agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   Bursa Ekibi Kış Toplantısı (27 Ocak 2008) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/7172.htm)

Güler 27-01-2008 19:24

Gelsin resimler.........

Güler 27-01-2008 19:45

Sevgili Buket, sebo'nun yorumu için sanırım sen biraz daha bekliyeceksin. Sevgili Sebo'muz, karnesinin çok iyi olmasından ötürü daha havalarda. Öyleki bu havası saçlarına bile yansımış.

Selahattin Yılmaz 27-01-2008 21:18

Arkadaşlar her ne kadar Demirci kafe bize ihanet İnci kafe bize kapılaırnı açsa da sitemizin gayet güzel faydalı toplantılarından birisini daha yaşadık. Bilgisayarımdaki sorun yüzünden geç yazdım belki ama hala ben toplantının lezzetini taşıyorum.

Güler hanım sizler bizi mahcup ettiniz sin onu biliyorsunuz,
Sevgili İklimsiz ayaklarınıza sağlık sizi tanıdığıma memnun oldum,
Sevgili Yalova üyeleri Celal bey (ve sessiz sakin eşi) ve Sinan bey,
Bundan sonra bilgilerini paylaşacak Filiz ( Seni bölümün itibariyle www.agaclar.net veri girişnde görmek isterim, bilgin ve yetin var) seninle tanışmak güzeldi,
Sevgili Bursa üyeleri sizlerde ve toplantımıza varlığıyla neşe veren hepiniz en kısa zamanda tekrar buşluşmak üzere.

malina 27-01-2008 21:59

Bursa Ekibi Kış Toplantısı (27 Ocak 2008)

selenn 27-01-2008 23:00

Ne kadar keyifli bir gün geçirdiğimi kelimelere dökmek gerçekten zor ama harika bir gündü. Tüm dostlarla birarada olup, keyifli sohbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadım. Aranızda olmak ve sizleri tanımak çok mutlu etti beni. Dilerim daha nice toplantılarla keyifli anılarımıza yenilerini ekleriz. Yarın ilk işim bendeki fotoğrafları Sebo'ya yollamak olacak. Bu toplantıyı organize eden Selahattin Hocamıza ve sevgili kardeşim Sebo'ya sonsuz teşekkür ediyorum. Sevgiler.

planlama 28-01-2008 08:26

Teşekkürler,
Hepinize bu toplantı için emek sarf edenlere,o güzel çıtır kabak tatlısına,Giresun fındıklarına,Harika menekşeye,Isparta gülü çeliklerine,aloa veralara,pembe domates tohumlarına,ve köklendiricilere,pogaçalara,Hurmalara nihayetinde bu saydıklarım için emek ve düşünce sarf edenlere hepiniz harikasınız.Paylaşımlar çok güzeldi.
Bursa dışından da zaman ayırarak toplantımıza renk katan değerli arkadaşlarımıza teşekkürler.
Sayın Balıkçıya ayrıyeten teşekkürler.Allah tekrarını göstersin.
Toplantıyı tertipleyen başta sayın Selahattin hocamıza, sebo'muza ve tüm Bursalı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum,Bu toplantıda tanışma şerefine nail olduğum arkadaşlar, beraberliğimiz bu kardeşlik içinde devam etsin diliyorum.
Bursa ekibinin karar vererek organize edeceği bir gün Yalova ekibine jest yapmak boynumuzun borcu oldu Bursa ekibinin artık.
Saygılarımla,

iargin 28-01-2008 09:32

Ben paylaştığımız bu güzel hafta sonunu çok güzel bir hediye olarak görüyorum.Ve bu güzel günü bana hediye eden herkese tek tek teşekkür ediyorum.Bir sonraki toplantıyıda heyecanla bekliyorum.

habibe 28-01-2008 09:53

Güzel bir toplantı daha gerçekleşmiş. Bu oluşumda olamadım ne yazıkki. Sefanız olsun. Tekrarlarında görüşmek üzere..

red 28-01-2008 10:18

Bu toplantı benim 2.toplantım oldu.Bonsai uygulamasına katılan arkadaşlalla tanışmıştım,bu toplantıda da yeni dostlarla tanışmak çok hoş oldu.Çok yararlı bilgiler edindim,hoş sohbetler ettik.Eşime ballandıra ballandıra anlattım her şeyi.
Gelemediğine çok üzüldü.Bir sonraki toplantıya kısmet dedi :p

