![]() |
1 Eklenti(ler)
Dikim zamanı geç kalmış,fide godetyalar. Mart ayında dikilselerdi ,şimdi öbek,öbek açmış olacaklardı.
|
5 Eklenti(ler)
Bugün bu yağmurda üşenmedim İstanbul kazan ben kepçe, yapı marketlere begonvil arama çıkartması yaptım.Bulamadım.
Ama sizler için İBB Ağaç AŞ. bitki satış mağazasını görüntüledim.Çeşit çok fazla, ama fiyatları geçen senelere göre bir hayli fazla buldum. Yağmurda makineyi ıslatmayayım derken bazı fotoğraflar bulanık çıkmış, ama bu tufanda ancak bu kadar oldu. |
İBB Ağaç AŞ bitki satış marketi
5 Eklenti(ler)
Medine gülü ve diğerleri.
|
5 Eklenti(ler)
Mum çiçeği yaprakları ve kaktüsler.
|
3 Eklenti(ler)
Bunlar da son kareler.
|
Sn.kartal124. Resimler için teşekkürler. Yanlız hiç sukullent türü çekmemişsiniz. Yokmuydu acaba.
Teşekkürler. |
Sayın sevgice,
Sukulent görmedim. |
Alıntı:
|
Sayın sargonx,
Teşekkürler, türü farketmez, dediğiniz fidanlığa uğramaya çalışacağım. |
Alıntı:
Dolmuş duraklarının bitiminden sağa dönün zaten oralarda kime sorsanız gösterirler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar, 19 Nisan Perşembe günü A101'e sebze ve çiçek tohumu gelecekmiş, paketi 1,25 TL. Ben de yetişebilirsem gideceğim belki. Ama sabah 9'dan önce orada olun, 9'da acılıyor ama hemen tükeniyor aynı BİM'deki gibi.
|
Marmara Forum Bauhause'a
Kadife çiçeği, şeker begonya ve birkaç çeşit daha çiçek fideleri gelmiş.Tanesi 55 kuruş. Mor renkli begonvil 25 TL. |
Dogru yerde mi soruyorum bilmem ama.Acaba hiç fittonya gören oldumu aramızda.Yapımarketlere giderseniz aklınızda kalırsa bakarsanız sevinirim.Zamanı şimdi mi bilmiyorum belkide vakti vardır...
Teşekkürler |
Alıntı:
|
Sardunya cenneti gibi
5 Eklenti(ler)
İstediğiniz her renk ve cinsi bulabilisiniz. Sarı renk sardunya dahil bu renklere .Biz burada uzun süre kalıp seçmekte zorlandık :)
|
4 Eklenti(ler)
......... :)
|
Hulya Hanim,ne guzel bir yermis burasi,İzmir'de sanirim.Sari renk sardunyayi da hic duymamistim.Ben ancak bir iki yapi marketten aliyorum.
|
Hülya hanım,bu ne güzellik,elinize sağlık.Burası hangi sera acaba,belirtirseniz bizde hemen gideriz.Bizde olmayan değişik renklerden alırız.Teşekkürler.
|
Alıntı:
Avrupa Cicekcilik Gönül hanımın serası.Ağaçlar.net üyesi olduğunuzu da belirtin. Renk ,renk güzellikler içinde bir yer. Ayrıca Clematis istiyorsanız, şu an İzmir' de bulabileceğiniz tek yer Selamlar.:) |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
STANBUL ZEL DARES BEYKOZ FDANLII
Beykoz Fidanlık Müdürlüğü.Burada fiyatlar uygun görülüyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025