PDA

View Full Version : Yarışma konuları önerileri

malina
03-04-2006, 10:58
Gelecek yarışma konuları aşağıdakilerden biri olabilir. Şimdiden uygun kareler çekebilirsiniz...

Not: Aşağıdakiler sırayla yazılmamıştır, listenin herhangi bir yerindeki konu önümüzdeki ay yarışma konusu olabilir.

Dökülmüş yapraklar
Budanmış Ağaçlar
Ağaç ve gölgesi
Ağaç ve Suda Yansımalar
Orman Talanı
Su kirliliği
Karın altında ağaçlar
Ağaç ve insan
Ahşap eşyalar
Ahşap evler
Siste ağaçlar
Ağaçlara çakılmış ilanlar
Ağaçlara kazınanlar
Ağaç ve hayvanlar
İkiz ağaçlar
Sarmaşık sarılı ağaçlar
Parkın en güzel ağacı
Mantarlar
Yabani otlar
Kelebekler
Kır çiçekleri
Ölmekte olan ağaçlar
Doğadaki bonsai
Ahşap oyuncaklar
Ağaçlara su yürüyor
Yakacak olarak istiflenmiş ağaçlar
Çiçek açmış ağaçlar

Mine Pakkaner
03-04-2006, 23:42
yaz geliyor,benim pek sevdiğim deniz ve ağaç ikilisi yarışmamıza konu olur mu acaba?

sezinci
04-04-2006, 07:52
Yaz aylarında olabilir. Bence şimdi doğanın canlanışı ile ilgili yarışmalar daha uygun olur.

arsakay
04-04-2006, 07:58
Akarsuların delice aktığı bir zamandayız.

"Akarsu kenarında ağaçlar" konusunu öneriyorum.

Konu Haziran ayı için. Sular hala akıyor olacak!

Baki Berk Kayalar
31-05-2006, 14:49
Bu yaz ki yarışma konularından biri olarak "Sarmaşık sarılı ağaçlar" konusunu önermek istiyorum.

Ne dersiniz?

Pek çok sarmaşık türü kışın yaprağını döktüğü için bu konunun yaz mevsimi için işlenmesini düşündüm.

soztekin
01-06-2006, 08:20
Ağaç ve çocuk olabilir mi acaba?
Bana kalırsa ağaç dalına çıkmış erik yiyen bir çocuk veya saklambaç oynarken yüzünü ağaca dönmüş bir çocuk ya da benzeri görüntüler ile eskiden ayrılmaz bir ikiliydiler... Şimdi çocuklar öyle uzak kaldılar ki doğadan, belki sırf bu yarişma bahanesiyle bile bir kaç çocuğumuz kucaklaşmış olur ağaçlarla...

Baki Berk Kayalar
01-06-2006, 12:27
Ağaç ve çocuk olabilir mi acaba?
Bana kalırsa ağaç dalına çıkmış erik yiyen bir çocuk veya saklambaç oynarken yüzünü ağaca dönmüş bir çocuk ya da benzeri görüntüler ile eskiden ayrılmaz bir ikiliydiler... Şimdi çocuklar öyle uzak kaldılar ki doğadan, belki sırf bu yarişma bahanesiyle bile bir kaç çocuğumuz kucaklaşmış olur ağaçlarla...

Bu konuda bir çalışmam var. Tesadüfte olsa bu konuya çok uygun bir fotoğraf çekmiştim.

soztekin
01-06-2006, 12:51
fotoğrafınızı galeride uygun bir bölümde (varsa) görmek isteriz, nasılsa sonra yarışma bölümüne aktarılabiliyor...

Baki Berk Kayalar
01-06-2006, 14:31
O fotoğraf bu.

http://img55.imageshack.us/img55/5773/agaccocuk3cg.jpg (http://imageshack.us)

soztekin
01-06-2006, 16:22
Ellerinize sağlık, çok güzel bir fotoğraf, ayrıca çok güzel bir yerde çekilmiş, sanırım bir park??

hasan42
01-06-2006, 16:42
Fotoğrafınız gerçekten güzel Baymineral. İzninizle bir süre masaüstü fotoğrafı olarak kullanmak istiyorum.

