View Full Version : İzmir toplantısı (13 Aralık 2008)
Siz ne zaman derseniz arkadaşlar, pazar ve bayramın 1. 2. günü hariç ben müsaitim, herkes müsait olduğu günü belirtsin, ortak bir gün belirleyelim.
Bir de acaba diyorum, bu yazışmaları İzmir başlığı altında mı yapsaydık, belki katılmak isteyen başka arkadaşlar olabilir ve eğer zıpçıktıya ilgi duymuyorlarsa bu başlık altında yazdıklarımızı okumaz, toplantıdan haberleri de olmaz, gönül koyarlar belki haberimiz yok diye, o yüzden itirazınız olmazsa benden sonra İzmir toplantısı hakkında yazmak isteyen İzmir başlığı altına yazsın oradan devam edelim....
günebakan
03-12-2008, 22:06
Bence bayramdan sonra olsa daha uygun olur diye düşünüyorum benim bayramda misafirlerim var gelebilmem imkansız:)
Bence de en doğrusunu düşündünüz Sayın Mine67, bundan sonra öyle yapalım.
Burada sadece zıpçıktılarımızla ilgili yazışalım.Bu arada zıpçıktılarımıza iyi bakın lütfen,sarısı da benden gelecek büyük ihtimalle...gördüğümde oldukça yayılmışlardı,fazlasını alırım gibi geliyor bana.:rolleyes:
Hakkı Şen
03-12-2008, 22:31
evet yeni konu açalım lütfen İzmir toplantısı ile ilgili bence bayramın 3. günü uygun sonra iş güç derken uzar gider ben o gün uygunum başka konu açarsanız link bildirin lütfen..
Sayın Hakkı, diğer konuda İzmir'liler bayramın 3.günü toplanalım demişsiniz ya...
Sizlere garip gelecek ama,ben bayramın ilk 4 günü hiç dışarı çıkmıyorum,hem de hiiç...
Havadaki kan kokusu ve hayvanların acı sesleri beni aşırı üzüyor...beni mazur görün, insanlarımız duyarlı olmayı öğreninceye kadar bu geleneğimi bozmam mümkün değil,gözyaşlarımı tutamıyorum sonra...başka bir gün ayarlasak nasıl olur?
Hakkı Şen
03-12-2008, 23:02
O zaman şöyle yapalım; mutlaka bir çoğumuz çalışıyor, bayram sonrası haftasonu yani bir pazar günü eşlerimizle birlikte **** eşleri bu konulara sıcak bakmayan olabilir onlar tek veya bir arkadaşıyla gelse ben öneri getirmeye çalışıyorum yine de hertürlü öneriye varım
Bana göre anlaştık o halde...:rolleyes:
Bayramdan sonraki hafta da olabilir, ben dışarıda çalışmadığım için bana hafta arası da uyar, pazar olmasın yeter, dediğim gibi siz karar verin...
İzmir'de oturan arkadaşlar!!!Yok mu başka ben de geleyim diyen?
Ben sizler için hafta içi de gelebilirim, yok mu artıran?
Yanlış yapmayalım dedik,
yine de beceremedik,
alakasız başlıklara girdik...:D:D
Acemilik işte, öğreneceğiz inşallah, teşekkür ederiz Mine Hanım :)
Tanışmak isteyen bir kaç İzmir üyesi gün kararlaştırmaya çalışıyoruz, diğer İzmir'lilerin de katılımı bizi çok mutlu eder...
günebakan
04-12-2008, 10:12
******* bayramdan sonraki haftasonu uygun kısmetse buluşuruz:)
Sağolun Mine Hanım,okadar kişi konu açmayı düşünemedik.:rolleyes:
Arkadaşlar 4 kişiyiz şu ana kadar,yok mu artıran...hafta içi, hafta sonu görüşlerinizi de bildirin ki ona göre zaman ayarlaması yapalım.
Ben düşünce olarak gelebilir miyim? Beni temsil edecek günebakan ablam var :D
Sizlerin arasında olmak isterdim ama bayramdan hemen sonraki iş günü ameliyat olucam bu yüzden başka sefere diyorum bizde resimlerinize bakarız :)
Elbette Sayın Minem,Sayın Günebakan bir sizin yerinize bir kendi yerine katılır..ne olacak ki...
