agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni32Beğeniler
  • 2 Gönderen Ozlem A
  • 4 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen Aysel Yavuz
  • 1 Gönderen Güler
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen vinne
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen TCM
  • 4 Gönderen malina
  • 1 Gönderen pria
  • 2 Gönderen
  • 1 Gönderen
  • 4 Gönderen Tilki Mete

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-01-2015, 18:21   #2
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Öncelikle yumurtalari pisirmeye soguk su ile doldurduğum kapta ve yumurtalarin üzerini ancak ortecek kadar su koyarak başladığımi ve orta şiddette ateşte pisirdigimi not edeyim. Zamanlama açısından sonucu etkiler çünkü.

Rafadan isteyenin yumurtasını 3 dakika kaynadiktan sonra cikarin bir kap dolu buz gibi soğuk suya atin pismesi duracaktir, 30 sn kalsın soğuk suda çıkarın. Kayisi için 5 dakika kalan yumurtayı çıkarıp soğuk suya ayni sekilde koyup servise alın. Katı isteneni ise soğuk suya koymadan servise alin, soğuyana kadar kendiliğinden pişmeye devam edip kati olacaktır. Bir seferde sofraya koyup bir daha kalkmak gerekmez.

Kiraz ve çiğdem42 beğendi.
Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025