agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Güler'in Bahçesini Ziyaret (11 Mayıs 2008) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/8622.htm)

A.Şahin 11-05-2008 21:33

Sanırım ilk ben döndüm Manyas'tan...İnanılmaz güzel bir gündü. İlk defa forum katılımcılarıyla görüşüp tanışmakta ayrıca çok keyifliydi, adıma. Herkesin samimiyeti, içtenlği için ayrıca memnuniyetimi belirtmek istedim. :) Güler abla ve eşi Oğuz abinin misafir perverliği, her köşesinde bin bir emek olan bahçelerinin güzelliği, köyün mükemmel havası ve Güler ablanın hazırlamış olduğu bir birinden lezzetli yiyecekler hepsi hepsi mükemmeldi ;) verdikleri her bir emek için ayrı ayrı teşekkür ederim tekrardan;)

ilknur aşık 11-05-2008 21:33

Biz döndük. Herşey çok güzeldi, muhteşemdi. Hava bile kaç gündür o kadar soğuk, kapalıydı, bugün hava da çok güzeldi. Nereye bakacağımızı şaşırdık önce,güllere mi baksak, sardunyalara mı, sarmaşıklara? Her yer ayrı güzel. Güler hanım ve eşi inanılmaz güzel insanlar. Pekçok üyeyle tanışma fırsatı da bulduk. Ancak sanıyorum benim gibi pek çok üye mide fesatı geçiriyor.;)

Penelophe 11-05-2008 22:50

Biz de döndük. İnanılmaz güzel ve yorucu bir gündü.:) Herşey büyük bir emek ve sevginin ürünüydü, bu güzel gün için çok teşekkürler Güler hanım.:) Gizli kahraman Oğuz beye de çok teşekkürler..

Sevgili Çekirdek, Ferda Ülkümen, Mecbure, Uzman16, Selahattin bey, A.Şahin, Sebo, Selenn sizlerle tanışmak, sohbet etmek çok keyifliydi, güler yüzünüz, samimiyetiniz için çok teşekkürler..

Sebo, genel bir yorum yaparsın heralde.;)

Çok yorgunum, galeride fotoğraflar için bölüm açılırsa sabah yüklerim fotoğrafları.:)

ZzZzzz..

Selahattin Yılmaz 11-05-2008 22:51

Bu gün Güler hanımın kendi güldü bize, eşi güldü, bahçelerindeki güller güldü, hava güldü, yediğimiz yemekler güldü, anneler günü hediyesi güldü (Rosa osiria), osmanlı çileği fideleri güldü, üyeler güldü, arap yasemini çelikleri güldü.

Güler hanım isminiz gibi hep gülün bu gün bizi çok memnun ettiniz Allah'ta sizi memnun etsin. Herşey için önce size ve sonra eşinize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca tanışma fırsatı bulduğum üye arkadaşlara da teşekkür ediyorum ve bir özel teşekkürümde eşiyle birlikte oraya ulaşmamzı sağlayan uzman16'ya. Teşekkürler.

Koyu yeşil 12-05-2008 08:53

Arkadaşlar, ben durumu şöyle özetliyim: Arabamızı parkedip, bahçeye ilk adımımızı attığımızda on yaşındaki oğlumuz Tunç bana şöyle seslendi: ''Anneee, burası cennet mi?''..

Güler Hanım ve eşi Oğuz Bey, Hacıyakup köyünde bir cennet yaratmışlar gerçekten de. Evsahiplikleri, güleryüzleri, Güler Hanım'ın hazırladığı birbirinden lezzetli yiyecekler, inanın bütün gün koşturup durdular bizim için. Binlerce kez teşekkür ederiz, Güler Hanım ve Oğuz Bey'e.
Ama herşey bir yana o bahçe, o bahçe....Gülleri iki elinizle kavrayamıyorsunuz öyle büyükler. Tüm bitkilerden sağlık fışkırıyor. Kendilerine verilen sevgiyi kat be kat size iletiyorlar.
Yalnız işin şöyle bir kötü yanı var. Akşam eve dönüp kendi bahçeme bakınca, irice bir saksı görmüş gibi oldum:p Zamanla geçer umarım:D

Arkadaşlar sizleri tanımak ve birlikte vakit geçirmek çok çook güzeldi!

