![]() |
Bir deyim vardı ama tam olarak hatırlayamadım.
''Bundan iyisi Şam'da kayısı'' ya da ''Bundan iyisi Şam'da hurma''... |
Bence de Botanık park uygun.Aslında Tarım fuarı benimde aklıma gelmişti ama yeni üye olarak biraz bekle gör belki daha iyi olabilir diye düşündüm.Tecrübeli arkadaşlar da bu işi gerçekten iyi yapıyorlar.Hepsine teşekkürler.
|
Şehir merkezinin karışıklığı yerine botanik park ve tarım fuarı daha olumlu.Zira araç parketme sorunu yok ve fuarı hep beraber gezmekte iyi fikir.
|
Botanik park ve tarım fuarı da olunca artık gelmek farz oldu.:)
|
Alıntı:
|
Bu arada yer olarak, Botanikteki buluşmalarımız için kullanılan "Botanik Kafe" buluşacağız gene..
|
Fuar çok iyi fikir. Bir şekilde vakit ayıralım.
|
Sebocum toplantıya katılacaklar arasında ismimi göremedim. Bu toplantıyı talep eden benim ve ismim yok. Cık cık cık. Bir daha olmasın tatlıcık.
Botanik parkı bana çok ters ama mecburen geleceğim. Selahattin Bey, beni minübüse bindirdiğiniz yere gelsem eski garajdan, ama hangi minübüslere binmem gerekiyor unuttum. |
Sevelimciğim senin mesajını bekliyordum ondan yazmadım canım aa :D. Listenin son hali:
1) Selahattin Yılmaz 2) Sebahattin Sargın 3) Badem ağacı 4) Maycan Bahçe 5) BSA 6) Sinaninci1 7) Poinciana 8) Bülent16 9) Kudret 10) Şükran Ayalp 11) Güler 12) İargın 13) Selenn 14) Zenfree 15) Ferda Ülkümen (Kesin Değil) 16) Sevelim 17) ....? |
Alıntı:
|
Gelmeyi çok isterdim ama il dışında olacağım. Sizlere iyi sohbetler. Bir sonraki toplantıda görüşebilmek dileğiyle...
|
Sevgili Güler hanımcığım, mesajınızı ancak gördüm.
Bursa 'ya Pendik'te buluşarak birlikte gidebiliriz ve çok da memnun olurum. Ferda hanım'ı da ayarlayabilirsek ne ala... |
Gunaydin
TODOR ve CEMAL beyler gelmiyor galiba hic bir seyde yazmiyorlar. Cemal beyi bilmem ama Todor da hic haber yok endiseliyim dev kabaklarin altinda kalmasin? |
Botanik parkına gitmek için eski garajdan Soğanlı minübüslerine binmeniz gerekiyor.
|
Eğerki o gün bi manim çıkmazsa gelmeyi isterim.
ama. 1-) parktaki botanik cafe nereye düşer. 2-) fuar buttimde mi?? |
Bülent Bey, ilginize teşekkür ederim. Selahattin Bey araştırmanıza gerek kalmadı. Onca işiniz varken ben aradan çıkayım bari. Taa Özdilekten Botanik Parka kadar yürümekten kurtuldum. Yaşasınnn!
Sevgili Dilek, parktaki görevliler seni oraya kadar götürür merak etme. Bana öyle yapmışlardı da. |
Dilek Hanım;
Botanik Parkın Hayvanat Bahçesi için olan girişinden değil de onun ilersindeki girişten gireceksiniz. Oradan girdikten sonra zaten tabelalar sizi Botanik Kafeye götürecektir. Fuar ise Buttimdedir. Sizide aramızda göreceğimize sevinmiş bulunmaktayız Listenin son hali; 1) Selahattin Yılmaz 2) Sebahattin Sargın 3) Badem ağacı 4) Maycan Bahçe 5) BSA 6) Sinaninci1 7) Poinciana 8) Bülent16 9) Kudret 10) Şükran Ayalp 11) Güler 12) İargın 13) Selenn 14) Zenfree 15) Ferda Ülkümen (Kesin Değil) 16) Sevelim 17) Dilek Tekir 18) ...? |
sabahattin bey tessekurler boyle guzel etkinlikleri paylastıgınız icin..mutlaka gelmeye calisacam..
erdem senyer.... |
Koza handa mı, botanikte mi?
|
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim,çok yoğun olmazsam mutlaka geleceğim.
