agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Alışverişler ve İlanlar Hakkında (https://www.agaclar.net/forum/alisverisler-ve-ilanlar-hakkinda/)
-   -   Ankara: saksı, torf, perlit, bitki, İlaç, el aletleri alınabilecek yerler (https://www.agaclar.net/forum/alisverisler-ve-ilanlar-hakkinda/15420.htm)

verdoque 23-04-2011 14:08

Karşıyaka peyzajcılarında bulabilirsiniz.

a1919 02-06-2011 13:27

Altınpark Aydınlıkevler kapısında Belediyenin mevsimlik fide ve fidan satışları varmış. Gitmedim ama sizleri haberdar edeyim dedim :)

avtonoz 29-09-2011 08:26

arkadaşlar merhaba,

Organik tavuk gübresi kullandınız mı? Yanmış ahır gübresine göre avantajı var mı? Fiyatı ne aralıktadır ve en önemlisi Ankara'da nereden bulunur?

odogal 06-11-2011 10:32

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu (Mesaj 423925)
Delosperma nın diğer adı da hardy ice plant.

Benim bildiğim buz çiçekleri (limonun eklediği buz çiçeği değil) kışa dayanıklı olan ve olmayan diye ikiye ayrılıyor.

Bugünlerde karşıyakaya da gelen bu çiçeklerin kaynağını sorduğumda hepsinin İzmir Ödemiş-Bayındır dan geldiğini belirttiler.

Bu bitkiyi bulabılecegimiz bir adres varmı.

seaa 01-01-2012 20:20

2 zamanlı motor yağıyla benzini karıştırcağım dozajlı ölçek kabını nerden bulabilirim?

no_lina 23-03-2012 17:10

Ankara çayyolu, ümitköy yakınlarında zirai ilaç (özellikle fungisit) bulabileceğim bir yer var mı acaba?

Çayyolu peyzajcıları diye yazılmış ama tam olarak nerede burası , bilen var mı acaba?

Selyum 03-04-2012 20:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi no_lina (Mesaj 930133)
Ankara çayyolu, ümitköy yakınlarında zirai ilaç (özellikle fungisit) bulabileceğim bir yer var mı acaba?

Çayyolu peyzajcıları diye yazılmış ama tam olarak nerede burası , bilen var mı acaba?

Cayyolu peysajcıları Arcadium tarafından Umitkoye dogru gelirken ışıkları gectikten sonra Yunus Market ve cami inşaatından sonra ve bir sonraki ışıklardan once sagdadaki bolgede...ayrıca peysajcıların en soununda zirai ilac satan bir yer var..berkaydı sanırım...biraz gec gordum ama umarım işinize yarar

Selyum 03-04-2012 20:39

Ankarada Perlit ve Vermikulit nereden alabilirm bilgisi olan var mı acaba? Tesekkurler

pulibet 04-04-2012 08:07

perlit bauhaus ta görmüştüm, vermikülit konusunda fikrim yok maalesef.

Selyum 04-04-2012 18:19

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pulibet (Mesaj 940343)
perlit bauhaus ta görmüştüm, vermikülit konusunda fikrim yok maalesef.

tesekkurler...bugun internetten buldugum 2 yeri aradim..2 si de saray koyunde (hava alanı yolunda) ancak yalnızca perlıt var..ankarada vermikulit bulamayınca internetten siparis vermek zorunda kaldim...kargo parası kendisinde daha pahalı olacak sanirim..

no_lina 13-04-2012 16:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Selyum (Mesaj 940095)
Cayyolu peysajcıları Arcadium tarafından Umitkoye dogru gelirken ışıkları gectikten sonra Yunus Market ve cami inşaatından sonra ve bir sonraki ışıklardan once sagdadaki bolgede...ayrıca peysajcıların en soununda zirai ilac satan bir yer var..berkaydı sanırım...biraz gec gordum ama umarım işinize yarar

Teşekkür ederim sn. Selyum;)

Sanalbahcem 20-04-2012 15:22

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi k0900 (Mesaj 415629)
Yaklaşık bir haftadır, çilek için siyah naylon ve perlit aradım. Budum, arayanlarda rahat bulsun, alternatif yerleri bilenler duyursun, faydalanalım.

