![]() |
Sevgili cemal.S. yazdıkların çok doğru, bizler doğa ve bitki-çiçek hayranları yollara düşüyoruz. Ama senin eksik yazdığın bir şey var o da; çiçekler hakkında bu kadar iyi anlaşan ikilinin birinin yaşının altmış diğerinin ise onyedi olması. Bilemiyorum, söz konusu bitkiler olmasaydı bu kadar iyi anlaşabilir miydik Seboyla?
|
Güler Hanım !
Doğayı seven sevmesini bilen herkesin henüz 20 sine bile basmadığını duymuştum. Hey Karacaoğlan hey. Saygıyla. |
İnsanların anlaşmaları için yaşın pek önemi yoktur bana göre. Ortak bir paydada buluştuktan sonra yaş ister 70 olsun ister 80. Güler Hanımcığım yaşınız 60 ama sizin benden genç bir ruhunuz var, maşallah diyelim ;)
|
öhööö, öhöö, öhööööö.
Sebocum seni çok seviyorum. |
******* :)
Arkadaşlar süpersiniz. :) |
[QUOTE=cemal.S;268615]Merhabalar!
İşte AĞAÇLAR NET te beni cezbeden hatta baştan çıkarıp şehir şehir koşmaya uçmaya zorlayan dostluk ve kardeşlik gösterisi. Düşünsenize iki bitki delisi (Güler Hanım, Sebo) düşmüşler yollara resim çekip kamp kurarak Amasra cennetine doğru beraber. Eminim yolculukları bir dakika kadar gelmeyecek. Görürsünüz siz Batı Karadenizliler. Sizleri buralardan adım adım takip etmenin bile zevki bir başka olacak. Saygıyla. Sevgili Cemal bey, Bence siz de katılın, birlikte adımlayalım bu güzel doğayı.:)) |
Evet Cemal Abi Öyle uzaktan takip etmek yok.Bekliyoruz...:)
|
Tüm dostlar davetlidir. :)
|
Alıntı:
Resimlerde cabası mecbur bilesiniz. Bekliyoruz buralarda. Nazik davetiniz için çok teşekkürler. Gerçekten sağ olun var olun hep gülün ne diyeyim başka. Sevgiyle. |
Cemel bey,
''yeşil başlı gövel ördek '',türküsünü çığırtırdık hep beraber:))) |
Haa, haaa; duygu sömürüleri başladı.....
|
Damardan deneyelim dedim:))
Gönül, bu güzel insanlarla olmak istiyor ne yapalım:))) |
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa 8-h.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak Oooo , liste uzamaya başladı :D . Hadi bakalım daha fazla katılım bekliyoruz. Bütün dostlar buyurun, buyurun.. Arkadaşlar Safranbolu olursa oturup çay kahve içip sohbet edebileceğimiz bir yeri ayarladım şimdiden. Sahibini tanıyorum. Hatta eğer o günlerde müsait olursa ( bebek bekliyorlar da o tarihlerde) kendisi de katılacak toplantımıza. O da bir doğa insanı. Yine Safranbolu yu daha bilinçli gezmemize de yardım edecek .Kendisi Safranbolu nun yerlisi. Hava güzel olursa konağın bahçesinde oturabiliriz, soğuk olursa da içerde oturabilirz. Hatta konağın fotoğrafını bulabilirsem buraya ekleyeceğim. Tarihi Hükümet konağı binasının hemen altında. Konağın altı ve bahçesi kafetarya üstü de gezi evi. Sebahattin üniversiteyi kazanmışsın. Tebrik ederim. Hangi bölüm? Listeye ,atlayıp ta ,eklemediğim arkadaş varsa lütfen kendisini eklesin. |
Sevgili Passion;
Sizin meslektaşınız olacağım kısmet olursa, ben gıoda teknolojisi meslek lisesi çıkışlıyım. Bandırmada da MYO okuyacağım, hemen hemen meslektaş sayılırız ;) |
Doğru Sevgili meslektaşım,
Sana okul hayatında ve okuldan sonra ki hayatında bol başarılar diliyorum. Her şeyden önemlisi mesleğini severek yapabilmeni diliyorum. |
1- cemo - kdz ereğli
2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa 8-h.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak 10- Habibe - Kocaeli (Sevgili cemo, Guler hanımlar geçerken beni de alacaklar.) |
organizasyon
Alıntı:
|
5 Eklenti(ler)
Oturup sohbet edebileceğimiz bir mekandan fotoğraflar.
Eklenti 45464 Eklenti 45466 Eklenti 45469 Eklenti 45470 Eklenti 45467 Mümtazlar Konağı - Safranbolu |
4 Eklenti(ler)
|
Alıntı:
Güzel sözleriniz ile beni onore ettiniz, çok teşekkür ederim. Kadere bakın ki bende bir Ziraat Meslek Lisesi mezunuyum efendim. Elbette ki sizinle tanışmayı bende çok isterim, Bandırmada evimi bir tutayım her zaman beklerim. Bu sıcak ve içten mesajınız için çok teşekkür ederim... Sevgili Passion; Çok iyi bir seçim, bayıldım doğrusu tebrik ederim... Sevgiler ;) |
Beğendiğine sevindim Sevgili Sebahattin. Umarım diğer arkadaşlar da beğenirler.
|
Sevgili Passion, reklâmın da bu kadar güzeli az bulunur, tebrikler. O kadar güzel resimler yüklemişsiniz ki biran önce gelmeye can atar olduk.
