![]() |
|
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
|
O hayran hayran baktığım fotoğraflardakilerden değil herhalde gelenler. Bu başlangıç olsun da tüm şehirlere dağıtım yapsınlar. Buraya Bauhaus yeni yapılıyor, mayıs, haziran gibi bitecek. O zaman talepte bulunmalı. Şimdilik izliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
|
Bauhaus'a taleplerimizle ilgilendiği için teşekkürler. Bordonun yaprakları çok iyi değildi ama genel olarak sağlıklıydı. Yeşil olan biraz sıradan bir yeşil gibi ama yaprak biçimi ve arada bronzlaşmış yaprakların rengi hoşuma gitti. Bulduk ya... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Ağaç Dostu
|
Cumartesi öğlende Bauhaus'a gittim. Heucheraların kamyondan indirilmesini heyecanla bekledim ama gelen türler bana çok cazip gelmedi. Kırmızının rengi güzeldi aslında, yaprakları yıpranmış olsa da bitki sağlıklıydı ama her iki türün de küçük yapraklı olması bana pek hitap etmedi sanırım. Bu hafta içinde Heuchera'nın çok talep gören (ve umarım rahat bulunabilecek) türlerinin bir listesini hazırlayacağım. Temin etmeye çalışacaklarını söylediler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Ağaç Dostu
|
Heuchera caramel ve heuchera amber waves http://images.google.com.tr/images?h...-8&sa=N&tab=wi mutlaka listeye ekleyin derim. ![]() http://www.gardencrossings.com/index...D/90/index.htm Linkten de seçim yapabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-08-2009
|
Hafta sonu Adana Praktiker' de şenlik vardı . Sayısız çiçek ve kaktüs çeşitleri ve bol meyveli kamkat vardı. Bizim kısmetimize 19,90 a kamkat düştü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-02-2010
|
süpermiş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet sonbahar yaprakları gibi görünenler çok güzel. Muhtemelen temini de kolaydır çünkü Avrupa'da belediyeler bile sokaklarda, bordürlerde bol bol kullanıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#462 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://www.mytho-fleurs.com/images/d...itronnelle.JPG http://commons.wikimedia.org/wiki/Fi...090513_161.JPG Umarım bu güzelliklere kavuşuruz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() İşte bunun gibi resimler çok iyi oluyor çünkü bitkinin bir resimden ibaret olmadığını, gerçekten bir yerlerde satıldığını gösteriyor. Geçen sene Heuchera siparişi için açılan başlıkta da çeşit çeşit heucheraların ufak ufak saksılarda satıldığı bir resim vardı. Onu da bulmak istiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu söylediğiniz türlerin yaygınlığı, bulunabilirliği ile ilgili bilginiz var mı? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#466 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
http://1.bp.blogspot.com/_8rCG_mlfdR...Large+Heuchera |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaçsever
|
Koçtaşta Laleler 90kuruştan, 4 renk seçeneğiyle Çuhalar 75 kuruştan satılıyor. Ayrıca 21.90'a çiçekli orkidelerde var. Cyclamenler ise 6.90 ve epey büyük fakat bakımsız kalmış gibiler. Praktikerde Laleler 1.35'den, Sümbüller 1.75den Çuhalar 1.15den satışta. Çuha için Koçtaş kalite anlamında daha iyi, özellikle reyon altlarında bulunan henüz rafa konmamış olanları cidden bakımlı, tavsiyemdir ![]() praktikerde Spathiphyllumlar ve Anthuriumlar yeni gelmiş büyük bakımlı bol çiçekli ve uygun fiyattalar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-04-2008
|
Kasım ayında gelmişti.Hemde çok güzeldiler ,aldım şu anda çiçeklenmek üzereler biraz geç dikim yaptığım için bu zamana kaldı . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Praktiker'de de Areca var 15 TL. Meraklısı kaçırmasın ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-03-2010
|
http://satis.praktiker.com.tr/Store/ sayfasından paket tohum ve soğan fiyatlarını araştırabilirsiniz ama canlı çiçekler internetten satılmıyor. O yüzden de web sitesine konmamış ama web sitesinde Praktiker dergisi var, orada canlı çiçeklere de yer veriliyor. Ara ara burayı da takip edebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Samsun Baumax
Acilmadi acilmadi derken nihayet Samsun'da da bir yapi market acildi. Baumax. Bahce bolumu bagimlilik yapacak turden. Phalaenopsis orkideler 9,90 TL'ye. Belki binlerce var ve her biri birbirinden farkli! Hemsehrilerimize duyrulur, gerci meraklilari bu bollukta coktan butceyi zorlamislardir eminim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-01-2009
|
arkadaşlar bardak menekşesini bauhausta istediginiz her renk ve her boyda hemde çok uygun fiyata nisan mayıs aylarında temin edebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Moderatör
|
Bugün Ferda ile Bauhaus ve Koçtaş'a gittik. Her iki markette de Dahliya, Glayöl ve diğer soğan çeşitleri vardı. Önce Bauhaus'a gittiğimiz için ikimiz de dayanamadık yine dahliya ve diğer bahar soğanlarından aldık. Bauhause'dan aldığımız Vilmorin bahar soğanlarına 7.90 TL ödemişken yine aynı soğanları TL.5.90 dan Koçtaş'da bulduk. O da dahliya diğeri de dahliya (Koçtaş'dan aldıklarımız Vilmorin miydi emin değilim şu ana arabanın bagajında) Bilginiz olsun diye yazıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-09-2007
|
Dahlia fiyatlari yukseklige, cicek formuna, yayginliga gore degisiyor sanirim. Simdi faturaya baktim "winky colonel" 6,90 TL iken "white perfection" 4,90 TL imis. Ikiside iri cicekli aslinda. Bendekiler Mantel marka. Iri cicekliler Asyalale'de 5,50 TL |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2008
|
Taner ANGAY sitesinde kampanya başlamış. Kaktüsseverlere duyrulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-04-2009
|
Arkadaşlar, İçinizden Bauhaus'a giden oldu mu bu aralar?Clematisler geldi mi acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|