![]() |
Merhabalar herkese :D
Çiçeği burnunda yeni mezunlar ve üyeler olarak bu toplantıdan çok büyük zevk ve mutluluk duyduk. Bu toplantıda emeği geçen ve katılan herkese sonsuz teşekkürler ediyoruz. O günün bir anısı olan etobur yavrular, tohumlar ve çelikler için Elfogi ve Hafize hanım'a çok teşekkürler. En kısa sürede tekrar görüşmek üzere... sarıpapatya & Özlem |
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, ben pek bir şey yapmadım. Aslında teşekkür bizleri biraraya getiren agaçlar net'e. Herkese selam ve sevgilerimle. Seneye tekrar buluşmak dileğiyle.
|
Sayın Ağaçlar.net forum üyeleri
Tam da yeni üye olmuşken Ankara"da yaptığınız toplantıyı kaçırmış olmam benim için çok üzücü. Görmek, tanımak, bilmek adına çok şey kaybettiğimi düşünüyorum. Toplantının senede bir kere yapıldığına dair bir izlenim edindim. Neden daha sık toplantı yapmıyorsunuz? Seneye kim öle, kim kala.. |
Mehmey bey hoşgeldiniz, toplantımız 2007'nin son toplantısıydı. Sene içinde toplantılarımız ve faaliyetlerimiz oluyor. Forum sayfalarını gezdikçe yapılanları göreceksiniz. 2008 deki toplantılarımıza katılırsınız. Forumda yeni gelenlerin kendilerini tanıttıkları bölümümüzde kendinizi de tanıtırsanız seviniriz. İyi günler diliyorum.
|
Alıntı:
Ankara grubu toplantılarına katılmak istiyorsanız Mehmet bey, forumda uygun yerlerde kendinizi tanıtmanız, yapabileceklerinizi, ilgi alanlarınızı anlatmalısınız. Damdan düşer gibi ilk mesajını bu toplantı başlığında yazanları toplantılara almıyoruz.;) |
Ankara'da yeni toplantı tertib edilmesi hiç fena olmaz
Bende Ankarada yaşıyorum. Doğya karşı sevgisi olan insanlarla tanışmaktan memnuniyet duyarım. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025