agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar
(https)




Beğeni Düzeni75Beğeniler
  • 15 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen YeniGine
  • 4 Gönderen akçabardak
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen YeniGine
  • 2 Gönderen bursaranger
  • 3 Gönderen Eron2014
  • 2 Gönderen sonkez
  • 2 Gönderen akçabardak
  • 2 Gönderen akçabardak
  • 4 Gönderen Ozlem A
  • 1 Gönderen YeniGine
  • 1 Gönderen mozen
  • 1 Gönderen akçabardak
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen Charlaux
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 6 Gönderen oz26
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 1 Gönderen oz26
  • 2 Gönderen A_NOMAD
  • 2 Gönderen akçabardak
  • 3 Gönderen Ozlem A
  • 5 Gönderen akçabardak
  • 2 Gönderen A_NOMAD

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-11-2014, 11:05   #9
Ağaç Dostu
 
akçabardak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-03-2012
Şehir: Balıkesir
Mesajlar: 5,784
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi A_NOMAD Mesajı Göster
Sormayın, bizim de gece gece canımız çekince ve yakınımızdaki fırında da birkaç simit kalmış olunca böyle bir edepsizlik yapmış olduk işte

Estagfrulla hiç edepsizlik olur mu can bu, insanın canı neyi ne zaman, ne çekeceğini nereden bilebiliriz ki... öyle değil mi gece demez gündüz demez
Şaka bir yana gerçekten çok nefis görünüyor ellerinize sağlık, afiyetler olsun.

YeniGine ve A_NOMAD beğendi.
akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
kaşar, pastırma, simit


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025