![]() |
Yani Sevgili İklimsiz bravo diyorum size...
Beni kırmayıp taa Giresunlardan buraya gelecek İklimsiz. Yolum uzun diyenlere en büyük örnektir bu yani, arkadaşlar ha gayret. Bu kadar uğraşıyorum beni kırmıyacağınızı düşünüyorum.... Sevgili Uzman16; Bu habere üzüldüm, ben sizi de aramızda görmeyi planlıyordum. Bir arkadaşınız vardı sitemizede üye olan, ona haber verebilir misiniz? Onu bekleriz tanışmış oluruz kendisi ile... Kulis çalışmalarım hızla devam edecektir.... Sevgiler ;) |
Sevgili İklimsiz valla süpersiniz.:)
Hadi gitmesi iyi de dönüş nasıl olacak.Pazartesi iş günü o yüzden zorluyor.Bakalım nasıl olacak.Aslında çok iyi olur ama. |
Olur olur oda olur Sevgili Oğuzhan bir güncük izin alsan....
|
Alıntı:
Demiş Sevgili Sebo... Kendisiyle daha dün yüzyüze görüşme fırsatımız oldu. İşin şakası bi yana gerçekten aklından bir saniye çıkmıyor organizasyonlar. Bu konuda kendimi gerçekten teşekkür borçlu hissettim daha katılmadan. Umarım burada yapılan listeden daha kalabalık oluruz. Saygılar...:rolleyes: |
Hadi Elfogi, bizim ufaklığı üzme.
|
Toplantıda artık geleneksel hale gelen çekilişlerimizde olacak ;)
Şimdilik ilk çekiliş hediyeleri getireceğim 3 adet japon feneri... Çok güzel bir toplantı olacak, inşallah herkez işini ayarlayabilirde gelebilir... |
Alıntı:
Onbir otuzda oğlumu hava alanından yolcu ettikten sonra (değişiklikler olmazsa) geleceğim. Gece dönüş acalem-şartım yok :) |
İşte buna çok sevindim çok, beni kırmadığınız için çok teşekkür ederim Sevgili Çekirdek ;)
İnşallah diğer üyelerimizde hayırlı haberler ile dönerler.... Güzel bir toplantı olacak güzel.... Sevgiler ;) |
Ah Sebahattin bey ah. Bu ne güzellik kardeşim ağaçlar net koptu geliyor haberin ola. Bizlerde uzaktan seyredeceğiz ve resimleri bekliyorum haberin ola. Çok güzel olacak çok. Hepinize iyi paylaşımlar ne diyelim.
Kafa diyor kazmayı küreği al git Bursaya. Hepiniz sevgiyle kalın. Yolcu yolunda gerek (Yarın akşam hayırlısı ile) |
Cemal bey,
Benim gibi tüm arkadaşlar burada olmanızı candan arzu ederdi buna eminim ama birdahakine kısmet. Sevgiler iyi yolculuklar.. |
4 Eklenti(ler)
Toplantı yerini Sevgili Zerdüşt ile yaptığımız bir keşif gezisi sonucunda belirledik. Bu gezide komik bir olayda yaşadık bunu toplantı zamanı anlatırız ;)
Bursalıların en kolay bildiği yerde yapacağız kısmet olursa, bu yer neresi derseniz... Reşat Oyal Kültürparkı içerisinde bulunan Elmas Aile Çay Bahçesi Şirin ve güzel bir yer, Zerdüşt ile birlikte gittik. Hava çok sıcaktı ama çay bahçesi serindi. Parkın içindeki havuzun sonunda bulunuyor toplantı mekanımız... İşte kültürparktan birkaç kare... Eklenti 42366 Eklenti 42367 Eklenti 42368 Eklenti 42369 Yer: Reşat Oyal Kültürparkı içerisinde bulunan Elmas Aile Çay Bahçesi Tarih: 20 Temmuz 2008 Pazar Saat: 12.00 "Reşat Oyal Kültür Parkı 1955’te Bursa'da Belediye Başkanı Reşad Oyal tarafından Kültürpark adıyla hizmete açılan park. 393.000 metrekarelik alana kurulmuştur. Konumu, büyüklüğü ve yeşil dokusuyla kent merkezi için büyük öneme sahiptir. İçinde sandalla gezilen bir göl alanı, çevresinde çay bahçeleri, lokantalar, Bursa Arkeoloji Müzesi, Konservatuvar Binası, Açık Hava Tiyatrosu bulunur. 1958'de yılında gerçekleşen ulusal bir yarışma ve 1985'te parkın fuar alanına dönüştürülmesi için açılan ikinci bir yarışma sonucunda elde edilen projelere göre düzenlenmesi gerçekleşmiştir. 143.000 metrekarelik yeşil alana sahiptir ve 61 türde yaklaşık 5000 adet ağaç bulunmaktadır. 1 sıla ağacı, 3 gingko ağacı gibi endemik bitki türleri ile tarihi anıt nitelikte tescilli ağaç türleri bulunmaktadır. Bunlar 2 adet manolya ağacı, 1 adet uludağ göknarı, Tarihi Yacılar Çınarı olarak anılan 1 adet çınar ağacıdır. 1963’teki ilk festivalden itibaren Uluslararası Bursa Festivali'ne ev sahipliği yapmaktadır. 1999’da Reşat Oyal’ın ismi Kültürpark’a verilmiştir." KAYNAK Toplantı katılım lsitesi tam olarak oluştuğunda şehir dışından gelen üyelerimizi nerden alacağımızı ve nasıl geleceklerinide ilan edeceğiz... Son durum: 1. Günüm (Gardenya) 2. Sebo 3. Turco 4. Selahattin Yılmaz 5. Tufan 6. zerdüşt (yusuf) 7-Sevilay ve Eşi 8. Cemo 9. Güler 10. İklimsiz 11.Selenn 12. Zenfree 13.Badem ağacı 14.drmiyevic 15. Çekirdek Toplantıya katılacak arkadaşlarımızın listeyi kopyalıyıp adlarını eklemeleri rica olunur... |
Bir aksilik çıkmazssa bende geleceğim.
