..
Dost yüreklerde tomurcuklar açtıran sözlerinizi esirgemeyin bizlerden :rolleyes:
Sağlıcakla ve sevgiyle kalın :cool:
nisan0671
04-02-2009, 13:10
Canım ablam,
Burayı biraz geç farkettim.Kusura bakma lütfen.
Seni forumda hayali olarak tanıdım. Burayı okuyunca daha da bir benimsedim, sevdim. Ah bir sen bir de Güler ablam, ikiniz de hayalimde tonton, Sevgili Adile Naşit misali çiçeklere "Ah benim kuzucuklarım, kızlarım, nasılsınız bugün? Suyun mu bitti güzelim? Dur senin toprağını havalandırayım." diye koşturan hepsini öpüp koklayan bir elinde çapa bir elinde su kabı dolaşan iki hanım beliriyor:D Bana gönderdiğin ayçiçeği gülünü özenle saklıyorum. İnşallah Martta dikeceğim. İyi ki bu sitede senin gibi birini tanıma fırsatım oldu. İnşallah bir gün yolum düşer de seninle görüşürüm. Kızın Yağmur'a eşine torununa sevgi ve selamlarımı yolla.
Her zaman hayatın böyle güzel, mutlu sağlıklı ve yemyeşil olur. Sevgiyle kal. Gülcan
61520
Adalet Yağcı
04-02-2009, 13:49
Sevgili Gülcan,
Günler sonra sayfadaki mesajını okumak öyle iyi geldiki anlatamam.
Yüzümde beliren kocaman gülümsemeyi görmeni isterdim.
Bu gün ben de forumdaki herkesi hayali olarak tanıyorum, bir kaç kişi hariç, onlarıda toplantı fotoğraflarından tanıma fırsatım oldu.
Birbirimizi hayal ederken bir gün karşı karşıya geldiğimizde neler hissederiz çok merak ediyorum, sevgili Adile Naşit benzetmene bayıldım, isimler de çağrıştırıyor değilmi.
Aynen söylediğin gibi, sabahtan akşama, elimde sulama kabı ile kuzucuklarımın hatırını soruyorum, günümün yarısı onları sevmekle geçiyor.
Sevgili Gülcan, ben de sizin gibi değerli dostlarla dünyamı zenginleştirmekten çok mutluyum, hepinizi tek tek tanımak, kucaklamak istiyorum.
Selamlarını yerine ileteceğim, onların adına aldım kabul ettim(böyle denir değlmi?)
Daha pek çok güzellikleri paylaşmayı diliyorum, bu sonbaharda hepinizi mutlu edecek kadar çeşitli tohumlarım olacak inşaallah.
Son olarak, aman Tanrım!!!Clematis...hem de tam aradığım renk, ooof...of.. nereden bulacağım şimdi bu Clematisi :o
Sevgi ve muhabbetle...
nisan0671
04-02-2009, 14:07
Yok ablacığım böyle olmayacak. Ben bu evi değiştirip (giriş kat) en azından balkonlu (bahçeliyi hayal edemiyorum.Kısmet belki emekli olunca) bir ev alalım diye eşimin başını yemeye başladım. Bu zamanda borç yapılmaz diyor.
Clematisleri sende ve Güler ablamda tanıdım. Gerçekten çok hoş çok güzeller. Bu rengi nerden bulacağım diyorsun ama sen bulursun, bulursuuun. Bu site sayesinde hepimiz güzel şeyler bulduk. Gül çelikleri de bir hallolsaydı keşke..
Sevgiler kucak dolusu öpücükler sana.
Lalezar78
06-02-2009, 11:43
Sevgili Adalet Hanım, sizi tanımak çok güzel. Ne çok seveniniz var, kıskanmamak elde değil. Sevgilerimi sunuyorum. Clematisler öpsün sizi. ;)
Adalet Yağcı
06-02-2009, 15:25
Sevgili Lalezar78;
Günler sonra hâlâ sayfama yazan dostlarımı görmek gerçekten çok güzel, sevdiğim bir söz var, "Seviyorsanız, seviliyorsunuz demektir"
Bu sitede olmaktan ve sizleri tanımaktan ben de çok mutluyum.