Sayın Aliş geçmiş olsun,umarım ciddi birşey değildir...bu gidişle biz zaman ayarlayıncaya kadar, siz toparlanıp katılırsınız gibi geliyor bana...kendinize dikkat edin...
Geçmiş olsun Sayın aliş, acil şifalar dilerim...
Penelophe
04-12-2008, 12:14
Arkadaşlar, daha 10 gün önce toplanmıştık, nerelerdeydiniz.:)
Sayın Penelophe,çok istemiştim ama,kısmet olmamıştı.Çok isterdim sizlerle ogün tanışmayı.
Bu toplanma da doğaçlama gelişti...
tohumdu,çelikti,soğandı, elden teslim,buluşalım ...falan derken ...katılım çoğaldı toplanalım dedik.Bayram girdi araya tabii, bir de yılbaşı falan..sanırım bayağı zaman alır toparlanmamız,o zamana kadar da İzmir'li yeni katılan arkadaşlar da çıkar tanışmak isterler belki...Buluşuruz kısmetse.Tabi bizler forumda yeniyiz,acemiliklerimizi mazur görün,zaman zaman da yol gösterirseniz ayrıca memnun oluruz.:rolleyes:
Evet, ben de Sayın ULKER e katılıyorum, çok istemiştim ama şehir dışı olduğu için gelememiştim, inşallah başarabiliriz toplanmayı :D Bana kalsa yarın bile olur ama herkesin işi gücü var tabi...Bakalım bu yazılardan ne kadar sonra toplanabileceğiz :)
Penelophe
04-12-2008, 12:49
Evet haklısınız, önümüzde bayram ve yılbaşı var. Ödemiş toplantımızda Mine Hanım, ''Bilgilendirme Toplantısı'' yapacağını söylemişti. Sanırım o toplantıya denk gelecek bu buluşma ve isabet olur bence, katılımın çok yüksek olacağı bir toplantı olacak gibi.:)
Rica ederim acemilik felan yok.:)
Evet Sayın Penelophe,umarım ciddi bir katılım olur da,daha çok üyeyle tanışırız.;)
Penelophe
04-12-2008, 12:55
Mine Hanım, bu bilgilendirme toplantısında, saksı değişiminden çelik alımına kadar bir çok konuyu uygulamalı olarak anlatacağını söylemişti, bu bulunmaz bir fırsat, katılım ****** fazla olacaktır.:)
Mine Hanım, ne zaman yapacağız bu bilgilendirme toplantısını, belli oldu mu?
Mine Hanım,toplantı zamanımızı mümkünse şimdiden bildirirseniz çok sevinirim...işlerimizi ve randevularımızı ona göre ayarlayalım,ben şahsen bir toplantı daha kaçırmak istemiyorum.Hele bilgilendirme söz konusu olunca...;)
Mine toplantı zamanını duyuracaktır. Gelmek isteyenler orada listeye adını ekler.
Çok önemli değil burun ameliyatı olucam şöyle biraz küçültüp kaldırtıcam:D
şaka tabi sadece et ve kemikte sorun var nefes almam gün geçtikçe zorlaşıyor bu yüzden ameliyat olucam büyük bir şey değil ama yinede korkmuyorum desem yalan :p
sanırım yılbaşına kadar iş başı yaparım malum siteyi işten takip edebiliyorum ;)
eşim ve ben sizlerinde arasında olmaktan mutluluk duyarız tarihi sabırsızlıkla beklicem.
13.aralık.2008 cumartesi Kemeraltı Hisarönü' nde saat 13:00 çay partisi için nasıl olur.
Bana göre harika olur Sayın Dkp, eşimi de kapıp gelirim,ama diğer arkadaşlar ne düşünür bilemem...bir de onların görüşlerini alalım bakalım...:rolleyes:
Çok güzel olur Sayın dkp, ben oradayım allah ömür verirse...
Selamalar. Ben de İzmir'de olursam gelmek isterim. Son günlere doğru kesinleşir zaten yazarım.
Penelophe
05-12-2008, 12:40
Bayram dahilinde olduğu için ve daha yeni toplandığımız için ben de gelmiyorum.
Bu resmi bir toplantı değildir, birbirini tanımak isteyen, bir önceki RESMİ toplantıya çeşitli sebeplerle katılamamış üyelerin, sadece tanışma ve çiçek değişimi yazışılırken, spontane gelişmiş, küçücük minicik bir buluşma telebidir. Ben bu sitede yeni olduğumu biliyorum ama bunun, burada tanıştığım birkaç arkadaşla RESMİ toplantılar dışında toplanmama engel olmayacağını sanıyorum... Yoksa yanılıyor muyum? Yoksa İzmir üyeleri arasında, bir eski üye, yeni üye ayrımı mı var? Sanmam!!!