İlerideki yarışma konularından birisi olarak peyzaj düzenlemelerinde kullanılan ağaçlar veya egzotik ağaçlar konu olarak alınabilir. En güzel park-bahçe düzenlemesi de aklıma gelen bir başka konu.

aybala
01-06-2006, 16:57
ağaç ve çocuk konusunu er ya da geç kullanalım derim ben de
ağaç ve insan olarak genelleyebiliriz belki
ağaç ve canlılar da yapabiliriz hatta
:)
ikiz ağaçlar çok ilginç bir konu değil değil mi? :(

Baki Berk Kayalar
01-06-2006, 17:30
Ellerinize sağlık, çok güzel bir fotoğraf, ayrıca çok güzel bir yerde çekilmiş, sanırım bir park??

Evet, Polonya' nın güneydoğu ucundaki Lancut kasabasında bulunan bir sarayın çevresini saran çok geniş parkta çektim. Anıt niteliğinde akçaağaçlari at kestaneleri, saplı meşeler filan vardı.

Hasan Hocam çok memnun olurum. ****** kullanabilirsiniz.

Aybala, bende "Sarmaşık sarılı ağaçlar" konusunu önermiştim.

Sefer GİRİŞEN
01-06-2006, 20:15
ikiz ağaçlar çok ilginç bir konu değil değil mi? :(

İşte ikiz ağaçlar.

aybala
01-06-2006, 21:33
heyooo çok güzel
sizi birinci seçtim:)

oradaki çimen kat yapmış sanki?

Sefer GİRİŞEN
02-06-2006, 23:26
Alt tarafları orman, bunlar tarlanın ortasında gölgesi için bırakılmış olmalı.

DarkYES
03-06-2006, 18:27
Ağaç ve çocukl(lar) ve ağaç ve insan(lar) bence ayrı olmalı. Yani yanlış anlaşılmasın çocukları insan saymadığımdan değil ama ayrı tutma isteğimden ;)

quaresma
07-06-2006, 15:17
benim fotoğraf yarışması için önerim çocuk ve ağaç.
çocuklar yeşilliklerle,ağaçlarla büyüyorlar,onlarla eğleniyorlar çoğu zaman,bu anları fotoğraflayabildiğmiz zaman eminim ki çok güzel kareler çıkıcaktır ortaya...

mckrees
15-06-2006, 13:42
bence

.... ve ağaç yerine

...de ağaç
yani bir mekandaki ağaç konuları
daha yaratıcı çalışmalar çıkmasını sağlayabilir.

örneğin:
kapalı mekanlarda kalmış ağaçlar gibi.
evlerin binaların içinde ama kökü toprakta olan ağaçlar var.
insanlarla mekanları paylaşıyorlar yani.
üniversite binalarinda var örneğin . :p

Baki Berk Kayalar
15-06-2006, 18:24
Kemer' de bir tatil köyünde (isteyene özelden ismini veririm) restaurantının içinden koca bir ağaç yükseliyor. O tesisi inşa ederken o kadar az ağaç kesmişler ki sanırım, uyumlu mimariyle son derece keyifli bir ortam oluşmuştu.

malina
15-06-2006, 18:58
Kemer' de bir tatil köyünde (isteyene özelden ismini veririm) restaurantının içinden koca bir ağaç yükseliyor. O tesisi inşa ederken o kadar az ağaç kesmişler ki sanırım, uyumlu mimariyle son derece keyifli bir ortam oluşmuştu.

