![]() |
Merhaba seyfi dagdeviren bey araştırdım netten şu linki buldum diger arkadaşlarında ilgisini cekebilir ;)
stanbul Aa ve Peyzaj A.. |
Teşekkür ederim.Sağolun.
|
Faydam olduysa ne mutlu bana tüm arkadaşların bu btkiyi cok sevdiginizi bildigimden görünce ilk aklıma burası geldi hemen gidip söyliyim alsınlar dedim ;)
fiyat cok uygun . Eyropia milliler büyük yapraklı icice cicekli 9 tl kücük cicekli klasik tür 5 tl |
Alıntı:
|
Orhan Bey bişey sorabilir miyim size ? Büyükdereye çok yakınım fidanlığa gitmek istiyorum acaba orkidelerin üç aşağı beş yukarı fiyatı nedir ? teşekkürler
|
dün bayrampaşa bauhaustaydım. phal orkideler 19.90 gayet sağlıklılar renk renk yidede köklere dikkat edilmeli. Clamatisler vardı yeni gelmiş gayet sağlıklı ve onların yanında hanımeli ve adını bilmediğim bir çeşit sarılıcı daha hepsinin fiatı 14.90. şakayıklar vardı onların fiatları yazılmamıştı çalı şakayık. çuhalar 0.99, üzümsü meyve fidanları vardı fiatları henüz yazılmamıştı fakat sordum 16.90 civarıydı. açelyalar 4.90 civarı, güler vardı 16 tl civarı, cambria orkideler vardı 20 tl civarı bir kaçtane, dendribium vardı 20 tl civarı, sarılıcılar arasında hanımeli de vardı üzerindeki çiçek rengi kırmızımsı olanlardan 14.90. afrika menekşeleri 4.50 tl civarı, yılbaşı çiçekleri vardı 4.50 tl civarı, geleceklerde vardı daha öyle söylediler. sevgiler.
|
Çok teşekkürler
|
Bauhausa giden arkadaşlar, lütfen clematisleri resimleyebilirmisiniz?
|
Alıntı:
Mesajınızı şimdi gördüm. Ama öncede görsem pek bir şey değişmeyecekti. Zira inanın fiyatlarını hiç sormadım. Sorsamda aklımda kalmazdı. O kadar çok çeşit vardıki... |
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Alıntı:
Oradan Merter Bauhaus'a geldim. Bayrampaşa' da birkaç çeşit, Merter'de bir tek Montana vardı. Tüm sarmaşık bitkiler 14.90 tl. idi. Bahar soğanlarıda bu hafta gelecekmiş. Telefonla biraz fotoğraf çektim. Bilgilerinize... Eklenti 376018 Eklenti 376019 Eklenti 376020 Eklenti 376021 Eklenti 376022 |
4 Eklenti(ler)
|
Sn Serkan İstanbul ve Sn Orhan Özbilgiç , abi çok teşekkürler.İlk clematis haberini verdiniz.Saygılar..
|
5 Eklenti(ler)
Arap yasemini ve hanımelleri.
Eklenti 376027 Eklenti 376028 Eklenti 376029 Eklenti 376030 Eklenti 376031 |
5 Eklenti(ler)
|
4 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Çalı şakayıklar 19.90 tl.
Eklenti 376041 Eklenti 376042 Helleboruslar. Eklenti 376043 Eklenti 376044 Eklenti 376045 |
5 Eklenti(ler)
|
orhan bey elinize sağlık...mesaj 2053 deki Arap yasemini merter'mi yoksa bayrampaşa bahouse da mı ?
|
4 Eklenti(ler)
|
Orhan bey çok teşekkür ederim
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu etiketlerde böyle hatalar varsa aldıklarımızda sürprizler yaşayabiliriz :rolleyes: |
teşekkürler....
|
Bauhausa bahar gelmiş :)
Clematislerden, hanımelilerden ve gül çeşitlerinden evvelki senelerde gelmeyen yeni çeşitlerin bu sene geldiği resimlerden görülüyor... Teşekkürler Orhan Bey... |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
etikette olması gereken resim Pervane yasemin (jasminoides trachelospermum)bu Eklenti 376070 Madagaskar yasemini ise (stephanotis Floribunda) bu. Eklenti 376071 |
Alıntı:
|
Teşekkürler Orhan Bey. Clematisleri görünce heyecanlandım. Umarım haftaya kadar çeşitler bitmez. Kozyatağı şubesinde de umarım bu çeşitlilik mevcuttur. Selamlar.
|
Sayın adacık bu fiyatların altında nerede satılıyor ;)
Sanırım şaka yaptınız . |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:57. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025