![]() |
Perşembe açılış olur, bir karmaşa. Zaten satışlar cumartesi pazar yapılır. Çalışan arkadaşlarımız ancak hafta sonu katılabilir. Pzar günü çok kalabalık olur. O yüzden her fuarda önerdiğim gibi;
1 Mart 2008 Cumartesi günü öğlen fuar ziyaretimiz gerçekleştirelim diyorum ben. |
Gezi Listesi:)
1-Güler
2-Papatyam 3-Todor 4-Ferda Ülkümen 5-Mahmut Leventoğlu 6-Ayhat 7-Limon 8-Lerdemir 9- Celal ve Rana Sungur 10-Süheyla 11-Esen 12-Sinaninci1 13-Zenfree Not: Bursa grubunu bekliyoruz. İzmir ve Ankarayı da bekliyoruz. Bir de Malina'yı bekliyoruz.:) |
Gezi Listesi:)
1-Güler
2-Papatyam 3-Todor 4-Ferda Ülkümen 5-Mahmut Leventoğlu 6-Ayhat 7-Limon 8-Lerdemir 9- Celal ve Rana Sungur 10-Süheyla 11-Esen 12-Sinaninci1 13-Zenfree 13-İlker+1 |
-Güler
2-Papatyam 3-Todor 4-Ferda Ülkümen 5-Mahmut Leventoğlu 6-Ayhat 7-Limon 8-Lerdemir 9- Celal ve Rana Sungur 10-Süheyla 11-Esen 12-Sinaninci1 13-Zenfree 13-İlker+1 14-Maycan Bahçe |
1-Güler
2-Papatyam 3-Todor 4-Ferda Ülkümen 5-Mahmut Leventoğlu 6-Ayhat 7-Limon 8-Lerdemir 9- Celal ve Rana Sungur 10-Süheyla 11-Esen 12-Sinaninci1 13-Zenfree 13-İlker+1 14-Maycan Bahçe 15-Habibe |
1-Güler
2-Papatyam 3-Todor 4-Ferda Ülkümen 5-Mahmut Leventoğlu 6-Ayhat 7-Limon 8-Lerdemir 9- Celal ve Rana Sungur 10-Süheyla 11-Esen 12-Sinaninci1 13-Zenfree 13-İlker+1 14-Maycan Bahçe 15-Habibe 16-Yolaç |
1-Güler
2-Papatyam 3-Todor 4-Ferda Ülkümen 5-Mahmut Leventoğlu 6-Ayhat 7-Limon 8-Lerdemir 9- Celal ve Rana Sungur 10-Süheyla 11-Esen 12-Sinaninci1 13-Zenfree 13-İlker+1 14-Maycan Bahçe 15-Habibe 16-Yolaç 17-Çekirdek Ben intertex üzerinden davetiye alışı yaparken --Şirketiniz-- bölümüne kendi şirket adımın yanına www.agaclar.net diye de yazdım. Sizlerce de yanlış değilse bundan sonraki alımlarımızda bu yöntemi öneriyorum. |
Ben de öyle yapmıştım. İçeride hep beraber, göğsümüzde agaclar.net yazarak gezeriz.:)
|
O gün bende orda sizlerle olmayı umuyorum ;)
|
ve ben de.
1-Güler 2-Papatyam 3-Todor 4-Ferda Ülkümen 5-Mahmut Leventoğlu 6-Ayhat 7-Limon 8-Lerdemir 9- Celal ve Rana Sungur 10-Süheyla 11-Esen 12-Sinaninci1 13-Zenfree 13-İlker+1 14-Maycan Bahçe 15-Habibe 16-Yolaç 17-Çekirdek 18-dtekin 19-Halit Togay |
Bende biletimi aldım :)
|
Arkadaşlar toplanma saatiniz belli mi?
|
Evet bir saat belirlesek iyi olacak. Saat 13:00 uygun mu?