Burada niye açıklamıyorsun? :)

Böyle davrandılarsa "reklam" yapmanda sakınca yok :)

titan
15-09-2006, 21:33
arkadaşlar ben yeni bir üyeyim. sizin fotoğraf yarışmalarınıza katılmak istiyorum ama kafamkarıştı. neyin nerde olduğunu tam anlayamıyorum. acaba yöneticilerden biri bana neler olup bittiğini anlatabilir mi? hepinize çok teşekkür ederim.

malina
15-09-2006, 21:35
agaclar.net yarışma kuralları (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=423)

Bunları okudunuz ve başka sorularınız var, anladığım kadarıyla. Tek tek sorularınızı sorsanız da cevaplasak daha kolay olmaz mı? Hiç birşey anlamamış olduğunuzu varsaymak pek doğru olmasa gerek... :)

Baki Berk Kayalar
15-09-2006, 22:24
Burada niye açıklamıyorsun? :)

Böyle davrandılarsa "reklam" yapmanda sakınca yok :)

Clup Holiday Tatil Köyü idi adı.

http://www.kemerholidayclub.com.tr/turk/

Geç gördüm Malina Abla kusura bakma :(

malina
01-12-2006, 15:50
Yarışma konusu önerileriniz var mı? :)

titan
01-12-2006, 20:20
havuz kenarındaki ağaçlar da olabilir. biliyorsunuz havuz kenarındaki ağaçlar suyla bütünleşerek çok güzel bir kompozisyon oluşturuyor. veya uzuuuun ağaçlar...:p :p :p artık ağaçların fotoğraflarını çekerken 30 saat fotoğrafa ağacı sığdırmakla uğraşırız. ama yine de güzel bir konu.

bu arada bir şey daha sormak istiyorum. bu fotoğraf yarışmalarına katılan arkadaşların daha önce başka birincilikleri var mı? yani biz şu an amatörlerle mi yoksa usta fotoğrafçılarla mı yarışıyoruz?

malina
02-12-2006, 14:50
Usta fotoğrafçı ve amatör ayrımını neye göre yapıyorsunuz? Başka yarışmalardaki birinciliğe göre mi?

titan
02-12-2006, 18:46
evet. sonuçta başka fotoğraf yarışmalarında birinci olanlar daha güzel fotoğraf çekiyorlardır. ya da mesleği fotoğrafçılık olan bu konuda eğitim görmüş kişiler de usta fotoğrafçı grubuna girerler. bu ağaç fotoğrafları yarışmalarımızda daha çok kimler var? sadece fotoğraf çekmeye merak salnış kişiler mi yoksa alanında başarılı olmuş kişiler mi?

malina
02-12-2006, 21:19
Benim gözlemim fotoğraf çekmeyi seven amatör kişiler.

leylinili
13-12-2006, 13:58
Galiba şubat Ayi En Renkli Fotoğraflarin Içereceği Bir Yarişma Olacak :)

Todor
13-12-2006, 15:01
Hoş geldiniz leylinili;
Yeni gelen arkadaşlar, kendinizi tanıtın... (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2595) başlığında kendinizi tanıtır mısınız?
Üyeler için Kullanım Kılavuzu (http://www.agaclar.net/forum/forumdisplay.php?f=75) sayfasında forumun kullanımı ile ilgili bir çok sorunuza cevap bulabilirsiniz. Nice paylaşımlarda bulunmak dileği ile:)

titan
16-12-2006, 13:05
Eğer kelebekler konulu bir yarışma olursa kelebekleri nasıl çekeceğiz? Yerlerinde durmuyorlar ki? Acaba daha önce bu konuda güzel fotoğraflar çekmiş bir arkadaş bize yardımcı olabilir mi?

Mahmut Leventoğlu
16-12-2006, 16:02
Merhaba Titan ben 8 yıl cıvarında Toroslarda Kelebek fotografları çektim. O zamanki ekipmanlarla. Şimdilerde çok kolay.Malum makinalar artık dijital ve ekipmanlar çok gelişti. Kelebek fotografı için mutlaka teleobjektif ve sehpa kullanmalısınız. Kaldıki şimdilerde Joystik li sehpalar mevcut. Sehpayı kurup makinanızı joystk le her yönde serbest olarak hareket ettirebiliyorsunuz.
Kullandığınız makinayı bilebilirsem daha detaylı bilgilendirebilirim.

anilozer112
16-12-2006, 18:07
gece ve ağaçlar bana göre değil çünkü benim makina gece iyi çekmiyor.neyse bizde şubata hazırlanırız.herkese kolay gelsin

titan
16-12-2006, 18:29
Bilgileriniz için teşekkürler. Ben olympus marka bir dijital fotoğraf makinası kullanıyorum. Çok usta değil. Ama çok amatör bir makine de değil. Teleobjektif ve sehpa fazla kullanmıyorum. Ama kelebek fotoğrafları çekerken kullanmamız gereken diyafram ve enstantane değerleri hakkında bilgi verirseniz benim için çok daha makbul geçer.