Clematismi??? hiç bir itirazım olamaz, istedikleri kadar öpebilirler :)
bahtiyar02
06-02-2009, 15:41
sevgili Adalet hanım, sizi daha yakından tanıdığıma çok memnun oldum.
yeni bahçenizde bol çeşitli güzellikleri tüm sevdiklerinizle birlikte yaşamanızı dilerim
saygılar
Adalet Yağcı
06-02-2009, 15:46
Bahtiyar bey;
Çok teşekkürler efendim.
Sizlerin sayesinde bir şeyler öğreniyorum, artık daha bilinçli çalışmalar yapıyorum.
Dileyen herkese güzel bahçeler temenni ediyorum.
Sevgiler...
Cumhur Tonba
06-02-2009, 19:29
61815Sayın Cumhur Tonba;
Çok hoşsunuz valla, "nazar etme ne olur çalış senin de olur" desem :D
İnanırmısınız. Hiç kıskanmıyorum ve sizinle gurur duyuyorum. Ben fazla birşey yazmadım. Zira gerek kalmadı. Arkadaşlarımız herşeyi yazmış. Beş dakika sonra ufak bir bölüm ekleyeceğim. Dilerim her şey gönlünüzün dilediği gibi olur.
Dert içinde sevinci bul da yaşa;
Haksız düzende haklı ol da yaşa;
Sonu nasıl olsa yokluk dünyanın,
Varından yoğundan kurtul da yaşa.
Ömer Hayyam
eyinasçiçekçilk
12-02-2009, 10:15
merhaba ağaçdostu ailesi bu gun ikinci günüm.
Aılşmaya sitenizi çözmeye keşfetmek için bilğisayarla bir bütün oldum hangi sayfayı çevirsem,başka bilgi hangi sayfaya dönsem mesaj nasıl gönderirim endişesi,az kaldı ha gayret yardımlarınızla mesajlarınızla keşfedim bende aranıza olacağım görüşmek ümidi ile
Adalet Yağcı
12-02-2009, 11:08
Sevgili Eyinasçiçekçilik,
Önce sitemize hoş geldiniz, burada bir süre sonra doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız.
Anlaşılan doğru yerde olmanıza rağmen doğru başlıkları bulamıyorsunuz :D bu konuda bütün üyelerimiz ve ben size yardımcı olmak isteriz.
Mesajlarınızı kaybetmemek için, mesaj yazdığınız konuya abone olmanızı tavsiye ederim, bunun için, yazdığınız başlığın üst sağ köşesindeki 'Konu araçları' bölümünü tıklayıp, orada 'Konuya abone ol' bölümünü seçerseniz mesajlarınızı kaybetmez, ilgi duyduğunuz başlıkları daha kolay takip edersiniz.
Başkaca yardıma ihtiyaç duyduğunuz bir şey olursa arkadaşlarımız size seve seve yardım edeceklerdir.
Küçük ama önemli bir hatırlatma; Bu forumda Türkçenin doğru kullanımı ve imla kurallarına çok dikkat ediyoruz, lütfen şu (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=11) sayfayı da bir ziyaret edin.
Sevgiler.
Sebahattin Sargın
12-02-2009, 12:02
Sevgili Adalet Hanım;
Bende bu bölüme yani bakanlardanım :(
Sizi ilk geldiğiniz günden beri izliyorum. Bir aile büyüğümüz gibi yazdığınız yazılarınız ile bütün üyelerimizin sevgi ve saygısını kazandınız...
Sizi tanığımıza çok memnun oldum, hayat boyu gülümsemeniz dileği ile...
Sevgiler ;)
Adalet Yağcı
12-02-2009, 14:26
Sevgili Sebo;
Ben de diğer dostlarınız gibi size bir süredir Sebo diye sesleniyorum.
Benim yaşımdaki insanların çoğu beni takdir ederler, sağolsunlar, ama sizin gibi gençlerin de takdirini kazanabilmek benim için son derece değerli.
Burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum.
Yaşınıza rağmen olgun mesajlarınızı ben de ilgi ile takip ediyorum, siz sitemizin 'Sevgili Sebo' susunuz.
