![]() |
1- Fatma Dündar
2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14-15- Celal Sungur ve Eşi Rana Sungur 16-17- Uzman16 ve eşi 18-19- Bülent16 ve kızı (Kesinleşirse gelecek) 20-21- A.Şahin ve bir arkadaşı 22-Badem ağacı |
Ha gayret arkadaşlar, en az otuzu bulmalısınız.
Hedera nerelerdesin? Sayın moderatör ve yöneticiler böyle gezilere katılmazlar mı? |
Alıntı:
|
Bir Balıkesirli olarak ben de katılmayı dilerdim, ama neylersin, zaman uygun değil..:(
|
Gelen, gelemeyen bütün arkadaşlar sağ olsunlar, herzaman beklerim.
Gelecek olanlar, lütfen yola erken çıkın ki beraberliğimiz fazla sürsün, hem kahvaltı için köy yumurtaları ve süt sizleri bekliyor. |
İzmir'den gelecekler arasına Aziz Gerzeli ve eşi de katıldı.;)
Güler hanım, bu kadar uğraşıp kendinizi zahmete sokmayın lütfen, bizler o güzel bahçenizi görmeye ve sohbet etmeye geliyoruz.:) 1- Fatma Dündar 2- Fellez 3- Penelophe 4- Sebahattin Sargın 5-6-7- Koyu yeşil ve ailesi (toplam 3 kişi) 8- İklimsiz 9- Envor (Kesinleşirse gelecek) 10-11-12-13- İlknur Aşık ve ailesi 14-15- Celal Sungur ve Eşi Rana Sungur 16-17- Uzman16 ve eşi 18-19- Bülent16 ve kızı (Kesinleşirse gelecek) 20-21- A.Şahin ve bir arkadaşı 22- Badem ağacı 23-24- Aziz Gerzeli Ve Eşi 25- |
Penelophe haklı Güler Teyze'cim. Bizler sizin güleryüzünüze geliyoruz.
Bir de sevgi dolu yüreğinizle yetiştirdiklerinizi görmeye.. |
Listenize beni de ekleyin oraya gelemesem de gönlüm sizinle.
|
Arkadaşlar tatsız bir haberim var. Çok arzu etmeme rağmen aranızda bulunamayacağım.
103 yaşındaki babaannemi dün, yüksek tansiyona bağlı beyin kanamasından hastaneye kaldırdık. Şu an yoğun bakımda. Süper babaanne bizimle yaşıyor. Annemse Umre ziyaretinde. Ayın 15'inde dönecek. Güler hanımcığım size verilmiş sözümü başka zamana erteliyorum. Diğer katılacak arkadaşlarla ise umarım bir dahaki toplantılarda tanışma fırsatı yakalayabiliriz. |
Güler Hanımcığım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar ihsan eylesin efendim. Gelemeyeceğiniz için üzüldüm, inşallah başka zaman görüşürüz.
Sevgiler ;) |
Evet bir saat belirlesek çok iyi olacak. Herkes kaç gibi şehirlerinden çıkacağını yazabilir mi? Benim pazar günü direksiyon kursum var aslında katılmayacaktım fakat sınav güzergahını tanıtıp çalıştıracakları için gitmem gerekiyor. O yüzden herkes saat olarak bir bilgilendirse bizi iyi olacak.
Sevgiler ;) |
Güler Hanımcım, geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
|
Sevgili iklmisiz, çok geçmiş olsun. Bu geziye bende katılmayı çok arzu ederdim ama çalışınca izn durumu biraz daha farklı oluyor. Gelemesemde gönlüm sevgili Güler Hanım ın bahçesinde ve ****** sizlerle olacak. Benim içinde o güzellikleri bol bol koklayın ve seyredin arkadaşlar.
|
Merhaba
Bende gelmeyi çok istedim.Malesef gelemiyorum.Babam baypas oldu.O yüzden gelemiyorum.Ama gönlüm sizlerle. |
Geçmiş olsun Oğuzhan, babanıza acil şifalar dilerim.
|
Teşekkür ederim.Sağolun.
|
Hastalarınıza acil şifalar dilerim. İklimsiz sizinle tanışamayacağıma üzüldüm gerçekten, başka bir sefer umarım.