|
Keşke agaclar.net t-shirtlerimiz olsayı ya da şapkalarımız. Okul çocukları gibi hepimiz giyer, reklamımızı yapardık.;)
Aramıza tekstilci yok galiba. |
Bana değil :p
iş yerim ikitelli de servil ile çıkacağım levet'e varmam 1 saat ya da çağlayan' dan fuar alanına gelmem yarım saat sürer oradan da taksi ile gelsem en geç 15:30 da oradayım. |
Harika bir kadro olmuş, keşke ben de aranızda olabilseydim :) İyi eğlenceler.
|
Gelemiyorum :( Haftasonu yatılı misafirlerim gelecek (miş) Dün aldım haberi. Bol bol fotoğraf çekin olur mu? Sevgiler...
|
Misafirlerini de getir.;)
|
Arkadaşlar
bu fuar çiçek ve bitkiler açısından İstanbul'da görebileceğimiz en iyi ve en kapsamlı fuar mıdır? |
Alıntı:
|
Sn.denizakvaryumu, umduğunuzu bulamayabilirsiniz. Geçen seneki gibi olursa bitki çiçekten çok peyzaj ile ilgili firmalar vardı. Hayalinizde çeşit çeşit bitkiler görmek varsa bu fuar size doyurucu gelmeyecektir diye düşünüyorum. (Geçen senekini düşünerek) Ama yine de değişik fikirler verebiliyor, fiyat karşılaştırması yapabiliyorsunuz vs.. Tabii bunlar benim fikrimdir...
|
Perşembe veya Cuma gidip bir dolaşmayı düşünüyorum, geçen seneki ile karşılaştırmasını yapabiliriz.
Nisan ayında aynı yerde bir de Bahçe fuarı var. 3 - 6 Nisan / 2008 Bahçe 2008 12. İstanbul, Uluslararası Bahçe Mobilyaları, Peyzaj ve Bahçe Mimarisi, Bahçe Bakımı ve Bitkileri Fuarı |
Bir aksilik olmazsa saat 13 gibi orada olacağım.Biletimi online aldım. Hüseyin Emiroğlu (Erguvan Muhibbi) ağabeyide arayacağım telefonla.Umarım oda katılır.
|
Arkadaşlar dün fuarı gezen var mı?
|
Sevgili denizakvaryumu, dün Ferda hanım ile beraber fuarı dolaştık. Cumartesi yine gitmeyi planlıyoruz ama o zaman kalabalık olur belki diye önceden bir teftiş yapmak istedik.
Ferda hanımın düşüncesini tam bilemiyorum ama geçen sene sanki daha zengindi gibi geldi bana. Yine güzel ağaçlar, çiçekler var ama ... aması var işte. Fazla çeşit bulamadım ben. Birkaç resim çektim, arzu ederseniz yüklemeye çalışırım. |
Mekan, dekorasyon çok güzel. Bitki çeşitleriyse bana da geçen seneden daha az gibi geldi. Hiç etobur yoktu mesela. Ama fuarın ilk günüydü, belki hafta sonunda çeşitleri çoğaltırlar.
|
gitmeyi çok isterim bu fuara ama imkansız yaa :(
|
Yarın gezecek olanlar bu yazıyı okumasın bence. Kendileri gidip görsünler.:rolleyes:
Mekan bana çok yakın olduğu için bugün fotograf çekmek için fuara gittim. Yarın kalabalık olur diye tahmin ediyorum. Çok kapsamlı bir fuar olduğunu söyleyemem, sadece büyük firmalar katılmışlar. Çok güzel düzenlemeler yapmışlar. Galeriye ilgili bölüm açılırsa fuara gidemeyen arkaşlar için fotografları akşam saatlerinde yükleyebilirim. Fuarda dikkatimi çekenler; " keçi söğütü" diye bir ağaç gerçekten çok değişik ve hoştu. Acer bonsaileri de çok güzel. 7.000 YTL. fiyatı var. Kamelyalar ve seramik bahçe süsleri ve saksıları çok güzeldi.;) 250 YTL 'ye satılan calamoninler de harika.;) |
Üzümsü bitkiler (frenk üzümü-böğürtlen-ahududu vs) var mı?
|
Kaktüs, sukulent, üzümsü bitki, tohum vs. hiç gözüme çarpmadı.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 20:24. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025