Bu sene başladığınız yüksek öğreniminizde ben de size başarılar diliyorum, öpüyorum yanaklarınızdan.
tropikana
12-02-2009, 14:43
Sevgili Adalet Yağcı,
Sizi yakından tanımak çok mutlu etti. Sizin yaşınızda olup kabuğuna çekilmiş çok insanlar tanıyorum. Hayattan bıkmış hiç bir amacı olmayan.
Sizi takdirle karşılıyorum. Bir şeyler yapabilmek bir amaç uğruna öğrenebilmek ne mutlu.
Siz burada çoğu kişiye örnek oluyorsunuz.
İYİKİ VARSINIZ.
Sebahattin Sargın
12-02-2009, 14:43
Beğeniniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim, bu yaz kısmet olursa Mersin seyahatim olacak. Çok değerli bir öğretmenimi ziyaret geleceğiz inşallah, sizinle de görüşme imkanımız olur küçük bir agaclar.net toplantısı yapmış oluruz ;)
Sevgiler ;)
Adalet Yağcı
12-02-2009, 14:55
Sevgili Tropikana;
Nazik sözleriniz için çok teşekkürler, hiç de mütevazı olmayacağım :cool:
Hepimizin en çok ihtiyaç duyduğumuz şey 'sevmek ve sevilmek' olmalı, bu kadar güzel dostlar edinebilmek, bu kadar güzel övgü dolu sözcükler duymak hangimizin hoşuna gitmez :D
Yaş konusu gerçekten ilginç, bu sene 4 Nisanda 59 bitecek,(Ağaçlar Net le aynı gün doğmuşuz) şaka gibi, hiç kendimi 60 yaşında gibi hissetmiyorum, daha öğreneceğim ve yapacağım çok şey var.
Siz güzel dostlarım sayesinde her zaman genç ve dinç olacağım.
Tüm güzellikleri paylaşmak dileği ile.
Adalet Yağcı
12-02-2009, 14:57
Sevgili Sebo;
Dilerim görüşebiliriz, yazlarımı yayla evimde geçiriyorum, geleceğiniz günü bilirsem Mersin'e inerim, sizleri tanımaktan büyük keyif duyarım.
mavincan
12-08-2009, 10:40
Değerli Adalet Hanım; Önünüzde saygıyla eğiliyorum.
Kendinizi tanıttığınız yazıdaki içtenlik, duygularınızı ifade edişiniz... Nasıl söylesem İNSAN GİBİ İNSAN oluşunuz herkese örnek olmalı.
Tanıtım yazınızı okumadan önce sizin bir akademisyen olduğunuz izlenimine kapılmıştım. Beni şok ettiniz. Meğer siz hayat üniversitesinde profösörmüşsünüz.
Sizi tanımaktan onur duyuyorum. İyi ki varsınız. İyi ki sizi tanımışım.
Aramızda kilometreler olsa da dostluk listemde 1. sırada yeriniz.
Sağlıkla, mutlulukla, neşeyle kalın.
Sizi daha yakından tanıyınca Mavi Tüy'den şu iki dörtlük geldi aklıma yazmadan geçemiyeceğim.
Senin gerçek aileni
kenetleyen bağ, kanbağ
değil, birbirinizin yaşantısına
duyduğunuz saygı ve mutluluktur.
Bir ailenin üyeleri
çok seyrek olarak
aynı çatı altında büyürler.
Sizinle aynı aileden olmak çok güzel, sevgilerimle.
Adalet Hanımcım merhaba; nasıl kaçırmışım bu sayfayı. İyi ki varsınız. iyiki buradasınız. iyi ki Adalet Hanımcığımsınız. Hep bizimle olun, sevgiler:)
Adalet Yağcı
12-08-2009, 10:58
Sevgili Mavincan;
Aylar sonra bu başlığı bulup beni yücelten sözler yazmışsınız, onur duydum.
Değerli olanı ancak ondan daha değerli olanlar takdir edebilir, verdiğiniz değere layık olabilmek için tüm ruhum ve sevgimle buradayım, hep sizlerle hep sevgi içinde.
Güzel sözleriniz için teşekkürler ediyorum, sevgi ve muhabbetle.
berduray
12-08-2009, 11:17
Burada sevgi dolu bir insan tanıdığım için, mutluyum...
