PDA

View Full Version : İstanbul Toplantısı (Kasım 2008)

limon
23-10-2008, 14:01
Mahmut Bey'in teklifi üzerine Beşiktaş'tan vapurla ufak bir "Boğaz Turu" ve durak olarak "Anadolu Kavağı"

Beşiktaş'tan vapur 10.50'de kalkıyor. Tek sefer var, saati kaçıranlar için alternatif yok. Anadolu Kavağı'na varış : 12.05
Anadolu Kavağı'ndan dönüş: 15.00 (başka sefer yok) Beşiktaş'a varış:16.15

Boğaziçi Özel Gezi gidiş-Dönüş : 17.500 YTL
Tek Gidiş : 10.000 YTL

Buluşma noktamız Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa İskelesi (İki iskele var, Boğaz turunun nereden yapıldığını sorun lütfen, yanlış yerde beklemeyin)

Saat 10 gibi iskelede olmaya çalışalım ki geç kalma stresi yaşamayalım.

Fotoğraf makinelerinizi almayı unutmayın, bu mevsim Boğaz'ın renkleri bir başka güzel oluyor. :) Seversek, İlkbaharda Erguvan zamanı da tekrarlarız belki...

Galeri:
İstanbul Toplantısı (1 Kasım 2008) (http://www.agaclar.net/forum/../galeri/browseimages.php?c=702&userid=)

Ferda Ülkümen
23-10-2008, 14:19
Benim için her iki tarih te uygun.

Kiraz
23-10-2008, 14:31
Benim için de her iki tarih uygun.

Sevilay
23-10-2008, 14:38
Yani, 3 Kasım pazartesi veya 8 Kasım cumartesi mi olacak toplantı?

limon
23-10-2008, 15:43
Yanlış yazmışım Sevilay, düzelttim.

Balıkcı
23-10-2008, 15:54
1.11 bana da uygun, ayın sekizinde İstanbul'da olmayabilirim, olursam o da uygun.
Biz doğruca Kavağa geliriz, siz vapurla geledurun. :p

çekirdek
23-10-2008, 16:10
1 Kasım en uygunu görünüyor. O günlerde hava sıcaklığı da yirmileri gösteriyor, yanlış bakmadıysam.

Kiraz
23-10-2008, 16:17
Kasım için güzel derece.

Sevilay
23-10-2008, 16:23
Havalar Çekirdeğin de dediği gibi olacaksa, 1 Kasım oldukça iyi ve uygun bir zaman..:)

Evet, İstanbul dışından kimler gelecek bakalım.:)

ilknur aşık
23-10-2008, 18:09
Ben gelmeyi çok istiyorum. Eğer bir aksilik çıkmazsa gelmek isterim.

Mermaid
23-10-2008, 18:19
1 Kasım güzel olur. Bir aksilik olmazsa bende gelmek isterim.

Güler
23-10-2008, 18:24
Her iki tarih, benim için de uygun.

heDera
23-10-2008, 18:29
Ne yapsam düğünden toplantıya mı geçsem? Süpriz mi yapsaydım:confused::D

eylems
23-10-2008, 18:43
Benim için de her iki tarih uygun. Batı Karadeniz toplantısında tarih ve yer ayarlamalarında jokerdim. Şimdide joker olabilirim.;)

limon
23-10-2008, 18:43
İlknur Hanım, Hedera çok sevindirirsiniz bizi. :)

malina
23-10-2008, 20:31
Bugün Ziya Soner aradı. O da bir toplantı yapalım mı, et mangal, şömine falan dedi :)
Bunu da değerlendirmeye almanızı öneririm :)

Burayı okumuş olduğunu sanmam. Sadece orkide bölümünde takılıyordur. Unutmazsam haber vereyim :)

praecox
23-10-2008, 20:55
Bu iyi fikir :D

Serada şimdi kimbilir ne haldedir... adeta Cattleya tarlası... Orkideler açmıya başlamıştır pıtır pıtır peşi sıra...

Sevgili Malina olası bir toplantıyı ben haber veririm sen merak etme :D

Günüm
23-10-2008, 20:56
Ete de, mangala da, şömineye de varım.:D

zenfree
23-10-2008, 21:51
Sanırım ben katılamayacağım.:(

Selahattin Yılmaz
23-10-2008, 22:25
Duruma göre eğer imkanım olursa katılmak isterim.

cemal.S
23-10-2008, 22:56
Merhabalar !

Hey güzel İstanbul bekle geliyorum. Hemde Kasım ayında. İşlerimi yavaş yavaş yoluna koydum sayılır. Serada yolunacak ot ve dikilecek fidanda kalmadığına göre banada uygun gözüküyor. Sizlerle olmaktan onur duyarım. Mangal partisimi yoksa kafe krepende yaptığımız gibi bir toplantımı olacak arkadaşlar birazcık bilgilendirirlerse sevinirim. Bu bir itiraf inanın birden çok heyecanlandım. Düşünsenize ağaçlar net dünyanın incisinde bir arada. Güzel olacak güzel hemde çok güzel. İstanbulada şöyle kalabalık bir toplantı yakışır doğrusu. Unutmadan 1 Kasım olmazda 8 kasım olursa varya Aysel hanımla bana çok büyük bir süpriz bile olur. Benim için her iki tarihte olabilir.

Saygıyla.

habibe
24-10-2008, 10:40
Benim için her iki tarih de uygun.

limon
24-10-2008, 11:12
Süper. O halde 1 Kasım diyelim mi artık. Zenfree'ye de 1 Kasım daha uygunmuş.

Mahmut Bey, Vildan Hanım sizler için uygun mudur?

Malina, Ziya Soner'e çok kalabalık gelmez miyiz dersin? Belki o geçen gidenler gibi daha az kişiyi düşünerek aramıştır.

Doğal Doğa
24-10-2008, 11:19
Kısmet....

Nariel
24-10-2008, 19:37
Bir aksilik çıkmazsa ben de aranızda olmaktan mutluluk duyarım..:)

ormanx
24-10-2008, 19:45
Bir manim cikmazsa ben de gelmek isterim. Ya nasip.

Günüm
24-10-2008, 19:50
Merhabalar !

Hey güzel İstanbul bekle geliyorum. Hemde Kasım ayında. İşlerimi yavaş yavaş yoluna koydum sayılır. Serada yolunacak ot ve dikilecek fidanda kalmadığına göre banada uygun gözüküyor. Sizlerle olmaktan onur duyarım. Mangal partisimi yoksa kafe krepende yaptığımız gibi bir toplantımı olacak arkadaşlar birazcık bilgilendirirlerse sevinirim. Bu bir itiraf inanın birden çok heyecanlandım. Düşünsenize ağaçlar net dünyanın incisinde bir arada. Güzel olacak güzel hemde çok güzel. İstanbulada şöyle kalabalık bir toplantı yakışır doğrusu. Unutmadan 1 Kasım olmazda 8 kasım olursa varya Aysel hanımla bana çok büyük bir süpriz bile olur. Benim için her iki tarihte olabilir.

Saygıyla.

Cemal Bey,
Evlilik yıldönümüz mü 8 Kasım?;)

Zeferan
24-10-2008, 20:01
Sevgili Istanbullular. Tarih 1 kasım. Yer kesinleştimi? Kısmetse ben de katılmayı çok isterim.

Güler
24-10-2008, 20:07
Arkadaşlar, Ziya Soner bey'in çiftliğini görmeyen arkadaşların, görmelerini tavsiye ederim.
Hele orkidelerin bulunduğu serayı, mutlaka gezmelisiniz, güzellikler karşısında diliniz damağınız kurur.
Ben derim ki; 1 Kasımda yapacağımız boğaz turu ile aynı zamanda yapılması imkansız olduğu için, çiftlik gezisini daha sonraki bir tarihe alalım. Ama havaları da düşünerek arayı da fazla uzatmamalıyız.
Bu benim teklifim, Ziya bey'e veya sizlere de uyar mı bilemiyorum.

