![]() |
Buket Hanım canlı yayında :)
|
Penelophe
"canlı yayını dinle" denedin mi? |
Gerçekten yöneticilerimiz çok iyi bir şekilde tanıtıyorlar siteyi. Ahmet beyde çok güzel ve akıcı konuşuyor....
|
Ben de açamayanlardanım. :(
|
Yayını yapan ve yayındaki arkadaşlara merhabalar olsun. İyi gidiyorsunuz. Başarılar.
|
Şükürler olsun.. Buket Hanım'ın bağlantısında yakalamayı başardım yayını en sonunda...:p
Mine Hanım'ın konuşmasını kaçırdığıma da çok üzüldüümmm...:( :( |
Tarayıcı'nın temp klasörünü temizledikten sonra tekrar dene istersen Penolophe. Eğer olmazsa daha sonra kayıttan dinleme imkanı olabilir :)
Bu arada oldukça güzel bir program olmakta. Programın yapımcısı Ahmet Bey'e de programının bu bölümünü sitemize ayırdığı için teşekkür ederim. |
Programı keyifle takip ediyorum, çok güzel gidiyor...
|
Arkadaşlar normal radyo kanallarından deneyin 98.6 veya 89.5
|
Ben de yayını kaydetmek için uğraşıyorum ama yapamıyorum.:(
|
Buket hanım sizin sesinizide duymuş olduk ;)
|
Açtıııııı :D
|
Site ve forumun tanıtılmasında çok faydalı bir program oluyor. Bence yeni üye bombardımanına tutulacağız.
|
Todor konuşuyor. :)
|
Arkadaşlar 4 tane pc değiştirdim, işyerinde sadece ben kaldım ama olmuyor.:mad:
Sunucu yoğun diye uyarı veriyor.:mad: Zaten ben çok şanslıyımdır.:mad: |
Alınan kayıtlardan tekrar dinleme fırsatımız olacak galiba sevgili Penelophe.
|
Praecox yayında. :)
|
Tüh bitti program!!!
|
:mad: :mad: :mad:
|
Malina yayında:))))
Yeni programlar yapmayı planlıyorlar... |
Tüm konuşmalar harika idi. Herkesi kutluyorum. Keyifle dinledik. :)
|
Zevkle izledik,tebrikler.
|
Tarımı tartışalım söyledikten sonra çalan sazlı fon müziği kime ait onu nereden bulabiliriz acaba?
|
Ahmet Bey'den öğrenebilirsin. Telefon numarası da var. :)
|
Ahmet Bey'e sormalı
|
Bence http://www.agaclar.net/forum/member.php?u=11335 Ahmet Bey yardımcı olabilir. Ne de olsa onun programıydı :)
|
Kayıt yapıldı mı?
Nerden dinleyebiliriz? |
Mine Hanım ikinci meslek olarak kesinlikle radyoyu düşünebilirsiniz. Gerçekten çok iyiydiniz. Ayrıca ses tonunuz harika.
Hatta dublaj bile yapabilirsiniz.:) |
Röportaja katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim :)
Konuşmaların ağırlığını yüklenme nezaketi gösteren Mine Pakkaner'e ayrıca teşekkür ederim :) Hepiniz harikaydınız... |
Programda da söylediğim gibi sizlerin sesinizi Kuzey Kıbrıs'ta duymak, inanın çok güzeldi. Böyle bir siteye üye olduğum için kendimi çok ayrıcalıklı hissediyorum. Ellerinize sağlık
|
Öğlenden beri bizi destekleyen ve yüreklendiren bütün dostlara içten teşekkürler :)
Ahmet Bey, sağolun, bu imkanla sesimizi Kıbrıs'a da duyurduk. Buket Hanım, ne hoş oldu katılmanız. :) Saka, Praecox ileride siz daha daha yorulacaksınız anlaşıldı. :) Keşke Ali Hoca da katılabilseydi. |
Kaydı yaptım. Şu an yüklüyorum. Yükleme tamamlanınca linki buradan vereceğim.
Selahattin, çok üzgünüm ki, arada çalan Kıbrıs'ın kızlarından bahseden şarkıyı kaydetmedim. |
Kıbrıslı arkadaşların üye olmasına seviniriz ama umarız onlar da okuması olan ama yazması olmayan gruptan olmazlar :)
|
Nasıl yani ? Anlamadım.
|
Alıntı:
Cem bu arada, köydeki fırtına ve yangına, elektrik kesilmesine rağmen sesini duyabilmek çok hoştu. Ahmet Bey'in sorduğu gibi bir hayvancılık köşesi açarsak, sana daha da çok iş düşecek. :) |
Alıntı:
bende ondan korkuyorum ancak sadece yorulamktan değil de yayın heyecanından... ama sanırım bazı üyelerimizin yazdıkları doğru alışkanlık yapabiliyor... |
Herkes çok iyiydi ama Mine Hanım primadonna idi.
|
Son 10 dk.sını dinlemek bile güzeldi. Mine, Todor, Praecox ve Malina hepsini de azıcık da olsa dinledim.
Sitemiz kanatlandı uçuyor artık. Tutabilene aşkolsun!!. :D |
Yakalayabildiğim andan itibaren dinleyebildim.. Sanırım arkası gelecek bu programların. Sevgili Buket Hanım, Praecox, Todor, Malina... Hepinizi dinlerken çok heyecanlandım.. Sevgili Saka'ya yetişemedim. Tebrik ederim, çok güzel bir program oldu..
Mine Hanım muhteşemdiniz..;) |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:09. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025