Siyah naylon : Ulus, yanan modern çarşının yanında.
Perlit : Isı yalıtım malzemesi satanlarda , 0.2 M3 20 TL.

merhaba,
perlit ve diğer torf gibi saksı harçlarını online satın alabilir ve adresinize teslim gönderebiliriz
sanalbahcem.com

TuRaÇ 13-08-2012 10:15

Merhaba,
Normalde bitki ihtiyacımın çoğunu bauhaus tan, şayet annemlere geçtiysem annemin evinin yakını GOP ta bir peyzajcıdan ihtiyacım olan veya beğendiğim çeşitleri alırdım.Hep merak ederdim Karşıyaka peyzaj pazarını, nihayet dün gitme şansını yakalayabildim. Ne güzel bir yermiş orası öyle.:eek:Mübalağsız ağzım dün akşama değin kulaklarımdaydı:)) O kadar şendim yani.
Her taraf sera, bahçe, çiçek,ağaç,fide. Hani ağzımın aktı denilir ya benimki de işte o hesap:D:DGözüm gönlüm açıldı resmen.Çok gezdik ama orası o kadar büyük ki daha bakamadığımız çok yer kaldı, Fiyatlar yer yer değişiklikler gösterdi.Ama biz fiyatta makul ölçüde olan bir yeri bulduk, Alacaklarımızın hemen hemen tümüne yakınını aynı yerden aldık.

Oraya uğramışken boş gitmek olurmu? HAYATTA!! İşte bende aynen öyle yaptım,

Sedumun çeşitlerinden
3 buz çiçeği
2 kasımpatı
2 küpe çiçeği
taflan
şimşir
difenbahya
yayılıcı kekik
arap yasemini
80 lt 2 torba torf
fesleğen
limon servi
fittunya
kalanşo
Sağolsun fidanlığın sahibi son derece güleryüzlü ve yardımseverdi fiyat konusunda da makul bir rakkam söyledi .Eşim telefonunu aldı, Bundan böyle bizim çiçekçimiz sizsiniz dedi.
Ordan da bauhausa daha önceden aldığım saksıların çeşidini bozmamak adına rotayı oraya çevirdik.Yorulmuştuk ama tatlı ve çok mutlu bir yorgunluktu bu bizimkisi. Bahçem yok henüz ama oda olacak inşallah şu an her iki balkonu da bahçe olarak kullanıyoruz.48 olan saksım dün itibariyle 65'e çıktı.

Adalet Yağcı 05-10-2012 18:32

Çok ayarlı otomatik sulama sistemi aparatına ihtiyacım var.
En az üç ayrı ayar yapabilmeli, elektriksiz çalışabilmeli.
Böyle bir ürün var mı bilmiyorum.

Bir ürünü iki kez almayı sevmiyorum, bu yüzden alacağım ürün çok kaliteli olmalı.
Yakın zamanda Ankara'da olacağım inşallah.
Ankara'da böyle bir ürünü nerede bulabilirim acaba?

Tura 06-10-2012 09:06

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi TuRaÇ (Mesaj 1008543)
.........
ama tatlı ve çok mutlu bir yorgunluktu bu bizimkisi. Bahçem yok henüz ama oda olacak inşallah şu an her iki balkonu da bahçe olarak kullanıyoruz.48 olan saksım dün itibariyle 65'e çıktı.

Merhaba nicimin ''Ç''lisi.

Bir de bahçeniz olmuş olsaydı :)
Daha sonbahardayız...bunun ilkbaharını düşününce insan.
Balkonunuzda yer kalmamıştır.
İnşallah gönlünüze göre bir bahçeniz olur.