Güler
24-10-2008, 20:13
Arkadaşlar, tarihin 1 Kasım olduğu kesin. Sevgili Limon size detayları açıklayacak. Sanıyorum, Beşiktaş'tan vapura binip, sohbet ederek ve boğazın güzelliklerini seyrede seyrede Anadolu Kavağı'na gideceğiz. Orada arzu eden balık, arzu eden midye tava v.s. yiyecek, ve dönüşü daha sonraki vapurlarla yapacağız.
Limon, sizlere saat kaçta buluşulacağını, hangi iskele olduğunu ve aldığı fiyatları bildirecektir.

ormanx
24-10-2008, 20:19
Guzel bir program olacaga benziyor.
Sn. Ziya Soner`in cifligine gitmedim ama Sevgili Guler`in ilgili fotograflarindan etkilendim dogrusu.

eylems
24-10-2008, 21:56
Cumartesi çalışan pazar günü gelmek isteyen arkadaşlarımızda olabilir. Çoğu özel sektör cumartesi mesai yapıyor. Bu sepeple 2 Kasım pazar gününe erteleme yapılabilir mi?

beyaz orkide
24-10-2008, 22:44
Bende katılmayı cok isterdim ama cumartesi günleri calışıyorum.Pazar gününe erteleme olursa ancak katılabilirim.

zenfree
24-10-2008, 23:58
Süper. O halde 1 Kasım diyelim mi artık. Zenfree'ye de 1 Kasım daha uygunmuş.

Mahmut Bey, Vildan Hanım sizler için uygun mudur?

Malina, Ziya Soner'e çok kalabalık gelmez miyiz dersin? Belki o geçen gidenler gibi daha az kişiyi düşünerek aramıştır.

Sevgili Limon beni düşündüğün için teşekkür ederim.:rolleyes: Tarih 1 veya 2 Kasım olursa gelmeye çalışırım. Galiba bir çok arkadaş için pazar daha uygun.

Güler
25-10-2008, 10:34
Kasım'ın biri veya ikisi, ama bir an önce belirlememiz gerekiyor. Uzaktan gelen arkadaşlar da olabilir. Onların evlerine dönüş durumlarını da göz önüne almalıyız.

limon
25-10-2008, 17:03
Arkadaşlar Vildan Hanım için de 1 Kasım uygunmuş. Tarihi 1 Kasım Cumartesi olarak kesinleştirelim.

Beşiktaş'tan vapur 10.50'de kalkıyor. Tek sefer var, saati kaçıranlar için alternatif yok. Anadolu Kavağı'na varış : 12.05
Anadolu Kavağı'ndan dönüş: 15.00 (başka sefer yok) Beşiktaş'a varış:16.15

Boğaziçi Özel Gezi gidiş-Dönüş : 17.500 YTL
Tek Gidiş : 10.000 YTL

Şimdi size sorum şudur; ben önden gidip yer bakayım mı? Yoksa ne gerek var herkes istediği gibi takılır, istediğini yer içer, yer ayırtmaya gerek yok mu dersiniz?
İsteyen lokantada oturur, isteyen ayaküstü atıştırır mı?

aysemelike
25-10-2008, 20:14
Bu kez ben de katılmayı çok istiyorum ama ancak 2 kasım pazar mümkün... Kısmet, çoğunluk karar verdikten sonra pazar olursa ben de listede yerimi alırım...

Selamlarımla,
Melike

papatyam
25-10-2008, 21:17
Eşimle konuştuk benim için sitenin önemini biliyor, toplantılardan bahsettim acil veya önemli bir işi çıkmazsa bizde katılabiliriz.

ormanx
25-10-2008, 21:19
Sevgili Limon,
Eğer vaktin varsa önceden yer bakmakta fayda olabilir. 1 Kasım Cumartesi bir aksilik olmazsa ben de katılacağım. Kesin sayıyı bu hafta içinde çıkarıp yer bakmak gerekebilir. Çok talep olur mu bilemiyorum ama olursa bazı arkadaşlar dışarıda kalabilir. Bu arada ben Çerkezköy'den katılacağım. Arabamı en yakın Beşiktaş'ta nereye bırakabilir acaba? Yardım rica etsem?

çekirdek
25-10-2008, 21:59
Benim için iki gün de olabilir.

Haydi Ayşemelike ve Beyazorkide, zorlayın cumartesi için, sizin de olmanızı isteriz.
Arada topu topu bir gün fark var!:)

limon
26-10-2008, 12:33
Arkadaşlar, tarihi artık 1 Kasım olarak kesinleştirdik, lütfen ayarlamaya çalışın.

O halde her zamanki gibi liste yapmaya başlayalım, gelecek olanlar lütfen isimlerini eklesinler.

1-Çekirdek
2-Limon (+2 olabilir)
3-Güler
3-Ferda Ülkümen
4-Zenfree
5-Vildan Sönmez
6-Habibe
7-Papatyam
8-Balıkçı ve eşi
9-Sevilay
10-Nurbahar
11-İlknur Aşık
12-Mermaid
13-Selahattin Bey (ayarlayabilirse)
14-Cemal Bey ve eşi
15-Hedera
16-Eylems
17-Nariel
18-Zeferan
19-ormanx
20-eylems
21-Doğal Doğa (kısmet ;) )
22-Mahmut Bey (öneri ondan geldi ama ses-seda yok)

Kiraz
26-10-2008, 13:45
Şimdi size sorum şudur; ben önden gidip yer bakayım mı? Yoksa ne gerek var herkes istediği gibi takılır, istediğini yer içer, yer ayırtmaya gerek yok mu dersiniz?
İsteyen lokantada oturur, isteyen ayaküstü atıştırır mı?

Sevgili Limon, senin için zor olmayacak mı? Daha önce vapur yok, karadan gitmen gerekecek. Senelerdir o tarafa gitmedim, yer ayırtmazsak problem yaşar mıyız? Problem olmaycaksa, vapurda bize katılırsın.

limon
26-10-2008, 14:38
Nurbahar Hanım, çok düşüncelisiniz, sağolun.

Ben de Beşiktaş'a geleceğim.

Eğer haftaiçi gidebilirsem önden gidip bakacağım, olmazsa internetten baktığım bir iki lokantaya telefon edeceğim. Yarın Vapur için de arayacağım, yer ayırtılabiliyor mu soracağım. Şu deli yağmur durur durmaz, çıkıp bakıp aldığım bilgileri sizlerle paylaşacağım.

Balıkcı
26-10-2008, 16:06
16 ile 20. sırada farklı kişiler mi var?

Balıkcı da listeye dahil olmuş, teşekkürler. :D

Ben vapura binmem, doğruca Anadolu Kavağı'na giderim inşallah. Bir buluşma yeri belirlesek. Mesela vapur iskelesi.
(Be adam, beş dakika önce git, iskelede bekle, vapurdan ineni yakala:p)

limon
26-10-2008, 19:06
Hata yapmışım düzelttim.

1-Çekirdek
2-Limon (+2 olabilir)
3-Güler
3-Ferda Ülkümen
4-Zenfree
5-Vildan Sönmez
6-Habibe
7-Papatyam
8-Sevilay
9-Nurbahar (+2 olabilir)
10-İlknur Aşık
11-Mermaid
12-Selahattin Bey (ayarlayabilirse)
13-Cemal Bey ve eşi
14-Hedera
15-Eylems
16-Nariel
17-Zeferan
18-ormanx (+2 olabilir)
19-Doğal Doğa (kısmet )
20-Mahmut Leventoğlu (??)

aysemelike
26-10-2008, 19:35

Haydi Ayşemelike ve Beyazorkide, zorlayın cumartesi için, sizin de olmanızı isteriz.

Doğrusunuz ama bu kez yine mümkün olmayacak zira o gün NGBB deki bitki resim kursumun ilk günü. Kurs sabah 10 akşam beş arası!!!
Neyse başka bir sefere inşallah...:(

limon
26-10-2008, 19:36
Artık biz sizi görmek için bir hafta sonu NGBB ye geliriz o zaman :)

aysemelike
26-10-2008, 20:21
Artık biz sizi görmek için bir hafta sonu NGBB ye geliriz o zaman :)

Mutlaka beklerim, çok güzel olur...

huzunperest
26-10-2008, 21:16
1-Çekirdek
2-Limon (+2 olabilir)
3-Güler
3-Ferda Ülkümen
4-Zenfree
5-Vildan Sönmez
6-Habibe
7-Papatyam
8-Sevilay
9-Nurbahar (+2 olabilir)
10-İlknur Aşık
11-Mermaid
13-Cemal Bey ve eşi
14-Hedera
15-Eylems
16-Nariel
17-Zeferan
18-ormanx (+2 olabilir)
19-Doğal Doğa (kısmet )
21-Huzunperest

1 Kasım benim için de uygun. Toplantılara ilk katılımım olacak:) Kimseyi şahsen tanımıyorum ama sizleri bulmakta güçlük çekmem diye düşünüyorum:)

cemal.S
26-10-2008, 22:58
Merhabalar !