|
Sizide bekliyor olacağız Celal Bey;). Sn. Bsa Yalovadan gelenler için 6 kişilik yeri olduğunu söyledi. Yalovalı arkadaşlarımız ortak bir karar alıp birlikte gelebilirler. Listenin son hali;
1) Selahattin Yılmaz 2) Sebahattin Sargın 3) Badem ağacı 4) Maycan Bahçe 5) BSA 6) Sinaninci1 7) Poinciana 8) Bülent16 9) Kudret 10) Şükran Ayalp 11) Güler 12) İargın 13) Selenn 14) Zenfree 15) Ferda Ülkümen (Kesin Değil) 16) Sevelim 17) Dilek Tekir 18) Erdem Senyer 19) Celal Sungur 20) ....? Toplantımıza Katılacak Değerli Arkadaşlar; Botanik Parkın Hayvanat Bahçesi için olan girişinden değil de onun ilersindeki girişten gireceksiniz. Oradan girdikten sonra zaten tabelalar sizi Botanik Kafeye götürecektir. Eğer bulamazsanız parkın güvenlik görevlilerinden yardım isteyiniz. Botanik Kafe büyük bir kalabalık görürseniz o biziz demektir ;). Hiç çekinmeden "agaclar.net ekibi mi?" diye gelebilirsiniz. Ayrıca ilk defa katılacak üyelerimiz, aşağıda verdiğim linkte bulunan resimlere baksınlar ki toplantı günü bizi bulmakta zorluk çekmezler. http://www.agaclar.net/galeri/browse...?c=624&userid= |
5 kişilik yer kaldı.
Yalova cihetinden geleceklere duyrulur. |
Sebocum Hayvanat Bahçesi olayını dile getirmen iyi olmuş. Ben Botanik Parkına giriyorum diye yanlışlıkla Hayvanat Bahçesine girmiştim. İkisinin arasında şöyle bir fark var; Hayvanat Bahçesine giriş ücretli, Botanik Parkına ise ücretsiz girebiliyorsunuz.
|
BSA benim yerimi ayir
|
4 kaldı
|
Yer varsa bende gelebilirim.
|
Yolu İzmit güzergahından geçen bir arkadaşımız varsa beni de alırsa, ben de gelebilirim.
|
İşlerimin yoğunluğu sebebi ile aranızda olamıyacağım için üzgünüm. Çok güzel bir toplantı geçireceksiniz yine. Sizlere iyi paylaşımlar diliyorum.
Saygıyla. |
Kesin olmamakla beraber eşimle gelmeyi planlıyoruz. Sizlerle tanışmak güzel olacak.
Sevgiler... |
Yanlız birileri ya da biri bana LÜTFEN kokulu olan MELİSA getirebilir mi?
|
Okuyun da pırpır etsin yüreğiniz diye yolluyorum.
Hürriyete Doğru
Gün doğmadan, Deniz daha bembeyazken çıkacaksın yola. Kürekleri tutmanın şehveti avuçlarında, İçinde bir iş görmenin saadeti, Gideceksin; Gideceksin iri pınarların çalkantısında. Balıklar çıkacak yoluna karşıcı; Sevineceksin. Ağları silkeledikçe Deniz gelecek eline pul pul. Ruhları sustuğu vakit martıların, Kayalıklardaki mezarlarında, Birden, Bir kıyamet kopacak ufuklarda. Deniz kızları mı dersin, kuşlar mı dersin; Bayramlar seyranlar mı dersin, şenlikler cümbüşler mi? Gelin alayları, teller, duvaklar, donanmalar mı ? Heeey! Ne duruyorsun be, at kendini denize; Geride bekleyenin varmış, aldırma; Görmüyor musun, her yanda hürriyet; Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol; Git gidebildiğin yere. Orhan Veli Kanık |
Celal Bey öncelikle bu güzel şiir için teşekkür ederim efendim ;)
Sevgili Todor ve Bravis inşallah sizleride aramızda görebiliriz. Cemal Bey gelemeyeceğiniz için çok üzüldüm :(. İnşallah Sonbahar toplantısına gelebilirimde orada görüşüz. Liste son hali ile şöyledir; 1) Selahattin Yılmaz 2) Sebahattin Sargın 3) Badem ağacı 4) Maycan Bahçe 5) BSA 6) Sinaninci1 7) Poinciana 8) Bülent16 9) Kudret 10) Şükran Ayalp 11) Güler 12) İargın 13) Selenn 14) Zenfree 15) Ferda Ülkümen (Kesin Değil) 16) Sevelim 17) Dilek Tekir 18) Erdem Senyer 19) Celal Sungur 20) Todor 21) Bravis ve Eşi (Kesin değil) 22) Ekalafat (Kendisi özel mesaj yolu ile geleceğini belirtti) 23) Hedera 24) Orhan Bey ( Kendisi siteye henüz üye değil ama Sevgili Hedera ve benim misafirimiz) 25) Zerrin Mutlu 26) Merve Özdemir (Kesin Değil) 27) Ankara Ekibi (Manevi Olarak ;)) 28) ...? Arkadaşlar gelirken İzmite yolu düşen varsa, Habibe hanımcığımıda alabilirmi acaba? Bu toplantı baya bir kalabalık olacak yahu ;). Ne kadar güzel değil mi? |
Biri Bursa ekibini durdursun yahu!
|
Bu ekip artık zor durur.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
25- Zerrin Mutlu
|
Alıntı:
|
Melissa çiçeğini veya parfüm çalısını (Bursa'da) Cumhuriyet caddesinde Çiçekçiler çarşısı var orada Çiçekçi Ramazan'ı sorun ve Selahattin Hocanın selamı var diye isteyin, onlarda var ve vereceklerdir...
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025