View Full Version : 30 Kasım 2008 Yalova toplantısı
Arkadaşlar sonbahar toplantımızın konuşmalarına başlayalım artık.
Sonbahar toplantısını kasım ayının ortasına denk gelen bir haftasonu yapalım derim ben. Yalovalı üyeler olarak bayağı çoğaldık. Toplantı yeri için ve tarih için önerilerinizi bekliyorum.
Merhabalar !
Kudret bey sahi biz Yalovada yaşanlar olarak ağaçlar net üyesi kaç kişi olduk. Merak işte. Bir liste oluştursak hiç fena olmayacak. Toplantı konusunda her zaman katılmaya hazırım haberiniz olsun. Tabii tarih ve zaman uygun düşerse.
Sevgiyle.
Yalova'da yaşayan 250'nin üstünde üyemiz var. Önce yer ve tarih konusunu kesinleştirelim.
Ben derimki tarih kasım ayının son haftası olsun. 22 kasım cumartesi veya 23 kasım pazar günü olabilir. Yer konusunda Yalova'lı arkadaşlardan öneriler bekliyorum.
Sevgiler...
Benim için yer, tarih fark etmez. Fakat Karamürsel ve İzmit içinden de epey katılım olacaktır. Kesin bir yer tarih belirleyelim, sonra tüm Yalova ve İzmitli arkadaşlara özel mesaj atar, son bir bilgilendirme yaparız.
Yalovalı üyelerin son bağlantı tarihine göre sıralanmış hali
http://www.agaclar.net/forum/memberlist.php?&field2=yalova&order=DESC&sort=lastvisit&pp=30
...
sonra tüm Yalova ve İzmitli arkadaşlara özel mesaj atar, son bir bilgilendirme yaparız.
Anlıyamadım ne yani İstanbul'lu üyeler katılamaz mı demek bu şimdi :D
Ben bu tepkiyi Bursalılardan bekliyodum ama sen daha çabuk davrandın. :)
Tüh... desene Sazanus lapinus ben oldum yine :D
snowman77
05-11-2008, 19:05
Arkadaşlar 23 kasım izin günüm olduğu için bana daha uygun.
peyzajist
11-11-2008, 21:33
Merhaba, 23 Kasım uygundur. Katılacak kişi sayısı belli olursa, yer ile ilgili öneriler daha da açık söylenebilir diye düşünüyorum.
Katılacaklar:
1 Todor
2 ?
Katılacaklar:
1-Todor
2-Kudret
3-
snowman77
12-11-2008, 08:05
Katılacaklar:
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-
Katılacaklar:
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
Gelin bunu 22 kasım yapalım olmazmı 23 kasımda İzmir toplantısına sözüm var. İki yoplantı aynı tarihte olmasınki bizlerde katılabilelim.
Selamlar.
sinaninci1
14-11-2008, 10:43
Katılacaklar:
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
Ben de Yalova toplantısına katılmayı arzu ederdim, ama nedendir bilmiyorum toplantı tarihleri hep çakıştırılıyor.
23 Kasım İzmir toplantısı var ve arkadaşlar aşağı yukarı bir aydır bunu yazıyorlar. Bu toplantı tarihi verilmişken, şimdi de Yalova gurubu aynı tarihte toplanmayı uygun bulmuş.
Ne diyelim, hayırlı olsun.
10uncu ayın 14'ünden beri toplantı için arkadaşlardan fikir bekliyoruz. Hiç kimse, hiç bir şey ileri sürmüyor.
İstanbulda yaşayıp, Karmürsel' de yeri olanlar bu toplantıya katılabiliyorsa eğer, ben de isterim katılmak, 23 Kasım'da Bir fotograf gezisinde olacağımdan 22 Kasım tercihimdir aslında.:rolleyes:
Sevgili Aslan_k, yaşadığınız yer önemli değil. Tüm üyelerimize açık toplantımız.
Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Selahattin Yılmaz
14-11-2008, 19:29
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6-Selahattin YILMAZ
Arkadaşlar 23 kasım izin günüm olduğu için bana daha uygun.
