![]() |
Alıntı:
Organizasyonu Todor yapacaksa bende varım. Mekan konusunda (İsmi Lazım değil ) bazı şehirlerin ekiplerinden çok daha başarılı. :dilli: Not: İş bu mesaj yöneticilerden alınan spekülasyon yapma izni üzerine yazılmıştır. :p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Zenfree,Penelophe tekrar teşekkür ederim.
Gerçekten büyük teşekkür Todor un olmalı. Ev sahipliğini o yapmış. |
Todor organizasyon konusunda teşekkürü gerçekten fazlasıyla hak etti.
Gün içinde defalarca, todor orada şu var mı? todor kaç kilo ceviz içi lazım? todor kabak pişti mi? todor x kişi aradı mı? todor şurayı tarif eder misin? todor şu kadar kişi olamazsak sorun olur mu? todor yenikapı feribotu nereye yanaşıyor?...gibi onlarca soruya sakin, sakin cevap verip, çözdü. Bence Yalova'ya heykelinin dikilmesi için imza toplamalıyız. Aldığım duyumlara göre kendisi Yalova'dan da kaçma planları yapıyormuş :) |
Herkes keyif aldıysa ne mutlu bana. Tekrar tekrar benzer programlar yapalım bence. :)
|
Bu haftasonu ağaçlar grubu çok faaldi.Yalova buluşmasına ve Halit Bey'in öncülüğünde kocayemiş yürüşü.Birine olsun katılmak isterdim.Ama bu hafta ailemle olmam gerekiyordu.
İnşallah başka sefer... (Mahmut Bey'e de geçmiş olsun diyorum bu arada.) |
Celal Bey eşinizi de ayrı bir üye ismiyle ve detoks isimli bir konu başlığıyla bekliyoruz.Çocuk gelişiminde tabiatın önemi de olabilir.
Bilgilerini ve güleryüzünü bizlerle burada da paylaşırsa çok mutlu olurum-oluruz :) Sevgiler benden de sizlere ;) |
Vildan Hanım'ın katılabileceği bir toplantıyı asla kaçırmak istemem. Çevreye O'nun gözüyle bakmak çok ayrı bir zevk olacaktır. O gün yanımızda olsaydı kimbilir ne güzel fotoğraflar çekerdi. Belki biz de bir iki ipucu yakalarız :)
Aybala Hanım'ın öne sürdüğü, bundan sonraki toplantıların bir iki saatlik bölümünü, seminer şeklinde yapma fikrine tamamen katılıyorum. Bilgilerle beynimizi, gördüklerimizle gözlerimizi, yediklerimizle midemizi tıka basa doldururuz ;) |
Bu etkinlik gözden kaçmasın arkadaşlar. :)
Atatürk Arboretumu Gezisi (Tarih belli değil) not: limon, bana Aybala Hanım dersen ben de sana Limon Hanım derim :)) |
Yok sana Aybala derim :) Orada site arkadaşlarına hitap vardı da ondan ;)
|
Sevgili Limon,beni çok mutlu ettin.Yok aslında birbirimizden farkımız:):)
Çünkü Ağaçlar' da doğaya çevreye bakışları çok yakın olan insanlarız. Yer seçimi hakikaten çok güzelmiş, arkadaşlarımızın çektiği güzel fotoğraflardan bunu anlıyoruz.İnşallah Atatürk Arboretum toplantısına katılabilirim. Alıntı:
|
Alıntı:
Selahattin Hocamın bir sözü vardı o bana hep "Bazen susmak en iyi cevaptır" derdi. Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır. Sevgiler ;) |
Alıntı:
Todor keçi peyniri bitti.İsteyebilir miyiz? Todor köprüde oturalım lütfen. Todor hava soğudu. İçeri girelim lütfen. Todor bu dereden nasıl geçeriz? vs...vs... vs... Sevgili Todor gösterdiğin konukseverlik için çok teşekkürler. Çok yorduk seni. |
Mahmut Bey, geçmiş olsun, bir dahaki toplantılarda karşılaşırız inşallah.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Mahmut Bey , çok geçmiş olsun.
Hafta sonu gerçekten de çok keyifliydi. Başta Todor , Aybala ve diğer tüm katılımcılara teşekkürler. |
Kumru ,Vildan Sönmez hanım çok teşekkürler. Çok istedik ama olmadı sağlık olsun.Önümüzdeki hafta sonu köyde olacağım aksilik olmazsa.
Kumru Turgay a selamlar. Bir ara adres isteyeceğim Sütçüler kitapçığı yollamak için. :) |
Sayın Kumru, eşinizin çektiği fotoğrafları görebilecek miyiz acaba?
|
İnşallah görebiliriz.
|
Todor, ben ve kumru, ablası ve eşi en sona kaldık ki bizleri de bir çay ikramına evlerine çağırdılar.
Ben şahsım adına kumru ve kısaca artık "tayfası" diyeceğim insanları da tanımaktan menun oldum. gerçi küresesl ısınma sözü geçince ben doğru bildiğimi düşünmeden ağzımdan salan bir insanı yadırgamayıp bilakis çok sıcak kanlı bizi evlerine buyur etmeleri çok hoşuma gitti. Tabii bu toplantıda TODOR'unorganizasyonu için gerçek bir de alkış haketmiştir. forumda gördüğüm ancak tanışamadığım diğer tüm arkadaşları da reelden tanımış olmanın bazen insanların sanal alemde gereğinden fazla önyargılı olabileceklerini kendi adıma da hissetim ve de utandım dersem...:o Ferda Ülkümen hanımı kendime de çok yakın gördüm, özelikle eşeğer kültüre sahip ortak noktalarımızı keşfedince... bir dahaki toplantıya sırf Ferda hanıma annemin midye dolmalarından ve topiğinden tadabilmesi için annemi rıza edip pişirtip getirmeyi planlıyorum. Eh tabii diğer tüm arkadaşlar da benim gözümde ayrı ayrı ve önemli değişik yerleri oldu. emeği geçenlere özelikle Kudret kardeşimizin todor ve anımsıyamadığım bir üçüncü kişi ile 52,küsür ağırlığındaki kabağı taşımaları... her şey çok hoşuma gitmişdi ancak hava malum artık erken kakarıyor vede hepimiz da birer birer ayrıldık ordan. ben değil bu tarz... hiç bir ayrılığı sevmem :D özür dilerim ama bu da benim tuhaf bir tarzım, o kadar ki bir yere misafirliğe de gitsem sesizce evden sıyrılırcasına kaçarım... onlar artık benim bu tavrıma alıştılar da... kısacası ayrılırken veda etek hiç sevemediğim bir durum. bu kendimi bana kötü hissetiriyor. Kısacası toplantımız çok organize bir şekilde ayarlıyan Todor başta olmak üzere herkesin katıldığı için de bende teşekür edeim efendim. saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Foruma bendeki fotoğraflardan bazılarını ekledim. Bakınız
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Bu arada biz esasında herkesi çaya bekliyorduk , ama kış tarifesi hava erken kararıp herkes eve dönüş yoluna koyulunca kaldı. İnşallah bir daha ki sefere artık. |
Alıntı:
Senin hata dediğin; o organizasyonun belkide yıllarca hatırlanmasına vesile olacak "alamet-i farika"sı olmuştur. Bize de düşen sana takılarak geçirdiğimiz güzel günü anmaktır. Lütfen alınma. Selamlar. |
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:05. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025