Biz İzmir'den 7.30-08.00 arası çıkmayı planlıyoruz. 3.5 saat sürse, 11.30-12.00 gibi varmış oluruz sanırım. |
Sevgili arkadaşlar kahvaltıya bekleniyorsunuz. Bursa ekibi lütfen erken yola çıkın. İzmir grubu 6.30 da yola çıkıyor.
|
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun Güler hanım allah şifa ve uzun ömürler versin.
|
Alıntı:
İzmirden gidecek olan bütün arkadaşlarla mı birleşip gidiyorsunuz? Dönüş için hangi saati uygun buluyorsunuz? |
Sayın İklimsiz ve Oğuzhan geçmiş olsun,Allah şifa versin.
|
Sevgili envor teşekkür ederim.Sağolun.
|
Nazlı06, evet birleşip gideceğiz, 7 en geç 7:30 da çıkacağız, siz de gelecek misiniz?
|
Sevgili İklimsiz ve Oğuzhan,
büyüklerinize acil şifalar dilerim, çok geçmiş olsun.... |
Sayın İklimsiz size de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.Allah acil şifalar versin.
|
Sevgili iklimsiz ve Oğuzhan büyüklerinizin rahatsızlıkları geçmiş olsun.Acil şifalar dilerim.
Sağlık olsun, belki bir İzmir buluşmasında tanışırız. |
Sn iklimsiz ve oğuzhan bende geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İnşallah hastalarınız en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.
|
Sevgili iklimsiz ve Oğuzhan ikinizin de hastalarınıza acil şifalar dilerim. Geçmiş olsun...
|
Alıntı:
Sevgili Penelophe, gelmeyi çok istiyorum ama evdeki durumları bir düzene oturtamadım. Herkese benden çok selamlar. Sizlere de iyi yolculuklar. Gönlüm sizinle. İnşallah bir daha ki sefere. |
Sevgili İzmirli'ler lütfen daha erken yola çıkın. İstanbul grubu 6.30 da yola çıkıyor.
Kahvaltıya bekleniyorsunuz. Engeç 10.30 da burada olun ki sütümüz ve halujlarımız soğumadan kahvaltı edelim. |
Gelme ihtimalim çok düşük,Toplantıya katılmayı o kadar çok istiyorumki!:(
|
Sevgili envor, gelebilirseniz çok mutlu olurum, sanırım hazırladığım Osmanlı çilekleri ve sardunya fideleri de sizleri mutlu eder........
|
guler hanım, bahcenızı ama en cok ta sızı gormeyı cok arzuladım ancak;bıze dusen burdan ızlemek sanırım gelısmelerı..hersey gonlunuzce olsun dıyorum..sevgıyle kalın
|
Anneler gününe denk gelmeseydi, kesinlikle biz gelirdik. İnşallah başka bir sefere artık.
|
Güler hanım çok isterdim katılmayı, ama misafirlerim olacak o tarihte çok üzüldüm hay allah :(gelecek olan arkadaşlarımla bir emanet göndereceğim size umarım beyenirsiniz:).
|
Annemsiz ilk anneler günüm. Üzgünüm Güler hn. Annemin yanında olacağım. İnşallah başka sefere ben de gelebilirim. Sevgiler.
|
Ben gelemeyeceğim ve bu yüzden çok üzgünüm .Çok istemiştim gelmeyi ama kayınvalidem çok hasta şimdi gidelim desem eşim bozulur . Belkide annesi ile geçireceği son anneler günü . Ona bu isteğimi söyleyemedim bile . Söylesem benide kırmak istemez . Aklım ve gönlüm sizinle .Umarım çok eğlenirsiniz herkese selamlar sevgiler .;)
|
Güler Ablacım, bende gelmeyi çok isteyenlerdenim. Ama Üniversitede okuyan kızım ısrarla ona gitmemizi istediği için sana gelemiyorum.
Anneler günün şimdiden kutlu olsun. Gönüllerimiz bir olsun. |
:(Malesef gelemiyorum,Çok üzgünüm,Sizlerle tanışmak başka bahara kaldı artık...:(:(
|
Gezi
Bu geziye katılabilen şanslılara iyi yolculuklar,iyi eğlenceler..Yiyecekleri ve içecekleri afiyet olsun ama bize de elleri boş dönmesinler..Selam ve sevgiler..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:39. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025