Selahattin Yılmaz 28-01-2008 10:32

Habibe hanım toplantıda rahatsızlığınız konuşuldu geçmiş olsun Allah şifalar versin...

habibe 28-01-2008 10:36

Sağ olun Selahattin Hocam. En yakın zamanda arızayı tamir ettirip, toplantılarımızda aranızda olucam inşallah. :)

Süha Şendoğan 28-01-2008 12:02

Toplantı tahmin ettiğim gibi çok keyifli ve yararlı oldu.Yalova ekibine,Giresun'dan katılan İklimsiz'e Güler hn.ve eşine ve isimlerini tek tek sayamadığım tüm Bursa ekibine çok teşekkürler.
Toplantıların devamını merakla bekliyoruz.Herkeze selam ve sevgiler..

Sebahattin Sargın 28-01-2008 14:34

Toplantı Raporu

İşte bir güzel toplantıyı daha bitirdik ve raporunu yazıyorum. Ah ah yaşlandık yahu. Aslında bu rapor işini Celal Bey ve Güler Hanım gibi genç, enerjik üyelerimize bırakmak lazım :D.

Saat 12 civarlarında toplantımız başladı, Filizin geleceğini söylemedik süpriz oldu. Filizciğime Ispartadan o dikenli gülleri hiç üşenmeden getirmiş, ona bir kez daha yürekten teşekkür ederim.

Toplantı hızlı bir şekilde başladı, herkes birbirini özlemişti hemen sohbetlere başladık. Celal Bey ve Güler Hanımın neşesi bütün gruba yetti zaten. Sohbetler edilirken bizde Sevgili Uzman 16 ile yiyecekleri taksim etmeye başladık. Meyveli tepenin gönderdiği zeytinler ve Uzman16'nın yaptığı zeytinler, poğaçalar, fındıklar, kabak tatlıları derken hepsi gitti. Zahmetleri için bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

Saat 15.00 15.45 cıvarlarına kadar kafede sohbetlerimize devam ettik. Bu arada tohum paylaşımlarımız oldu. Güler Hanımın getirdiği aloe veralar şahsım tarafımdan arkadaşlara dağıtıldı. Filiziğimin getirdiği Isparta güllerinin çelikleri paylaştırıldı, Selahattin Hocam pembe domates tohumları dağıttı. Arkadaşlarımıza bu güzel paylaşımları için çok teşekkür ederiz.

Kafeden ayrıldıktan sonra Ulucami gezildi, Osman Gazi ve Orhan Gazinin türbeleri ziyaret edildi. Tophaneden Bursa Manzarası seyredildi ;)

Saat 17.00 civarlarında Ulucaminin önünde toplantıyı bitirdik. Tabi ben gerekli istihbarat bilgilerimi toplayarak arkadaşlar ile yeni bir toplantı yapılacağını gördük ufukta. Efendim Yalovada olacakmış bu toplantı duyumlarıma göre, bol yemekli bol gezili filan.

İşte böylece bir toplatımızı daha bitirdik. Şimdi ben toplantıya katılanları ve kişisel yorumlarımı yazayım.

1) Selahattin Yılmaz:Hocam iyi ki var aramızda, benim en büyük destekçim. Toplantılarda sorulan soruları inanılmaz bir profesyonellik ve centilmenlik ile hiç bıkmadan cevapladı. Ekibimizin gizli yöneticilerinden kendisi ve akıl hocamız. İyi ki aramızdasınız Hocam ;)

2)İklimsiz ve Oğlu: Güler Hanımı aramızda görmek beni çok sevindirdi. Sakin, sevecen ve son derece sıcak kanlı birisi idi. Toplantı onun ziyareti için düzenlendi zaten, kendisi ile tanıştığıma çok sevindim. Oğlu Uğurda son derece efendi ve sakin biri ona Oks'de başarılar dilerim. Toplantımıza katıldığınız için bir kere daha teşekkür ederim Güler Hanımcığım.

3) Sinan İnci:Engin bilgisi ve sıcak kanlılığı ile toplantımıza renk kattı Sinan Bey. Yalovadan kalkıp geldiler, bu yüzden bir kere daha teşekkür ederim. Kendisi ile çok şakalaştık ve çok gülüştük. Allah eksik etmesin yüzümüzden gülücükleri. Sinan Bey iyi ki geldiniz toplantıya, diğer toplantılarda da Yalova ekibini fire vermeden bekliyorum.