Penelophe 12-05-2008 12:22

Foroğrafları nereye yükleyeceğiz?

malina 12-05-2008 12:41

Bu kez, istekte bulunulmadan açtım ama yine işe yaramadı :) Yani galerinin adresinini mutlaka buraya yazmam gerektiğini anladım, gidip galeriye bakılmıyor :)

Galerinin en güzel bölümlerinden biri olacağını tahmin ediyorum :)

Güler'in Bahçesini Ziyaret (11 Mayıs 2008)

uzman16 12-05-2008 13:41

Arkadaşlar konuyu çok güzel özetlemişler. Fazla söze gerek kalmamış.

Sadece bir önerim olacak; Acaba "Güler'in Bahçesi" yerine "Güler'in Cenneti" mi desek? Sanki bir cennet bahçesi vardı orada.

Güler Hanım ve eşi Oğuz Bey'e ne kadar teşekkür etsek az. Herşey için sağolun.

Forum üyeleriyle tanışmak ayrıca çok güzeldi.

Ferda Ülkümen,Çekirdek, Fatma Dündar, Mecbure Hanım, Koyu Yeşil, Penelophe, Fellez, İlknur aşık ve eşi, Aziz Gerzeli ve eşi, Celal Bey ve Rana Hanım, Selahattin Hoca ve eşi, Sebo, A.Şahin, Selenn ve bebeği, Güler Hanım ve Oğuz Bey. Hepsiyle beraber olmak gerçekten güzeldi.

Herkese herşey için teşekkürler.

Güler 12-05-2008 17:19

Sevgili arkadaşlar,
Dün ziyaretimize gelen, gelmek isteyip de mazeretleri dolayısıyle gelemeyen ama telefon ederek gönülleriye bizlerle olduklarını belirten dostlara hem eşim adına hem de kendi namıma teşekkür ederim. Getirdiğiniz güzel hediyelere, çiçeklere, kek ve pastalara teşekkürler. Sevgili Rana, karadutlu pie çok güzeldi, hele sevgili penelophe'nin yaptığı profiterol nefisti. Millet kaşıkları bile beklemeden elleriyle başladı yemeğe. İnşallah bunu fotoğraflayan bir arkadaşımız olmuştur. Ben dün hiç resim çekemedim. Sevgili çekirdeğin, o şık kıyafeti ile mutfakta koca süt tenceresini yıkarken resimlemeyi çok isterdim. Ne kadar komikti. Hepiniz çok yardımcı oldunuz. Tepsileri getirip-götürmeler, masaları tanzim etmeniz, çalışkan karıncalar gibiydi.
Birara, bahçe fırınına sürdüğüm tepsilerle baş edemeyeceğimi düşünerek panikledim. Sevgili İlknur Aşık'ın eşi meğer bu işin kompetanı imiş, hızır gibi imdadıma yetişti, Allah razı olsun. Üzüntüm, fırın telaşına kapılıp, birgün önce sizler için sırf koyun sütünden mayaladığımız 10 kg.lık yoğurdun dolapta kalması oldu. Nefisti vallahi. Koca tencereyi baş aşağı yapın tık yok. Ne dersiniz, tadına bakmak istemez misiniz?
Celal Sungur ve eşi ile A.Şahin, öğle yemeğine kalamadılar, üzüldük. Gönül biraz daha fazla beraber olmak isterdi.
Sevgili Hedera, çiçek kolin için teşekkürler, gözlerim seni ve sayın yönetici ve moderatörlerimizi aramadı desem yalan olur, bekli bir son an sürprizi olabilir diye bekledim. Bu sefer olmadıysa da herzaman beklediğimizi bir kere daha belirtmek isterim.
Bu sabah kahvaltı soframızı, İknur'un zeytinleri ve İzmir grubunun güzel orkidesi renklendirdi. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederiz.
Sevgiler.

