agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Batı Karadeniz toplantısı Yer: Safranbolu Tarih: 19 Ekim 2008 Pazar (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/9854.htm)

Güler 15-08-2008 08:53

Sevgili cemal.S. yazdıkların çok doğru, bizler doğa ve bitki-çiçek hayranları yollara düşüyoruz. Ama senin eksik yazdığın bir şey var o da; çiçekler hakkında bu kadar iyi anlaşan ikilinin birinin yaşının altmış diğerinin ise onyedi olması. Bilemiyorum, söz konusu bitkiler olmasaydı bu kadar iyi anlaşabilir miydik Seboyla?

cemal.S 15-08-2008 09:12

Güler Hanım !

Doğayı seven sevmesini bilen herkesin henüz 20 sine bile basmadığını duymuştum.

Hey Karacaoğlan hey.

Saygıyla.

Sebahattin Sargın 15-08-2008 09:16

İnsanların anlaşmaları için yaşın pek önemi yoktur bana göre. Ortak bir paydada buluştuktan sonra yaş ister 70 olsun ister 80. Güler Hanımcığım yaşınız 60 ama sizin benden genç bir ruhunuz var, maşallah diyelim ;)

Güler 15-08-2008 09:33

öhööö, öhöö, öhööööö.
Sebocum seni çok seviyorum.

Oğuzhan 15-08-2008 09:39

******* :)
Arkadaşlar süpersiniz. :)

cemo 15-08-2008 10:12

[QUOTE=cemal.S;268615]Merhabalar!

İşte AĞAÇLAR NET te beni cezbeden hatta baştan çıkarıp şehir şehir koşmaya uçmaya zorlayan dostluk ve kardeşlik gösterisi.

Düşünsenize iki bitki delisi (Güler Hanım, Sebo) düşmüşler yollara resim çekip kamp kurarak Amasra cennetine doğru beraber. Eminim yolculukları bir dakika kadar gelmeyecek. Görürsünüz siz Batı Karadenizliler.

Sizleri buralardan adım adım takip etmenin bile zevki bir başka olacak.

Saygıyla.

Sevgili Cemal bey,
Bence siz de katılın, birlikte adımlayalım bu güzel doğayı.:))

Oğuzhan 15-08-2008 10:41

Evet Cemal Abi Öyle uzaktan takip etmek yok.Bekliyoruz...:)

Oğuzhan 15-08-2008 10:42

Tüm dostlar davetlidir. :)

cemal.S 15-08-2008 11:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Oğuzhan (Mesaj 268674)
Evet Cemal Abi Öyle uzaktan takip etmek yok.Bekliyoruz...:)

Eyvah Eyvah yapmayın yahu. Şu garip bodro mahkumunu kovduracakmısınız işinden. İzin mizin kaytarma derken. Siz bari yapmayın. Ben sizlere güveniyor ve inanıyorum. Bizim yerimize Safranbolunun, Amasranın altını üstüne getirir. Tarihi evlerin birinde kulaklarımızı çınlatarak kahve bile içersiniz.

Resimlerde cabası mecbur bilesiniz. Bekliyoruz buralarda.

Nazik davetiniz için çok teşekkürler. Gerçekten sağ olun var olun hep gülün ne diyeyim başka.

Sevgiyle.

cemo 15-08-2008 11:07

Cemel bey,
''yeşil başlı gövel ördek '',türküsünü çığırtırdık hep beraber:)))

Güler 15-08-2008 11:32

Haa, haaa; duygu sömürüleri başladı.....

cemo 15-08-2008 11:46

Damardan deneyelim dedim:))

Gönül, bu güzel insanlarla olmak istiyor ne yapalım:)))

Passion 15-08-2008 16:32

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
3-Güler hanım ve eşi-istanbul
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
7-Sebahattin Sargın-Bursa
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak

Oooo , liste uzamaya başladı :D . Hadi bakalım daha fazla katılım bekliyoruz. Bütün dostlar buyurun, buyurun..

Arkadaşlar Safranbolu olursa oturup çay kahve içip sohbet edebileceğimiz bir yeri ayarladım şimdiden. Sahibini tanıyorum. Hatta eğer o günlerde müsait olursa ( bebek bekliyorlar da o tarihlerde) kendisi de katılacak toplantımıza. O da bir doğa insanı. Yine Safranbolu yu daha bilinçli gezmemize de yardım edecek .Kendisi Safranbolu nun yerlisi.

Hava güzel olursa konağın bahçesinde oturabiliriz, soğuk olursa da içerde oturabilirz. Hatta konağın fotoğrafını bulabilirsem buraya ekleyeceğim. Tarihi Hükümet konağı binasının hemen altında. Konağın altı ve bahçesi kafetarya üstü de gezi evi.

Sebahattin üniversiteyi kazanmışsın. Tebrik ederim. Hangi bölüm?

