agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Agaclar.net Toplantı ve Gezileri (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/)
-   -   03 Kasım 2007 Agaclar.net Sonbahar Toplantısı (Yalova-Bağdat Rest.) (https://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/5993.htm)

Sinan9 04-11-2007 22:25

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 169207)
Resimlere şimdi baktım, gerçekten çok güzel bir toplantı olmuş. Sizin adınıza çok sevindim, gelemediğim için bir o kadar da üzüldüm :(. Eh artık İlkbahar toplantısını Bursada yaparız değilmi yani? Yönetime duyrulur ;)

Organizasyonu Todor yapacaksa bende varım. Mekan konusunda (İsmi Lazım değil ) bazı şehirlerin ekiplerinden çok daha başarılı. :dilli:

Not: İş bu mesaj yöneticilerden alınan spekülasyon yapma izni üzerine yazılmıştır. :p

celalsungur 05-11-2007 09:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 169376)
Devbalkabağı tatlım pişti. Fotoğrafları yükledim.
Artık canı çeken olursa Todor'dan devbalkabağı alsın :)

Limon, bir dahaki toplantıyı kesinlikle senin orada yapmalıyız. Todor ziyaretleri gibi Limon ziyaretleri başlamalı. Kimse gelmezse eşimi alıp ben geleceğim. Kapıdan kovsan bacadan gireceğim. Yaşadığın cenneti, **** senin cennete çevirdiğin yeri çok merak ediyorum. Eşine ve oğluna selamlar, sevgiler.

celalsungur 05-11-2007 10:03

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 169271)
Sevgili Limon;

Eşinize sevgi ve selamlarımı iletmenizi rica ediyorum ;)

Bursada yapalım bu sayede eşinizde askerlik yaptığı yerleri tekrardan görür ;).

Sebo, seni Bursa dışından bir yerden acilen evlendirmek lazım ki Bursa dışına çıkabilesin. Okulun biter bitmez haber ver, tercih ettiğin şehirleri de yaz, seni evereyim.

celalsungur 05-11-2007 10:05

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sinan (Mesaj 169418)
Organizasyonu Todor yapacaksa bende varım. Mekan konusunda (İsmi Lazım değil ) bazı şehirlerin ekiplerinden çok daha başarılı. :dilli:

Not: İş bu mesaj yöneticilerden alınan spekülasyon yapma izni üzerine yazılmıştır. :p

30 sandalyesi olan umuma açık bir yerde 28 kişilik toplantı düzenleme fikri de fena değildi ama Bursalı dostların sevgi dolu yürekleri o sıkıntıyı unutturdu bize.

celalsungur 05-11-2007 10:07

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sinan (Mesaj 169416)
Bir "Yalovalı arkadaş" olarak bu teşekkürü hiç üstüme almayacağım.

Bütün teşekkürler ve övgüler bu toplantıyı çok büyük bir titizlikle mükemmel bir şekilde organize eden Todor'a aittir.

Teşekkürler Todor.

En büyük Todor bizim Todor.

Mahmut Leventoğlu 05-11-2007 10:54

Zenfree,Penelophe tekrar teşekkür ederim.
Gerçekten büyük teşekkür Todor un olmalı. Ev sahipliğini o yapmış.

aybala 05-11-2007 11:05

Todor organizasyon konusunda teşekkürü gerçekten fazlasıyla hak etti.
Gün içinde defalarca,
todor orada şu var mı?
todor kaç kilo ceviz içi lazım?
todor kabak pişti mi?
todor x kişi aradı mı?
todor şurayı tarif eder misin?
todor şu kadar kişi olamazsak sorun olur mu?
todor yenikapı feribotu nereye yanaşıyor?...gibi onlarca soruya sakin, sakin cevap verip, çözdü.
Bence Yalova'ya heykelinin dikilmesi için imza toplamalıyız.
Aldığım duyumlara göre kendisi Yalova'dan da kaçma planları yapıyormuş :)

Todor 05-11-2007 11:10

Herkes keyif aldıysa ne mutlu bana. Tekrar tekrar benzer programlar yapalım bence. :)

