![]() |
Feriha Hanım, annenize şifalar diliyoruz.
|
Kısmet olursa bende katılmak isterim.2 Mart olduğu için saat 14.00 daha uygun olacak.
|
Merhaba Arkadaşlar
Aranıza dün katıldım, toplantıya bende katılmayı arzu ediyorum sevgiler |
Alıntı:
Şaka bir yana, bir kaç gündür rahatsızlığım yüzünden nete giremedimdi. Ama hala bıraktığım yerde, kararsızlık içinde dönülüyor görüyorum.:) Konu başlığını Sevgili Yücel Özlem "Ankara Bahar Sohbet Toplantısı "diye açmış. Buna mukabele edip toplantıyı Mart'ta yapalım. Martın 2' si bile olsa bahar bahardır. Kar da yağsa, bol güneşli bir gün de olsa, her halükarda toplanalım. Çünkü her türlü hava durumunun tadını çıkaracak yaşta ve ruh halindeyiz. Kısacası toplantı mart içinde olsun, 2 Mart çok uygun bir gün. |
Alıntı:
|
Toplanacağımız yer belliyse adını yazalım mı arkadaşlar.
|
Geçmiş olsun Müjgan hanım, acele yazınca böyle hatalarda yapılıyor. (Düzeltmiyorum kalsın) Bu toplantıya katılmayı bende çok arzu ediyorum. Güzel bir bahar gününde ortak paylaşımları olan doğa sever dostlarla birlikte olmak beni ruhen ve bedenen çok dinlendirecek.
|
Alıntı:
|
Arkadaşlar merhabalar, Tarih konusunda kararsızlık yok. 2 Mart 2008 Pazar günü toplanıyoruz. Toplantının amacı ve şekli de belli. Tanışma ve sohbet toplantısı.
Bu defa Kızılayda toplanıyoruz. TK Pide Kebap /Tevfik Kış Yüksel Caddesi ile Karanfil sokağın kesiştiği yerde. Tel: 417 22 22 Öğlen saat 13'te başlayacak toplantımız, akşama kadar sürebilir. Vakitleri sınırlı olanlar, bir ara uğrayabilirler. Ulaşımı çok kolay. Temiz ve fiyatlar uygun. Çorba + Salata + döner/ızgara/pide + tatlı + kola/ayran + çay, 15 lirayı geçmeyecektir. Beğeneceğinizi umuyorum. Bakarsınız kapısına bir de ağaçlar.net çıkartması yapıştırır, sürekli buluşabileceğimiz ayakaltı bir mekan edinmiş oluruz. Şükran Ünal Hanım ve Hebaryum, kurumlarının sosyal tesislerinden yararanabileceğimizi söylediler. Sevgili Herbaryum'un kurumunda daha önce de birkaç kez toplanmıştık. Şükran Hanım'ın önerisini, daha sonraki toplantılar için hazırda tutuyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz. |
ben de katılıyorum tabi ki
|
Forumu takip etmeyenlere de duyuracağım (Ahmet Demirtaş ve Güvenç Mamıkoğlu). Ben katılıyorum, görüşmek dileğiyle.
|
. 2 Mart 2008 Pazar günü toplanıyoruz.
TK Pide Kebap /Tevfik Kış, Yüksel Caddesi ile Karanfil Sokağın kesiştiği yerde. Tel: 417 22 22 Katılanlar: 1-Çiğdem Nazlı 2-Herbaryum 3-Müjgan 4-Şükran Ünal 5-Ela 6-Zerrindursun 7-Pala Mehmet 8-SAHIRE 9-Feriha 10-Nejla 11-Guler64 12-Nevsune 13-Nkoksal 14-Yücel Özlem Şimdilik durum böyle gözüküyor. Listeyi düzenlerken, unuttuğum kimse varsa, peşin özür diliyorum. Unutulanlar veya katılmaya karar verecekler, listeyi kopyalamak suretiyle, lütfen isimlerini ilave etsinler. Listeye yazıldığı halde, katılamaycak olanlar da haber verirlerse seviniriz. Sevgiler. |
Merhaba,
O zaman benim teklifim de daha sonraki toplantılar için geçerli olsun:) İyi Günler.. |
Alıntı:
|
Sevgili Chewbacca, bir arkadaşıyla birlikte katılacağını bildirdi.
|
Katılanlar:
1-Çiğdem Nazlı 2-Herbaryum 3-Müjgan 4-Şükran Ünal 5-Ela 6-Zerrindursun 7-Pala Mehmet 8-SAHIRE 9-Feriha 10-Nejla 11-Guler64 12-Nevsune 13-Derya Özen 14-Nkoksal 15-Yücel Özlem +3 (Ayşe Özlem +Arif +Feride) 16-Chewbacca, +1 17-ekin97 Aralık'ta ki toplantıyı kaçırmıştım. Bir terslik olmaz ise, sizlerle tanışmaktan mutluluk duyacağım arkadaşlar... |
Sevgili arkadaşlar, bu toplantıya katılmayı çok istiyordum. Fakat, ben de özel ağaçlandırma yaptığım için, bu Cumartesi ve Pazar günü fidan dikimim var. En kısa zamanda sizleri, yaptığım özel ağaçlandırma sahasında, görmek isterim.
