![]() |
Biz teşekkür ederiz. Sizi konuk etmek, bizim için bir zevk olacak.
|
Bu taraihler bize de uyar.
|
Merhabalar. Ben bugün katıldım aranıza. Ben de gelmek isterim. Sizlerle tanışmak güzel olacak eminimki. Fakat 9 Aralıkta olursa gelemem. O gün Ankara'da bir miting olacak ve ona katılacağım. Eğer sonraki hafta olur ise gelebilirim. O zaman listeye benide ekleyebilirsiniz. Görüşmek üzere sevgiyle kalın.
|
Bizm toplantı yerimiz, Tandoğan'a çok yakın. Vaktiniz olursa bekleriz.
|
;) 9 Aralık Pazar günü 'Hukukuma, Adalete ve Hukukçularıma Dokunma' Mitingi için (İnşallah) Ankara'da olacağım. Toplantınız iptal olmaz ise bir ara sizleri selamlamak isterim. Yani ben de, kısa bir süre de olsa sizleri görmek ve sevgiyle kucaklamak için katılacağım.;)
|
Listemiz ve tarih eğer itiraz olmaz ise şimdilik:
1-Sebahattin Sargın 2-Yücel Özlem 3-Müjgan 4-Darkyes 5-Nevsune 6-Şükran Ünal 7-Yaşar Ünal 8-nazlı06 9-Hakan Kınacı 10-M.Sema 11-Herbaryum 12-Hassoman 13-deryaözel 14-Elfogi 15-melek74 16-hfz Yer: Fen Fakültesi Bahçesi Zaman: 9 Aralık 2007 Pazar Saat 13:00 - 17:00 |
Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım. Bir doğasever olarak sizlerle tanışmayı, sohbet etmeyi çok isterim. Bir arkadaşım da bu toplantıya katılmayı çok istiyor. Beni ve arkadaşım Özlem'i de listeye alırsanız çok seviniriz. Görüşmek üzere..
|
Adresi tam alabilir miyim?
|
Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Bahçesi Tandoğan Ankara
(Beşevler - Tandoğan arası) |
Arabayla geldiğimizde park problemi yaşarmıyız ?
|
Alıntı:
|
toplantı
arkadaşlar sizleri tanıma fırsatını kaçıracağım için üzgünüm 9-15 aralık arası antalya serik'te görevliyim. Sizlere iyi bir hafta sonu dilerim, hepiniz sağlıcakla kalınız.Umarım bir sonraki toplantıda bulunabilmek dileğiyle...
|
Listemiz şimdilik:
1-Sebahattin Sargın 2-Yücel Özlem 3-Müjgan 4-Darkyes 5-Nevsune 6-Şükran Ünal 7-Yaşar Ünal 8-nazlı06 9-Hakan Kınacı 10-M.Sema 11-Herbaryum 12-Hassoman 13-derya 14-Elfogi 15-melek74 16-hfz 17-sarıpapatya 18-özlem 19-AhmetDemirtaş Yer: Fen Fakültesi Bahçesi Zaman: 9 Aralık 2007 Pazar Saat 13:00 - 17:00 |
Bu kadarcık mı :D
Neyse kalabalık bir grup olacak gibiyiz. Bol sohbetli bir gün olması dileğiyle. |
Merhabalar
Listede bir değişiklik yapmanız gerekecek. Çünkü derya özel ve derya aynı kişiler. Üte ismim iki gün önce derya olarak değişmişti. Listeyi buna göre yeniden düzenleyebilirsiniz. |
Bu sayı sağlanırsa rekormu olacak yoksa...
|
Her zaman sayı yüksek de olsa, son anda gelemeyenler oluyor. Siz bu sayıya 10 kişi gibi bakın isterseniz.;)
|
Listede olmayıp aradan gelenlerde olabilir:)
|
Fırsat yaratıp ben de gelmek istiyorum.
Sizler ile tanışmak keyif verecek. |
Değerli Ankaralı Dostlarım;
Sizler ile tanışmayı, oturup sohbet etmeği ne kadar çok istediğimi bilemezsiniz ;). Fakat hem tarih hemde bir takım olanaksızlıklar yüzünden toplantıya katılamayacağım. Aynı gün Bursa Bonsai Atölye Çalışmamız olacak. İnşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz, hepinize sevgi ve selamlarımı yolluyorum... |
Listemiz şimdilik:
1-omar 2-Yücel Özlem 3-Müjgan 4-Darkyes 5-Nevsune 6-Şükran Ünal 7-Yaşar Ünal 8-nazlı06 9-Hakan Kınacı 10-M.Sema 11-Herbaryum 12-Hassoman 13-derya 14-Elfogi 15-melek74 16-hfz 17-sarıpapatya 18-özlem 19-AhmetDemirtaş Yer: Fen Fakültesi Bahçesi Zaman: 9 Aralık 2007 Pazar Saat 13:00 - 17:00 |
Alıntı:
Dostlarıma kırılmak gücenmek gibi bir huyum ve lüksüm hiç olmadı bugüne kadar. Sizlerden birini istemeden kırdıysam ben özür dilerim. Hepiniz iyi ki varsınız. |
Değerli arkadaşlar, pazar günü görüşmek dileğiyle iyi bir hafta sonu diliyorum. İşten biraz erken çıkacağım . Katılan katılamayan tüm dostlara teşekkür ederim, eminim onlarda bizim gibi gönülleri toplanan arkadaşlarla birlikte olacaktır. Sayın Celal bey, sevgili Sebahattin sargın size de selam ve sevgiler yolluyorum. İnşallah başka bir zaman görüşme fırsatı yaratırız.
|
:) Geç haberim oldu. Pazar günü Ayaş'ta olacağım... Umarım güzel bir pazar geçirirsiniz...
|
Merhabalar.9 Aralıkta aranızda olamayacağım.Daha önceki mesajımda da belirtmiştim.Tandoğanda miting var ve ona katılacağım.Büyük bir miting olacak sanırım.Fen Fakültesine o güzergahtan gidecek olan arkadaşlar var ise trafiği de göz önünde bulundurarak çıkmalarını tavsiye ederim zor durumda kalmamaları için.Sizleri tanımayı çok isterdim.İnşallah bir dahaki sefere.Hepinize mutlu günler diliyorum.Sevgiyle kalmanız dileğiyle.
|
Gelemiyorum.
Sizlere keyifli bir gün dilerim. |
1 Eklenti(ler)
Eklenti 26231
İnşallah, 7.30 Otobüsü ile gelecem:)Umarım bir aksilik olmaz. Rhipsalidopsis gaertneri istermisiniz? |
Ben isterim. Şimdiden teşekkürler.
|
Elfogi o güzelim kırmızıdan aslında ben istiyorum da, Yücel Bey kibarlığından öyle yazmış.
Eğer yanınızda getirecekseniz, bir boğumu seve seve (Yücel Bey aracılığıyla) alır ve yetiştiririm:) |
Tabi olur seve seve :)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:59. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025