22 Kasım Cumartesi günü gelebiliyor musunuz? Yoksa sadece pazar günleri mi uygun sizin için?
snowman77
15-11-2008, 08:13
22 Kasım Cumartesi günü gelebiliyor musunuz? Yoksa sadece pazar günleri mi uygun sizin için?
Benim için her iki günde uygun sn Todor. 23'ünü tercih etmemin nedeni o gün çalışmıyacağım için zaman sıkıntımın olmaması idi.Ancak İzmir toplantısı ile çakıştığını düşünürsek ayın 22'si daha uygun olur...
Süha Şendoğan
15-11-2008, 10:33
Ayın 23 ünde olması halinde büyük bir ihtimal bende katılabilirim.
Sayın Turco, hem İzmir hem Yalova toplantısına katılmak isteyen arkadaşlarımız olduğu için alternatif bir tarih oluşturmaya çalışıyoruz. Şu an için iki seçenek geliyor aklıma. Ya 22 Kasım Cumartesi ya 30 Kasım Pazar.
Hangisinin size daha uygun olduğunu yazarsanız, çoğunluğu memnun edecek bir tarih belirleyebiliriz belki...
Sebahattin Sargın
17-11-2008, 19:44
O tarihlerde vizelerim olduğu için ne yazık ki gelemeyiceğim, durdunuz durdunuz tamda tarihinde toplantıdınız yani....
Kısmet değilmiş diyelim, güzel bir toplantı olacağından eminim. Resimler ile idare edeceğim artık, şimdiden iyi eğlenceler arkadaşlar....
Sevgiler ;)
22 kasım da ben gelirim değerli dostlar:)
Süha Şendoğan
18-11-2008, 07:42
Sevgili Todor,
Toplantı tarihi sizce nasıl uygunsa ona göre karar verin benim şu anda Yalova ve Bursa arası gidip gelmeden zaman bulamayacağım inşallah birdahaki toplantıya mutlaka katılırım.
Arkadaşlar toplantımızı 30 KASIM PAZAR günü yapmaya karar verdik. Toplantı yeri olarak Yalova Çınarlı park'ı düşünüyoruz. başka öenerisi olan arkadaşlarımız varsa önerileri bkliyoruz.
Son liste aşağıdaki gibiydi,
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6-Selahattin YILMAZ
7-?
Kudret bey!
Güzel bir buluşma olacak hepimiz için. Saat kaç gibi düşünüyorsunuz? Mesajınız için teşekkürler.
Haydi Yalovalılar nerdesiniz? Şehir dışındaki tüm ağaçlar net üyelerinide aramızda görmek isteriz doğrusu. Biliyorum İstanbul bize süpriz yapacak. Uzun süredir göremediğim KIZILAĞAÇ(Ali bey) bizleri yalnız bırakmaz umarım. Hocam Kanlıca yoğurduna zahmet etmeyin siz aramızda olun yeter.
Saygıyla.
Herkese selamlar
snowman77
20-11-2008, 12:07
Arkadaşlar izmirden mehmet arkadaşımızın gönderdiği araç camı için ağaçlar.net logolu yapıştırma ve kitap ayraçlarını da toplantıya katılanlara dağıtacağım çıkartma ve kitap ayraçları sınırlı sayıdadır ilgilenenlere duyurulur:D
Saat kaç gibi düşünüyorsunuz?
Mrhaba Cemal bey.
Saat 12:00 sanıyorum uygundur. Önerilerinizi beklemekteyiz.:)
Saygılar.
Bence uygun arkadaşlar ne derler bilemem Kudret bey.
Herkese selamlar.
snowman77
20-11-2008, 22:02
Bence de uygun....
Selahattin Yılmaz
21-11-2008, 00:35
Arkadaşlar toplantımızı 30 KASIM PAZAR günü yapmaya karar verdik. Toplantı yeri olarak Yalova Çınarlı park'ı düşünüyoruz. başka öenerisi olan arkadaşlarımız varsa önerileri bkliyoruz.