Sonuçta biz birkaç kişi tanışıp, çiçek değişimi yapıp, bol bol da sohbet etmek istiyoruz, bunları başka isteyenler varsa onları da minik buluşmamıza bekleriz efendim :)
Mine Pakkaner
05-12-2008, 14:23
Bizim düzenleyeceğimiz toplantı eğitim amaçlı olduğu için yeri ve zamanı henüz belli değil. Uygun mekan ve koşul gerektiriyor. Bağlantı çalışmalarımız sürüyor, size bilgi vereceğiz.
Sayın Mine Pakkaner,yazdığım mesajın kaldırıldığını gördüm,bir sorun mu var acaba?
Tekrar yazmam gerekir mi? yoksa yeni düzenleme mi yapılıyor...?
günebakan
05-12-2008, 17:48
Eğer misafirlerim o zamana kadar gitmiş olurlarsa bende aranızda olmayı çok isterim:)
Hakkı Şen
05-12-2008, 18:37
Yapmayın c.tesi günleri çalışıyorum saat 16.00 ya kadar. Aranızda olmak isterim.
Sayın hakkı-izmir, biz sizi o saate kadar bekleriz, sizinle de otururuz, merak etmeyin, siz yeterki gelin.. :D
fatmadundar
07-12-2008, 19:04
Arkadaşlar, hepinizin bayramı kutlu olsun.
Toplantıya bir engel çıkmazsa ben de gelebilirim.
******, çok memnun oluruz Sayın fatmadündar, umarız bir engeliniz çıkmaz.
Sizin de bayramınız kutlu olsun.
Merhaba arkadaşlar tarih uygun düşerse bende aranızda olmayı çok isterim.Hepinizin bayramını kutluyorum Selamlar
Ben bu sitede yeni olduğumu biliyorum ama bunun, burada tanıştığım birkaç arkadaşla RESMİ toplantılar dışında toplanmama engel olmayacağını sanıyorum... Yoksa yanılıyor muyum? Yoksa İzmir üyeleri arasında, bir eski üye, yeni üye ayrımı mı var? Sanmam!!!
Bu cümleleri yazmanıza neden olan duyguyu anlayamadım.
Sayın malina, alınganlığımın kesinlikle yönetimle bir ilgisi yoktur, zaten minik sitemimde de ''İzmir üyeleri arasında'' diye vurgulamıştım. Bir önceki buluşma çok yeni olduğu için, o toplantıya katılan bazı arkadaşlardan ''Bayram dahilinde olduğu için ve daha yeni toplandığımız için ben de gelmiyorum.'' şeklinde tepki gelince, gelmek isteyen diğer arkadaşlarımızın da bu yazıdan etkilenerek ''hmm, eski ve her toplantıya giden bu üye galiba bu toplanmayı protesto ediyor, öyleyse ben de gitmeyeyim'' şeklinde düşünmemesi, en azından toplantının sebebini ve içeriğini anlaması için yazılmış bir yazıdır. Şayet, amacı dışında yönetimi rahatsız ettiyse özür dilerim...
odemis35
09-12-2008, 00:37
Yapılacak toplantı ayrıntıları hakkında bilgilendirilebilirsek memnun olurum.Selamlar...
13.aralık.2008 cumartesi Kemeraltı Hisarönü' nde saat 13:00 de...
Katılacaklar:
mine67
ULKER
hakkı-izmir
günebakan
Katılmak isteyen arkadaşlar listeye kendilerini eklesinler lütfen....
Bayram dahilinde olduğu için ve daha yeni toplandığımız için ben de gelmiyorum.
Üstteki cümleyi okuyanlar, nasıl bu anlamı çıkarır?
''hmm, eski ve her toplantıya giden bu üye galiba bu toplanmayı protesto ediyor, öyleyse ben de gitmeyeyim''
Ne protestosu? Toplantıyı ciddiye almış açıklama bile yazıyor ve nedensiz gitmemektense gerekçelerini dile getiriyor. Bence eski üyeler değil, yeni üyeler ayrım yapıyor...
