agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Alışverişler ve İlanlar Hakkında (https://www.agaclar.net/forum/alisverisler-ve-ilanlar-hakkinda/)
-   -   Yapı Marketlerde Satışı Olan Bitkiler (https://www.agaclar.net/forum/alisverisler-ve-ilanlar-hakkinda/12545.htm)

tolgahann 21-02-2009 20:51

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nevsune (Mesaj 364927)
Bir de saksıda uygun fiyatlı elma, erkenci kiraz armut gibi bir kaç çeşit meyve fidanı vardı (üstlerinde bodur diye yazıyor ama benim boyumun 2 katıydı nasıl bodur bilemem).

Sn.nevsune elma ve kirazların fiyatları ne kadardı.Birde 3 lü kaktüslerin çeşidi hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba?

nevsune 21-02-2009 21:07

Sevgili tolgahann, fidanlar 8,5 liraydı. Geçen gittiğimde 16,5 idi, indirime gitmişler. En çok erkenci kiraz ilgimi çekti. Sanırım tomurcuğa durmak üzereydi.

Kaktüslerin adlarını bilemiyorum, üzerlerinde de yazmıyordu ama çeşit çok fazlaydı. Her bir saksıda farklı çeşitler vardı. Çoğu tomurcukluydu. Fiyatları da bana uygun geldi doğrusu.

tolgahann 26-02-2009 23:18

Bauhaus'da son durum nedir arkadaşlar.Yaz soğanları gelmiş mi?

eylems 27-02-2009 00:35

Bu akşam Bauhause-Beylikdüzü şubesine gittim. Herhangibir soğan gelmemiş. Sadece açmış halde tekli ve üçlü sümbüller ve saksıda tek adet açmış kırmızı lale vardı. Bunun haricinde yeni güller gelmişti.

Vildan Sönmez 27-02-2009 14:25

Arkadaşlar 16,50 TL olan bodur, 8,8 TL olanlar ise normal meyve fidanları.
Ben geçen hafta Beylikdüzü bauhause'dan 1 tane bodur Iğdır kayısısı ve 1 tane de normal yarma şeftali aldi.Toz pembe çiçeklerini çok seviyorum.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi nevsune (Mesaj 364994)
Sevgili tolgahann, fidanlar 8,5 liraydı. Geçen gittiğimde 16,5 idi, indirime gitmişler. En çok erkenci kiraz ilgimi çekti. Sanırım tomurcuğa durmak üzereydi.

Kaktüslerin adlarını bilemiyorum, üzerlerinde de yazmıyordu ama çeşit çok fazlaydı. Her bir saksıda farklı çeşitler vardı. Çoğu tomurcukluydu. Fiyatları da bana uygun geldi doğrusu.

Nariel 01-03-2009 22:04

Cevahir Koçtaş'ta değişik çeşitlerde menekşeler mevcut, katmerli, fırfırlı, ebruli.

Ayrıca iri ve kokusuz nergisler gelmiş saksı saksı, hemen hepsinin tomurcuğu var ve soğanlar yavrulu-olgun. Fiyatı 1.5 lira.

Siklamenlerin aşı olmayan, doğal türleri gelmiş rengarenk, küçücük ve çok şirinler. 2,5 lira civarıydı.

Nariel 01-03-2009 22:06

Bir de kokulu yaseminler gelmiş kocaman ve tomurcuk dolu, ama hemen ayırtılarak alınmışlar. Koklamaktan başlarından ayrılamadım. Fiyatlarını da göremedim. (2-3 metre vardı saksı hariç, tomurcuktan yapraklar görünmüyordu).

Vildan Sönmez 02-03-2009 09:58

Bouhause katoloğunda, 4.75 Tl'ye bahar soğanlarında çocukluğumda bahçemizdeki yıldız çiçeklerine çok benzeyen (simdiki çeşit çeşit dahlıalar onun yerini tutmuyor gözümde )
dahlia soğanlarının cazibesine katılıp gittim.
Ancak henüz gelmediğini söylediler.Yani katologda var markette yok.

denizakvaryumu 02-03-2009 10:51

Bu soğanların geleceğine dair işaret,bu perşembe günü tüm soğanlar gelir.

Gözümüz aydın :)

Umarım geçen seneki gibi çok çeşit gelir, geçen sene çok fazla çeşit vardı.

Günüm 02-03-2009 12:25

Önümüzdeki hafta geleceğini söylediler. Geçen sene 10 milyonluk soğan serisi vardı ki bunlar tropik soğan grubuydu. Bu sene o grubun olmayacağını söyledi Bauhaus'daki görevli.

özlem11 02-03-2009 12:27

Arkadaşlar lütfen bahause ye ağlayan kalp **** kanayan kalp soğanı gelirse haber verirmisiniz. Konya' da bahause yok malesef. Ama tanıdıklardan isteyeceğim...

denizakvaryumu 02-03-2009 13:29

Tropik soğanların bu sene gelmemesi iyi oldu, o kadar çok çeşit arasında soğan manyağı oluyorduk :)

denizakvaryumu 02-03-2009 15:45

Marketlere de soğan dağıtımı yapan asya lale yazlık soğan satışına başlamış.

http://www.lalesiparisi.com/Default.aspx

Geçen seneye göre çeşit sayısını artırmış, bazı türlerin üretimini de kendileri yapıyor.

Tebrik etmek lazım.

Günüm 02-03-2009 16:30

Soğanları ithal eden firmanın satınalmacısı ile görüştüm. İthal listesine baktı. Dicentra spectabilis bu seneki ithal listesinde yokmuş.

özlem11 02-03-2009 16:38

Sağol günüm...