Son liste aşağıdaki gibiydi,
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6-Selahattin YILMAZ
7-?
30 Kasımda muhtemelen Antalya Fuar dönüşüme rastlayacak benim gelmem bu durumda zor.
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6- ? diye düzletelim, gelme durumunuz olursa ekleriz.
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6- ? diye düzletelim, gelme durumunuz olursa ekleriz.
7- Cemal.S
Güzel olacak güzel.
sinaninci1
26-11-2008, 10:28
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6-Cemal. S
7-?
Yalova dışından kimse yok galiba.
Süha Şendoğan
26-11-2008, 16:55
Arkadaşlar,
Nacizane bir önerim olacak.
Şu anda yarı Yalova'lı sayılırım ama Aralık ayından itibaren Yalova'lı olacağım.Bu nedenle toplantıyı ertelettirmeyi teklif etsem ayıp olurmu?
Bayramdan sonra bir hafta sonuna ertelesek hiç olmazsa sayı olarak biraz daha fazla olsak(İstanbul'lu ve Bursa'lı arkadaşlarında katılımıyla)
Fuar nedeniyle gelemiyenler var büyük bir ihtimal onlarda katılacaklar.En başta Selahattin hoca.Teklif şahsıma aittir kabul edip etmeme ****** sevgili gerçek Yalova'lıların.
Sayın turco toplantıyı bir kere ertelemiştik. Bence ikinci kez ertlemek yerine, biz 30 Kasım'da toplanalım. Yılbaşına doğru bir toplantı daha ayarlıyalım ne dersiniz?
Bu arada Todor, telefon ve elektirik hatlarındaki sorunlardan dolayı foruma bağlanamıyor !!!
Manolya Çiçeği
27-11-2008, 09:48
Bayramdan sonra belki bende katılabilirim ****** iş durumuma bağlı.
Süha Şendoğan
27-11-2008, 10:47
Kudret bey fikrinizi saygıyla karşılıyorum ****** daha sonraki toplantılarda beraber olacağız inşallah.
Erteleme olursa birdahakine bende katılabilirim.
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6-Cemal. S
7-?
Yalova dışından kimse yok galiba.
Aksilik olmazsa Yalova dışından ( İstanbul-Karamürsel ) ben gelmeyi düşünüyorum
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6-Cemal. S
7-Aslan_k (opsiyonel)
Buluşma yeri "Çınarlı Park" a nasıl gidilir bir tarif edebilirmisiniz bana ;) Önce karamürsel'de köye uğrayıp oradan gelmeyi düşünüyorum.
Çınarlı Park, Yalova Belediyesi'nin hemen önü. Karamürsel - Yalova minibüsü ile gelecekseniz, son durakta inip, belediyeyi sormanız yeterli. Otomobil ile gelecekseniz, İDO hızlı feribot iskelesinden 100 m kadar sonra karşı kaldırımda oluyor.
Ben ve Ferda Ülkümen de katılmayı plânlıyoruz.
Ben ve Ferda Ülkümen de katılmayı plânlıyoruz.
Ferda hanımıda sizide bekliyorum Güler hanım buyrun.
sinaninci1
30-11-2008, 15:46
Toplantıya katılan ve bizleri yanlız bırakmıyan, Güler hanım, ferda hanım ve büyük bir süpriz yaparak İzmit'ten gelen Habibe hanıma çok teşekkürler.
Çok güzel ve keyifli bir toplantı oldu.
Katılanlar.
1-Todor
2-Kudret
3-snowman77
4-Sinan
5-sinaninci1
6-Cemal. S
7-Ferda Ülkümen
8-Güler
9-Habibe
Sebahattin Sargın
30-11-2008, 16:37
Toplantının güzel geçtiğinden eminim, son dakika süprizi olarak gelmeye çalıştım ama olmadı ne yazık ki. Fotoğraf çektiniz mi, neler yaptınız biri anlatacak mı? Yoksa Güler Hanımın yazısını mı bekleyeceğiz :D
Sevgiler ;)
Sebo, keşke sen de ben gibi son anda çıkıp gelebilseymişsin ne iyi olurdu.
