![]() |
Bir arkadasimiz ( GUNEBAKAN) yazmis...Bauhausta CLEMATIS ler 4.90 TL ye inmis...Muhtesem bir haber bence...
|
Her yerde Bauhaus yok ama.:(
|
Haklisiniz sayin SDurul..Bende burda bulamiyorum..Istanbulda dondugumde ancak gidebilecegim..Kimler yakinsa,yasadi...
|
Gercekten de bayagi inmis fiyatlar.Olmeden ellerinden cikarmak istiyorlar sanirim.Yarin gidip bakayim,pembesi ve beyazi kalmissa belki alirim da o kadar uzaktan tasimaktan da biktim artik.:) Cesaret edip arabayla da gidemiyorum,benim gibi acemiler icin İstanbul'da trafige cikmak goz korkutucu oluyor.Metrobus de cok kalabalik oluyor.Bir suredir bitki alisverisi yapmiyordum,rahattim.:)Bu arada Bauhaus'tan bir ay once aldigim Clematis,cicegini acmak uzere.Tomurcugun gelisim asamalarini fotografliyorum.Sayfama ekleyecegim,acinca.:)
|
beylikdüzü baumax'da orkide çeşitliliği çok fazla
çiçeği geçmek üzere olanlar 5 tl çiçeği tamamen geçmiş olanlar 2 tl :) sevenler için mavi ve yeşil çiçekliler de var. |
Alıntı:
Yarin Bauhaus'a gidip bir gezineyim bakalim.Erken gidecegim Metrobus henuz fazla kalabaliklasmadan.:) |
Clematis almaktan vazgectim zaten yerim kucuk ve ozellikle degisik olan cicekleri edinmek istiyorum artik :))Ornegin,Mavis gibi,unutma beni cicegi gibi vs :) Bir bitkinin her rengi hastaligindan kurtulmam gerek;ama usenmezsem gezme amacli gidebilirim.Oradaki fidanliktan ponza tasi ve cakil tasi alabilirim.1 kova dolusu ponza tasini 1 liraya veriyorlar.Fotograf cekmeye kizmiyorlarsa fotograf da cekmeye calisirim.:) O kadar geziyorum herkes fotograflamis bir cekmeyen ben varim herhalde.:)
|
Tekzen
5 Eklenti(ler)
Dün gittiğim Yapı Marketlerin bahçe bölümlerinde bazı fotoğraflar çektim.Cep telefonuyla çektiğim için bazılarını tam odaklayamamışım.:rolleyes:
|
5 Eklenti(ler)
Tekzen
|
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Bauhaus (Marmara-Forum)
|
5 Eklenti(ler)
Bauhaus'tan devam edelim.
|
5 Eklenti(ler)
Dün çok fazla fotoğraf çektim.İstanbul dışında olanlar ya da bu marketleri bilmeyenler de görsün istedim.
Bauhaus |
5 Eklenti(ler)
Eklenti 315404
Clematislerden çeşit çeşit vardı;ama fiyatları 4,90 değildi. 9,90'dı. Eklenti 315405 Eklenti 315406 Eklenti 315407 Eklenti 315408 |
5 Eklenti(ler)
Ağaçlar-Çalı Türleri-Sarmaşıklar
|
5 Eklenti(ler)
Bauhaus
Eklenti 315414 Eklenti 315415 Eklenti 315416 Tekzen'in yan sırasındakı Fidanlık Eklenti 315420 Eklenti 315421 |
5 Eklenti(ler)
|
5 Eklenti(ler)
Fidanlık
|
5 Eklenti(ler)
Yine fidanlık
|
5 Eklenti(ler)
Fidanlık Son :rolleyes:
Eklenti 315444 Eklenti 315445 Eklenti 315446 Koçtaş - Cevahir Eklenti 315451 Eklenti 315452 |
5 Eklenti(ler)
Koçtaş
|
5 Eklenti(ler)
Koçtaş-Devam
|
5 Eklenti(ler)
Koçtaş :)
|
5 Eklenti(ler)
Koçtaş-Cevahir
|
5 Eklenti(ler)
Koçtaş -Cevahir
|
1 Eklenti(ler)
Bu fotoğrafla turu bitiriyoruz.Umarım gezmiş kadar olmuşsunuzdur.
Saygılar efendim. ;) |
Saygılar bizden sayın tika ;)
İstanbulu gezdik ama degişik bir bitki göremedik 3 aşagı 5 yukarı fiyatlar uyuşuyor ceşitler aynı . Bizde bile bunlardan fazla ceşit var artık bu kafayı degiştirmeleri gerek . Farklı bitkileri , saglıklı ve bol ceşitleri biz ne zaman görecegiz :mad: Sayın gilanın yurd dışındaki seraları görüyorum ben görüyorumda bizim üreticiler neden göremiyor acaba .. |
Alıntı:
|
Agac .A.Ş ye gitseydiniz daha güzel olurdu gibime geliyor bu resimlerden sonra .
Gecen gün eyüpte bir seraya ugradım gezerken bir saksı kohlera gördüm fiyatını sordum satmadıklarını cok degerli bu bitki üretime gidecek cevabı baya komik geldi . Persianıda 2 yıl önce aldım ne oldugu hakkında en ufak bilgileri yoktu :p bazen seralarda şans güle biliyor market yerine sera gezmek daha avantajlı |
Arkadaşlar, bauhaus da 13.90!a nilüfer var. Ben epeydir beklediğim için çok mutlu oldum, meraklısı varsa bilginize... :D
|
Sayin Tika,elinize saglik..sayenizde hem geziyoruz,gozlerimiz senleniyor,fiyatlari da ogrenmis oluyoruz..Diger gezen ve fotograflayan arkadaslarin da ellerine saglik...
|
Sayın Tika,
Koçtaş-Cevahir resimlerinizde yukarından aşağıya 3. resimde "Dr Lxxx" şeklinde adını okuyamadığım bir bitki var, adını biliyormusunuz acaba? |
Sayın Mustix,
Yanılmıyorsam, Dr Lemon olarak ararsanız ulaşırsınız. |
Alıntı:
|
Sayın Mustix,
Draceana Lemon olarak dener misiniz. |
Sağolsun sevgili iris41 beni kırmadı. Bu pazar günü Alibeyköy Ağaç AŞ.ye gideceğiz. Başka gelecek arkadaş olursa, isteyenlere Cezayir menekşesi fidesi ve kurdele getirebilirim.
|
Ne demek abla 1.2 saatin lafımı olur .zaten bende aklımda 1,2 bitki var ramazan girmeden gidip alayım diyordum ;)
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ben bir ara bildiğimiz Patlıcan'ın da zehirli olduğunu okumuştum :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:13. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025