İstanbul toplantımız oldukça kalabalık geçecek. Bunu hissediyorum. Eşimin gelip gelmeyeceği belli değil ancak dün kendisi Ağaçlar nete üye olmuş durumda. Artık üyemiz olduğuna göre sanırım kendileri gelebilir nazlanmadan. Neyse ikide küçük Sansarı sayarsak biz ettik dört kişi. Listeye bir bakayım dedim heyecandan isimleri bile okuyamadım inanın. Mahmut beyin aramızda olmasını hemde eşi ve kızları ile çok istediğimi belirtmek isterim.
Vildan hanımın katılıyor olması güzel oldu kendileri ile tanışma şansımız olacak. Yoksa Sansar ailesinden bir baskın yemek üzereydi.

Arkadaşlarımızın kapalı bir mekanla mutlaka önceden görüşmelerini ve bizleri burdan bilgilendirmelerini öneriyorum. Hafta sonu olacağı için yer konusunda sıkıntı yaşayabiliriz diye düşündüm bir an.

Nacizhane fikrim İstanbul cennetinde yaşayan tüm üyelerimizin böyle bir fırsatı kaçırmamaları yönünde. Sizlerle tanışmak gerçekten çok güzel olacak.

Saygıyla.

limon
27-10-2008, 12:45
Şu deli yağmur geçince gidip bakacağım Cemal Bey. Haberdar edeceğim sizleri. (sizin evlilik yıldönümüz 2 Kasım mı?)

Oğuzhan
27-10-2008, 12:58
Katılmak isterdim ama malesef Cumartesi çalışıyoruz.Keyifli güzel bir toplantı geçirmenizi dilerim.
Saygılar ,Selamlar

Vildan Sönmez
27-10-2008, 13:31
Hafta sonu sıcaklık 26 derecenin üzerinde, hava parçalı bulutlu yağmur olasılığı yok. ;);)

limon
27-10-2008, 14:14
İyiki 1 Kasım'a ertelemişiz :)

Evelsi gün olsaydı feci ıslanaktık.

Halit Togay
27-10-2008, 17:12
Ben de varım.

limon
27-10-2008, 18:42
Çok memnun oluruz Halit Bey.

1-Çekirdek
2-Limon (+2 olabilir)
3-Güler
3-Ferda Ülkümen
4-Zenfree
5-Vildan Sönmez
6-Habibe
7-Papatyam
8-Sevilay
9-Nurbahar (+2 olabilir)
10-İlknur Aşık
11-Mermaid
13-Cemal Bey ve eşi
14-Hedera
15-Eylems
16-Nariel
17-Zeferan
18-ormanx (+2 olabilir)
19-Doğal Doğa (kısmet )
21-Huzunperest
22-Halit Togay

Sebahattin Sargın
27-10-2008, 18:54
Tarih bana uymadığı için gelemiyorum, bu kadar güzel bir etkinliği kaçırdığım için çok üzgünüm :( Benim içinde eğlenin bol bol...

cemal.S
28-10-2008, 06:29
Merhabalar !

Halit beyi tanımak istiyordum yazılarını zevkle takip ettiğim Ağaçlar netin üyelerinden kendileri. Güzel olacak güzel.

Merak ediyorum beni bağışlayın toplantımı olacak boğaz gezisimi bir açıklama getirseniz sevgili Limon. Birde öneri sahibinin aramızda olması gerekiyor zaten. İsminin önündeki soru işaretlerini kaldıralım lutfen olmaz mı? Hiç İstanbul toplantısı olurda Mahmut bey aramızda olmazmı diye düşündüm bir an.

Sebo şu anda senin için zaman çok önemli biliyorum. Tercihin doğru. Derslerine asılman gerek. Başarının temeli çalışmaktan geçer biliyorsun. Daha çok toplantılarımız olur İstanbulda uygun olanına katılırsınız ne diyelim.

Saygıyla.

Vildan Sönmez
28-10-2008, 08:08
Cemal Bey ben de sizi tanımak isterim deme şansım yok,çünkü buluşunca aaa ben sizi tanıyorum diyeceksiniz.:D:D:D

Merhabalar !

Vildan hanımın katılıyor olması güzel oldu kendileri ile tanışma şansımız olacak. Yoksa Sansar ailesinden bir baskın yemek üzereydi.

Saygıyla.

beyaz orkide
28-10-2008, 08:09

Aranızda olmak sizleri tanımak benide mutlu edecekti beni bagışlayın lütfen ama cumartesi günü benim icin imkansız.

ormanx
28-10-2008, 09:24
Arkadaşlar bağışlayın cehaletimi ama bir sorum olacak;

Ben malum en yeni üyelerdenim. Böyle bir toplantıya da ilk kez katılacağım.
Biz toplantıya eşim ve 5 yaşındaki kızımla katılmayı düşünmüştük.

Çocuklar için herhangi bir kısıtınız yok değil mi?
Çünkü kızımın da benim gibi doğa ve hayvan sevgisi ile dolu olmasını isterim. Sizler gibi güzel dostların katkıları ile bu amacımı daha kısa sürede gerçekleştiririm inşallah.

malina
28-10-2008, 09:28
Eğitim için yapılan toplantılar (mesela bonsai atölyeleri) dışındakilere, çocukların gelmesinde hiç sakınca yoktur :)

Güler
28-10-2008, 09:34
Sevgili Malina, şeytanın bacağını kırıp, siz de bu toplantımıza iştirak etmek istemez misiniz? Bütün üyelerimiz sizinle tanışmaya can atıyorlar.

papatyam
28-10-2008, 09:34
Arkadaşlar, eşim ve ben de katılacaktık fakat perşembe günü ufak bir operasyon geçirmem gerekiyor bu sebep ile aranızda olamayacağız inanın çok üzgünüm.

ormanx
28-10-2008, 09:40
Bilgi için teşekkürler Sevgili Malina.
Geçmiş olsun Sevgili Papatya, umarım başarılı geçer.

Beşiktaş'ta arabamızı park edebilecek, vapur iskelesine de yakın otopark bilen varsa çok faydalı olacak. Biz Çerkezköy'den geleceğiz ve oraları da pek bilmeyiz de.

Güler
28-10-2008, 09:43
Sayın Agaclar.Net, moderatör ve yöneticileri!
Malumunuz üzere, üyeler, bulundukları illerde hem tanışmak, hem de konumuz dahilinde sohbetler yapmak için sıs sık toplantılar yapıyoruz.
Gönül ister ki sizler de iştirak edin, saygıda kusur etmeyeceğimize emin olun.
Dış illerden katılım bazen zor olabiliyor, bunu anlayabiliyoruz. Ama aynı şehirde oturan bizler sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız. Hani biz büyük bir aileydik?

Mermaid
28-10-2008, 10:01
Sevgili Papatyam çok geçmiş olsun. Ömenli birşey değildir umarım. İnşallah sende bir sonraki sefere katılırısın. Lütfen bizi durumundan haberdar et. Çabucak sağlığına kavuşman dileği ile

limon
28-10-2008, 16:26
Bilgi için teşekkürler Sevgili Malina.
Geçmiş olsun Sevgili Papatya, umarım başarılı geçer.

Beşiktaş'ta arabamızı park edebilecek, vapur iskelesine de yakın otopark bilen varsa çok faydalı olacak. Biz Çerkezköy'den geleceğiz ve oraları da pek bilmeyiz de.

Yarın bakıp, bilgilendireceğim.