1. Günüm (Gardenya) 2. Sebo 3. Turco 4. Selahattin Yılmaz 5. Tufan 6. zerdüşt (yusuf) 7-Sevilay ve Eşi 8. Cemo 9. Güler 10. İklimsiz 11.Selenn 12. Zenfree 13.Badem ağacı 14.drmiyevic 15. Çekirdek 16. Kudret |
Sebocuğum çok güzel bir yer bulmuşsunuz. Biz Bursalılar için hadi neyse de şehir dışından gelecek dostlar için de kolay bulunabilecek bir mekan. Kültürparka gitmeyeli ne kadar zaman olmuş, kısmetse orada görüşmek için sabırsızlanıyorum. Sevgiler.
|
Kudret abi çok sevindim bu habere işte ;)
Selen ablacığım mekanı beğenmene sevindim, inşallah kısmet olurda herkez gelir toplantıya. Denizimizi öp bizim için... Sevgiler ;) |
Alıntı:
nasıl bir organizasyon yapacağını bilmiyorum ama, üzerime görev düşerse; ayrımcılık yapmış gibi olmayayım, öncelikle İstanbul' dan gelecek hemşehrilerimi ( 3-4 kişi ), Güzelyalı iskelesinden ya da Bursa terminalinden alabilirim. Teklifim, tabii ki diğer şehirlerden gelecek arkadaşlar için de geçerlidir... |
Tufan Bey bu konuda arabaya çok ihtiyacımız olacak, İstanbuldan gelen üyelerimiz şimdilik araba ile gelecek gibi gözüküyor. Ancak terminal tarafından arabasız gelecekler var o konuda bize yardımcı olabilirseniz çok sevineceğiz....
|
Sevgili Sebahattin;
tabii ki, seve seve yardımcı olurum. Planlamaları yapmak sana düşüyor ama. Önceden de haberim olursa, dediğim gibi feribot ya da terminal fark etmez benim için. 4 kişi bana rezerve edebilirsin. |
Yardımlarınız için teşekkür ederim, sizinle irtibata geçeceğim zamanı gelince...
Sevgiler ;) |
Merhabalar...
Sebo'yla yaptığımız keşif gezisinin komikten çok trajikomik olduğunu söylemeden edemeyeceğim. Hatta neredeyse drama bile dönüşebilirdi.. Lafı fazla uzatmadan bu buluşma için ben de elimden gelen yardımı yapmak istediğimi belirteyim. Arabayla katılamayacağım ancak şehir dışından gelen arkadaşları buluşma öncesi ortak bi noktadan alabilirm. Hem zaman kazanmış oluruz diye düşündüm. Alternatif fikirler olursa da yine yardım için burdayım... Sevgiler.... |
Sevgili Sebo, toplantı saatini 12 olarak vermişsin. O saat tam da yemek saati. Bahsettiğin mekanda yemek için tost vs. bulabilecek miyiz? Yoksa dışarıdan getirmemize müsaade ederler mi? Eğer ediliyorsa gelen arkadaşlar birşeyler getirelim de paylaşırız.
|
Orada yiyecek olarak uygun şeyler var, aklımda kalan döner oldu ;) Dolayısıyla dışarıdan yiyecek getirmeye izin vermezler sanırım Güler Hanım...
Sevgiler ;) |
1. Günüm (Gardenya)
2. Sebo 3. Turco 4. Selahattin Yılmaz 5. Tufan 6. zerdüşt (yusuf) 7-Sevilay ve Eşi 8. Cemo 9. Güler 10. İklimsiz 11.Selenn 12. Zenfree 13.Badem ağacı 14.drmiyevic 15. Çekirdek 16. Kudret 17. zfkg + çocuklarım(gelmeye çalışıcam) benim gelmem kesin değil ama gelebilrsem yanımda belki 2 çocuğumda olabilir mümkün müdür acaba. |
Hazır lafı açılmışken ben de bişi sormak istiyorum: yanımda biyoloji mezunu bir arkadaşımı getirebilir miyim acaba? Kendisi de bu konularla ilgilidir aynı zamanda, ancak siteye üye değil. Bir sorun olur mu acaba?