4) Güler Hanım ve Eşi:Ne desem ki yaza yaza bitmez, toplantının neşe ve enerji kaynağı idi. Hoş sohbetleri ile bizi çok güldürdü. Zaten toplantıları katılmadığı zaman bir eksiklik ve sessizlik hissediliyor. Gerçi aramızdan birazcık erken ayrıldı ama olsun. Eşi Oğuz Bey ise son derece kibar ve tam bir İstanbul Beyefendisi idi. Şahsen benim çok sevdiğim bir çift Güler Hanım ve Oğuz Bey. Toplantılarımızda bizi yalnız bırakmadıkları için bir kere daha teşekkür ederiz kendilerine.

5) Bülent16: Bursa Bonsai klubunün sessiz ama sağlam çalışan üyelerinden kendisi ;). Sağolsun hiç bir toplantımızda bizi yalnız bırakmadı. Kendisi bazı konularda bilgi kaynağım olacak, zaten karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunuyoruz sürekli. Toplantı izlediğim kadarı ile ciddi miktarda bir bilgi yüklemesi yaptı kendisi ;). Toplantılarımızda Ekibini yalnız bırakmadığı için Bülent Beye bir kez daha teşekkür ederim.

6) Bademağacı:
Ekibimizin son derece kibar ve asil bir üyesidir bana göre Bademağacı. O Bursa Ekibinin ilk yapılan toplantısından beri aramızda yani çekirdek ekibte. Ne zaman toplantı olsa mutlaka katılmaya çalışır. Çok sevecen ve bir o kadarda sıcak kanlıdır Bademağacı. Ekibini yalnız bırakmadığı için can-ı gönülden teşekkür ederiz.

7) Uzman16: Toplantılarımıza yeni yeni katılıyor ama bana göre en eski üyelerimizden biri gibi. Çok sevdiğim bir üyemiz, zaten herkez kabak tatlısına bayıldı ;). Yapılacak organizasyonlar da desteğini hiç esirgemez. Kendisi Bursadaki Bonsai klubunün en önemli ve en cesur üyesidir. Çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başladı ve aynı hızla devam ediyor. İyi ki aramızdasını Sevgili Uzman16, toplantıya katıldığınız için bir kere daha teşekkür ederim.

8) Red: Sevgili Red'de Uzman16 gibi ekibimizin destekçilerin biri, yapılacak organizasyonlarında hep yanımızda olacaklarında eminim. Bonsai çalışmalarına yavaş yavaş başlamış kendisi zaten, inşallah güzel bonsailere sahip olur. Son derece beyefendi ve sıcak kanlı birisi. Toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederiz.

9) Planlama:Toplantının curcunasından ne yazık ki kendisi ile bir sohbet imkanı bulamadım. Fakat son derece beyefendi ve sevecen biri olduğunu farkettim. Onuda ileri ki toplantılarda aramızda göreceğimizden eminim. Ekibimizde hoş geldiniz ve toplantıya katıldığınız için bir kere daha teşekkür ederim.

Sebahattin Sargın 28-01-2008 14:34

10) Ekalafat: Eski üyelerimizden kendisi, son derece sıcakkanlı ve hoş sohbetli biri. Toplantıda karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunduğunu gördüm, müsait olduğu sürece bizden desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. İleri ki toplantılarda da aramızda göreceğimizden eminim, toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim.

11) İargın: İbrahim ağabeyim sakin, beyefendi ve son derece hoş sohbetli biri. Hiç üşenmeden toplantılarımıza gelir ve arkadaşlarını yalnız bırakmaz. Yapılacak organizasyonlarda da her zaman fikir verir ve yardımcı olur. Onu aramızda görmek sevindirici. Toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim.

12) Turco: Sevgili Turco son derece sıcak kanlı ve beyefendi biridir. Toplantılarımıza müsait olduğu sürece katılmıştır. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda göreceğiz kendisini. Toplantıda bizleri yalnız bırakmadı için bir kere daha teşekkür ederim.

13) Sercanoral: Sercan kardeşim uzuzn süredir gelemiyordu toplantılara ama bu toplantıya katıldı. Efendidir Sercan hoş sohbetlidir, her zaman ki gibi baya bir şakalaştık toplantıda. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda görebiliriz kendisini. Toplantımıza katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim Sercan.