Vildan Sönmez
17-12-2006, 01:15
Kendi sayfamdaki kelebek fotoğraflarını elimde makina kelebeklerin peşinde dolşarak onlar izin verdiği kadar çektim.Hiçbir ekipman kullanmadan,makinanın otomatik ayarı ile.Benim gibi teknik bilginiz yoksa da destek kullanmadan içinizden geldiği gibi çekin. Ama örneğin gece ve ağaçlara fotoğraf gönderemiyeceğimi şimdiden söyleyebilirim.Çünkü makinamla gece çekimi yapmayı beceremiyorum.

fikret özturna
18-12-2006, 17:08
Ben "ağaç ve çoçuk" konulu yarışma düzenlenmesini öneriyorum

nevbahar
19-12-2006, 01:10
En yakın konulardan biri 'yakacak olarak istiflenmiş odunlar' olabilir mi
acaba ?

titan
19-12-2006, 19:07
Benim gözlemim fotoğraf çekmeyi seven amatör kişiler.

Emin olun ben buna çok sevindim. (her ne kadar bir tane birinciliğim olsa bile...)

fikret özturna
26-12-2006, 08:09
Tarihe tanıklık eden ve kendisi de tarih olmuş ağaçları resmetmenin sanantsal
boyutunu yakalamaya ne dersiniz?

fikret özturna
26-12-2006, 15:21
Ağaç denilince akla genellikle yapraklar,dallar ve çiçekler gelmekte.Oysa ağaçların gövdeleri,kökleri ve iç yapıları var.İşte buralarda ağacın gizemi
ortaya çıkıyor.

Sebahattin
26-12-2006, 15:54
En yakın başlık olarak, ağaç ve insan verilmiş ama ağaç ve çocuk yok.
Belki ağaç ve çocuktan ilginç bir şeyler çıkar.

aybala
26-12-2006, 16:43
Eylül ayının fotoğraf yarışması konusu Ağaç ve Çocuk (http://www.agaclar.net/gallery/album.php?id=578) tu.
Tekrarlanabilecek bir konu olabilir tabii.

Sebahattin
26-12-2006, 23:35
Forum o kadar büyük ki, bir yeri okumayınca bazı şeyleri ıskalıyorsunuz. Dikkatimden kaçmış, tabi bu zamana kadar böyle bir konunun işlenmiş olabileceğini düşünmeliydim.:p

anilozer112
27-12-2006, 08:37
(Karın altında ağaçlar)Bence güzel bir konu.Tam zamanı aslında.nevbaharında dediği gibi 'yakacak olarak istiflenmiş odunlar' güzel olur..

zenfree
21-05-2007, 13:20
Haziran ayı yarışması için " ağaçlar ve gökyüzü" konusunu önermek istiyorum.;)

pimpirim
23-05-2007, 10:29
Haziran ayı yarıması için "ağaçlar ve gökyüzü" konusu güzel ama "sarmaşık sarılı ağaçlar" veya "ahşap evler" konusu da olabilir diye düşündüm. Bizim burada ikisinden de çok var.:p

sezinci
23-05-2007, 11:54
Daha sonraki aylarda inşallah:)

pimpirim
23-05-2007, 13:01
Niye? Seçilen konu yazdıklarıma çok uzak değil ki... İlla ki dediğim konuda fotoğraf çekmek istersem, çekebilirim. Ahşap bir ev ve bir ağaç mesela ya da sarmaşık sarmış bir ağaç ve ahşap ev... İsteyince formata uygun hale getirilebilir.;)

sezinci
23-05-2007, 16:37
Olmaz demedim ki ben de. İleriki aylarda olabileceğini söyledim.

