![]() |
Alıntı:
|
Gezi sona erdi.:(
Ankara ekibi 18:30 da dönüş için yola çıktılar. Geziyi hazırlayan ve kendisi de dahil, çok değerli kişilerle tanışmama vesile olan Sayın Hassoman'a çok teşekkür ederim. Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi bahçesini gezdik.Pazar günü ise Çatacık ormanına gittik. Bence herşey harikaydı. Fotoğraflar için epey büyük bir alana ihtiyaç olacak.:) |
eve 25 dk önce varabildim yorgunum ama güzel ve mutlu bir cumartesi geçiridm sizlerle
bir çogunuzun ismini dahi hatırlayamasamda hepinizle tanıştıgıma sevindim ve teşekkür ederim şimdi müsadenizle istirahat edip yarınki sınavları atlatmak istiyorum |
Neler yaptınız, nereleri gezdiniz, neler çektiniz merakla bekliyoruz.;)
|
"İşin en keyifli kısmı tren yolculuğu olacak, üç saat birlikte olacağız demiştim... Ama fazla heveslenmişim zaar, trende üç saat yerine beş saat kaldık.;)
Elektrikle ilgili arıza yüzünden durduk ve dizel bağlantısı yapıldı. Daha sonra tekrar elektriğe dönüldü. Bu bazı arkadaşlarımızı neredeyse istasyondan gerisingeriye Ankara'ya döndürdü. Yürüyen bulut ve Melek hemen döndüler. Dev sekoya ise Pazar günü tuz gölünde çekimleri olduğu için dönmek zorundaydı, Japon bahçesinde bir kaç saat kalıp o da geri döndü." diye yazayım şimdilik... |
Sevgili Sempe ile ismetkenar gezi boyunca Eskişehirli üyelerimiz olarak bizi yalnız bırakmadılar, ilgilerini esirgemediler.
Sağolsunlar, varolsunlar... Onları tanımakla agaclar.net'in çok değerli üyelere sahip olduğunu bir kez daha anladım. |
Her defasında bunu yazıyoruz ama... geziyi akıl edene, kusursuz organizasyona ve katıldığımız için bize bravooo...:p
|
Efendiim, daha önce kararlaştırıldığı gibi, tren saatinden önce istasyonda, on iki kişi buluştuk. Kadro tamam olunca, trene binip yerleştik.
Tren normal saatinde (10.20) hareket etti. Biraz sonra, arkadaşlar Beyaz Gece'yi merak edip birbilerine sormaya başladılar. Kendisi ile bu gezide tanışacaktık. Koltuk numaralarımızı biliyordu. Derken, gelip bizi buldu. Aslında tanışmadan önce sanıyorum emin olmak için, vagon içinde gidip gelmişti. Bıyıkları birçoğumuzun dikkatini çekmiş, Pala Mehmet'i anmamıza vesile olmuştu. Planladığımız gibi yolculuk keyfli gidiyordu. Sohbet, Müjgan ve duygu hanımların ikramları ile ilk üç saatin nasıl geçtiğini bilemedik. (İkramlar hakkında sanıyorum Yürüyen Bulut ve diğer arkadaşlar ayrıntı verirler.) Ama halen Eskişehir'e gelememiştik. Ondan sonraki iki saat daha zor geçti. Nihayet vardık. Yolda atıştırmamıza rağmen, bahçede çalışmanın bölünmemesi için, tavsiye edilen bir köftecide, Eskişehirin köftesinden tattık. Yemekten sonra (Pazar günü katılacakları etkinlik için hazırlık yapacaklarından) Yürüyen Bulut ile Melek San Hanım, ayrıldılar. Üniversite'ye gittik. Orada bizi sayın Sempe ile Sayın İsmetkenar karşıladılar. Misafirhanede odalarımıza süratle yerleşip kendimizi bahçeye attık. Çok güzel bir hafta sonu geçirdik. Yeni dört arkadaşla tanımış oldum. Kendilerini tanımaktan mutluyum. Geziyi düzenleyen Hassoman'a; iki gün boyunca bizi yalnız bırakmayan Sempe ile İsmetkenar'a katılan diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. |
|
Malina, Teşekkür ederiz.
|
Benim resimler, Eskişehirde kalmıştı. Yolda geliyorlar.
Herbaryum bir tek resim eklemiş. Diğer resimler... Diğer arkadaşlar... |
Sevgili Ankara'lılar, aklım hep bu gezideydi, ama Manyas'da işler çok yoğun olduğu için katılamadım. Başka bir sefere inşallah. Resimleri tek tek inceledim, ne güzel, hoş vakit geçirdiğiniz belli.
|
Güler Hanım, bekleriz.
|
Bu gezide yine bir çok şey öğrendik. Herbaryum ve Güvenç Mamıkoğlu hocalar, sorularımızı sabırla cevapladılar. Kendilerine pek çok teşekkürler ediyoruz.
Ayşe Özlem, yine hocaların yanından hiç ayrılmadı. Can kulağı ile dinlerken sık sık sorular sormayı da ihmal etmedi. Arada bazı ayrıntıları fotoğraflamam için de beni yardıma çağırıyordu. Ancak, bir bölümü benim ve makinemin yeteneklerimizi aşan görüntülerdi. |
Bu gezinin fotoğraflarını hala bekliyoruz, fotoğraflara bakıp yazmak daha iyi oluyor.
|
Galeriye yüklenen fotoğraflar nasıl harikulade bir gezi olduğunu anlatıyor, ama hem daha pek çok fotoğraf, hem de pek çok anı olduğuna eminim. Bu arada kısaca bilgilerden de bahsetseniz harika olur. Bunlar harika dergi yazısı olurdu. Hatta özel bir dergi sayısı bile olur bu gezi. :)
Bu organizasyon dört dörtlük olmuş. Hem düzenleyenler, hem katılanlar sağolsunlar, varolsunlar. |
Geziye çıkarken, ben yanıma yedek kart almamıştım. Acemi fotoğrafçı! :o Kart çabucak doldu.
İmdadıma İsmetkenar yetişti. Resimleri bilgisayarına aktarıp, kartımı boşalttı. Hem bu desteğinden, hem de resimleri bana ulaştırırken, gösterdiği çabalardan dolayı teşekkürler ediyorum. Bu arada, galeriye yeni resimler yüklediğimi, merak edenlere haber vereyim.;) |
Alıntı:
Bitki zenginliği, bakımlı oluşu açısından, önde gelen bahçelerden birisi olduğuna dair bilgilerin doğruluğunu, bizzat görerek tespit ettik. Misafirhane, Kahvaltı Salonu, Yemek salonu, hepsi mükemmel idi. Çatacık ormanı, tam bir sürpriz oldu. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 09:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025