Herşey gönlünüzce olsun, ailenizle birlikte sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu bol yeşilli, çiçekler kadar renkli bir ömür dilerim.
mavincan
12-08-2009, 11:38
Sevgili Mavincan;
Aylar sonra bu başlığı bulup beni yücelten sözler yazmışsınız, onur duydum.
Değerli olanı ancak ondan daha değerli olanlar takdir edebilir, verdiğiniz değere layık olabilmek için tüm ruhum ve sevgimle buradayım, hep sizlerle hep sevgi içinde.
Güzel sözleriniz için teşekkürler ediyorum, sevgi ve muhabbetle.
Adalet hanımcığım söylediklerim hissettiklerimin yanında inanın yetersiz kalıyor.
şu anda aklıma geldi verdiğiniz cevaplar arasında inatçı olduğunuzdan bahsetmiş, yanlış hatırlamıyorsam, iyi mi kötümü bilmem gibi bir ifade kullanmışsınız, ya da ben öyle algılamışım. İnadın böylesine can kurban. Hep doğrularımızda inatçı olsak keşke ve dahi yanlışlarımızı kabul edip düzeltmekte.
Sevgi ve muhabbetimiz daim olsun. Sağlıcakla kalın.
mehtap051
12-08-2009, 12:13
Sevgili Adalet Abla senin sayfanı zevkle okudum.Okuma azmini,çiçek sevgini ve hayata bakışnı ne güzel anlatmışsın.Sana ailenle,bahçenle,çiçeklerinle bir ömürboyu mutluluklar dilerim.Ağaçlar.net siteside hepimize çok şeyler kattı dediğiniz gibi.
Adalet Yağcı
12-08-2009, 12:35
Sevgili Berduray, güzel dilekleriniz için binlerce teşekkür, burada sizlerle sevgiyi paylaşıyorum, ışığınız hiç eksilmesin, sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Sevgili Mehtap051, ben de bu siteye çok şey borçluyum, iyi ki bu siteyi bulmuşum, yoksa sizin gibi güzel insanları nasıl tanırdım?
Benim annem de Bor'lu idi, hemşehriyiz yani :)
Güzel dilekleriniz hepimize olsun, sevgiler.
mehtap051
12-08-2009, 19:55
Adalet Abla bende Bor'luyum.Ne büyük bir tesadüf.
adalet hanım,sizi azminizden dolayı tebrik ederim,bu duruşunuz ve azminizle kimbilir kaç kişiyi pozitif etkilediniz ve hayatlarına güzel bir şeyler kattınız,
elinize ve yüreğinize sağlık.
ben mersin'liyim..ama orada yaşamıyorum.her sene aileme gelmeye çalışıyorum.bir dahaki gelişimde sizi ziyaret etmek isterim.
Adalet Yağcı
13-08-2009, 13:37
Sevgili Nisan, nasıl oldu ise mesajınıza cevap yazmamışım, geç farkettiğim için özürlerimi kabul edin lütfen.
İnşallah, bu sitede duygularını deneyimlerini, bitki ve tohumlarını paylaşan herkesin güzel bir bahçesi olur.
Ayçiçeği gülünüz açmıştır çoktan, baktıkça beni hatırlarsınız, ben de clematisinize baktıkça sizi anarım :)
Adalet Yağcı
13-08-2009, 13:41
Sevgili Sevim.K, sizin de mesajınızı çok sonra gördüm, gecikme için kusura bakmayın ne olur.
Burada sizler gibi yakın dostlar bulduğum için ben de çok mutluyum Sevim hanımcığım.
Saygılar sevgiler hepinize benden olsun.
Adalet Yağcı
13-08-2009, 13:43
Sevgili Ozbey, Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim, elimden geldiğince pozitif enerji ile beslenmeye çalışıyorum.
Mersin'e geldiğinizde görüşelim, çok mutlu olurum.
Adalet Yağcı
13-08-2009, 13:49
Sayın Cumhur Tonba, sanırım bir özür de size borçluyum, güzel mesajınızı cevapsız bırakmışım.
