![]() |
Kimler kaydediyor?
|
Deryamız,
http://www.trt.net.tr/wwwtrt/canli.aspx Bu adresten dinleyebiliyorum.Şu an radyo tiyatrosu "ibiş" var :) 1 'in üzerini tıkladım sadece. |
Teşekkürler Habibe Abla, nihayet açtım. ;)
|
Yeni bir program olacağına çok sevindim.
Bu kez canlı dinleyeceğim.:) Praecox ve Todor başarılar.:) Heycanlanmayın.:p |
Teşekkürler, Habibe hn.
|
Arkadaşlar, 1'in üzerine tıkladım. Altta radyo 1 yazısı da çıktı fakat hazır dediği halde, dakikalardır açılmıyor ve defalarca yeniledim. Yardım lütfen.:(
|
Röportaj haberi ilk ulaştığında, yine hemen ertesi güne "sıkıştırılacağını" sanmıştım. Hazırlıksız falan... İyi bari bu kez hazırlık için vakit kaldı.
Ama belki de daha kötü oldu, bazı arkadaşlarımızın uykusu kaçtı... hehheee:p |
Kayıtları her zaman Todor yapardı.
Bu sefer başka birinin üstlenmesi gerekecek. |
Penelophe ne oldu açıldı mı? Sayfanı kapat yeniden aç. Bekle bir süre.
|
Hayır Habibe hanım olmuyor, kaydetmeyi deneyecektim ama açamıyorum.:(
|
Todorla dün gece konuştuk kaydı bir aksilik çıkmazsa ben yapacağım. Yine de sevgili TYodor kardeşime ve sevgili preqacox'a başarılar ve az heyecan diliyorum.
Todor kendin ol yeter heyecan yapma emi, bak akşam bunuda kolay atlattık diyeceksin. :D |
|
Olmuyor.:(
Başka bilgisayara geçeceğim. |
Sanırım şu an yayın yok bende de açılmıyor...
|
Sevgili malina,
kafe krependeki toplantıya bekliyoruz sizi.:D |
Peki bu kez telefonla katılma imkanımız yokmu?
|
Arkadaşlar yayın canlı verilmezse bilgisayardan kaydetme şansımız olmayabilir. Bu nedenle radyodan kayıt yapabilen bir müzik seti veya radyodan ses kaydı yapabilen bir mp3 player ile elinde mp3 player olanlar kayıt yaparlarsa kaçırma şansımızı minumumu indirelim olur mu.
|
Bende de açılmıyor. yayında mı sorun var acaba?
|
Saka da deneyecek kaydı, bir aksilik olmazsa. Birkeç kişi denerse iyi olur. Ben de yayını dinleyemeyenlerdenim.
|
Geçen seferki sorunları yaşamamak için, şimdiden açtım radyoyu. Bir sorun yok! gayet akıcı bir şekilde dinliyorum. ;) Ama benim kayıt yapma şansım yok.
|
Sonunda açıldı.:D
Ben de kaydedeceğim.;) |
Hadi gözünüz aydı kızlar :) iyi dinletiler olsun.
|
mms://212.175.166.3/RADYO1
Adres bu direkt media playerden dinleyecekler için. TRT'yi aradım yurt dışından da yoğun dinlenme olduğu için bağlanamama sorunu olabileceğini söylediler. Denemeye devam ederseniz bağlanabileceğiz. |
Alıntı:
|
bende yüklü
|
Bu arada şu an Orman Yangınların'dan bahsedilen bir program var.
|
medya bağlantısını yapıyor, hazır diyor ama tıs yok.
|
Nevsune Hanım buraya tıklayıp deneyin birde.:)
|
Radyonun sayfasından hala açılmıyorsa;
Windows media player programını çalıştırın. Program açılınca ctrl veU tuşlarına aynı anda basın ( **** files---open url) sonra da çıkan kutuya Selahattin'in verdiği. mms://212.175.166.3/RADYO1 adresini yapıştırın. Şu anda haberler var. |
Son yarım saate girdik, hala açamayan var mı arkadaşlar?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:03. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025