Zeferan
28-10-2008, 16:43
Eğitim için yapılan toplantılar (mesela bonsai atölyeleri) dışındakilere, çocukların gelmesinde hiç sakınca yoktur :)

Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Ben de 5 yaşındaki kızımı kime emanet edeceğimi kara- kara düşünüyordum.

limon
28-10-2008, 17:50
Merak ediyorum beni bağışlayın toplantımı olacak boğaz gezisimi
Saygıyla.

İkisi bir arada olmaz mı? :) Topluca gezeceğiz de diyebiliriz ;)

zenfree
28-10-2008, 18:04

Vapurun kalktığı, sahil kısımına park etmeniz biraz zor. Başbakanın Dolmabahçe Sarayı ofis girişi hemen vapur iskelesinin yanında. Bazen ( haftada 2-3 defa) araç trafiğine kapatılıyor. Değnekçilere para verip park etseniz bile bazen gelip arabanızı çekebiliyorlar.

Barbaros Bulvarından gelirseniz, Beşiktaş çarşı içinde girin. Pasajların alt katlarında park yerleri var. Çarşı içinde daha rahat park edersiniz.

Baldaş
28-10-2008, 18:16

Malina'nın söylediğinden anladığım kadarıyla bizim ufaklığın yarattığı küçük çaplı facianın ünü İstanbul'a kadar ulaşmış :D:D Ya da tamamen 6. his diyelim...

Ne yapayım anneannesi bu haftasonu da kafamı dinleyeyim deyince Bonsai toplantısı uygulamalı kreş eğitimine döndü...

cemal.S
29-10-2008, 08:16
İkisi bir arada olmaz mı? :) Topluca gezeceğiz de diyebiliriz ;)

Sevgili Limon !

Bizce hepsi uygunda çekingem hava yağışlı ve soğuk olursa çoluk çocuk yer bulamassak. Yoksa güzel olacağından şüphem dahi yok. İstanbulda yaşayan arkadaşlarımız olarak sizler daha iyi bilirsinizki haftasonları çok kalabalık olur oralar.

Papatyam inanın çok üzüldüm büyük geçmiş olsun eşinize ve çocuklarınıza sevgiler.

Güler hanımın dediklerine aynen katılıyorum. Gönül isterki ağaçlar netin sahibesi,yöneticisi, modületörü İstanbulda yaşayan tüm üyeleri bir araya gelelim. Tabii zamanı uymayanlar ve işi dolayısı ile katılamayacaklar olacaktır. Onlarıda saygıyla karşılarız. Ne diyelim.

Saygıyla.

malina
29-10-2008, 11:17
Malina'nın söylediğinden anladığım kadarıyla bizim ufaklığın yarattığı küçük çaplı facianın ünü İstanbul'a kadar ulaşmış ya da tamamen 6. his diyelim...

Ne yapayım anneannesi bu haftasonu da kafamı dinleyeyim deyince Bonsai toplantısı uygulamalı kreş eğitimine döndü...

Önceki deneyimlerden hareketle söylemiştim :)

Yani ne 6. hissim kuvvetli, ne de yapılan dedikodu var :)

limon
30-10-2008, 10:40
Sevgili Limon !

Bizce hepsi uygunda çekingem hava yağışlı ve soğuk olursa çoluk çocuk yer bulamassak.

Saygıyla.

Haftasonu hava çok sıcak olacakmış. Kimse içeriyi tercih etmez sanıyorum.

Ben dün hem Vapurda yer ayırtmak için hem de Kavak'ta yer ayarlamak için gittim. Vapurda yer sorunu olmuyormuş, sadece çok kalabalık olursa ayakta kalınabilirmiş. Zaten güzel havada pek oturmayı tercih etmeyiz sanıyorum. Ama yine de vapur saatinden 1 saat önce gelmeye çalışalım.

Kavakta da yer ayırtmaya hiç gerek yokmuş, yine hava güzel olacağı için yer hiç sorun olmayacaktır.

Bıktırmış olabilirim ama, Boğaziçi Turu sadece tek sefer olduğundan, lütfen 1 saat erken gelmeye çalışalım.

Otopark, Beşiktaş'ta gerçekten sorun. İsterseniz Kabataş'taki feribot iskelesinin oradaki büyük otoparkta bırakıp, oradan bir otobüsle gelebilirsiniz. Veya Zenfree'nin yazdığı gibi yapabilirsiniz.

Kiraz
30-10-2008, 14:27
Sevgili Limon, Beşiktaş'ta iki iskele var. Bilmeyenler için bizim vapurun hangi iskeleye uğrayacağını da yazabilir misin? Ben büyük ihtimalle Kanlıca'dan bineceğim.

ilknur aşık
30-10-2008, 15:01
Haftasonu şehir dışından misafirlerim geleceği için katılamayacağım maalesef. Bir şeyi çok fazla istememek lazım:( Benim içinde gezin ve eğlenin. Lütfen bol bol da fotoğraf çekin.

papatyam
30-10-2008, 15:31
Hepinize çok teşekkür ederim, operasyona gerek kalmadı, güçlü olmaya çalışıyordum ki Cemal Bey beni ağlattı.

Neyse biraz duygusalım, toplantı başlığını dağıtmayayım.

Papatyam inanın çok üzüldüm büyük geçmiş olsun eşinize ve çocuklarınıza sevgiler.

Saygıyla.

cemal.S
30-10-2008, 21:58
Hepinize çok teşekkür ederim, operasyona gerek kalmadı, güçlü olmaya çalışıyordum ki Cemal Bey beni ağlattı.

Neyse biraz duygusalım, toplantı başlığını dağıtmayayım.

İnanın sizleri ağlatmak benim hiç düşünmeyeceğim bir şey sizleri hep gülerken hele Papatyayı geçen yılki toplantıda tanıdım hep gülerken görmek isterim. Ve bu beni çok mutlu eder kendi adıma. Operasyona gerek kalmadığına çok sevindim. Benim tanıdığım papatya zaten güçlü bir kadın. Öyle küçük şeylere pabuç bırakmaz diye düşünüyorum.

Bu demektirki aramızdasınız eşinizle birlikte yoksa yanlışmı düşünüyorum. Tabii sağlığınız her şeyden çok önemli haberiniz olsun. Gelsenizde gelmesenizde bizler için aynı PAPATYASINIZ siz.

Yalovadan selamlar.

Saygıyla.

ormanx
31-10-2008, 08:06
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Ben de 5 yaşındaki kızımı kime emanet edeceğimi kara- kara düşünüyordum.

Sevgili Zeferan,
Kızınızı getiriyorsunuz değil mi? Bizimkiyle arkadaş olurlar. İkisi de aynı yaşta.

Kiraz
31-10-2008, 08:09
Ben de kızımla geliyorum, 7 yaşında.

Selahattin Yılmaz
31-10-2008, 08:19
Şu an aksi bir şey olmazsa bende eşimle geliyorum...

ormanx
31-10-2008, 08:26
Sevgili dostlar,
İstanbul dışından gelecek arkadaşlara faydası olur diye birkaç harita gönderiyorum.
Ben de TEM yolundan Büyükdere caddesi ve Barbaros bulvarı üzerinden gelmeyi planlıyordum. Bu güzergah trafiği ile ilgili o saatler için olumsuz görüşü olan arkadaşım varsa çok faydalı olacak gerçekten.

Zeferan
31-10-2008, 13:11
Sevgili Zeferan,
Kızınızı getiriyorsunuz değil mi? Bizimkiyle arkadaş olurlar. İkisi de aynı yaşta.

Evet. Bir aksilik çıkmazsa, kızım Nur da toplantıya katılıcak. :)

Zeferan
31-10-2008, 13:15
Sevgili Limon, Beşiktaş'ta iki iskele var. Bilmeyenler için bizim vapurun hangi iskeleye uğrayacağını da yazabilir misin? Ben büyük ihtimalle Kanlıca'dan bineceğim.

Ben de Kadıköyden binicem. Hangi iskelede toplanıcak arkadaşlar. Bilgi verirseniz sevinirim.

sukranayalp
31-10-2008, 13:59
Ben de geliyorum. Zeferan arkadaşımız doğru diyor. Biri Üsküdar-Beşiktaş hattı, diğeri de Kadıköy-Beşiktaş hattı. Hangisinde toplanıyoruz?