Siz kıskanmıyorsunuz ama, ben sizin yaydığınız o, insana yaraşan güzel enerjinizi kıskanıyorum :)
Hayyam için teşekkürler.
ciceksever70
13-08-2009, 15:08
Sevgili Adalet hanim, favori bahcelerimden biri de sizinki... Burada yasinizi söylemeseydiniz hayalimde hep kirkli yaslarinda bir bayan canlandirmistim nedense. Belki doga sevginizden size yansiyan isiltidandir... Sizi daha yakindan tanidigima sevindim. Sevgiyle kalin...
nisan0671
13-08-2009, 15:10
Canım ablam, açmıştır sanırım, annemlerin bahçesine dikmiştim. Hazirandan beri de gidemedim.. Lilium soğanlarının çiçeklerini böcekler yemişti. Nasıl kızdım bilemezsiniz. Ama ayçiçekleri bayağı büyümüşlerdi..
Bugün kahvehanede kahveyi kaçırdın. Bari beş çayını kaçırma. Öpüldün.
Adalet Yağcı
13-08-2009, 17:23
Sevgili Çiçeksever70, ben daha kırklı bile değil, yirmili yaşlarda gibi hissediyorum :)
Bitki aşkım öyle büyük ki, bana güç ve şevk veriyor, tabi bir de sizlerin güzel sözlerinizden güç alıyorum.
Işıklar içinde olun.
Adalet Hanım, sizi tanıdıkça daha çok seviyorum, içinizdeki pozitif enerjiyi çok uzaklardan hissedebiliyorum.
Işığınız hiç sönmesin.
ciceksever70
13-08-2009, 20:21
Sevgili Çiçeksever70, ben daha kırklı bile değil, yirmili yaşlarda gibi hissediyorum :)
Bitki aşkım öyle büyük ki, bana güç ve şevk veriyor, tabi bir de sizlerin güzel sözlerinizden güç alıyorum.
Işıklar içinde olun.
Adalet hanimcigim insallah kirkli yaslar dememe alinmadiniz cok üzülürüm yanlis anlasildiysam. Ben de 39 yasinda oldugum icin kirkli yaslar cok genc geliyor (isime geliyor acikcasi öyle olmasi). Gercekten doga insani dinc tutuyor bunu burada bahceleriyle ugrasan 80lik delikanli ve genc kizlardan da ispatli biliyorum. Sevgiyle kalin...
"Diğer üyeler sizden neler öğrendi?
Üzgünüm, ben henüz diğer üyelere bir şeyler öğretecek kadar bilgiye sahip değilim, özellikle bitkilerin Latince isimleri hiç aklımda kalmıyor.
Ben henüz beş aylık bir üyeyim, bir çok şey öğreneceğim o zaman ben de yardımcı olabilirim arkadaşlarıma, yinede bildiğim konularda çevremdekilere küçük yardımlarım oluyor."
Bir sene bile geçmemiş bu yanıtın üstünden :) Ben çok şey öğrendim sizden ve hala öğreniyorum. Güzel bahçenizi sundunuz bize ve deneyimlerinizi...
İyi ki buradasınız :)
Sevgiler
Adalet Yağcı
13-08-2009, 21:28
Çok teşekkür ederim sevgili Ülker, bu sitenin çok büyük bir misyonunun olduğunu düşünüyorum.
Adalet Yağcı
13-08-2009, 21:32
Sevgili Çiçeksever70, alınırmıyım hiç, ben yaşımla hiç ilgilenmem, seneler istediği kadar gidebilir serbestler.
Lütfen üzülmeyin, içinizden geldiği gibi yazın, yoksa diken üstünde yazışmak hiç de keyifli olmaz :)
Adalet Yağcı
13-08-2009, 21:36
Sevgili Maki01, site öylesine paylaşımcı ki, kısa zamanda bir çok şeyi öğreniyorsunuz.
Söz konusu bahçe olunca çeşitler çoğalıyor, bu yüzden öğrenmeniz gereken şeyler de çoğalıyor.
Hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz.
Sevgiler.
Sevgili Ozbey, Nazik sözleriniz için çok teşekkür ederim, elimden geldiğince pozitif enerji ile beslenmeye çalışıyorum.
Mersin'e geldiğinizde görüşelim, çok mutlu olurum.