Arası bu kadar yakın iki toplantı yapmanın, kaçınılmaz sonucu bu... Biz zaten kendi aramızda toplanacağız deyip, sonra daha fazla katılım olması önlenmeye çalışılıyor eleştirisi yapmanız doğru değil.
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın lütfen,organize veya önceden planlanan bir toplantı değil,üyelerin tanışma isteğinden dolayı doğaçlama gelişen birşey oldu.Herhangi bir konusu veya içeriği yok,biribirlerimizle tanışmak için bir fırsat daha doğunca, bunu bari kaçırmayalım dedik aslında.Eski,yeni diye bir ayırım mümkün mü? biribirimizle paylaşacağımız ve kazanacağımız çok şey var.;)
Sevgili Mine67,sanıyorum Sayın dkp'de kesin katılacaklar arasındaydı,tarih,yer ve saati o belirlemişti ve ayrıca Sayın Fatmadündar ve süheyla'da sorun olmazsa gelirim demiş...
nerkinozturk
09-12-2008, 15:38
Arkadaşlar ben yeni üyeyim. Gelebilirsem sizleri nasıl tanıyacağım? :p
Sayın Nerkinozturk,Yakmıza beyaz karanfil takacağız...desem de inanmayın şaka:D biz bunu hiç düşünmedik sanırım.:rolleyes:
Çok kolay olur. Bugüne kadar hiç bir toplantıda, gelip de bizi tanıyamayan arkadaşımız olmadı.
Haklısınız Sayın Memet,Hisarönü'ne gelipte etrafa bakınanlar kesin bizdendir...;)
berduray
09-12-2008, 22:50
Sanırım ben o güne dek dönmüş olurum, keşke katılabilseydim.
Sahi...Birbirimizi nasıl tanıyacağız :D
Sevgili Mine67,telefon icad olundu,sorun çözüldü.:D
Çok zorlanacağımızı sanmıyorum,gelebilecek herkes etrafa bakınarak ben burdayım izlenimi oluşturacaktır,ne dersiniz..?:rolleyes:
Haklısınız sevgili Ülker Hanımcığım :) Ama yine de, ne olur ne olmaz diye, ben caminin kapısının önünde, siyah diz üstü hizasında deri ceketim ve kızıl saçlarımla 00:45 de hazır ve nazır olacağım :D
günebakan
09-12-2008, 23:49
Çok üzülerek aranıza katılamayacağım galiba çünkü misafirlerim olacak onları bırakmam mümkün değil inşallah birdahaki sefere :(
Sahi...Birbirimizi nasıl tanıyacağız :D
Gelebilme şansım olsaydı sanırım tanımakta zorluk çekmiycektim, ama çok üzgünüm misafirlerim var, aranızda olmayı çok isterdim, inşallah balıkesir toplantısında görüşürüz, sizlere iyi toplantılar iyi muhabbetler aman kulaklarımızı fazla cınlatmayın.
sevgilerimle..
nerkinozturk
10-12-2008, 15:43
Birbirimizi tanırız diyoruz da, sanki hisarönünü bilmiyor gisiniz sevgili arkadaşlar.;) Orası inanılmaz kalabalık bir yer. Belki eski üyeler birbirini bilir ama biz yeni yetmeler sizi tanıyamayabiliriz. :cool:
Selamlar,
Not: Haftaya Eskişehir orman fidanlığından 10 adet sedir fidanı alacağım gibi. Ya da aracıma kaç adet sığarsa... İsteyen olursa haber versin...
Erkin
Ağaçlar anasayfanın bir çıktısını alın. Masaya koyun. Bayciğit kafede oturun. Garsona da söyleyin ağaçlar üyesiyiz diye. Bilemeyen garsona sorar.
Biz masaya bir küçük saksı canlı çiçek koyup, sizi bu şekilde beklesek olur mu? bir ağaçlarnet çıktısını da önümüzde bulundururuz...Garsonu da haberdar ederiz,Hisar Cami'si girişinin sol tarafındaki çay bahçesinde bekleriz,görünür yerdedir,sıkıntı olmaz sanıyorum.Biz eşimle sizi bekliyor olacağız:rolleyes:
Hakkı Şen
10-12-2008, 21:06
Selam ben de kızkardeşimle geliyorum:)
Sizleri bekliyor olacağız.;)
Cumhur Tonba
10-12-2008, 21:16
Bakarsınız o gün ben de orada olabilirim.