Hava güzeldi son güneşli günlerden birini daha değerlendirmek hoş oldu.
Ev sahipliğini üstlenen Yalovalı arkadaşlarımıza, :o
Poğaçalar için Güler hanıma, :o
Ayraç ve çıkartmalar için mehmet ve snowman77 arkadaşımıza çok teşekkür ederim.:o
Güler hanımın bu seferki hediye çekilişini, Sinan arkadaşımız kazandı. Güle güle büyütsün. :)
Sohbetlerimizin bitkiler haricinde ki ağırlık konusu ise,
Forumlarda işlenen konu dışına çıkılmadan, en az ve öz kelimelerle bilginin nasıl aktarılabileceği,
Konu dışı olan yazışmaların nasıl arındırılabileceği arayışlarıydı.
Zira son aylarda forumlarda, gereken yanıtların haricinde de yazışmalar olduğu yönünde hepimiz hemfikirdik.
Ortak görüş : Bu site hepimizindi. Elimizden gelen özen gösterilmeli idi.
Başka paylaşımlarda görüşmek umudu ile. Selam ve sevgiler.
(Güler Hanım eve gelmiş. Az evvel beni merak ettiği için aradı. O hoş anlatımı ile döktürecektir. Sebo bekle.) ;)
(Eve sağ salim ve sorunsuz ulaştım. Trafik oldukça rahattı.)
Sevgili arkadaşlar, sabah Ferda Ülkümen ile buluşup yola koyulduk.
Çınarlı Park'a geldiğimizde toplanan arkadaşları gördük, onlar bizi biz de onları görmekten mutluluk duyduk.
Sitemiz ve başlıkları hakkında uzun uzun konuşup, fikirlerimizi belirttik. Sanıyorum, hem moderatörümüz hem de yöneticimiz bunu ilgili yerlere iletip, fikirlerimizi belirtirler.
Gurubumuz ufaktı, on kişi iştirak etmişti. Ama toplantının havası çok güzeldi.
Çaylarımızı, kahvelerimizi, saleplerimizi içtik. Geleneksel çekilişimizi yaptık. Bu toplantının şanslısı Sinan beydi.
Sevgili Cemal.S ve Todor, ikramlarınız için teşekkür ederiz.
Sevgili snowman 77, sizi tanımak güzeldi.
Bu güzel toplantı için Yalova gurubuna müteşekkiriz.
Güzel bir gündü. Toplantımıza katılan tüm üyelerimize teşekkürler.:)
Toplantıdan...
54429
54430
Güler hanımın hediye çekilişini kazanan Sinan ve afrika menekşesini teslim eden Cemal bey...
54432
Merhabalar!
Yalova Çınarlı parkta yaptığımız toplantımız oldukça verimli geçti. Hatta geçen yıllarla bu yıl formdaki bilgi paylaşımının düzeyini bile konuştuk. Sinan İnci beyin getirdiği ve bizlere paylaştırdıği dev kabak çekirdeklerinden tutun Oğuz beyin ikram amaçlı pooçaları na kadar her şeyi ile güzel bir toplantı oldu. Hepimiz formda türkçenin doğru kullanılması konusunda ve olası hataların özelden rica edilerek gerekli düzeltmenin üyenin kendisi tarafından yapılması konusunda hem fikirdik diyebilirim. Bilgi paylaşımı esas olan sayfalarımızda bizlere ve tüm okuyanlara zaman kaybettiren mesajlarımızın toparlanması konusunu hep beraber tartıştık. Hedefin doğru bilgiye ve tecrübeye en kısa zamanda ulaşılması olduğunu düşünürsek toplantılarmızda bu tür ayrıntıların da dile getirilmesinin faydalı olacağı kanaatindeyim. ****** bu benim kendi düşüncem. Yönetim ne der ve düşünür onu bilemem doğrusu. Bitki veri tabanının önemi konusunda hepimizin aynı şeyleri düşünüyor olmamızda bir başka güzellik. Ekipteki arkadaşlarımızı yalnız bırakmamız ve bilgimizin, zamanımızın yettiğince desteklememiz gerekiyor.