Bende çok mutlu olurum.sizin mesajlarınızda buram buram memleket kokuları alıyorum.özellikle yayla içerikli olanlar beni çocukluğuma,o güzel anılara götürüyor.
sağlıklı,mutlu yarınlar dilerim
Sevgili Adalet Hanım,
Sizi tanımaktan çok mutluyum. Gerçeğiniz sesiniz de olsa öyle kibar,öyle zarif ki...Sevgiyle kalın.
Adalet Yağcı
14-08-2009, 07:27
Sevgili Jineop, ben de sizler gibi dostlarım olduğu için çok mutluyum.
Ses konusunda :), ilk defa konuştuğum insanlardan hep aynı tepkileri alıyorum, hoşuma da gitmiyor değil hani :)
Sizler, hayatıma kattığım zenginliklersiniz, hepinizi de çok seviyorum.
celalsungur
16-08-2009, 12:22
Yayla evimin bahçesine diktiğim ağaçlarım için bakım önerileri arıyordum.................
Ürgüp'te doğdum,...................
orta okulu sonra da liseyi dışardan bitirdim (46 yaşında)................
Bazan da gereksiz sürtüşmeler oluyor, bunlar özel mesajlarla halledilse daha iyi olur...............
Elma diye aldığım ağacım Muşmula verdi,..................;)
Mersin yaylalarının esintisini bize ulaştıran sevgili hemşehrim, iyi ki varsın.
Adalet Yağcı
16-08-2009, 14:57
Teşekkürler hemşehrim :) sizlerle olmak büyük bir şans benim için de.
berduray
16-08-2009, 17:52
Bu gün rüyamda sizi gördüm, ilk kez yüzünü görmediğim birini rüyamda görüyorum.
Çok net değildi ve çok kısa bir görüntüydü...
İçimden bir ses beni buraya yönlendirdi.
Foruma renk katan Sayın Adalet Hanım, iyi ki aramızdasınız.
Kahveye uğramaz oldunuz ama , muhabbetinizi özledik, sevgilerle, hürmetlerle.
caucasus
16-08-2009, 20:30
Sayın Adalet Yağcı, sizi tanıdığıma memnun oldum. Geçenler de annem de bir oya ağacı satın almış ancak eve gelip diktikten 1 yıl sonra bizim oya ağacı da süs narına döndü :)
Annem kızıp duruyor du hadi ben anlamıyorum satan adam da mı ? anlamıyor, ben ona sorarım :)
Adalet Yağcı
16-08-2009, 21:09
Sevgili Berduray, birbirimizin yüzünü görmesek de, hayalimizde onun için bir beden ve yüz yarattık artık.
Bir arkadaşımız, adımın da çağrıştırdığı rahmetli Adile Naşit'i hatırlattığımı söylemişti, aslında profilimize birer fotoğraf eklemiş olsaydık hayal gücümüzü bu kadar zorlamazdık değil mi?
Benden de size sevgiler ve saygılar.
Adalet Yağcı
16-08-2009, 21:13
Sayın Caucasus, bu hikayeyi bir çok kez yaşadım ben de, hâlâ bu sorunları yaşıyorum, son defa aldığım sekiz Tarsus Beyazı cinsi üzümüm Gök üzüm cinsi çıktı, oysa benim en sevdiğim üzüm dü Tarsus Beyazı.
berduray
17-08-2009, 22:55
Ben zamanında teklif etmiştim ama ...kaldı öylece.
Yani herkes yapmayınca, sadece sizin yapmanızın bir anlamı yok.
Adile Naşit'î de çok severdim, nur içinde yatsın, sizi şimdi daha çok sevdim öyleyse.
Adalet Yağcı
18-08-2009, 09:38
İsim benzerliğimizin dışında benzerliğimiz yok sevgili Berduray, o sevimli şen kahkahasını unutmak mümkün mü Adile Naşit'in.
Adalet Hanım, sizler gibi dost kişilerle aynı forumda olduğum için çok mutluyum.. İyi ki varsınız ve iyi ki aranızdayım..
Adalet Yağcı
01-09-2009, 22:49
Ben de sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum sevgili Katmer.
caucasus
02-09-2009, 21:51
aslında profilimize birer fotoğraf eklemiş olsaydık hayal gücümüzü bu kadar zorlamazdık değil mi?