Eminim orada olacaksınız Sayın Cumhur Tomba,;)
Penelophe
11-12-2008, 01:13
Bu resmi bir toplantı değildir, birbirini tanımak isteyen, bir önceki RESMİ toplantıya çeşitli sebeplerle katılamamış üyelerin, sadece tanışma ve çiçek değişimi yazışılırken, spontane gelişmiş, küçücük minicik bir buluşma telebidir. Ben bu sitede yeni olduğumu biliyorum ama bunun, burada tanıştığım birkaç arkadaşla RESMİ toplantılar dışında toplanmama engel olmayacağını sanıyorum... Yoksa yanılıyor muyum? Yoksa İzmir üyeleri arasında, bir eski üye, yeni üye ayrımı mı var? Sanmam!!!
Sonuçta biz birkaç kişi tanışıp, çiçek değişimi yapıp, bol bol da sohbet etmek istiyoruz, bunları başka isteyenler varsa onları da minik buluşmamıza bekleriz efendim :)
Yukarıdaki mesaj, toplantıya katılmayacağımı belirttiğim mesajımdan sonra yazıldı, okuduğumda kime yazıldığını anlamadığım gibi (-ki muhatap belirtilmemişti), bir anlam da verememiştim ama üzerime vazife olmadığı için sorma gereği de duymamıştım.
Az önce hayretler içinde aşağıdaki mesajı okudum. Hatta birkaç kez okudum.
Bir önceki buluşma çok yeni olduğu için, o toplantıya katılan bazı arkadaşlardan ''Bayram dahilinde olduğu için ve daha yeni toplandığımız için ben de gelmiyorum.'' şeklinde tepki gelince, gelmek isteyen diğer arkadaşlarımızın da bu yazıdan etkilenerek ''hmm, eski ve her toplantıya giden bu üye galiba bu toplanmayı protesto ediyor, öyleyse ben de gitmeyeyim'' şeklinde düşünmemesi, en azından toplantının sebebini ve içeriğini anlaması için yazılmış bir yazıdır.
Yorum yapmayacağım ama şunu söylemek istiyorum, çok üzüldüm..
Gerçekten üzüldüyseniz ben de üzüldüm :( Gelemiyorum yerine gelmiyorum kelimesi bana biraz sert göründü, belki de, sizi çok fazla önemsediğim için(sitedeki varlığınız ve faaliyetleriniz açısından) alınganlık etmiş olabilirim, normalde mecbur olmadıkça tartışmayan, uyumlu bir insanımdır ama takdir edersiniz ki hatasız kul olmaz, yineliyorum; üzdüysem üzüldüm...
Merhabalar !
Benim tanıdığım İzmirliler birbirlrini hiç ama hiç üzmezler. Yok öyle bir şey.
Hadi hep beraber gülün bakıyım............. Sizi sizi sizi. Katılacak tüm arkadaşları kutluyorum. Bir sonrasında birikte olunur. Eskiler yenilermi ne o öyle. Peki ortadakiler olarak bizleri ne yapacaksınız? Merak ettim....................Şaka şaka.
Hepimizin hataları olabilir,bir de yazılarda mimik ifadelerinin hissedilememesi bazı satırları sertleştirebilir.Bence siteyi ayakta tutup,çizgisini korudukça daha pek çok defa biribirimizle tanışıp önyargılarımızdan kurtulma şansımız olacak.Bu konuyu kapatalım ne dersiniz?:rolleyes:
nerkinozturk
11-12-2008, 17:50
İstemeden de olsa bazen yazılı iletişim yanlış anlaşılabiliyorlar. Evet, konu kapansın ve tüm doğa dostları birlikteliğe devam etsin. Herkese iyi bayramlar iyi günler dilerim... :)
Hakkı Şen
12-12-2008, 21:19
İzmirliler...! Nerelerdesiniz yarın için durum ne....?
Hakkı Bey, en azından ben ve size ayırdığım zıpçıktılar orada olacağız :D Size bol çeşitli kaktüs yavrusu da getireceğim, umarım sizdeki çeşitlerden değillerdir...
Hakkı Şen
12-12-2008, 21:40
Ben de mutlaka orada olacağım. İnşallah diğer arkadaşlardan da gelen olur birbirimizi tanımış oluruz.
Saygıdeğer arkadaşlarımız; malbman, günebakan, mymuberra ve eşi, fatmadundar,ben ve oğlum, oradaydık.