Günüm 02-03-2009 18:21

Rica ederim. Eğer rastlarsam da mutlaka haber veririm. Çok sık gidiyorum yapı marketlere.

eylems 04-03-2009 23:03

Bu akşam üstü Beylikdüzü bauhauseye gittiğimde çılgına döndüm sanki:p
Bahar soğanları-yumruları gelmiş standı hazırlıyorlardı. 3 kategoride fiyat vardı 4.5 tl, 6,95 tl ve 3. yü hatırlamıyorum.:( Gloxinialar 5 renkti 2 yumru 4.5 tl idi begonyalar çeşit çeşit 6.95 tl gibi idi. Dahliyalar canalar irisler. Ranunculuslar 10 luk paketlerde glayörler onluk paketlerde yanlış hatırlamıyosam 6.95 tl idi. Üzümsü meyveler gelmiş. Pembe, sarı frambuaz, böğürtlen, frenk üzümü, bektaşi üzümü, cleamatisler renk renk ti, hanımeli vardı. Yarın üşenmeden gidip fotolarını çekicem. Fiyatlarda yanılabilirim. Zira etiketleri görevli ile seyyar cihaza okuttuk. Etiketler henüz yapıştırılmamıştı.

denizakvaryumu 05-03-2009 07:36

52.mesajda belirtmiştim, bu perşembe yeni sezon açılacak diye :)

Hayırlı olsun...Yeni soğanlarla, üzümsülerle Bauhaus bugün sezonu açtı.

Adalet Yağcı 05-03-2009 07:49

Sevgili Eylems, hangi renk clematisler vardı, biliyorsunuz ben iri açan türden kırmızı ve beyaz clematis bekliyorum, baharda değil de yazın açan türlerinden olursa süper olur.
Ayrıca bir tane de frek üzümü almak istiyorum, sundaville veya diğer adı ile mandawille gelmişmiydi?

sevil 05-03-2009 08:34

Sevgigi Eylems,
Clematis ve Sandavilla haberlerini bende merakla bekliyorum. Koyu pembe **** fuşya clematis, açık pembe sandavilla var dersen ne kadar sevineceğim bilemezsin. Bunlar benim ya uykularımı kaçırıyor **** rüyalarıma giriyor :)
Suçlu kim acaba özendirenler mi!
Tüm özendirenlere sevgiler...

nevsune 05-03-2009 08:36

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi denizakvaryumu (Mesaj 372304)
Hayırlı olsun...Yeni soğanlarla, üzümsülerle Bauhaus bugün sezonu açtı.

Cepa'yı aradım şimdi. Henüz gelmemiş, öğleden sonra gelecekmiş. Bilgilerinize

Oğuzhan 05-03-2009 10:11

Arkadaşlar çatlatmayın bizi :(

zerrinsrt 05-03-2009 14:08

Oğuzhan üzülme, gerekirse aldıracak bir yol bulunur.

eylems 05-03-2009 14:49

Arkadaşlar clematislerde hatırladığım beyaz, pembe mor vardı. Sundaville henüz gelmemiş. Birazdan çıkıyorum fotoğraf çekicem sizler için. Almak istediklerinizi de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Vildan Sönmez 05-03-2009 14:53

Sevgili Eylems
Bahsettiğim katologdaki iri çiçekli dahlia soğanlarından gelmişşe,
Eğer saat 18.00 kadar da eve dönüyorsan foruma yazmanı rica etsem fazla mı olur ?:o
Eğer varsa iş çıkışı uğrayacağım.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 370163)
Bouhause katoloğunda, 4.75 Tl'ye bahar soğanlarında çocukluğumda bahçemizdeki yıldız çiçeklerine çok benzeyen (simdiki çeşit çeşit dahlıalar onun yerini tutmuyor gözümde )
dahlia soğanlarının cazibesine katılıp gittim.
Ancak henüz gelmediğini söylediler.Yani katologda var markette yok.

eylems 05-03-2009 14:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 372590)
Sevgili Eylems
Bahsettiğim katologdaki iri çiçekli dahlia soğanlarından gelmişşe,
Eğer saat 18.00 kadar da eve dönüyorsan foruma yazmanı rica etsem fazla mı olur ?:o
Eğer varsa iş çıkışı uğrayacağım.

Vildan hanım, iri çiçekli dahlia lardan vardı. Hemde çok çeşit vardı. Paket içinde saçak halinde idi kökleri. Fiyatını ise; 6,95 diye hatırlıyorum.

Vildan Sönmez 05-03-2009 15:20

Teşekkürler Pazar günü Dahlia için gittim, saksı ve sümbül alıp döndüm.
Bu akşam inşallah bulurum.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi eylems (Mesaj 372597)
Vildan hanım, iri çiçekli dahlia lardan vardı. Hemde çok çeşit vardı. Paket içinde saçak halinde idi kökleri. Fiyatını ise; 6,95 diye hatırlıyorum.

Günüm 05-03-2009 17:19

Ben Kozyatağı Bauhaus'da ne clematis gördüm ne de hanımeli. Daha gelmedi mi acaba?
Yalnız bir kısım çiçekleri kapının önüne çıkarıp, ekspres kasa koymuşlar. Paskalya çiçekleri vardı. Tanesi 2,95. O kadar çoğunu bir arada görmemiştim. Kırmızı, fuşya, açık pembe ve bir iki tane beyaz.
İlk defa beyazını gördüm ve aldım.

Güler 05-03-2009 17:37

Bugün hem clematis hem de hanımeli vardı.

Günüm 05-03-2009 17:50

Soğanlara bakmaktan burnumun dibini göremedim galiba. Adalet Hanım'a da çok sık gidiyorum, mutlaka görürüm ve haber veririm diye söz vermiştim. Kusura bakmayın ne olur Adalet Hanım.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025