Benden de size sevgiler ve saygılar.
Sürekli olmasa da '' Özgür düşler kahvesinde '' Avatarımıza resim eklemeye başladık ancak zamanlı yaptık5 ila 10 dakika gibi aralıklarla resimlerimizi ekleyip tekrardan eski avatarlarımıza dönüyoruz.
Şunu da belirteyim avatarımıza resim eklemeyi de bur da okuduktan sonra başlattım haberiniz olsun, kahvemize çay içmeye geldiğiniz de bakarsınız çayı getiren arkadaş gülcemali ile gelir.
Sevgiler, saygılar.
Adalet Yağcı
02-09-2009, 22:53
Bunu düşüneceğim, bence "Özgür düşler kahvehanesi"nde bir gün kararlaştırıp, o gün için gül cemalimizi gösterebiliriz.
Sevgi Durul
19-11-2010, 00:33
Sevgili Adalet hanım, daha önce nasıl gözümden kaçmış ve yazmamışım.
Sizi tanımaktan memnuniyet duyduğumu belirtmeden geçemeyeceğim. Zor günleri çabuk atlatmanız dileğiyle... Sevgiler...
Adalet Yağcı
09-02-2011, 10:51
Sevgili SDurul;
Sizin mesajınız da benim gözümden kaçmış, bu gün gördüm.
İnşallah bir gün yüz yüze tanışma fırsatımız olur, daha da mutlu oluruz.
Sevgiler.
Müjgan Yılmaz
09-02-2011, 20:14
Sevgili Adalet;
4-Nisan da İstanbuldasın tüm dostlar seni bekliyor,yüzyüze tanışmak için bundan daha güzel fırsat olabilir mi?
Adalet Yağcı
09-02-2011, 22:09
Canım dostum;
Ben de iple çekiyorum Nisan ayını.
Daha önce gelmem şimdilik pek olası değil, inşallah 4 Nisanda ağaçlar net dostları ile birlikte kutlayacağız doğum günümüzü.
yigit666
10-02-2011, 12:14
adalet hanım .sizi tanımaktan çok memnun oldum . yaşamınızda ailenizle beraber sağlıklı mutlu uzun yıllar dilerim .
Adalet Yağcı
10-02-2011, 17:46
Sevgili Yiğit666;
Burada sizin gibi güzel insanlarla olmaktan ve sizleri tanımaktan dolayı ben de çok mutluyum.
Sevgiler.
Selehattin 67
19-02-2011, 18:15
Sevgili adalet ablacığım seni tanımak gerçekten çok güzel aramızda olmandan her nekadar fazla siteye giremesemde çok memnunuz selamlar sevgiler
Adalet Yağcı
20-02-2011, 11:55
Sevgili Selahattin67;
Aramıza katıldığınız için ben de mutlu oldum.
Burada pek çok güzel insan tanıyacaksınız, siteye daha fazla uğramanız dileği ile.
Sevgiler.
sercinyo
16-03-2011, 15:01
Allah size uzun ömürler, huzurlu, sağlıklı mutlu yıllar versin Adalet Hanım,
Hiç tanımam sizi, bir kaç kez yazıştık, ama biliyorum ki, Toprağa aşık olan, İnsana da aşıktır.
Bu foruma zerre katkım olamadı, ama internetim açık olduğu sürece her bir sayfasına bakmak öyle huzur veriyorki, Mersin'in 34 derece sıcağında esebilecek bir rüzgardan daha fazla serin, huzurlu.
Adalet Yağcı
16-03-2011, 15:12
Hoş geldiniz Sercinyo, uzun zamandır görünmüyordunuz, burada olmanıza çok sevindim.
Foruma katkı ille de bilgi, tohum, çelikle olmaz, buradan güzel duygularınızı, acılarımızı, sevinçlerimizi paylaşmanız da büyük bir şeydir.
Daha sık uğramanız dileği ile.
Sevgiler.
sercinyo
16-03-2011, 15:17
Nasıl yani :D
Daha sık uğramamanız dileği ile.