Fatma Hanım, Muberra Hanım ve eşi ile zaten tanışıyorduk,malbman eski mesai arkadaşım çıktı (dünya ne kadar küçük):D, günebakan ile yeni tanıştık.Dostlar ile güzel bir gün geçirdik.Tekrar görüşmek üzere.
günebakan
13-12-2008, 17:51
Beş dakikalık bir sohbette olsa güzeldi benim içinde keşke diğer arkadaşlarlada sohbet edebilseydik ama kısmet başka sefere inşallah:)
Sayın Dkp,biz de oradaydık ve şimdi geldik,çok uzun bir süre orada kaldık,Hakkı Bey ve ablası,Mine67,ben ve eşim oradaydık,pek çok bitki paylaşımında bulunup bolca sohbet ettik.Sizlerin geleceğinden emindik diyebilirim uzunca bir süre gözlerimiz sizleri aradı.Küçücük yerde birbirimizi görememişiz,üzüldüm şimdi:(
Biraz dinlenip,neşeyle getirdiğimiz bitkileri dikmeye başlayacağım.Gelirken yetmeyeceğini düşünerek toprak ve saksılar aldık.Sizler için de dikeceğim,bir daha toplandığımızda paylaşacak çok çiçeğimiz olacak.(bugün paylaştığımız bitkilerin fotoğraflarını da çekip foruma ekleyeceğim)
Karşılaşamasak da geldiğinize ve orada olduğunuza çok sevindim.:rolleyes:
Bugün yeni dostlar ve yeni bitkiler edinmenin sevinciyle ne yazacağımı bilemiyorum,kusurum olursa affedin.
Çiçeklerimi şimdi diktim ama pek tatmin olamadım,hepsi arajman olmak zorunda kaldı,toprağım ve saksılarım yetmediğinden dolayı bir saksıyı pek çok çiçek paylaştı,yarın bana Kipa yolları göründü...:p
bugün sahip olduğum çiçeklerin birkaç resmini çektim,umarım anlaşılabilir olmuştur.
Bu çok neşeli toplantı için sevgili Ülker'e, bütün ısrarlarımıza rağmen zorrrla!!! hesabı ödeyen sayın eşine, bizi barış çiçeği sahibi yapan güler yüzlü Hakkı Bey'e, hayatımda tanıdığım en hoşsohbet insanlardan biri olan ablası Sema Hanım'a çok teşekkür ederim.
Anı dağarcığıma nefis bir gün eklediniz....Aşağıdakiler de sohbetten ve gülmekten fırsat bulup çekebildiğim iki kare fotoğraf :D
http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=22537&c=637
http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=22535&c=637
Biribirini tanımayan insanlar bu kadar ortak nokta bulup bu kadar çok konuşsun,ne söyleyebilirim,çok güzel bir gündü,hepinize teşekkür ederim.
Keşke diğer arkadaşlarla da karşılaşabilseydik,geldiklerini bilseydik,onları da tanıyıp sohbet edebilseydik,(Bu da bizim acemilik anılarımıza eklensin artık):D
Cumhur Tonba
14-12-2008, 01:16
4 kişilik fotoğrafta Hakkı bey- Ablası ve karşılarında Ülker ve Eşi var herhalde. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Çok cana yakın ve hayat dolu sevecen kişilersiniz.
Artık İzmir yolu şart oldu. Hepinize candan sevgi, saygı ve selamlar. Tekrar dönüp bakacağım. Yeğenlerim İzmir Eşrefpaşada. Herhalde karşılaşırız.
Ülker. Bitki haznen bayağı genişlemiş. Allah daha çok versin. Bu ne bolluk. Kıskandım vallahi.
fatmadundar
14-12-2008, 08:54
Arkadaşlar hepimiz orada olup da buluşamadığımıza üzüldüm.
Sevgili Mine 67, ben saat 12.55'de oradaydım. Elimde ağaçlar net'in amblemiyle caminin önünden başlayarak her iki oturma yerinin etrafında masalara da bakarak iki kez dolandım. O arada çiçekçilerin ortasında bakınıyorken sevgili Myberra ile eşi benden önce elimdeki amblemi görüp geldiler. Hemen arkasından Dkp de gelince üç masayı birleştirip otuduk. Ağaçlar.net'in amblemini de masanın üzerine görünecek şekilde yerleştirdik. O arada Marlbman geldi. Günebakan geldi. Epey bir oturduktan sonra Dkp ile birlikte her iki tarafı da tekrar elimde amblem olmak üzere aradık.