Minem
31-10-2008, 14:32
Çok istiyordum gelmeyi ama malesef benim işimin en yoğun olduğu gün cumartesi günleri. İnşallah bir dahaki buluşmalara katılırım. Hepinize iyi eğlenceler bol sohbetler diliyorum arkadaşlar...

Selahattin Yılmaz
31-10-2008, 15:06
Elimdeki habenero biberinin son hasattaki biberlerinden tohumu ayırdım. Azda olsa üyelere habenero tohumu ve yetiştirebildiğim kadar etüvde kuruttum acı biberinden getiriyorum bilesiniz.

Minem
31-10-2008, 15:31
Ama Selahattin Bey olmaz ki ama ya:( Üzülüyoruz yapmayın böyle çatlatmalar.

Kiraz
31-10-2008, 16:11
Arkadaşlar, son durum, 1.mesaja ilave edilmiş, bakmayı unutmayalım.

Zeferan
31-10-2008, 22:14
Arkadaşlar. Çok üzgünüm.:( Ben katılamıcam yarınki buluşmaya. Akşama dogru büyük kızımın ateşi çıktı. Az önce doktordan geldik. Sabaha kadar başında beklicem. Ateşi yeniden çıkabilirmiş. Kısmet işte. Sizlerle tanışmayı çok istemiştim. Sağlık olsun. Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla beklicem. Sizlere iyi eylenceler.

Kiraz
01-11-2008, 08:37
Zeferan geçmiş olsun, bir dahaki toplantıda görüşmek ümidiyle.

habibe
01-11-2008, 08:45
Bir gece önce katıldığım akşam yemeğinden geç döndüm. Sabah yeterli vakitte uyanamadım. Yetişemeyeceğim için gelemiyorum. Gönlüm sizlerle. Selamlar.

Güler
01-11-2008, 17:04
Sevgili arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar.
Yine sabırsızlığımı göstererek, eve girer girmez, çantamı ceketimi portmanto'ya astım ve hemen bilgisayarın başına geçtim.

Çok güzel bir günde son derece güzel, keyifli bir gezi gerçekleştirdik.
Arkadaşımız sevgili Limon'a tekrar tekrar teşekkürler.

Sabah saat onda, arkadaşlar birer ikişer iskelede toplanmaya başladık. Sayımız hayli kalabalıktı. Benim saydığın onsekiz ağaçlar net üyesi vardı. Eşleri ve çocukları ile gelenlerle bu sayı daha da arttı. Sahi, az daha unutuyordum. Sevgili Balıkçı ve eşi de bir cee'e diyerek uğrayıp ayrıldılar, onunla sayımız ondokuz oldu.

Günlük güneşlik içinde yaptığımız boğaz turu çok güzeldi. Anadolu Kavağında, sahildeki bir balık restorantında herkes arzu ettiği balığı yedi.

Bu arada, toplantılarımızda geleneksel hale getirdiğimiz kur'a çekimimizin şanslısı arkadaşımız Ferda Ülkümen oldu.

Sevgili Ferda, Nergis soğanlarını güle güle büyüt, gördükçe bizleri hatırla.
Yine bu toplantıda, kahvemizin isim babası, arkadaşımız ormanx'e ödülü teslim edildi.

Daha sonra, tohum ve fide paylaşımlarımız oldu.
Sohbetlerimiz gittikçe koyulaştı, işin en güzel yanı, ilk defa görüştüğümüz arkadaşlarımızla bile o kadar güzel kaynaşıp, sohbetler ettik ki, bizleri gören kırk yıllık dostlar sanardı.

Bence bu agaclar.net'li olma farkıydı, ve çok güzeldi.
Zamanımızın kısa olması, bu sohbetlerimizi de kısa tutturdu. Daha sonra ufak bir kır kahvesinde çaylarımızı içerek, yine iskelenin yolunu tuttuk.

Aynı güzellikteki dönüş yolunu, Beşiktaş'ta noktalık. Noktalamasına noktaladık da ama yine ayrılamadık. Hadi bir çay da burada içelim bahanesiyle, biraz daha beraber olmanın tadını çıkarttık.

Netice itibariyle Agaçlar.Net yine güzel bir toplantı yaptı.
Katılan bütün arkadaşlarımıza tekrar tekrar teşekkür ederim.

Sayın Malina, resimler için link açar mısınız?

Adalet Yağcı
01-11-2008, 17:11
Sevgili Güler Hanım, heyecanınızı anlıyorum, biz de merakla bu günün hikayesini duymayı bekliyorduk.
Ben Kahvehanede merakla beklerken siz buraya yazmışsınız bile.
Benim kalbim de sizlerleydi, görmedinizmi?

Güler
01-11-2008, 17:43
Sevgili adalet yağcı.
Aramızda olmamanız inanın büyük kayıptı. Siz uzakta olan ve gelmeyi plânladıkları halde gelemeyen dostlar namına çok üzüldük, çünkü çok güzel bir gündü.
İnşallah bir dahaki sefere diyelim. Sizler hep kalbimizdesiniz.

Nariel
01-11-2008, 17:47
Bu çok güzel toplantıyı ayarlayanlara çok teşekkürler ;) Kısıtlı bir zaman da olsa çok güzel bir gün geçirdik, katılabilen, çok değerli üyelerimizle tanıştık. Agaclar.net toplantısı olduğu, görmeyi bilen gözler için hemen anlaşılıyordu.

Tanışmanın yanısıra birlikte güzel manzaraları, yemek ânını, şurup gibi havayı paylaşmak da heyecan vericiydi.

Sevilay, Limon ve Limon'un annesi dönüşte erken indiğinde biz vapurdakiler onlara el sallarken, bizi görmeyen turistlerin, inenlerin kendilerine el salladığını zannedip coşkuyla karşılık vermeleri bizi hem şaşırttı, hem güldürdü.

Nurbahar ise dönüş yolculuğunda Mermaid'e "komşu olduklarını" söylüyordu, ben de dinliyordum, ta ki Mermaid "Sizin ev nerede, ne kadar mesafe var aramızda" diye sorup, "Galiba birkeç tepe var arada" cevabı alana kadar.. Gülmekten gerisini dinleyemedim ;)

Herkes çok sıcakkanlı ve sevecendi, çabucak kaynaşıldı, sohbet edildi ve bir daha buluşmak ümidiyle yollar ayrıldı..

ilker_eroglu
01-11-2008, 18:07
Selamlar,

Harika bir toplantı olmuş resimleri görünce daha çok imrenecegim kesin sabah işten geç çıkmam ve toplantı yerine ulaşmam çok uzun sürecegi için katılamadım bir dahaki sefer uygun bir zamanda olursa katılmak isterim.

Saygılarımla

İlker

Sebahattin Sargın
01-11-2008, 18:15
Mükemmel bir gündü tek kelime ile mükemmel. Gelemeyenler çok şey kaçırdı, mükemmel bir gündü.

Harika bir boğaz turu yaptık, feribotta çok güzel sohbetler ettik. Ama herşeyden güzel olan o mükemmel İstanbul boğazını seyretmekti. Dönerken Güler Hanımın aldığı simitleri martılar ile paylaştık. Çok güzel görüntüler oluştu....

Feribotta liseli arkadaşlarımız hocalara yakalanmamak için sigara yasağını deldiler :D:D

Rumeli kavağında boğaza karşı balıklarımızı yedik, enfesti tadına doyamadık...

Güler Hanımın çekilişi, tohum paylaşım olaylarımız oldu her zaman ki güzelliği ile....

Boğaz herşeyden güzel olan boğazdı bana göre aşık olmak elde değildi.....

Ah gelemeyen arkadaşlarımız ah neler kaçırdınız bir bilseniz....

Ev sahibi tüm arkadaşlarımıza ve katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz...

Ayrıca benim Okmeydanına gitmemde ve İstanbulu tanımamda çok yardımı olan Sevgili Münise Şahine ise çok ama çok teşekkür ediyorum....

Tatlı bir yorgunlukla yazıyorum bunları günün sonunda....