Bilgi paylaşımının üst düzeyde yaşandığı bir toplantıdan misafirlerim sebebi ile erken ayrılmak zorunda kaldım. Toplantıya katılan arkadaşlarım eminim beni mazur görmüşlerdir.
Şehir dışından katılan Güler Hanım, Ferda Hanım, bizlere süpriz yapan Habibe Hanım başta tüm katılan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Yoğun çalışması sebebi ile aramıza katılamayan ancak telefonla bizleri bürosuna davet eden Celal Sungur beye nazik daveti için çok teşekkürler.
Sizlerle olmak büyük ayrıcalık sağ olun.
Saygıyla.
Toplantı; snowman77, Todor, Ferda Ülkümen.
54447
Katılan tüm arkadaşlarımıza, ve misafirlerimize teşekkürler. Ayrıca Güler Hanım'ın eşi Oğuz Bey'e poğaçalar için ayrıca teşekkürler. Haşhaşlı ve patatesli olanlar şahane imiş. Zaten, Güler Hanım'ın eklediği ilk resimdeki gibi, bütün toplantı boyunca melül melül poğaçalara bakıp, " kimse yemesede ben yesem" diye derin düşüncelere dalmıştım.
Toplantıda konu dışı yazışmaların ne kadar yoldan çıktığı, bilgiyi bulmanın artık mümkün olmadığı, üye alımını kapatma ve ya referans ile üye olunması konuları ağırlıklı olarak konuşuldu. Hatta bazı çok değer verdiğim insanlar bu konudan o kadar rahatsızmış ki, foruma bile girmiyorlarmış. Bu konularda acil önlem alınmasının gerekliliğinin, herkesin ortak görüşü olduğu ortaya çıktı. Şimdi iş yöntem konusunu belirlemeye kaldı.
Yakın zamanda, forumun epey bir rahatlayacağını söyleyebilirim.
Çok kıskandım ( özellikle poğaçaları ) cumartesi gecesinin uzun saatlerini hastanede geçirmek durumunda kaldığımdan gelemedim sizlerle tanışma fırsatını kaçırdım.Neyseki artık iyileştim sayılır, bir sonraki toplantıya inşallah.
Sizlere ikram etmek için hazıladığım ( ilk hasadım) Trabzon hurmaları da başkalarına kısmet oldu ;) seneye daha fazla ürünüm olunca misafirim olursunuz artık.
Selahattin Yılmaz
02-12-2008, 07:35
Fuarın telaşından burayı unuttuk. Katılamadığım için üzüldüm ama en azından Antalya'lı üyelerle görüşmek iyyidi, tek tesellimde bu olsun...
Süha Şendoğan
03-12-2008, 08:38
Toplantının ne kadar güzel geçtiği basılan resimlerden belli.
Birdahaki Yalova toplantısına Yalova'lı olarak katılmam şart oldu.
Sevgili turco, yukardaki mesajınıza ehh yani, diyeceğim.
Toplantı tarihini ayın 23 ü verdiklerinde, sitemde bulunmuştum. Daha sonra ayın 30 u olarak değiştirmek inceliğinde bulundular. Ben o tarihlerde Manyas'daydım ve dönüş hazırlığı yapıyorduk. Sırf toplantıya katılabilmek için, birgün önce döndüm ve o yorgunlukla ertesi günü arkadaşımız Ferda hanım ile toplantıya katıldık.
Çok da güzel bir toplantı oldu, detlerimizi doya doya moderatör ve yöneticilerimize anlatabildik.
Kıskanmadım dersem yalan olur. İnşallah bir dahaki toplantıya katılırım.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.