Fotğraftan çiçekçilerin hemen dibinde oturduğunuz anlaşılıyor. Ama biz bakarken siz orada olsaydınız biz görürdük. Sizi tanımasak da masanın üzerinde çiçekler var. Belki siz daha geç geldiniz:)
Keşke sizlerle de tanışabilseydik. Neyse başka bir zaman inşallah.
Hakkı Şen
14-12-2008, 10:17
Yarım saat kalıp döneriz düşüncesiyle oraya gelmiştim kalktığımızda baktım, 3-4 saat kalmışız :D Mütevazi tavırlarından ve hoş sohbetlerinden dolayı sn. Ülker hn. ve sevgili eşine, çok canayakın ve güleryüzlü sn. Mine hanıma çok teşekkür ederim. İnşallah diğer arkadaşlarımız da çok güzel birgün geçirmişlerdir. Bizim için öyleydi :p
4 kişilik fotoğrafta Hakkı bey- Ablası ve karşılarında Ülker ve Eşi var herhalde. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Çok cana yakın ve hayat dolu sevecen kişilersiniz.
Artık İzmir yolu şart oldu. Hepinize candan sevgi, saygı ve selamlar. Tekrar dönüp bakacağım. Yeğenlerim İzmir Eşrefpaşada. Herhalde karşılaşırız.
Ülker. Bitki haznen bayağı genişlemiş. Allah daha çok versin. Bu ne bolluk. Kıskandım vallahi.
Sayın Cumhur Tonba,
kıskanmayın ne olur,
İzmir'e gelin sizin de olur...:p
Kaktüsler bendendi, siz gelin yeterki, söz daha fazlası size :D
Arkadaşlar hepimiz orada olup da buluşamadığımıza üzüldüm.
Sevgili Mine 67, ben saat 12.55'de oradaydım. Elimde ağaçlar net'in amblemiyle caminin önünden başlayarak her iki oturma yerinin etrafında masalara da bakarak iki kez dolandım. O arada çiçekçilerin ortasında bakınıyorken sevgili Myberra ile eşi benden önce elimdeki amblemi görüp geldiler. Hemen arkasından Dkp de gelince üç masayı birleştirip otuduk. Ağaçlar.net'in amblemini de masanın üzerine görünecek şekilde yerleştirdik. O arada Marlbman geldi. Günebakan geldi. Epey bir oturduktan sonra Dkp ile birlikte her iki tarafı da tekrar elimde amblem olmak üzere aradık.
Fotğraftan çiçekçilerin hemen dibinde oturduğunuz anlaşılıyor. Ama biz bakarken siz orada olsaydınız biz görürdük. Sizi tanımasak da masanın üzerinde çiçekler var. Belki siz daha geç geldiniz:)
Keşke sizlerle de tanışabilseydik. Neyse başka bir zaman inşallah.
Sayın fatmadundar, karşılaşamadığımıza ne kadar üzüldüm anlatamam :( Benim sabahtan Bornova'da acil bir işim çıktı, o yüzden 5 dakika geç kaldım 13.05 de caminin kapısının önündeydim, 20 dakika bekledikten sonra sevgili Ülker ve eşi, ''Mine Hanım?'' diyerek yanıma geldiler :) Yandaki kafeteryaya oturduk ve yanımızdaki çiçeklerimizi masaya yaydık, 10 dakika geçti geçmedi Hakkı Bey ve ablası Sema Hanım geldiler yanımıza :) Ben kendi adıma nefis bir gün geçirdim, saatin nasıl geçtiğini anlamadım, keşke sizlerle de karşılaşabilseydik :( Bu meyanda her şerde bir hayır vardır, diyerek en yakın zamanda hep beraber toplanmayı arz ve talep ediyorum :D:D
Hakkı Bey,Sema Hanım ve Mine Hanım sizlere çook teşekkür ederim.:p
Sayın Cumhur Tomba,kıskanmayın lütfen,"birimiz hepimiz için"...:D
Diğer sevgili arkadaşlar,bu durum gösterdi ki, anlaşılan gün ve saatte hepimiz orada olabildiğimize göre,sonraki bir zamanda da çok rahat bir araya gelebiliriz:rolleyes:
keşke sizlerle de karşılaşabilseydik :( Bu meyanda her şerde bir hayır vardır, diyerek en yakın zamanda hep beraber toplanmayı arz ve talep ediyorum :D:D
Şimdi oldu, özellikle (fotoğraf çekildiğiniz bölüme) baktık, demek ki erken bakmışız ve bir kez bakmışız :D.
