![]() |
Doğru Fikret Bey' ciğim;
Bizim oralardaki sivrisinekler onu (Nepentes Alata' yı) yer!:D:D:D |
Alıntı:
Su anda hindistancevizimin gelismelerini pek yazmiyorum (malumunuz odada bir tane daha yari olu hindistancevizi var,girmek istemiyorum) saglikli gibi duruyor 1 haftanin sonunda.Iki yapragi ipincecik ama aldigimda da ipincecikti galiba yesil zaten.Genel olarak satin aldigim hindistancevizinden gayet memnunum fiyatini da boyutuna/yaprak sayisina (2-3 ayda bir yaprak cikardigi dusunulurse) uygun oldugunu dusunmekteyim.Praktiker'in Umraniye ye de geldigi Sibelim ve bendeniz tarafindan onaylanmistir,ayrica Praktiker Konya'da da goruldugu bildirilmistir. Saygilar |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 363114
merhaba, Bugün bir serada orkide sergisi vardı gitmişken, hem orkide hemde kaktus fiyatlarını inceledim. bu resimdeki kaktusler 99. cent' ti. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 363119
Bu Bonsai ağacı sergilenmek için getirilmiş.satıcıya fiyatını sordum, sadece saksısı 250 euro dedi... |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 363127
Bu Cattleya' lar biraz hasar görmüş 6.99 du...almak için geri döndüğümde bir tane bile kalmamış. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 363128
Barış çiçeği, 49.99 du. elli litrelik kocaman bir saksıdaydı...bir yaprağı kolum kadardı. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 363162
Vanda orkidelere baka baka bi hal oldum... asmışlar taa yükseğe, en güzellerinin resmini yakından çekemedim, fiyatları 29.99 du . |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 363175
Bu tuhaf bitkinin kökü yoktu, öyle heryere asılıyormuş, fiyatı 50.99 euro idi, minikleri 6.99 du. |
1 Eklenti(ler)
|
1 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
|
2 Eklenti(ler)
Alıntı:
Eklenti 363314 Eklenti 363315 Aradaki fiyat farkına bakarmısınız? Yorum yapmayacağım. |
Sn.Almanyalı
gözlerimiz bayram etti çok teşekkürler,oralardan resimleri eksik etmeyin... |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 363327
merhaba, Güzin hanım, fiyatların arasında resmen uçurum varmış..:eek: Sevgili denizakvaryumu, sergide bu güzelliklerde vardı.. fiyatını tam olarak hatırlamadığım için eklmeyecektim ama...bu da sizin için olsun. Sık sık seraları, çiçekçileri geziyorum, bundan sonra fiyatları ve çeşitleri sizler içinde takip edeceğim.:D:p |
Sayın Almanyalı resimler hoşda fiyat karşılaştırması yapılırsa resmen sitrese gireriz ;)
Hatırlıyorumda yazın 30 ,35 satılan yuansisler şu ara 10 tl den gidiyor Ebayda 1 ,2 dolara satılan bitkiyi türkiyede bu cok nadir diye kazıklayan yutturan insana ne demeli :mad: |
merhaba,
Sevgili iris 41, haklısınız valla...burada bazı şeyler aynı şekilde, geçen yıl kırmızı Türk biberi aldım buradan 2.99 verdim..paketin içinden sadece 6 tane tohum çıktı.. aynı durum yeşil carliston türk biberi için de geçerli.. Burada türk biber ve domates, patlıcan tohumu hem çok pahalı hemde tohum sayısı çok az. Türkiye' miz tohum üretmekde sorun yaşamazden, burada Türk markalı neden tohum satışı yok..? çözemedim halaa... |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025