Oğuzhan 12-05-2008 18:48

Güzel ve keyifli bir gün olmuş.Gelemedik ama gönlümüz sizlerleydi.Hepinize sevgiler selamlar..

Gülgün 12-05-2008 18:49

Anladığım kadarıyla herkes geziden pek mutlu dönmüş.Bize de okudukça ve fotoğraflara baktıkça (fotoğrafları büyütemedim)iç çekmek düştü. Sizlerle olmak isterdim...

Penelophe 12-05-2008 19:22

Galeride bir sorun var galiba, düzelince yüklemeye devam edeceğim..

Buket Aknar 12-05-2008 20:30

Bugün, yoğun bir programım vardı eve gelip ağaçlar.net', açmak için sabırsızlıktan öldüm. Sırf geziyi merak ettiğim için. Hernekadar da fotoğrafları açamasam da günün güzelliği mesajlardan belli...

zenfree 12-05-2008 22:13

Çok kıskandım doğrusu.:(
Çok gitmek istemiştim malesef olmadı. Güzel bir gün geçirdiğinize sevindim. Ben zaten gezmeye değil biber salçası yapmaya gideceğim.;) Hem o zaman üzümler, elmalar vs. ler de olur diyerek kendimi teselli ediyorum.

hassoman 12-05-2008 23:48

orda bir köy var, uzakta,
o köy bizim köyümüzdür.
gezmesek de, tozmasak da
o köy bizim köyümüzdür.

Ahmet Kutsi Tecer'in bu şiirini bilmeyenimiz yoktur sanırım. Güler-Oğuz çiftinin bahçesini gezmesek de tozmasak da o bahçe bizim bahçemizdir.:D

İyi de Sadrazam Hail Rıfat paşa da, 'Gidemediğin yer senin değildir..':( demiş.

Kıskanmadım ama pek özendim...

ekin97 13-05-2008 07:39

Çok güzel bir gün olmuş, katılamadığım için çok üzgünüm:( Fotoğraflar için de çok teşekkürler arkadaşlar, sayenizde bizimde gözümüz, gönlümüz şenlendi:) Güler hanım ve eşini tebrik ediyorum, çok zevkli...

Penelophe 13-05-2008 07:53

Bendeki fotoğrafların hepsini yükledim fakat ilk yüklediklerimdeki görüntülenememe sorunu hala devam ediyor.

memet 13-05-2008 08:03

Güler hanım, aranızda olamyı çok isterdim. Fotoğraflarla yetindim artık.
İşler başımdan aşmış durumda olduğundan, forumla bile yeterince ilgilenemiyorum bu aralar.

Fotoğraflardan, güzel bir gün olduğu belli oluyor.

papatyam 13-05-2008 08:30

Bende fotoğraflarla yetinenlerdenim :(

Güler 13-05-2008 10:41

Sevgili dostlar, Allah sağlık versin bu sefer de bağbozumu yaparız, gelemeyenler üzülmesinler. Sevgili zenfree'nin dediği gibi salça yaparız. Domates ve biberler benden, işçilik sizlerden. Sevgili Hassoman doğru söylüyor, burası bizim olduğu kadar bütün ağaçlar.net üyelerinin de bahçesi. Sizleri burada görmek bizleri de mutlu ediyor.
Dün ben resim çekemedim ama arkadaşların çoğu çektiler, lütfen resimleri yüklemeyi ihmal etmesinler.

Bu sabah saat 7 de uyandım, önce çay suyunu koydum, sonra balkonu yıkadım. Balkondaki Sardunya , petunya ve menekşeleri suladım. Sabahın güzelliği bambaşkaydı. Oğuz ufak sepetini alarak Osmanlı çileklerini toplamaya gitti. Bu arada ben de sofrayı kurdum. Etrafta o kadar güzel bir sessizlik vardı ki. Ne araba gürültüsü ne de başka bir sıkıcı ses, sesizliği yüzlerce kuşun cıvıltıları bozuyordu. Biraz sonra eşim, bir sepet çilekle geldi''Güler neolur şunları bir kokla, bunlar koklanır mı yoksa yenir mi?'' dedi. Ben de ikisini de yaparız dedim. Güzel bir kahvaltıdan sonra keyif çayımı alarak balkondaki salıncaklara gittim, ve sizleri düşündüm.
Keşle o an benimle olsaydınız da bu güzelliği, derin sessizliği karşı köyleri seyredebilseydik beraberce dedim. Doğayı seven güzel insanlarla paylaşabilmek hissi ne güzel.
Hepinizi seviyor ve bekliyorum, sevgili arkadaşlar.