Bir terslik olmazsa, gelirken Sebo ve Habibe'de bizle gelecek. |
Teşekkür ederim Güler Hanım. Fotoğrafları arkadaşımdan aldım.
Hep beraber gelmeniz çok güzel olacak. Umarım bir terslik olmaz. |
Selam arkadaşlar , http://www.amasram.net/resimler.html güzel amasramızı şuradan bir inceleyin derim haksızlık olmasın.
|
Ha bu arada birde saklı cennetimiz inkum var burayada bir göz atın ama mevsimsel olarak amasra daha mantıklı fakat yazın kimsenin bilmediği bir tatilyeri ararsınız belki.http://www.bartin74.net/sayfalar/inkumu.asp
|
Sevgili Karadeniz'li ler.
Yazılarınızı her akşam kontrol ediyorum. Bakalım ne gibi gelişmeler olmuş diye. Bayaği ilerleme var. 60 ve 17. Bence harikulade bir uyum. Hiç bir çıkar beklemeden belli bir gaye uğruna aynı saflarda yer almak. Bazen şunuda düşünüyorum. Karşı cins ten olan kişiler. Seks dışında neden ki birbiriyle arkadaş olamasın. Güzel dostluklar kuramasın. Birbirlerinin derrtlerrini dinleyip, karşılıklı olarak birbirini teselli etmesin. Ağaçlar net te bu potansiyel var. Yazışmalarınızı okudukça inanın kendimi bir aile ortamı içerisinde hissediyorum. Okullar başlasın sebo yu ziyaret edeceğim. Bir arkadaşımızda tekirdağ' a gelecekmiş. O da proğramımda. Her halde Güler hanımla sebo seyahate gelecek. Lütfen biraz sıkıştırında Ezgili Dünyam da oralarda olsun. Hepinizi saygı ve sevgilerimle kucaklıyorum. 10 yaşındaki kızım Nazlıcan'da sizlere selam söylüyor. Hoşcakalın. |
Tekirdağ sınırına kadar batıkaradeniz sayıyoruz dolayısıyla İstanbullu arkadaşlarda davetlidir onların da katılmasını bekliyoruz.
|
Karadeniz'liler
Sevgili Karadeniz'liler.
Anlaşıldıki sizler toplanıp hep beraber geziye çıktınız. 2 gündür siteye uğrayan yok. Gezin bakalım. Sonra dönünce bizede anlatın. |
Sayın Karadenil'li hemşerilerim.
Sizleri cidden merak etmeye başladım. Endişelenmiyorum desem yalan olur. Bir haftadır hiç birinizden ses seda yok. Lütfen bir ses verin. Bizide meraktan kurtarın. |
Merhabalar!
Sahi bende merak eder oldum yahu. Nerde bu güzel insanlar. Buralarda bir yerlerdelerde biliyorum. Yeşilemi karıştılar ne? Yoksa anadolu cennetinde kayıpmı oldular. Uzaktanda olsa sizleri izliyorum haberiniz ola. Saygıyla. |
Merhaba Sn. Cumhur ve Sn. Cemal.S ,
Ben buradayım :eek: . Sevgili Cemo, bir anadolu cennetine karıştı evet :D , o yüzden bir süredir sesi soluğu çıkmıyor. Toplantıyı bayram sonrası düşündüğümüzden şu anda beklemedeyiz. Yeni katılımlar da şu arada yok daha :( . Bu toplantıyı gerçekleştirmek isteyen bütün arkadaşlardan bir ricada bulunmak istiyorum , bu forum konusundan haberi olmayan arkadaşları sizler de elinizden geldiğince haberdar edebilirseniz daha bir canlanabiliriz ;) :D . Saygılar, sevgiler... |
sevgili passion bende gelmek isterim,ama yanımda benim ufaklıgıda getirmem mümkünmü? eger olursa katılmak mutlu eder beni. gönül isterki hepinizle tanışayım.sevgiler;)
|
****** Sevgili Eda06, ufaklığı da getirebilirsiniz. Öyle bir sınırlama koymuyoruz. Ben de kendi adıma çok memnun olacağım sizinle tanışmaktan. Sizi de hemen listeye ekliyorum :). Sevgiler..
1- cemo - kdz ereğli 2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa 8-h.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak 10- Habibe - Kocaeli 11- Eda06 - Ankara |
Sevgili Edao6 ,
Tabi neden olmasın.Ufaklığı getirebilirsiniz. :) |
İsteyen tüm dostlar gelebilir.Sınırlama yok yok ..
|
Sevgili Karadeniz'li ler. Nihayet ses vermeye başladınız. Bu kadar arayı sözleşmiş gibi hep beraber nasıl verdiniz? İnşallah bir numara çevirmiyorsunuzdur?
Hepinize selam ve saygılar. |
:D iLAHİ BİZDE NUMARA OLMAZ .
|
kaç günlüğüne gidiliyor acaba? Gittiğimizde konaklayacak mıyız yoksa günübirlik gezip dönecek miyiz?
|
Yol hayli uzun olacak gibi. Sanırım biz bir gece konaklamayı düşünüyoruz.
|
Toplantı tarihi belli değil mi, ben mi göremedim?
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:52. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025