![]() |
Sn celalsungur ... inşallah bir başka etkinlikte sizinle tanışmaktan bende mutlu olurum... :-)
|
Son anda bir problem çıkmazsa
Vildan Sönmez Norex Fyasmut 3 kişi geliyoruz. Alıntı:
|
Aybala saat kaçta buluşuyoruz?
(saat 13,30 gibi oğlumu okuldan almam gerek, olmazsa gider alır gelirim tekrar) |
bende gelmeyı dusune bılırım musaıt olursam bır bakalımda
|
Alıntı:
|
kaçta buluşulacağı kesinleştimi acaba? iş durumum elverise bende katılmak isterim
|
Kesin olmaması için hiç bir sebep yok
|
Selamlar;
Umarim kar yağarda birde karlı olarak görürüz cok özledim kar yagsın artık :p:p:p |
Arkadaşlar, bu gezi için bir pazar ayarlaması yapamaz mıyız? Topluluktan güç doğar.
Liste yapalım mı? Biz 02.12 pazar gidilmesini çooook isteriz. 1-Ümit Kuru ve eşi 2- |
Biz malesef gelemiyoruz. Sizlere güzel bir gün diliyorum.
|
aybala'dan ses yok, gezi ne alemde???
Sevgili arkadaşlar,
11 kasımda analadığım kadarı ile bir ön gezi yapıldı, ortamda hala bir liste var ve hergün birileri gelemekle ve gelmemekle ilgili fikir bildiriyor ama listenin son hali ve nasıl buluşulacakla ilgili bilgi yok.Hatta 24'ü kesin mi o bile belirsiz sanki! Sevgili aybala'dan ise hiç ses yok. Hasta falan olmasın. Ben ilk kez cevapsız bıraktığını görüyorum da?! Bu belirsizlik nasıl aşılacak acaba, şunun şurasında 4 gün kaldı..... Selamlarımla... Melike |
Arkadaşlar, işlerimin yoğunluğu nedeni ile birkaç gündür konuyu takip edemedim. Birazdan listeyi düzenleyeceğim. Konu hakkında beni bilgilendiren Harun Bey'e ilgisi için teşekkür ederim. :)
|
Ne demek görevimiz önemli olan sağlıklı olmanızı öğrenmeleri her şeye değer bence.
|
İzin konusunda sorun yok orman zararlıları ile mücadele şube müdürümüz sağ olsun
|
Teşekkürler. Dileğimiz havanın gezi için uygun olması.
|
Segili aybala'nın iyi olmasına sevindim, valla meraklanmıştım...
Kızmaz ise son bir soru saat 11 de kapıda mı buluşuluyor?? |
Melike Hanım, çok sağ olun, iyiyim :)
Evet, bir aksilik olmazsa saat 11:00 da arberotumun kapısında olacağız. İrtibat için telefon numaranızı özel mesaj olarak gönderir misiniz? |
Alıntı:
|
Sevgili Arkadaşlar,
Kendimiz (küçük bir grub halinde) izin almaya çalışssak kiminle temas etmemiz gerekir? Ulaşabileceğimiz bir şahıs ve telefonu var mı acaba? Selamlar. Ümit Kuru |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Atatürk arboretumu'nun telefon numaraları:
0212 2261929 0212 2262335 0212 2262337 ataarboretum@ttnet.net.tr arboretum@istanbul.edu.tr |
Alıntı:
gelin. İçeri girmede sorun yok herzaman ayarlayabilirim. |
24 Kasım gezisine elimde olmayan nedenlerden dolayı katılamıyorum, herkese iyi eglenceler aklım sizde kalacak.
Saygılar |
Cumartesi az bulutlu 16 derece:D:D
http://www.wunderground.com/cgi-bin/...r/getForecast? query=ISTANBUL Alıntı:
|
sevgili agaclar kardesleri,
Bu pazar saat 11 de 20 kişilik bir grub icin arboretuma izin ayarladım. herhalde 10-15 kişisini aile dolduracak. Sebep olanlara minnetarım. Eksik olursa düşünen olursa haberimiz olsun. selamlar. Ümit Kuru |
TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Sn. Hayrettin Karaca, bugün (22.09.2008, Pazartesi) saat 19:00'da
Star TV'de Uğur Dündar'la Star Ana Haber'e katılacaktır. Sn.Karaca'nın “Yalova Atatürk Arboretumu” nda işlenen “Doğa Cinayeti”ni anlatacağı bu programı mutlaka izleyiniz! |
Şu an İz Tv de ''İSTANBUL'UN AĞAÇLARI'' programını seyrediyorum.Konusu ATATÜRK ARBORETUMu.Daha önceden kaydetmiştik.İz Tv nin doğa, gezi programlarını kaydediyoruz.Hafta içi biz işteyken kayıt yapıyor haftasonu biz de keyfini çıkarıyoruz.
Şu anda Atatürk Arboretumun keyfini çıkarıyoruz.Keşke yakın zamanda tekrar gezi yapsak hep beraber. |
Bunu yapalım sevgili loveflower. Kahvede de dile getirelim. Çok iyi olur.
|
Çok isterim , çok güzel olur gerçekten sevgili aygün.
|
Bence de:))
Tatile gidin gelin hayırlısıyla, konuşalım bunu. |
Tamamdır:)
Toplantı önerileri başlığında da önerip konuşuruz dönünce. |
Beni unutmayın:p
|
Benidee:o
|
Bence biraz daha bekleyin. Ağaç yaprakları renk değiştirmeye başlayınca en güzel zamanları... Biraz daha var...
|
Zamanı gelmiş midir acaba ne dersiniz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025