agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2008, 16:23   #11
Ağaç Dostu
 
Tubay's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-02-2008
Şehir: malatya
Mesajlar: 454
Galeri: 2
Sırf kahvaltıda kullanmak için balkonda,dereotu,nane,kekik,reyhan vb.küçük saksılardada olsa mutlaka yetiştiririm.Bizler ev yapımı yiyecekler konusunda büyük şehirlere göre çok şanslıyız.Kahvaltıda kullandığımız doğal ürünleri listeleyebilirim
karakovan bal(Eniştenin kovanlarından)
peynir çeşitleri(annem ve teyzem bu konuda bir efsanedir)
tereyağı,kaymak,süzme yoğurt,çökelek(****** annem)
bahçeden taze sebzeler,kurutulmuş domates(babam sayesinde)
aklınıza gelebilecek tüm reçel çeşitleri(meyvalar babamdan,reçeller annemden)
Hatta babam torun sayısı arttıkça taze süt ve yumurta için tavuk ve inek sayısınıda kademeli olarak arttırıyor
Şimdi bu tarafa sırf kahvaltı etmek için de olsa bir gezi düzenlersiniz sanırım

Tubay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025