14) Gercek Güven: Gercek Bey aramıza yeni katıldı, öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Bizim gençler arasında kullandığımız bir tabir vardır bazı insanlara "baba adam" deriz ya, Gerçek Beyde tam öyle ;) Gelecek toplantılarımız konusunda en büyük destekçilerimizden biri. Kendisine toplantıya katıldığı için bir kez daha teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

15) Filiz: Filizciğim bir gece vakti haber verdi toplantıya katılacağını ve nasıl sevindim anlatamam. İnanılmaz sevecen, sıcak kanlı ve dost canlısı kendisi. Toplantı bitiminde minik bir Bursa turu yaptık ve emanetimizi arkadaşına teslim edip ayrıldım. En yakın zamanda Ispartaya iade-i ziyaratte bulunmam lazım ;). Filizciğim toplantıya katıldığın için bir kez daha can-ı gönülden teşekkür ederim.

16) Selenn: Canım Selen ablacığım hamile olduğu için yalnış anlaşımlmasın ama katılmasını istemedim, korktum dinlensin dedim. Amam haklı oda son toplantı geleyim dedi ve gördüğüme nasıl sevindim anlatamam. Çok az bir süre sonra ekibimizin en küçük üyesi dünyaya gelecek hayırlısı ile inşallah. Selen ablacığım bir tanedir sıcakj kanlı, sevecen ve iyimserdir. Benim bursadaki 3 ablamdan birisidir. Toplantıya katıldığın için çok teşekkür ederim ablacım.

17) Hedera: Hedera bilgisayarındaki sorunlar nedeni ile uzun süredir aramızda değildi, ama toplantılarımızdan ablamı haberdar ediyorduk. Oda benim en büyük destekçilerimden sağolsun bugüne kadar bir dediğimi iki etmedi. Organizasyonlarımızda bize her zaman destek oldu. Ablam çok sıcak kanlıdır hemen alışırsınız bu toplantıda bu özelliğini gösterdi. Ablacığım toplantıya katıldığın için bir kere daha teşekkür ederim.

18) Celal Sungur ve Eşi: Celal Bey ne desem az onun için, yaptığı espriler ile hepimizi gülmekten öldürdü. İnanılmaz enerjik ve sevecen bir üyemiz, sağolsun beni hiç kırmadı ve her toplantımıza katıldı. Çok sevdiğim üyelerimizdendir kendisi. Eşi Rana Hanım ise inanılmaz iyi biri, çok hanımefendi. Celal Bey ile çok uyumlular. Sizi aramızda gördüğümüze gerçekten çok sevindim, toplantımıza katılarak şeref verdiniz Celal Bey. İnşallah başka toplantılarda da görüşeceğiz.

19) Sebahattin Sargın: Bu kadar rapor yazdım birde kendi hakkımda yazı yazmayayım onuda size bırakıyorum.

Son olarak; değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadığınız için. Güler Hanım saçlarımı beğenmenize sevindim, karne yansıması değil okul olmadığı zamanlarda hep öyle dolaşıyorum ;). Habibe Hanımcığım ileri ki toplantılarda sizi aramızda mutlaka görmek istiyoruz özledik sizleri. Raporu geç yayınladığım için özür dilerim, dün gece geç geldim ve yorgundum, bugünde ancak vakit bulabildim.

Sevgiler ;)

Güler 28-01-2008 16:54

Sevgili Sebo, bizler de seni çok seviyoruz. Sen çok iyi şeylere layıksın. Herşey gönlünce olsun.
Dün çok güzel bir gündü, tekrar teşekkür ederim.

ekalafat 28-01-2008 16:56

Bu kadar temiz kalpli, iyi niyetli insanları buluşturan agaçlar.net'e de bir teşekkür etmeden geçmeyelim.

Dün o kadar lezzetli ;)) bir toplantı oldu ki en kısa zamanda Yalova da tekrarlama isteği sanırım tüm arkadaşlarda oluşmuştur.

Misafirlerimizi gerektiği gibi ağırlayamadığımız için üzüldüm. Özellikle Güler hanımın zerafetine hayran oldum.Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

Yeni tanıştığımız arkadaşlarla da sanki kırk yıllık ahbapmışcasına kaynaşmamız kelimelerle anlatılamayacak kadar hoştu.

Sebahattin ve Selahattin hocam her zamanki toparlayıcılığı ile aksamanın krize dönüşmeden önlenmesini sağladılar. Kendilerini bir kez daha kutluyorum.

İlk Yalova toplantısını veya Uludağ gezisini dörtgözle bekliyorum.

Herkese selamlar, işlerinizde kolaylıklar...