Vildan Sönmez 05-11-2007 11:22

Bu haftasonu ağaçlar grubu çok faaldi.Yalova buluşmasına ve Halit Bey'in öncülüğünde kocayemiş yürüşü.Birine olsun katılmak isterdim.Ama bu hafta ailemle olmam gerekiyordu.
İnşallah başka sefer...
(Mahmut Bey'e de geçmiş olsun diyorum bu arada.)

limon 05-11-2007 11:35

Celal Bey eşinizi de ayrı bir üye ismiyle ve detoks isimli bir konu başlığıyla bekliyoruz.Çocuk gelişiminde tabiatın önemi de olabilir.
Bilgilerini ve güleryüzünü bizlerle burada da paylaşırsa çok mutlu olurum-oluruz :)
Sevgiler benden de sizlere ;)

limon 05-11-2007 11:36

Vildan Hanım'ın katılabileceği bir toplantıyı asla kaçırmak istemem. Çevreye O'nun gözüyle bakmak çok ayrı bir zevk olacaktır. O gün yanımızda olsaydı kimbilir ne güzel fotoğraflar çekerdi. Belki biz de bir iki ipucu yakalarız :)

Aybala Hanım'ın öne sürdüğü, bundan sonraki toplantıların bir iki saatlik bölümünü, seminer şeklinde yapma fikrine tamamen katılıyorum. Bilgilerle beynimizi, gördüklerimizle gözlerimizi, yediklerimizle midemizi tıka basa doldururuz ;)

aybala 05-11-2007 11:47

Bu etkinlik gözden kaçmasın arkadaşlar. :)
Atatürk Arboretumu Gezisi (Tarih belli değil)

not: limon, bana Aybala Hanım dersen ben de sana Limon Hanım derim :))

limon 05-11-2007 12:07

Yok sana Aybala derim :) Orada site arkadaşlarına hitap vardı da ondan ;)

Vildan Sönmez 05-11-2007 13:59

Sevgili Limon,beni çok mutlu ettin.Yok aslında birbirimizden farkımız:):)
Çünkü Ağaçlar' da doğaya çevreye bakışları çok yakın olan insanlarız.

Yer seçimi hakikaten çok güzelmiş, arkadaşlarımızın çektiği güzel fotoğraflardan bunu anlıyoruz.İnşallah Atatürk Arboretum toplantısına katılabilirim.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 169571)
Vildan Hanım'ın katılabileceği bir toplantıyı asla kaçırmak istemem. Çevreye O'nun gözüyle bakmak çok ayrı bir zevk olacaktır. O gün yanımızda olsaydı kimbilir ne güzel fotoğraflar çekerdi. Belki biz de bir iki ipucu yakalarız :)

Aybala Hanım'ın öne sürdüğü, bundan sonraki toplantıların bir iki saatlik bölümünü, seminer şeklinde yapma fikrine tamamen katılıyorum. Bilgilerle beynimizi, gördüklerimizle gözlerimizi, yediklerimizle midemizi tıka basa doldururuz ;)

Sebahattin Sargın 05-11-2007 16:35

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi celalsungur (Mesaj 169516)
30 sandalyesi olan umuma açık bir yerde 28 kişilik toplantı düzenleme fikri de fena değildi ama Bursalı dostların sevgi dolu yürekleri o sıkıntıyı unutturdu bize.

Selahattin Hocamın bir sözü vardı o bana hep "Bazen susmak en iyi cevaptır" derdi. Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır.

Sevgiler ;)

zenfree 05-11-2007 20:02

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi aybala (Mesaj 169553)
Todor organizasyon konusunda teşekkürü gerçekten fazlasıyla hak etti.
Gün içinde defalarca,
todor orada şu var mı?
todor kaç kilo ceviz içi lazım?
todor kabak pişti mi?
todor x kişi aradı mı?
todor şurayı tarif eder misin?
todor şu kadar kişi olamazsak sorun olur mu?
todor yenikapı feribotu nereye yanaşıyor?...gibi onlarca soruya sakin, sakin cevap verip, çözdü.
Bence Yalova'ya heykelinin dikilmesi için imza toplamalıyız.
Aldığım duyumlara göre kendisi Yalova'dan da kaçma planları yapıyormuş :)

Todor çay yok mu?
Todor keçi peyniri bitti.İsteyebilir miyiz?
Todor köprüde oturalım lütfen.
Todor hava soğudu. İçeri girelim lütfen.
Todor bu dereden nasıl geçeriz? vs...vs... vs...