Listeye ,atlayıp ta ,eklemediğim arkadaş varsa lütfen kendisini eklesin.

Sebahattin Sargın 15-08-2008 21:27

Sevgili Passion;

Sizin meslektaşınız olacağım kısmet olursa, ben gıoda teknolojisi meslek lisesi çıkışlıyım. Bandırmada da MYO okuyacağım, hemen hemen meslektaş sayılırız ;)

Passion 16-08-2008 12:18

Doğru Sevgili meslektaşım,

Sana okul hayatında ve okuldan sonra ki hayatında bol başarılar diliyorum. Her şeyden önemlisi mesleğini severek yapabilmeni diliyorum.

habibe 19-08-2008 14:22

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli

(Sevgili cemo, Guler hanımlar geçerken beni de alacaklar.)

Cumhur Tonba 20-08-2008 02:02

organizasyon

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 267818)
...

Sevgili Sebahattin Sargın Beyefendi. Enerjinize hayranım. Antalya'yı açıyorum oradasınız, Kastamonu'yu açıyorum oradasınız. Her yere yetişmeye çalışıyorsunuz. Nasılsınız. İnşallah acılarınızda biraz hafiflemiştir. Size sağlıklı günler dilerim. Bandırmaya gelirsem sizi ziyaret etmek isterim. Ben, Antalyalıyım. Orada doğdum büyüdüm. Kastamonuda Ortaokulu ve Ziraat Meslek lisesini bitirdim. Keşan'daM.Y.Okulu Besicilik böl.okudum. Gönen'de, Vanda, Keşan ve Uzunköprüde Tekniker olarak Tarım Bak. Çalıştım. Yani anlayacağın Türkiyenin 4 köşesindende hatıralarım var. Gönen Alman Çiftliğinden askere giderken eşimle Bandırma'da güzel bir kayık gezisi yapmıştık ve oradan İzmire gittim. Askerliğe İzmir'de başladım. Ailemizin yarısıda İzmir Eşrefpaşa'da.

Passion 20-08-2008 11:53

5 Eklenti(ler)
Oturup sohbet edebileceğimiz bir mekandan fotoğraflar.
Eklenti 45464

Eklenti 45466

Eklenti 45469

Eklenti 45470

Eklenti 45467

Mümtazlar Konağı - Safranbolu

Passion 20-08-2008 11:58

4 Eklenti(ler)
Aynı mekanın bahçesi ve iç mekanı:

Eklenti 45471Eklenti 45472

Eklenti 45474Eklenti 45473

Sebahattin Sargın 20-08-2008 21:39

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi cumhur022 (Mesaj 269906)
Sevgili Sebahattin Sargın Beyefendi. Enerjinize hayranım.
...

Sevgili Cumhur Bey;

Güzel sözleriniz ile beni onore ettiniz, çok teşekkür ederim. Kadere bakın ki bende bir Ziraat Meslek Lisesi mezunuyum efendim. Elbette ki sizinle tanışmayı bende çok isterim, Bandırmada evimi bir tutayım her zaman beklerim. Bu sıcak ve içten mesajınız için çok teşekkür ederim...

Sevgili Passion;

Çok iyi bir seçim, bayıldım doğrusu tebrik ederim...

Sevgiler ;)

Passion 20-08-2008 21:43

Beğendiğine sevindim Sevgili Sebahattin. Umarım diğer arkadaşlar da beğenirler.

Güler 20-08-2008 22:28

Sevgili Passion, reklâmın da bu kadar güzeli az bulunur, tebrikler. O kadar güzel resimler yüklemişsiniz ki biran önce gelmeye can atar olduk.
Bir terslik olmazsa, gelirken Sebo ve Habibe'de bizle gelecek.

Passion 20-08-2008 23:57

Teşekkür ederim Güler Hanım. Fotoğrafları arkadaşımdan aldım.

Hep beraber gelmeniz çok güzel olacak. Umarım bir terslik olmaz.

ephesos 21-08-2008 22:41

Selam arkadaşlar , http://www.amasram.net/resimler.html güzel amasramızı şuradan bir inceleyin derim haksızlık olmasın.

ephesos 21-08-2008 22:44

Ha bu arada birde saklı cennetimiz inkum var burayada bir göz atın ama mevsimsel olarak amasra daha mantıklı fakat yazın kimsenin bilmediği bir tatilyeri ararsınız belki.http://www.bartin74.net/sayfalar/inkumu.asp