Sevgiler ;)

Adalet Yağcı
01-11-2008, 18:17
Lütfen yani yeter ama, insan bu kadarda imrendirilmezki, hasetimden çatladım buralarda :(
Tamam her şey çok güzeldi, sahi fotoğraflar nerede :o

Sebahattin Sargın
01-11-2008, 18:21
Başlık açılınca fotoğraf çeken arkadaşlarımız yayınlayacaktır adalet Hanım.....

Güler
01-11-2008, 18:27
Eyvahh, eyvah dostlar. Bir de fotoğrafları yüklersek kimbilir sevgili adalet hanım neler düşünecek.
Sevgili adalet hanım, Mersin nireee, İstanbul niree. Ancak bir cağara içimlik yol.
Hemen geliverin, sizin şerefinize de bir toplantı ayarlayabiliriz.

ormanx
01-11-2008, 18:47
Arkadaşlar. Çok üzgünüm.:( Ben katılamıcam yarınki buluşmaya. Akşama dogru büyük kızımın ateşi çıktı. Az önce doktordan geldik. Sabaha kadar başında beklicem. Ateşi yeniden çıkabilirmiş. Kısmet işte. Sizlerle tanışmayı çok istemiştim. Sağlık olsun. Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla beklicem. Sizlere iyi eylenceler.

Zeferan hanım büyük geçmiş olsun.
Katılmanızı biz de çok isterdik. Özellikle küçük kızım kızınıza arkadaşlık için çok hevesliydi.

Ama bir arkadaş bulduk gene ona göre. Sevgili Nurbahar hanımın kızı Zeynep'le çok kaynaştılar bugün.

Güler
01-11-2008, 18:54
Eeeee, ormanx, toplantımız hakkındaki görüşleriniz?
Siz yeni üyesiniz, nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Sevgili zeferan, çok geçmiş olsun.
Bir dahaki sefere inşallah.

Adalet Yağcı
01-11-2008, 18:55
Eyvahh, eyvah dostlar. Bir de fotoğrafları yüklersek kimbilir sevgili adalet hanım neler düşünecek.
Sevgili adalet hanım, Mersin nireee, İstanbul niree. Ancak bir cağara içimlik yol.
Hemen geliverin, sizin şerefinize de bir toplantı ayarlayabiliriz.

Ah...işte şimdi ruhum sükûn buldu, teşekkürler ederim Sevgili Güler Hanım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, daima birlikte olmak dileği ile...

Sevilay
01-11-2008, 19:11
Sevgili Limon, sana teşekkür ediyorum, harika geçen bu toplantı için.:)

Ve, tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, böyle güzel bir günü paylaşabildiğimiz için.

O kadar uzun zamandır vapura binmemişim ki, o güzel manzaraya bakarak bazı yasakları delmemek mümkün değildi doğrusu.Bir de meşhur vapur çayından verselerdi keyif tam olacaktı.

Limon, sevgili annesi ve ben, Sarıyer'de vapurdan indikten sonra şuna karar verdik;

Tadı damağımızda kaldı tüm gezinin.:)

Ha, bu arada, biz vapurdaki arkadaşlara el sallarken, en önde gayretle el sallayan iki kişiden birini ben Sebo sandım.
Turist olduğunu burada öğrendim.
Acilen göz muayenesine ihtiyacım var.:)

ormanx
01-11-2008, 19:15
Eeeee, ormanx, toplantımız hakkındaki görüşleriniz?
Siz yeni üyesiniz, nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Sevgili zeferan, çok geçmiş olsun.
Bir dahaki sefere inşallah.

Sevgili dostlar,
Ben izlenimlerimi analitik olarak anlatayım en iyisi. Mühendislik formasyonunu atamıyoruz hiçbir yerde malesef.

1. Hava çok güzeldi.
2. Rota çok güzeldi.
3. Ortam çok güzeldi.
4. Arkadaşlık ve dostluk çok güzeldi.
5. Balıklar çok güzeldi.
6. Kızım çok yaramazdı.
7. Çaylar çok güzeldi (az çay içen biri olarak gerçekten beğendim, özellikle vapurdakileri)
8. Tüm dostlar çok şekerdi, sanki 40 yıldır dost gibiydik.
9. Zaman çok az geldi.
10. Sohbetler çok güzeldi.
11. Daha yazacaktım ama mürekkebim bitti.
Sevgiler.

Mermaid
01-11-2008, 19:43
Sevgili Zeferan. Nasıl oldu kızınız. Çok geçmiş olsun.

Günün tamamını ne güzel anlatmışsınız. Tek kelime ile olağanüstü bir geziydi. Sevgili Limon çok çok teşekkürler. Çok keyifli bir toplantı oldu.
Bu benim katıldığım ilk toplantımdı. Sevgili Nurbahar ile yakın oturduğumuzu öğrendim.;)
Sıcacık kocaman bir aile Ağaçlar.net ailesi
Sohbetlerin keyifine diyecek yoktu.
Güler hanımın dediği gibi ayrılmamak için bayağı çaba sarfettik. Hele Nurbahar ile ben yolumuzu uzattık arkadaşlarımızla biraz daha birlikte olabilmek için.

Bu arada Cumhur bey Güler hanımın getirdiği erikler çok güzeldi. Yerken sizi hatırladığımı bilmenizi isterim.;)

Adalet hanım dilerim bu yaz İstanbul seyahatinize gelecek şekilde bir toplantı daha olur. Bu güzellikleri sizlerle de yaşarız. Her zaman gönlümüzdesiniz.

Şimdi gidip kuzularımı alacağım. Onlarıda çok özledim.;)

Sevilay
01-11-2008, 19:46
İstanbul Toplantısı (1 Kasım 2008) (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=702&userid=)

Galeride başlık hazır.:)

Kiraz
01-11-2008, 19:53
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürler.

Kanlıca iskelesinde beklerken, gelen vapurun tahminimden çok kalabalık olduğunu görünce, "Eyvah, şimdi bizimkileri nasıl bulacağım?" diye düşündüm; bir ana gözüme fotoğraflardan tanıdık Güler Hanım takıldı, el sallayanlar gördüm ve vapurdan gelen "Ağaçlar'dan kimse var mı?" diye bir ses duydum. Kısacası ilk karşılaşma anı çok güzel ve çok sıcaktı, tıpkı sonrası gibi.

Dönüş yolculuğunu kısa kesmemek için Kanlıca'da inmedim, ayrılma noktasına kadar arkadaşlarla kalmayı tercih ettim. Çok güzel bir gündü, sizleri tanıdığım için çok mutluyum.

Sn. Ormanx, kızınız çok tatlıydı ve hiç yaramaz değildi. Bu nedenle yazınızdaki 6. maddeyi dikkate almıyorum.

limon
01-11-2008, 19:54
Günün özetini en güzel Sebahattin ve Güler Hanım'ın yapacağını biliyordum ;)

Güzel İstanbul'da, çok güzel bir gün yaşadık. Vakit darlığından dolayı yapamadıklarımızı da Erguvan zamanına erteledik.

Güler Hanım ben de size çiçek soğanları ve tohumlar için, erikler için,
Nurbahar Hanım ve şeker kızına güzel lokumlar için ve tohumlar için,
Selahattin Bey'e dünyanın en acı biberi için, (Sahi onun tohumlarını kim kazandı?)
Eylems'e sukulent çelikleri ve tohumlar için,
Ormanx'e yaptığı sıkı pazarlık için,
Sebahattin kardeşime yaptığı güzel konuşma için,
Çok teşekkür ederim.

Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar :)

zenfree
01-11-2008, 19:54
Katılamadığıma çok üzüldüm. Güzel bir gün geçirmişsiniz buna sevindim.:)

Fotograflar nerede arkadaşlar? Bekliyoruz.

ormanx
01-11-2008, 20:03
İşte alın size bir fotoğraf güzel günden.

Nariel
01-11-2008, 20:12
Fazla yorum yapamıyorum çünkü bu geceye acilen yetişmesi gereken bir makale ödevini yetiştirmeye çalışıyorum, ama arada yazılanları ve fotoğrafları takip ediyorum ;)

ormanx
01-11-2008, 20:34
Bir fotoğraf daha. Meraklısına.

ormanx
01-11-2008, 20:36
Bu da bizim aile.

ormanx
01-11-2008, 20:44
Bilin bakalım kim kimdir?