Sevgili Todor gösterdiğin konukseverlik için çok teşekkürler. Çok yorduk seni.

celalsungur 05-11-2007 20:36

Mahmut Bey, geçmiş olsun, bir dahaki toplantılarda karşılaşırız inşallah.

celalsungur 05-11-2007 20:41

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi zenfree (Mesaj 169821)
Sevgili Todor gösterdiğin konukseverlik için çok teşekkürler. Çok yorduk seni.

Ya fotoğrafçılığına ne demeli? Ağacın üstünden, derenin içinden v.s, v.s

KUMRU 05-11-2007 21:21

Mahmut Bey , çok geçmiş olsun.
Hafta sonu gerçekten de çok keyifliydi. Başta Todor , Aybala ve diğer tüm katılımcılara teşekkürler.

Mahmut Leventoğlu 05-11-2007 21:25

Kumru ,Vildan Sönmez hanım çok teşekkürler. Çok istedik ama olmadı sağlık olsun.Önümüzdeki hafta sonu köyde olacağım aksilik olmazsa.

Kumru Turgay a selamlar. Bir ara adres isteyeceğim Sütçüler kitapçığı yollamak için. :)

Todor 05-11-2007 21:40

Sayın Kumru, eşinizin çektiği fotoğrafları görebilecek miyiz acaba?

KUMRU 05-11-2007 21:43

İnşallah görebiliriz.

praecox 05-11-2007 22:10

Todor, ben ve kumru, ablası ve eşi en sona kaldık ki bizleri de bir çay ikramına evlerine çağırdılar.
Ben şahsım adına kumru ve kısaca artık "tayfası" diyeceğim insanları da tanımaktan menun oldum. gerçi küresesl ısınma sözü geçince ben doğru bildiğimi düşünmeden ağzımdan salan bir insanı yadırgamayıp bilakis çok sıcak kanlı bizi evlerine buyur etmeleri çok hoşuma gitti.

Tabii bu toplantıda TODOR'unorganizasyonu için gerçek bir de alkış haketmiştir. forumda gördüğüm ancak tanışamadığım diğer tüm arkadaşları da reelden tanımış olmanın bazen insanların sanal alemde gereğinden fazla önyargılı olabileceklerini kendi adıma da hissetim ve de utandım dersem...:o

Ferda Ülkümen hanımı kendime de çok yakın gördüm, özelikle eşeğer kültüre sahip ortak noktalarımızı keşfedince... bir dahaki toplantıya sırf Ferda hanıma annemin midye dolmalarından ve topiğinden tadabilmesi için annemi rıza edip pişirtip getirmeyi planlıyorum.

Eh tabii diğer tüm arkadaşlar da benim gözümde ayrı ayrı ve önemli değişik yerleri oldu.

emeği geçenlere özelikle Kudret kardeşimizin todor ve anımsıyamadığım bir üçüncü kişi ile 52,küsür ağırlığındaki kabağı taşımaları...

her şey çok hoşuma gitmişdi ancak hava malum artık erken kakarıyor vede hepimiz da birer birer ayrıldık ordan.
ben değil bu tarz... hiç bir ayrılığı sevmem :D özür dilerim ama bu da benim tuhaf bir tarzım, o kadar ki bir yere misafirliğe de gitsem sesizce evden sıyrılırcasına kaçarım... onlar artık benim bu tavrıma alıştılar da...
kısacası ayrılırken veda etek hiç sevemediğim bir durum. bu kendimi bana kötü hissetiriyor.