Buket Aknar 28-01-2008 19:07

Fotoğraflardan, herkesin bu toplantıdan ne kadar çok zevk aldıkları belli oluyor.
Sevgili Sebo, raporun herzamanki gibi gayet güzel ve ayrıntılı olmuş. Fotoğraflarla rapor biraraya gelince kendimi aranızda hissettim.

Sebahattin Sargın 28-01-2008 19:18

Güler Hanımcığım güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Buket Hanımcığım raporumu beğenmenize sevindim, inşallah bir gün sizide toplantılarımızda görebiliriz ;).

Sevgiler ;)

limon 29-01-2008 10:22

Süpersiniz arkadaşlar :)

Şahsen, havanın kapalı olduğu kış günlerinde çok miskin olurum. Soğukta ne işim var şimdi düşüncesi baskın gelir genelde :)

Güler Hanım, Celal Bey, Rana Hanım vallahi helal olsun size diyorum. (Her toplantıya katıldığınız için) Neşeniz hep bol olsun...

habibe 29-01-2008 10:40

Tamam Sebocuğum. İnşallah bundan sonraki toplantılarda olabilirim. Ben de sizleri özledim. Gelemesem de gönlüm sizlerle.

Sebahattin Sargın 29-01-2008 11:06

Arkadaşlar gine unutkanlığıma geldi, Güler Hanımdan aldığım glayöl soğanlarını bulamadım. Toplantının heycanı ile unuttum sanıyorum. Glayöl soğanımı görenler ve duyanlar varsa lütfen bana haber versinler. Daha bu yaşta bu kadar unutkanlık ne yapacacağım ben yahu :(

selenn 29-01-2008 12:02

Sebahattinciğim manevi kardeşim benim,sözlerin beni çok duygulandırdı. Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. İyi ki sizler gibi güzel dostlarım var.

Sevgiler.

Oğuzhan 29-01-2008 12:19

Toplantı çok güzel geçmiş.Fotoğraflara yansımış.Aramızda dağlar olmasa bende gelirdim.:)
Keyifli nice güzel toplantılar diliyorum .

Rukiye Çetin 30-01-2008 14:39

fotoğrafları görünce kıskandım sizleri. Ev taşıdığımdan gelemedim, ama bilinki aklım ve yüreğim sizlerle birlikteydi. Kimbilir belki baharda....

Sebahattin Sargın 30-01-2008 14:47

Bizde merak ettik sizi Rukiye Hanım ama kısmet değilmiş diyelim. Bahrda yeni mekanlarda daha sık toplanırız o toplantılarda görüşmek dileği ile...

Sevgiler ;)

İklimsiz 31-01-2008 20:34

Sizleri tanımak, birlikte vakit geçirmek çok, çok güzeldi arkadaşlar. Her biriniz ayrı ayrı özel ve güzel insanlarsınız. Giresun'dan kucak dolusu sevgiler. Bir başka toplantıda buluşmak, dostlukları pekiştirmek dileklerimle.

Sevgiler ;)

Selahattin Yılmaz 31-01-2008 21:04

Sevgili İklimsiz sağ salim ve güzel bir gezi izlenmiyle dönemiz ne güzel...

estella 31-01-2008 22:19

Merhabalar, ben 6 ocaktan beri,nete giremedim.Bu arada toplantı günü tesbit edilmiş,yapılmış... ben kaçırdım.Çok güzel geçmiş .Sağlık olsun,gelecek toplantılara katılmaya çalışırım .:(

Sebahattin Sargın 31-01-2008 22:56

Sevgili estella;

Kısmet değilmiş diyelim, bahara daha çok toplantımız olur onlara bekleriz. Ayrıca Yalova ekibini ziyaret etmeyi düşünüyoruz önümüzdeki hafta ona bekleriz.

Sevgiler ;)

Süha Şendoğan 01-02-2008 13:04

Bursa toplantısı

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 199150)
10) Ekalafat: Eski üyelerimizden kendisi, son derece sıcakkanlı ve hoş sohbetli biri. Toplantıda karşılıklı bilgi alışverişlerinde bulunduğunu gördüm, müsait olduğu sürece bizden desteğini esirgemeyeceğini biliyorum. İleri ki toplantılarda da aramızda göreceğimizden eminim, toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim.

11) İargın: İbrahim ağabeyim sakin, beyefendi ve son derece hoş sohbetli biri. Hiç üşenmeden toplantılarımıza gelir ve arkadaşlarını yalnız bırakmaz. Yapılacak organizasyonlarda da her zaman fikir verir ve yardımcı olur. Onu aramızda görmek sevindirici. Toplantıya katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim.