Koyu yeşil 13-05-2008 11:01

Sevgili Güler Hanım, o balkona hayat dendiğini sizden öğrendim ve hayran kaldım. Size bu güzel hayatta uzun, sağlıklı ve mutlu günler diliyorum. Huzurunuz hiç eksilmesin.

nazlı06 13-05-2008 11:24

bende fotoğraflarla yetinmek zorunda kalnlardanım. Belki başka sefere.

Güler 13-05-2008 11:56

Sevgili Koyu yeşil, evet, evin boyunca olan balkonlara hayat tabirini kullanıyorlar. Baharda ve yazın bütün gün burada geçiyor. Yemek fasılları, kısa kısa şekerleme yapılan yer. Genelde diğer evlerde bu hayatlarda mutlaka sedirler olur, öğle uykusunda kestirmenin keyfi çok güzeldir. Biz bu işi salıncaklarda yapıyoruz. Birine Oğuz, diğerine ben uzanıp bülbül seslerini dinliyoruz günün yorgunluğunu atıyoruz.
Sabah kahvaltıları çok keyifli oluyor. Sütümüz hakikaten çok güzel. Kahvaltıda süt içiyor, daha sonra keyif çayını salıncakta içiyoruz.

İyi dileklerin için teşekkürler, Allah sağlık ve huzur versin hepimize.....

limon 13-05-2008 12:04

Ben yorumlarımı fotoğrafların altına yapıyorum. Daha iyi oluyor, bahçenin her köşesini görmüş oluyorum ve yemekleri ve arkadaşlarımızı ;)

Güler 13-05-2008 12:16

Sevgili limon, bahçede seni de görmeyi çok arzu ederdim. En kısa zamanda beklerim inşallah. Arkadaşların bir çoğu, somon rengi açan iri çiçekli gülü beğendiler, sana ondan bir saksı hazırlamayı planladım. Toprağın gül için müsait değilse de iri bir saksıda bakarsın ve beni hatırlarsın.

caretta 13-05-2008 13:01

Uzun zamandır güzel bahçenizin güzel resimleri için bir şeyler yazmayı planlıyordum ama bu geziyi de kaçırınca tek yazabileceğim.. Üzgünüm...Ben de çok gelmek istemiştim ...biraz uzak kalıyoruz böyle geziler için.

Yine de resimlerden gördüğüm kadarıyla gerçekten bir cennet,elinize sağlık.

Güler 13-05-2008 13:20

Sevgili caretta, beklerim. Bence yazın sizin oraları çok sıcak olur, yaylaya çıkmak istemez misiniz? Çok sıcaklarda siz bu taraflara gelsenize.....

caretta 13-05-2008 13:31

Nazik davetiniz için çok teşekkür ederim :)) Kısmet..
Ben de yolunuz bu taraflara düşerse beklerim..

nevsune 13-05-2008 13:34

Herkesi memnun etmek öyle kolay iş değildir. Görür gibi oluyorum keyfinizi. Sevgili Güler, sizi de, Oğuz beyi de yürekten kutluyorum.

Sevgiler:)

Dilek Erbil 13-05-2008 14:30

Yani allah size güç kuvvet versin,resimlere baktıkça gül kokusu geldi buram buram,maşallah.Emeğiniz boşa gitmemiş,ama sevginin katkısıda büyük.Sizi tekrar kutluyorum,bu güzelliği paylaşma zevkini tattırdınız herkese,inşallah bir gün de bana nasip olur sizi ziyaret etmek.Tam güllerin erisiniz :) hem gülüyorsunuz hemde gül den anlıyorsunuz,allah da sizi gülmekten mahrum etmesin.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025