Kısacası toplantımız çok organize bir şekilde ayarlıyan Todor başta olmak üzere herkesin katıldığı için de bende teşekür edeim efendim.

saygılar

celalsungur 06-11-2007 09:09

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 169569)
Celal Bey eşinizi de ayrı bir üye ismiyle ve detoks isimli bir konu başlığıyla bekliyoruz.Çocuk gelişiminde tabiatın önemi de olabilir.
Bilgilerini ve güleryüzünü bizlerle burada da paylaşırsa çok mutlu olurum-oluruz :)
Sevgiler benden de sizlere ;)

Mesajını aynen okudum eşime, ben elçilik görevimi yerine getirdim, gerisi size kalıyor. Ben kazak erkeğim. Çamaşırı bulaşığı yıkar, gerisine karışmam....

celalsungur 06-11-2007 09:17

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi praecox (Mesaj 169862)
Tabii bu toplantıda TODOR'unorganizasyonu için gerçek bir de alkış haketmiştir. forumda gördüğüm ancak tanışamadığım diğer tüm arkadaşları da reelden tanımış olmanın bazen insanların sanal alemde gereğinden fazla önyargılı olabileceklerini kendi adıma da hissetim ve de utandım dersem..
saygılar

Sevgili Praecox, biz de seni tanımaktan çok mutlu olduk. Mütevazi tavrınla ters orantılı bilgi dağarcığın açıkçası büyüledi çoğumuzu, seninle tartışmaktan kimse üzülmez merak etme, yalın samimi tavrın, paldır güldür bilgilerini sıralamanı daha da sevimli hale getiriyor. Yine görüşürüz inşallah.

celalsungur 06-11-2007 11:20

Foruma bendeki fotoğraflardan bazılarını ekledim. Bakınız

celalsungur 06-11-2007 11:26

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 169745)
Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır.
Sevgiler ;)

Sebo üzülme, toplantı için harika bir yerdi, öyle nefis bir mekanda kocaman dinlenme yerleri olması lazımdı, bana göre alışveriş merkezlerinden çok daha çekici bir yer Botanik Park ve Bur-cu Büfe, bisiklet kiralayıp binen aileler, çocuklar, ağaçlar, çiçekler, kitap okuyup çayını yudumlayan doğa severler, nefis bir sonbahar,kıymetini bilin, İzmirde böyle bir yer olsa tıklım tıklım dolar taşardı.

KUMRU 06-11-2007 21:59

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi praecox (Mesaj 169862)
Todor, ben ve kumru, ablası ve eşi en sona kaldık ki bizleri de bir çay ikramına evlerine çağırdılar.
Ben şahsım adına kumru ve kısaca artık "tayfası" diyeceğim insanları da tanımaktan menun oldum. gerçi küresesl ısınma sözü geçince ben doğru bildiğimi düşünmeden ağzımdan salan bir insanı yadırgamayıp bilakis çok sıcak kanlı bizi evlerine buyur etmeleri çok hoşuma gitti.

Sayın praecox , biz de sizi tanımaktan çok memnun olduk. Söyleyecek sözü ve sözü söyleyecek bilgisi olanlara saygımız büyüktür-söylediklerine katılmasak da :) -
Bu arada biz esasında herkesi çaya bekliyorduk , ama kış tarifesi hava erken kararıp herkes eve dönüş yoluna koyulunca kaldı. İnşallah bir daha ki sefere artık.

Sinan9 07-11-2007 20:49

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sebahattin Sargın (Mesaj 169745)
Selahattin Hocamın bir sözü vardı o bana hep "Bazen susmak en iyi cevaptır" derdi. Yaptığım yanlış organizasyon benim suçumdur, Bursa Ekibinin değil. Bu yanlışım rahatsızlık verdi ise merak etmeyiniz arkadaşlar telafisi olacaktır.

Sevgiler ;)

Sevgili Sebo,

Senin hata dediğin; o organizasyonun belkide yıllarca hatırlanmasına vesile olacak "alamet-i farika"sı olmuştur. Bize de düşen sana takılarak geçirdiğimiz güzel günü anmaktır. Lütfen alınma.

Selamlar.

celalsungur 08-11-2007 09:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sinan (Mesaj 170621)
Sevgili Sebo,

Senin hata dediğin; o organizasyonun belkide yıllarca hatırlanmasına vesile olacak "alamet-i farika"sı olmuştur. Bize de düşen sana takılarak geçirdiğimiz güzel günü anmaktır. Lütfen alınma.

Selamlar.

Aynen katılıyorum. (Üçgen, branda oturma yeri olan, açılır kapanır, balıkçı taburelerinden 2 adet temin ettim, gelecek toplantıya hazırlık olsun diye.....) (Kötüyüm ben kötüyüm!!!!....)

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025