|
Bence hiçbir sakıncası yok. Hatta ne keyifli bir grup olduğumuzu görüp arkadaşınız da belki üye olmaya karar verir ne dersiniz sevgili Zerdüşt:)
|
Bence de hiçbir sakınca yok :)
Deniz bebeği de getireceksin değil mi Selen? |
Sevgili Selenn ve Sevgili İklimsiz ;
Olumlu bakışınız için çok teşekkür ederim. Siz ve diğer tüm arkadaşlarımız sayesinde keyifli bir grup olduğumuzu göreceğinden eminim. :) Saygılar... |
Geçen yıl toplantılarda çok şey öğrendik ve çok kişiyle tanıştık bu kişiler arasında üyemiz olmayan veya mesaj yazmayıp sadece okumayı tercih eden değerli insanlar da vardı (Kızılağaç diye sevdiğimiz herzaman sürprizi seven bizimde onu sevdiğimiz bir üyemiz vardı kulakları çınlasın). Sonuç ne olursa olsun amaç toplanmak ve güzel şeyler paylaşmak olunca kimin geldiği o kadarda önemli değil yeterki ortamın ruhuna uygun insanlar olsun hani birazda onların açısından. Katılmaya cesareti olmayan üyeleri ve üye olmayıp okuyanları da ben buradan davet etmiş olayım :)...
|
Arkadaşlar;
Toplantıya arkadaşlarınızı veya çocuklarınızı getirmeniz de bir sorun yok, yeni arkadaşlarımızla tanışmak bizi de sevindirecektir. Kızılağaç örneği güzel di Hocam, çok özledik onu.... Hocamın sözünü tekrar edeyim ben izninizle; "Katılmaya cesareti olmayan üyeleri ve üye olmayıp okuyanları da ben buradan davet etmiş olayım" Sevgiler ;) |
bende varım
1. Günüm (Gardenya) 2. Sebo 3. Turco 4. Selahattin Yılmaz 5. Tufan 6. zerdüşt (yusuf) 7-Sevilay ve Eşi 8. Cemo 9. Güler 10. İklimsiz 11.Selenn 12. Zenfree 13.Badem ağacı 14.drmiyevic 15. Çekirdek 16. Kudret 17. zfkg + çocuklarım(gelmeye çalışıcam) 18. wolkan16 |
Alıntı:
Sevgili İklimsiz, Deniz'i bu toplantıya getirmeye cesaret edemiyorum. Yaygaraları ve istekleri bu sıralar bitmek bilmiyor. Baba-oğul pazar keyfi yapacaklar ;) |
Sevgili Selenn,
Bebeği de getirebilirsin bakacak çok adam var merak etme. |
Teşekkür ederim sevgili Turco bir dahaki sefere yardımlarınızı rica ederim :)
|
arkadaşlar saat kaçta toplanıyoruz bu konuda bir bilgi göremedim??
|
12 de sevgili wolkan.
|
keşke gelebilsem çok heveslendim:eek:
|
Arkadaşlar aranızda olmayı isterdim ancak büyük ihtimalle katılayamayacağım. :(
1. Günüm (Gardenya) 2. Sebo 3. Turco 4. Selahattin Yılmaz 5. Tufan 6. zerdüşt (yusuf) 7-Sevilay ve Eşi 8. Cemo 9. Güler 10. İklimsiz 11.Selenn 12. Zenfree 13.Badem ağacı 14.drmiyevic 15. Çekirdek 16. zfkg + çocuklarım(gelmeye çalışıcam) 17. wolkan16 |
Alıntı:
Sevgiler ;) |
Kudret'in gelemeyecek olmasına ben de üzüldüm.
Kendisine mimoza tohumu sözüm vardı, getirmeyi planlamıştım. Başka bir yolla ulaştırırım artık. |
. Günüm (Gardenya)
2. Sebo 3. Turco 4. Selahattin Yılmaz 5. Tufan 6. zerdüşt (yusuf) 7-Sevilay ve Eşi 8. Cemo 9. Güler 10. İklimsiz 11.Selenn 12. Zenfree 13.Badem ağacı 14.drmiyevic 15. Çekirdek 16. Gürsels Herkese merhaba, Ben Bursa'dan Gürsel. Sitemiz Bursa üyeleri ile tanışmaktan büyük mutluluk duyacağım. Kesinlikle toplantıya ailem ile birlikte katılıyorum. Toplantı organizasyonu için Sabahattin Bey bana da görev verir ise severek yapmaya hazırım. Yalnız şu an arabam yok. Daha sonra arabam ile yardıma hazırım. Toplantıyı merakla bekliyorum. Selam ve sevgilerimle.... |
Sevgili sabahattin, Reşat Oyal Parkındaki tarihi çınar yacılar çınarı değil Yağcılar Çınarı'dır. Bu ismi bulunduğu semtinin isminden almıştır. Hatta parkın yanından geçen çekirge caddesi üzerinde yağcılar otobüs durağı da vardır. Selam ve sevgilerimle...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:56. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025