Balıkcı
01-11-2008, 20:51
Aslında hiçbir şey güzel değildi, gelemeyenler, hiç üzülmesinler.
Hava sıcaktı, güneş, tepemdeydi, herkes en güzel yeri kapmış, bana yer kalmamıştı.
Zaten çekilişi de kaybetmiştim. Ben anladım , Güler bana ilk kağıdı çekmem için ısrar ettiğinde, boş olduğunu, meğer Ferda Ülkümen'e ayırmış soğanları.:p.
Balıklar da bayattı zaten. :(
Daha fazlasını söyleyip keyfinizi kaçırmayayım.
Günün en güzel tarafı, bana birer yanak ikram eden iki güzel bayandı.:D Allah onlara hep güzel günler göstersin ve hep sevdiklerinin arasında yaşasınlar.

Ben de öyle olunca bir bahane uydurup kaçtım oradan.(Hakikaten amma da uyduruyorum haaa!)

Arkadaşlar hepinizden özür dilerim.

KAvak yolculuğunu öğrenen torun-torba, herkes tepeme üşüştü, sonra da kumandayı ele alıp bizi yönettiler, çocuklar mutlu oldu, biz sizlerden uzak kaldık, tesellisi ise nasılsa gönlümüz bir.

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

envor
01-11-2008, 21:01
Değerli arkadaşlarım! Ne güzel toplanmış, ne güzel eğlenmişsiniz. Gıpta ile bakıyorum.
Hepinize saygı ve sevgiyle... :)

Minem
01-11-2008, 21:27
Çok hoş sohbet bir gün geçirmişsiniz. Fotoğraflarınızda yüzünüzdeki tebessümlerden belli. Gelemeyenler imrenerek bakıyoruz. Darısı başımıza:)

çekirdek
01-11-2008, 21:35
Hava da çok güzeldi gezimiz de.
Vapurun erken dönüşü hepimizi üzdü, yeterince tatmin olamadık gibi, yarım kaldı sanki birşeyler. Biz de Beşiktaşta bir kahvehanede biraz daha oturarak zamanı uzatmaya çalıştık.

Doğruya doğru; gelemeyen diğer üyelerimiz de dahil gönlümüz Malina'yı, gözlerimiz Mahmut Leventoğlunu, sohbetlerimiz Zenfree'yi ve Lerdemir'i aradı.

ormanx
01-11-2008, 21:41
Vapurun erken dönüşü hepimizi üzdü, yeterince tatmin olamadık gibi, yarım kaldı sanki birşeyler. Biz de Beşiktaşta bir kahvehanede biraz daha oturarak zamanı uzatmaya çalıştık.

Doğruya doğru; gelemeyen diğer üyelerimiz de dahil gönlümüz Malina'yı, gözlerimiz Mahmut Leventoğlunu, sohbetlerimiz Zenfree'yi ve Lerdemir'i aradı.

Bi de Sevgili Derya Derya'yı atlamayalım lütfen. Onu da andık gezimizde.
Kulaklarınız çınladı mı Sevgili Dostlar?

Sevgili Malina,
En çok seni andık. İyi ki böyle güzel bir site tasarlamışsın ve iyi ki varsın.

zenfree
01-11-2008, 22:12

Sevgili Çekirdek, katılamadığıma çok üzüldüm gerçekten. Beşiktaş bölümünden haberim olsaydı uğrardım akşama doğru.:)

En kısa zamanda bir toplantı daha düzenlemek lazım. Hatta bunu ben düzenleyeyim, mecburen gelirim o zaman.

derya Derya
01-11-2008, 22:16
Bi de Sevgili Derya Derya'yı atlamayalım lütfen. Onu da andık gezimizde.
Kulaklarınız çınladı mı Sevgili Dostlar?

Sevgili Malina,
En çok seni andık. İyi ki böyle güzel bir site tasarlamışsın ve iyi ki varsın.

Benim hakkımda ne dediniz acaba çok merak ettim.
Kesin böyle orta yaş, gözlüklü, çok ciddi tipik bir doktor olarak hayal etmişsinizdir beni:p
Ah keşke gelebilseydim eminim çok şaşırırdınız:p
Kulaklarım da vallahi çınladı:p
Hepinizi çok seviyorum.

zenfree
01-11-2008, 22:20
Malina toplantılara gelmiyor. Bari bir sonraki toplantıyı onun terasında yapalım.;)

ormanx
01-11-2008, 22:25
Benim hakkımda ne dediniz acaba çok merak ettim.
Kesin böyle orta yaş, gözlüklü, çok ciddi tipik bir doktor olarak hayal etmişsinizdir beni:p
Ah keşke gelebilseydim eminim çok şaşırırdınız:p
Kulkalarım da vallahi çınladı:p
Hepinizi çok seviyorum.

Aaa olur mu öyle arkadan kötü konuşmak Sevgili Derya,
Tabii ki güzel şeyler konuştuk hakkında. Ne kadar becerikli, her işe yetişiyor falan dedik. Bi de şey dedik, neydi unuttum. :D

Güler
01-11-2008, 22:50
Sevgili ormanx, hemen güzel bir çay ver. Yoksa hiç durmam derya derya için bana söylediklerinin hepsini ona aktarırım, haberin ola.
Sevgili derya derya, ne dedi biliyormusun? Dedi ki ........(hele birayı da çekince... vay anam vay, ağzı bir açıldı.... susmak bilmiyor, şu derya var ya Güler hanım diye bir başladı.....)

ormanx
01-11-2008, 22:56
Sevgili ormanx, hemen güzel bir çay ver. Yoksa hiç durmam derya derya için bana söylediklerinin hepsini ona aktarırım, haberin ola.
Sevgili derya derya, ne dedi biliyormusun? Dedi ki ........(hele birayı da çekince... vay anam vay, ağzı bir açıldı.... susmak bilmiyor, şu derya var ya Güler hanım diye bir başladı.....)

Yalandan kim ölmüşki;
Şimdi ben de senin ......'nın dibini gördükten sonra Sevgili Malina hakkında anlattıklarını anlatmaya başlasam alimallah site falan kapanır burada. :D

derya Derya
01-11-2008, 23:21
Çok alemsiniz ya!
Allah neşenizi arttırsın!
Ben Ormanx'i seviyorum ne derse kabulum.

Güler
01-11-2008, 23:49
AAAA yalanın batsın!.
Sakın yanlış anlama sevgili lilium, lafım sana değil, ormanX'e. Bir kere ben kola içtim, hem sayın yöneticimiz hakkında ne konuşabilirim ki, hadi desen ki cemal.S, anlarım!

ormanx
01-11-2008, 23:54
AAAA yalanın batsın!.
Sakın yanlış anlama sevgili lilium, lafım sana değil, ormanX'e. Bir kere ben kola içtim, hem sayın yöneticimiz hakkında ne konuşabilirim ki, hadi desen ki cemal.S, anlarım!

Napalım sen başlattın.
Ben zaten ne içtiğini söylemedim ki? Neden hemen savunmaya geçtin. Yoksa mahallemizin abisi Oğuz duyar diye mi?
Bak daha Sevgili Oğuz ile ilgili söylediklerine gelmedim bile. :D

ormanx
02-11-2008, 00:24
[QUOTE=limon;309183]Günün özetini en güzel Sebahattin ve Güler Hanım'ın yapacağını biliyordum ;)

Bak şimdi. Hem önyargı var, hem ayrımcılık var. Çok alındım şimdi ya!!!

Güler
02-11-2008, 07:00
Sevgili ormanx, kahveye gel kahveye.....

limon
02-11-2008, 07:25
Bak şimdi. Hem önyargı var, hem ayrımcılık var. Çok alındım şimdi ya!!!

Ama ben onu yazarken bir tek ikisinin mesajı vardı. Fotoğrafları ayarlamakla uğraşıyordum. Gönderene kadar siz de yazmışsınız :) Güler yüzlü arkadaşım, siz bana alınmazsınız :)

ormanx
02-11-2008, 08:43
Sevgili ormanx, kahveye gel kahveye.....

Gelecem de ne olucak sanki?
Kahve içen mi var sanki?
Herkes çaycı....

cemal.S
02-11-2008, 08:44
Merhabalar!