Nergisler bu hafta çıkmaya başladı, umarım ocak ayının sonlarına doğru bir Karaburun yaparız.
Mine Hanım'ın bir seminer organizasyonu da konuşuluyor arkadaşlar arasında bakarsınız orada toplanırız.
Sevgili arkadaşlar sizleri tanıdığıma sevindim hepiniz bitki delisi olduğunuz gözlerinizden belli ülker hanım hariç çünkü onun gözleri kapalı anlıyamadım:D:D
http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=22537&c=637
Arkadaşlar merhaba. İlk kez bir ağaçlar.net toplantısına katıldım. Bir içtenlik, sıcaklık bekliyordum ama bu kadarını açıkçası hiç düşünmemiştim. Ama bitkilere, hayvanlara gönül vermiş insanların başka türlü davranmasını beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Harika bir öğleden sonra geçirdik. İki masa arkada oturup da rastlaşamadığımız diğer arkadaşlara da selam olsun. Fotoğrafları görünce kaktüslere olan aşkım yeniden depreşti. İnşallah bir dahaki toplantıda benim payıma da bir kaç kaktüs çeliği düşer. Bir dahaki toplantıda hep birlikte olmak dileğiyle.
Sevgi ve saygılarımla.
Sayın Lilium, bitki delisiyim ama gözü açık değilim galiba:D
Arkadaşlar merhaba. İlk kez bir ağaçlar.net toplantısına katıldım. Bir içtenlik, sıcaklık bekliyordum ama bu kadarını açıkçası hiç düşünmemiştim. Ama bitkilere, hayvanlara gönül vermiş insanların başka türlü davranmasını beklemek haksızlık olur diye düşünüyorum. Hepinize çok teşekkür ederim. Harika bir öğleden sonra geçirdik. İki masa arkada oturup da rastlaşamadığımız diğer arkadaşlara da selam olsun. Fotoğrafları görünce kaktüslere olan aşkım yeniden depreşti. İnşallah bir dahaki toplantıda benim payıma da bir kaç kaktüs çeliği düşer. Bir dahaki toplantıda hep birlikte olmak dileğiyle.
Sevgi ve saygılarımla.
Sn. malbman, biz de çok üzüldük karşılaşamadığımız için, kaktüs konusuna gelirsek içiniz rahat olsun, bende daha çooook var, hepimize yeter yani...:D
Mine67 Hanım,söylemeden geçemeyeceğim,bana verdiğiniz kaktüslerin içerisinde leş kaktüsü var ya...onu çocukluğumdan beri arıyordum:rolleyes:
Sayın Malbman,merak etmeyin,gördüğüm kadarıyla Mine Hanım'da kaktüsler bitmez,hepimizi ihya etti sağolsun:D
günebakan
15-12-2008, 13:47
Benim içinde sadece beş dakikalık kısa bir görüşmede olsa güzeldi hepinizlede tanıştığıma çok sevindim inşaallah daha uzun sohbetlerimiz olur:)
Cumhur Tonba
15-12-2008, 16:46
Sayın Cumhur Tonba,
kıskanmayın ne olur,
İzmir'e gelin sizin de olur...:D
Sayın Mine67. Ne kkadar da güzel, şiir gibi yazmışsınız.
İnşallah diyelim. Nasip olursa bu sene gelmek farz oldu. 6 ay sonra oğlum da askerden gelecek. Ailecek bir İzmir yapacağız. Kızım nazlıcanda 5nc. sınıfa gidiyor. Akrabalarını merak ediyor.
Sevgi ve saygılarımla.
arkadaşlar uzun zamandır siteyi ziyaret edemedim umarım buluşmayı kaçırmadım
Merhaba sayın Mine 67 ,ben İzmirden hulyas. Toplantılarınıza bende katılmak isterim.13Aralıkta toplanabildiniz mi ? Bir daha ki toplantıya inşallah bende katılabilirim.
Oooo sayın üyeler,önceki yazıları da okursanız buluşup kaynaştığımızı ve çiçekler paylaştığımız göreceksiniz:rolleyes:
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.