pimpirim
23-05-2007, 22:28
Yanıtı okuyunca acaba yanlış mı anlaşıldım diye düşündüm. Yazdığımı tekrar okuduğumda biraz ukalalık, biraz gıcıklık kokuyor gibi geldi. Amacım bu değildi. :)

jineop
09-04-2009, 01:14
Yalnız ağaçlar da olabilir mi?

malina
09-04-2009, 11:10
Eski yarışma konularını toplu olarak görmek için buraya bakabilirsiniz. (http://www.agaclar.net/galeri/browseimages.php?c=298)

Lütfen önerilerinizi yazmaya devam edin...

malina
09-04-2009, 11:11
Geçen yıl konu değiştirmişiz ama bu yıl mayıs ayı yarışma konusu yine erguvanlar olsun mu? :)

h_dogan
09-04-2009, 11:49
Kır çiçekleri olablir. :)

caucasus
09-04-2009, 13:56
Geçen yıl konu değiştirmişiz ama bu yıl mayıs ayı yarışma konusu yine erguvanlar olsun mu? :)

Erguvan, bence de çok güzel olur.

Mehmet Eskizara
09-04-2009, 23:51
Fotoğraf yarışmalarını takip eden ve katılmaya çalışan
birisi olarak Çorum da erguvan bulmam zor.Bu noktaya
dikkatinizi çekmek isterim.Konu değişikliği daha uygun
olur,ama son karara da saygı duyarım.Selamlarımla.

gece
10-04-2009, 00:53
-Bitkiler ve hayvanlar (dünyası) arası ilişkiler?
Diye 'yoldan geçen adama' sorsak, herhalde çoğunluk; "hayvanlar bitkileri yer ve bitkilere (afedersiniz) çiftlik gübresi verir!" den fazlasında tekleyecektir, ki farkındalık açısından bakarsanız çok vahim bir sonuç bence.

Hatta kimi "Sahi, bir de arılar var, değil mi? Çiçek çiçek dolaşıp bal yapıyorlar" deyip, arılar aklına geldiği için odunlukta balta bulan, mağribi gibi de sevinir!

Oysa, bu kadarcık mı yani?

İşte bu 'yani' konusunu doldurmaya yönelik yarışma yapılsa ve başka başka bakma biçimleri ile bu iki 'krallık'ın, iki ayrı dünyanın canlıları olmayıp, aynı Nuh'un gemisinin yolcuları oldukları ve onların bu birlikteliklerinin kareleri de eli fotoğraf makinası tutanlarımızca zamanı durdururcasına gösterilse, biz de nasiplensek!

gece
bir taşla, kuş katliamı yapma noktasındaki forum kişisi!

gece
10-04-2009, 02:32
Evet, sarmaşık gibi sarılmak!

Tek başına yükselemeyecek olsa da birlikte yükselebilmeyi başarmak...

Çoğunluğun kısmi de olsa asalak olarak değerlendirip aslında sevmediği ama yeşil doku oluşturmada vazgeçemediği sarılıcı bitkilere, sarmaşıklara odaklanmak!

gece
"geri dönüşsüz noktayı geçtiği" söylenen kavanoz diplide, bitkilere sarılan forum üyesi!

nevbahar
29-04-2009, 02:05
Benim de aklıma gelen birkaç konu var.
Listede benzerlerine rastlamadım ama gözümden kaçmış da olabilir.

- Ağaç(lar) ve kuş(lar)
- Hasta ağaçlar
- Dalları veya gövdesi bize başka şeyleri çağrıştıran ağaçlar (örneğin, gövdesi insana benzeyen bir ağaç)
- Su içinde kalan ağaçlar.