Cumhur Tonba 22-08-2008 01:01

Sevgili Karadeniz'li ler.
Yazılarınızı her akşam kontrol ediyorum.
Bakalım ne gibi gelişmeler olmuş diye. Bayaği ilerleme var.
60 ve 17. Bence harikulade bir uyum. Hiç bir çıkar beklemeden belli bir gaye uğruna aynı saflarda yer almak. Bazen şunuda düşünüyorum. Karşı cins ten olan kişiler. Seks dışında neden ki birbiriyle arkadaş olamasın. Güzel dostluklar kuramasın. Birbirlerinin derrtlerrini dinleyip, karşılıklı olarak birbirini teselli etmesin.
Ağaçlar net te bu potansiyel var.
Yazışmalarınızı okudukça inanın kendimi bir aile ortamı içerisinde hissediyorum.
Okullar başlasın sebo yu ziyaret edeceğim. Bir arkadaşımızda tekirdağ' a gelecekmiş. O da proğramımda.
Her halde Güler hanımla sebo seyahate gelecek. Lütfen biraz sıkıştırında Ezgili Dünyam da oralarda olsun.
Hepinizi saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum. 10 yaşındaki kızım Nazlıcan'da sizlere selam söylüyor. Hoşcakalın.

ephesos 22-08-2008 16:29

Tekirdağ sınırına kadar batıkaradeniz sayıyoruz dolayısıyla İstanbullu arkadaşlarda davetlidir onların da katılmasını bekliyoruz.

Cumhur Tonba 25-08-2008 16:01

Karadeniz'liler

Sevgili Karadeniz'liler.
Anlaşıldıki sizler toplanıp hep beraber geziye çıktınız. 2 gündür siteye uğrayan yok. Gezin bakalım. Sonra dönünce bizede anlatın.

Cumhur Tonba 27-08-2008 23:39

Sayın Karadenil'li hemşerilerim.
Sizleri cidden merak etmeye başladım. Endişelenmiyorum desem yalan olur. Bir haftadır hiç birinizden ses seda yok. Lütfen bir ses verin. Bizide meraktan kurtarın.

cemal.S 28-08-2008 08:10

Merhabalar!

Sahi bende merak eder oldum yahu. Nerde bu güzel insanlar. Buralarda bir yerlerdelerde biliyorum. Yeşilemi karıştılar ne? Yoksa anadolu cennetinde kayıpmı oldular. Uzaktanda olsa sizleri izliyorum haberiniz ola.

Saygıyla.

Passion 28-08-2008 10:22

Merhaba Sn. Cumhur ve Sn. Cemal.S ,

Ben buradayım :eek: . Sevgili Cemo, bir anadolu cennetine karıştı evet :D , o yüzden bir süredir sesi soluğu çıkmıyor. Toplantıyı bayram sonrası düşündüğümüzden şu anda beklemedeyiz. Yeni katılımlar da şu arada yok daha :( .

Bu toplantıyı gerçekleştirmek isteyen bütün arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum , bu forum konusundan haberi olmayan arkadaşları sizler de elinizden geldiğince haberdar edebilirseniz daha bir canlanabiliriz ;) :D .

Saygılar, sevgiler...

eda06 28-08-2008 11:05

sevgili passion bende gelmek isterim,ama yanımda benim ufaklıgıda getirmem mümkünmü? eger olursa katılmak mutlu eder beni. gönül isterki hepinizle tanışayım.sevgiler;)

Passion 28-08-2008 11:13

****** Sevgili Eda06, ufaklığı da getirebilirsiniz. Öyle bir sınırlama koymuyoruz. Ben de kendi adıma çok memnun olacağım sizinle tanışmaktan. Sizi de hemen listeye ekliyorum :). Sevgiler..

1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük
4-Powered -Zonguldak
5-Passion -Safranbolu
6-Lalezar78-Karabük
8-h.pinar-İstanbul
9-ephesos-Zonguldak
10- Habibe - Kocaeli
11- Eda06 - Ankara

Oğuzhan 28-08-2008 19:19

Sevgili Edao6 ,
Tabi neden olmasın.Ufaklığı getirebilirsiniz. :)

Oğuzhan 28-08-2008 19:21

İsteyen tüm dostlar gelebilir.Sınırlama yok yok ..

Cumhur Tonba 28-08-2008 22:59

Sevgili Karadeniz'li ler. Nihayet ses vermeye başladınız. Bu kadar arayı sözleşmiş gibi hep beraber nasıl verdiniz? İnşallah bir numara çevirmiyorsunuzdur?
Hepinize selam ve saygılar.

Oğuzhan 29-08-2008 09:15

:D iLAHİ BİZDE NUMARA OLMAZ .

hayalciciftci 29-08-2008 13:52

kaç günlüğüne gidiliyor acaba? Gittiğimizde konaklayacak mıyız yoksa günübirlik gezip dönecek miyiz?

Güler 29-08-2008 20:19

Yol hayli uzun olacak gibi. Sanırım biz bir gece konaklamayı düşünüyoruz.

zenfree 31-08-2008 16:24

Toplantı tarihi belli değil mi, ben mi göremedim?

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:52.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025