Sevgi ve saygılar. |
Ahmet Demirtaş, Güvenç Mamıkoğlu da katılacaklar.
|
Katılanlar:
1-Çiğdem Nazlı 2-Herbaryum 3-Müjgan 4-Şükran Ünal 5-Ela 6-Zerrindursun 7-Pala Mehmet 8-SAHIRE 9-Feriha 10-Nejla 11-Guler64 12-Nevsune 13-Derya Özen 14-Nkoksal 15-Yücel Özlem +3 (Ayşe Özlem+Arif Başgül+Feride Başgül) 16-Chewbacca, +1 17-ekin97 18-Ahmet Demirtaş 19-Güvenç Mamıkoğlu (Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları adlı kitabın yazarı.) Biliyorsunuzdur. Ama, yine de hatırlatayım dedim. Şimdilik 23 kişi olduk. Sevgili menderes40'ın davetini de toplantıda konuşalım. Aslında kendisi katılsa daha iyi olurdu ama... Biz yine de konuşup karara varabiliriz. |
Ben de eşimle katılabilirim, henüz kesinleşmedi. Katılabilirse 24 kişi olacağız. Görüşmek dileğiyle.
|
Bu gün Dev sekoya dan da haber geldi, o da katılacakmış.
|
Ankara toplantısına katılan arkadaşların yanlarında Lap trop ve web cam i olabilse ve oradan ağ bağlantısı ile sitemizde toplantının canlı yayınını yapabilsek ne hoş olur dostlar. :)
Fazlamı hayal kuruyorum ne ? |
Mahmut Bey hemen aradım sordum gidilecek mekanda kablosuz internet bağlantısı yok! :( Olsa idi sizin hayalinizi gerçekleştirmek için ben getireyim dizüstü ve kamerayı diyecektim. Hayal edip gerçekleştirmek için yaşamıyor muyuz?
|
Vallahi çok hoş olurdu. Umarım oranın çevresinde Wireless olan bir yer vardır da bu hayalimiz gerçekleşir Sevgili Feriha teşekkürler
Küçücük hayallerle mutlu olmaya çalışan bizler umarım bu hayalimizide gerçekleştiririz . |
3 Eklenti(ler)
Şu durumda Dev Sekoya ile birlikte yirmibeş kişiyiz.:)
Sevgili Mahmut Bey, yarın bakacağım. Yakınlarda, internet bağlantısı için, bir imkan var mı? Ama, sen gelsen, biz daha çok sevineceğiz. Ne dersin?:) Arkadaşlar, toplantı yerini bulmakta zorluk çekmeyeceğinizi sanıyorum. Kızılay Metro İstasyonu'nun Yüksel Caddesi çıkışına elli metre mesafede. Metro'dan Yüksel Caddesi'ne çıkınca caddeyi ilk kesen, Karanfil Sokağı. Toplantı yerimiz bu kavşakta. Sizin için resimler de çektim. Eklenti 31046 Eklenti 31048 Eklenti 31056 |
Yücel Bey,
Siz bu kadar zahmet ettikten sonra artık gelmemek olmayacak. Bu durumda 26 kişi oluyoruz. Ben de varım:) |
Alıntı:
|
Bir kişi de beni ilave edebilir misiniz?
|
Pideciyi tamamen doldurucağız gibi görünüyor:p
|
Ah Yücel ağabey ah Ne kadar güzel bir teklif. Yine bütün zerafetinizi gösterdiniz
|
Alıntı:
|
Tohumları fazla olan,çelikleri olan arkadaşlar toplantıda bana getirebilir.:D:D:D
|
Sanırım, gül fidesi taşıyacağım
|
Ne diyorsunuz Güler Hanım, neler söylüyorsunuz,çok teşekkür ederim
|
Güler hanım bende isterim :)
|
Alıntı:
Söyleyin sizi hemen karşılayalım.... O ağırlıkları elinizden almaya talibim efendim:D |
Sevgili Güler Hanım, sabırsızlıkla bekliyoruz sizi . Bize onur verirsiniz.
|
Katılanlar Listesini yeniden yapayım:
1-Çiğdem Nazlı 2-Herbaryum 3-Müjgan 4-Şükran Ünal+1 5-Ela 6-Zerrindursun 7-Pala Mehmet 8-SAHIRE 9-Feriha 10-Nejla 11-Guler64 12-Nevsune 13-Derya Özen 14-Nkoksal 15-Yücel Özlem +3 (Ayşe Özlem+Arif Başgül+Feride Başgül) 16-Chewbacca+1 17-ekin97 18-Ahmet Demirtaş 19-Güvenç Mamıkoğlu (Türkiye'nin Ağaçları ve Çalıları adlı kitabın yazarı.) Biliyorsunuzdur. Ama, yine de hatırlatayım dedim. 20-Dev Sekoya 21-Hassoman 22-Mahmut Leventoğlu (Yazdım ve umuyorum.) 23-Güler (Katılmanız bizi sevindirdi.) |
Selamlar dostlar. Kambersiz düğün olmaz ama bu sefer olacak gibi oğlum ve ben bu sefer ne yazık ki gelemeyeceğiz. Şehir dışından misafirlerimiz gelecek (bugün kesinleşti). Gelecek sefere diyelim.
|
Sevgili Oğuzhan bu sefer aramızda olamayacakmış.
Bir dahaki sefere hiç mazeret dinlemiyoruz:) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 11:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025