Kılınç
02-05-2009, 11:46
Her türlü kır çiçeği ya da kültür çiçeği olabilir! (Malum baharın tam göbeğindeyiz.)

jineop
03-05-2009, 09:34
Merhaba
Gündoğumu,günbatımı **** alacakaranlıkta toprağın suya karıştığı ,suyun ışıkla oynaştığı görüntüler...

jineop
03-05-2009, 09:37
Tekrar merhaba,
Yan yatmış değişik canlı ağaçlara ne dersiniz.

myndos
03-05-2009, 12:25
Merhaba,
Bildiğiniz gibi, her sene 5-12 Haziran tarihleri arasındaki hafta tüm dünyada 'Çevre Haftası' olarak kutlanıyor. Haftanın amacı; çevre kirliiğine dikkat çekerek, çevrenin yaşamsal önemi ve çevre koruma bilincinin toplumlarda yaygınlaştırılması.
Haziran ayının konusu 'Çevre Kirliliği' veya 'Yaşam alanlarımızın tükenişi' olursa bizler de bu konuyu tekrar hatırlamış ve hatırlatmış oluruz.

limon
03-05-2009, 21:48
Mayıs ayı doğanın tüm güzelliklerini sergilediği ay. Bu güzel bahar aylarında şahsen güzel, iç açıcı, renkli fotoğraflar görmek beni mutlu ediyor. "Erguvan" konulu fotoğraf yarışmalarında her zaman seyrine doyum olmayan güzellikte fotoğraflar sergilendi. Bence yine "Erguvan" olabilir.

Güllerin en güzel olduğu ay da Mayıs ayıdır. Bu da bir konu olabilir.

"Kır Çiçekleri" de olabilir.

myndos
03-05-2009, 22:48
Mayıs ayının konusu 'anneler ve yavruları' olabilir. Bitkilerde cinsiyet ayrımı yapamayız ama hayvanlar ve insanlar aleminden güzel fotoğraflar çıkabilir.

limon
03-05-2009, 23:01
Mayıs ayı konusu dün belli olmuş; http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=15332

nevsune
04-05-2009, 09:31
Belli olmuş ama konu zamanlama açısından bana biraz erken gibi geldi (hani katılacağımdan değil de). Balkondaki çiçekler daha sonraki aylarda açmaz mı;)
Ankara balkonları bırakın çiçek açmayı, daha tam ısınamadı bile. Yağmurdan, soğuktan başımızı kaldıramıyoruz.

Mayıs ayı konu önerisi zamanı geçti ama kır çiçeklerinin, güllerin en güzel olduğu zamandı.

Şimdi malina'nın yerinde ben olsam şunu derdim: Teker çıktıktan sonra yol gösteren çok olurmuş:o

malina
04-05-2009, 17:01
Mayıs ayı konu önerisi zamanı geçti ama kır çiçeklerinin, güllerin en güzel olduğu zamandı.

Konu sınırlarını belirlerken kır çiçeğinin bahçede de bulunabileceği gözümden kaçmış. Yani bu konu senin önerdiklerini de kapsıyor :)

Balkonunuzdaki ya da bahçenizdeki en güzel çiçek [Mayıs 2009] (http://www.agaclar.net/forum/../galeri/browseimages.php?c=723&userid=)

Emre_Kitiş
05-05-2009, 10:45
Yabani otları hep ihmal ediyoruz, gördüğümüz zaman birçoğuna hayran kalıyor, bazen farketmeden yanından geçip gidiyoruz. Gözümüz hep büyük şeylerde ve yükseklerde. Halbuki bazen üstüne basıp gectigimiz küçük şeyler ne devasa güzellikler saklıyor içlerinde. Bence yabani otlar da bir ayın yarışma konusu olmalı ne dersiniz?

mavincan
24-08-2009, 17:54
Yarışma konusu olabilecek,ilk anda aklıma gelen bir kaç başlığı iletmek istedim:
ÇALILAR/DİKENLER BALIKÇILAR HARMAN YERİ/HASAT ZAMANI UZAR GİDER KÖY YOLLARI AĞAÇ VE RÜZGAR BULUTLAR DOĞADAKİ HAYVANLAR YARDIMA MUHTAÇ HAYVANLAR BİR AĞAÇ DİKELİM GELİNCİKLER UÇURTMA MEVSİMİ BİSİKLET VE DOĞA DOĞA SPORLARI

Saygılar.