12) Turco: Sevgili Turco son derece sıcak kanlı ve beyefendi biridir. Toplantılarımıza müsait olduğu sürece katılmıştır. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda göreceğiz kendisini. Toplantıda bizleri yalnız bırakmadı için bir kere daha teşekkür ederim.

13) Sercanoral: Sercan kardeşim uzuzn süredir gelemiyordu toplantılara ama bu toplantıya katıldı. Efendidir Sercan hoş sohbetlidir, her zaman ki gibi baya bir şakalaştık toplantıda. İnşallah ileri ki toplantılarda da aramızda görebiliriz kendisini. Toplantımıza katıldığı için bir kere daha teşekkür ederim Sercan.

14) Gercek Güven: Gercek Bey aramıza yeni katıldı, öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Bizim gençler arasında kullandığımız bir tabir vardır bazı insanlara "baba adam" deriz ya, Gerçek Beyde tam öyle ;) Gelecek toplantılarımız konusunda en büyük destekçilerimizden biri. Kendisine toplantıya katıldığı için bir kez daha teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum.

15) Filiz: Filizciğim bir gece vakti haber verdi toplantıya katılacağını ve nasıl sevindim anlatamam. İnanılmaz sevecen, sıcak kanlı ve dost canlısı kendisi. Toplantı bitiminde minik bir Bursa turu yaptık ve emanetimizi arkadaşına teslim edip ayrıldım. En yakın zamanda Ispartaya iade-i ziyaratte bulunmam lazım ;). Filizciğim toplantıya katıldığın için bir kez daha can-ı gönülden teşekkür ederim.

16) Selenn: Canım Selen ablacığım hamile olduğu için yalnış anlaşımlmasın ama katılmasını istemedim, korktum dinlensin dedim. Amam haklı oda son toplantı geleyim dedi ve gördüğüme nasıl sevindim anlatamam. Çok az bir süre sonra ekibimizin en küçük üyesi dünyaya gelecek hayırlısı ile inşallah. Selen ablacığım bir tanedir sıcakj kanlı, sevecen ve iyimserdir. Benim bursadaki 3 ablamdan birisidir. Toplantıya katıldığın için çok teşekkür ederim ablacım.

17) Hedera: Hedera bilgisayarındaki sorunlar nedeni ile uzun süredir aramızda değildi, ama toplantılarımızdan ablamı haberdar ediyorduk. Oda benim en büyük destekçilerimden sağolsun bugüne kadar bir dediğimi iki etmedi. Organizasyonlarımızda bize her zaman destek oldu. Ablam çok sıcak kanlıdır hemen alışırsınız bu toplantıda bu özelliğini gösterdi. Ablacığım toplantıya katıldığın için bir kere daha teşekkür ederim.

18) Celal Sungur ve Eşi: Celal Bey ne desem az onun için, yaptığı espriler ile hepimizi gülmekten öldürdü. İnanılmaz enerjik ve sevecen bir üyemiz, sağolsun beni hiç kırmadı ve her toplantımıza katıldı. Çok sevdiğim üyelerimizdendir kendisi. Eşi Rana Hanım ise inanılmaz iyi biri, çok hanımefendi. Celal Bey ile çok uyumlular. Sizi aramızda gördüğümüze gerçekten çok sevindim, toplantımıza katılarak şeref verdiniz Celal Bey. İnşallah başka toplantılarda da görüşeceğiz.

19) Sebahattin Sargın: Bu kadar rapor yazdım birde kendi hakkımda yazı yazmayayım onuda size bırakıyorum.

Son olarak; değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadığınız için. Güler Hanım saçlarımı beğenmenize sevindim, karne yansıması değil okul olmadığı zamanlarda hep öyle dolaşıyorum ;). Habibe Hanımcığım ileri ki toplantılarda sizi aramızda mutlaka görmek istiyoruz özledik sizleri. Raporu geç yayınladığım için özür dilerim, dün gece geç geldim ve yorgundum, bugünde ancak vakit bulabildim.

Sevgiler ;)

Sevgili Sebo,
Kendin hakkında fazla lafa gerek yok senin nekadar faal,zeki ve üretken bir genç olduğunu bilmeyen kalmadı desem yalan olmaz.
Seni çok seviyoruz seni yetiştiren anne babana ve üzerindeki olumlu etkisi inkar edilemez Selahattin hocaya topluma böyle bir hayırlı insan yetiştirdikleri için teşekkürler..

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025