Nerden başlanır şu anda şaşkın şaşkın ekranın karşısındayım. Arkadaşlarımızın yazdıklarını okuyunca her şeyi anlattıklarını düşünerek niyetim yazmamaktı ancak yine duramadım. Ne yapalım gevezeliğimi bağışlayın. Bakın neler oldu.

İstanbulun SİYAH BEYAZ renklerinin bayrak olduğu ilçesinden başlayan gezimizin her dakiykası her anı inanın yaşanmaya değerdi. İstanbulda yaşayan üye arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

İstanbul dışında yaşayan birisi olarak güzelliklerle karşılaşacağımı biliyordum ancak bu kadarını beklemiyordum doğrusu. Boğazın her iki yakasını seyrederken gençlik yıllarımdakinden çok farklı olduğunu ifade etmeden geçemiyeceğim. Yeşilin yerini beton yığınları almış gibi dursada gerçekten çok muhteşem. Kalan yeşili ve gırgır motorlarının süslediği bir İstanbul boğazı için ne yazılır şaşırmış durumdayım.

Hele birde buna AĞAÇLAR NET AİLESİNİN hep şaşkın şaşkın izlediğim güzelliği eklenince tadından yenmedi doğrusu gezimiz. Anadolu kavağında kalabalığın şaşkın şaşkın izlediği bir büyük aileyi görmek isterseniz geleriye uğrayın ve fotoğrafları inceleyin derim. Her şeyi arkadaşlarımız bir güzel ölümsüzleştirmişler. Emeklerine yüreklerine sağlık.

Gezinin en güzel tarafı Sebonun konuşmasında belirtiği tatsızlıkların bir anda yemekte tada dönüşmesi idi diyebilirim. Balık ve rakının yanında benim açımdan iyi gitti iyi. Tıpkı salatanın güzelliği ve çeşitliliği gibi. Rahmetli babaannem derdiki " Oğlum tıngırdamadık kap olmaz" Şimdi daha iyi anlıyorum rahmetliyi.Teşekkürler Sebahattin.

Benim şahsen gözlerim hep sitemizin kurucusunu ve bu organizasyonu öneren kocayörüğü aradı sizleri bilemem. Onlarda çok şeyler kaçırdılar haberleri olsun. Sevgili leventoğlu ile telefonda görüşme şansım oldu. Telefondaki sesinden yüreği ile bizlerle olduğundan hiç şüphem yok. Bir ara Vildan hanımın selamını aldık telefonlada olsa. Sağ olsunlar. Neyse bir dahaki sefere diyelim.
Sevgili BALIKÇI ve hamfendi bir geldi bir gitti rüya gibi. Bizlere onur verdiler. Mahir abi bunu saymıyoruz bilesin. Özetle Martıların çığlığından tutun kaçak kaçak gemide içilen sigarasına kadar gezi muhteşemdi. Her ne kadar ödülü Ferda hanım alsada bizim esas ödülümüz katılan iki küçük kızımız ve bir küçük oğlumuzun şaşkın bir o kadarda mutlu gülüşlerindeydi güvertede balıklara simit atarken. Allah hepsine uzun ömürler versin. Halit bey gerçekten beklediğim gibi.Tanımak çok güzeldi kendilerini. Katılan bütün hamfendiler sanki film geriye sarmış yıllar öncesini yaşıyormusuz gibi zarif ve ince beylerse bir o kadar beyefendi idi bana göre hepsi ama hepsi. İŞTE BÜYÜK ÇOK BÜYÜK AĞAÇLAR NET AİLESİ.

Hepsini saygıyla selamlıyorum Yalovadan.

Cemal Sansar/ Yalova

Zeferan
02-11-2008, 20:43
Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle , geçmişolsun dileklerinde bulunan herkese teşekkür ediyorum. Kızım toparladı. Tedavisi devam ediyor.
Az önce galerideydim. Resimlere tekrar-tekrar baktım. Çok imrendim doğrusu. Simalarınızı ilk defa görmeme rağmen, sanki yıllardır hepinizi tanıyorum. O kadar sıcakkanlı insanlarsınız. Bir sonraki buluşmaya kısmetse ben de katılırım. Yeter ki, sağlık olsun.
Sevgiler.

Güler
03-11-2008, 03:22
Sevgili limon, seni seviyorum, hele tesbitlerine bayılıyorum.

cemal.S
03-11-2008, 06:25
Günaydın Güler Hanım yazınızı zevkle ve dikkatle okudum. Haberiniz olsun.

Çok teşekkürler. Ayrıca toplantıda sansar ailesi ve diğer misafirlere gösterdiğiniz yakın alaka için sonsuz teşekkürler. Her ne kadar çekilişi Ferda hanım kazanıp çiçek soğanlarını kazansada bizlerde payımıza düşeni siz arkadaşlarımızın güler yüzenden aldık. Gençlerimize olan örnek tavırlarınız bir harikaydı hepinizin. Keşke mahallenin ağabeyinide görseydik demeden geçemiyeceğim. Lutfen saygılarımı iletin. Sizlerle olmak bizlere mutluluk üzerine mutluluk verdi.

Saygıyla

Cemal Sansar/ Yalova.

Oğuzhan
03-11-2008, 08:28
Güzel ve keyifli bir toplantı olmuş.Baya bir eğlenmişsiniz.
Sevgiler ,Selamlar ..

papatyam
03-11-2008, 08:45
Günaydın, cumartesi ve pazar günü annemdeydim ama bir an önce eve gelip fotoğraflar ve yorumlara bakmak için resmen can attım, dün saat 22:20 civarında evdeydim ama aksilik ya bilgisayarı açamadım (oğlum hiç düzgün kapatmaz bilgisayarı hep fişini çeker) eşimi çağırdım geldi baktı format atması gerektiğini söyledi yaklaşık iki saat sürecekti ve herzaman eve getirdiği notebook da iş yerindeydi yani hepsi üst üste, neyse işe gelir gelmez baktım hemen :) her zaman ki gibi çok güzel olmuş.
Dostlukların devamı dileği ile.

papatyam
03-11-2008, 08:48
Güler Hanım, mesajım size geldimi?
Güler Abla yazmışım ama hangi Güler Abla, mesajı yolladıktan sonra aklıma geldi inşallah dedim doğru kişidir.

Baldaş
03-11-2008, 09:13
Günaydın. Limon fotoğraflar harika. Yalnız elim ayağıma karıştı. Kim kimdi, ismi neydi avatarı hangisiydi diye...Birkaç kişiyi önceki gezilerden tanıyabildim. Şimdi işi gücü bırakıp baştan başlayacağım. Offff...
Neşeniz ve kalbinizin güzelliği yüzünüze yansımış...İstanbul da gezi günü size çook cömert davranmış...İstanbul'u özledim mi ? Şimdilik hayır. Vapurları özledim mi? Kesinlikle evet. En çok da üst kat arka kısımda ayaklarımı demirlere uzatıp manzarayı seyretmeyi...

habibe
03-11-2008, 09:57
Sevgili dostlar,
Resimlerinize baktım. Gelmiş kadar olmasam da, görmüş kadar oldum :) Sefanız olsun.

aysemelike
03-11-2008, 20:58
Gezi yine güzel geçmiş belli. Allah muhabbetinizi(mizi) arttısın.

Darısı yeni bir toplantıda, bizimde başımıza....

Nariel
07-11-2008, 10:00
Ağlamak ve parçalamak istiyorum!

Toplantıda paylaşılan o muhteşem tohumlarımı, odamın temizliğini yapan kadın atmış! Üstelik peçetelere güzelce sarılıp bantlanmış, üzerlerine isim yazılmış olduğu halde!

Masamda günlerce duran kıytırık peçeteleri atmaz da tohumlarımı atar!

Japon feneri, sabah sefası, ezan çiçeği, üçüz çiçeği, yıldız çadırı.. Gitti hepsi..

Güler
07-11-2008, 10:03
Tepinme sevgili Nariel, elimizde hepsinden mevcut, seni takviye ederiz.

Nariel
07-11-2008, 10:07
Teşekkür ederim Güler Hanım.. Tepinmemek elde mi?