DarkYES
01-01-2010, 06:35
Merhaba,

Şubat 2010 Konu: Karla Kaplı Düzlükler.

Bu yıl kar yağışı görebilmek zor olabilir. Hazırlık sürecini uzun tutmak iyi olacaktır. Şubat ayında açılacak galeriye fotoğraflarınızı yükleyebilirsiniz. Konuya örnek olması açısından aşağıdaki fotoğrafları incelyebilirsiniz. Salt düz bir alandan ziyade bu düz alanı zenginleştirecek ağaç, ahşap ev, akarsu vs. gibi unsurların da fotoğrafa dahil olması tercihimiz olacaktır. Fakat düzlük ve karlı kaplı alan eklenen fotoğraf karesine hakim olmalıdır.

http://www.flickr.com/photos/nzlandscapes/176030360/
http://www.flickr.com/photos/jvandepas/3171064600/
http://www.flickr.com/photos/candido...no/3228751518/ (http://www.flickr.com/photos/candido_baldacchino/3228751518/)
http://www.flickr.com/photos/hhj/2317255020/
http://www.flickr.com/photos/graveyard/3180805674/

gilan
05-01-2010, 10:22
Kış ayları için bir konu önerisi: "kar ve kırmızı"

Kırmızı bir arabanın üzerine yağmış kar, kırmızı bir bitkinin karlı hali, kardanadamın boynundaki kırmızı atkı gibi pek çok güzel kare geliyor aklıma.

k_donmez
06-02-2010, 21:55
Mart 2010 için "Baharın İlk Çiçekleri" olabilir. Çok güzel çiçekler geleceğine eminim. Biraz da kendimizi sokağa atmış oluruz. İyi gelir.

Kılınç
07-02-2010, 12:08
Mart 2010 için "Baharın İlk Çiçekleri" olabilir. Çok güzel çiçekler geleceğine eminim. Biraz da kendimizi sokağa atmış oluruz. İyi gelir.

Katılıyorum. "Baharın İlk Çiçekleri" güzel bir konu.

coloring pages
12-02-2010, 19:54
Bence ille bahar çicekleri diye sınıflama yerine 2010 un en güzel çiçek resimleri diye bir kategoride olabilir biraz genel oluyor ama

limon
17-12-2010, 21:11
Başlığın adı ne olur bilmem ama şöyle fotoğrafların yükleneceği bir yarışma konusu güzel olurdu. :)

184741

184742

"Merdivenler" desek apartman merdiveni çekip ekleyenler de olacaktır. :) Bitkili merdivenler mi? doğal basamaklar mı? Ne demeli bilemedim. Ama bu fotoğrafı görünceye kadar basamakların bu kadar fotojenik olduğunu fark etmemiştim. Ah daha önce bilseydim, hazır o kadar basamağı tırmanmışken, Ihlaraya inen merdivenleri çekmez miydim hiç?

limon
14-09-2011, 20:30
Önerim; Bulutlar...

Bugün bulutlar çok güzeldi. 10 fotoğrafı birleştirip güzel bir manzara fotoğrafı elde ettim ama boyutları bir türlü galeriye beğendiremedim. Buraya yükleyip, öneride bulunmak aklıma geldi. :)
245709

dermana
14-09-2011, 21:20
benim önerim;gölge

ardabora
14-09-2011, 22:07
Ya da ışık hüzmesi (http://www.google.com.tr/search?q=%C4%B1%C5%9F%C4%B1k+h%C3%BCzmesi&hl=tr&gbv=2&tbm=isch&ei=swpxToSoDIiMswaJrtnpBg&sa=N&aq=f&aqi=g3&aql=&oq=)

gultar
13-11-2011, 16:09
Benim önerim''GÖKTEKİ TABLOLAR''
kış aylarında gökte inanılmaz tablolar oluşur. örnekler;
(Fotoğrafları çok yerde kullandığımdan kalitesi düştü)