TuRaÇ 07-10-2012 21:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Tura (Mesaj 1027802)
Merhaba nicimin ''Ç''lisi.

Bir de bahçeniz olmuş olsaydı :)
Daha sonbahardayız...bunun ilkbaharını düşününce insan.
Balkonunuzda yer kalmamıştır.
İnşallah gönlünüze göre bir bahçeniz olur.

Benden de kocamanından merhaba.Sormayın kara kara düşünmekteyim.:(Yazın bu kadar saksıyı balkonlara ve salona bölüştürebiliyorum.Şİmdi sonbahar, önümüz kış ben bu kadar saksıyı salona nasıl sığdıracağım,Balkonda bi kısmını bıraksam kesin Ankara soğuğuna dayanamayıp mefta olacaklar, içeriye alsam onca saksıyı nasıl sığdıracağım.Velhasıl aklım çok karışık çoook:(
Sizinde dediğiniz gibi İnşallah gönlüme göre bir bahçeye kavuşurum.

Tura 08-10-2012 07:28

Sormayın.
Aynı dert bende de var.
Hele ful, selluka,yasemin, melisa gibi soğuga dayanıksız bitkileri köşe bucak saklamaktan bir haller oldu.
Kış ayları...dert ayları.

Adalet Yağcı 08-10-2012 18:15

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1027591)

Bir ürünü iki kez almayı sevmiyorum, bu yüzden alacağım ürün çok kaliteli olmalı.

Ankara'lılar çok meşgul herhalde, sorumu güncelleyeyim.
Yok mu bir bilen ve ya gören :confused:

TuRaÇ 08-10-2012 21:31

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1029219)
Ankara'lılar çok meşgul herhalde, sorumu güncelleyeyim.
Yok mu bir bilen ve ya gören :confused:

İnanın meşgul dahi olmuş olsam, ki değil bilgim dahilinde olan bir konu olmuş olsa idi mutlaka bir Ankaralı olarak yardımcı olurdum.Ama nafile dediğim gibi sözünü ettiğiniz aparat bana bildik gelmiyor.Henüz bir bahçem bile yok:(:(

beyz66 09-10-2012 10:29

Kaktüslerim içim kare saksı arıyorum.Yapı marketlerinde bulamadım.Bulduklarımda büyük ve pahalıydı.

Aradıgım saksı : http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...i/21455-53.htm sayfanın 1567 mesajındaki saksılardan , ucuz olması tercihimdir.Yaklaşık 50 tane alacagım . Bildiginiz bir yer varsa söylerseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Beşinci Hugo 12-11-2012 18:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Adalet Yağcı (Mesaj 1027591)

BAŞKENT SULAMA SİSTEMLERİ LTD ŞTİ
Hamit Kaplan Sokak no:3 / B
Ulus / ANKARA
Telefon: 0312 310 41 17
internet adresi : BAŞKENT SULAMA SİSTEMLERİ LTD ŞTİ

Soracağınız mamulun adı Rainbird pilli kontrol ünitesi.

Pilli kontrol üniteleri

Size uygun modeller

Adalet Yağcı 13-11-2012 22:01

Sayın Beşinci Hugo;

İlginiz için teşekkür ederim.
Aradığım aparatları Ostim yakınlarında Bauhaus dan(Gardena marka) bulup aldım.
Konu ile ilgilenen başka arkadaşlar linklerden faydalanacaklardır.

pegasuss90 07-12-2012 23:10

Arkadaşlar merhaba... Ankara'da nereden tohum alabilirim acaba? Kızılay'da vs. bulamadım. Bauhaus ve Koçtaş benzeri marketlerde ise sadece soğan buldum. Bulduğum tohumlar genelde sebze tohumlarıydı. Çiçek tohumu nereden bulabilirim acaba? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim.