Adalet Yağcı
16-03-2011, 16:03
Şöyle yani;
Üyelik tarihiniz 2008, mesaj sayınız 50, bu rakkamlar siteye sık uğramadığınızı gösteriyor :)
Beni affedin sevgili Sercinyo, hiç farkında değilim, sizin ikinci mesajınıza rağmen "Daha sık uğramamanız dileği ile" cümlesindeki yanlış ifadeyi yine fark edememişim, üzgünüm.
Sevgili arkadaşımız Acemifüsün beni özelden uyardı ve ben de yanlış anlamaya mahal verecek ifadeyi düzelttim.
Sevgiler.
Sevgili Adalet hanım, tanıtım yazınızı yüzümde kocaman bir tebessüm, yüreğime tuhaf bir ılıklık yayan sıcacık duygularla okudum. Samimi kişiliğinizi bahçe sayfanızdan ve yerinde yorumlarınızdan da fark etmiştim, sizin kadar mütevazi bir hanımefendiyi bir nebze olsun tanımak ve deneyimlerini öğrenme şansı yakalamak onur verecek bana. Saygı ve sevgilerimle..
Adalet Yağcı
26-07-2012, 16:26
Sevgili Sudenur;
Aylar sonra bu başlığa tekrar bakmama neden olduğunuz için teşekkür ederim.
Güzel ifadelerinizden çok duygulandım.
Burada hepimiz bir birimizden öğreniyoruz, benim de sizlerden öğrenecek çok şeyim var.
Hepimizin sıcacık sevgisi ile büyüyen bu sitede, ben de sizlerle olmaktan büyük sevinç ve onur duyuyorum.
Sevgi ve muhabbetle.
sevgili adalet ablacığım, sen sevilmek için yaratılmışsın... toplantıda çok kısa bir süre gördüm ama bu kadar narin , nazik, pamuk şekeri kıvamında birini beklemiyordum . bir insan duruşundan bu kadar narin hassas olabilir mi. güzel yüzün tatlı sesin ağzından çıkan her kelimede karşıdakini üzermiyim korkusu ile çıkmış tek tek seçilmiş güzel kelimeler.. seni canlı canlı görmek büyük mutluluktu , rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür versin , seni sevdiklerine bağışlasın ...
Adalet Yağcı
31-01-2013, 16:34
Sevgili sibelim;
Öyle şeyler yazıyorsunuz ki nasıl cevap yazacağımı şaşırıyorum :)
Böylesine güzel övgülere layık bulduğunuz için çok mutluyum ve binlerce teşekkür ediyorum.
Ben de sizlerle tanışmaktan çok büyük keyif aldım.
Dilerim yine bir toplantıda daha geniş zamanları paylaşırız.
Sevgi ile öpüyorum yanaklarınızdan.
sevgili ablacığım söyleyene değil söyletene bak derler ya. içindeki pozitif enerji insanlara bu şekilde sirayet ediyor bence , ki söylediklerimi seni tanıyan herkes doğrular , övülmeye layık güzel huyunuz varsa bizim yapabileceğimiz bir şey yok :) iyi ki varsın
Çok güzel. Sevdim bu sözü Adalet hanımcım. "Siz sevmek için yaratılmışsınız" O naif görünümünüzle, o sıcak gülümsemenizle uyuşuyor bu tanım, sevgiler.:)
Adalet Yağcı
31-01-2013, 19:24
Sevgili şairim, teşekkür ederim.
Benden de sevgiler, gönül dolusu.
Teşekkür ediyorum Adalet hanımcım. Ama bir şeyi afade etmek mecburiyetinde hissediyorum kendimi. Aramızda yazar, çizer arkadaşlarımız var. Bir ömür vermişler bu işe. Bu çok yoğun bir çaba, çok büyük bir emek. Ne kadar yazarsam yazayım benim yazdıklarım bir amatör karalamalar. Ustalarla kıyaslandığında "şair" sözü haketmediğim ve bu nedenle beni mahçubeden, utandıran bir söz. :)
Adalet Yağcı
31-01-2013, 20:34
Ben sizin karalamalarınızı çok büyük keyifle takip ediyorum Sevim hanım.
Siz yazmaya devam edin mahcup da olmayın.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.