Selamlar.

epifani 08-12-2012 02:33

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi pegasuss90 (Mesaj 1063141)
Arkadaşlar merhaba... Ankara'da nereden tohum alabilirim acaba? Kızılay'da vs. bulamadım. Bauhaus ve Koçtaş benzeri marketlerde ise sadece soğan buldum. Bulduğum tohumlar genelde sebze tohumlarıydı. Çiçek tohumu nereden bulabilirim acaba? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunurlarsa çok sevinirim.

Selamlar.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Güven Park, ya da Sakarya Caddesi ile Selanik Caddesi kesişimindeki çiçekçilerde olması lazım. Veya Ulus Hal binasının karşısındaki baharatçılar çarşısında bulunması gerekir. Praktiker, Bauhaus ve Koçtaş'da bulamamış olman enteresan. Eğer sezonu değil diye bu mağzalar çiçek tohumlarını raflardan geri çektiler ise, sanırım bahara kadar beklemen gerekecek.

gülenmelek 08-12-2012 12:32

Sayın pegasuss90 Cepa Bauhaus'ta çiçek de sebze tohumları da var. Kaktüslerin olduğu kısmın arka tarafına, besinlerin olduğu sıranın başına bakarsanız orada bulabilirsiniz. Bulamazsanız da mutlaka görevliye sorun. Tohumları kaldıracaklarını düşünmüyorum. Koçtaşı bilemeyeceğim ama mutlaka sorun derim ;)

Ben artık Sakarya'dan hiç bir şey almıyorum. Hem satıcılar rahat vermiyor, hemen "buyrun" diye başınıza dikiliveriyor, hem de ücreti yüksek söylüyorlar. En güzeli yine alış-veriş merkezleri. Hem fiyat uygun hem de doyasıya inceleyebiliyoruz bitkileri ;)

pegasuss90 08-12-2012 14:09

Daha dikkatli bakacağım. Teşekkürler arkadaşlar.

korhan_ulku 09-12-2012 22:54

Ulusu gezdim ama bir türlü ucuz viyole bulamadım ankarada viyole nereden ve ucuza bulurum çit mazısı tohumu var elimde ama ekicek viyole bulamadım şimdiden büyütmeye başlamam lazım ki yaza şaşırta bileyim :D

korhan_ulku 09-12-2012 22:57

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi gülenmelek (Mesaj 1063404)
Sayın pegasuss90 Cepa Bauhaus'ta çiçek de sebze tohumları da var. Kaktüslerin olduğu kısmın arka tarafına, besinlerin olduğu sıranın başına bakarsanız orada bulabilirsiniz. Bulamazsanız da mutlaka görevliye sorun. Tohumları kaldıracaklarını düşünmüyorum. Koçtaşı bilemeyeceğim ama mutlaka sorun derim ;)

Ben artık Sakarya'dan hiç bir şey almıyorum. Hem satıcılar rahat vermiyor, hemen "buyrun" diye başınıza dikiliveriyor, hem de ücreti yüksek söylüyorlar. En güzeli yine alış-veriş merkezleri. Hem fiyat uygun hem de doyasıya inceleyebiliyoruz bitkileri ;)

Doğru söylüyorsunuz ama bazı bitkiler olsun saksılar olsun viyoleler olsun pahalı satıyor büyük yapı marketler ben gidip geziyorum ama uygunsa alıyorum gene bence fiyatlar hakkında bilgi edinmek lazım :rolleyes:

epifani 10-12-2012 02:12

Ankara Praktiker

Dün öğleden sonra Bilkent deki Praktikere uğradım.
Mağza tasfiye halinde.
Başta bahçe reyonu olmak üzere pek çok reyonda ciddi indirimler var.
İlgilenlere duyurulur.

Nevin Marangoz 12-02-2013 00:10

Etlik'teki praktikerde de tohum var.Ayrıca saksılarda uçuşan sineklerin yapışacağı sarı yapışkan da aldım geçen gün.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025